helsingborg<3

nu är jag hemma i min säng, i mitt lilla rum i Laröd. riktigt mysigt..
kom hem på eftermiddagen och åkte hem med mammi. körde ut till väla och köpte ett par skor jag velat ha ända sedan det kom ut, easytone. tänkte ha dem på min vfu för de är otroligt sköna men de blir kanske lite varma.. sen körde jag snabbt hem till issa för lite VALPMYS. jag dööör så underbart söta de är! jag lyckades inte sno med mig en hem, men det är ju en dag imorgon också... hihi ;)



inte världens bästa bilder, men det är inte helt lätt att ta kort på små busar som bara rör på sig :)

mot helsingborg!

nu har jag typ packat klart.. förstår inte att man släpar med sig så jävla mycket grejer varje gång. tur att jag har en stor resväska. pappa kommer skratta åt mig:(
men det ska bli skönt att få komma heeeem till mammi och pappi. mysa med hela familjen och mina vänner. kunna prata med folk utan att få frågan "du är inte härifrån va" såfort man säger något. vilka småproblem men det ska bli såå mys!! nu väntar jag bara på att emma ska komma hem från skolan så att jag kan få lite sällskap första biten!

fest med sskarna

igår hade vi lite tenta avslut. vi var sex tjejer som åt på en restaurang som heter Antons. sjuuukt god mat. där satt vi och snackade skit om allt och inget tills vi gick hem till Johanna och fortsatte lite där. jag vill INTE veta hur mycket alkohol jag har hällt i mig igår, men jag vet att det inte är lite så tack gud för att jag mår såhär bra idag! shottar efter shottar (vågar jag säga att det var ren vodka?!) och drinkar..
vid 12 ramlade vi in på nivå och det slutade ju inte där. en kille i min klass fick för sig att beställa in 25 shottar... inte lungt!! men roligt hade vi :)
blev lite fyllemat på michelles innan jag promenixade hem..

nu ska jag packa väskan så jag kommer hem idag.. jag skulle egentligen ta tåget som går om tio minuter, men det orkar jag inte riktigt;)

tentan är över



tentan är skriven, nu blir det ett rastaurangbesök med ngr sskare sen utgång!

 


Dagen D

idag är det den stooora tenta dagen. är sjukt nervös och har bara drömt om den enterohepatiska recirkulationen och renal exkretion. roligt va? förstår inte hur man kan vara så nervös!!
så nu tar jag med mig FASS och går och blir av med denna dumma tentan!!


mitt BÄSTA pluggtips!

som spridit sig bland mina vänner ;)
enkelt, billigt och helt underbart= POSTIT. är guds mirakel till studenterna! eller något sådant ;)
skriv ner alla små ord som man måste kunna, små förklaringar ja allt... bästa tipset! sätt upp det överallt i hela lägenheten..



höstväder i kalle


ny vecka

och två dagar kvar.. vill bara ha det över nu!
blir en liten paus i farmakologiplugget för att gå på introduktion för det nya temat. känns lite knepigt att gå på introduktion när vi enligt mig inte är klara med det gamla! men snabbt ska det gå här...

sen blir det lite plugg till, och en paus för gymet ska också hinnas med :)

bästa kvällen på hela veckan

Lördag = godis från hemmakväll + mys = bästa kvällen på hela veckan


farmakologi

ibland lär man sig faktiskt saker som man kan ha nytta av...

"Det finns däremot inga speciella faror förknippade med att dricka alkohol i kombination med penicillin; det är ett rykte som inte har någon förankring i verkligheten"

men sen är det väl upp till var och en om man vill dricka alkhol och festa om man är väldigt sjuk, vilket i sig säkert inte är så bra ;p och "speciella faror" kan man ju alltid tolka som man vill....


gooodmorgon

sitter och äter frulle och är helnöjd över att jag inte är sliten. kroppen är nog glad över att jag inte går ut denna helgen också ;P
nu blir det en tur till loket och ett spinningpass. kl 10. inte riktigt friskt känner jag ;P
blir en sväng inom solarieöarna med, jag hade skrämt ett litet barn när jag går utan smink, inte riktigt okej :)


dags för fredagsmys!

