MYS!

idag efter skolan kom min pappi & karl. med soffa, köksbord+stolar. min nya lampa! hihi. så vi började sätta ihop köksstolar, jag fixade med min byrå och lite så.
svårt för er som inte varit här att förstå, men min byrå står nu i hallen och där har vi satt upp en fin taklampa. och ett fint köksbord med stolar har kommit på plats och soffa. så nu är det lite mer "hemma". vi pausade lite och karl&jag drog till lok&motion och han visade mig lite bra övningar. sen lekte vi snickare lite till innan det var dax för mat. åt på ett ställe som heter fox, sjukt god mat. lite telegrafen stuk.

nu myser vi alla här. och imorgon ska jag HEM!!! och bli sambo med issa!!! längtar så =)

vart tog solen vägen?

ìgår när vi gick till skolan var vädret helt underbart, och nu. blööö. grått. men det regnar inte så vi går nog ändå =)
sen när min föreläsning är slut har förmodligen pappi&karl kommit hit! ska bli mysigt :) även fast vi ska snickra ihop ikea möbler som jag haaaaaataaaarrr.. inget tålamod..


vem behöver lok&motion?

när man kan tvätta hemma hos mig? de trapporna dööööödar mig.
men nu kommer det lukta gott&nytvättat hos mig. underbart med nytvättade sängkläder.
imorgon kommer papi&karl!! kommer bli mycket trevligt! sen blir det hemfärd på torsdag! då blir jag sambo med issa i ett par dagar ;)

utvilad

äntligen har jag fått sova ut. när jag vaknade imorse började jag städa så det är klart tills imorgon, nu är det bara tvätten ikväll. men det blir bara tre tvättar så jag är nöjd =)
fick precis mitt skattebesked och jag får en gratis hyra i juli! men man ska inte ropa hej, är rädd att jag ska behöva betala okristligt mycket till det danska skatteverket. men har fått feriepengar så då får jag väl betala med det.. men vill inte. hade varit gött att få tillbaka lite så har man hyrorna fixade i sommar om jag nu inte får något jobb!

nu ska jag promenera till skolan, underbart väder!!!


sliten

kunde inte sova på tåget igår och inatt har jag sovit såå dåligt. gissa om jag är trött nu. kämpar riktigt för att hålla mig vaken! men jag ska försöka ;) ikväll blir det ju tvmys hos emma!

hoooome

i kallekrona. och fattigare än någonsin. eller det är inte värre än malins ;) fyyy vad vi måste snåla nu tweedle!

nu blir det sängen. natti babes

jag döööör

jag är så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen
snart kommer papi hem med thaimat från puun thai. älskar deras mat!!! =D fast just nu är jag inte alls hungrig men man måste ju ha lite i magen innan den långa vägen hem påbörjas ;)

stackars levern min...

efter att festat rätt hårt i tre dagar, speciellt igår, så är man trött. men jag vill inte sova nu, vill sova på tåget.
men igår. herregud. om man ska införa alkolås på mobilerna ska man fan införa det på min mun med. hahahah. lite bakisångest. kvällen började trevligt hos issa, med massa trevligt folk och bra musik och bra stämning.  fick träffa anna också som jag inte sett på hundra år och då fälldes det lite tårar. att det kan vara så jobbigt att vara ifrån varandra. nää men det var bra ös sen och vi körde på. vi (anna, filippa, jag (grandiosa, gorbys &billys)) hamnade på hampan för att sedan gå till tivvan och skaka rumpan. haha. vi har en tjej i vår klass som vi kallar porret för det ser ut som om hon tror att hon är med i en porrfilm när hon dansar. men vad trodde vi igår då? hahahaha. illa.
var fortf. full när jag vaknade kl 11 så idag har jag besökt ikea för första gången onykter. blev ett köksbord och en lampa! så kommer det väl upp på onsdag när pappi&karl kommer!


feel it in my bones..

har umgåtts med issa&patrik hela dagen och nu håller vi på att fixa oss :)
håret är halvplattat, sminket är halvklart... sen får bellibus&anna komma hit med viiiiin..

i gotta feeling that tonight's gonna be a good night

she took my heart, she took my soul

då har man landat i hbg.. bell mötte upp malin&mig på stationen, sötnos då.
blev maxlunch, hem och mysa&äta våfflor. sen cruizade vi lite i vår nya bil haha. onördiga.
kvällen blev inte lugn, vin, cider, tove kom på besök. PL och mer alkohol. tivoli och x antal shottar. jisses. ett under att jag inte är bakis, TUR ISSA???
slutade såklart med nuggets på donken ;)

nää.. nu ska jag ringa fröken jönsson


you got to show me something now

nu är vi i älskade skåne! igår fick jag höra för första gången i mitt liv, att jag hade en sexig dialekt. hahaha. vet dock inte om det var lite för mycket alkohol inblandat??

