fem små gummor

kom idag igen. denna gången svenskar. och det är inte bara helsingborg som är litet, för när jag ska ta båten hem så tar vi samma båt!! hahah.

nu har jag kollat greys och gråtit en skvätt. blev inte så förvånad för allt om george har man redan läst i alla tidningar.

nu har även min beundrare åkt hem.. vem ska nu säga söde sara till mig?

det här med att vara nyttig

suger. jag vill ha massa godis&glass&skräpmat. men ikke....

btw, har jag fått min fiberwig maskara nu.. är väl okej. men för mig som redan har rätt så långa syntes det inte såå stor skillnad ;)

If I don't give you anything, why are you still hanging on?

back från jobb, zsoli och lite annat. gått bra på jobbet, först helt dött sen kom det lite folk så tiden gick undan! vilket tyvärr betydde att jag fick lämna anna snabbt :p sen besökte jag zsoli lite snabbt, snackade trams =)

nuuuu  längtar jag till sensation!! en månad kvar!! iiiii


cp itunes

fattar ingenting av cp jävla itunes hatar det möööögprogrammet. när man ska lägga in en skiva går det ibland och ibland inte (dvs ibland kommer jag på hur man gör..) men hur jävla krångligt ska det vara? blir tokig på sådant!
nu ska jag kissa för femtielfte gången (varsågod för informationen) och sen se hollywood fruar.

kisses

back to work

nu harjag fått sova ut.. över 9 timmar men det behövdes haha =) och nu ska jag bege mig till jobbet och äntligen är aurora tillbaka från varvet så båtarna går som de ska ;) hihi men det gör mig ingenting att det är måndag för då får jag träffa anna igen =) hela dagarna och hela helgen haha.

reunion

igår var det reunion av turkigänget. sååå mycket minnen som kom upp som man helt glömt. man måste skriva upp allt känns det som så att vi aldrig aldrig glömmer. men tre veckor nästa år, vi måste!!
jag skyndade mig hem till A och vi påbörjade en romantisk middag ;P var kräftor, räkor, uuuurgoda mokai som jag  älskar nu. hahaha. sen trillade I&I in och vi snackade skit, fixade till oss. vi beställde en taxi in till halvett och då trillade vi in till tivoli. idag när jag vaknade får jag flashbacks av många av annas klockrena kommentarer.
blev taxi hem där vi råkade köra över en kaninbebis =( han försökte också lura mig att det kostar 300 från maria park till laröd. då blev jag jättesur och ville gå hem men han mötte oss tillslut och fick det lite billigare...
jag somnade väl gott vid 6 tiden efter att hämtat alla mina grejer.
och nu ser mitt välstädade rum för jävligt ut igen.

 


update i min städning

har slängt en massa gamla tidningar. ändå finns här så mkt skräp kvar.. och på kuppen har jag råkat paja min ena byrålåda så den går inte att stänga riktigt. oooorka. får vänta tills pappa kommer hem nu i veckan så jag inte tar sönder den mer ;p

jaha, vad händer nu? ska jag fortsätta städa? det är ju så svettigt och jobbigt!

Thought that we were stronger

så klarade man av ett 11-timmars pass igår. en hel del folk, mkt trevligt. tiden bara rann iväg! haha. och jag har hittat en beundrare som verkligen säger att han gillar mig :P hahaha. dock är väl ålderskillnaden lite vääääl stor ;)
anna&jag slutade vid 21 så vi gick genom byn lite och sen tog vi färjan vid 22. fick verkligen skynda oss för att hinna med bussen som gick 38, men vad tror ni händer då?
VI BLIR STANNADE AV POLISEN. bara för att vi småspringer lite. jag har aldrig aldrig blivit stannad!!! inte ens när man var 16 och det stod poliser. nu är jag över 20, jag ska hem från jobbet och har brottom. haha. vi bara skrattade, fick snabbt visa våra körkort sen skrattade poliskvinnan och vi fick springa vidare :P


har tagit mig en välförtjänt sovmorgon. vaknade först vid 8 men nej.. och de som sa att det skulle vara sol idag. vart är den?

