is that all you got to say?

ny start, ny början. så är det alltid varje vecka. haha. men nu ska jag ge mig tusan på det, igen? haha. undrar hur många ggr jag sagt så. menmen.

igår var det körskolan en sväng och sedan hem och hann ligga i solen i 30 min innan jag fick rusa vidare igen till jobbet. mys med solen. i just loooove it. kanske hinner en liten stund idag med, men det tror jag inte. dessutom blåser det sjukt mycket.
igår trodde jag och eve att det skulle vara lungt på jobbet, 1. det var måndag 2. det var hif-malmö. men ikke. är det vi som har otur?

imorse var jag faktiskt ute och gick en lång runda, eller ja. på en timme men det räcker gott och väl tycker jag så på morgonen. jätte mysigt väder förrutom att det då kunde blåst liiiite mindre.

nu ska jag gå och se klart sex and the city så att diana kan få de på jobbet =)


PUSS på er era gurkor :P

shes freaky and i like it

okej, efter jobb igår kom jag på världens bästa idé. jag och diana skulle först äta på cavolo nero för att sedan hyra sex and the city säsong 6 och kränga godis. and so we did. sååå himla myyyys. älskade det. men hann inte se alla avsnittet så tur att man fick hyra dem i en vecka!

idag efter att vi vaknade och fixat oss så åkte vi till väla för att möta upp simmepimme. shopping och en god lunch med massa snack. riktigt mysigt det med. sen spenderade jag och diana resten av vår tid till att shoppa loss. yess.. hittade äääntligen en ny väska som jag bara äääälskar. och ett linne till zsollans ferre! längtar så!
tog bussen in till stan och gick en sväng i den fina solen och köpte oss en dricka på mästerlivs medans vi väntade på bussen hem till mig ;p

nu har vi sett ytterligare några avsnitt och ska se resten nu efter att diana duschat färrrrrdigt som i trrrikåerrr (haha bara diana som fattar nu)

c ya..


"det kanske är det dethära som kallas blinddejting?" - man om solglasögon
"lite eyeliner på det hära och det är perfekt" - man om ögon

red red wine you make me feel so fine ;)

Skytten 22. november - 20. december
Du kan ha dåligt samvete för, att du inte kan leva upp till andras "sällskaplighetsnivå" - varför inte bara vara dig själv?


haha seriöst. kan det stämma mer just nu? ohh. igår var ju bara fullständig kaos. fy. men man kan väl inte bara ha bra dagar?

träningstillskott

ja nu har jag ju gett mig fan på att satsa rejält, kan min bror så kan väl jag? och just nu testar jag ett tillskott som gör att man ska bli piggare, och jag gillar den riktigt. efter tio min att man druckit det blir man lite stickig under huden och varm. och man vill bara ut och röra på dig! toppen för mig nu på morgonen innan min lilla morronprommis som jag tänkte mig. kan jag rekomendera varmt och alla andra som testat den gillar det! så ser lilla grejen ut =)



nej nu ska jag ge mig ut och gå. och handla frulle till mig =) ha en bra dag alla!

8,20

och jag borde egentligen bege mig mott bussen =) men men.
idag är det först lite jobb som står på schemat sen ska jag iväg till ridhuset för lite hoppning. Kul! :D

tror faktiskt att tillochmed mamma kommer och tittar idag. mirakel känns det som.


nej man kanske borde gå och ta att gå nu, så man inte missar den. hihi. fast jag hade ju hellre varit hemma och solat idag! har faktiskt fått lite bikinirand haha :P

grattis mammi

som fyller år idag.

dagen började jag med en promenad med min nya stegräknare haha. uppe med tuppen, kändes det som för klockan 9 gick jag. när jag är ledig! gud, måste vara något fel på mig! iaf, mot maria park och genom sofierskogen och sedan hemmåt. skönt på morgonen är inte så fruktansvärt varmt då.

kom hem, duschade och gjorde kanelisar som jag lovat pappa. gick väl sådär. men goda är dem men kanske lite små. degen verkade aldrig vilja jäsa haha. jaja. jag ska inte bli bagare iallafall,

sen vid 12 kom elin och då intog vi våra platser i solstolarna och har suttit där sen dess och solat, snackat skit och druckit saft. älskar det <3<3


mys med elin

idag har jag varit mega duktigt känns det som, och hunnit uträtta en del. bla. varit på körskolan och övat på backning runt ett hörn. lite minnes anteckningar: börja kl 12 och vrid en kvart och sedan en halvtimme tillbaka. haha ja det är så man gör ;) bokade även halkan och sen ja, är det inte mycket kvar! skööönt. hann även en runda inom gymmet, kondition först som vanligt och styrketräning. får akta min v form lite haha. sen fick jag springa inom OJ och handla lite. hade lovat pappa och fixa en kaka till mamma som fyller år imorgon..