är väl i lund om en timme, helsingborg om två. då blir det först ett stopp på max!

btw, malin har fått en beundrare. och hon gör allt för att synas och malin märker inte ens det. du skulle veta vilka konster hon gör för dig ;)

nu åker vi!

okej, varför bloggade jag när jag kom hem igår? full? haha jaja så kan det gå.
mår hyffsat okej idag, men jag vet en som ska sova på tåget. har fått banta ner min packning väldigt mycket, så nu får jag inte bli smutsig för jag har inga andra alternativ!
ska slänga i mig frullen, slänga soporna och sen är det HELSIIIIIINNNNGGGBBOOOOORG<3<3


charter!

nu börjar dte! är förmodligen alldeles för, ursäkta om det låter fjortis och jag vet att jag kommer att ångra mig imorgon att jag skrev detta, för full för mitt eget bästa. men fox var inegt höjdar ställe såvidare man inte har 50plussare som sitt mål. men en trevlig kväll hos petter blev det. har inte ens packat klart min väska, så blir nog samma outfit imorgon som ikväll, men vad gör det?
jag längtar efter lunchen på max imorgon! muuuums!!

<-- det här lilla mongot ska jag umgås med ;)



Är vi inte söta?=)

charterresa!

nu börjar min och malins charterresa ;D
nu har vi krängt våfflor och jag har väldigt mysigt besök hos mig. tayra. =)
snart ska vi spela laserdome och ikväll blir det fest!

nu ska jag packa lite, för det lär jag inte orka imrogon. ohh. älskade helsingborg snart är jag hemma!



du läste mina tankar

idag fick jag repliken, all the crazy shit i did tonight, thoose will be the best memories och nu när jag läser bells blogg fann jag den rubriken. rensade lite i min dator idag, och hittade lite intressanta bilder på denna dam. undrar om hon kommer strypa mig nu hihi..

bells kända replik "jag är ju 19" härstammar nog från denna festen :P hihih men detta var en bra kväll, fast att det bara var en massa lammkött ;)
nej.. nu är det dax att sova, kommer inte bli en lugn helg! och den börjar imorgon ;)

hihihi vad jag gillar denna tjejen!

helt slut

i hela kroppen. totalt död. vet inte vad som hänt:p orkade knappt springa mina 30 minuter. men skam den som ger sig..

nu har jag slängt in min enda tvätt i maskinen, skönt att bara ha en. (dock tryckte jag in allt, lite för mycket kanske...) bokade en ny tid till nästa vecka, måste ju ha det rent och fint här om pappa&karl kommer. hoppas hoppas att de gör det! då blir det köksbord och soffa och mitt hem kanske börjar likna ett hem.


good morning sunshines!

har ni sovit gott? det har jag, som en stock. underbart.
igår hade vi hlr övningar och nu har jag fått så jäkla ont i handen. eller det började igår. det är precis som att en broskbit vuxit fram på framsidan av handen och det gör just nu så ont så att jag inte ens kan röra området. mycket knepigt..
nix nu ska jag äta upp min frukost och klä på mig det sista. föreläsning på g..

hemmakväll

blev hemmakväll istället, men kan vara skönt med lite egentid ibland.
nu är det inte många dagar kvar tills jag och tweedle beger oss mot hbg. imorgon är det föreläsning om njurarna och sen kommer vårdförbundet. lite träning och sen är det greys.
torsdag innebär bara en massa skoj med basgruppen, metodövningar, våffelträff, laserdome, förfest och kåren!! kommer bli riktigt roligt. sen är det fredag och då åker vi tidig imorgon!

middagsdax

gud vad jag saknar mamma& pappas mat. vet ni vad jag beställt till på fredag? KÖTTFÄRSLIMPA! hahaha. man blir sugen på helt knepiga saker när man inte bor hemma. ikväll serveras det ärtsoppa på bredgatan. har inte ätit det på säkert 5 år. men hade en konserv hemma och när pengarna inte växer på mina växter får man ta vad man har. fast jag gillar ju faktiskt ärtsoppa =)

ikväll ska jag hem till billig och se dating in the dark, det ser vi framemot!

tröttheten börjar komma smygandes

börjar bli extremt trött nu. men.jag.får.inte.somna.
varit i skolan och övat lite hlr, vet inte vad jag gjorde men har fått en slags knuta på ovansidan på handen som gör otroligt ont.
nej nu ska jag svara på en fråga om njuren, äta lite och bege mig till gymmet.

lite morgonbilder

medans jag väntar på att mitt ägg ska koka klart..


sömnlös i karlskrona

sist jag var uppe och kollade klockan inatt var hon 3.30. ni kan ju gissa hur mina ringar under ögonen ser ut... tur att det finns smink!

nu börjar tvserieveckan!