dont look back

godmorgon! nu har jag gjort alla mina morgonrutiner. haha. ätit frukost och läst igenom alla bloggar. vissa läser tidningen, jag läser bloggar. musiken pumpas ut och nu mår jag bra. haha. tur man bor i hus annars hade nog inte grannarna varit glada. nu ska jag bege mig mot jobbet. redan kl 11 kommer anna =) härligt!


marmaris style

http://sendables.jibjab.com/view/cxhyIdb1v8EBf2CK


alla andra har ju gjort en..
Try JibJab Sendables® eCards today!


just nu

hade jag gärna behövt en dos av solarium. haha. börjar bli blek. var är turkietbrännan?:P


mmmmm

är helt sluuut efter jobb&ridning. svettdeluxe. haha. och just nu har jag kunnat döda för lite godis/choklad/glass...
sitter och lyssnar på annas mapp på spotify. reggaeton papi chulo. nu vill jag bara ut och busa! fast att jag är sliten. hihi. imorgon är det work 10-21. kulturafton som det så fint heter. ska bli spännande =)
nu ska jag leta upp något att äta, så stillas kanske godissuget en aning?

jag är sååå pigg

eller ej. är helt slut. i mina ögon :P kroppen hänger med änsålänge ;) men snart är det dax att dra på sig ridbyxorna och sedan bär det av till ridhuset. huuur ska jag orka. fast det är kanske bra att jag är såhär seg, blir jag inte lika nerös.

puss

nu är det så

att jag gör väldigt goda vaniljlattes :P haha. lite för farligt för mig, då jag får svårt att sova sen. vilket resulterar i att jag är riktigt trött när klockan ringer. så även denna morgon =) men nu ska jag bege mig för en kort arbetsdag! sen är det ridning!

hola mina snyggingar!

hemkommen från jobb. har hunnit läsa igenom alla mina bloggar, vilket är en del, hihi. sitter och gråter till greys....
ska klicka hem fiberwig mascaran från bellme.se. faktist. haha. orkar inte gå i stan. bekvämt och enkelt med nätshopping.
min och annas nyttiga vecka startade på helt fel vecka för mig, dvs min mensvecka. jag blir som galen om jag inte får choklad så det är EXTRA svårt för mig. så det går lite sådär, men det är väl acceptabelt??????



i heard he wrote u a song, so what?

gooodmorgon mina små pluttar! tanken var att jag skulle gå upp kl 7 och hinna STÄDA men ikke. såfort jag vet att jag inte är tvingad att gå upp, snoozar jag genast. så jag gick upp halv nio ist... nu ska jag snart bege mig till bussen. blir den tidigare idag ahha. orkar inte stressa.. kanske går en sväng på stan? hmmm.. eller bara köper en chai och läser lite metro :P

är sugen på att köpa en stoooor gosig halsduk men har inte tid. har ni några tips??=) så kan man bara springa in. alternativt klicka hem en från nätet men man vet ju inte hur det ser ut ändå...

ha en underbar dag alla!


pensiogänget

vissa dagar känns det som om alla pensiosar kommer till oss. idag kom ett gäng svenskar. det var några från ett äldreboende och de som jobabde där. sååå mysigt och jag blir helt varm i hjärtat när jag tänker på att de tar ut de gamla på lite utflykter! och vi får våra skratt! när jag&anna var där ute hör man
"men märtha, vart ska du? du kan inte resa dig, du sitter ju i rullstol"
hahaha asså ja.
vi hittar alltid något att skratta åt.

tog båten till le sverige. mötte upp bell i min pyjamas (??!!), vilket visar hur mycket hon betyder och att jag har saknat henne. fjäsk fjäsk haha. vi åt middag på viva och spanade ut genom fönstret som vanligt. fick bli en liten kaffe också efteråt, eller jag ska inte ljuga. det blev en chai.

