bakisdagen

sjukt bakis idag. hiih så när jag kom hem vid tio tog jag mig en dusch, tvättade av mig sminken och tog på mig mjukekläder. åt lite frukost för att sedan få sova i några timmar =) vid två tog jag bussen in till stan och mötte upp bellami, vi fikade på ett nytt (?) ställe som ligger precis brevid annorledes, Beleza coffelounge, väldigt mysigt med lite bagatelle stuk över det hela. åt en varm panini med kyckling pesto och vitlök. massa snack och gos var det =) hihi. skulle köpa en hasselnötsdröm sen, men det enda det smakade var kaffe? men lika gott var det =) stället får ett bra betyg av mig, det enda som var lite minus var personalen, de kunde iaf låtsas vara lite gladare =)  men kul med något nytt!



på strippklubb

när man umgås med en viss sorts männiksor (dvs, maxfolket haha inget illa) så kan man hamna var som helst. igår skulle vi ha ett litet goodbyeparty för johan.
det började med att jag och diana kutade runder genom halva stan, stressade hem till mig och färgade hår och hade oss. rikitgt stressigt så vi bad min snälla mamma att köra oss in till stan, annars hade vi nog aldrig hunnit med den stora presenten och allt. mötte upp de andra tjejerna, dvs. michelle evelina t & evelina m på big buddha. så himla god mat, som vanligt, dock var min väääldigt stark. hade jag inte riktigt räknat med. vad är det som är starkast, röd eller grön curry? blir alltid så förvirrad! iaf, åkte vi hem till johan sen där han, max & christoffer redan var i full gång med nått trivalprisuit öl spel. och jag hatar trival prisuit så jag höll mig undan haha. riktigt roligt att både max och christoffer tagit sig ner till skåne :) saknat dem så!
iaf, johan var ju midre rolig och lyckades descka vid 10 medans vi andra fortsatte festandet och efter ett tag tittade även christian in. vid 12 fick vi nog och tog taxi in till stan och skulle som vanligt över till danmark. (iochmed att det är ju christoffers favvo resa;)) och som vanligt missade vi båten. så bara att vänta på nästa. in en sväng inom crom bar och där fick vi smuggla in christian under att han var christoffers lillebror.
väl i danmark begav vi oss till gc (gentlemens club) där vi även fick tjata in christian. jag har aldrig varit på strippklubb innan, men denna var verkligen, exklusiv hahah. så efter lite så snack så bestämde vi oss för att busa med christian och köpte en table dance ( 2 för priset av en haha) och jag måste säga, de tjejerna (iallafall den ena) var sjuuuukt snygg. helt galet fin kropp. haha riktigt kul och det tyckte nog speciellt christian eftersom han fick lite mer uppmärksamhet ;) och sen blev det drinkar och snack.  och vissa saker som vi ska hålla för oss själva, men vad det var kul! haha. kommer jag seeeent att glömma. vid 4 tiden tyckte ägarna att vi skulle åka tillbaka så det gjorde vi =) så kan det gå en kväll när man träffar sina maxare =) ibland har man som sagt världens bästa jobb!

utflykten

igår åkte jag, michelle, evelina och johan på utflykt, till ullared. har aldrig varit där, eller tydligen när jag var fyra år men det minns jag inget av, så det räknas inte ;)
vid 10 började vi vår färd och väl framme började det med ett besök på bk, muums. älskar bk så det satt fint =)
sen var det dax att börja slåss? nej men där var faktiskt inte så mycket folk, det är tydligen bara helsingborg som haft påsklov denna veckan, så vi kunde gå i lugn och ro och strosa runder =) blev en hel del kändes det som, lite tunikor/tröjor, lite underkläder och så. och på vägen hem fick det bli mcdonalds, haha. allt på en dag nästan. nej men det var i vilket fall som helst väldigt trevligt, speciellt när michelle skulle ta sin speciella "genväg". njaa, genväg vet jag inte om det var, vi hamnade iaf bort mot värnamo, helt fel riktigt haha. men michelle, dont be sad, pratade med pappa senare och han sa att man skulle svänga höger, och sen höger nästan direkt så kom man på nån genväg... så det kanske var den ;)

nej nu ska jag gå och duscha för att åka in till stan för att fixa det sista med presenten. ikväll blir det bigbuddha med tjejerna för att sedan åka hem till johan och fortsätta festa! kul! :D

