äntligen lördag!

dagen man gått och väntat på sen förra lördagen. eller något i den stilen. om någon timme ska jag ta bussen till jobbet (issa:fatta då så mycket jag vill träffa dig, jag tar bussen!!!) när jag kan köra. inom stan och fixa lite små saker också bara.

igårkväll körde jag hem till miss bergsten och hon hade laddat upp med dipp, gurka och morötteR! just the way i like it. men jag kan ju nämna att jag blev helt sinnes sjukt sugen på allt onyttigt framåt 00. ben&jerrys, godis, cheese från donken, milkshake. pms hallåååå ja. men ikke, är väldigt stolt. det värsta var endå när jag kom hem, jag ville bara ta och äta massa kakor och godis. hihi. istället gick jag och borstade tänderna, roligt va?

godnatt bloggen!

jag önskar att jag fick säga så, för jag är skadligt trött. ohhh. och ändå somnade jag tidigt igår, fast det gör jag alltid efter ett ridpass.
jaha idag är det back to work. kommer att kännas konstigt, har inte varit där på en vecka? men som tur är det ett kort pass och efter det tänkte jag gå till gymmet. en snygg kropp kommer inte av sig själv (inte av mig iaf hihi). hur snygg kropp har nu inte hon? slank och vältränad. inte så sjuuukt smal som vissa kan vara, även om hon är smal. fast som özz sa "att ha sex med en smal tjej känns som att ha sex med en sax!" haha. hoppas att anna sitter på bussen idag så vi kan snacka lite skit. =) Ha en lovley dag alla!


jag vill facebooka!

"Kontot ej tillgängligt

Ditt konto är inte tillgängligt just nu på grund av uppdateringar av webbplatsen. Det borde bli tillgängligt igen inom ett par timmar. Vi ber om ursäkt för detta."



men ikke....

tjejshopping

innan jag gick och fixade naglarna så besökte jag kicks en snabbis där jag skulle köpa sånna "tåspridare" som jag testat av diana, är såå mkt lättare att måla tånaglarna då och det kostar endast 15 kr. lätt värt det. sen har jag ju slarvat bort min pincett så blev en ny sådan för 129 kr och då fick man även en nagelfil ;) dumt att jag inte visste det förra veckan då jag köpte en ny.. men men. kan jag slita med hälsan. gick till stina och fixade naglarna och snackade skit. hon väntade på ett paket från victorias secret, oavis?! jag vill också beställa där ifrån men är ju så nojjig med storlekar. efter det var jag inom make up store då den fondation jag har är alledeles för mörk och konstig. och jag gillar bättre de som jobbar på make up store än bodyshop. faktiskt. de är ärligare. sen får man alltid så fina påsar ;) och sen fick jag en tidning. de har så häftiga bilder i de!




nu ska jag återgå till verkligeheten och vara duktig och laga mat tills ikväll. snäll jag är va?

Oh, I love the way you kiss me

känns som om jag är supertrött idag och hade gärna sovt en timme till. men ska istället åka iväg och bli lite ompysslad av gulliga stina som jag göra mina naglar hos =) så då går jag mer än gärna upp!
vill inom makeupstore också och köpa en ny foundation, den jag har är alldeles för brun och konstig i konsistensen eller iaf när jag lägger den i ansiktet. dumma bodyshop. förrutom mina ilansproblem så är väl allt okej idag, dock jag har en sjuuuuk träningsverk i brösten/axlarna :P


en klump i magen

har precis kommit hem efter en underbar kväll. Bell&jag mötes på knutan och gick till viva och beställde vår favvomat. och en flaska vin för vi var ju tvugna att fira =) snackade och sen blev kl 19 och vi gick bort mot tivoli. riktigt fint hade de gjort där =) sen var det standup comedy med özz, david, ola och aron. längesedan jag skrattade så! helt underbart! sen så gick jag och bell mot knutan och åkte mot vars ett håll. david druid är min nya favvo! =) haha. att man sen blev lite delaktid i showen är ju inget vi behöver gå in på...