en bra tisdag med andra ord =)

måndag kväll

jag har inget liv. till jobb, jobb, hem från jobb, sova. hihi. but i like it. inte så mkt timmar som rinner iväg på ingenting. men nu är jag trött i benen och ska titta på anna anka... perfekt avslut på en måndag. önskade bara att jag fick äta lite godis till det ;D

måndag

hihi godmorgon alla. sovit riktigt länge och drömt såååå konstiga drömmar. haha. nu ska jag bara orka dra på min mina byxor och gå till bussen. ska till banken innan work.. sen måste måste måste jag komma ihåg att ringa stina så att jag kan fixa mina naglar! hihi.

kisses!

min helg

sova länge, gå på stan, äta lunch i solen, massa oc, promenerat en lång runda, pysslat om sig själv och nu avslutas helgen med ett biobesök. flickan som lekte med elden. hoppas att den är lika bra som den första =)

lördag =)

och jag började med lite godis till frulle. fast nu har jag ätit en riktigt frukost också ;D

sen får vi se vad dagen har att erbjuda =)

"änglar och demoner"

gillade jag! älskar sådana filmer. som är såklart en film men som lika gärna hade kunnat hända i verkligheten med lite mystik. hihi.
efter det såg jag dirty dancing. heeeela för en gångs skull. sååå bra. älskar hennes små söta vita tennisskor, hela hennes klädstil och aaaaallt. haha underbar.


shoppat loss på hemmakväll

har jag & karl gjort. så att vi får en riktigt hemmakväll. chips + dipp (tortillia, såklart!!!), cola, ben and jerrys, godis. sen hämtade vi upp vår sushi (vi har fått hela familjen att bli sushiälskare hihihihi) och nu ska vi snart se änglar&demoner. jag som tyckte att davinci koden var superbra är lite tveksam om denna kommer vara lika bra.. behöver jag säga att vi har popcorn också? :P haha. vi har verkligen allt... vi sa väl på måndag A? ;)

ha en bra kväll alla =)


äntligen fredag =)

hemma från work nu. eller har varit det ett tag =) skönt. blir hemmakväll idag. får se vad vi äter, är faktiskt sugen på hamburgare. haha. onyttigt men gott. kanske köpa lite godis och se dirty dancing? har faktiskt aldrig sett hela filmen. bara snuttar. aaaja..

dagen idag har gått bra och anna har varit headchef ett tag idag. haha =) men det lyckades du bra med! vi gör lite som vi vill ;D

fem små gummor

igår började dagen med att anna övertalade mig med att man visst hinner med båten 11.10 om man tar bussen 10.45. visst jag hann med, men det var inte bra för mina nerver :P och jag fick springa upp för trapporna så jag fick min bootyträning för detta året.. hädanefter blir det att ta 10.15 och sitta och GLO i lugn och ro haha. bättre för mig :p

sen igår var det någon slags pentionärsdag och som grädden på moset kommer fem tyska gummor in och börja snacka tyska och tro att man ska förstå :P men söta vart dem iaf =) lugn och skön dag med anna, jessica och kiwi haha.  det händer något nytt varje dag, grishår haha, övversvämning och fem tyska gummor =)

nu ska jag borsta tänderna (så gott det går vill inte ens öppna munnen) och sedan bege mig. kaaaanske ringa tandläkaren men är ju inte direkt sugen på det.

det gör oooont

för ca exakt ett år sedan började mina visdomständer växa ordentligt. sen stannade det upp. och nu har helvetet startat igen. fy vilken ilandsproblem men fan vad ont det gör. jag blir dessutom extremt lättretlig, irriterad och sur. känns som en blandning mellan halsfluss,inlfamerat tandkött och öroninflamation på en enda gång. helvete..

okej nu harjag fått skriva av mig

det slog mig just..

