min sunda livsstil

jag har på senaste tiden funderat varför jag blivit så trött på vardagarna och har kommit på svaret. mina helger.
ar jobbat typ varje helg lör & sön 09,00-16,30 och ska en visas att gå ut ändå. det blir en natt på ca 3 timmar som jag sover då. och förra helgen var det dessutom både fredag & lördag. sunt. ikke. men roligt ;) sitter hos issa och väntar på att få tillträde till duschen, vi är något sega (dvs efter) ikväll. men vad gör det =)
har ju blivit underhållen av hennes dagboksläsning, hade så gärna delat med mig men det är ju en dagbok så =)

/tanten&fjortisen

äntligen fredag

och så är man ledig idag, riktigt skönt. ska gå och fixa mina naglar hos duktiga stina på nailine och sedan till väla en sväng. är sugen på att shoppa en massa massa men min ekonomi tillåter inte det just nu, kanske nästa månad =)

dagens favvo låt, eller ja den har varit det i några dagar nu ;p

im a nerd

hihi förlåt för att jag inte bloggat bellisbus. MEN DETTA ÄR ANLEDNINGEN!


ghd purple styler

just nu är jag helt överlycklig. eller ja det har gått över lite nu men är fortf. glad ;) som jag berättat innan så har min plattång gått sönder och idag var jag på jakt efter en ny och hade en i sikte. gick först till saxin där jag vet att de haft den, men den var tyvärr slut med hon som jobbade där var urgullig och ringde ghd för att fråga om de har några kvar men de var helt slut tydligen! ledsen blev jag och började gå till tims haricut där jag mötte den mest oserviceinriktade kvinnan! där stod jag och frågade om en produkt för 2000 kr och hon stod kanske 10 m ifrån mig och skrek va och hade sig. kunde hon inte bara komma fram ist för att stå och moppa? FYFAN vad dålig hon var hahaha. hon kunde ju iaf rekommenderat den rosa om hon varit smart nog.
gick till ett ställe som heter känsla, och där var de underbara! kan inte min frisör, ska jag gå dit! fick den absolut sista och hon frågade om jag hade tid och vänta två sek för hon höll p att klippa en kund och hon berättade att hon sedan kunde demonstrera prudukten för mig. urgulligt. vilka lockar man kan göra med den! helt sjukt. går inte att jämföra med en vanlig plattång. sen ville hon att jag själv skulle testa i kundens hår haha =) och efter det sa hon att om jag tyckte det var svårt var det bara att komma in igen så skulle hon visa. DET kallar jag service!


blev en hel bok om detta men jag var ju så fantastiskt nöjd! =)


trädmannen

såg ett program om honom igår. helt sjukt. stackars stackars människa. hans händer och fötter såg ut som grenar. helt sjukt som sagt!
nu ska jag bege mig in till staden för inhandling av plattång och utbytning av linser. sen hem och förmodligen hinner jag se ett greys avsnitt till innan jag ska iväg och jobba =) hihi

donatella versace

vakert? njäe. fy för. vill aldrig se ut så!
 



känner mig så sliten

idag. satt uppe och spelade något dumt spel på face som linkan fått mig att göra. maffia wars heter det tror jag :P
och nu ska jag snart till frisören och är så nojjig. hatar att klippa och färga det för det är ALLTID fult första veckan. haha =)

plattångsköper får jag vänta med tills imorgon då pengarna tar 100 år att överföras, kul! jag vill ha en nuuuu..


I hate this part right here

ja eftersom det har ramlat in så otroligt mycket tips om bra plattänger så! haha. men ja vi får väl se. har hittat två stycken som jag är sugna på! men 1999 känns lite mycket.. får nog tänka på saken..

eller  
 jag vet ju vilken bell hade tyckt eller tycker. men den vita är läcker, så stilren.

har myst med min familj nu på kvällen med sushi! två ggr på en vecka och jag beställer alltid samma sak. me looove.

gårdagens höjdpunkt var ju här hemma! och vad som hänt här stannar här! som bell sa, tur att jag inte har en kamera som filmar oss haha =) & nu ska jag göra en sak som bell lärt mig!




