nyttodagen

jag har idag. tjugo över 8 ville bror min bli skjutsad till skolan och efter det fick det bli ett pass på nautan. ben stod på mitt hittepåschema och fy asså. vi har vissa av våra konditionsmaskiner "en trappa upp" och efter mitt TUNGA styrkepass bestämde jag mig för tio minuter på trappmaskinen. svetten rann och gud vad duktigt jag kände mig. men när jag skulle gå ner för trapporna vinglade benen så av utmattning så jag fick hålla mig hårt i räcket. bevis på bra träningspass? tror det =)

fick åka hem, ringa vetrinären då vår smarta katt lyckats skada sig, igen.. upp till vetrinären och nu ska han opereras! jippie.. och extra bra nu när mamma inte är hemma och jag kan ingenting. skit bra.

nu är jag en duktig dotter och tvättar en massa och tänkte vara snäll mot karl och göra köttbullar tills ikväll? sjukt gott men lika jobbigt att göra det.. hmm.. fåt tänka lite till! måste iaf till maxi också och handla..

känns som man är 45 helt plötsligt, dålig balans, ansvar, tvätt och handla. fy. fattas bara rynkor och så. men det har jag ju enligt issa så då uppfyller jag väl den kvoten också;)

min helg i ord.. och någon bild ;)

fredagen bestod somsagt av mys, och lördagen började med ett besök hos optikern för att fixa mina glasögon. eller mina soon to be. klantarna hade slarvat bort dem jag lagt undan. så kul. jag som letat efter ett par i ett och ett halvt år? men vi hittade de till slut. men endå..

"snabbis" till väla, maxi, donken m bror. hem och duscha, fixa laga mat och sen kom elin och höll issa&mig sällskap.
åt tacos, och hade vår mini förförfest! sen ramlade resten in och det var trevligt =) tycker jag iaf. elin, zsoli och jag var dock mobbade av någon anledning så vi fick ta bussen in. hihi. till tivoli där vi lyckades övertala issa att gå in. iiingen kö så jävla skönt. där inne hände en massa bus och ja. allt =)

 sötaste jag vet (nästan ;) meeeen... de säger ju "kärt barn har många namn"    elin aka japanesen är ju ett exempel på det =)

 en bild säger mer än tusen ord. tycker om er så det gör ont =) haha.

 på tivoli fanns många trevliga filurer ;)


men efter tivoli hamnade jag och issa på hemligt ställe och tog bussen hem tjugo i 6. 6,15 låg vi i sängarna, rätt trötta..

söndagen bestod av jobb på max, med massor av folk. så tiden bara flög iväg tyckte jag =) eller så kan det bero på emma ;)

mobilpics

det sägs att diana har en förkärlek till hampan.. vad tror ni??


   här har vi vår alldeles egna halloween fest... i augusti!

  golv kan användas till mycket. gå på, dansa på, sitta på..



hihi

Lördag

stereon är fixad, skivan är bränd & vinet är på kylning... mmmm...




    tempted to toch


när man tränat så man skakar

då mår jag som bäst. vilken feel good känsla jag hade igår. 10 min uppvärmning, tränade överkroppen HÅRT och sen 20 min avslutning till djursjukhuset haha. men bra mådde jag efteråt. helt underbart.

kvällen började med att jag hämtade upp elin och vi gjorde lite ärende som att tanka bilen, handla godis och dipp osv. efter vår lilla tur hämtade vi issa och therese (issas syster för er som inte vet...) och vi tänkte först äta på gamla bagatelle men där var fullt så fick bli mezo. mycket mysigt =)
kvällen avslutades hos issa med chipsen, gurkan och TORTILLA  (stavning???) dippen såklart! m massa snack, hunddräggel och mys. fy vad ni är underbara.


idag blir det annat trams så som optikern handla tacos osv. för ikväll är det fest! =)

underbara fredag

ska strax åka iväg och köpa lite frukost (smootihen såklart, så himla god, eller hur issa?;-) . sen blir det fyra timmars jobb.. efter det hade jag tänkt träna, jag menar kläderna ligger i bilen, jag får skjuts både dit och hem (dock av mig själv men det är ju ännu bättre). så vad är problemet?? hmmm.. ska jag bli ARE eller inte??


hemmamys

efter att mamma gått igenom vilka blommor som ska vattnas, att prins faktiskt ska matas (nähä, ska han?) och blabla blev det lite onsdagsmys. såg en serie på fyran med persbrandt (stavas??) som jag tyckte var helt okej men pappa satt och suckade över vad han tyckte var overkliga dialoger med poliser..