men till annat. jag kan inte berätta det för det är för privat, men jag måste skriva av mig. vet inte vem jag kan ringa nu så sent heller. men fick läsa något jag önska jag inte hade läst. och är så orolig just nu och har en sådan stor klump i magen!! hoppas det inte är något farligt!!

godeftermiddag bloggen!

hemma efter ett svettigt träningspass. blev kondition och lite lätt styrka. känner att det är dax att börja lite smått med det nu! sooo here we go. måste ge er dagens tips (fast att jag sagt det innan) www.shapelink.com
en toppen sida där man kan föra träningsdagbok gratis. och är ni som jag och har svårt att hålla koll på vad ni stoppar i er, hur mkt kolhydrater osv det blir totalt är det toppen! det jobbiga i början är att behöva väga allt, men det är det värt. sen får man då en ungefärlig översikt av vad jag äter. kan då se lättare vilka livsmedel som innehåller för mkt kolhydrater då jag försöker att äta så lite utav det. och mer protein och fett. låter kanske konstigt och det tyckte jag också från början men äter man rätt sorts fett så är det en bra energikälla för kroppen!

nördiga jag ska gå och duscha efter att ha ätit min goda lax med vitlök&kryddor! muuums! hihi. (tur att man är ensam nu;))

laxen inne i ugnen!        efter
åt. dock lite suddig bild?

godmorgon bloggen!

sitter här, fullt påklädd och ska åka&träna. duktigt duktigt. får dock se hur mycket jag orkar, magen är helt slut efter gårdagens pass. det kändes att resa sig upp ur sängen ska jag säga!

får se vad dagen har att erbjuda sen. ikväll blir det dock en massa mys&skratt (förhoppningsvis) och det ser jag framemot!

NU vet jag varför jag inte har en pojkvän!

därför att de jag varit intresserade av har gillat bilar! hahah sooo sick. på femman visar de en dokumentär om folk/killar som har bokstavligt talat sex med killar!! sjuuuukt. hahahh.
som simon sa när jag ringde, du lyckas alltid se sådana sjuka dokumentärer. vaddå, det är väl kanal 5 som visar dem?! hihi. och nu är de otrogna mot sina bilar och säger att de vill träffa två, eller tre andra.. hahahha jag dööör. psyko eller vad.

har tränat pilates idag, känns så skönt i magen nu. som jag sa till bell innan att det märks att man gått ett par gånger, för man utför övningarna bättre vilket gör det tyngre och det känns bättre!

jahapp

vad gör man nu då? har gjort allt typ. pysslat, städat lite, ätit sen lunch. inväntar bara pilatespasset nu. ska bli härligt..
imorgon är det özz nujen på thetivoli som gäller, längtar!


städa städa varje tisdag

gick och köpte frukost och hittade en ny juciefavorit! brämhults apelsin/jordgubb. mums. passade på att köpa en ny tandborste för er som ville veta. glömde min i malmö.
gick hem och nu har jag gjort lite vettiga, slängt in en tvätt med jeans, städat och plockat undan flaskor/brukar från i lördes. vikt tvätt.. vår nya tvättmaskin tar hundra år känns det som och då ska den vara ny!

tänkte ladda ner lite ny musik nu också, då blir nog ipoden glad ;D


i'll be missing you

har nog haft en av de bättre helgerna på ett tag! och tack alla som gjort det möjligt =)
på lördagkvällen kom bell hit och åt middag hos mig med min familj, väldigt mysigt.
sen tittade cicci och anna också förbi och vi fixade oss, drack vin, snackade skit och allt möjligt =)
blev en tur till utposten och pl13. och min regel att man måste köpa dricka på varje ställe är ingen bra regel.
sen gick vi till bakom som vanligt och det var toppen, som vanligt. hände en massa som vi ska hålla hemligt kanske, det som händer på bakom stannar på bakom typ?