sen på bussen ringde elin och sa att hon ville hälsa på, och det får hon mer än gärna! så satt vi ute på altanen från kl 14 till 17 och snackade en massa strunt med ett avbrott med att baka kakan. först blev den KATASTROF, den verkligen dog. sjönk ihopa. men sen satte vi in den lite till och den blev perfekt =) sen pormenerade vi bort till sofierokiosken och mumsade i oss varsenglass. sen sprang tiden iväg från 17 - 18.30. fattar inte vart tiden tog vägen? men nu har elin kört hem och jag ska faktiskt gå en sväng till, i detta underbara vädret. helt otroligt vad våren och sommaren kan vara fin i helsingborg!

att vara överlägsen

är något som stör mig så fruktansvärt. jag stör mig på människor som tror att de är bättre än alla andra och som snackar en massa blaj. guuud. är så himla trött på allt just nu.

jag vill vara ledig idag

& sitta på en uteservering men en filt (om det är lite kyligt, inte hunnit känna efter än) och dricka kaffe och snacka. mysa. men neeeej. jag ska jobba idag. hela dagen dessutom. men men, tur att det är med evelina =)

igår var jag ju också ledig, och efter att ha gått min promenix fick jag ett ryck och jag tycker det är så tråkigt att bara sitta hemma. så jag försökte hitta på något att göra och issa nappade på middag & bio. så det fick bli det. en grekisk sallad på mezo med issa & ina. sen såg vi min brors flickvän, riktigt söt.

hihi ja nu ska jag nog vara en nörd och köpa mig en stegräknare haha. tävla lite med sig själv.
för övrigt är nog den bästa låten just nu Better in time med Leona Lewis, måste säga att den är mycket bättre än bleeding love!!

nu ska jag bege mig mot mitt älskade arbete <3<3 haha

Söndag

jaha så var det söndag. fredagen blev inte alls som tänkt, för när vi kom in till stan visade det sig att teatern var inställd pga sjukdom. tristtrist. så vi fick boka om vårt bord på bonasera till lite tidigare. blev dock rätt besviken på maten, men thats life. där brukar vara så gott..

lördagen bestod av jobb för att sedan skynda sig hem och fixa sig. hem till carro och mysa med amanda och elin. vidare till nån annan (rasmus??). var väl helt okej, lite segt bara så var inte på humör för tivvan precis. så fick bli bussen hem vid halv två när förfesten var slut ;P lång förfest...

vaknade trots det rätt tidigt idga, runt 10. har både hunnit äta frukost och se surfs up=) nu ska jag plocka undan på mitt rum och sedan är jag faktiskt sugen på att gå en sväng. vet bara inte vart än... hm...

härliga fredag

la mig rätt tidigt igår, dvs vid 22. så vaknade upp vid 8 av att solen sken, härligt. och att jag dessutom är ledig är ett stooort plus. ska ta mig i kragen och åka och träna lite. tänkte faktiskt "låna" lite av karls pulver.. inte proteinet men han har sånt som ska ge sjukt mycket energi, och det behöver jag när jag är så seg av allergitabletterna. inte nog med att allt sånt skit är dyrt, man ska dessutom bli trött av det.

nej som sagt, idag ska jag försöka vara lite nyttig. måste handla papper också, eller ett register om man ska vara riktigt, så jag kan sortera alla räkningar och sånt skit. tråkigt att bli vuxen...

ikväll är det teater m pappi&mammi, och karl såklart. och middag efter. mums. älskar den maten <3


baby you should let me love you

okej, jobbat sjukt mkt nu känns det som (om man jämför med vad jag egentligen ska) och helt fel tider. stängning igår, var hemma vid 1 och upp igen 7,30 för att jobba en etta. snacka om att man inte var som man ska. att mina allergipiller dessutom gör mig sjukt dåsig och yr gör det ju inte bättre. och nu får jag inte lov att dricka milkshake för evelina mer (kanske bara är bra? inte för att jag gör det så mkt menmen.) eftersom jag nu på sistatiden har fått brainfreeze och blivit helt borta. det är sant hahah. helt sjukt. iaf, på vägen hem igår träffade jag en bekant och jag fick babbla en massa. tyckte nästan lite synd om honom och kom på mig själv att tänka, fan vad jag babblar. men det är väl vilket humör man är på, som nu, orkar ingenting och tycker det är rätt skönt att bara vara hemma.

