the ice is getting thinner


Göteborg!

nyss hemkommen från götet. Bell och jag åkte upp dit i måndags och lånade en lägenhet av en vän till familjen. 10 minuters gångväg till liseberg, 20 till avenyn. helt perfekt!
måndagen började vi med lunch på gothia twin towers på 23e våningen. sjuk utsikt och underbar räkmacka!
vi strosade sedan runder på avenyn och små gator och njöt. åkte hem och lämnade våra kassar, fräshade till oss och promenerade in till stan igen för middag.
tisdagen fick bli en snabbis till stan igen för att handla lite till :) sen blev det liseberg för hela slanten. och vi åkte allt, på gott och ont. jag vet inte hur många panikattacker jag fick. när vi satt högst uppe på höjdskräcken och man verkligen kunde se allt och väntade på att bli nersläppta, undrade jag hur fan jag hamnade där. hahaha. gisses. pulsen låg väl på 500 :P sen någon sjukt äcklig uppswinget som jag aldrig i hela mitt liv tänker åka igen. jag kan åka bergochdalbanor och så.. men när det kommer till höjd, fyyyy för.
i göteborg har jag även fått alla sjukdomar såsom halsont, öronont och imorse vaknade jag med ögoninflamation! allt på en gång. nu ska jag bädda ner mig, VILA (känns som om det behövs) och njuta av the hills. tyvärr inga bilder då kameran gått sönder men finns lite på fejjan ;)

midsommar

underbart är kort.
jag och fyra tjejer grillade hemma hos mig efter x antal försök att få igång grillen! det blev baconinlindad sparris, grillspett med kyckling, kött, champinjoner, paprika och tomater. och baguetter! till det en massa vin och snapsar haha. kl 19 var vi rätt laddade och då dök öven lite annat folk upp. vi spelade kubb och mös i solen.
lite senare tog vi bussen hem till issa och festade vidare. jag och johanna trillade in hos mig vid 3 och då var vi rätt trötta efter en heldag!

idag har jag jobbat röööööven av mig rent ut sagt. frukost kl 8, ingen rast och middag kl 18. gissa om jag är trött nu. på köpet börjar jag bli riktigt sjuk! men imorgon är det göteborg så jag får bita ihop lite. ska hoppa in i duschen nu och sova riktigt gott sen!


what's the point

ska strax bege mig till worki. är inte ett dugg sugen på det idag. sitta på den dryga bussen och jobba 4 timmar. lönt lönt. i eftermiddag ska det göras lite ärende och så. ikväll hoppas jag att solen skiner lite extra så att man kan mysa ute. behöver nog lite d-vitaminer så att jag kan bli pigg!

miss sliten

igår grillade Emma, Filippa & Jag. tog en evig tid att sätta på den jävla grillen men sen gick det bra.
lite senare kom anna och även Bell&Lollis. vi förfestade lite/snackade trams.. Vid tolv tog lollis, bell, emma och jag bussen in till stan och gick till tisdagsklubben. eftersom emma var på besök och det var hennes första utgång i hbg fick det såklart bli en äpplekakeshot på utposten också.

vid 3 trillade vi hem och somnade rätt gott. vaknade rätt tidigt idag och vi var en sväng på väla. alldeles för avancerat för min del då jag började må rätt dåligt sen. vid 15 var jag hemma igen och sov i två timmar.
sen skulle jag dock försöka få igång vår gräsklippare men lyckades inte, så nu struntar jag i det!:P

nu ska man kanske äta lite middag. men vad?? jag orkar verkligen inte laga mat!



Finbesök

från osby :)

jag körde bilen till mormor&morfar sedan hoppade jag på tåget och där var emma :)
så vi har gjort helsingborg idag, gått i alla butiker, myst i stadsparken och gått i norrahamnen/gröningen.

nu blir det strax grillning sedan blir det tisdagsklubben!

helgen går mot sitt slut.

och trots jobb har den varit bra. har fått många skratt på worki fast att det varit stressigt som sööören. jag gillar tempot, folket och att man kan bjuda på sig själv.
när jag kom hem var jag heeelt slut och somnade till. vaknade när bellan ringde på dörren och vi har lekt lite friösör. ny hårfärg så nu är den inte så dassig längre. fattas bara ett klipp eller två i topparna ;)
anna kom och vi tittade på fotboll och snackade skit. nu ska jag se ett the hills avsnitt för att sedan dejta john blund!