.. eller ska sanningen fram disskuterade vi det igår, anna och jag, att vi är blattar! på halvtid iaf. haha.

nuu ska jag lägga mig i sängen och kolla vbå och djungelkändisar och lite smått och gott ;)

godmorgon =)

trött som attan och då har jag ändå sovit i 9 timmar. illa :P
vill bara att jobbedagen ska vara slut, så att jag kan åka hem och tvätta av mig allt smink och gå en låång runda i det fina vädret. kanske blir så i em, om jag orkar. hihi. gjorde anna det igår måste jag definitivt göra det idag!

häromdagen satt jag och kollade på "ensam mamma söker" för första gången och jag kom på mig själv med att sitta & le hela tiden. sött program. haha. och den ena mamman är 37 och har massa 25 och 22åringar :P lammkött...

nu ska jag bege mig och göra latte hela dagen ;D

personlighets test

okej. nu har jag gjort ett personlighetstest och det blev rätt likt om hur jag själv uppfattar mig :P haha


"För emotionella människor spelar känslor en stor roll - "ett beslut måste kännas rätt". De har en förmåga att känna stor empati för människor i deras omgivning."

Du följer ofta din instinkt när du fattar beslut. Känslor spelar en större roll för dig än rationella överläggningar.



"Utåtriktade människor riktar sin energi utåt mot omgivningen. Inåtvända människor riktar sin energi inåt genom att tänka och fundera mycket.

Din personliga profil: balanserad, men du tenderar att vara inåtvänd"

Du tillbringar gärna tid med att vara för dig själv och fundera på saker och ting. Du är bra på att iaktta. När du umgås med andra kan du vara alltifrån pratsam och sällskaplig till tillbakadragen och blyg beroende på hur väl du känner de andra personerna.


Det är viktigt för dig vad andra människor tycker och tänker. Du anpassar dig efter andras förväntningar, trots att du vet att du inte kan göra alla nöjda. Du försöker att agera på ett balanserat sätt.

 

Du är en person som söker närhet i alla situationer. När du mår bra smittar din entusiasm av sig på din omgivning och när du mår sämre kan du inte dölja det. Du reagerar ofta starkt i emotionella situationer och detta har både positiva och negativa följder.

 


vitlök för ett helt år

ikväll har min familj+ en annan varit på stadsteatern och sett något som heter "det är vi som är hemgiften". det är en humorgrupp som heter klungan som framträdde. och jag vet inte om det var bra eller dåligt, det var skruvat, roligt ehhh.. ja. hahaha. okej. det var nog bra. men riktigt vrickat men på ett bra sätt.
sen satt johan wahlström från parlamentet på raden framför oss. hans vän skrattade så att hela han skakade, såg väldigt skoj ut :P
sen åt vi på en grekisk restaurang som heter tzatsiki och vi kan ju säga att jag ätit vitlök för ett helt år ikväll.
vitlöksbröd och vitlöksmarinerade scampi till förrätt. gösfilé som hade vitlök på sig och tzatsiki till det. snacka om att jag kommer hålla mig frisk. och hålla alla vampyrer borta ;) till efterrätt delade julia&jag på baklava med glass. muuuums...


nu ska jag lägga mig i min renbäddade säng och titta på kändisar i djunglen. hihi. riktigt seg. känns som en bakis söndag =) tur att jag är ledig imorgon också :D

"klungan"

 

johan wahlström


I changed my mind

igår var lovely. och billig. haha. när jag och bell möttes i stan bestämde vi oss för att gå till viva, eller ja. det hade vi nog redan bestämt innan :P för benen gick dit självmant. vi beställde mat och vin och killen i baren måste varit ny. för jag betalade 178 för både middagen och en flaska vin. och så lite kostar inte ens vinet. men jag tackar. se råkade han först fylla upp ett glas så det fick jag också gratis. ihi.
så vi satt där och snackade skit och vid 22 tiden kom tove också.
vi gick till hampan och mös lite. otroligt att man fortfarande kan sitta ute =) vi hann också med en sväng på tivoli och jag hade som vanligt väldigt skoj!

nu har jag vaknat till liv lite och ska väl ta tag i oredan här. kläder öööööverallt.
ikväll är det familjemys. yessss.. hahha

hey girl, where's your drink?

im happy happy

wining and dining baby

ikväll ska bell och jag mötas i stan och äta lite mat och dricka en massa gott vin, hoppas jag ;D hihi

men först!!! en låååång pn är så slut i hela huvudet. nytt språk, nya saker. det tar på krafterna! ska bli så skönt med en fri weekend!

en liten fredagslåt :


öööööö

haha så känner jag mig nu. fast att jag inte jobbat många timmar idag är jag helt slut i huvet&kroppen. allt det nya, språket och allt. haha.
och nu ska jag bege mig mot ridningen och hittar inte mina strumpor.....