så är man hemkommen från ridhuset och är helt slut. gick faktiskt rätt bra.

frisyrproblem

ohh just nu är mitt hår, bläää. älskar mitt blonda hår, men nu har det fått någon tråkig nyans och jag vill inte bleka det mer, är så himla skört i topparna och luggen ska vi inte snacka om. så nu tror jag att jag tagit mitt förnuft till gånga och bestämt mig, nästa gång hos frisören ska det gå åt det ljusbruna dvs. det skonsamma sättet för mitt hår. kosta vad det kosta vill. men vet bara inte hur? vill inte ha det så rött, och absolut inte åt det gröna, utan en snygg ljusbrun/mörkblond nyans med lite slingor i.. hmsss.. vad tror ni?
efter att ha fått ÅNGEST i morse när jag provade ett par shorts jag köpte FÖRRA sommaren och insett att de inte passar eller sitter för för tajt har jag bestämmt mig för att ta träningen ett steg längre. inget slarv med maten nu på ett tag, för såhär kan jag inte ha det. kanske detta är en anledning varför jag går och är deppig.

igår, hade jag och evelina en faktiskt underbar stängning, och jag var på jättebra humör när jag kom hem. sådana tillfällen på jobbet älskar jag, när allt går bra fast att det är en del att göra. sååå, jag har varit på bra humör tills jag provade shortsen haha. my bad..


nej nu ska jag ut i solen lite innan jag ska se gårdagens dh =)

saker du kan göra med... troskydd!

okej, nu har jag börjat läsa (eller ja, jag läser bit för bit, för mkt på en gång blir tråkigt) "kaxiga tjejers guide till det perfekta partylivet". riktigt rolig (tycker jag) och nu ska jag dela med mig

saker du kan göra med... troskydd!

* gör inbjudningskort som dina gäster kan fästa på kylen, instrumentbrädan eller datorn och därigenom påminnas om den kommande tillställningen
*  Dela ut och använd som namnbrickor
* Använd som "ölhållare" för att behålla händerna varma och drickan kall.
* Råkar du ut för ett oväntat romantiskt sammanträffande, ta hjälp av baksidans klister för en sista-minuten-bikinivaxning
* använd att torka pannan med efter en het danssejour eller någon annan svettig partyaktivitet.
* fäst en på varje skinka för att undvika kontakt med kalla och/eller otäcka toalettsitsar.
 okej. nu låter detta kanske inte superkul. men när jag sitter och läser boken så småfnissar jag och har allämnt roligt :P



nej nu ska jag ge mig ut på en promenix!

tillbaka

från mitt lilla träningspass. blev styrka och lite så. skönt, har inte varit där på ett tag och DET märktes i musklera. får ta tag i det igen. men innan jag gick in ringde diana och berättade att hon var ute och powerwalkade och att det var JAG som inspirerat henne till det. fick en att bli lite glad =) haha.

och äntligen har mina böcker kommit. ska ta och börja läsa dem nu efter oc tänkte jag. och det avsnittet är såå sorgligt. oc är verkligen bäst =)

sol, sol jättesköna sol!

idag är jag sugen på att gå en riktigt långrunda med min bebis haha. genom hittarp, kullskogen och ner mot domsten. men det lär få vänta till helgen för enligt dmi ska det bli regn nu i em. så isf får det bli ett besök på gymmet. har inte varit där på ett tag och är fortf. lite förkyld, men jag får ta det lugnt!
igår när jag kom hem från jobbet hade jag och diana vårt (nästan) vanliga nattsamtal om allt mellan himmel och jord. men sen tyckte diana att vi blev lite för djupa för den här tidpunkten haha. kan man bli det? tydligen :)
innan jag somna hann  jag kolla både parlamentet (ja jag ägen en vhs haha). så jävla bra det är. satt där nere i mörkret och skrattade för mig själv =) sen hann jag även kolla en callgirls dagbok.

