slut i heeela huvudet

efter en hel dags plugg om vårdvetenskap och forskningsprocessen. "hittade" en ny bok idag som är rätt bra, hoppas den hjälper lite. imorgon är det dan före dagen och den ska endast bestå av en massa plugg.

nu såg jag precis säsongsavslutningen på greys och jag trodde att jag skulle dö en 70 ggr. sjukt bra avsnitt!! lite drygt att det är så länge tills nästa bara! :)

Hoppas att ni haft en bra dag :)

om en vecka

sitter jag förmodligen i min andra säng hemma i helsingborg. kommer kännas otroligt konstigt.
idag är det riktigt ruskväder här. tänker på karl som är i turkiet och steker, inte ett dugg avis!!
snart ska jag till skolan för att ha ett sista basgruppsmöte med denna fina lilla grupp. vi ska fika och sen blir det väl lite plugg till tentan. när jag kommer hem ska jag dra ner persiennerna och SOVA! är fortf. i någon slags koma och känner mig inte utvilad än. galet.
nog om mig och min sömn ;)

mys i nogersund!

som det tydligen hette ;) middag och spelat spel. riktigt slappesöndag och kvällen avslutades med lite mys hemma i kalle...

men just nu går mina tankar till min underbara vän som jag saknar så<3 du är alltid i mina tankar issa.


mammadagen

ska strax bege mig till nyåkersund eller vad det heter. Emmas sommarstuga med andra ord. Har man inte sin egen mamma i närheten så får man låna någon annans haha :) nää men en lite tripp dit blir det idag. Dock blir det en massa pluggandes på tåget, blir tokig på detta nu. hade velat göra tentan imorgon så man får det över så får man se hur det går.

hoppas att ni alla får en mysig dag :)

lite sliten idag..

igår blev det hårt.. mojitos, vin, redbullvodka och öl = en inte lika nykter sara. men trevligt var det :)
idag har det blivit lite plugg. senare på eftermiddagen satte sig; Emma, johanna, malin, malins syster och jag på stars and stripes och njöt av en god bakismåltid. för min del blev det en hamburgaretallrik med bea och cola. blev lite film nu hos emma och nu är jag hemma igen. blir en tidig dejt med john blund inatt! ;)

snorunge

på förfesten idag fick jag ett samtal av lillebror som "spontanåker" till turkiet. eller förmodligen är han i köpenhamn nu och åker om en timme. as.. jag ska pressa på solarieöarna så att jag är brunare än honom på studden. tänk att min lille lillebror tar studentet. galet.
nu ska jag sova för imorgon är det jag & nursing research all day long. längtar redan...

en av mina effektiva dagar har jag idag

har redan hunnit sätta igång två tvättar, gå en pw, äta frulle och duschat. hoppas jag kan vara lika effektiv när det gäller plugget lite senare idag.. är inte alls motiverad till det nu!
ikväll är det satc 2 som gäller!! längtar sjukt mycket :)

grillmys

ikväll tog vi vårt pickochpack och drog ihop ett gäng och stack till långö. grillade och mös. fast nu i slutet blev det suuperkallt så det är gosigt att vara i sin varma säng igen. inatt hoppas jag att jag sover som en stock fram tills kl 8 då måste jag röra fläsket till tvättstugan ;)

examinationsseminarium - check!

har sovit tokdåligt, mycket som snurrar i huvudet nu! så tröttare än tröttast begav emma&jag mig till skolan.  Vi skulle ha examinationsseminarium tillsammans med en annan basgrupp om våra vetenskapliga artiklar och bedömningsmallarna. uppgiften som vi fick var riktigt svår och man var rätt nervös där inne i rummet. men jag och emma klarade oss galant och vi fick även tillbaka vår skriftliga del som vi också blev godkända på. så det känns härligt. nu är det EN tenta kvar nästa onsdag som jag dock måste klara då jag inte har tid att komma upp till kalle den 16 juni för en timmes tenta!! så håll tummarna för mig att jag fixar den! sen är det faktiskt SOMMARLOV. hel knasigt. vad tiden går.

nu ska jag kila över till emma och slappa lite =)

lite depp..

kan inte förstå det. om ungefär en vecka ska jag packa ner mina grejer här och flytta hem till helsingborg. jag ska lämna min underbara familj här och mina underbara vänner. känns riktigt konstigt. och för fem månader sedan ville jag knappt flytta hit! vad bra saker och ting kan bli.


vem söööören?

spelar rockband kl 1.30???!! ostööörigt. jag är inte emot fester och så men igår var jag sjukt trött och det var inte skoj :(
igårkväll blev det en massa mys med tjejerna efter en otroligt hård med rolig fredag!


