ta mitt skimmer, för jag brinner

Igår var det en jäääkla utgång. så himla roligt!
Jag och Bell åkte till Issa och där satt grabbarna och kollade lite fotboll. drack vin, snackade och bara mös. Lite senare kom Anna och det var väl då det började spåra ur lite haha. in till stan och in på cardan.
en riktigt rolig kväll som faktiskt bevisar att spontant är bäst ;)

nu ska jag packa min väska för att åka hem till kalle igen.. fem dagar sen ska man hit igen! känns knappt lönt, men det är så mycket som händer denna veckan och jag saknar mina tjejer till tusen!

denna bilden älskar jag. önskade att jag kunde få umgås med dig varje dag men du är alltid i mitt hjärta<3

Lördag

idag åkte mamma& jag ut till min mormor&morfar. Morfar fyllde 79 i onsdags så det blev lite födelsedagsfika! :)
sen blev det hem en sväng för att hämta upp min bror och vi gjorde en liten tripp till elgigantens megastore och max
. ett måste när man är hemma hihi ;)

nu är jag nyduschad och ska måla naglarna. blir lite vin med tjejerna ikväll! favorit!


Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks

igår började jag dagen hos Sahra och blev jättefin i håret! Till henne ska jag defenitivt komma tillbaka! :) Nu känns det verkligen fint och fräscht. Köpte med en inpackning som hon testade på mig. Den innehåller lite pigment som gör att färgen i mitt hår blev mycket fräschare, utan att färga om! Perfekt för mig som använder toning och den kan bli rätt tråkigt, snabbt.

 

efter det åkte jag till fina Issa och mös med valparna. jag har hittat min favorit och jag vill haaaaa honom!! Vi gick en lång runda i Bruses skog och senare på kvällen kom Nille och så åt vi fyra middag och såg på idol. Perfekt fredagkväll efter en jobbig vecka ;)

 


för en minut sedan var du min

nu ska jag snart iväg och klippa mig hos Sahra. en tjej jag jobbade med tillsammans på max. Så det ska bli skoj att träffa henne och höra hur hon har det samtidigt som jag klippar av mitt trassel. jag älskar när det är långt men då ska det vara fräsht. Det finns inget bättre än att gå till frisören och bli fin! Så det blir en bra start på dagen!
Sen ska jag hem till Issa och hälsa på henne och bebisarna. De flyttar om en vecka så jag får passa på nu! :)

hemma!

nu har jag myst lite med världens bästa föräldrar. är helt slut och tänkte sova.. kan göra det med gott samvete med för jag har skänkt pengar till bröstcancerfonden, trots att jag är så jävla fattig! gör ni det med! NU! :)


You'r just a boy

är helt galet trött. min hjärna funkar inte innan 6. tänkte platta håret lite imorse för jag la mig med vått hår = trollburr. men jag oooorkar inte. mysigare att sitta i soffan med täcket och bara vänta in tiden.

igår var vi på studiebesök på bakteriologen. det är dit alla prover skickas och körs tester på. väldigt intressant iom att vi precis läst mikrobiologi. Kul att se vart alla blod, urin, saliv m.m. m.m. odlingar görs. Hur man gör det och ja.

idag slutar jag halv två för att hinna hem i lagom tid. hade bara velat sova bort helgen egentligen, är så trött. men det är så mycket som ska hinnas med och känner jag mig själv blir det allt annat än vila :) Men det gör inget ;)

godmorgon

idag har jag sovit 10 timmar! lyx ;) nu ska jag mysa till ett greys anatomy avsnitt och sedan packa lite. imorgon åker jag ju hem!! 