hihi mkt bloggandes

har nyss kikat lite runder, och har nog bestämmt för vad jag ska beställa av daddy när han är i usa. blir en ipod, men kan inte bestämma mig för färgen, blå/turkos eller rosa? hmm.. får se vad det finns där borta. sen vill jag ha sån dockningsstation eller vad det heter. som man kan ha den som högtalare =) vore perfaaa.. någon som har en bra? jag funderar lite på den philips sbd8000 om det säger er något? men jag vet inte alls. så ge mig tips, helst  innan torsdag! ;D



förresten

har jag ju glömt att berätta om när jag och pappi hyrde film, genom tvn. haha. det gillade jag =) och det blev en söt fransk komedi, priceless.

jag måste vara världsbäst

på att skjuta upp saker som jag egentligen borde göra. jag kommer alltid på små fina ursäkter till mig själv ;)
som ex, min hårfärgning. först skulle det växa ut lite mer, sen igår kunde inte anna, idag har jag pratat med nathalie om en annan färg och allt handlar egentligen om att jag är är rädd för resultatet. jävla mes är jag. men nu har jag och diana bestämt att vi ska fixa det på torsdag, så att jag är fin tills på kvällen.. kanske inte det smartaste att göra det samma dag, men strunt samma. ska köpa den färgen nathalie rekomenderade med mig, ifall de jag har skulle bli totalt kaos! haha. jaja. så mycket energi på något fjantigt.

idag mötte jag upp diana på knutan, hon har varit i stockholm en vecka den lyllosen. fick världens sötaste trosor från topshop haha. sen åt vi och kikade runder lite på presenter. sen var det adjö och jag gick och tränade. denna veckan är väl lite sådär. är så mycket som måste göras. så träningen får jag ta tag i ordentligt i nästa vecka igen =)

what goes around..

okej, jag är en både snö- och solmänniska. älskar skidsemestrar, älskar solsemestrar, men nu är jag trött på detta. snö hela kvällen/morgonen och sen tinar det bort på dan för att komma på kvällen igen. och så har det hållt på i drygt en vecka. kan väl åtminstone ligga kvar helt i några dar så jag får mysa lite. och sen är våren mer än välkommen! är sugen på vårskor, vårjacka och vårkaffe i vårsolen! och alla små söta blommor som vi får i trädgården, haha...

sen igår var jag väl inte världens smartaste. på onsdag är det bestämmt att ngr tjejer från jobb och johan ska till ullared (aldrig varit där så det ska bli spännande ;)) så säger johan: "ja ni har ju verkligen valt den bästa veckan", så jag bara "vaddå då? för att det är mkt att göra på max på lovet? haha då kan ju endå inte cattis ringa in oss ;)" skit nöjd var jag. så han bara "nej.... för att det är lov och där kommer att vara mycket folk!" haha jag bara jahaaaa.


men strunt samma. haha vi behöver ju inte stressa precis =)

nu ska jag till mormor och morfar och äta påsklunch!

vad är det som är??

vad är det som är grönt, 15 meter långt och talar 13 språk??


















svar: bussen till dalhem.... hahah så jävla kass

ibland älskar jag min familj mer än något annat

som igår. hade vi påskmiddag här hemma. Familjen från halmstad var här nere + bertil. God lammstek m. hasselbackpotatis och sås, muums. älskar verkligen det. och är det nått jag är lycklig över så är det att mammi och pappi har den goodaste maten. sen åt vi världens godaste efterrätt med, en slagschoklad/kladdkaka m. apelsinmarinerade jordgubbar och grekisk youghurt med honung. rena kaloribomben, men vem bryr sig? det är ju bara påsk en gång om året =) tur det haha. satt och snackade och skrattade, riktigt mysigt.  sen så fick jag dem att börja sjunga singstar, och såklart tyckte pappa att det var dökul, även om han suger på det haha.

idag har jag varit och jobbat lite, känns som om man gjort nått bra denna helgen =) inte kunnat vara nere på gymmet nu på tre dar så det pirrar i kroppen haha.

längtar så tills på torsdag, nu har vi planerat ännu lite till. blir först middag på bug buddah m. girlsen ;P tycker iaf jag och eve. måste ringa runder lite och kolla det =))

påsken är här!