så nu sitter jag och bränner en skiva som jag kan ha till min bilfärd i morgon. ska skjutsa mammi&pappi till sturup. som jag har lärt mig av mormor ligger i malmö. "tänk K som i köpenhamn - kastrup och S som i malmö" haha. men ja så har jag faktiskt lärt mig det och det var nu i sommras! så imorgon ska jag köra SJÄLV från sturup. kmr köra vilse ju...

lite rapport från träningen kanske? jo jag och bell låg rätt långt bak. och dööda mig vilka ryggmuskler jag INTE har. haha asså nu har jag insett fakta, jag har gått och blivit ett fetto. svettig för nada. men nu har jag kommit på det och ska göra något åt det. mitt mål är att på min födelsedag vara smalARE. inte smal utan ARE. smal får ligga lite längre fram, ett steg i taget sägs det..

städfreak

eller ej. sååå tråkigt att städa. vill bara ta en stor svart sopsäck och slänga allt.. men neeej. man kanske behöver det nån gång? haha. illa.


idag ska jag på abs för första gången på säkert ett år. jag vet vem som kommer ligga på golvet och skratta av utmattning... innan dess blir det middag/fika kalla det vad du vill på det "nya" favvostället. B nånting.

nej men nu har jag faktiskt lovat mamma och städa så då får man väl göra det!

bara för att jag gillar er

ska ni får två bilder till.. hope u like it..

  

kan ju tillägga att den första har issa som bakgrundsbild på datorn. och kommentaren till den var att "där ser du ju nästan normal ut". jaha, tack för den? haha.
haft en bra dag idag. sov länge, kunde äntligen installera the sims (fick ett sjukt sug att spela det haha) och ja jag äger the sims 2:P sen blev det lite jobb m emma (och elvis på ett hörn) och när jag kom hem fick jag denna kommentaren av mamma "fick du sluta tidigare idag? klockan är ju inte ens elva".. nej mamma, så är det bara när man stänger med någon bra =)

btw, funderar jag på att ha ferre på lördag men vill veta vilka som kan och inte kan så hör av er om ni är sugna ;) alla är välkomna haha =)

hej mina små muppar!

helg igen, dock innebär det mest jobb för min del eller den bestod mest av jobb då det är söndag idag och helgen är snart slut. fredagen var fylld av skratt, cider för 30 kr och dans. vad livet kan vara underbart ibland. men det underbara är kort sägs det och kl 2 fick jag besviket gå hem då alla ville ifrån tivoli. ALLTID när jag ska ha det som roligast vill folk gå! attans


och nu är det ju såhär att mum och dad åker till kreta och jag är sugen på fest. men jag vet inte?? isf måste jag byta bort min stängning på lördagen..... hmmmm???

jävla alkohol

en dag som denna, när bilen är ledig och jag jobbar kväll vill jag köra =(
men jag hade riktigt kul igår så jag antar att det är värt det =)


Fredag

är det idag om ni inte höll reda på det ;)
haft en helt ok dag hittils, jobbat 4 timmar (och det gick sjukt bra dessutom) hem till mamma och övertala mamma att gå till soffan och köpa glass för jag såg en skylt med "HALVA PRISET" och sen när vi kom fram stod det mini litet "...på allt godis". men när vi endå var där köpte vi oss vars en glass. so forgive me god, för jag har syndat.

ikväll slipper vi min bror så jag får krabba. dock sjukt sur över att pappa inte köpt några såser, det är inte kul att bara äta köttet rakt upp och ner. meeeen mammi min är så snäll och ordnar såser till mig!

nu borde jag verkligen gå och duscha för mitt hår är nog sveriges äckligaste, är inne på min tredje dag idag haha :P

livet får ibland oanade vändningar

men just nu orkar jag inte bli sådär löjligt djup i min blogg. det är den inte värd:p
mina tankar går idag till de som behöver de, och de vet vilka de är.
man kämpar man kämpar och vad får man tillbaka? men det är så svårt att släppa taget. men som du sa, det kanske är "det dåliga året" som man kommer att se tillbaka på med ett leende, att man orkade gå igenom det.

sucksucksuck

vad tråkiga ni är! så lägger man upp en jäääätte rolig bild och man får inte en enda kommentar! kassssssst..

jobb igår kväll, och när jag kom hem mös jag till "i ditt ansikte" m magnus betnér. han är min gud. (även om han inte tror på det så är han det). så bra, så snygg. MUMS ;)
dock blev jag lite för trött runt halv två så fick se resten nu i morse, men glad för det är jag =) började dagen bra iaf =)

planerar på att äta fukost nu och sedan dra ner mig mot nautan. men ja det får bli så =)

 

efter ett år på max...