Min trogna vän

Har gått bort. Dvs min plattång. Den är jättesKadad! Ikväll råkade halva delen gå av. Någon som har tips på en bra plattång och vart man kan köpa en bra!? Kan inte vänta tills nästa lön så får ta av mitt sparkonto, kul. Så snälla, vet ni någon bra, berätta!

partypeople

pilates.är.sjukt.underskattat.av.mig. en sjukt jobbig träningsform. jag trodde det skulle vara ett litet myspass med ljus och humhummusik och så. men icke. man blev ju svettigt! och hej träningsvärk i magen imorgon! ska nog försöka gå på det lite oftare! sen blev det systemet för att sedan inta sunlux på sönder. som var mkt bättre än sunlux där jag brukar sola tycker jag. skönare solarium :P dock var det kanske inte så smidigt att sola två dagar i rad när man inte solat på över 6 månader. jaja.
hem och duscha och fixa. städade lite och hittade en skolkatalog från när vi gick i 8an. sjuuukt små är alla! haha =)

nu ska vi till elvis el nistor som har förlovningsfest! grattis grattis =)

slänger in en bild på en drink, för de är ju så härliga och det är ju fredag!:D



solskenshumör

igår var jag riktigt nere, grät och var såå ledsen. men nu är natten över och jag är på strålande humör. allt känns toppen! (än så länge..). något jag tycker är jätteskönt är att jag ofta inte är sur/ledsen länge. många kanske ser det som falskt, me jag tycker det är underbart. hatar att vara nerstämd.

nu sitter jag med min nyttofrukost dvs, en macka m ägg, en röra av keso och avokado (jag tror inte på dem som säger att avokado är onyttigt för det är fett, det är bra fett som jag behöver) och för att avsluta det hela har jag lite nätmelon. eller vad det heter.

kl 11 ska jag och bellan på pilates och det kan jag behöva! behöver mjuka upp mina musikler och om jag nu går på detta ett  tag förbättrar det säkert även mitt sätt att rida. behöver bli lite rörligare och inte så stel.
bara inte bussen är sen som den var i måndes.. såg att det var lite snö på gatorna, iaf i laröd!

nu ska jag bege mig =)  

denna dagen borde aldrig få ha funnits

känner mig som någon jävla emokid men jag är så deppig. så trött. så ledsen.


dagens vill ha

jag vill ha den mascaran bara för att hylsan är läcker. helst den i mitten! men kanske lite dyrt bara för man vill ha förpackningen? :P

alla tre från helena rubinstein.

Nej jag ska inte skriva om

en greys kille utan om deras soundtrack. Det är sjukt bra och man blir på så himla feelgood humör. Fools in love m inara george är så mysig! Nu är jag på väg till jobbet och jag tycker att det borde vara olagligt att gå upp när det fortf är mörkt! Ha en bra dag! :)

tanten&fjortisen

hihihi. det är vi?

igår glömde jag berätta om min uuuurmysiga måndag.
jobbade lite, sen hem till isenfisen där vi kollade tv. sen började vi snacka om mat och jag blev sugen på sushi och issa på pizza. sagt och gjort, iväg med bilen för att köra typ 500 meter. jag beställde sushi från fuji och issa tog pizza från lapizza =)
sen blev det satc, ceasar och lipstickjungel som jag för övrigt tyckte var skit tråkigt!!! boken är 1000 ggr bättre!!!
och då sa issa "ja jag har också hört att det är så att boken oftast är bättre.. det är därför jag inte läser!" hahaha. klockrent!


när ens pappa

har bättre kondis än vad man själv har, då är det illa!
Pappa jobbade hemma idag så vi gick en liten sväng ovh vid larödbadstrapporna höll jag på att dö. Okej, de är jobbiga, men endå. Jag MÅSTE börja träna. ska bara fixa med min ipod först (a). haha.
fick mitt paket från bluebox igår, mycket fina grejer! och badankan är sååå cool ;) måste väl bada snart antar jag hihi.


lite uppdatering

har inte använt min ipod på evigheter och känner att den är behov av en uppdatering. är sugen på att lägga in en massa ny musik så att jag kan bli lite sugen på att träna =) går ju inte utan musik.
så jag tar tacksamt emot förslag på låtar/album!!

 hur läcker är inte denna? dock hade jag velat ha lite andra färger.