och det är ju sinnessjukt jobbigt med allt gott godis! hihi, men jag tycker endå att jag lyckats rätt bra hittils, lite måste man unna sig på påsken!
igår var det jobb hela dagen lång, nästan iaf. gick helt okej, var kanske lite mer folk än vad vi trodde menmen. sen kom daddy och hämtade mig, var heeelt slut. och såå ont i min arm. för när vi var på tivoli i torsdes och skulle hänga in jackorna så var där en tjej som var heeelt störd. riktigt knasig och höll på och tjaffsa och hade sig och trodde att det var jag som tryckte när jag stog ihoppressad som en korv och inte kunde rör mig, med andra ord var hon inte så smart. men då får hon ryck och tar tag i huden under min överarm och nyper och virder. fyyy fan vad ont det gjorde.. och i mitt huvud for tankarna "gör inget, det är du som kommer att få skiten, andas och ta det lungt". men jävla vilket blåmärke jag har nu. DÄRFÖR är tjejer helt jävla dumma i huvudet. så arg jag blev nu hahaha.

ikväll kmr det lite folk hit på påskmiddag, ska bli så gott och faktiskt mysigt. att bara vara hemma och mysa m. familjen, det var längesen.


men GLAD PÅSK på er alla!


för övrigt längtar jag jättejätte mycket till på torsdag. max party igen! :D

kan du bara lyfta på dina fötter så att jag kan ta bort kebaben?

okej, igår var riktigt roligt. först hem till anna och vela sig om vad man ska ha på sig, hälla i sig alkoholhaltigadrycker och lyssna på go musik. sen fick vi gå i värsta ovädret till busshållsplatsen, massor av snö. och busschauffören tyckte iaf att vi hade snygga skor om dock ej så lämpliga till vädret haha. av på steak och där blev det ännu mera cider och shottar. sen lyckades vi hitta lite snälla människor i kön till tivoli, vicki och vicki hette dem haha. så vi kom in lite snabbare =) sen var det ju baaara 90-tals musik, ace of base, aqua, spicegirls, techno you name it they had it. riktigt roligt som omväxling =) blev en dum shotflaska också, för de är så farligt goda men också farliag på ett annat sätt. muuums vad god den var :) och ännu mera cider... vid halv fyra bestämde vi (jag och anna) oss för att vi var sugna på jannes och gick för att leta upp honom, men han var putsväck. så besvikna vi blev. så fick bli en  kebab till anna haha och lite pommes till mig, men det var lika gott =) Sen hann vi precis med bussen också, riktigt tur. hem till mig och sussa sött, alltid lika mysigt att ligga och disskutera kvällen och vad som hänt och vem som gjorde vad osv. hihi. men anna är endå blåbärssmurfen nr 1 och det gillar jag!!


nu är det dax för jobb jippie! ;D


party like old times

ikväll är det anna och sara party, ingen annan verkar ju vilja hänka på, men det hänger vi inte läpp för! 90-tals tema på tivoli, ska bli trevligt! hihi inte samma gamla vanliga, hoppas jag =)

idag har det varit mycket att göra på jobb, jobbigt men samtidigt kul, då går tiden mycket snabbare! så vid 13 slutade jag, och då åkte jag till pållarna. blev new deal idag, vilket jag blev väldigt glad över. det är ju min favvo donna. så himla fin är hon, och en så härlig häst! sen kom daddy och hämtade upp mig, så blev det lite körning samtidigt =)

och nu tänkte jag gå och duscha, och göra mig so fresh and so clean ;) haha

There's gotta be a heaven somewhere

sitter just nu och lyssnar på min favvo skiva, justins såklart =) mums...

 Han kanske inte är så himla snygg, men musiken. helt mysig och jag bara älskar denna skivan. haha okej, nog tjatat om honom.


idag är det tränings som står på schemat, som vanligt? man mår faktiskt mycket mycket bättre utav det. och då har jag bara tränat ordentligt i två, snart tre veckor tror jag det blir? är redan mycket piggare, skönt. sen blir det en sväng till jobbet, stängning idag. är väl sådär eftersom man ska upp så tidigt imorgon. usch, jag är verkligen ingen morgonmänniska!