idag har varit en väldigt jobbig dag. vi hade våra tvärgruppsredovnisningar och jag var nervös till tusen. tur att jag var andra ut och sen släppte spänningen. skönt. nu är det "bara" tentan kvar, som vi fick reda på att vi bara har två försök på, annars är det hej studieuppehåll eller hej läsa om termin 2! roligt?? spelar ingen roll, jag SKA klara denna jävla tentan, men på första försöket känns det lite jobbigt, men inget är väl omöjligt??

så när jag kom hem var man helt slut i huvudet och i kroppen. tittade lite på greys sen gick johanna& jag till gymmet. där kan man verkligen släppa allt som har med omvärlden att göra, skönt..

nu har jag ätit världens godaste middag (för att ha varit jag som gjort den.. schnitzel med pasta, mumsmums) och duschat. ska snart gå över till tjejerna och ha lite fredagsmys!

To be with you

efter min kassa dag så gick johanna&jag på spinning. bästa passet på länge! sjukt bra musik och så bra instruktör. kan nog tänka mig att planera in det en gång i veckan som omväxling. bra för benhinnorna med ;)
men på kvällen ringde pappi och en olycka kommer väl aldrig ensam? Jag önskade så att jag kunde vara hemma hos min mysiga familj, men jag gör ingen bättre nytta där, men det hade känts bättre.. vad jag saknar dem nu, men det är inte långt kvar!!!

idag är det plugg som står på schemat, ovanligt? vi har tvärgruppsredovisning imorgon, är lite nervös. vi läser ju pbl för er som inte hängt med och då är man en grupp om 7-8 st. så totalt är vi 9 grupper. så en från varje grupp ska redovisa om ens grupps arbete. vi har om koagulation som inte är helt lätt med alla faktorer som motverkar/ bidrar till det. sen ska man plugga in alla andras med, underbart!!

Do you know what's worth fighting for?

idag är inte min dag.
vi började dagen med att ha metodövning i venös provtagning. Det är nog ingen som riktigt förstår hur det är min absolut största fobi i livet och hur jobbigt jag tycker det är. men jag vill bli ssk så oerhört mycket och har "gett upp" så mycket för att komma dit jag är idag, så det ska inte få hindra mig. tog mig dit och övade lite på en arm, sen skulle vi göra det på riktigt. att sticka in själva kanylen och hitta venen gick bra (vilket är så jävla stort för att vara mig!!!) men sen blev jag så himla nervös och skadade och det gick inte mer, prestationsångest. och jag blev så himla ledsen. men jag har världens bästa föräldrar (och vänner!!) som stöttar mig. mamma är söt och säger att de har en ung läkare som skakar jättemycket oavsett vad han gör, så då ska jag vara glad över att mitt bara beror på prestationsångest. det går iallafall att få bort!!! :) och som aaaalla säger som jag verkligen försöker få in i huvudet att det är faktiskt första gången jag sticker in en kanyl i någons ven, man kan inte vara proffs direkt. men det är svårt att tänka så när de flesta har jobbat som usk i fleeera år och gjort detta massor av gånger.
men jag saknar som sagt mina föräldrar extra mycket idag eftersom de verkligen är världsbäst! varför är man inte lika bra på att peppa sig själv som andra???





tisdag

är helt slut i huvudet.. vi hade lite tentaplugg imorse och sedan ett seminarium om våra nationella folkhälsomål. även om det inte är fysiskt ansträngande känner jag mig tröttare än någonsin. hade inte alls suttit fel med en semester till något varmt&soligt land..

men nej. nu ska jag strax iväg till loket och sen blir det väl plugg. rooooligt ;)

måndag

just nu är det riktigt ruggväder i kalle.. så jag är riktigt glad att jag slapp dra iväg till skolan imorse.. Nu sitter jag och pluggar och har tända ljus och bra musik. man får försöka göra plugget lite mer roligt :) just nu känns det mest som ett måste för att tentan snart är här. tusen saker som ska in i huvudet, vet inte riktigt vad våra lärare tänkte när de ändrade terminsöversikten...

addicted to you

igår hade vi en riktigt mysig lördagkväll. en helt perfekt helg, lite fest och lite mys.
idag känns det dock som en vardag för jag fick gå upp tidigt och tvätta och nu har jag pluggat en del. fast att jag inte tycker att jag känner mig stressad, märker jag att jag är det när jag sover. sover sjukt dåligt och drömmer om att jag stressat ska försöka förklara vad respiratorisk alkalos är.. visst det är bra, haha för jag "övar" men man är ju helt slut i huvudet efter att bara drömma om farmakologi och mikrobiologi.