och nu är det en ny vecka. jobbar på lite dumma tider så vet inte riktigt hur jag ska spendera min tid? vet bara om att på lördag är det party med elin o co! ser jag fram emot! och på fredag ska jag vara väldigt kulturell och gå på teater med min kära familj och efter det blir det ett besök på bonasera bonasera!

nu ropar duschen!

jobbehelgen

japps. trist med sant. 16-23 på fredagten och 14-23 lör&söndag. lite trist men det får gå! var en ovanligt lugn fredag igår, vilket jag tackar gudarna för? haha. var så himla trött och seg, stackars evelina. lovar att jag ska vara piggare idag :)

sitter här nyduschad och fräsh och ska snart bege mig. är egentligen mega sugen på att åka upp till väla och till ikea, men neeej. får väl ta det veckan. blev "av" (vill ju egentligen ha dem) ett par timmars jobb så kanske hinner innen resten :)


ta hand om er (:

I like this part

hmm nyvaken och har nyss sett sista delen (tror jag?) av 2900 happines. de bara måste göra en ny säsong! hände ju en massa spännande i detta avsnittet.
suck, mina böcker har fortf. inte kommit, men kanske idag? skulle ta 4-6 arbetsdagar och idag har det faktiskt gått 6. hmmpps..

tänkte sätta på the voice, skruva upp och hoppa in i duschen =) sen vdi 13 blir det lunch med bell i stan, blir väl någon god sallad :) måste kompensera med det jag ska äta på jobbet idag haha. sen somsagt vid 16 blir det jobb och innan dess ska jag ha hunnit hämta ut mitt dumma nässpray från apoteket och hjälpt bellan att handla lite..


såå.. duschen väntar =)

footprints in the sand

igår jobbade jag hela dagen, suck vad trött jag var efter det. duschade och fixade mig på jobbet, har aldrig kännt mig så fräsh när jag gått därifrån haha. och nog aldrig luktat så gott ;)
mötte diana och hennes vän från ryssland på mezo (kmr tyvärr inte ihåg vad hon hette, det var svårt haha). vi satt där och snackade och åt. var dock meganervös för jag hatar att prata på engelska, men jag tror det gick rätt bra. hihi. bra övning iaf nu när man inte går i skolan så man inte glömmer bort det helt. åkte hem och såg 2 1/2 men sen sussade jag rätt sött..

nu på morgonen började jag dagen med ett avsnitt av 2900 happines... simon är ju såååå söt. eller sören (med ett konstigt ö, kan inte göra det) ska bidra med en bild så att ni också kan njuta av honom haha..
 visst är han söt???


sen nu sitter jag och läser lite i natasha peyres blogg. och hon är ju också sjukt snygg. tänk att ha den kroppen! och hon verkar faktiskt vara riktigt gullig och jordnära.




nej nu ska jag ut och kika i posten om mina böcker har kommit haha!

lunchande

med bellan idag. blev på waynes, och en grekisk sallad med apelsinjuice. har ju gått lite sådär med min diet efter påsk pga av ja, just påsken och nu har jag råkat på en bamseförkylning + att allergin håller på att komma igång. så är lite deppig. men både måndag och hittils idag har jag skött mig extremt bra. *duktig sara*...

sen så mös jag och bellan runder lite i stan, men jag vill ju inte och ska inte köpa kläder. men kul att se alla vårnyheter. sen gick vi till vårt nya ställe och tog en jordgubbssmoothie (dock utan tillsatt socker haha) som var mycket god. sen ja får jag egentligen inte skriva vad vi gjorde hihi. *hemlis hemlis*

sitter nu och lyssnar på Jah Cures skiva, och den är verkligen (iaf hittills, är på nr 5) mycket bra och mysig. lite löööve songs i mitt vårdeppande känns bra. hihi.


jaha, så vad ska jag göra idag??? absolut ingenting känns det som. är sugen på att bara lägga mig i sängen, glo en bra film och äta en massa godis.. men nej, ska försöka hålla mig nu =) måste ju faktiskt tänka på sommaren.

glömde att berätta

att jag vann en biobiljett på jobbet idag. woohoo gratis bio. haha. blev dock sur för att jag inte fick något godis, det har "alla" andra fått =( haha. men som louise sa, det kanske är lika bra, så slipper du bli fet =)

min bebis

är så fin. men är det någon som vet hur man överför video till en ipod så hojta till. jag tar tacksamt emot hjälp =)

bloggade lite innan men det verkade försvinna. iaf, där skrev jag att jag kom på mig själv att jag inte sett 2900 happiness på två veckor, så jag har 8 avsnitt att ta igen. yess. de är så snygga i serien och den har visat mig att danska killar visst kan vara snygga. riktigt snygga också.