nu har jag fått i mig lite mat och ska förflytta rumpan till fröken Bresch. new moon, håkans bar och hollywood fruar står på programmet ikväll. jag tar med mig ett äpple som jag kan gotta mig med medans emma äter poppisar eller negerbullar eller vad hon nu har ;) men det är nog värt det, ska ju trots allt gå på bal ;)

måste få skryta lite

för nu är jag så stolt över mig själv. idag var det min konditionsdag, vilket betyder att jag brukar springa i 30 minuter och pw 30 minuter. efter 30 minuter brukar jag bara död! men idag, efter 30 min så kände jag att jag hade lite mer energi kvar, så varför inte utnyttja det? så jag sprang i 40  minuter! det är helt galet för att vara mig. har aldrig i hela mitt liv kunnat springa och alltid hatat det. men fy vad underbart det är när man väl får in andningen och det bara flyter på.
nu är ska jag duscha en lååååång dusch och sedan lite middag!

lyckorus

för några minuter sedan fick jag ett lyckorus. vad det är underbart. idag är en underbar dag! :P
även fast mitt nästan svarta hår (hehe ni har fortf. inte fått se det än ;)) är flååååtigt som johanna säger, jag äter en tradig jävla nyttig frukost. tweedle skrev till mig och att hon också skulle till helsingborg till helgen, vad lycklig jag blev då! jag vill ju ha alla mina hjärtan runt om mig ;) kommer inte bli en lugn helg. har inte varit ute på 4 helger så har en del att ta igen, kroppen längtar efter lite vin ;)

nää. nu är det skola och i em blir det en tur till bandet =)

Heaven can wait we're only watching the skies

jahaaa. så är denna veckan över.
idag körde jag ett ganska lätt pass på gymmet, fick en sjuuuk huvudvärk. men försökte ändå göra mitt bästa :) hem och sussade lite, sen åkte jag hem till kim. gjorde lasagne (anna: läs larsarne) och såg luftslottet som sprängdes. mycket bra :) hihi. sen fick jag lite filmer så nu ska jag äntligen få se shutter island! bor bara en massa mesar här som inte vill se den med mig ;)

natti!

guten morgen meine schmå schötnosar

det med nerdragna persienner funkade, jag sov ända till kl 10! det är nog rekord.. hade kunnat sova lite mer men njäee..
så var det söndag och helt plötsligt är det bara fem dagar kvar till hemfärd. gud vad det gör inte i mig. mamma&pappa&karl. vad jag saknar allt.
nu ska jag fixa lite frulle och sen är det dax för das gym. ska försöka dra med mig malin också ;) hihi vilket jag brukar vara bra på att göra!

lördagsmys<3

nu har tweedle och billig precis gått hem. vi har snackat skit, ätit godis & sett den gröna milen.
ska sova nu strax, är galet trött. har rullat ner BÅDA persiennerna så nu kanske jag kan sova längre än till sju ;)
natti!

vad har jag gjort med dagen idag?

har absolut ingen aning. den har snabbt försvunnit.
lite träning på gymmet, dammsugit lite. och ja. nu är kl redan 19 :S
snart blir det lördagsmys och lite, lite, lite godis ska inhandlas

ni kan kalla mig löken

nu har jag varit iväg och sprungit lite. lökigt som sören! helt otroligt vad man kan svettas!
fick bli ett pass med dammsugaren också och nu är jag redo för duschen. ska tvätta håret med, får hoppas att inte all färg trillar av ;) hihi

i <3 youtube

vi hade väldigt trevligt igår och tweedle hittade lite klipp som jag tänkte dela med mig av :)


tweedledee har det inte lätt..

vi hittade en film som beskrev emmas, malins och min vänskap. hahaha. eller man kan tolka det som man vill. jag är den blåa enhörningen, emma den röda och malin den stora vita =) haha..

 

helle: jag tränar så mycket för jag har inget liv! men jag vet inte om det händer så mycket ;) hihi. i sommar kanske vi kan träna tillsammans?? =)


till alla tjejer (och killar om man nu vill)

min kära vän tweedledee delade med sig av något väldigt väldigt hett..


friskus

idag har vi haft lite metodövningar, om hur vi ska blodtrycket och lite så..
om jag ska lite på elinor så är mitt normal 110/70 :P och pulsen låg på 66. (ska ligga mellan 60-100) så det var myyyycket bra. ingen feber heller; 36,8 ;)

nu börjar jag bli väldigt uttråkad så jag hoppas att tweedledee kommer hem snart så att vi kan träna :)

varför jag måste träna?

jo.. för jag ska komma i min balklänning. på rikitgt! jag ska på kadettbal!!! såå otrolgit spännande men ändå nervöst, jag känner inte ens killen som jag ska gå med! nu vill jag bara ha med mig min tweedledee!!<3

vårtecken i karlskrona!!



som de fattiga studenter vi är måste vi tillverka våra egna kläder! hahahahahah
(nää, vi har målat hemma hos johanna..)

everything you touch

jag vill också kunna photoshop. vissa som lägger ut bilder på sina bloggar har ju retucherat de till tusen, det vill jag också kunna! hihi. inte för "att se snyggare ut" utan för skojs skull. borde dessutom kunna det efter x antal poäng i webdesign och blabla. men det är ju längesedan ;) men jag bestämde mig för att pilla lite och klickade lite hejvilt och gjorde om en bild lite. bry er inte om att jag ser skitspänd ut hahaha..