nu ska vi snart gå till loket och köra ett pass med zumba. sååå roligt! och ikväll är det ensam mamma söker, ännu mera mys! :)

lite shopping

av någon anledning shoppar jag mycket mer här, än hemma i hbg.. vilket är tokfarligt när man lever på bidrag ;)

men igår blev det en ny höstjacka, som jag verkligen behövde. nya skor& en ny klänning till kvällen och strumpbyxor. hel nöjd med det. men idag ville Johanna K gå på stan igen och jag är ju inte den som är den.. så det blev lite nya underkläder, mysig halsduk och en riktigt fin ring från indiska.

ikväll blir det en favorit i repris: kebab, godis &film. Men först, sova!!!

tjoohooo

som vanligt ska jag fylleblogga. fredags em bestod av lite gym och core för att sedan springa inom hemköp väääldigt snabbt. johanna kom hem till mig och vi hade kräftskiva för oss sjävla med massor av kräftor, baguetter, sallad, oliver och annat gotte. efter vårt fredagsmys så åkte vi till kungsmarken. för er som inte varit där, är det typ som rosengården i malmö, och det är många som rekomenderar en att inte åka ensam dit!! (så ska ni plugga på bth, flytta aldrig dit). Vi kom till emina och där var en massa ssskare och lite anna folk. vid halv elva något ville hennes grannar inte mer utan hotade oss med pelisen. jätte roligt om man var med ;)

sen blev det harrys som vanligt och som en tröst för att jag inte får åka till sensation i år hade de idag en dj från holland som körde lite det stuket ;) blandat med rnb. det bästa från två världar :)

nu har jag ätit den bästa fyllematen, baugetter med ost/gurka och tapenade. tapenade får mig att tänka på mina underbara famlij som gör den bästa maten och har ni aldrig testat tapenade så ska ni göra det ;)

fredagsmys<3

är det ssskare med är det aldrig lungt :)

Fredag

igårem fick jag en släng av en förkylning eller något. frös som bara den och var heeelt slut i huvdet. förmodligen är det stress och för lite sömn så kvart över nio somnade jag. och idag mår jag "bra". ska snart gå till skolan och vara där ett tag.. sen är det heeeelg = sovmorgon och inga måsten!

varje morgon har jag igång mtv och varje gång sensationreklamen blir jag lika ledsen över att jag inte ska dit iår. förra året var heeelt fantastiskt och det var så roligt! men man skulle åkt exakt samma gäng och bo på samma ställe (dock fixa en taxi hem istället för att gå....). önska går ju :)

den perfekta höstjackan

det är för kallt för att bara gå i kofta och för varmt för fjällisen. men hittar ingen bra höstjacka :/ någon som har tips??

Torsdag

idag ska jag vara lat och ta bussen till skolan. det är sååå tråkigt att gå ensam. Häromdagen skulle jag också ta bussen till skolan, endast för att vi skulle ta med oss FASS. som väger 6587434 kg och man orkar inte gå med den. så jag går till busshållplatsen och är så nöjd med mig själv.. tills. jag kommer på att jag glömt ta med mig boken. som var hela anledningen till att jag skulle ta bussen? bra där sara.

lite paus

nu ska strax emma, johanna och jag gå och dansa lite afrodans på loket! kul som oväxling!

meeen innan dess. idag har jag lärt mig att det finns en bakterie som heter  clostridium botulinum. Toxinet från den bakterien blockerar frisättningen av acetylkolin (det som gör att nervimpulserna leds vidare). det gör så att musklerna blir svårare att reglera, och man utvecklar symtom som dubbelseende, man får svårt att tala och svårt att svälja. tillslut förlamas andningsmuskulaturen  och man avlider genom kvävning. Vet ni vad man använder den bakterien i till ett "positivt" syfte??? BOTOX. haha. snacka om att man vill gå till en erfaren sjuksköterska om man vill spruta in det, så man inte går till någon som tror att hon kan det..
jag som sagt att jag aldrig ska bli gammal och är absolut inte emot botox tänkte om lite när jag läste det. fast det är ju som allt annat att man går till någon som verkligen kan det och inte någon oerfaren..