hmmmm

 

detta är nog den mest normala bilden från igår!


jag kan inte förstå

att det bara är två veckor kvar. gud vad jag kommer sakna karlskrona i sommar. känns sorgligt och trist att tiden gått så snabbt. och så har man gjort sin första termin! 5 more to go..
igår fyllde philip år och vi var där på förfest. som vanligt spårar det lite ibland och jag har bilder som inte är helt okej.. vi begav oss till harrys och det var verkligen super trevligt!
dock var det tur att emma och johanna följde med mig hem för att hämta en sak, för i trappen satt en läskig man och sov, precis utanför min dörr. haha inte helt okej det heller!

mår ovanligt bra idag. underbart!!

trotsar regnet

och beger mig till solarieöarna med emma. försöka att få liiiite färg tills ikväll. Philip fyller 21 så det blir lite förfest och sedan utgång.
nu under dagen blir det lite städande då jag råkade tappa ut hela hålslsagsinnehållet så det ligger vita pluppar överallt. NIIIICE. och lite plugg :)

klagomål

från emma att jag inte bloggar. men är inte så taggad för det längre.
idag har jag gjort spya och köttbullar. eller ja, det ska ju vara stuvade mackaroner men det såg ut som spya.
varit en sväng i skolan, var effektiv och fixat med massa ord.. sen hann vi sola lite utanför våra lägenheter. härligt!
nu ska vi iväg och grilla lite =) mys!

igår var en effektiv dag!

kl 9 var det föreläsning i endokronologi som det så fint heter, med andra ord; om hormoner!
efter det besökte jag faktiskt lok&motion som var ett tag sedan.. men det var så otroligt kvavt och fuktigt i kalle igår och konditioneringen på lom är nog inte den bästa. riktigtsvettigt.
Sen blev det en massa plugg och på kvällen blev det en tur till solarieöarna med malin&johanna för att sedan se greys hos johanna. en bra dag helt enkelt :)

nu ska jag äta upp min macka och sedan promenera bort till skolan med emma:)

HusligaSara

idag vaknade jag kl 8 och solen sken. riktigt härligt. så jag slängde i dagens första tvätt och begav mig på en pw. riktigt vårväder ute.
det har blivit ytterst lite plugg. sitter och slår upp en massa ord, sjukt drygt. dock har jag fått användning av vår bibel nursing research vilket iofs är bra, inte helt bortkastade pengar :P

nu gör jag spenat&fetaostpaj. gotte!

underbart

sex and the city är bokat!! den 27 kl 21. MYS!

HOLA

vädret suger i kalle (som förövrigt betyder karlskrona, petter trodde att jag skulle träffa en kille när jag hade "påväg till kalle igen" som status på facebook). visst det regnar inte, men det är kasst.
föreläsning i skolan, som alla andra tycker är supertråkigt och jag gillar det. skumt!

nej nu ska jag kila över till johanna!



hälsningar från bredgatan

hemma igen! eller vad man ska kalla det. kom hem för en liten stund sedan och har packat upp redan. otroligt nöjd. nu ska jag bara springa ner till hemköp och handla lite sen ska jag inta soffläge!! och ha bakisdag!!! haha. bell ringde och väckte mig vid 12. först tänkte jag somna om men jag fick ett ryck och bestämde mig att jag skulle hinna med tåget kl 14. sagt och gjort fick jag packa snabbt och sedan var det hejdå.

hade en otroligt bra lördagkväll. förfest/mys hos bell med vin och cosmopolitans. en sväng till utposten och en drink blev det där. dock väldigt snabbt för bell mådde inte helt hundra.. mötte upp filippa på tivvan och sedan kom anna! riktigt lyckat :) dock mår plånboken inte lika bra idag, har en sjuuuuk ångest över hur mycket pengar jag har gjort av med!!

back in laröd

då har man varit i stan, väla, laröd, tillbaka i stan, fikat och nu hemma.
aldrig mer väla en helg medans de bygger om säger ja. får ju tre hjärtattacker undertiden. känns inte stabilt när man kör!
blev två hårfärger, brun eller djupguldbrun. får se vilken det blir eller om man ska mixa båda.
träffade pappi och hans vän i stan och fikade lite. mums..

nej nu var det frisördax ;) och nu har det slutat att regna - underbart! hoppas att bell är lite mer pepp nu :)

VAD är detta?

vaknade och regnet öser ner. jävla skit. jag är sugen på en crazy, "jag minns inte vad jag gjorde igår"-utgång. UTAN regn tack. det pajjar ju allt. så nu har jag kollat alla vädersidor (hm.. två) och det ser ut som att de ska bli uppehåll. en liten gnista hopp tändes i mig då..

