taken

såg precis en film som heter taken. riktigt bra, men riktigt otäck. handlar om en tjej som ska åka till paris med sin vän och blir kidnappad där... men den rekommenderar jag varmt! nu blir det suss :)


en solig eftermiddag

och den spenderade jag på olympia och södra stå med Bell och karlskronas bästa killar, petter och john.. längesedan man vart där! men fint väder, en bra publik och en vinst så kan man inte annat än att gilla det! :)

Söndag

fast att jag varje år säger att helsingborgsfestivalen, nej det är inget speciellt, har jag nu hamnat där nere alla tre dagarna? hur gick det till? haha :)

igår vart vi hos Matte&Jessika och förfestade lite. sen blev det enligt tradition ner för att lyssna på joddla. Blev några Cider i öltälten och sedan började det spöregna. Min snälla bror kom och hämtade mig! Så det blev inte så sent trots allt..

imorse gick anna och jag en lång runda och pratade om turkiet! men det var riktigt varmt + att det blåste ingenting = genomsvett sara... så nu har jag tagit mig en välbehövlig dusch och fixat lite inför kräftskivan på tisdag. skönt att fixa så mycket som möjligt nu idag för imorgon är det jobb kväll, sedan tisdag morgon!

resfeber!

körde precis mina föräldrar + deras två vänner till båten.. de ska till portugal och barcelona! smittades lite av deras resfeber, jag vill också åka NUNUNU! men nu är det drygt en vecka kvar, härligt!


om sanningen ska fram?

så hade jag en rätt bra dag igår ;)

Pappi bjöd på lunch på Helsing, åt färsk pasta med scampi, kräftstjärnar och saffranssås! uuurgott..
sen blev det några timmars jobb, närmare bestämt till 21. mötte upp bell och vi tog oss en cider och lyssnade på Von Benzo.. När Jay sjöng like a prayer fick jag bara rysningar... hans röst är toppen!

Efter det mötte vi upp mina fina killar från karlskrona, petter & john!! vi gick in på tivoli och för att se eric amarillo ;) och när vi hört den låten vi ville höra åkte vi hem ;) blev rätt sent ändå, somnade 3 och vart uppe 8 = mindre pigg sara = får åtgärdas med mycket kaffe..

har varit hos mormor en sväng och på väla för att försöka sy upp en klänning. 250 jävla kronor skulle hon ha för att fålla upp den lite? No way..  får vänta tills sömmerskan på stattena kommer tillbaka! :)

nu blir det strax lite jobb igen, sen en sväng ner igen till stan. måste äta langos ;) missade det igår!

Klumpiga Sara

jag kan vara rätt klumpig ibland.. och nu har det hänt två gånger på kort tid.. när jag cyklar till jobb måste jag cykla under en liten "tunnel" och där brukar alltid vara vatten.. så i förra veckan cyklade jag allt vad jag kunde (är en liten backe ner) för att sedan ta upp benen så att de inte blir blöta.. jag brukar alltid sätta dem på ramen, men fick för mig att jag skulle ta dem bak istället? slutar med att min fot fastnar i hjulet och jag hinner tänka att "nu slits min fot av, hur ska jag nå min mobil så att jag kan ringa efter ambulansen?!".. cykeln tvärstannar och som tur var hade jag mina joggingskor på mig så inget allvarligt hände mer än att två ekrar går sönder.. TUR!!!

idag skulle jag ner på knutan för att hämta min lönecheck på lönekontoret.. på vägen ner har jag lite brottom i trappan och kollar på mobilen.. tror att det är ett trappsteg kvar, men nej det var visst två.. så jag vrickar till foten rejält. dessutom den foten jag en gång haft en spricka i som är felläkt! får cykla lite sakta hem och halta upp för tinkarpsbacken..
nu haltar jag runt hemma med en lindad fot och hoppas verkligen att det lägger sig till imorgon, mååååste verkligen jobba!!!

kanske ska bli lite mer uppmärksam?!

fynd från nelly

jag brukar aldrig hitta något på rea, men denna sommaren har jag det ;)


förlåt för dålig bildkvalité ;)

heels.. innan 400, nu 129!

 

 

Rut Mfl.. 159 kr... vi gillar studentvänliga priser! ;)

en dag i malmö

idag åkte bell och jag ner till Malmö för att mysa lite där.. Vi började med lunch på La Grappa som ligger på lilla torg. jättehärligt (och svettigt!) att sitta i solen, dricka rosé och äta en god middag! efter middagen promenixade vi lite och var på jakt efter nya solbrillor till mig. mina gamla har typ töjts ut eller något, fattar inte vad som hänt. Ville även inom Hm för jag har spanat in en klänning som jag tänkte beställa, men tänkte att man lika gärna kunde se om den kommit in och det hade den!

så ser modellen ut:

fast i denna färgen:

jag och mina nya solisar ;) (ser nästan likadana ut, men vad gör det:))

 


ledig

nu är min jobbehelg (lör-sön-mån) över och jag är ledig ikväll och imorgon! :) men denna helgen har passerat snabbt, igår efter jobb hälsade jag på Cicci och Jocke. Vi köpte godis och mös till två filmer, Trust och Hall Pass! två helt olika filmer men lika bra för det ;)

 

 

nu sitter jag nyduschad men fryser ändå.. riktigt ruskväder! fy. vart tog solen och sommaren vägen??


