I like the way it hurts

igår åkte vi hem till Simon och förfestade där. mycket trevligt =)
alltid lika skoj att träffa de man inte sett på ett tag. sen åkte vi ner till festivalen ett tag men det var ingen höjdare enligt mig så cicci och jag fetade oss med langos och åkte sedan hem. vad langos är gott!!!!

ikväll blir det mat på stan med föräldrarna och sedan en tur i byn ;D

karriärsbyte

igår var jag uppe med tuppen, dvs 6. körde mina föräldrar till respektive jobb och sedan köpte jag bullar till Cicci och mig. Efter det hämtade vi två soffor och slängde den ena och sen körde vi till malmö för att hämta ett bord. Flytthjälp AB ska bli mitt företag! =)

på kvällen slet jag på max. tur att det inte är många pass kvar!
nu ska jag ut en sväng i skogen, har lite ångest över gårdagens föda hahaha. mcdonals till lunch, max till middag, glass och max till nattmat. så lite motion kan behövas nu. lite tråkigt väder bara..

och på tal om jobb. om 22 dagar är jag i karlskrona igen. läskigt! börjar bli nervös, fast mer pirrigt nervös. då är man helt plötsligt en T2a. längtar efter alla mina vänner där samtidigt som jag kommer sakna alla här såååå mycket. varför ska det vara så långt borta?

tjoho alla mina läsare

som blivit väldigt få, är det för att jag inte bloggar mer kanske?? =)
nu när jag inte jobbar så umgås jag mest med Cicci och vi hittar på en massa. just nu agerar jag nog mest flytthjälp AB, men det är mysigt att umgås med Cicci så det spelar inte så stor roll vad vi gör :)

Igår flyttade vi en tv för att sedan hyra film, vi såg allt för min syster. en väääldigt sorglig och bra film.
blev lite stalldax efter det innan jag kom hem. somnade vid 18??? vad är dte som gör mig så trött?? vaknade vid 20 igen och begav mig ut i skogen. lite motion ska väl kroppen få..

idag har vi cruisat i åstorp och fixat lite med mina danska papper. JAG HATAR DANMARK. JAG HATAR MIN ADRESSÄNDRING. tar en vecka för mig innan jag får mina brev för först skickas allt till kalle och sen hit. Jag beställde lite saker från HM och idag fick jag ett brev om att det blivit en "otydlig" beställning och att jag hade fem dagar på mig att kontakta dem. jag fick det idag, sista dagen! tur det iaf.. nu skickas allt till kalle ist för hit, lika bra antar jag...
nu tror jag det är 25 dagar kvar till flytt?? Malin räknar åt mig ;)
nej nu ska jag ut i solen ett tag!!

 

den 21/8 kommer denna att gå på repeat! stackars grannar ;)


sämst

är jag..
i torsdags hade Filippa och jag världens utgång (och cicci ett tag).. vi förfestade lite hos Cicci innan vi fick skjuts in till stan (efter massa vin och starka drinkar...) drog hos till hampan för shottar. bra idé..
vidare till tempel där vi drack mer och dansade en massa. vi som skulle ta en "lugn" utgång. lets get crazy istället. när det stängde vid 4 promenerade filippa och jag hem. som tur var jag inte ett dugg bakis på fredagen och filippa, cicci och jag drog till väla och shoppade åt cicci. hittade en massa fint..

sen har jag tillbringat helgen på max. ett ord, kaos. orkar verkligen inte det mer och jag förstår varför jag en gång slutat där. men sen finns där guldklimpar som gör att man orkar lite mer och peppar en.

idag har jag tillbringat dagen med cicci och jocke. flyttpackat lite och sen hyrde vi film, no do. lite läskig :)

nu blir det sussedax!!

vad händer i mitt liv?