söndagen vaknade jag upp med bell vid min sida hihi. alltid lika trevligt. skyndade mig och tog tåget till malmö mot didi & emma.
har haft typ världens mysigaste bakissöndag där, vi satt först och snackade och så. åkte in till stan och käkade på max, urgott! hann även med en fika på waynes med hassan&nico. åkte senare hem till hassan och såg yesman. helt okej, men inte som alla andra säger att den är såååå rolig. åkte hem till didi och sov där.

mådagen tog jag tåget hem och åkte hem till louise. satt och fikade och spelade kort tills elvis kom och då spelade vi faktiskt poker haha. först sög jag och louise och elvis fick typ alla marker. men sen var det bara jag och elvis kvar och tillslut vann jag =) woho ;)
på kvällen åkte jag till zsoli och vi såg slumdog millionaire och åt kebab! hihi. den filmen var såå bra. speciell men bra!

så har min helg sett ut och nu tänkte jag bege mig iväg och köpa frukost. är ju sjukt fint väder ute om det är någon som missat det.


ohh jag måste bara tillägga, fast att jag sagt det till didi. att det var så skönt att träffa en vän som man inte träffat på länge. var precis som om en pusselbit hamnade på sin rätta plats och jag måste säga att när jag satt på tåget blev jag lite tårögd, ville inte lämna dig. (låter som värsta tönten) men har man en vänskap som denna så fattar man. kändes som om jag var tvungen att lämna dig och jag vet att malmö inte är långt borta men ändå. vill ha alla mina vänner här runt omkring mig!!


de här sötnosarna

stötte jag på igår, islänningen är ju så fin! =)


shopping

åkte till väla om förhoppningar om att shoppa lite. och det måste vara något fel med mig. jag hittar aldrig något som jag tycker passar mig, för stort, för litet, ser fet ut, ser konstig ut, ful färg. allt. spelar ingen roll vad jag ska hitta. men idag hittade jag ett sött linne från paris, kate & i. inte min typ av topp egentligen då jag inte brukar ha det mönstret, men formen och den var fint skuren så jag gillar den =) blev även en mugg på indiska som jag tänkte ställa typ sminkpenslar i osv. hade nog behövt en till och den kostade bara 25 kr =)

nu måste jag verkligen städa undan lite, här ser ut som jag vet inte vad!



bilderna är inte rättvisa, min kamera på mobilen är ju sådär ;D

 

pokerface

spelas nu på mtv och den är ju så bra. tröttnar aldrig :P känner mig lite low idag så tänkte ta på mig mina ack så nördiga men sköna ecco skor och promenera i snön. jag älskar snön och det är det bästa som finns (lika mycket som sommaren) och igår när vi körde hem från Zsoli och jag gick ur bilen snöade det små små flingor och hela trädgården var fin. dock ser det ut som det är plus ute nu, men får passa på...



hur vackert är inte detta??

"Isabell säger: dricka bör man annars dör man"

veckans citat! efter treåringens "har ni party?" när han såg alla våra ballonger utanför jobbet och jag berättade att vi hade sportlovsparty! han blev mkt nöjd med svaret ;D
nu har jag elva minuter på mig att blogga. igår var jag som sagt på hockey med min älskade L och en annan L. en rolig upplevelse och riktigt ja, spännande?
idag har jag jobbat och sedan varit på maxi med mamma. träffade dennis där. saknar honom så mycket!
nu ska jag fräsha upp mig, köra och hämta upp I och köra till fuji för sushi. sedan ska vi till våra pojkvänner =)


Kort och bra =) och vi avslutar med:

"dricka bör man annars dör man"


såå sugen på ben&jerrys

efter att jag ätit mat nu ikväll blev jag så sugen på ben&jerrys, godis, chips ja allt onyttigt. gaaah. vill bara äta haha =)
så jag borstade tänderna (brukar faktiskt bli mindre sugen då:P) men inte idag...