äpple&vatten

är min kvällsmat idag. orkar inte fixa ihop ngt nu. vill bara sminka av mig och hoppa i sängen!
hoppas att julias mamma kan köra oss till ridningen, så slipper jag att asa med mig allt till jobbet. håller tummarna för det!

trasselsudd

så känns mitt hår. katastrof efter duschen :p hihi. intressant va? =D
nä ska väl ta tag i den oredan och sedan bege mig till wooork.

kisses

dag 2

och jag har lärt mig att säga fyrochföööör. hahaha. men jag låter ju rätt skoj så vill ni se på någon som gör bort sig ;) det går väl rätt ok nu när det är korta tal som femochtjuuuve. men blir det typ 238 blir jag irriterad över att jag först måste tänka och sen uttala det och det tar för lång tid och säger det på svenska. haha. får väl öva ;D

nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på dagens vbå som jag bandat in haha.

pratade innan med bell. sa att jag var sugen på viva. och fick en sån myskänsla. vi satt där hela hösten/vintern och åt nachosalladen eller pasta med scampi och drack massa vin i mörkret med en massa ljus och gosiga koftor. ska vi nog ta igen..


pussseees

When it was good we were sitting on the top of the world

godmorgon bloggen!
suttit och ätit mina goda mackor, en med ägg och en med nutella. hihiihih. för en vän till mig som är väldigt bra på det med kost&träning berättade att det spelar egentligen inte så stor roll vad man äter till frukost eftersom man hunnit att förbränna det tills på kvällen då man ligger på låg energiförbrukning. okej man kanske inte ska trycka i sig 10 nutella mackor men en skadar inte.

ääh... vad intressant?:P

ridbyxor!

jag måste bara fråga. WHATS THE DEAL MED ridbyxor??? de har man när man RIDER inte allmänt. såååååååå fuuuuuult. hahaha. sjukt vad jag stör mig på det. kan inte ens förstå varför man tycker det är snyggt? ser otroligt löjligt ut!!! (sorry alla som tycker det är jättefint.)

ska du till stallet eller????


god eftermiddag!

kom hem för ett litet tag sedan. när jag såg bycentrat var jag så nervös så jag trodde att jag skulle spy. jag som alltid hatat danmark för att jag fattar inte vad någon säger. vad har jag gett mig in på? jag kommer ju att sakna hela min maxfamilj. meeen. jag var ju tvungen att testa. haha och första dagen har väl gått rätt ok. men det kommer det kommer. vet iaf hur man gör latte nu hihi.

nu sitter jag och lyssnar lite på oc-låtar. sååå bra.

http://www.musicfromtheoc.com/oc_mix2.html



måndagsdjup

ny vecka, nya tag? nytt jobb! kändes så konstigt att skriva till anna igår "vi ses på jobbet imorgon" overkligt. känns som om allt gått för snabbt. är jag verkligen klar med det andra? det känns som om jag lämnar min familj... vi får se hur det går. vet inte ens om jag är nervös? som vanligt när jag får ett problem eller det sker en förändring skjuter jag upp det och vill inte inse vad som egentligen händer. men det kommer säkert att gå bra =) vem vill inte träffa anna varje dag? ;D men det känns trist att lämna alla andra =(

har haft en underbar weekend med lite jobb, lite fest, lite mys och massa skratt. har även fått hem sensation biljetterna!! det gick undan. beställde dem i tisdeskväll och fick det i fredes!