Nu har jag bestämt mig för att väga mig en gång i veckan för att se hur det går.. och jag tyckte att jag fått ett bra resultat när man tänker på allt trams jag stoppar i mig! varför ska man vara en sån godisgris ;)


lite ögongodis såhär på onsdagsmorgonen ;)

inte mycket tid över

känns som om jag aldrig hinner sitta stilla och andas..
igår var det praktik hela dagen, sedan skulle det hinnas med träning, handla lite och sedan hem och förbereda inför idag.
idag har vi gjort ett studiebesök på sårcentrum. så jäkla intressant och hon som tog hand om oss är typ min idol. hon är en så himla härlig människa och lägger ner sin själ i allt. fick se en massa spännande och patienterna var trevliga och berättade om sina sår osv osv. låter kanske lite knepigt men men :)

i eftermiddags blev det en tur till praktiken igen. lite mys och det känns så härligt att vara omtyckt om tanterna ;) blev en sväng till loket idag igen och sedan har emma varit här och myst lite. nu ska jag sova UT och njuta av att klockan faktiskt står på 10 och inte 5!!

Så var denna vecka slut

helt galet var tiden går snabbt. idag var det vfu och efter det mötte jag emma på gymmet. så duktiga så ;)
mös lite till ensam mamma söker och man bara dör en smula av det. bättre än film för man vet att det är på riktigt!! ;)

denna vecka har jag lite att se framemot så det gör inget att klockan är ställd på 05.20!!
två studienbesök, ett på sårcentrum och ett på bakteriologen. hjälp var nördig man blivit när man längtar efter det... sen på torsdag ska jag åka hem till helsingborg och bara mysa med mamma, pappa och alla vänner!!

Himlen är oskyldigt blå

Filmen var superbra. Sen har jag nog gått och blivit lite kär i Bill Skarsgård med ;) han spelar så jäkla bra och har så fina roller :) nej det var en bra film!! och det är ju så mysigt att gå på bio, varför gör man inte det oftare??


nu ska jag snart promenixa till bussen. såå drygt känner inte alls för det idag!! hoppas att dagen går snabbt idag.

Lördag

en kort och skön dag idag på praktiken. dock var alla tanterna trötta och sov mest. men jag tvingade en att underhålla mig lite, att sitta och sova hela dagen går ju inte ;)
efter mötte jag emma på loket och jag tränade lite intervaller idag. har lite känningar i mina knän, vet inte riktigt vad jag gjort, men får hoppas att det inte blir värre!

nu sitter jag nyduschad och nöjd i soffan. ska lägga mig lite i sängen och vila, tills emma kommer och drar upp mig! ikväll blir det lite bio med tjejerna, himlen är oskyldigt blå tror jag att den heter.. MYS!

miss nojjig

för ett tag sedan hade vi en föreläsning i munhälsa och den har ju satt sina spår. jag är livrädd för att få tandlossning och tycker allt att mitt tandkött börjat dras lite längre neråt (har det väl gjort det, kan det aldrig "dras" tillbaka) haha. så nu tog jag saken i egna händer, gick till apoteket och köpte nya tandborstar, plackers och flux! inga dåliga tänder här inte. jag har alltid varit aaaasdålig på att använda tandtråd men nu ska jag bättra mig! det är mitt höstlöfte 2010 ;)

nu ska jag ut i natten (är det alltid såhär mörkt kl7??!! det är verkligen vinter nu!) och åka till jämjö!

Fredag

idag har jag varit ledig vilket innebar soooovmorgon. så himla skönt :) Sen har jag läst lite geriatrik och bara slappat. blev en sväng till gymmet med emma också, behövde komma ut lite. jag kan inte sitta inne en hel dag!

nu står emma och steker lite tacoköttfärs åt oss. jag haaatar att steka och hatar doften av stekt mat av någon anledning. tur jag har emma :) så nu blir det taco och sedan lite mys. imorgon är det vfu så det blir en lugn kväll!

nu ropar hon att det är mat!! :)

lite spinningmusik

finns nog inget bättre än att gå på ett spinningpass som har riktigt bra musik. fredrik på onsdagarna är toppen med det ;)


okej okej

jag ska lägga upp en bild på mina nya skor. men det är inte helt lätt att fotta med mobilen, ljuset blir kasst och jaja. den är inte rättvis alls. ser inte heller så höga ut, men det är tolv cm så jag blir för en gångs skull inte mini ;) men nelly har bra och billiga skor, kan man köpa en maaaassa =) det gillar vi!