började testa mina nya produkter från Bioline igår kväll, får se hur det utvecklar sig. hoppas på ett bra resultat eftersom det inte direkt var billigt! menmen, jag får väl lita på anna som sa att de var bra ;) får väl försöka investera i ett bra mineralpuder /foundation med så man inte förstör allt?

tisdag

är det idag och solen skiner, härligt! vad som kanske är mindre härligt är att mitt ansikte idag kostat mig 2000 kr. kul, eller ej. men ansiktsbehandlingen var döhärlig, det rekommenderar jag verkligen. förrutom uttömning av porer, trodde jag skulle dö så ont det gjorde. men vill man vara fin får man lida pin? och efteråt rekommenderade hon sjävlklart en massa produkter som skulle vara såååå bra för just miiin hudtyp. hahah. och lättlurad som jag är går jag på det och köper det. får väl se hur det är. gud var sur jag blir om det inte blir irriterad. men lite måste man väl unna sig, eller?

nej nu är det dax för en väldigt sen lunch, eller tidig middag? och sen blir det lite plugg =)


PUSS

helt ärligt

går skivan på repeat. är fjärde gången jag börjar lyssna på den nu. varvat med att jag lyssnar på lite mixade låtar. så sjuuukt bra. ahha. jag vet jag är efter ;) men endå.! man kan inte alltid vara modern ;)

varför jag ibland älskar mitt jobb

fredagen var jag ledig = fest. åt först lite lunch m. diana och sen gick vi en sväng på stan, eller ja, det var egentligen tvärtom;) sen var jag duktig och gick en sväng inom gymmet. sen hem skynda skynda och duscha sig. jag isenfisen, cicci och amanda käkade på favvostället, cavolo nero. mums. sen var det vi tjejer och elinor och hennes vän som drack och snackade skit. begav oss sedan till bulls för en shotflaska och sedan vidare till steak. egentligen skulle vi till tivoli, men det blev inte så och det var lite synd, var så sugen på att dansa lite =)  menmen, det var trevligt vilket som!

Lördagen var jag lite bakis, och issa tvingade ut mig på promenix haha. mina fötter kändes som tegelstenar och det hördes nog också? haha.

varför jag ibland älskar mitt jobb:
* ett helt underbart gäng tjejer/killar har vi varti denna helgen och skrattat och haft allmänt trevligt. OCH fått saker gjorda. det går att ha trevligt och jobba samtidigt...?
* man kan flörta haha
* Vi har snygga Loomis killar ;)

sen de som haft någorlunda koll på mig vet att jag gått och kärat ner mig lite i justin och velat ha hans "nya" skiva länge nu, haha. och i lördes nr jag hade rast var jag tvungen att hämta en grej i väskan, så låg där ett paket. MED hans skiva från diana! sååå glad jag blev. har längtat både lördagen och söndagen tills idag då jag får spela den på hög volym =) hihi. (har jobbat kväll/natt så har inte kunnat spela den då) och den är UNDERBAR!!!


nej nu har jag varit och tränat och tänkte laga mat, fullkornspasta m. qournfärs, ska bli spännande!

PUSS!

tell me, is this fair?

hihi, nu ska jag in till stan och käka frulle med diana, sen blir det en sväng inom gymmet. Blir väl en massa styrka tänkte jag idag. ökad muskelmassa=ökad förbränning haha det är min teori :P

bloggar mer sen, måste ju berätta om min lovley helg!


I found the love but it didn't last, wonderful days belong to the past

torsdag idag.. dagen började tidigare än någonsin, halv sju. fy vad jag bara ville sova vidare då. men mitt motto är ju att "sova kan man göra när man är gammal" och efter en dusch var jag faktiskt hyffsat pigg. timmarna på jobbet gick ganska snabbt idag faktiskt, kanske inte så konstigt, det var bara 4 1/2 timme ;P men men. iväg till ridhuset och där gick det väl sådär, kunde presterat bättre. men så är det ju.
är helt död nu vilket som, och vill bara sova. men då kommer jag vakna kl 6 imorgon och hur kul är det..

imorgon blir det en svängis på stan, vill hitta något snyggt tills kvällen ju! party party m mina girlie ;P hihi.