har jobbat en stund, gick snabbt och bra med lite timmar. körde sedan in till stan och tränade i en timme. efter det hämtade jag mamma =) det börjar att kännas i magen efter pilatesen igår! och imorgon blir det nog ett pass till, eller hur bellski? =)

nu väntar jag på L&L och ska gå på vad jag tror blir mitt livs första hockeymatch! fråga mig inte varför

seee ya ;D

pilatespass

har jag varit på ikväll ja. det är lite sådär lagom flummigt, mysigt och ansträngande. timmen går snabbt för man måste verkigen konsentrera sig för att göra övningarna rätt. vi kan ju säga som så att jag känner redan av magen. men det är underbart. jag älskar ljusen som hon tänder =) hihi. och mina och bellans köttbullsövningar  =)
efter träningen började vi prata om mat och jag blev sjukt sugen på thai (eller ja jag blev det efter att ha sett michelles mat idag) och bigbuddah men båda kände att det inte var läge för det.
så jag åkte hem och gjorde faktiskt lite mat i thailiknande stuk. fats ist för kycking tog jag quorn-bitar då vi inte hade någon kycking, wookgrönsaker, kokosmjölk, kryddor och sambal oelek. (eller hur det stavas??).. i med lite glasnudlar och såå gott det blev =) och en massa över så ska ta med det till jobbet som jag kan äta innan träningen. får se vad det blir imorgon, tror det blir lite cardio faktiskt.



början av maten, sorry för min mobilkamerakvalle ;)

skadligt trött

i ngn vecka nu har jag svårt att lägga mig som jag ska dvs, rätt tid och somnat sent. igår skulle jag lägga mig vid elva eftersom jags kulle upp vid 7 och var sååå trött. men ville bara läsa klart Nu tidningen och såklart blev jag pigg. låg från elva till två och försökte sova. tillslut blev jag irriterad och la mig på min brors rum där det var mkt svalare och till slut kunde jag somna. men tjugo i sju när jag skulle upp var jag seg. suck. och är sååå sugen på att sova nu men tänk så blir dte likadant ikväll? men en halvtimme-20 min får man väl? ;D

ikväll är det pilates med bell, jippie:D

att dieta

har aldrig funkat för mig då jag alltid ramlat tillbaka till gamla mönster. och jag hatar att säga att jag bantar utan jag försöker bara att äta bättre, nyttigare. och hittils har det funkat.
frukost = min goda avokado + kycking rulle + en grapefrukt [grääääpfrukt] hahah.. måste ju dock tillägg att frukosten åts halvett haha.
sen blev det en energidrink innan min timmes träning på crosstrainern = 600 kcal. man kan ju lugnt säga att jag var trött efter det! promenerade till mamma på lasarettet och vi åkte för att köpa sushi. och jag har insett att jag är där för ofta när han tillochmed känner igen min beställning. men det är sjukt gott och de är sååå trevliga så det gör jag mer än gärna =)
efter träning/sen lunch/kalla det vad du vill= "omelett" med skinka, parika och massa morötter!

så man kan ju säga att jag tar lite efter Gi men där ska man samtidigt inte äta så mkt frukt vad jag fattat det som och ja. men jag äter det jag vill just nu bara att jag tar nyttigare alternativ. jag vet att man inte ska ropa hej förrens man är över bäcken men detta tror jag kommer att funka.

imorgon är jag sugen på pilates och hoppas att jag kan få med mig bell! =)

vart tog mina pengar vägen?