 

annars idag har jag bara fixat med en massa. börjat lite med att analysera vår ena artikel som vi valt ut. handlar om de fyra vanligaste typerna av kroniska sår. intressant va? ;) tur det finns google translate säger jag bara..


LEDIG

idag är jag ledig. vilket är så himla skönt. Ska snart iväg och träna lite sen har jag tre måsten idag

* ringa baktlabb för att fixa studiebesök
* tvätta två maskiner tvätt
* städa lite

sen ska jag inte göra någonting. ska krypa ner i min varma goa säng medans det är rusk ute och bara mysa.

tisdag

vfu, gym, solning. så har min dag sett ut.
nu ska jag se desperate housewives och äta lite GODIS. ja jag har ätit godis varje dag hur länge som helst. så jävla dåligt. när man vet hur man ska äta så gör man ändå inte det. jaja får skylla mig själv :)

fick mina snygga killerheels från Nelly idag. döläckra ;)

ska jag?

mitt största problem just nu är om det ska bli fjällisen eller vanliga jackan. det är så sjukt kallt nu men sen framåt dagen blir det ju varmt... vilka problem!! ;P

soooliga söndag

efter att Malin och jag delade på två popcornpåsar, chips&dipp och till frukost idag åt jag godis så ska jag kompensera det tänkte jag med att göra bandet lite varmt.. ;)
så nu får jag väl gå upp från soffan och byta om.. men det är ju så mysigt och gooosigt och jag har inte alls lust egentligen! jag hade hellre legat här hela dagen och nätshoppat lite.. på min önskelista:

* TIGI bedheads shampoo&Balsam superstar
* Massa ELF produket (frakten är 1 pund!!! om jag fattat det rätt haha)
* nya klackar från Nelly. det skulle vara min present till mig själv eftersom jag klarade tentan...

Keep telling myself that it's not worth it

en rejäl sovmorgon, ngr timmar på gymmet och nu är kl 18. vet inte riktigt vart tiden tagit vägen idag??
ska snart laga lite mat, blir lite thai idag. ska testa en ny grej! hoppas det blir gott!
Lite senare kommer malin på besök och vi ska mysa till Pretty woman, helt perfekt lördag. INGEN utgång såå skönt efter förra helgen haha. kan man inte hålla reda på sig själv ska man nog ta det lite lugnt ;P


Lördag

saknar mig familj nu.. jag blir lika förvånad varje gång jag känner så, eftersom jag aldrig varit speciellt mammig och pappig av mig på det sättet. men det känns lite tomt nu.. och pappa den lyxen gottar sig i new york nu, inte alls avis!!


äntligen fredag!

vilket betyder att jag ska ha en jäääävla sovmorgon imorgon. det är INTE ok att gå upp kl 5 när det fortf. är natt ute!! Men det är det värt, har haft en väldigt givande dag idag. det är så mysigt! jag är säkert lite oprofessionell som fäster mig så vid de boende, men jag kan inte låta bli. antar att alla känner så i början!

nu ska jag bege mig till loket och träna lite :)

slut i huvudet

har haft två jättebra dagar på vfun. allt är ju nytt för mig så man blir så himla trött i huvudet. igår "jobbade" jag till 21, vilket betyder att jag är hemma vid 22. men jag har alltid supersvårt att somna på beställning så ja det tog sin tid. när klockan ringde kl 5 imorse var jag inte pigg! menmen, de gamla gör det värt :) jag har alltid varit så himla alltid äldreboende och allt som har med äldre att göra, men jag har ändrat uppfattning. jag tror att jag mer varit "rädd" och kanske inte vetat hur man riktigt ska göra och betee sig mot en som är demenssjuk, men man lär sig. sen finns det stunder som får hela ens hjärta att bli varmt!! det är så värt det!

nu har jag precis suttit i två timmar och lagt mitt dumma schema. två timmar!!!! helt sjukt. blir inte min handledare nöjd nu så vet jag inte vad jag gör :)

pms

ibland är ens humör märkligt. jag borde vara superglad, efter en avklarad tenta (som jag dessutom endast hade 4 fel på, hur bra är inte det?!), världens bästa vänner och en toppen familj. Men idag när jag vaknade kändes det typ som att all luft gick ur mig. Helt tom. Hoppas det bara är en liten en-dags-depression.