empty walls

dagen började väl sådär, tittade ut och såg att det spöregnade.. kul! skulle egentligen till arbetsförmedlingen, men så blev det inte heller utan en sväng på stan. inom hm och spenderade lite pengar på hårfärg, mejk och nya underkläder. nicenice. sen köpte jag äntligen en silverkedja till hänget jag fick av anna i födelsedagspresent, tog lite tid hihi. en sväng inom åhléns blev det med, köpte ny träningsbh, och tycker faktiskt att de är jättebra där =) så en sån och en ny träningströja blev det.

sen åkte jag inom pinglan en sväng, satt och snackade en massa skit och kollade VBÅ, as usual.. :)
var även duktig och åkte inom gymmet, är ju riktigt på g nu. lånade även lillebrors ipod, och vi har ju lite olika musiksmak om man säger så. men jag var nog på ett väldigt konstigt humör idag, för jag gillade den! hmms?? nu kommer issa tycka att jag är konstig. okej, vissa låtar var kanske lite för extrema, men endå ;)

min nya frisyr

bara älskar jag. hihi. var först lite misstänksam, och när han frågade mig hur han ville att han skulle göra så sa jag bara, gör som du känner för. du får fria händer (nästan). blev riktigt snyggt, tycker jag. har fortf. kvar längden och allt det slitna är borta, och sedan har han lixom klippt det lite i etapper, utan att egentligen tunna ut det, så jag får mitt egna självfall. så det blir lite sånt småsexigt ruffsigt med lite spray/vax/mad man nu känner för. hihi. är riktigt nöjd. och nördig känner jag mig som har skrivit väl en 100 ord om det haha.

sen efter frissan blev det en snabbis till jobb, 5 timmar. rätt skönt =) har man gjort nått vettigt denna dagen =)

efter att ha velat

i ungefär 20 min om "ska jag ut och gå?". tror jag att jag kommit fram till att jag ska det. solen skiner ju, gäller att passa på då! är inte heller fullt lika död efter boxningen igår som jag var sist. hihi och DET är bara skönt för sist kunde jag inte sminka mig haha.

jaja, så nu är det att snöra på skorna och ge sig ut i solen =)

söndagen

var riktigt slappe. lite senare på dagen tog jag bussen och där mötte jag upp max =) så åkte vi in och skulle gå på bio. snacka om svårt det var att välja film, så vi tog uteslutningsmetoden och det slutade att vi valde en film som vi inte hade en aning om vad den handlade om. vantage point tror jag den hette. först var vi lite oroliga att det skulle vara den filmen om orkaner osv, men det var det ju inte. vi var iaf hela 7 stycken inne i salongen, det måste vara ett tecken på att filmen var såå bra? ;) haha. nä men den var helt okej, lite konstig bara.  sen gickv i vidare mot max och åt lite, snackade och vips gick det två timmar och han skulle ta bussen tillbaka till lumpen och jag bussen hem =) kul att träffa honom igen, och det är sjukt så snabbt tiden går. 8 veckor... jaa..

idag ska jag in till stan, fixa lite grejer som jag behöver eftersom jag inte fick uträttat nått på väla igår..
sen blir det fika/lunch med stellan! kul! så himla längesedan, får nästan dåligt samvete! och ikväll blir det boxning med kevin. fullspäckad dag!

är lite nervös inför morgondagen, ska iväg och klippa mig på nytt ställe. är lite rädd att de ska skälla på mig, har ju blekt mitt hår själv nu. dels för att jag aldrig blir nöjd när jag gör det hos en frisör och dels för att jag och tove ville ha kul. och det blev såå mkt snyggare när vi gjorde det =) hihi.

en underbar helg

fredagen bestod till en början av lite jobb, slitit.. sen hann jag faktiskt en sväng inom gymmet. starkt jobbat. hihi. sen kom pappa och hämtade upp mig, duschade och vilade lite hemma. sen kom issa, och vi åt middag med min familj. mkt gott!! sen kom alla andra dvs, cicci, elinor, zsoli, simon och anna. treeevligt, blev lite singstar, men bara ltie, ingen som var på g för det typ.. sen blev det ju som vanligt alkohol i ganska mycket mängder, snack och musik =) tog bussen in till stan, först inom steak för kissepaus haha. sen hamnade jag och issa av någon konstig? anledning och jag vet inte hur? på zoo bar. kul =) där fann vi ju danne och martin (eller fann de oss först och vi gick med dem, hmm.. tror på det sistnämnda?) haha.  vidare till tempel och där var det väldigt trevligt och livat.. som vanligt. vid 4 skulle jag och anna ta bussen hem men först var vi tvugna att ta vår vanliga korv hos janne. så blev vi först lurade av en som sa att han var janne, och hans korv var super äcklig. men när vi kom till knutan hittade vi den riktigt janne =) haha. så fick bli en korv där, och han är alltid så snäll. får goda klubbor och sånt!