i måndags var jag och filippa och mös på gröningen med en frapino för att sedan checka in simmes lägenhet.
tisdagen spenderades hela dagen på gröningen med ett mysigt gäng. härligt när solen äntligen är framme! på eftermiddagen kom min faster hit och hennes väninna så det blev grillad lax och annat gott.
idag gick filippa, johanna och jag ner till gröningen. det var lite molningt från och till men varmt som sööören så det var riktigt skönt. nu har jag beställt nytt duschdraperi, ny badrumsmatta och nya gästhanddukar från hm. så jädra coola. kommer köpa en massa nytt till lägenheten så det kommer bli superbra i höst tror jag. Ny soffa, matta, soffbord och ny tv. HEEELLOOO FILMKVÄLL haha. det är väl det jag längtar efter att få pilla med till hösten. får ta en massa kort när allt är klart.
men just nu njuter jag av mina lediga dagar på beachen och det underbara umgänget.

lata sommardagar

efter en kall frapino på gröningen promenerade jag och filippa genom staden och sedan hälsade vi på simon. riktigt riktigt fin lägenhet. längtar tills jag får min egna som jag ska bo i länge och kan bosätta mig i haha.

ikväll blir det

Sunny Standup bjuder på skrattfest!

Den 19 juli kommer förra årets skrattsuccé Sunny Standup åter till Fredriksdalsteatern. Sveriges största och bästa komiker besöker utomhusscener runt om i sommarstäder. David Batra, Måns Möller, Thomas Järvheden, Johan Glans, Hasse Brontén och Özz Nûjen är bara några av de fantastiska komiker som medverkar.   


- Sommar är inte bara sol och bad, det är viktigt att det innehåller mycket roligt också, det är där vi kommer in, säger Özz Nûjen och munpussar Johan Glans som rodnar och får sin karaktäristiska färg.

- Förra sommaren var en fantastisk succé, men som komiker nöjer man sig inte med det så i år satsar vi på fler och bättre komiker, fler städer och mer folk, säger Måns Möller.



jag klagar inte...

gooodmorgon

varför är det alltid så, att man kan sova en hel natt superdåligt och tio minuter innan man ska upp somnar man till ordentligt!
nu ska jag iväg på en jogg/pw med anna. blir nog pw har ingen energi till jogg.


en riktigt go sommarutgång

Min allra äldsta vän fyllde 21 häromdagen och det skulle vi fira igår. Filippa, Bell och jag hade fixat med en överraskning till henne och vi började hemma hos Filippa och drack skumpa och åt jordgubbar på hennes balkong. lagom berusade promenerade vi ner till gröningen och det var dax för middag på sillen&makrillen. riktigt mysigt och god mat och gott vin. det var vår present till henne. en helkväll. vid 23 kände vi oss rätt klara där och drog vidare. stannade till i norrahamnen på filippas jobb och drack goda (och starka....) mojitos. Nästa stopp blev hampan för en cider och sedan docken för shottar. gissa om vi blev tankade hahaha. på hampan kom även cicci och hennes tjejkompis. Sen drog alla till tempel och dansade som galningar. en riktigt rolig kväll. vid 5 tog anna och jag taxi hem till laröd igen och vid 6 somnade jag.
har varit lite seg idag ;) men så värt det!


.

sa jag att datorn fått virus???

dålig start

dålig start på dagen.
krångel med mina danska semesterpengar
min lön är så kass så jag har 200 kr kvar efter räkningarna, jippi!
mitt i allt försvinner ljudet från telefonen. kul att den pajjar....
undrar hur resten av dagen kommer att bli

All I ever wanted was you

idag har jag haft en underbar dag. perfekt sommardag.
fast det började med något så tråkigt som att åka från osby :/ har verkligen haft det superskönt och det är så kul att träffa emma!
men kl 7 tog jag tåget vilket betydde att jag var i laröd vid 9 och åt frulle. sen sov jag någon timme för min natt var så jobbig.

vid 12 mötte jag upp filippa och vi gick till fria för lite stek. sen kom simon och hans vän jonas förbi och även Cicci. så vi har badat, solat och ätit glass. sen lämnade simon &jonas och och istället kom jocke och jimmy. vid 18 åkte vi fem upp till mcdonalds för lite middag =)

sen åkte jag och cicci till hennes hästar och tog oss en kvällstur i pålsjöskog. så underbart! jag har längtat efter hästryggen och det var helt perfekt väder!

man var rätt lökig efter så det blev ett kvällsdopp med jocke och jimmy.

perfekt sommardag med andra ord

landat i osby

igår efter jobbet satte jag mig på tåget från helvetet kändes det som. 50 grader varmt, sara var hungrig, bakis, trött och kissig. började min resa som skulle ta en timme.. slutade med att den tog 2 och en halv. tåget stannade överallt, fick backa tillbaka, fick hoppa av i tyringe och åka ersättningsbuss. Emma fick hämta mig i Hässleholm och vid 20.30 var vi hos henne.