är så pank nu så det är otroligt. denna månaden är kass. och då fick jag lön i torsdes! dumma ridning att det ska vara så dyrt. har inte fått shoppa på evigheter och är så sugen på det nu. men får väl vänta tills nästa lön. och michelle på jobbet hade klippt sig så fint och färgat så fint. vill också bli brunett. och klippa det kortare. men det känns så dumt när jag sparat nu ett tag? suck vilka problem jag har.

vilda&galna

jobbade lite igår, sen fick pappa hämta mig för att jag skulle hinna fixa mig för mina sessor.
mötte upp bell på knutan som berättade att när hon hade fixat sig så hade hon sjungt på den "that´s not my name" men lagt till bitch efteråt och sa att hon var lite busig då. WOOOW. bell goes wild'n'crazy! haha
gick som vanligt till viva där det blev tacosallad som vanligt med bara kyckling!!! sååå gott =) och en flaska vin till det ;D
sen kom cicci och då beställde vi in ännu mera vin. efter ett tag kom som vanligt underhållningen för kvällen, ISSA! hahaha asså den bruden. efter ett tag promenerade vi vidare till utposten där det blev en p2 men när issa hade frågat alla killar på stället om hon de kunde bjuda på en cider var det dax att gå =) haha. men hon fick en ;)

gick till bakom där jag aldrig varit (jag är så efter jagvet) och hade mycket roligt =) träffade en massa folk som jag kände men issa hade nog roligast ; ) som vanligt!
Bell&jag beställde i vår vanliga ordning strawberry daiquaris och fick det. är vi ute för mycket när bartendern ger oss ett helt glas extra för att det blev över? jag tackade inte nej iaf, för drinkarna var svindyra så nu blev det lite köp 2 betala för 1. jag gillade det =)
träffade mr. lets dance. haha =) DET är en trevlig kille! sen har vi ju mr. spanky som issade träffade som jag tror att hon gillade. haha. och bell föll för mr. G? ;) iaf, en sjukt lyckad kväll med en massa kära ansikteten men jag saknade min didi!

what about us?

en kvart tills bussen går.. och konstigt nog är jag ovanligt pigg :P kanske för att det ska bli spännande att se den som ska vara chef för oss i 6 månader.. eller för att jag saknar mina små troll? haha =)

jay godfrey!

hans klänningar är sjukt snygga. ge mig en! eller flera ;) sen att han dessutom själv är rätt (?!) snygg är väl bara ett plus??


      

 den rosa och den svarta är ju så snygg så man kan dö! eller?

ska sanningen fram

så fixade jag ett visakort för att kunna handla från bluebox utan att behöva betala fakturaavgift :P haha eller man kan ju tro det =)

var ju bara tvungen att köpa denna musmattan till min dator. att använda min gamla kalender duger inte haha =) men sen var man ju tvungen att komma över en viss summa och då blev det ett spontanköp: och den är självlysande! "En liten badanka med sensorer på undersidan som gör att den lyser när den ligger och guppar i badkaret. Färgerna som lyser varierar från röda, blåa och orangea kulörer i olika toner. Sätter färg på vardagen, i alla fall under badstunden, och det är inte fy skam det heller!" HUR FRÄCKT ÄR INTE DET? ska ska skriva en recension när jag använt den! haha =)

januari=sveriges sämsta månad?

för mig iaf. fick min lön idag och på mindre än 2 sek försvann hälften av den kändes det som. kul telefonräkning för två månader och ridningen som gick på 4300. KUL. jag känner mig väldigt rik just nu. kommer ju inte att kunna spara denna månaden. man måste ju leva också = dvs, fika, festa och sådant viktigt!

be like this, dont do that

jaha, ännu en workday är över. helt okej med min lilla kära klara. fy vad jag gillar mina kollegor, de är underbara och jag ser upp till alla. de är så speciella och unika allihopa. tillochmed min chef, men hon är mest schizofren. hoppas att hon inte läser detta men om du mot förmodan skulle göra det så har du faktiskt humörsvängningar som in i. jag kommer nog aldrig begripa mig på den människan och just nu är hon ingen favorit. men om vi bortser från det så gillar jag alla andra =) haha. för det mesta iaf ;) blev lite galen på både eve och michelle i fredes när de envisades med att spara timmar och jag hamnade mitt i kläm ;)

imorgon är det min riddag. så det ska jag göra. och kolla greys anatomy. så ser min torsdag ut. spännande va?