onsdag

min ändå sovmorgon (eller ja.. iaf på två dagar ;)) och så börjar den borra eller slipa golv eller något i vårt hus. så jävla störigt. så där sprack mitt mys! istället ska jag promenera iväg och handla lite bär och grejer ;P
sen är det hemma plugg som gäller, mikrobiologi idag tror jag det får bli. eller mest krut på det. vad skööönt det ska bli när detta är över. fast jag gillar pressen =)
igår snackade vår handledare lite om venprov och berättade att de bara hade den "grova" kanylen inne. och jag protesterade och sa att har de minsann inte beställt den svarta får ingen röra min arm. jag förstår inte ens att jag går med på att elinor ska få sticka mig, men detta är ju 2010 och det är då jag verkligen ska våga allt!:P måste nog bara förbereda mig lite metalt för detta så jag vågar ta mig till skolan den dagen..

hello höst

nu ska jag snart röra mig mot gymmet. fyy vilket höstväder vi har nu. sånt störigt jobbigt regn och megagrått. vill bara krypa ner i sängen bland mina täcken och kuddar och mysa. men neeeeej. först lite träning och sen lite mer plugg, jippi..

tisdag

som alla andra dagar sitter jag och äter frulle.. jag hoppas hoppas att vi i min basgrupp hinner bli klara med vår redovisning idag så att vi slipper åka till skolan imorgon. är sugen på sovmorgon.
så idag blir det skola och ja, träning. oväntat?

måndag

idag är en sån måndag då jag bara hade velat krypa ner igen.. nu är det ju mörkt fast att man går upp tidigt!
ska snart gå till skolan iaf. föreläsning i farmakologi. det är så sjukt mycket som snurrar i ens huvud nu. det är "kul" att läsa i teman, men att tenta av två kurser på en gång efter fem veckor är tufft!

söndag

igår var det lördagsmys. johanna, johanna, rebecca och jag handlade kebab och godis. sen kom emma också. vi mös till the bucketlist och snackade massa skit om allt. sen gick jag hem och var sååå trött. fast jag kollade lite på mio min mio, har aldrig sett den innan och det måste vara astrids sämsta film??? tycker iaf jag :p

idag har jag bara pluggat immunologi, så duktigt av mig. i em ska vi testa på zumba på loket.. hoppas det är lika skoj som det verkar :)

finn ett fel!

finn ett fel med denna filmen!!

 

(där är ingen Bell med.. det är hon och jag som är bäst på att freaka loss när där inte är något folk.. men är inte du där så får jag ju ta tag i saken ;))


lördag

igår var det en liten utgång med en del ssk-tjejer. vi är en så stor klass så det finns många man knappt snackat med, riktigt roligt att snacka med lite nya :) sen gick vi till harrys som vanligt och det var också roligt :) hihi.

idag är man ju dock lite sliten, men har ändå varit duktig och skrubbat hela lägenheten. så nu är här verkligen fint! lite plugg ska jag också försöka orka med..

ikväll blir det mys mys mys! jag har varit sjukt sugen på kebabrulle på hur längesomhelst så det ska vi äta idag! sen blir det lite lördagsgodis. har varit superduktig hela veckan och inte ätit något godis, tränat 4 av 5 dagar och ätit bra. hejja mig. man kan om man vill :)

fredagsträning

hör ni inte av mig, så har jag dött. Johanna krull tvingar med mig på core. jag kommer svimma!

politik

det finns ju någon som heter skånepartiet nu

Följande 12 punkter finns med i nytt partiprogram:

 

1.       Skåne blir en fri republik medlem i EU och NATO

2.       Stopp för invandring av flyktingar och liknande

3.       ISLAM avlägsnas, muslimerna får flytta till Sverige

4.       Alla pensionslöften skall ovillkorligen infrias

5.       Mer pengar till sjukvård, äldrevård och handikappade

6.       Båda reaktorerna i Barsebäck skall användas

7.       Eleverna måste få respekt för lärare och vuxna

8.       Brottsbekämpningen skärps med flera poliser mm

9.       Arbetsmarknanden liberaliseras, bidragsfusk stoppas

10.   Skattetrycket sänks när Skånes statsskuld är betald

11.   Systembolagsmonopolet upphävs

12.   Kommunistväldet i radio/TV stoppas


jag tror verkligen att de får sina tre första punkter att gå igenom ;)

Fredag

idag är det riktigt tråkigt väder i kalle. så jag har tänt en massa ljus och äter frulle. MYS!
idag börjar vi med en föreläsning om kroppens försvarsmekanismer. känns perfekt att läsa om allt sådant nu när verkligen ALLA är sjuka och förkylda! Sen blir det lite basgruppsarbete och vi ska arbeta med Fass idag (en bok där alla registrerade och godkända läkemedel är med i). Det ska verkligen bli skönt med lite helg även om jag måste plugga då med. men man kan ta det när man själv vill då..