idag "fick" vi en ny kille på jobbet. treeevligt med det motsatta könet. och han verkade ju trevlig, lite blyg, men vem hade inte varit det med alla tjejerna? hihi.

just nu lyssnar jag på min absoluta favvolåt för tillfället : I love the way - Gabriel antonio, lite så sexytime låt haha.


min bebis är hemma

dvs min sjukt söta, lilla, rosa ipod. hihi. nu väntar jag bara på bror min så han kan hjälpa mig att lägga in en massa musik =) fattar ingenting om hur man gör...



och pappa är ju också hemma, såklart =)

söndag morgon

27 dresses var hur mysig som helst, en riktig sara film. hihi. så den gillar vi =) såg även adam och eva sen. så sjukt små dem är! kommer ihåg när man nästan var jämngamla som dem, då var de ju så stora, och nu, små pluttar! får lust att beställa hem hela serien. är nästan bud på det. nostalgi..

vädret är ju inte alls lika bra som igår, och jag som var sugen på att gå en sväng. blir nog det endå, får ta en xtra tjocketröja på mig. tänkte gå åt andra hållet idag ska bli spännande, nya äventyr ;)

sen idag kmr ju pappi hem. har faktiskt saknat honom lite =)


lördag kväll

och middagen har avnjutits. det blev kyckling med chiliypughurt och couscous dock det "nya", sånna stora bollar. mycket mumsigt får jag säga och det rekomenderar jag =)

min promenad var väldigt fin, solen sken och havet låg alldeles stilla. rikitigt fint. när jag senare kom hem drog jag med mig mamma till sofierokiosken då jag till min stora lycka sett att de öppnat. när jag väl kommer dit så bestämmer jag mig för två kulor, (efter att ha funderat i minst fem minuter). men när jag kommer fram har de inte hunnit får alla sorter och får börja om igen. suck. tillslut blev det iaf choklad och tiramisu (stavas??). mammis glass blev fläder/lime sorbet och choklad/chili. allt var mycket gott och riktigt skönt i solen var det. så när jag kom hem sa mamma att vi kunde sola lite (dock med filt). jätte mysigt fram tills klockan blev halv fem, då började jag frysa och begav mig in.

under dessa dagarna pappa har varit i usa har jag och mamma komma bra överrens, skönt. men undrar hur det kommer bli när daddy är back? alla som känner mig vet ju att jag och min mamma är lite, ja. ovänner typ alltid =) haha. men jag håller tummarna och ska göra mitt bästa för att det fortsätter såhär!

nu fortsätter min lördagkväll med mamma och 27 dresses och lite godis =)

ledig lördag

så himla skönt, faktiskt. vaknade upp vid halv tio och åt frukost. slö tittade på ett geni i familjen och miami ink, tills jag insåg att jag sett det avsnittet. gick och la mig i sängen och somnade och vaknade upp igen vid 12. solen sken och jag drog på mig träningskläderna. har bestämmt mig för att gå en sväng i detta underbart härliga vädret. tänkte gå genom laröd och tjuvkika om sofierokiosken öppnat (jag och mamma har nämnligen spanat in att de har varit där och fixat och plockat upp varor;)) och isf ska vi dit senare i eftermiddag och premiäräta! muuums. iaf, sen tänkte jag gå ner vidare mot tinkarp, vikingstrad/friabad och hamilton där jag ska handla lite till mammi. det är vid sådana tillfällen jag är glad att bo här, för där är så underbart vackert och jag älskar att känna havslukten (dock inte när det luktar massa tång haha).

så det ska jag göra nu =) ha en bra lördag alla!

nu längtar jag

efter min ipod. vill lägga in en massa bra musik och lyssna utan det jävla glappet i lurarna. hoppas det blir fint väder i nästa vecka så ska jag ut och gå en massa och bara lyssna. hih. nörd. och jag är så sugen på att festa, på att dansa! men neeej, jobbar stängning både denna fredagen och nästa fredag+hela helgen där. wiie..