okej, igår var katastrof haha =) hela dagen var ju som den var och den bara fortsatte :P
efter ett misslyckat besök på väla/elgiganten skulle jag jobba där det var kaos. och mitt dåliga humör gjorde det ju inte bättre.. men förlåt alla om jag var dum =) haha.
stängningen gick snabbt och E körde mig in till stan till issa. började förfesta och att typ inte äta ngt och sen dricka vin är inte smart. vi gick ner till bakom och sen har jag typ blackout, var jätteglad i morse när jag hittade en 500 i jackan och sen ringer jag issa och så säger hon att jag hade tagit ut det :P jaha, det var den lyckan haha =) och missade bussen och fick be om skjuts och ja jag vet inte vad haha. men tillslut kom jag hem och nu sitter jag här och ska snart åka och jobba. vill INTE jobba ikväll kmr säkert vara riktigt mkt att göra och så är alla vimsiga och haha ja jag vet inte =)

We practice love between these sheets

igår var det fredagen den 13:onde och dagen till ära skulle jag jobba. inte nog med att det kändes som om vi sålde miljoner, allt tog slut, bacon pepperoni ja allt. tur att vi hade bil och kunde köra till väla! men vi tog oss igenom kvällen, tillslut! sen körde snälla E mig hem. hann sova tre timmar sen skulle man till malmö. gick helt okej, och att köra tillbaka gick jättebra, snabbt och inga bilar!

ska spendera dagen med bell på väla. hoppas att jag kan köpa min kamera =) sen ska jag jobba ett tag =) eftersom det är alla hjärtans dag idag och jag inte har pojkvän har jag skaffat mig två dejter! Simon&Issa! och vi ska ut och busa :) och möta upp bell!

tänkte ge er en söt låt men det går tydligen inte så ni får ladda ner den själva ;) Darren Hayes - Insatiable!

dagens träningspass

vaknade sjukt sent idag och åt frukost på tok försent, dvs halv två satt jag och knaprade i mig mina lovley kyckling och avokadomackor!
och sen bröt jag ihop och bestämde mig för att inte rida idag. och vi kan säga som så här att jag hatar migsjälv för att jag gör såhär, men jag vågar inte. och detta är antagligen sista terminen och jag borde njuta till fullo men jag kan bara inte. pga av små ynka hinder. nästa gång ska jag verkigen, be rosie att sänka det och göra det, oavsett om jag vågar eller inte. jag skulle hoppat upp direkt då när jag ramlade av och hoppat det en sista gång!!
många skulle och borde märker jag.
för att straffa mig själv åkte jag till gymmet och körde en timmes cardio. träffade parsa också där =) så han peppade mig lite. 620 kcal kan vi säga att jag var rätt slut!! tur att jag fuskade lite innan och gjorde mig en powerdrink med rage. den produkten är underbar. även om jag just nu vill konsentrera mig på att förbränna fett och inte bygga muskler, så är denna produkten toppen. man får så mycket energi och jag kan ju säga som såhär att dagens träning gick mycket lättare än igår!



chris brown slår rihanna?

ni har säkert också hört om det. att chris brown slagit rihanna och att hon nu ska vittna mot honom.
spelar ingen roll hur många gånger han sjunger with you kommer alltid ha detta i huvudet nu, man ska aldrig slå någon och definitivt inte ens tjej/sambo/fru!!!! fy fan för honom alltså..



och så trodde man att de var lyckliga för de var ju såå söta tillsammans!


http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article4378294.ab

what a lovely day

kan man lungt påstå. började med lite jobb med M&M. sen kom e&L och det var så kul att få träffa louise igen. saknat henne så mycket. har nog världens bästa jobbekompisar. och michelle är nog världens roligaste. hihihi. får jag lov att berätta varför?? kan ju berätta för dig att idag såg JAG en konstig kille på gymmet, med solglasögon?! slår det mössa och spink? :P
efter det gick jag faktiskt till gymmet och körde cardio i en timme. gissa om jag var slut efteråt? fick hålla mig i trappräcket. nog smart att ta ut sig så första gången på länge? men ska man träna ska man göra det ordentligt.
tog bussen till issa och mötte henne för att hämta sushi. det är såååå gott och man borde äta det minst en gång i veckan!
duschade en snabbis hemma hos henne och sen mös vi till massa tv.
och nu har jag precis kommit hem =) 

dagens skratt!

