tankar

blä. min chef tjatar på att jag ska gå upp.. men vill man det? dels, för det enorma ansvaret, och allt så. men vill jag vara inom max sålänge? men som han sa, en "chefsposition" är inte dåligt på ett cv. eller, arbetsledare på ett pass. vi får se, utbildningen verkar iaf ok. ska bara orka ta tag i det? men kanske dte man ska göra! våga stasta, och som han sa, trivs jag inte så är dte bara att gå ner igen. men allt med kontoret och blä. fy :) haha.. hihih jaja ;)

imorgon

smäller det! då blir man 19. tänk att ett år gått så himla fort. helt otroligt. men tror nog att det blir en riktig toppen kväll :)

So beautiful

diana, jag saknar dig så, men snart behöver jag inte göra det mer! haha. göttans asså. vaddå för koncert? jag önskar mig inget, vad önskar DU dig? din gris. vi ses ju snart på hemligt hemligt. haha. ohh. när kan vi prata och planera?;)





sjukis

örk asså. förkylningar borde vara olagligt. visst man går inte och har feber, men fy asså. näsan rinner och man pratar som en häxa och är allmänt hängig. måste MÅSTE bli frisk tills på fredag. party 4 life då ju ;)
laddat upp med cider som tydligen är sönder lite här och var så av 24 stycken så har jag kvar ca 16. hihi. menmen. får se hur många som egentligen är hela tills på fredag!
imorgon är det jobb igen 12-21. hoppas det går bra, vill verkligen inte sjukskriva mig.. hiih hosta lite på maten och så. mysigt. hihihih.  nej nu ska jag bege mig och mysa.

suris är jag

så köper jag en elle och tänker så skoj att läsa något medans jag väntar på den dryga bussen i 35 minuter. meeen när jag sen tar upp den (har redan betalt och allt) så är den på engelska! jävla skit asså, jag verkligen hatar engelska tidningar! hahha. orkar inte läsa så noga, ville ju bara slö läsa + att man kan ju inte köpa något av vad som är i?! ohhh-.. ilandsproblem eller vad!


imorgon är det lunch med bell, som vanligt ;) ME LIKE

suck

inget går som jag vill? Min födelsedag om drygt en vecka och varken Diana, Elin eller rebecka kan komma. så himla trist. menmen, vi får säkert kul endå :)))

varit duktig och städat mitt rum, dock för att pappa tvingade mig! men nu ser där iaf lite bättre ut ;)
idag blire ridning, får se hur det går :) är ju så svag i alla muskler så orkar ju knappt hålla emot! ihih. återstår att se.



måste bara tilläga, igår kollade jag på fråga olle.. så pratade de om dildos och om killar. och om varför killar känner sig hotade.. så säger då amit (från ateens) att han känner sig hotad av dem.. så säger han olle: "vaddå är du rädd om de kommer i en grupp emot dig". hahah så jävla bra. asså killar är så fjantiga med sånt, en dildo kan endå aldrig ersätta den kärlek och värme en människa ger?;P menmen, eller vad säger ni tjejer, känner ni er hitade av en lösf*tta??
 hahahhaha

Grattis!

min älskade diana <3<3 snart kommer du hem! ohh vad jag längtar! hiihihih. buse till max.
på tal om max hände världens knas grej igår på jobb..
det kom en kille som kom för någon dag sedan i driven, så han bara är allt bra idag och jag svarade jotack själv då? och lite så.. sen när han får maten säger han, skulle man kunna få ett kvitto?.. med ditt nummer på?.. hahah det var nog dagens. tänk att någon tycker att man ser söt ut i de kläderna! knasbollar. hahah. jaja :)

nu äre dax att bege sig in till stan och hålla max sällskap medans han gaddar sig! (mycket max här tycker jag..)


lite gammal bild, men det var den enda jag hittade med kort varsel ;)
HOPPAS ATT DU FÅR EN UDNERBARDAG DIANA OCH ATT DU FICK MITT SMS! ÄLSKAR DIG!