... ser man ut såhär!

 hahah så jävla bra! :D


glömde hälften..

sen sov jag hos denna fjällan --->  där jag även hade tur att vakna upp ;P
nä men söndagen gick med blandade känslor och intryck och ja allt. mysig söndagsem/kväll iaf med mat från bonaserabonasera och film. just the way i like it..

nu ska jag gå in i duschen (sitter fortf. i morgonrock ocdh nyss ätit frukost, är man trött eller trött då?). sen slå en pling till miss sjukling!

hård helg

jobbade kväll fredag, fest för simon på lördagen =) så himla kul. årets fest eller vad!?
finns så mycket att berätta, allt var såå bra.

 birthday boy..
   såå sexiga ;)   det är så att man får tårar ju! (för er som inte vet, var det lakanen som satt på vårt flak på studenten!) 

guuuud vad skönt

stängningen gick helt ok. var därifrån kl 23.05 tror jag, en fredag! woho. kan bero på att vi hann göra fritöserna, diska en massa och förstänga OCH båda hann ha rast innan kl 18.
som jag sa till diana, att jag gick hemma och fasade för denna kvällen (vår chef tog bort en från schemat nu på kvällen för att "spara timmar). och bara för att jag tänkte så skulle det säkert bli bra. tur att det blev det också =)

idag har man även varit hos optikern, så den 27 (jag vet, lång väntetid) ska jag dit och kolla synen igen. blev inte de glasögonen som jag tänkt mig från början. men dessa är också fina, lite mer diskreta =)

nu tänkte jag gå och läsa lite i min mysbok!!



imorgon är det fest! wohooo och vinet bara skriker efter mig hihi. och som elin hade sagt "ska vi bli trevliga ikväll?"

11 timmar sömn

fattar det bara inte, jag sover och sover och sover. fick tvinga upp mig själv idag. kanske är det något undermedvetet som ställer till det för mig. för ikväll vill jag verkligen inte till jobb.. det kommer att vara kaos.. men får väl göra dte bästa av situationen och som tur var är har jag bilen så jag slipper stressa till min buss!

nu ska jag låta frukosten vila lite och sen ska jag gå på min korta men effektiva runda! sveeeeetttigt

ge mig maaat

är så sjukt hungrig nu. kom på att jag inte käkat sedan runt halv två idag.. meeen då åt jag minsann gott från taco house. är det favvo eller är det favvo?? :P n
blev en del handlandes, fast mest för zsolis del. jag fick iaf mina bomullsgrejer till fejjan och det är jag nöjd med.

ridningen gick ju också helt okej. svettigt som attan bara =) nu väntar jag på mat som tydligen är hamburgare, för det är man ju så sjukt sugen på.... till det har mamma hittat friscobröd på maxi. jag kommer verkligen inte ifrån max vart jag än är haha. MEN jag ska vara duktig och skippa brödet och äta lite mer sallad till så lite lowcarb (eller low crab som elvis säger hihi) är jag minsann!

höstväder...

vad mysigt det hade varit att ha pojkvän nu. bara ligga hemma och gosa och ja. haha =) den närheten.. jaja, nu ska vi inte vara sådana.
jobb igår igen, gick bra för britta kom ju inte ;p hann med min tidiga buss så det var jätteskönt. hann prata lite med mamma&pappa..

nu bär det av till väla och köpa present till en mr. simon bengtsson med zsollan.
sen står ridning på schemat!

ett finger i papperspressen

är aldrig bra. det slutade i en spräckt nagel.. men slapp iaf själv punktera den =) haha så ingen nagel trillar av här inte. så nått gott kommer ur något ont.
sitter nu och småkollar lite på satc, fast att man sett avsnitten typ 15 ggr om inte mer.

hihi jag bara måste skriva något roligt..
(jag och elin i ett telefonsamtal)
S: nää jag måste kanske lägga på.. jag ringer nog till din mobil, pappa kommer inte att bli glad
E: vänta ska jag se om du gör det..
E: nej jag kan inte se det. eller oj hahaha. jag har ju mobilen i handen

hahaha. förlåt elin men jag vet att du bjuder på denna ;) du i ett nötskal!