jag har lovat att inte berätta och det är inte lönt heller, för ingen kommer att fatta. men jag har fått mig dagens om inte årets skratt hittils idag/ikväll! och det kan ju issa instämma med ;) hahahahha. jaja.
har iaf jobbat idag, timmarna gick snabbt. och träffade eve för sista gången på två veckor. kmr att bli tufft!

imorgon blir det lite jobb på förmiddag/em sen SKA jag till nautan, ingen ska försöka övertala mig något annat, där jag tänkte köra en timmes cardio. jag bara måste! jag SKA bli av med mina maxkilo innan sommaren dvs cirka 8 st. så för att konsentrera mig tänkte jag nog börja föra blogg över det om ingen protesterar. dock tänkte jag mest fokusera över hur jag ser ut och inte kilo. som alla nog redan vet är jag inegn kilojagare utan mer ute efter min forna kropp! och sedan efter det ska jag hem till issa och vi ska äta sushi! och se raw som jag tvingat min bror att ladda ner åt oss då issa missade det igår! you just got to love it.

låt mig sova!

blev väckt en halvtimme innan jag egentligen skulle upp. men det vara bara att resa sig ur sängen och skicka iväg ett arbete åt min lillebror. trodde inte att jag skulle kunna somna efter det men jodå. skönt att sova lite längre, dock kändes 30 min som 10 :P ska snart iväg och jobba lite. lite trist att jag fått så lite tider denna månaden, men vad ska man göra =)

äntligen

har jag hittat mitt träningssug. vad lite musik kan hjälpa en med.
och vi börjar med afro. ska bli så roligt att få fjanta sig lite hihi.

helgen har som vanligt försvunnit lika snabbt som den kom, men lördagen blev iaf så att jag åkte hem till maddams där stellan också var och där satt vi och snackade lite skit =) mötte upp en förfriskad bell och vi gick till utposten! först satt linkan o co där och sen kom issa, amanda, simon och zsoli. blev bakom som vanligt och det var mycket trevligt. sen hände det en massa som vanligt men jag orkar inte rabbla upp det. när vi kom ut från utposten var det snö överallt och när vi skulle hem från bakom var det slask. det var den vintern!

nu ska jag plinga issa som tydligen hade ringt under min tre timmars "powernap"!


million faces

lite mysig låt så på morgonen. älskar den.

tänker på dig pappa!


borde gå och göra sig klar

jag borde verkligen gå och duscha, jag borde sätta vinet på kylning jag borde en massa. framför allt resa mig härifrån.
snart börjar årets shclagerfestival och nörd som jag är så ska jag självklart titta.
nej om man skulle..

sega pappsen

för en gångs skull är det jag som får vänta på honom. ska ut till väla och köpa linsvätska och lite så. och en flaska vin självklart, vet dock inte vart den kommer att avnjutas ännu. kanske ensam, kanske med gott sällskap. kvällen vet jag inte alls heller vart den börjar eller slutar =) spännande?

blev ett kort och tråkigt inlägg :P

breakfast at tiffanys

ikväll körde jag och karl efter maten till hemmakväll i mariapark. tanken var att vi skulle köra via 111an men på väg ut från laröd dit blev dimman så tjock så vi fick faktiskt vända! helt sjukt. kunde inte se en meter framför mig ens. tur att jag ens kunde vända! så vi fick köra genom pålsjö skog och sedan handlade vi en massa gotte.
pappa, mamma och jag började se på breakfast at tiffanys men gamlingarna orkade inte se hela så vi får se resten imorgon =) audrey hepburn är så otroligt snygg!!