Torsdag

idag har det varit skola hela dagen känns det som.. föreläsning om immunologi kl 8. varför väljer man att ha den klockan 8??? toktidigt! klockan 13 började den andra om folkhälsovetenskap. så lite dötid däremellan men då fick man lite annat gjort. jag vill inget hellre än att klara tentan den 29e, MEN, skulle jag inte klara den så är det inte hela världen. man får göra omtentor och så intensivt vi har det nu med alla arbeten och redovisningar är sjukt. men jag viiiiiill klara den så nu blir det råplugg i två veckor..

har även hunnit med att träna lite med Johanna. Skönt avbrott och för att tänka på något annat! Blev en tur till systemet där de hade "rea" på vin som skulle utgå. perfekt för lilla studentplånboken ;)


håller tummarna för att issa (eller ja vilda) får sina valpar idag och att allt kommer gå bra!!!


pluggmotivationen

är nere på noll nu. jag hittar andra mycket roligare saker att göra.. som att blogga om meningslösa saker ;P
ser på lite på the hills nu, sista avsnittet i säsong fyra. heidi ska gifta sig och jag dör en smula och gråter när lauren kommer tillslut. jag hoppas aldrig att något sådant händer mellan mig och mina vänner som mellan dem två.. fast jag skulle iofs aldrig träffat en kille som mina vänner hade hatat så mycket :) hoppas jag iaf ;)

jag lever

hoppas att ni höll tummarna stenhårt. jag är så sjukt nöjd över migsjälv idag! vi skulle ha kapillär (fingret), subkutan(fettet) och intramuskulär (muskeln) provtagning idag. om man känner mig ordentligt så vet man att jag har haft en sån sjuk nojja över sprutor. jag trodde att jag skulle få packa ihop alla mina grejer i eftermiddag och hoppa av allt. så illa är det. MEN jag klarade det. nu behövs bara lite övning, man var ju något nervös ;) tackar min basgruppsvän att hon vågade att jag testade på henne, fast jag var toknervös. nu ska man "bara" klara det venösa om två veckor. någon kommer att få dra dit mig. men jag ska fan klara det, har jag kommit så långt nu så ger jag mig inte.....


nu i eftermiddag blir det massa tvätt, skojskoj. tjuvade den andra tvättstugan också för jag såg att ingen bokat den.. hoppas att ingen blir arg ;) 


roligt va, tvätt och skola?? ;)

onsdag

usch jag är fruktansvärt nervös nu! håll tummarna för mig mellan 10.30-12.30!!

remember me

såg precis remember me. tokbra film! man kan bara älska robert pattinson i den filmen. förrutom EN sak. han röker. det är så osexigt och skabbigt. synd att förstöra det så ;) annars var allt bra och jag kunde inte sluta gråta i sluten. fem av fem ;)

tisdag

och har absolut inget speciellt att berätta. gått i skolan hela dagen (ojoj) och sedan sov jag lite när jag kom hem ;) sen blev det lite mer plugg. jag har inget liv!
nu ska jag till gymmet och köra ett benpass. idag får jag även med mig emma som ska konvertera till loket ;) om jag så ska släpa henne dit...

tillbaka i Karlskrona

så är man här efter en tooooppen helg hemma. behövde inte ta slut så snabbt ju. mamma är nog det sötaste som finns och försöker packa på mig så mycket som möjligt. haha tex tvättmedel! skitgött, slipper man att lägga pengar på sådant tråkigt..

nu har jag precis varit på gymmet med johanna och kört lite överkropp..
sen måste jag verkligen handla lite mat. kylen ekar. på riktigt. någon som har lite förslag på vad man kan äta i veckan? jag är asdålig på det. helst får det inte ta mer än 10 minuter att laga ;) ni ser vilken motivation man har..

nej nu ska jag försöka läsa lite immunologi och känna mig lite korkad. det är verkligen assvårt. sen springer jag nog över till Bredgatan 16 ett tag ;)

I'm gonna find a way to make it

idag är man lite sliten.. jag åkte hem till issa igårkväll och vi mös lite innan Anna, Filippa och Bell kom och hämtade upp oss. Vi åkte till Frida och förfestade för att sedan åka in till stan. Blev en sväng till utposten och Tempel.
Mycket trevligt och det var så mysigt att träffa alla igen!