Idag ska jag ut på min andra vfu-dag, som jag inte är jättepepp på. Men det är kanske det som behövs, komma ut och träffa lite folk och få något annat att tänka på :)

Lycka x 3

1. Hittade mina träningshandskar i crosstrainern från igår. skönt att slippa köpa nya!!!

2. KLARADE FARMAKOLOGITENTAN. helt klart det bästa som hänt idag. Skööönt att ha det avklarat och jag är så jävla värd det efter allt slit. har inte haft något liv, men plugg lönar sig!!!!!!

3. Fick med mig ett flak mokai hem idag! inte lugnt ;)


suck

mitt ilandsproblem idag är: jag vill se paradise hotell som börjar kl 23, men kan somna nu.. ska man ställa klockan? ;)

You got to show me something now

idag har jag gjort min första VFU dag. gick faktiskt rätt bra och jag fick en liten mjukstart. kom vid 10 och då var det rätt lungt, så fick en liten rundvisning i boendet. Sen sattes det igång lite. Jag är inte där som en resurs, vilket är rätt skönt så de blir mer som en extra. Men blev mest observation eftersom jag inte kan något haha. jag är väldigt framåt och nyfiken av mig som person, så jag frågar ju verkligen om allt. hoppas att de gillar det hihi. hellre det än någon tyst, tråkig människa kan jag tänka mig.
men jag kommer nog trivas där, hoppas jag!!

sen  blev det ett tufft pass på gymmet. har "kommit" på en ny övning, eller snott den från ett pass jag var på. en slags utfällsövning. mördar benen ;p hihi. så nu är jag heeelt slut och ska äta lite middag och sen är det slappe som gäller idag!! precis vad jag behöver :)

vilken lördag...

har inte hämtat mig riktigt och nu ska jag strax ut på praktik.. vill bara dra täcket över huvudet igen!
i lördags blev det först middag hos Issa& patrik och efter det åkte vi Issa & jag till Anna. Satt och snackade skit med henne och Filippa och drack lite vin. Blev rätt sent och vi gick nog från anna någongång vid 1. Klockan var efter 2 när vi trillade in på Tivoli och jag vet inte vad det är.. Jag och Issa ihop ute är som en dålig?? :P kombination och allt spårar ur. Hade iaf riktigt riktigt roligt, som vanligt ;)

tyvärr skulle jag åka tåg på söndagen.. och jag som inte brukar bli bakis, fick årets baksmälla. mådde LITE illa. haha. och när jag kom till karlskrona vid halv sju kunde jag äta för första gången..

jaja. nu ska jag iväg! håll tummarna för mig att de gillar mig :)

I won't tell anyone how your voice is my favourite sound

idag har det varit en bror-systerdag på väla. lite shopping fast jag fungerade väl mest som smakråd. tur att man kan påverka någon ;) blev en sväng till Max också, riktigt gottit.

sen blev det lite bebismys hos issa. jag kan verkligen sitta i timmar och gosa. man tänker inte på något annat då.

nu är jag bara hemma en snabbis för dusch, sminkning och lite fix. blir middag på söndagsgatan och sen åker Issa&jag till anna. sen blir det bus!