nu ska jag äta frulle, se ett oc avsnitt. sedan ska jag cruiza ut till väla och kolla lite. köpa lite hårfärg tänkte jag också. måste ta tag i denna utväxt! C YA!

vid regnbågens slut

ska där finnas en skatt.. hmm eller något sådant. idag när jag städade hittade jag ett presentkort på ikea för 1000 kr. ogött! och 100 kr på sf. inte så tokigt :)

idag har jag även premiärsprungit i sofieroskogen. svettigt!

as much as i want to

fredagmorgon och strax ska man fara hem igen. typ. ska bli skönt på ett sätt. när man väl flyttat hemifrån är det inte lätt att flytta hem igen. kommer sakna min lilla etta supermycket i sommar.



mycket blogg

denna låten är ju klockren...

 

Allvarligt talat, jag är trött på det här. Kommer hem och du är aldrig där
Allvarligt talat, du beeter dig som ett barn. Ute varje kväll på stan
Allvarligt talat, problemet med dig du vet inte vad du har.

Allvarligt talat, är de såhär det ska va kan vi lika gärna låta de va.

 


cravings

har längtat efter potatismos hur länge som helst. hur sjukt är inte det? men
1. potatis tar hundra år att koka
2. jag har ingen elvisp i kalle

men ikväll potatismos med gös och vitvinssås! mums!!!

torsdagkväll

ett litet hopp tändes inom mig. och det är bara torsdag. hihi hoppas hoppas du blir kry. så blir det just like old times!!

when the truth came out

gooodkväll. har precis avnjutit ett avsnitt av greys som jag till min stora fasa missade ikväll. sen kom jag på att tvshack fanns och jag slapp betala 25 kr för att se det via kanal5. suuuuck on that. :)
har haft mysigt hos issa&patrik. åt god mat och slötittade på en film och snackade skit. mysiga vänner man har!!

nu ska jag sminka av mig och se ett oc avsnitt. sen väntar en dejt med john blund!

rastlös

emma har gått och snackat ett tag om att jag är rastlös av mig och jag har tyckt att det stämmer väl inte riktigt. men fy. det kryper i kroppen nu. kan inte pappa komma NU så att jag kan få köra iväg? tråkigt väder har det varit hela dagen och alla bara jobbar! trååååkigt

roligt väder..

eller ej. var så taggad att göra årets första runda i sofieroskogen, men det vräker ner så man är inte så taggad nu längre.
morgonen har bestått av god frulle och lite oc. blev självklart några tårar haha. speciellt när det var sista avsnittet i säsong 2 och de spelade denna låten..

men nu måste jag vänta i en timme innan jag får kolla igen haha. kanske ska göra något vettigt under tiden??


update från tåget

har precis lämnat kristianstad och jag ber till gudarna om att tåget inte ska bli försenat någonstans. då hinner jag nämnligen med snabbtåget från lund och är hemma runt 17. hade varit underbart!

summerfeelings

har riktiga sommarkänslor nu. solen skiner och vädret är verkligen super. känns som att man behöver det. och utsikten från mitt fönster är lite likt göta kanal. den ena båten efter den andra kommer förbi! mys!

nu ska jag dra med mig pansarvagnen och bege mig till emma. SES i skåne!

denna låten ger också lite sommarfeeling. inte för att jag har en aning om vad hon sjunger om!


going home

ska strax äta lite frulle, sen bär det av till skolan. lite seminarium sen ska jag hem till bredgatan, ta min väska och åka till helsingborg!<3
vad jag ska göra där har jag ingen aning om, har absolut inget bestämt! skönt :)

now you see it

idag har emma och jag gjort klart vårt arbete. eller nästan iaf. lite finslipning så ska det nog bli bra ;)
till lunch gjorde emma pannkakor åt oss, så gott! efter plugget sprack det upp och solen sken som aldrig förr. vi hämtade en bok på bibblan åt mig och sprang inom hm. satt en stund på stumholmen och njöt i solen. sen gick vi hem till emma och jag diskade som tack för maten ;)




now you see it

idag har emma och jag gjort klart vårt arbete. eller nästan iaf. lite finslipning så ska det nog bli bra ;)
till lunch gjorde emma pannkakor åt oss, så gott! efter plugget sprack det upp och solen sken som aldrig förr. vi hämtade en bok på bibblan åt mig och sprang inom hm. satt en stund på stumholmen och njöt i solen. sen gick vi hem till emma och jag diskade som tack för maten ;)




ffffaaacebook

emma tycker att hon är sååå roligt som härmar min helsingborgska. vi säger JA som jaaaaaa och ändåN. bara så ni vet. otroligt kass humor!