jaha vad händer imorgon? har fått min snälla bror att ladda ner 27 dresses så ska väl mysa till den, verkar dock som om jag blir helt ensam? får väl fråga mammi om hon vill =) är också sugen på att gå på väla! men borde spara, så lär väl inte bli det heller. så en helt tråkig helg väntar mig.. kul!


sitter och lyssnar på 4 minutes med madonna, jt och timbaland. vet inte alls vad jag tycker om den, känns som om det är en sådan låt man gillar efter ett par gånger? men soundet är så jobbigt, som en dålig cirkus musik? njääe.. den låten faller inte riktigt mig i smaken..

juno

såg jag nyss. riktigt söt film, gillade den =) vaknade vid halv tio, gick och gjorde frulle och satte mig i sängen och kollade. nu tänkte jag hoppa in i duschen och fixa till mig lite. sen får vi se vad som händer, börjar inte förrens 16? men nått dröjer man säkert ut tiden med :)

you got me feelings that i adore

nyss ätit underbar god mat från big buddha. jag valde friterad kyckling m sötsur sås, mamma tog stekta äggnudlar med grönsaker och kyckling, och karl tog kycklingspett m jordnötssås. mums det är när man kan ta lite av varje, helt perfekt.

ridningen gick väl också helt okej, var lite fart i pållen bara så jag hann inte riktigt samla mig mellan hoppen, men so what. hihi. sådant händer =)

går ju verkligen ingenting bra på tv idag, så ska väl läsa lite i boken som jag lånade av mamma tills mina kommer. så himla gött att jag inte behöver plugga till den dumma teorin något mer =) sen blir det nog att se juno, min snälla bror laddade ner till mig!


like i love you

sitter inne och kollar runder på bluebox.se. älskar verkligen allt där, och allt är så himla kul =) vill beställa en massa! bl.a. två böcker men de hittade jag på cdon mycket billigare så beställde dem där. är det för övrigt någon som beställt boken med jenna jameson på svenska???
idag vaknade jag tidigt och har gott om tid innan ridningen så egentligen borde jag ta mig i kragen och städa lite. men sen fungerar inte boxen, (misstänker att min kära bror dragit ut sladden för att internet ska gå snabbare) och jag vill lyssna på voice medans jag städar.

är mega sugen på att gå ut till helgen, men eftersom jag jobbar stängning imorgon lär det väl inte bli så. men det är ju med tjejerna, så vad gör det ;) blir nog trevligt där med. men antagligen en massa folk. känns som det.

nej men om man skulle...

äntligen!

är jag klar med teorin. känns så fruktansvärt himla skönt! hihi. bokade den privat, eftersom jag inte orkade sitta på körskolan. men snacka om att jag var nervös! hihi. när jag hade gjort alla frågor gick jag tillbaka till dem jag hade markerat och fixade dem. och sen gick jag igenom fråga för fråga en gång till för att vara på den säkra sidan. och när jag hade 4 frågor till att gå igenom kunde jag knappt hålla mig, ville bara klicka på knappen! hihi. sen gjorde jag det och då vågade jag knappt kolla! men GODKÄND blev jag och det känns sååå bra. hihi måste ju skryta =) bara halkan och uppkörningen kvar nu.. gött..

sen mötte jag upp issa för en runda i skogen, och gick nog med värsta smajlet. åkte sedan till mammis jobb och vi fikade på alexandras, åt en grillad panini. älskar ju det. med mozarella och salami. sjukt god =) efter det åkte vi en sväng inom djurriket och maxi. hihi. och nu är det snart middag och efter det är det tänkt att vi ska äta våfflor, för att fira lite! och imorgon blir det favvo mat från favvo big buddha ;)

xoxo


min jobbehelg

helgen har jag bara jobbat och slitit. fy. och hamnade på mörarpsstation kl halv ett på natten och sen gick det inget tåg? katastrof! iaf, inte lönt att blogga eftersom det inte hänt så mycket. idag slutade johan och det var ju supertrist, men han kmr tillbaka i maj och leker rc hos oss =) ser vi fram emot!

för övrigt såg jag cashmir maffia eller hur det stavas, och det programmet ligger än så länge på plus =) är ju ett stort fan av sådana tjejserier =)
på lördag är jag ledig, är sjukt sugen på att gå på bio. vill se både 27 dresses (eller var det 29) och morgan pålsson. och Juno! hihi. får väl ragga upp en dejt eller något =)


PUSS!


RSS 2.0