nä nu är det frulle sen är bär det av till frisören :)

ohhhh!

nu har jag ett stenhårt mål till träningen! den 24 april kommer det förmodligen att hända något otroligt roligt och nu måste jag träna sjukt mycket! INGET godis/snacks på vardagarna (helst inte på helgen heller). påsken kommer ju vara körd hahaha.  vad jag förmodligen skall göra den 24 april får ni kanske veta ikväll :) hatar personer som skriver så i sin blogg, men varenda gång jag glatt mig åt något och berättat om det så har det inte blivit av. så ni får klura på det i några timmar!

nej, borsta tänderna och klä mig det sista, sen skoooola =)

vackra kallekrona

Emma drog med mig ut efter att jag slängt in första tvätten. helt underbart väder!



sen fann jag en kopia av mig och malin!


godmorgon sunshines

jaha.. vad tråkigt man kan ha. varför är det idag föreläsningen börjar 10.30 och alla andra ggr 9?? stöööörigt.
bjuder på lite lunarposarbilder. så tråkigt har jag!


precis vad jag trodde

har superont på mitt smalben. inte bra :( men att springa i gymskorna är kanske inte det bästa heller..
idag vaknade jag kl 7. av mig själv. det är alldeles för ljust härinne. men det är väl rätt bra antar jag =)

vad mina ben inte kommer må bra imorgon

kondition idag. inte bra för mina små ben. stackarna. vad de får slita ;P emma får nog komma upp imorgon och hämta mig!

nää.. en dejt med john blund nu =)

hej mina små troll!

måndag idag.. dagen har börjat med disskution om etik&moral. aktiv dödshjälp eller ej? donation av organ eller ej? alltid intressant att disskutera.. sen blev det en sväng i stan för att kolla upp diverse saker.. bokat tid för klipp&färg. tänkte bli lite lite mörkare.. vad tror ni om det?

sen en sväng om hemköp och handla lite frukt och grönt. fyfan vad det är dyrt att vara nyttig. är det någon som är expert på nyttiga BILLIGA rätter, hojta till! de får inte gärna ta lång tid heller. inte konstigt att folk är feta, billig mat = onyttigmat.

nope, ett besök på gymmet och lite kondition skall avklaras idag.
ikväll är det måndagsmys!

men vad säger ni, lite mörkare eller? =)

han hade kåååå(r)ta ben och var kåt!

från att ha gått och varit heeelnere fred/lördag/söndag morse till att skratta så att man nästan gråter. VAD hade jag gjort utan mina söta små ssk-hjärtan??? jag hade aldrig klarat mig här!
Emma kom hem från osby igår och kom till mig på kvällen. malin cyklade från långö så det var massa finbesök ;)
är det någon som vet hur man lägger upp ljudklipp på bloggen??? för emma pratar hmmm.. ja lite speciellt ;) haha eller just ett visst ord. men hihi emma var inte ledsen, utan dig hader jag nog fortf. deppat ;)

det jag vill säga med detta är. att oavsett om man säger att man är trött på helsingborg och vill därifrån så kommer man sakna det. jag saknar den staden där det skvallras som mest och snackas mest skit. jag saknar den ytliga attityden har där och alla instängda människor. haha nää men jag saknar min familj&mina underbara vänner! och då är det så viktigt att man har bra vänner i sin nya stad. vet helt ärligt inte vad jag gjort utan er!!

söndagsmys <3

nu ger jag upp den här huvudvärken. den försvinner aldrig. oavsett vad jag gör. får lära mig att leva med den :P hand i hand, sida vid sida. nä var kanske lite överdrivit.

om en timme drygt är emma hemma på bredgatan igen! första stoppet blir dock hemköp. min kyl är en sorglig syn!
sen blir det gossipgirl och massa myyyyyys. jag vill se american gangster för NEJ den har jag inte sett :)

I really wanna be in LA

hemkommen från ett gympass. riktigt svettigt och härlig.
min nya favvolåt! ps. issa håll för öronen!


follow me down

 

denna gillar jag :)


lugn lördag

nu har mina ladies gett sig ut på äventyr och jag ska sova. är ju inte helt hundra. när jag såg mig själv i speglen blev jag nästan rädd. ruggit blek och börjar bli helt mörk under ögonen. så nu har jag smetat in hela fejjan i ldbs bus :P haha. luktar blörk. imorgon blir det en sväng till gymmet, har abstinens nu. vi pratade om det, att TÄNK om jag bara hade slutat äta godis, popcorn osv. vilken skillnad det hade gjort. ska testa det from måndag, får se hur det går. sockerabstinens hallåååå..

nä nu ska jag inte vara tråkig ;)
natti

vart är min breakfast at tiffanys??