3 timmar

har tre timmar på mig att hinna fixa en massa grejer.. kommer aldrig att hinna, men man kan väl göra ett försök. projekt nummer 1 är att borsta tänderna och byta om till tränings... tänkte gå en minirunda som avslutas med en helvetestrappa.. så får man iaf lite motion idag!
sen blir det att ringa lite diversesamtal, boka lite grejer och försöka städa lite... suck.

dag 1 (igen...)

som ni kanske borde veta var det då första dagen på mitt nya hälsosamma liv igår. gick väl rätt hyffsat, bra frukost, en svettig promenad, bra lunch, en lowcarb till middag (dvs, hamburgare i salladsblad, inget bröd. bytte tillochmed ut köttet till kycklingen som är godare, och nyttigare).  men sen råkade det gå lite utför.. råkade dricka vanlig cola, och var ju tvungen att smaka glassen... hmm.. sen råkade jag tydligen sänka en chilicheese för mkt, och den kan man ju inte kasta? så himla typiskt..

men idag ska det bli lite bättre!

sen var det ju dehär om kalcium... köpte en tidning häromdagen ju, och där stod det lite om de olika vitaminerna och mineralerna. och där påstår de att kalcium är viktigt för fettförbränningen, och att personer som äter för lite av mineralen ofta har högre kroppsvikt och mer bukfett?? asså vad är detta, jag har alltid fått höra att jag inte ska äta så mycket ost osv (visst det var ju bra för tänderna...) men allt mjölksocker osv. kanske därför jag gått upp (höhö man kan ju önska).. visste ni att kalcium även är bra för att stilla smärta, okontrollerad aptit och vätskesamling vid pms.. sååå. FRITT FRAM FÖR MIG ATT ÄTA OST.. eller nått =)


är så taggad

och vill egentligen inget hellre än att springa till gymmet, för nu är jag motiverad (för säkert 376 gången) men ska faktiskt ta det lugnt. låta mig bli ordentligt frisk och inte ta i för mycket i början så att jag blir uttråkad igen. jävlar vilken lång mening....
men nu sitter jag här, äter en ordenlig frukost och ska gå en promenad sen, eller en liten pw rättare sagt... hem och duscha snabbt och hem till issa ett tag innan jobb, behöver en bedömning av mina kanske soon to be glasögon?

men om man skulle gå & fixa till sig...

det säger bara svooosch

så känns det med tiden typ.
var inom ica idag och tänkte gråta över att min semester snart är lite slut med sombreros eller vad det heter och försöka motivera mig med fitness tidningen. dubbelmoral eller vad. men nu ska jag gå ner i vikt och börja träna (såfort jag blivit frisk).

har sådan ångest. vill inte alls tillbaka. kul att man känner så med sitt jobb.. hoppas verkligen på en bra stängning i imorgon så man inte är helt förstörd.


och grattis baby igen, ca 3 månader sent. men vad gör det? kul att fira många gånger =) och att klänningen passade. så jävla söt är du. sprang och byta om direkt haha.

Wish I could shut my playboy mouth

igår spenderade jag dagen med bell, först lunch på waynes, systemet och inom matz skor. inhandlade ett par mysisar. en torr kvall höstdag är välkommen nu haha!

ikväll är det fest, och det ska bli riktigt kul =) dock har jag inte riktigt koll på vad det är för folk som kommer, men det gör det bara mer spännande. gårkvällen var väl inte lika festlig men minst lika mysig. var en sväng hos zsollan där hans vän tirre också var. satt och snackade om allt mellan himmel och jord..

nu på dagen ska pappa, jag och min bror om han vaknar gå en sväng på stan. jag behöver VERKLIGEN nya glasögon.


just dance


nytvättade jeans

är värst. de har krympt tre storlekar känns det som och man känner sig sjukt fet. illa.

idag har jag testat min nya grej, en slags primer från make up store. ska fixera sminket och skydda ansiktet från bakterier och en massa annat nyttigt! får se om den är så bra som jag hoppas =)
 här är den lilla godingen....

sen har jag även testat ett nytt schampoo och balsam från matrix. efter denna sommaren (trots att det inte varit så mycket sol&bad) så är det väldigt torrt. kan bero på att mitt hår inte vill bli slingat mer.. meeeen. så ska testa detta nu =)

 får vi se om det kan göra underverk för mitt hår...

så sjukt, att jag orka lägga så mkt pengar och tid till utseendet när jag borde börja innefrån. och borde kanske asa mig till gymmet. känner mig sjukt taggad nu. meeeen. såklart fick man med sig en trevlig förkylning som present från ayia napa....

we are so magical

ingen ridning för mig idag. ligger inne med världens förkylning och känner mig sååå fab. så blir ett besök hos mormor&morfar ist och smitta ner dem hihi. nej så elak jag är klart jag inte vill det =)

saknat mig?

fattar inte hur jag ska överleva i tråkiga, kalla, oglamorösa helsingborg. didi&jag har behandlats som prinsessor. och så ska det fortsätta. de människorna där har verkigen visat att vi är värda det. att vi är så jävla bra. ingen ska få trycka ner mig.



  denna frukostvyn vill jag ha varje dag....


RSS 2.0