tröööttast

igår hade bell och jag myskväll med massa räkor och gott vin. vi satt ute :) årets första sommarkväll.
anna kom också och gjorde oss sällskap.
de senaste dagarna har jag haft en riktigt jobbig dygnsrytm och sovit väldigt länge och lagt mig sent. så inatt kunde jag inte sova och sist jag kollade på klockan var hon2.30. kul när man ska upp kl 7 och jobba.
gissa om jag är trött nu!
jag är så trött så jag orkar inte ens fixa mat, och jag har iiinga pengar att köra och hämta lite mat :( dagens ilandsproblem ;)

min sommarfavorit

detta kommer nog att vara min sommarfavorit i år! så bra!


godmorgon!!!

klockan ringde 6.45 idag igen. har sjukt svårt att gå upp men efter lite messandes med anna tog jag mig i kragen, slängde å mig kläde roch promenerade bort till henne. vi är så duktiga som går en liten pw kl sju på morgonen (speciellt när man varit uppe till 1.30...) men det finns i mitt bakhuvud att jag är ledig, jag kan gå hem och sova.
men först lite frulle, idag blev det smoothie gjord på lättkesella, minimjölk, hallon och blåbär. och två äggvitehalvor. har tagit över karls om att inte äta ägggulan nu när han är iväg :P

så nu myser jag med frulle och the hills i sängen och ska sova några timmar till :)

dinner and a movie

ska nu köra och hämta vad som känns är min fru (bell) på hennes jobb. hem till henne och hämta en film och sedan kör vi tillbaka hit i skruttebilen :) undrar vad det blir för middag idag??

ohh jag är supersupersuper glad, för i nästa vecka får jag besök från osby!! Wiee

vart är solen?

trodde jag skulle på njuta lite av den idag, men där blev jag lurad.
jobbade igår och kom hem sent. anna och jag hade bestämt att vi skulle ses kl 7. jag gick upp och sprang lilla rundan. inte dåligt. hem och handlade frulle. såg ett avsnitt av the hills sedan skulle jag ta igen den förlorade sömnen. vaknade kl 12 och var såå trött. är inte van vid detta arbetsliv!


där stod ju du som alltid skulle vara min

idag åkte familjen (okej, inte jag) på semester och ner mot kroatien. men jag tänker inte deppa för det. jag får kombinera alla godbitarna och ha min egen semester. började med att steka som en gris i solen så är jag inte röd ikväll är det ett mirakel. men jag hade en bra solskyddsfaktor så jag hoppas att jag ska slippa det.
igår var det tillbaka till max och jag kände mig mer vilsen än en yr höna. massa massa nytt och alla priser och tjeeena. hoppas man kommer in i det snabbt, hatar att känna mig osäker. men det var roligt att få träffa så många som jag saknat så :)

om en halvtimme ska jag köra mormor och morfars skruttebil till worki. varför är det så skoj att köra gamla bilar?? :P

tålamod

har jag inte så mycket av ju.. igår berättade bell för mig att hon redan fått sitt jojosommarkort och jag blev helt hispig för att jag inte fått mitt. jag beställde mitt i tisdags och hon i fredags. så jag panikringde till skånatrafiken som sa åt mig att ringa idag. sagt och gjort och han spärrade mitt kort och sa att ett nytt kommer till mig imorgon. MEN. idag i brevlådan kom därminnsann ett jojokort. EFTERSÄNT. håller posten inte koll? bara för att jag skrivit min adress (ärlevägen) för jag bor ju faktiskt här nu. så kortet har väl först skickats till hbg, där de sedan sett att jag nu bor i kalle, skickat det dit där de sedan sett att jag bor i hbg över sommaren. GALEN ÄR ORDET. nu får jag vänta en vecka till antar jag.
något annat som är trevligt är att tisdagsklubbenkortet trillade ner i brevlådan! det gillar vi däremot :) SOMMAR!!

rolig dag..

vädret suger och jag är ledig. såklart. men jag sitter faktiskt ute på altanen så lite luft får jag ;) försöker ladda ner lite roliga appar till min mobil, det går sådär.
imorgon är det back to work. en gång maxare alltid maxare sägs det. längtar inte. har svurit att jag aldrig ska sätta min fot där (arbetsrelaterat) pga, stress osv. min kropp mådde inte bra och inte huvudet heller. men man måste ha pengar... får vi se hur det går :)

söndagsmiddag

har flängt skåne runt idag. eller helsingborg runt.
nu ikväll kom familjen svensson-carell över på restmiddag. dvs, alla rester från fre/lör vilket var MYCKET och fast att alla åt sig proppmätta är där massor kvar. till det blev det en massa vin. har nog blivit lite fööör mycket av den varan de senaste två veckorna, så ska försöka att ta det lite lungt till midsommar ;)
nu ska sminket av sedan blir det lite serier och SÖMN.