har varit sugen på att se den filmen ett tag, och när jag tar ner min kasse med alla dvds är det den ända som fattas!! vart är den?? har jag lånat ut den till någon?? typiskt...



vem försöker jag att lura?

jag hatar hatar HATAR mina ppiller. de kan få mig att må så otroligt dåligt. och jag bryr mig inte om vad alla säger, jag skriver vad jag vill i min blogg. här jag kan vetilera mina tankar och det är inget jag bryr mig om ifall folk får reda på eller inte. jag vet ju orsaken till varför jag mår som jag mår. just nu känner jag mig så otroligt ensam, fast att jag vet att jag inte är det. jag vill hem. hem till helsingborg och träffa min familj. jag saknar allt där hemma så himla mycket och just nu är det extra tungt. samtidigt som jag känner mig ensam orkar jag inte ta tag i dagen och vara social. hade helst velat rulla ner överallt och sovit i några dagar.

detox

jag bestämde mig för att köra lite vita helger för att detoxa kroppen (vem försöker jag att lura?? jag har inga pengar helt enkelt) men jag tror inte att kroppen mår dåligt av det.. så nu är det andra helgen utan fest.. nåja. förra helgen slank en drink och en shot ner, men det kan inte jämföras!

igår var det fredagsmys hos johanna. de har sådana fåtöljer som joey och chandler har i vänner. helt underbara. och vi såg på snygga pirater dvs pirates of the caribbean.

frågan är vad jag ska göra idag? solen skiner så jag hade velat promenera en sväng.. men hmmmm.. vet inte riktigt vart jag ska gå??

bra reklam!

haha bra reklam :) den under är för bantingsprodukter om ni inte orkade tänka ut det :)

det är dax för fredagsmys!

 

det är dax för fredagsmys! min huvudvärk har äntligen släppt. hatar den. vi börjar fredagsmyset med ett besök på gymmet :)


varför pluggar man inte till läkare?

min huvudvärk som kommer från en annan planet ligger och lurar igen.
det sitter mellan ögonbryrnen och lite ovanför. jag vet inte om jag ska ha linser/glasögonen eller om jag ska vara utan. blir otroligt snurrig och mår illa som fan på köpet. underbart. ringde mamma i panik och hon sa att pappa haft lika dant, och han trodde det var pga vädret. vet inte riktigt om jag köper det....

nää nu blir det sängen är extremt jobbigt att titta på skärmen

torsdagsmys på bredgatan

dagen har blivit rätt bra ändå, fast att den inte blivit som jag tänkt mig.
bra träning med tweedledee. skönt att ha någon att gå dit med (läs, som drar dit mig)

nu ikväll har jag lagat en liten "lyx"middag till mig själv med lax, torsk, arlas sån sås som jag hade i måndags fast idag blev det citron, dill och vitvin och pasta till det. riktigt riktigt gott. det med arlas sås var det bästa som kunde hända mig ;) speciellt när man har så dålig fantasi (läs är så kass på att laga mat) som jag har..

nu har jag tänt en massa ljus och myser vid tv.

lite träning

ska strax bege mig mot gymmet. blir lite kondition idag men inte lika hårt som sist när jag fick för mig att springa 5 km bara så. det var inte bra mot mitt ben som har väldigt lätt att få en början till benhinneinflamation ;P

lip injection

om någon undrat över om lip injection funkar, så gör det de! från too faced. jag är en nörd och har testat både dyra och lite billigare, smashbox, too faced och isadora och lite så. men den från too faced är verkligen bra. haha testa att pussa en kille (tjej om man nu föredrar det) på kinden och se vad som händer ;) (på efter bilden har jag kanske haft på det i tre minuter så det har inte fått sin fulla effekt än)

före :



efter:

im such a bf

bitterfi... och det är inget jag kan ljuga om :P
jag kommer inte hem, jag har en huvudvärk som kommer från en annan planet. mina matvanor kan inte vara sämre, jag stressar för ingenting och sover apkasst. hade bara velat komma hem. få krama om mina underbara vänner och stressa ner. jag är otroligt glad att jag har dem och att de inte bara tänker att nää nu har hon flyttat, orka hålla kontakten? som man varit med om förrut.. men den 27 ska jag hem hem hem och det lär inte bli lungt. issa ska ha fest och jag längtar så. sen tre dagar senare är det påsk och då flyttar jag till söndagsgatan för ett par dagar.

men nej, borsta tänderna, sätta på sig masken och se glad ut och sen är det skola..



jahapp..

nu verkar det verkligen som att jag spendera helgen här... inte för att jag har något emot det, jag trivs superbra, men jag hade ställt in mig på att åka hem. det är två veckor kvar till csn och det är alldeles för längesedan jag var hemma.. jag har en otrolig hemlängtan!

jag vet att ni vill lyssna

eller förmodligen inte. några av er kommer nog tro att jag slagit i huvudet =) men denna är ju också sjukt bra.


fy sjutton

blev riktigt riktigt depp nu. blö. hade kunnat dra ner alla persienner och lagt mig i sängen och sovit i 14 dagar eller någt.. hoppas bara det är mina ppillerhormoner som spökar.