nej.. nu ska jag gå! wish me luck

Jess “The Joker” Liaudin

im in love


hemmafru

guuud vad vuxen jag är. haha eller ej. men ja jag jobbade mitt kanske sista pass igår! gick superbra och var klara 22,20. riktigt skönt. jag körde hem och sen kom min fru. vi gav oss ut i mörkret för att plocka äpplen, vi ville göra smulpaj. kl 00.. hehe. gott blev det iaf.
sen snackade vi lite skit och tro det eller ej jag och bell har hittat vår nya favoritsport. ultimate fighting. hahahha. det låg vi och kollade på till väldigt sent. snyggingar hahaha. vi hejade såklart på svensken david bielkheden även om fransmannen var snyggare ;)

<-- fransmannen :p

 

 

idag har vi varit på en massa ärende. solat, hämtat bells dator, handlat på maxi och på bageri! puuuuh

when love takes over

nu har jag varit på möte och kommit hem till min sambo.
när jag kom hem hade hon redan varit så effektiv och försökt byta lampor. något som jag inte gjort på kanske 4 år. utan att överdriva. min ena slocknade för ngn dag sedan så jag har haft en ynklig liten lampa brevid sängen bara. men nu ska vi till ikea och shoppa massa lampor så att folk ser här inne ;D
sååå vuxet och tråkigt. roligare med mörker ;)

ääälskade fredag!

en liten snabb update då.. igår jobbade jag ett kort pass, vilket var jätteskönt. väl efter det skulle jag flänga rundor i halva stan, till nailine,, hämta bell, hem och byta om, hämta julia. iväg till ridningen. iihih. bell gillade det nog =) hihih. sen åkte bell&jag och hämtade sushi och karl fick donken. en snabb visit hemma sen skulle vi hämta julia igen på ridhuset som hade ridit hoppspecial. så duktig hon är =)

sen åkte bell och jag hem och började göra chokladbullar =) och det slank ner ett glas vin och ngn martini också. det var ju trots allt torsdag och start på lite mini weekend.

nu ska jag köra karl till skolan och sedan ska jag på möte. känns lite b att min sambo för helgen ligger och sover räääääätt gott. det hör man på snarken ;)

hhahha

godmorgon, igen

hej nu har jag vaknat efter att ha sovit x antal timmer. kommer väl inte kunna sova inatt men det är ju sååå myyysigt att ligga och dra sig i sängen på eftremiddagen :P
gjorde en smaskens middag till mig själv eller ja. potatismosen var klar och bara att tina. sen fiskpinnen stekte jag bara lite (råkade dock bränna en del av den hahah hur lyckas man). seeen var jag sugen på scampi så jag gjorde scampi som var marinerade i lite mushroomsoya, vanlig olja och massa vitlök. just the way i like it. och kan tänka mig att en annan miss blir sugen på detta nu ;D kanske kan göra det till helgen babe?

kanske inte ser så gott ut, men det var det!! =D

fiskpinnar!

hemma igen efter nagelfix. som vanligt blev de riktigt fina. nu är det vita lite pärlemorskimrande och det blev jättefint.

nu är jag sjuuukt sugen på fiskpinnar:S konstigt sug.. hmm.. såg att vi hade lite fryst potatismos hemma som jag nog får tina. har inte ork till att göra ny och ärligt talat vet jag inte riktigt hur man gör :P

godmorgon =)

nu har jag klätt på mig och fixat mig lite. ska strax åka till stina och fixa mina naglar. hon är så duktig =)
sen hade jag tänkt gå och mysa i staden men är typ helt pank efter sensationbiljetterna så får vänta lite med de pengarna. visserligen kan man ju gå och fönstershoppa men hur kul är det. dessutom har jag inget sällskap heller =/

hihi hörs later =)

i will live today


sensation white!

är ni bokat och betalt!! kommer bli sååå skoj. hoppas bara att vi hinner fixa våra klänningar! blev så ledsen förra året när jag inte kunde. men nu så! =)


RSS 2.0