helgen

som gått har varit såå bra. I lördes hämtade simon mig här hemma så åkte vi till issa för att sedan åka till maxi och inhandla lite tacostuf. blev matlagning och mys och singstar när zsolan kom ;D så himla mys att träffa er igen, är alldeles för sällan! på söndagen övningskörde jag lite och mös här hemma för att sedan åka till issa och träffa simon&zsoli, igen! ;D vi åt pizza/kebab på torino och hyrde en film som verkligen var askass. haha. men trevligt var det iaf. på måndagen skulle issa passa en ny liten vovve som jag blev helt kär i. även om utseendet inte är det finaste ^^ så himla gooosig. <3 sen gick jag och åt kinamat med bellan som vanligt?;P men det är juu sååå gott..

image69

sen var det jobb mellan 17-23. en lugn och skön kväll med michelle :)

idag ska jag träna, (hör och häpna), sen blire jobb igen, 17-23.

i party like a rockstar, look like a moviestar and play like an allstar

igår vare party för hela slanten med anna. trevligt värre. först singstar hemms hos mig med vinare och gott humör!
sen begav vi oss in till tivvan och tog stämpel och gick till stekhuset och köpte cider. var riktigt roligt igår, kan inte sätta fingret på vad, men allt var bra. människorna musiken, allt? var där till stängning för anna råkade spola ner sin lapp (normalt?) så gick vi till JANNES och åt kooorv. muuumms. hhihi. men vi var endå mer hungriga så vi tänkte vad gott med wook som vi åt igår kväll. kommer hem, öppnar kylen, så är där ingen! och där var typ hur mycket som helst, fattade nada :P så anna åt sig mätt på chipsen som var kvar och jag tog nudlar och sweet chilisås. hhaha.
sen hade vi genomgång, ellerja, anna hade av kvällen: "asså allt var ju bra, singstar, tivvan, steakhouse, tivvan, korven, bussen". sen sussade vi söööött. morgonen börjades med kareoke igen men rösten var ju sådär. haha. så vi sööög.
 

anna & jagsjunger ;)

och idag har jag bara varit en hel del bakis, så det har fått bli lite värktabletter wook (som tydligen hade stått nån annanstans) och ngr timmar sömn. nu ikväll blir det mys hos simon med tacos och underbart sällskap. tycker att han kan komma och hämta mig NU för jag saknar det så.

Fredag

Dagens bästa: Singstar har äntligen kommit!
Dagens sämsta: hittade verkligen inget på väla att ha på mig ikväll. blev myseställ och underkläder ist!

Idag var jag och elune på väla, blev en riktigt snabbis, ingen av oss var på speciellt bra humör för att shoppa, så det blev en massa skvaller ist. myycket trevligt. hihi. sen så fick jag skjuts ner till stan så träffade jag anna och vi tog bussen hem. så när jag ska sätta mig ner fastnar min ficka på jackan i armstöden och rrrrrrrrrrrkkkkkkkkkkddddddddddd eller hur det låter så blir det ett pytte hål. jävla bajs asså. not my day.

14&15 november

onsdagens bästa: Samtalet från dig! Blev så glad. *hemlishemlis* but i cant wait. :)
torsdagens bästa: Saldobeskedet på kontot, LÖÖÖN.

varför ska jag vara så jävla korkad?

och förstöra något som är bra för mig? Gud vad jag vill dö

party tonight!

hihi ikväll är det party och är såå laddad. dock ett litet minus att man måste jobba imorgon, men en ipren så är man väl på topp igen? ;)

först bär det av till bell, där vi ska äta lyxmiddag = pizza. Sen får vi se om vinet är gott som pappa köpt till oss! hoppas på det! Han brukar ha ok smak, men dock lite för vuxen för mig. är fortfarande glad för alla söta viner som snabbt slinker ner ;D
har nyss packat min väska med lite olika alternativ på tröjor som Bell sedan får hjälpa mig att välja. hihi.