no stress

idag när jag kom till jobbet så skrämde E upp mig och sa att klippan var sjuk och att det inte skulle bli något. vad glad jag blev då eftersom jag fått gå upp så jävla tidigt. nää. här åker jag ingenstans i onödan och zarah fixade det endå. tur =)

sen vid 14 kom mamma och hämtade mig och så åkte vi hem. och jag har inte gjort något vettigt alls. laddat ner lite musik och fixat med min ipod. har kommit på hur man kan fixa in bilder till varje låt (eftersom den ibland inte fixar det själv) och det tar lång tid. men det blir fint sen när man väljer låtar :P vad jag nu får för nytta för det vet jag inte? haha =)

you are my babylove

äntligen fredag! mysdag idag. älskar fredagar =) även om man tvingas jobba så är det något speciellt!
igår stod ridning på schemat och det gick mkt mkt bättre när jag kan få kontroll på hästen haha =) vi gjorde en slags gymnastikövning och när det var en massa grejer ivägen kunde han inte springa iväg utan det gick att jobba lite. skönt när man tillslut hittar rätt knappar, eller nästan iaf ;p
sen blev jag upplockad av min vän bell och vi åkte faktiskt till mcdonalds men jag åt äpplen ist för pommes! alltid något ;)
efter det åkte vi hem och nördade oss haha =) och kollade på du är vad du äter. riktigt cool var hon som var med, sanna nånting.

nu ska jag iväg till jobbet en sväng =)

the nerds

är vi. och isabell bergsten har dåligt inflytande på mig.. hoppar över träningen för att spela nintendo 64. störigt att jag inte hittar mitt mario kart. hihhiihi..

snart ska vi till viva igen och jag kmr väl äta samma sak som igår. im gonna be a fetto

mitt frukosttips

som jag tycker är godast nu, man tar en tunnbrödsrulle (finns faktiskt som fullkorn också) och så tar man rökt kalkon/kyckling och sedan mosar lite avokado och lägger på. sjukt gott =)
dagen har runnit förbi och har hunnit se flera greys anatomy avsnitt och bölat en massa.
sen kom eftermiddagen och tog bussen in till stan för att möta bell. vi gick till viva och åt tacosallad (som vanligt) och drack te. satt väl där i lite mer än två timmar och disskuterade allt mellan himmel och jord. gick in på tv spel (vet dock ej hur??) och blev sugna på det. så vi åkte faktiskt hem till mig och rotade fram det och har spelat marioland. sjukt störigta tt vi inte hittade mariocart bara! undra om jag har det hos manne?? :S hmmss...
nu ska jag spela mw på fejjan ;) haha


muuums :D

min helg med fjortisen

jaha så har denna helgen också sprungit iväg. så trist att tiden går snabbt! fredagen var rätt lugn med Issa, therese och letsdance.
lördagen var det jobb och fy vad jobbigt det var. sjukt mycket att göra. men tiden gick snabbt och rätt som det var satt jag hemma hos issa igen. tanken var att jag skulle powernapa lite men somsagt, dagboken var rätt underhållande.
vi åt och fixade oss och korkade upp vårt vin. efter någon timme ramlade vi in till stan och på snaps där vi beställde en sjuuukt god drink. mötte även anna&filippa där och tvingade med dem till bakom. ibland är det tur att man har en vän som issa som älskar vakterna. gratis inträde och in direkt. inte helt fel =) massa dans och efter ett tag kom bellabus också.
söndagen bestod som vanligt av jobb, dock var det inte lika mycket att göra, tur var väl det. sen åkte jag hem till issa igen (mitt 2a hem känns det som...) och vi bestämde oss för myskväll och hämtade hem sushi och köpte chips. skickade även ett sms till zsoli/simon att "vill ni kolla beck hos issa?" men inte svarade dem.. och jag blev sur och kallade dem dumma saker och sådant dumt. efter ca 45 min blir vi sura på riktigt och ringer och frågar varför de inte svarar och då säger de att vi förstört allt och att de var 200 m från issa. aw babes då. så söta så =) hiihih. bästa pojkvännerna! :D så så har min helg sett ut.. har ni gjort ngt spännande?? =)



vår bakismat :D

RSS 2.0