varför jogga i skogen när man kan ta en grogg på krogen?

mitt nya favoritcitat. passar rätt bra in på mig med :P
igår hade vi 80års kalas för mormor, så mysigt. en av våra överraskningar var att hennes yngsta syster från tyskland kom hit! de har inte setts på flera år så det var nog uppskattat! hela familjen var samlad, alla syskon och kusiner. och det är inte ofta.

på kvällen tog jag mina grejer och åkte hem till filippa. fördelen med att ha haft student hemma är all alkohol som är kvar. så blev en utgång till tivoli! mycket skoj! efter det stängt trillade vi in på grillpunkten och jag åt nuggets, såklart. om ni inte visste det så spelar även anna & jag hockey på elitnivå i rögle! hahaha vad får man allt ifrån. riktigt roligt kväll och vid 5 somnade jag gott.

hade jag varit i kalle nu hade jag ringt emma, bett henne gå de 50 meterna vi har emellan oss och legat i sängen hela dagen! hahaha.
men i hbg, måste jag ta tag i mitt liv, hårt.


GRATTIS!!!!

idag tar min duktiga lillebror studenten!!! och vad han har förtjänat det!! är en stolt storasyster idag :)

MYStorsdag

nu är det rosé och choklad efter underbar thaimat. mmmmm.. MYS

3 år sedan

då var det lillebrors studentvecka. kan inte förstå att det är tre år sedan jag tog studenten! så himla rolig den veckan var. och vad har hänt på tre år? galet vad tiden går snabbt! men sen har man hunnit med en hel del så jag ska absolut inte klaga.
har inte haft något att blogga om, fixar bara här hemma och hjälper mamma/pappa. igår fick jag dock nog och var tvungen att göra något på kvällen, så blev ett besök hos Tove. såg en mysig film med maryl streep, it's complicated. helt okej film, dock med fel slut enligt oss :)
idag har vi fixat lite till och ikväll kommer min faster och hennes väninna. min morbror är redan här så ikväll blir det lite familjemys skulle jag tro.



hårlös?

okej nu är det kris. jag har under ett tag tappat rejält med hår när jag tvättat det! men idag fick jag panik, toffs efter toffs. är det verkligen normalt? kan det verkligen vara stress som gör så att detta sker?
iaf, har ni någon dunderkur, eller ett APBRA schampoo/balsam så hojta till. kosta vad det kosta vill, jag vill inte bli flintis! tur att man har mycket hår från början...

tre dagar i hbg

och gissa vad, det har regnat tre av tre! eller varit kasst iaf. fem minuters sol igår räknas inte.
det har då resulterat i att jag sett alldeles för många avsnitt av miami medical och cougar town.
så roligt update hade jag... måste nog skaffa mig ett liv

måndag i hbg

idag har jag packat upp allt. sett x antal avsnitt av miami medical, kan inte bestämma mig för om det är bra eller dåligt?? bra tidsfördriv om inget annat.. åkte in till stan med mammi för att fixa ett billigare abonnemang och kom ut med en ny telefon och ett MYCKET bättre abonnemang om ingen luras ;)
nu ska jag sussa i ett par timmar innan det är dax att leka taxi åt lillebror som är ute på bus :)

skånetour 10

igår hann bell och jag med väldigt många städer på kort tid!
kl 9.30 plockade jag upp donnan för att köra mot kalle. vid 12 vart vi framme, gjorde den snyggaste fickparkeringen någonsin, kissade och begav oss ut på stan, uppdrag lunch. inget har öppet i en sådan liten stad känns det som, men 1333 hade öppet och det blev pasta med kräftor/räkor för mig och bakpotatis med skagen för bellan! mumsig värre.
sen packade vi in snabbt i bilen och gav oss iväg igen. denna gången mot karlshamn och nabben där bell haft sommarstuga. strosade runt lite och njöt av naturen. vi körde till något som hette vägga, otroligt mysigt ställe! bell åt en räkbricka och jag njöt av kaffe&kladdkaka. vilka små smultronställen det finns!
sedan begav vi oss tillbaka mot helsingborg.

vi hälsade på issa, putte& carl och spelade kort och mös. riktigt bra söndag och en bra start på mina&bells små turer i skåne! förra året var vi lite överallt och tanken är väl att samma sak ska göras om! när man inte kan åka på charter så ;)

just nu håller jag på att packa upp alla väskor, vilket jäkla meckande. rensat ut en massa skor, 10 par ska slängas! varför sparar man på en massa SKIT?!