Igår var man i  Karlskrona och jobbade. En jävla bit och köra bara. Tog mycket längre tid än vad vi trodde! Men det var skoj att vara på ett nytt ställe. Men allt var så mycket mindre, precis som att köket krympt i tvättmaskinen eller något. så jobbade jag och Michelle med två tjejer från kristianstad och det gick helt ok, tyckte iaf jag och michelle.

hej min diana!

han har fått körtelfeber! har varit suuuper dålig och har fått åka in två gånger på akuten, så synd om honom.
vad är ditt mobilnummer?? har tappat bort det du gav mig för ett tag sedan, hittar inte lappen! jag saknar dig så men jag står ut, har ju inget annat val ;D skynda dig hem bara! hihi. du får berätta vad som händer, är där varmt? hur går det med allt, (killar mer;))

mys med bellan

idag åt jag faktiskt något jag inte brukar äta, det blev stekt ris med räkor. MUMS! hihi. fast det var rätt dyrt, 95 kronor. och vad kostar ris för dem, max 5 kronor?:P
sen kollade vi lite i staden för nästa vecka är det ju löning så jag vet vad jag kan shoppa då, hihi.


sen ikväll hade jag mys med mig själv framför uggly betty och desperate housewives!

min älskade lillebror

Nu är jag faktiskt lite orolig, fast att du och jag kan vara som hund&katt och jag kan tycka att du gnäller lite mycket så är jag faktiskt orolig. Tycker inte om att se att du mår såhär dåligt, hoppas de hittar felet på dig snart!!

var nyss och solade lite, lite vardagslyx när det är så grått och kallt ute. så snart får man väl en fin fejkbränna hoppas jag. haha :)
ska hoppa in i duschen och göra mig fin för bellan ;D haha. ska nog ha min tuffe tshirt, inviga den :)



igår fick jag lite panik, var och köpte lite godis på maxi innan jag började jobba. när jag betalade fick jag en smärre shock för det var över ett halv kilo! MEN jag tog faktiskt en massa tunga grejer, haha säger vi? och inte nog med det kom det knappt några gäster igår så det var en riktigt skön kväll, bara gick och smååt en massa gottis och så! tihi ;D

måndag

idag ville jag ju luncha med bellan, men hon jobbade. hon som alltid är ledig på måndagar annars. vad synd..
själv jobbar man 16-23 idag, rätt ok pass. måndagar brukar vara lugna.. och hela helgen har varit helt ok, trots att jag jobbar 13-23 både lör&sön. mycket jobb, men förhoppningsvis blir det goa pengar ;D

men imorgon ska jag iaf träffa bellan ett tag ska bli skoj! Sen är det ju dh på kvällen, verkar vara såå spännande. jag blir ju alltid så rörd! en tönt är jag allt.
och igår såg jag sandorslashida och jag måste säga att boken är mycket mycket bättre. precis som isprinsessan av camilla läckberg. håller på att läsa den nu och den är jätte bra (har dock redan läst trean för pappa var trög och köpte fel bok). så i fredes gick del ett av två som serie. och den är ju sååå kass. ser ut som någon jävla hemmavideo och jag hade tillochmed varit en bättre skådespelare!

måste nog ta tag i mitt bloggande, blir inte så mycket av det tycker jag. ;D


torsdag

elin väckte mig med ett sms och frågade om jag ville med till malmö.. men så har jag ju lovat att umgås med manuel för jag har jobbat och kommer jobba så mycket nu framöver..
men ja han och jag kan inte komma på vad vi ska hitta på och jag orkar (läs har inte lust) att bara glo. vill hitta på något skoj men allt ska ju fasen kosta en massa pengar och har inte så mycket kvar av min lön..

men ska iaf ta tag i mina garderober och flytta över allt till mina nya och slänga allt jag inte använder.. lär väl bli en del. sen kanske ta mig i kragen och verkligen städa rummet för det är jag så dålig på..

och igår kväll såg jag tisdagens dh och det var ju så bra, jag blir alltid så tårögd i slutet. de säger alltid de rätta sakerna som man riktigt mycket känner igen sig i..
imorgon lär det väl inte bli någon utgång heller. och sen jobbar man 13-23 både lör&sön, kul! eller inte.. men dubbelt betalt imorgon pga av allahelgona helgen så det är väl det enda +et.


RSS 2.0