¨


sad girl

verkar som att jag får spendera helgen i karlskrona. inget fel med det egentligen förrutom att jag verkligen ville hem. men jag är fattig som en kyrkråtta och har inte råd. har gett små hintar till mina föräldrar om att jag faktiskt inte har pengar men gärna vill hem.. men nix, verkar inte ge resultat. och jag FRÅGAR verkligen inte om pengar. nono. men jag vet om att när jag kommer hem nästa gång (om jag nu inte kommer hem denna helgen) så bor jag inte hemma. de vill ju träffa mig lika mycket som jag vill träffa dem? kan de då inte bidra LITE? jaja...

nu när jag kom hem från skolan så blev jag sugen på nudlar och tar fram ett paket med vad som står på är kycklingsmak. och när allt är klart och kryddan ska ner, ja då är kryddan BIFF? jag hatar biff! varför skriver men kyckling men stoppar ner en biff?

nu ska jag städa så att jag åtminstone har en ren lägenhet att sura i..

adjö

i <3 teveserier

efter träningen igår (och såklart efter dusch&mat) gick jag över till emma och då började tvserieskvällen tillsammans med malin. dating in the dark, dh, cougar town & christine. ohh allt är så bra. hahaha. dating in the dark är ju så pinsamt men så bra!

helle: du behöver inte ha ånges, jag tränar mycket för jag har inget liv =) hihi. och den tjejen jag bla ungås mest med här tränar också. man går några timmar i skolan sen har man en "massa" tid över till annat ;)

nu ska jag springa ner till optikern!
stackars emma som inte kan använda sin skinnjacka idag ;)

workout!

i söndags när jag tränade sa min kropp slut. jag orkade verkligen inte. då hade jag tränat styrka varannandag i 1 1/2 vecka och ökat vikterna en massa. så nu har jag två vilodagar. eller idag ska jag köra något som heter bodybalance, kan inte bara sitta hemma då somnar jag. och då kommer jag att sova dåligt inatt, igen!!

ohh jag är så splittrad. jag måste färga håret och jag vill egentligen gå till johanna. men då kommer det kosta runt 1200 och det är typ mat för en månad för mig! så är jag sugen på att testa johannas kompis jossan. men så är jag så nojjig med mitt hår. tänk så blir det inte bra?? gaaah.. dagens ilandsproblem eller vad??

nu ska jag promenera till lok&motion för här skiner solen något otroligt! underbart!!

friterat finger

idag när jag skulle fixa mitt hår lite råkad jag stöta i mitt finger och det låter ungefär som när man plattar ett fuktigt hår, pffttttttt.. friterat finger eller vaddå!
nu ska jag bege mig till skolan och en föreläsning om respirationssystemet!

nu ser jag så ledsen ut->

update

sjukt gott! och ruskigt enkelt! ska kanske laga det till mamma&pappa när jag kommer hem? då hade de blivit glada!

nu ska jag kila över till emma : )

matlagning

vad har jag gjort utan emma? hon kommer med en massa bra tips. idag serveras det kycklingfilé med arlas någonting och pasta! sen hur det smakar vet jag ju inte, men det ser gott ut ;) kommer med en update om det!


 

 

det nördigaste är väl ändå att jag fotat det..

godis är gott!

hemkommen från skolan. emma&jag gick inom hemköp. farlig affär. köpte  godis för så mycket som jag får handla mat för idag! hahaha stabiiiilt.
men det är acceptabelt eftersom det är min vecka :)
nej nu ska jag plugga lite om leukocyter sen ikväll är det hollywoodfruarna med emma!

how do I stop myself from being just a number?

denna john mayer hysterin.. lyssnade sönder hans låtar förra våren/sommaren. men de är ju så bra så jag har inte tröttnat :)
nu ska jag strax bege mig till skolan för lite metodövningar. härligt att träffa lite classmates. sen på torsdag är det ju hemfärd. vad jag längtar. jag längtar så efter min mamma, pappa & bror. och jag måste hälsa på mormor&morfar. så längesedan jag träffade dem!


sliiiiten

fast att jag inte var ute igår är jag meeegatrött. kom precis hem från träningen. ska in i duschen nu, byta om till myskläder och ha en riktigt underbar söndags em/kväll. på schemat står lite plugg, god mat och gossipgirl lite senare! jag var inom hemköp för jag behövde handla en grej. fick dåligt samvete när jag kom hem och räknade ut att av 150 kr var 70 bara onödiga saker. som cosmopolitan.. detta är verkligen inte jag men jag antar att det är nyttigt. jaja. får väl unna mig den för jag gick ju faktiskt inte ut igår och där sparade jag en slant :) usch vad tråkigt med allt snack om pengar!