åt en efterlängtad middag och sen blev det lite fotbollstittande. efter ett tag drog världens oväder förbi och det åskade och blitrade så sjukt mycket så att strömmen gick. kändes som i en skräckfilm. dock kom den tillbaka efter fem minuter men ändå.

nu är emma på jobbet och jag har haft sovmorgon, kollat the hills och slappat. kommer väl hem om en halvtimme och då ska vi väl hitta på något skoj :)

tillbaka till gamla vanor

känns som om jag lever för ett år sedan. iaf just nu. igår jobbade jag till 16.30 sen kom bellan och hämtade mig. fick ta min efterlängtade dusch (gissa om jag var lök??!). det blev middag hos hennes föräldrar ute i trädgården, sjukt mysigt.
sen åkte vi till filippa och satt på hennes balkong och snackade och drack massa gotte. sen dök lite gammalt folk upp, heösingborg är så jäkla litet ibland! sen bestämde vi oss för att gå ut och dansa och det blev tempel. träffade en massa trevligt folk och hade verkligen en toppenkväll. kl 4 tog jag bussen hem så somnade runt halv.. upp kl 8.20 för att nu är det jobbe! hahah got to love this.. sova 4 timmar och sedan jobba!

ikväll rymmer jag från helsingborg!! =D


tråkig blogg

det händer ingeting i min värld. jag brukar sola på förmiddagen (dock har jag fått för mig att köra utan spf, då det varit lite halvmolningt vissa dagar. jag brukar använda 20-30 annars så det har resulterat i en röd sara) sen jobba på kvällen. så även denna dag. fast idag är det verkligen inget väder så då tar jag till min andra tidsfördrift, the hills. så nu ska jag göra frulle och sedan se på the hills i tre timmar. SE YA

när man minst anar det

så har även denna helgen bestått av jobb, men det gör mig ingenting. får tänka förnuftigt att det är bättre med lite pengar än att kunna sola en dag.
igår efter jobbet åkte jag hem, duschade och gjorde vid mig. åkte in till stan och hem till Issas pojkväns väns lägenhet. satt på deras bakgård och grillade och mös. riktigt varmt och skönt ute!
blev en rätt tidig kväll då även min söndag bestått av jobb. en lite annorlunda sådan då man kom till jobbet och fick hör att vår restaurang blev rånad igår. känns väldigt jobbigt då det skett ofta på väla och det är en pressad situation minst sagt. men vi ställer upp för varandra och stöttar varandra så jag hoppas att det kommer gå bra till slut..

nu ska jag njuta av grillad lax med familjen :)

money money

att ens värld kan kretsa så kring pengar. sjukt jobbigt.
jag har bara kunnat jobba halva juni vilket resulterar i att min lön kommer vara +- 0 efter alla räkningar. som lite grädde på moset så får man en försäkringsräkning med. måste man vara försäkrad?
har idag jobbat en massa och mått så jävla dåligt. vill bara bli av med denna förkylningen.
nu ska jag sova så är jag förhoppningsvis piggare imorgon till jobbet.

im right here, why can't you see me?

sjuk, sjukare, sara. tur att jag var ledig idag. har varit riktigt dålig. förstår inte hur jag ska kunna arbeta imorgon men sjukskrivningar är väl inte så possitiva där så man får bita ihop. det värsta är att jag inte kan ha i mina linser så jag kommer se noll.

så idag har jag tillbringat dagen i trädgården och nästan struntat i solskyddskrämen. fy mig. jag brukar vara så duktig med det men orkade inte det idag.
sen sörjer vi också lite för att min älskade tvshack sida har blivit beslagtagen av amerikanska polisen. alltid ska de förstöra ;D tur att jag har några fler på lager...

RSS 2.0