nu är vi helt utslitna efter allt plugg. önskar att vår bedömning var klar nu!!
nej nu ska vi snart till hemköp och panta burkar, för det är så vi får pengar till vårt godis, fattiga studenter som vi är! hihiih

söndag

har tvättat och påbörjat plugget med emma. det går framåt iaf! ska strax kila hem till henne (då det är hennes tur att börja tvätta) och fortsätta med plugget. varför kunde jag inte vara såhär seriös i gymnasiet??


för alla er partymyror

min nya favoritpartylåt!


people always leave..

idag har varit en slö dag. men har varit ovanligt pigg för att bara sovit 3 timmar inatt. emma och jag har pluggat lite på våra artiklar, så svårt det är!! lite stressade är vi också, eftersom vi måste vara klara en vecka innan utsatt datum. men det fixar väl sig.
men vi har sovit, skvallrat och pluggat. var en sväng inom hemköp och handlade så jag kunde göra en god baguett. Nu ikväll myser jag bara till oc.

tänker på tjejerna hemma i helsingborg som firar bellan ikväll. hoppas att de har riktigt trevligt!

no more drama

drama ja. den kvoten har jag fått ifyllt så det räcker och blir över för 15 år.
igår var det utgång och verkligen allt som kunde hända, hände!
så nu får det gärna vara lungt och stillsamt ett tag framöver, men jag misstänker att det inte kommer bli så.

nu ska emma och jag plugga lite, vi har mys i sängen (!!!:P) och lyssnar på melissa horn. ska försöka dra med henne ut för att posta mitt kuvert och kanske handla något gott på hemköp.

I've a got a red bull and vodka up in my hand

nu ska vi promenera bort till phille, där vi ska förfesta lite. fast mina tankar går mest till malin <3

over and doooone

jag klarade min tenta!!!! underbart. fast jag borde vara lyckligare. 15 jävla hp är avklarade!!!!
nu firar vi (emma och jag) med nudlar från eldorado och burkläsk! tjooohoo i lööve studentlivet!

min ögonsten hittade hem

igår blev jag förkrossad, jag råkade komma ur sidan där jag ser på OC ifrån och när jag skulle gå in igen kunde sidan inte visas från sverige. tankarna for rätt snabbt igenom huvudet, hur ska jag kunna se klart det nu? haha onördig. och fattig som man är har man inte råd att köpa boxarna. men jag hittade en annan sida:)

sen idag på gymmet (där jag inte varit på säkert en månad haha) så skulle jag ta upp mina skor. och i skorna ligger något, nämnligen min ipod!! udnerbart!! tur att jag inte köpte en ny!
jag måste lagt ipoden där i efter hospiteringen och att den sedan åkt fram i skon och inte sett den när jag la upp skorna på hyllan.

och när jag kom hem funkade min underbara sida igen, dubbel lycka ;)

i em/ikväll har vi spelat brännboll och snackat skit på långö. Mys!


ny vecka

emma och jag pratade om karlskrona och vårt hem hemma på vägen från bussen. vi både saknade karlskrona när vi var på våra respektive orter.. jag saknar helsingborg varje dag, min familj och mina vänner. men inte vardagslivet. jag älskar mitt vardagsliv i karlskrona. det händer nästan något nytt varje dag, i skolan eller så hittar vi på något. även om vårt nya tema inte kommer bli min favorit (mycket filosofi, ibland undrar jag om det är till sjuksköterska jag läser?!) så är det intressant. hoppas jag ;)
nu ska jag se ett ocavsnitt, såklart. sen ska jag ta tag i artiklen som vi fick med oss hem

dancing like a white girl

usch hade precis världens humörsvägning :P hatar när man har det och går och är irriterad. men nu är en backup gjorde, viruskoll är fixad och försäkringspapper är nästan klara. ett steg i taget. nu ska jag utnyttja att jag fortf. har snabbt internet och se ett avsnitt OC innan det är dax att bege sig hem till Kalle igen..

denna låten hörde jag på tivoli i helgen, egentligen är den askass. men efter att man hört den sisådär 10 ggr är den rätt bra haha


update från hbg

igår var en bra kväll. god mat och bra sällskap som sagt. mys!
sen var det tove, jag och alla lammkött på tivvan. skojskoj! hade även en jackie ferm bakom mig i kön, jävlar vilka bröst hon har! hahaha

nu är det thaimat och oc som gäller :)

RSS 2.0