rubrikerna

är värst att komma på.
igår gick jag hem till Emma som också bor på min gata. Som jag berättat tidigare har hon sin vän Linn här och de skulle ut och göra karlskrona. jag har fortf. inga pengar alls så jag fick snällt stanna hemma. men kilade ändå över för att få lite sällskap och snacka lite innan de gav sig ut. malin kom lite senare och så även Johanna. Christopher i vår basgrupp var på fotbollsfest och de visade sig att de hade hamnat på bredgatan, på 6an. vi sprang över dit och hälsade och träffade lite folk. trevligt att få träffat en "granne" till. jag bor på 4an så det är trappen brevid nu.. av någon anledning har vi både fått shots och piggelindrinkar. sen skulle alla helt plötsligt över till killens syster, som bodde på 8an och som också hade fest. så tillslut var vi en 35 pers. men det var trevligt. älskar att det är fest överallt =) haha.

jag lånade med mig sunes jul från emma igår så ska kolla några avsnitt nu ;)

jag önskar mig

en massa. mer pengar, en kaffekokare. en söt termos. att solen stannar kvar.
jag promenixade den låååång vägen in till stan (2 min) och postade mina vykort och gick inom synoptik. jag får ringa och boka en tid för jag hade ingen kalender och tydligen måste man göra en ny koll innan man bytar linser.. jaja :P hihi. mötte emma & hennes vän Linn på waynes. fick äntligen dricka kaffe. och en STOOOOR sådan.
vi gick hem till emma och såg filmen prinsessa som var söt&bra. men alla tre hade nog lite frågor på slutet.
nu ska jag laga lite middag (eller hmm.. resterna från igår och lite mer) slog mig att min lunch har bestått av lite godis. bra sara. btw har jag sett en otroligt snygg kille i min trapp.. han var så snygg så jag höll på att snubbla när jag gick in i honom, pinsamt! men typiskt mig att göra så :P

godmorgon

eller god lunch eller vad man ska säga. har varit vaken i ett x antal timmar nu. ska in till stan och poste vykortet till mormor&morfar och gå förbi synoptik. kanske kan byta abonnemang så jag slipper betala lika mycket. spelar inte mig någon roll om jag har 14 dagars linser eller 1 månads. jag vill ha det som är billigast och det har jag iiiiinte nu. nope.. och en kaffe ska haffas på vägen! sjukt sugen på det.
adjöööö

alice in wonderland

uuunderbar film. precis hemkommen från bion. malin& jag såg alice i underlandet. så jävla bra film. allt var bra med den. filmen är så otroligt vacker. fem av fem får den ;) ska inte avslöja för mycket då det säkert är många som vill se den. och gå och gör det!



vad är detta???

jag lägger upp hur många bilder som helst och vad får jag? en ynka kommentar! (en är visserligen bättre än ingen!
nu har jag avverkat veckans femte (??!!!) pass. idag blev det lite styrka. men benen är lite möra sen min fem km runda igår. och ryggen.. och magen.. och ja allt:P
lite dusch nu kanske??

för mycket fritid

okej. jag vaknade klockan sju och hade på tok för mkt fritid. nu får ni lite posarbildeR!



sen var det frulledax. äpple är gott!!



sen var jag tvungen att fräsha till mig. fick bli färgade örhängen idag MED! kors i taket! (synd att bilderna är svartvita ;))

har ni sett några värre posarbilder? lite issastyle på dem ;)

en sång för bell

 

denna låten är så isabell bergsten!!

 


& varför kan jag inte sova?

igår när jag skulle sova var ögonlocken tunga som sten. men kroppen pigg. så inatt har jag sovit sjukt dåligt. gör det typ varannan natt. förstår inte varför och det är sjukt störigt. detta kommer väl resultera i att jag måste sova i em och då får jag igen svårt att sova i natt..
ilandsproblem tjena!

var är min familj?

helt seriöst. vart är min familj? har inte snackat med dem på hur länge som helst..
ikväll behövde jag lagad mat utan fick det serverat. mumma. färsk pasta med seranoskinka, sparris, körsbärstomater, vitlök och olivolja. muuuums. sen har jag fått träffa två av mina grannar! haha. helt skadat. de jobbar på kims jobb och den ena bor vägg i vägg med mig. kan jag springa in där om något skulle gå tokigt :)

nu ska jag dejta john blund. natti =)

underbar sol

idag vaknade jag med en jäkla feelgood-känsla. solen skiner in och det känns som vår. sitrter och äter frukost och funderar lite. vad hade jag gjort utan mina underbara vänner här? de är guld värda! jag önskade att alla hemma fick träffa dem!

igårkväll var jag ju hos emma och kollade greys och vi kom överrens om att vi minns inte vad som hände i avsnittet på säsongsavslutningen??? jaja. underbart att det börjat igen iaf. sen blev det rätt mycket snack om allt och inget!
idag är det skola, sen lite träning. har även kommit fram till att jag måste flytta! jag kan inte bo i en etta, jag klarar inte matosen! fyyyy. har alltid varit allergisk mot det! en stor trea hade inte suttit fel!