Emma och jag snackade för någon dag sedan om att man lever verkligen i en liten fantasibubbla i Karlskrona på något sätt. Det är lite som i en pippivärld, vi är som barn utan föräldrar som bara hittar på en massa skoj. Det känns inte speciellt "seriöst" där eftersom ingen av oss har ett 8-16 jobb utan man pluggar lite när man känner för det typ. haha nog bra det låter, men det jag vill komma till är nog att sen kommer man hem här till helsingborg, där allt är så seriöst. på gott och ont. Så på ett sätt ska det bli skönt att komma tillbaka till min lilla "fantasivärld" även om helsingborg är i mitt hjärta ;)

hihi nu ska jag och mamma gå och titta på de nya husen de byggt i laröd, sen ska vi eller för min del, äta årets sista glass på sofierokiosken muuuuuums! ;D


lördag

igårkväll var det mys på Lagmarks med hela familjen, Goda snittar och gott rött vin. fy vad jag börjar bli gammal, sen när började jag tycka att rött vin är gott?
efter någon timme gick jag hem till Cicci&jocke och såg på någon film som hette The book of eli tror jag. helt okej!

idag har mamma och jag gjort lite ärende, veterinären, systemet och handla skor! kände mig som fem igen när vi handlade höst/vinterskor som snälla mammi betalade. är man fattig student så är man. för att vara snäll dammsugade jag hela huset!

ooooch ikväll blir det en liten hbg-utgång :) kommer sakna mina karlskronatjejer.. vad är en bra utgång utan er?!

hemma i helsingborg

nuu sitter jag hemma i soffan i laröd. så mysigt. fast jag har varit ansvarsfull och faktiskt åkt direkt hem för att plugga! är helt slut i huvudet men det känns som om det aldrig tar slut. denna veckan som kommer, kommer inte att bli rolig.
ikväll blir det middag ute med familjen. ännu mysigare!

myskväll

trots min trista dag blev min kväll bättre ;)
emma &jag promenixade runt på stumholmen som ligger precis här brevid. sen gick vi faktiskt till hemköp och handlade lite godis. längesedan det var myskväll! jag fick äntligen se eclipse som jag gillade lika mycket som de andra två ;) MYS! nu ska jag snart lägga mig så att jag orkar gå upp i tid för att åka till heeeelsssiiiingggboooorg<3<3




karlskrona är ju en militärstad så såklart finns det sådana här utspridda att spana från (ehhh.. busa i;))

så jävla kass dag idag

idag är inte min dag. även om det bara är töntiga saker som jag surar över, så låt mig sura.
skyndar mig hem från skolan för min tvättid började kl 14 och jag har ett halvt berg. trodde jag iaf, den började kl 6.30 och slutade när jag kom dit. kul kul. så nu får fick jag en tvättid på onsdag nästa vecka. mamma skrattade åt mig och sa att jag skulle ta med det, på skoj. skratta lagom sa jag.. vet ni att det faktiskt är del som gör så? åker hem över helgen så att ens föräldrar får tvätta allt? pinsamt.

sen fick jag hem en bok som jag väntat på, för vi ska arbeta med folkhälsomål. när jag får boken står det endast vad målen heter, inte vad de innebär. neeeej det får man använda google för att få reda på. så fruktansvärt jävla onödigt. hoppas verkligen att min handledare har en bra förklaring annars skickar jag tillbaka den..

megatöntigt va? =) men ibland blir man på dåligt humör av småsaker.

onsdag

inget roligt att skriva om.. varit ute på morgon pw i världens finaste väder i den mysigaste staden. :)
sen kom emma förbi och vi började plugga farmakologi och mikrobiologi. det är inte helt lätt det där med farmakokinetik och dynamik ;) nu blir det lite paus med the hills och sen en tur till gymmet med johanna!

precis utanför mig :) och inte en skog på ett enda håll ;)

RSS 2.0