för amanda;

Detta inlägget skriver jag för dig ;) hoppas att jag ger lika mycket nöje som en viss brunett, men det har jag svårt att tro ;)

Sitter hos lilla miss d, tänk att du lämnar mig om knappt två veckor! i heeeeela fyra jävla månader. suxs.. Nu snackar dem om att jag ska följa dig, men jag vet ju inte om jag kan. Men du vet ju om att jag älskar dig endå <3<3 Det är tanken som räknas, aiiiight? hihi men vi får mysa dessa dagarna, om du vill vill säga!

I torsdes, fredes och lördes hade jag väldigt trevligt, det var ju festival! Torsdagen var mest mys, Lisa miskovsky och eskobar, helt fantastiskt, eskobar är ju en favvo! mina och bells nya lovers. haha. letade ringar och allt. (dont be mad manuuueeel, du är min man). i Fredes var det för ferre hos issas bror, mycket trevligt förrutom att issa lämnade mig igen.. hmm hur går det med alkoholen? ;)
Lördagen var nästan ännu bättre, manne, marcus och jag förfestade för oss själva och gav oss ut och träffade de övriga grabbarna. Bort mot wallmans men först blev det ett karusellåk, vilket resulterade i att jag fick en jävla magknip. men men det gick över, som tur var! Söndagen var bara slappe och pappa hämtade mig hos bejbe och jag åkte hem och såg sista avsnittet av oc säsong 3. buuuhuu. Hur kan någon som är så snygg, vara så trög? Visst det är bara film, men endå ;)



mitt motto: Glöm inte dina gammla vänner för att du skaffat dig nya! Vänner är det viktigaste man har och vänskap ska man vårda!

uppdaterar..

var ett tag sedan MEN,

Iaf har jag haft det väldigt bra sedan sist; bal studden och korre!


Vad är väl en bal på slottet (elle vad lilla askungen säger). har alltid älskat askungen och jag fick äntligen gå på bal på slottet. Var nöjd med klänning, hår, dejten och allt ;D hihi. maten kunde dock varit lite godare och valsen var väl i en sisådär 2 min, hann inte ens gå fram innan den var slut! sorry zsollan ;D men iaf, till tivoli och skaka loss tills tre då jag fick ringa pappa med gråten i ögonen för fötterna värkte. kul när ens pappa skrattar åt en när man går, kan ni tänka er hur ont jag hade då?

STUDENTEN, otroligt bra och rolig. MEN känns tråkigt att säga det, men den var nog en aning överskattad? men helt fantastisk! champagnefrukost, lunchen och utspringet! och vi hade nog den snyggaste vagnen! Jag, issa, diana, cicci, sarah, simon, zsoli emil, joel, jens och gurra. hel snygg med våra lakan ;D hem till släkt och vänner och löken som man var fick det bli en snabbdusch. tempel, cardinal och svea var inte dåligt när man hade det bästa sällskapet ;D sjuuuukt roligt men när man kom hem strax över sex var man mör! förlåt simon, jag orkade inte tura ;D

Kroatien, har man varit i två veckor, underbart vackert och skönt, rekomenderar jag starkt! vi var i brela, ligger i makerska riveran. brela är en mysig liten by med måååånga stränder. dit åker man med sin familj, eller pojkvän/flickvän då det inte var så mycket uteställen. men närmaste uteställe låg väl 20 min promenad bort. men helt underbara två veckor i solen! vägen hem åkte vi inom sell am zee (vi bilade) och helt plötsligt satt man på en alptopp med snö, rätt häftigt mitt i sommaren! sedan bar det av till berlin för att övernatta där i tre nätter.

och nu har man varit hemma i drygt en vecka och det är självklart också mys, har saknat alla så mycket! <3<3 dax att ta tag i sitt liv? usch ja, söker jobb för fullt men det går inget vidare. har ni ngt tips så hojta!! allt välkomnas varmt!!

RSS 2.0