Lördag

det var verkligen en jättemysig kväll igår. Min familj är bäst :)
god mat, gott vin och världens godaste tårta efter. mamma kan!! hur ska jag kunna fira min födelsedag utan den???:(

nu ska jag och min bror strax ut till väla. hur KAN killar vara så sega? Han är värre än mig.. väntat sen 10!! haha. jaja någon gång kommer vi väl iväg....


lilla fettot

innerst inne är jag ett litet fetto. hade jag fått, hade jag levt på godis, kakor och skräpmat. iaf i en månad sen har jag nog tröttnat ;) Det första jag gör när jag kommer hem (till helsingborg!!) är att gå direkt till mammas kakskåp. hahah. underbart :) men det är jag värd efter all jävla träning i veckan ;)
Har en knepig träningsvärk i baksidan av låren, så det gör ont när jag sitter.. känns inte bra! :)

nej nu får jag sminka mig lite och byta om, vi ska till mento ikväll och äta! MUUUMS! :)

.

nu ska jag göra en snabbvisit i skolan.. känns lite onödigt, hade hellre åkt hem nu på en gång!
i eftermiddag hade jag tänkt hinna med ett besök hos Issa och ikväll blir det lite mys med familjen i stan för karl fyller år. 19!! då blir jag 22 =( haha ångest!

lite vardagslycka!

iiih nu har vi precis bokat in oss på BLÅLJUSKRYSSNINGEN!! kommer bli galet roligt! All personal inom sjukvård, polis, brandmän, kustbevakningen osv ska kryssa en dag med polenfärjan!! Kommer nog bli riktigt riktigt roligt! :)

sen ska jag åka hem imorgon också. känner på mig att det kommer bli ett bra veckoslut ;D

stabilt

att jag håller reda på dagarna.. trodde det var torsdag igår?? jaja IDAG är det torsdag haha.
kommer bli en lååång dag :/ har sovit tokdåligt och ändå är jag pigg. Ska till skolan och gå på två föreläsningar, en om demens och sen kommer en dietist! hoppas att båda är bra..

sen blir det en snabb tur hem för att byta om för gymmet. har blivit lurad att gå på både funktionell träning och ngt danspass.. får se om jag överlever detta :)

torsdag

idag var vi på föreläsning om Stroke, som tyvärr var rätt dryg... annars är det rätt intressant ämne! Det är skillnad på föreläsare och föreläsare.
sen ikväll blev det ett pass spinning med Johanna. runt 10 minuter in i passet tänker jag alltid "vad fan har jag gett mig in på??!" men jag överlever alltid. det enda som snurrar i mitt huvud är att jag tänker att man kommer få en så grym kropp efter allt jobb man lägger ner. då känns det värt att kämpa på lite extra ;)
Efter unnade vi oss lite solning, det är ju helt magiskt vad skönt det kan vara...

har även haft besök av fina Emma ikväll och det är ju alltid trevligt :)


sårläkningsguden

Idag har vi haft en föreläsning av Sårläkningsguden. Jag kallar henne det för hon var bara så jäkla otrolig. skulle velat visa före-och-efter bilder, men hittar inga. Det var en usk som är specialiserad på sårläkning och hon var grym. Kul med intressanta föreläsningar. imorgon blir det stroke!

annars har kvällen bestått av lite mys med tjejerna! tack för att jag fått mitt liv tillbaka ;)

partysugen

jag blir inte alls sugen på att gå ut.. inte alls! :)


Som ett barn på julafton

eftersom jag inte är speciellt svårroad är att få ett nytt block jätteroligt! Jag fick en superidé när jag började T2. Det är ju så att vi som läser till ssk på BTH har såkallade terminstentor osv, och i T6 har vi ett internationellt prov och då kommer ALLT. så istället för att ha "vanliga" kollegieblock och massa löspapper i pärmar, så köpte jag lite mindre med ett hårt omslag. så det blir som mina egna små böcker med alla mina egna anteckningar. Så går de inte sönder heller som vanliga block lätt gör! skit smart tycker jag ;)
Nu ska jag börja på en ny, eftersom det är ett nytt tema ;) så nu ska jag fixa och dona. haha supernörd!!
men ja är man lättroad så är man! :)



do it




Tell me how any other girls done heard this Sounds a little like you might rehearse this, oh
 you talk a real good game But it's worthless if you can't work this Don't look so nervous