<-- johan glans.. eller ehh.. jag menar, isabell bergsten..

jag lever!

efter baksmällan från hel*****. igår var det hårt! emma och jag rensade våra kylskåp och skrapade ihop till tacos. sen kom den ena efter den andra och vi hade lite förfest. harrys minns jag inte så mycket ifrån, jag trillade dock i trappen och har ett lika svullet ben som tanter brukar ha! haha. jag har aldrig (eller nästan iaf..) mått så dåligt som jag gjorde på tåget idag. och vilken resa hem! tåg till krillestad, buss till hässlehåla. vänta en timme, tåg till hbg. nu är jag hemma i älskade laröd och bara myser!
imorgon blir det dock skåne tour och en färd till blekinge, måste flytta hem alla saker!

"jag har inget att ha på mig"... hmm??


röd som en kräfta

hade varit perfekt om man skulle på maskerad idag, då hade emma och jag haft gjutna outfits, kräftor! jaja ;P lite smink täcker väl det? snart kommer emma över och då börjar vi kvällen med en powernap, sen blir det tacos och förfest! sista kvällen lär inte bli lugn :)


sol, sol underbara sol!

vaknade vid 9 (eller ja, klockan ringde då). dax att packa lite mer. har rensat lite i garderoberna, stor städat badrummet.. vad man drar sig för att packa. och jisses vad mycket som ska med hem!!
strax ska emma, johanna och jag bege oss till stumholmen för lite solning.


3 juni

efter att malin&johanna åkt mot sthlm/göteborg så vandrade jag och emma runt i kalle för att hitta ett ställe där man kunde sitta ute, i skuggan (sjukt varmt!!) och där de hade pizza. ställena var inte så många men tillslut hamnade vi på en restaurang som heter montmartre där pizzorna var sjukt goda! kändes som att man satt utomlands när man satt ute och det fortf. var så varmt vid 19!

soffan är helt täckt med kläder och jag undrar hur allt ska få plats i bilen på söndag?? får väl trycka in det...
nu ska jag försöka sova bort påsarna under ögonen, de är inte vackra!! :P

packar ihop mitt liv

idag har vi legat och stekt på stumholmen. har varit helt eller det är helt underbart väder idag. idag ska två av mina närmaste åka från kalle. känns tomt fast att de inte åkt än. jag går och viker kläder, städar ur lådor och rensar lite. vill lämna det i toppskick!

ska strax hoppa in i duschen och byta om. ska följa johanna till stationen och vinka av henne och malin.
efter det ska jag och emma mysa på någon uteservering och ha en liten tjejkväll! det känns otroligt sorgligt att åka härifrån nu, detta är ju mitt hem. men det ska samtidigt bli otroligt skönt att få komma hem och träffa alla underbara vänner man har där!!

SOMMARLOV!!!!!

jag har gjort mina 30 första högskolepoäng, det är sjukt!!!! och jag har klarat allt galant på första försöket om det nu räknas? man skulle kunna tro att vi tagit studenten, så som vi firat.
Började med Lunch på scandic hotellet efter tentan. cider, vin och sol. ett glas vin kostade lika mycket om en flaska men vad gör det? sommarlov! begav oss till saltö för lite mys i trädgården och vid 18 var vi tvugna att gå hemåt för att duscha, nyktra till och äta. förfest hos elinor där hela klassen var och sedan gick vi till pirren. har dansat som aldrig förr och strukat en fot på köpet.. tror det är dax att sova nu??!! kl 10 måste det ut och solas :)

trotsar kylan

idag trotsar jag kylan. = shorts och linne. (och kavaj..) men det ser soligt ut ute så jag hoppas verkligen att det är varmt, annars får vi promenera snabbt till skolan!

vi myser i skolan! :)

dagen före D

imorgon är det tenta. nervös? njää.. vill bara ha den gjord! skönt att den är elektronisk så man får reda på resultatet direkt och veta om man kan njuta av sommaren eller sätta sig med böckerna igen ;)
nu har jag iaf pluggat klart för idag.. blir lite mys med säsongsavslutningen av dh med tjejerna!

RSS 2.0