denna låten spelas mycket nu :P


puuh

helt slut i huvudet av allt plugg. eller nästan iaf :) får hoppas att något fastnat! vet iaf vad en AV-klaff är ;)
blev rätt bra träning på gymmet också. nu ska tricepsen i vila bort alltså!
nu ska jag kila över till emma och se greys! älskar att vi bor på samma gata! bredgatan is the shit. (blink blink till malin ;))

födelsedagsmys!

igårkväll gick emma, malin&jag över till johanna som fyllde 20. vi kom med ballonger och prinsesstårta och jag tror det var väldigt uppskattat =) speciellt när hela hennes familj är i götet :) tur man har sina vänner här! vi mös och såg på det dejtingprogrammet på femman! såg ni det? HERREGUD! så bra men haha sååå pinsamt. malin kunde knappt titta. nu vet vi vad vi ska göra resterande tisdagar! sen blev det desperate och cougar town!

nu i förmiddags har jag pluggat lite (eller rätt mkt faktiskt..) och nu har jag lite paus. gör storkok på köttfärssoppa. riktigt god är den :) sen blir det gymmet och i eftermiddag lite mer plugg! men hjärtat är rätt intressant. värre är det med cellen. fy.
ikväll är det greys hos emma som gäller! :)

solen skiner i karlskrona :)

riktigt härligt-nästan-vår-väder. varit på föreläsning och cirkulationen&hjärtat och allt som hör till det. virrigt med alla venoler och arteoler och hit och dit hur allt sker. sen ska man kunna en massa på latin. dexter har med hjärtats högra sida att göra ;) ohh. vad man lär sig. haha.
nu ska jag byta om och sedan blir det lite gym. en timmes kondition står på schemat idag. och lite rygg&mage eftersom det var sjukt mycket folk på gymmet igårkväll och jag orkade inte vänta. aldrig mer styrketräna på kvällen!!

ikväll blir det mys hos johanna. desperate housweives och cougartown! måste hinna plugga lite innan bara =)

How, could I live with myself, knowing that I let our love go

nu ska jag strax bege mig till skolann för att gå på en föreläsning. sen i eftermiddag blir det lite träning&plugg. blir ett besök hos JohannaBillig med för hon fyller 20 idag!

godkväll!

jaha då har man varit i skolan och övat övre toalett ;) haha. emma skötte sig sååå bra och var en sååå bra patient! jag var en gnällig som ville sitta si och så och ha en manlig ssk. hihi. sån ska jag bli på hemmet!
blev en tur till willys, men jag har blivit lurad! visste ni att denna vecka är kilopriset på tomate 10 kr dyrare på willys än hemköp??? inte jagheller men fick reda på det när jag kom hem och såg reklambladet ;) så from nu emma så väntar vi tills vi fått hem reklamen! hhaha.
sen har jag tränat, nu ska tricepsen som är i vila hela tiden bli fast!
har ätit lite och sen pluggat. har läst klart allt om cirkulationen i den "lätta" boken och har börjat lite smått i den "svåra". hoppas att föreläsningen imorgon reder ut det hela lite ;)

sen övade jag mig på emmas man ;) snygg han är va???!!

om att följa sina drömmar

nu blev det mycket bloggning. men häromdagen fick jag reda på att en kille/man i min klass redan pluggat, till civilingenjör tror jag det var (??) i 6 år. han tjänade förmodligen mer direkt efter sin examen än vad han någonsin kommer att gör som ssk, även om han specialiserar sig. varför gjorde han då det? jo, för det kändes inte rätt. jag tycker det är starkt. många (eller ja, en hel del) har haft mycket åsikter om mitt val av utbildning och det har ibland varit svårt att försvar sig varför jag valt som jag valt. varför ska jag ens behöva försvara mig för det? man ska våga göra det man vill och pengar eller status ska inte ha något med det att göra. man ska göra det man trivs med och som man känner att detta, det ger mig något!

studentliv!

okej. nu har jag ungefär 1900 kvar tills den 25. uuuunderbart. denna helgen blev dyr! fast då har jag iofs lagt undan 1000 kr, men det är tills när elen kommer! ni vänner hemma i hbg skulle sett mig nu, tom issa blev chockad av mitt nya tänkande! men nu gäller det att hålla hårt i pengarna, vill ju kunna åka hem också! får kanske flörta lite med mamma&pappa

jobbig natt

har haft en sjukt jobbig natt. drömt en massa hemska drömmar. jag får inte äta godis innan jag lägger mig, endå gör jag det :P jag blir helt hyper. men jag har sovit en massa timmar. nu är det strax skola. denna veckan kommer att gå i cirkulationenstecken. lovely. och idag ska vi börj med metodövningar.. tror att vi bla ska börja med att "hur man borstar tänderna".. för det kan man ju inte?? :P hihi nää det kommer bli spännande att se vad de har att säga :)

RSS 2.0