jag är kär.. igen..

i alex karev som vanligt. hihi. jag har en massa kärlekar och det är väl bara underbart? :P


greys är nog det bästa som finns.. ställde kl på 10 bara för att hinna se några avsnitt innan jobb.. är man beroende då??

jag stödjer den ekonomiska krisen

genom att shoppa... :)

jag hittade, eller rättaresagt min mamma hittade, den bästa handkrämen någonsin (enligt mig).
Hemp hand protector från bodyshop. sjukt bra. doften kunde ju varit bättre, men ja, med denna får man bebishänder. perfekt till mig nu på vintern som blir så torr.


tanken var att jag skulle tränat idag, men kände inte alls för det. så får bli en annan dag. ist har jag en riktigt dra ut mig dag eftersom jag inte börjar förrens kl 17. härligt =)

heartless

har helt gått och kärat ner mig i heartless. den är ju så bra.
nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå. ska åka och jobba om en halvtimme. segt att ta bussen idag, jag har blivit så bortskämd med att köra.
idag så unnade jag mig en rejäl sovmorgon dvs att jag vaknade halvett. sååå otroligt skönt. men inte är man piggare för det. men det var underbart att bara kunna ligga och dra sig och veta att man har (nästan) all tid i världen.

shotroulette

jaha, lördagen har då passerat. gick snabbt. var på väla en sväng och shoppade upp mina presentkort. blev fler vin glas av märket iittala och en karaff från eva solo.
hem och fixa sig för att ta bussen till stan där zsoli&simon hämtade upp Issa&mig och vi åkte till maxi och shoppade lite. blev sjukt gott med vitlöksmarinerat kött, klyftpotatis och bea sås. muuums. sen ville issa köpte lite godis, för 70 kr?! zsoli kan ju gotta sig nu..

vi började förfesta lite och spelade roulette med shots. jag fick dock inga? hamnade på de som redan var tomma eller med vatten haha men jag kan inte avgöra om det var bra el dåligt? issa fick en del ;) och hälften av dem var väl zsolis skit haha. sen kom didi och hon ville komma ikapp oss så vi körde en gång till. efter ett tag kom även emil, maja och helena.

ner mot tivoli och jag hade faktiskt sjukt kul. älskar när där är en massa folk man känner.

idag mådde jag inte lika bra när jag fick gå upp kl kvart i nio. upp och sminka sig lite och bege sig mot danmark. idag bestod frukosten av ett wienerbröd och redbull på båten haha. min morbror fyllde år idag så det blev först en stor brunchbuffé och sedan gick vi en sväng i birkeröd som det heter. mysigt. hem och fika och efter någon timma fick vi räksoppa. så sjukligt gott.

nu är jag hemma och nu tror jag att sängen och en film väntar..


när jag flyttar hemifrån kan vi iaf dricka vin ur vinglas :P

nytt år, nya tag

och det gör jag genom att äta upp allt godis. hihi. onödigt att slänga ju! men snart är det slut (förhoppningsvis lagom till måndag, jag gillar att ha måndagar som starta om dagar).

idag blir det lite städning i mitt rum, DET behövs kan jag säga er.

igår blev jag lite bölig när didi ringde. det känns skönt att veta att du bor en kort bit ifrån mig nu och där jag vet vart jag har dig :p men så ska du flytta:( kommer jag dö eller? men som vi sa, det är inte långt. och vi kommer att hitta på en massa skoj, det vet jag. men jag hatar när mina vänner flyttar på sig, eller att vissa av dem ens bara bor i ekeby? kan inte alla bo här i laröd, på min gata? så mycket enklare det hade varit.

vinet är inhandlat

jag har skrapat ihop mina sista pengar för att kunna köpa vin. sorgligt men sant.
som sagt, lite jobb idag sedan väla och bolaget. hem sussa och sedan till ridhuset. jag kommer att vara död imorgon.

imorgon ska jag fixa mina naglar tack gode gud. 5 veckor är för långt. de är långa, och jobbiga nu. har en spricka i ena också.. dagens ilandsproblem! blir lite jobb på kvällen också så min girlie har fått lov att åka till perstorp.