Måndag

idag har vi haft föreläsning i munhälsa.  var faktiskt väldigt intressant ;P duktig kvinna som kom och snackade. och börja aldrig röka! om inte för alla de tusen anledningar som finns så gör det inte, ökad risk för tandlossning som såg förjävla äckligt ut. hade aldrig öppnat munnen om det såg ut så hos mig :P

Sen blev det en sväng till gymmet som jag skrev innan och nu är det middagsdax..
ikväll blir det lite biomys! Det gillar vi ;D

måndag

snart dax för gymmet med mina ladies.. men först en bra låt till er ;D


hoooome

i min mysiga lägenhet. även om det kändes trits var det faktiskt liiiiite mysigt att komma hit och tända massa ljus och ha lite egen tid ;D
fast jag hade behövt gå till hemköp och handla lite... tomt så det ekar i kylen.. och jag tänkte köpa hem mat från ett nytt ställe här i kalle, men det stängde kl 19!!! vad är det? vad ska jag nu äta???

Everything will change

såg precis klart de två sista avsnitten av greys i säsong sex. hade nästan glömt vad som hände och säsongstart är på onsdag! längtar! måste vara den absolut bästa serien och jag gråter som ett barn till varje avsnitt. det är sjukt hur en serie kan tilltala en så :P


hemfärd

det känns lite extra jobbigt denna gången. är inte "klar" här för denna gången känns det som och då har jag ändå hunnit med en massa..
så nu ska jag hoppa in i duschen och packa lite, sen bär det av mot Karlskrona och mina underbara ladies där!

var det någon som sa Lördagsmys?

idag har Anna guidat mig runt på nya IKEA. köpte lite diverse småsaker ;) tur att jag har min stora resväska med mig. blev en liten tur till bk med, vi har ju tyvärr inte det i Kalle så får passa på här ;)

snart blir det middag med mamma&pappa.. mums! sen är det lööördagsmys :)

Lördagsdjup

en kompis sa till mig, "fake it 'til you make it". Det var snack om både tentaplugg och lite annat. Varför ska andra tro att man inte kan något? Det är bättre att våga stå på sig och tro att man klarar något, för då börjar man tillslut att tro på det själv. Inte låta någon dra ner en i någon negativ cirkel för då kommer man ingenstans.

Det samma gäller ex vänner, varför lägga energi på små problem hos vänner du inte träffat på hur länge som helst, när det finns riktiga guldklimpar som ställer upp oavsett om det gått 1 vecka, 3 månader eller ett år! Koncentrera dig på de vännerna istället och var lycklig över att du har just så fina vänner!

igår åkte jag till Cicci och när jag kom dit hade hon gjort så fint med massa ljus och massa god mat hade hon handlat. Sen kom Issa och vi tre satt och snackade om allt och drack vin och mös. De två tjejerna är helt fantastiska. Jag har många bra vänner, och jag är så otroligt glad för alla!!
och min underbart fina familj. utan er hade jag aldrig varit där jag är idag. jag hade gjort allt för er!!<3



Baby, let me tell u my secrets..

idag har jag myst hela dagen med valparna. jag kan sitta där i två timmar och det känns som att det gått 10 minuter. 6 små varelser har verklligen fångat mitt hjärta.

nu ska jag hem till Cicci och mysa med kräftor & vin.. kanske en liten utgång?? :)

bara för det är fredag ska ni få lite fler bilder ;) )pose bilden är till dig bell, jag vill bli lika bra ;))


Fredag

sitter hemma hos mamma&pappa och har det superbra. Det är som att bo på hotell ;)
igår var jag så sjukt trött så jag somnade innan 22. och vaknade vid 9 idag, underbart att sova ut!!

nu ska jag åka till issaoch ha lite valpmys! sen ska hon hjälpa mig att slänga i en toning i håret och så ska vi inviga mina nya skor ;) mysig dag helt enkelt med världens bästa tjej!

bild på mig i totte, lär ni ju aldrig få se igen ;)

RSS 2.0