lördagen var jag väl lite smått bakis, tog en cruisarrunda med anna till bk på ramlösa. hihi. gott! hämtade upp bell och for hem till mig. mamma och pappa skulle iväg på party så jag och bell stod för maten, som blev väldigt god. det blev jasminris m. kyckling, kokosmjölk, kastanjer och bambuskott. och massa goda kryddor såklart. sen gjorde vi guacamole dipp m morötter och gurka! muuums. och gott vin till det. fast eftersom lördagen var min "få-äta-vad-jag-vill-dag" så åt vi lite godis med! ihih. blev meoldifestivalen och en film på det =) en riktig myslördag med andra ord!

idag vaknade jag upp med bell vid min sida (har lyckats skaffa sängkompis hela helgen;)) och vi åkte en sväng upp på väla =) blev dock inget inköp, något som jag är lite besviken på. får väl åka upp där i veckan!
nu ska jag strax ta bussen och möta upp max =) vi ska gå på bio! så himla längesedan så det ska bli treeevligt =))

like old times

hihi. de fyra är samlade ikväll. reunion. min älskade. tyvärr fattas några ;/ men ikväll blir det INTE lungt. väntar just nu på isenfisen som ska äta middag m. mig mamma pappa och kalle.. blir firre. och till det blir det nog nått gott vin :) sen kommer de andra. blir singstar skulle jag gissa?=) hihi. tur att man ibland har världens snällaste föräldrar som låter en vara här..

men sen blir det in till stan, och vidare mot tempel ser det ut som. niiice =)


btw är jag himla stolt över mig själv. verkligen. kanske är tjatigt men nu har jag inte ätit nått dumt sen i söndes! och motionerat varje dag, var tillochmed på gymmet IDAG! (kändes först lite onyttigt iochmed att man ska ut men) uhh ;)

sååå

godis sugen!!! så jag dör. men nej. inte ge sig och svika avtalet. det blir nämnligen DYRT för mig då.


"älska aldrig i en trädgård. kärleken är blind men det är inte grannarna"

dagens bloggning

ahha kommer inte på en vettig rubrik. igår var dte jobb och det gick väl bra, sålde över prognos så det var ju en del att göra. trött var man efter det och när vi skulle stänga var jag såå seg. hihi. sorry michellan =) kul att stänga med michelle, var så länge sen. väl hemma kollade jag klart på gossip girl och i huvudet på gynning. jag vet verkligen inte vad jag ska tycka om den tjejen.. är hon så på riktigt? eller är det mycket spel? en del av mig gillar henne, men sen blir hon bara för mycket?? jaja. hihi. kul att disskutera med sig själv, eller ej..

idag ska jag rida, ska bli kul. se om man får någon ordning på kära robinsson. tycker han är lite. hmm. ja. svårt att förklara. men först en sväng inom issa och hämta mina ridgrejer, som är där. tänkte också hinna med en 10-15 minuters solande, mitt ansikte mår inte så bra nu :( och sol brukar alltid hjälpa, tycker jag.

nu ska jag titta på greys anatomy! ha en bra dag =)

vaför man älskar helsingborg

nyss hemkommen från min promenix.. under tiden, när jag gick från fria och vid gröningen, så funderade jag lite. visst helsingborg kan vara dötråkigt så att man bara vill iväg. men så tänkte jag på de possitiva delarna. en av dem är sommaren på helsingborg. jag kommer ihåg när man gick i 8-9 och man var på fria vaaarje dag. vet nästan exakt var vi lig, samma ställe. man var en sidär 10-20 pers och alla kände alla. låg och lyssnade på musik, solade och badade. gick och köpte pommes på kiosken och baguetter på hamilton. fy vad det var mysigt. sen framåt eftermiddagen åkte man hem, duschade för att sedan åka tillbaka till gröningen och grilla och mysa. det var tider.. haha känns som om man är 50 år gammal och tittar tillbaka på sin barndom. men så är det. fortf. är helsingborg sjuuukt mysigt på sommaren. ligga på gröningen eller något och sola och bada. bara ligga och snacka en massa skit. ta en kvällsfika och/eller ett glas vin i norra hamnen... helsingborgs festivalen?? behöver jag säga något mer? att man har 20 min över till danmark. gå i helsingör och äta glass när solen skiner. sommaren är verkligen som mysigast i helsingborg. tycker synd om alla de uppåtlandet. norrland osv. bara en massa skog.. med en massa mygg! KUL!