lördag och söndag blir min första lediga helg på fem helger. underbart. det firas med mina pojkvänner (och min girlie såklart) och sedan kommer didi och andra sötnosar.


döda mig tack

denna dagen är äntligen slut. började 08,30 och slutade 14 för att åka in till stan, hämta bilen, hem och äta, sova en timme, tillbaka till jobb 17-23. suck. och så ska jag dit igen imorgon kl 10. fy. fast nä. så jobbigt var det inte. men nu längtar jag efter min underbara säng och att få sträcka ut sig.  och jag längtar tills fredag då jag ska gå och fixa mina naglar igen då min ena spruckit lite och på min tumme har jag tappat en bit. palla. kul om den bryts. vilket den säkert kommer göra imorgon på ridningen. men får väl sätta ett vackert plåster eller något.


NU KALLAR SÄNGEN

lönt att krossa mitt hjärta

varför är det så att man alltid kärar ner sig i män som är upptagna, idioter eller jag allmänt störda. och jag ska ju alltid kära ner mig i killar som jag vet att jag inte kan "få". men sen när de äntligen ger med sig, (?) så tröttnar man.

idag har jag jobbat som vanligt, har även tagit på mig ännu ett pass. sen kom jag på att jag jobbar sent kvällen innan så det var väl kanske inte så lyckat. hoppas att jag har bil så att jag snabbt kommer hem!
och på torsdag är det ridning igen. MYS! saknar hästarna.

och på lördag är det pardey igen

med gratis alkohol kan det aldrig sluta bra

i lördes jobbade jag till sex ungefär, sen hoppade jag in i duschen och hann fixa mig lite innan bussen till issa gick. vi 8 kom bell men en flaska vin och när vi gick en timme senare hade ännu en till tatt slut. vi gick ner till svea där någon som hette glenn fyllde 25 och det var gratis cider, vin och öl. mums. tackar man inte nej till =) men när issa svepte ett glas vin som om det vore läsk började det bli riktigt bra haha =)
gick vidare till tivoli där vi ramlar in och luras att köpa tp :P så ja, 200 kr fattigare. när jag är fattigare än fattigast. sen är jag inte sååå mycket på tivoli heller men det får man väl börja vara då.
knappt något folk, men det var rätt skönt, ingen kö till något =) den som hade roligast hela kvällen var nog issa, hon var underhållningen själv ;) och bell hade nog rätt trevligt vid baren ;) haha. med er två kan allt hända.

dagen efter hade jag inte ens hunnit bli bakis och ringde issa. jag dog av skratt av allt vad hon gjort och jag är faktiskt en bra vän som inte skriver ut det här! =)

men nu ska jag ge mig iväg till jobbet, min 8 dagars period nu. kul!

en helt magisk afton?

vi kom en kvart sent till simon och då stod alla andra redan där. knappt pinsamt att hälsa på 30 st. men middagen var underbar med fina snappsvisor, lite improviserade sånger av en glad man osv. toast skagen till förrätt, fläskfilé, potatis och sås och tårta till efterrätt! satt inte helt fel. och mina bordsherrar var ju klart snyggast =)
tolvslaget spenderades också ute i ekeby och jag fick tre pussar ist för en ;D
vid ett kom en taxi för att ta oss till staden. dock sprang zsoli och simon och letade efter varandra men till slut kom vi iväg. in på tivoli och det var sjukt kul. massa folk man kände, bra musik och ja =) påväg från tivoli träffade jag en kille som jag på något sätt kännt innan? och vi delade taxi hem med isen. skönt att slippa ta bussen. vid fem slocknade jag efter all dramatik ;d

gårdagen spenderades i soffan med pappa, bror och kusin. vid fyra blev jag sjukt sugen på burger king och vi lyckades övertala pappa att köra oss dit. satt inte helt fel ska jag säga er.. kvällen fortsatte som dagen, framför soffan med playa del sol =)

ikväll blir det lite jobb och min femte och sista jobbhelg i rad påbörjas.
imorgon tänkte jag och issa äta lite middag i stan runt 20 (vin ingår såklart hihi)? någon som är sugen?

RSS 2.0