shoppingbegär

fick höstens h&m katalog och det kliar något sjukt i shoppingfingrarna.. Back to the 60s och sara älskar det. vart är min rika man??? jag behöver honom nu tack! Sedan får jag ett väldigt sug att köpa massa nytt till lägenheten så att jag är redo inför ett års studier till! :) som sagt. rik man, ja tack! ;)

jobbelijobb

8-12,16-20 & 6.45-15.15.. Trevlig helg alla! ;)

utflykt med pappi

Idag ville pappa äta lite lunch så vi åkte ut till Viken och åt på hamnkrogen där. Räksmörgås till mig och musslor till honom! riktigt gott.. tänkte våga mig på en mussla men ångrade mig i sista minuten ;) så vuxen är jag inte än!

sen åkte vi till Höganäs för att kolla in outlettarna, sjukt mycket folk... åkte vidare till  Mölle för att dricka lite kaffe men hittade inget bra ställe.. blev en tur till Kullaberg och Ransvik och fikade.. super mysigt!!

fina Ransvik och Ellens café

 

bästa pappa :)

 

 

underbar utsikt från kullaberg!


Sommaren är kort..

och just nu känns det nästan som höst! fyy.. Jag förstår samtidigt inte heller vart sommaren har tagit vägen?? Men så är det väl alltid, att tiden går mycket snabbare än vad man vill? plus att jag har faktiskt jobbat en hel del, så har spenderat mycket tid. men lite har man ju hunnit med

* Tripp till Göteborg
* Mysig midsommar
* En sväng i Karlskrona
* Några goa dagar på gröningen
* och en hel del annat ;)

och än är det inte slut. Jobbar två veckor till, sedan blir det en resa till Turkiet. Efter det en semestervecka i Sverige/Helsingborg och sedan är det back to school.. dessa tre månader har rusat förbi! men lite mys till ska vi hinna med.. planerar in en ny kräftskiva.. Är ju lite av tradition att ha det hos mig!


en av många mysiga sommarkvällar fyllda av skratt och kärlek. Det behöver inte vara så komplicerat när man har varandra<3

schizofreni

samtidigt som jag är en väldigt rastlös person som vill hinna med så mycket som möjligt, gillar jag mina dagar när jag börjar efter 12. Jag kan sova till 10 och dra mig i sängen. Går upp och duschar länge, äter en lång frukost och ser på vbå och läser hd i en halvtimme. en lugn start på dagen är bra, för man vet aldrig vad som händer senare på jobbet! Ena dagen kan vara jättelugn, andra dagen kan vara fullständig kaos. men jag gillar det, jag gillar när det inte är förutsägbart!

idag har jag en sådan dag. ska strax cykla iväg :) hoppas att jag slipper regn!

en ledig dag

igår var jag ledig och snacka om att jag hade tur med vädret! låg hela dagen och stekte i trädgården, så skönt. När karl kom hem från jobbet körde vi ner och tog ett dopp på Larödbaden, jättehärligt.

På kvällen körde jag och hämtade Issa och vi körde ut till Familia. Vi fyndade lite ;) Jag hittade två långklänningar på Gina för 49 kr st.. hur billigt?? Sen ett par söta ballerina.. Var rätt skönt att gå där ute, inget folk, ordning och reda.. Det gillar vi :)

Shoppade även lite på Nellys rea, den är ju helt galen. Klackskor som kostat 400 köpte jag för 129! Hoppas nu bara att allt passar :)

idag jobbar jag kväll så strax blir det en liten cykeltur!

semester!

om tre veckor åker Anna&jag till Turkiet, Alanya. Filippa bor där nere nu så vi ska bo hos henne! Ska bli sååå skönt och sååå roligt att komma iväg. Sol, bad och fest!

lyckorus

älskar känslan av lycka som rusar genom kroppen!!! världens bästa familj och vänner!<3

true love

igår åkte jag hem till Issa&patrik och blev bjuden på mat och gos. jag älskar verkligen att komma hem till dem, hundarna är så otroligt mysiga och blir jätteglada när man kommer ;) sen att de kommer och kelar såhär är bara ett plus;


hej mina vänner!

ni är tydligen några som tittar in här, trots mitt kassa uppdaterande. jag jobbar mest och trivs superbra. har väldigt roligt och personalen är go. i helgen vart jag däremot ledig så jag begav mig mot Karlskrona. Känslan att öppna sin lägenhet, att vara i den helt ensam är obeskrivlig. jag älskar verkligen min etta.
helgen bestod av drinkar, god mat, dans, sol&bad. Hann umgås en massa med Malin, vilket var jätteroligt!

 

 

 

 

 


tröttnat

har helt tröttnat på bloggen. undrar man vad som händer i mitt liv får man väl slå en pling eller något istället ;)

solnedgång på gröningen

fredagsmys

sov riktigt länge igår, tog på krafterna att vara på musicquiz :P sen åkte jag hem till Cicci&jocke och hade biomys. Vi såg en 3d-film och vi vart så snygga i glasögonen ;)

åt hemma på kvällen med familjen innan jag körde för att träffa Tove. Blev en fika på Viva och sedan mys hos hennes föräldrar, en riktigt bra fredag med andra ord!

idag har jag bara jobbat, och nu blir det en snabb dusch och sedan sängen.. börjar 6,45 imorgon. roligt! ;)

tagen av mig! :)


-

all I want is a perfect moment

musicquiz

igår mötte jag upp Tove och det blev en sväng till Tivoli för lite musicquiz och drinkar. Vi avslutade kvällen med något som hette Jenga. jag trodde jag skulle vara sämst men det gick faktiskt riktigt bra för mig ;) inte dåligt efter lite alkohol..


RSS 2.0