you make me wanna love you

okej igår var jag hos en instruktör. gick väldans bra tyckte jag och känner att detta kanske för en gångs skull kommer att gå bra. för just nu mår min kropp inte bra i det skicket den är just nu. låter som ett pucko som snackar om min kropp i tredje person, men så är det. alldeles för mycket skräp mat, godis och för lite träning ger inget vackert resultat. hihi. och dag 2 gick faktiskt också rätt snabbt förbi och jag har inte brutit mitt och kevins löfte! :D

idag sken solen när jag vaknade, så himla mysigt. så nu tänkte jag faktiskt gå in till stan & sola lite. sen hem och duscha sig, äta lunch och sen är det dax för jobb!

såå. nu ska jag ta på mig skorna och promenera i den fina solen! :D

humöret

är väl inte det bästa. fattar inte varför. men som pappa sa, alla kan ha det så ibland. tycker bara att det hållt i sig ett tag nu :/

men idag skiner solen och det gjorde mig riktigt glad faktiskt, sen att hela gräsmattan är täckt av fin vit snö gör mig ännu gladare. får mig att längta till alperna. tänk att sitta i en en backe, på en uteservering med en varm choklad i handen. solen skiner och snön gnistrar. visst, jag älskar solsemestrar, men skidsemestrar är minst lika bra! synd bara att snön lär väl ligga kvar som längst till i eftermiddag? och den kmr ungefär en månad försent. jag var ju redo för våren och allt vad den innebär.

dagen började med två avsnitt av 2900 happines. älskar att man kan se det på datorn. hihi. för jag älskar den serien, även om de snackar danska och att danska är nog världens fulaste språk.
snart dax för frukost, packa min lilla väska och ge mig iväg till gymmet. ska träffa en instruktör, ska bli intressant. måste komma i form känner jag.

och jag och kevin har ju ett vad nu, och dag 1 klarade jag sådär. men lyckades stå emot frestelserna så nu är det skam den som ger sig.

irritations vecka

har varit helt irriterad och sur hela denna veckan, vet inte varför. brukar alltid vara (eller ja oftast) på solskenshumör.. men nej, inte denna veckan som varit. hoppas att jag är på bättre humör imorgon, då det är en ny vecka!
jobbat både igår och idag, och är helt slut nu. höll på att somna nu vid sju tiden men vingade mig att hålla mig uppe. ska dock gå och lägga mig nu tänkte jag..

imorgon börjar mitt nya liv, som det alltid gör på måndagar.. ska se hur länge jag kan hålla det denna gången? morgondagen ser jag faktiskt fram emot, ska göra en massa grejer i stan tänkte jag, och gå på bokrean osv. och fika =) som vanligt? hihi..

club monaco

var vi på i torsdes! eller ja, det var ju egentligen cantina, men same shit different names.. riktigt trevligt =) kom hem till issa efter min ridning som för övrigt gick sådär. konstig, men snäll häst =) vi gick och åt på cavolo nero m. favvo kevin =) treeevligt. hem till issa och dricka massa godis vin, muums. in till stan m de andra fjällorna så var vi först på crom och drack drinkar. drack min och bellans favvo, liggaren. riktigt godis är den :) sen begav vi oss till det "nya" stället. först var där inget folk, och jag var inte förvånad, det var ju trots allt en torsdag.. men sen vid 1-2 kom det en massa folk.. och kevin och sudden =) kul! massa goa cider och ännu mera vin slank ner, så man mådde ju som man mådde i fredes. kul att jobba då.. speciellt när vi är för lite folk inne, verkligen jätte kul!

så fredagen och lördagen har bara bestått av en massa jobb, och en sovis hos issa däremellan! nu väntar jag på att få mat av mammi och pappi och sedan ska vi mysa till melodifestivalen!

PUSS!

RSS 2.0