smoothies

kände att jag behövde paus i plugget och äta ngt. så kollade jag lite i kylen och såg över vad jag hade och bestämde mig för att slänga ihop en smoothie, som blev kalasgod (och nyttig)! så måste skriva ner det för er

jag tog:

en halv banan
halv burk krossad annanas
en tesked honung
turkisk yoghurt
lite färsk ingefära


mixa ihop allt och muuums. riktigt riktigt gott. kommer jag göra fler gånger :)

en blomma i afrikas öken

igår såg vi filmen "en blomma i afrikas öken". Jag har läst båda böckerna och de är såå bra, men filmen är också bra. men det är väl alltid så att böckerna är bäst? Men samtidigt som den är bra får den en att må dåligt, att känna hat. Tur att det finns människor som orkar ta sig igenom och berätta för världen om vad som händer när ingen annan ser. Verkigen en stark och modig kvinna att se upp till!

Liya kebede spelar waris diries och är såå vacker!!

 

 

idag ringde kl 7 och jag fattade ingenting. drömde superkonstigt.. men det var bara att dra sig upp för det är ju tvättdag idag ;) roligare kan man ju ha :)


all i can do is try

sitter nyduschad och i goskläder och kollar på mitt nya favoritprogram, fyra stjärnors middag. nästan exakt somhalv åtta hos mig och det älskar ju jag ;P pensionärsara..

ska gå över till lilla Johanna om ett litet tag och fortsätta tisdagsmyset där<3

godmorgon!

ska strax ta bussen till skolan. var inte alls kul att gå upp kl 7 idag :/ längtar inte till praktikens tidigare morgnar..

jaja det är endast basgrupp idag, så kan åka hem och sova någon timme efter det ;)

puss mina gull



måndag!

så vart det måndag igen.. helgen försvinner lika snabbt som den kommer..

idag hade vi en slags föreläsning eller vad man ska kalla det i hur vi bäst ska söka vetenskapliga artiklar. toppen för mig som är askass på det. detta borde man ha varje termin ;) och ja det är allt vi gjort idag i skolan..

har fortf. inte fått min psykiatribok så har fått kolla igenom lite andra papper och nu läser jag lite i farmakologiboken om läkemedel vid psykiatriska sjukdomar. allt är väldigt luddigt, men intressant. hoppas bara att boken kommer snart!

gokväll

idag har verkligen varit en perfekt söndag enligt mig. becca, johanna och jag gick till stars och njöt av deras goda mat och snackade om allt som hände igår! alltid lika roligt ;) sen blev det filmmys hos Johanna till filmen Caged (tror jag att den heter???) och edward scissorhand! och nu borde jag verkligen sova så får väl försöka med det ;)

natti gullegrisar

hejhejhej jag är bara 14 år

 

 

 

 

kom och se på oss? ;)


karlskrona runt på cykel

trots att jag och johanna vart asbakis ville vi cykla till ett ställe som heter frukthuset.. det är den enda arabaffären (vad jag vet??) i karlskrona och jag ville ha en speciell fetaost.. hoppas att det är rätt nu bara :) sen cyklade vi runt i lilla karlskrona i storm (!!!) och ut till dragsö och åt korv med mos på klipporna.. har inte ätit korv med mos på hundra år men satt riktigt fint när man var/är lite bakis ;)

nu blir det sussedax för ikväll blir det ännu mer mys :)

karlskrona är sjukt vackert! :)


tjejkväll

igår hade vi en riktig tjejkväll. gick hem till emma och drack drinkar och spelade ett spel som hette tjejkväll. jättekonstigt men lite roligt ;P hade riktigt roligt och efter ett tag kom även Becca till oss  :)

sen spöregnade det när vi gick till statt, tur att man inte har långt att gå! och det som händer igår, hände igår och stannar där. men en riktigt rolig tjejkväll hade vi iaf ;)

 

 

 

efter några drinkar...


underbar lördag

har legat hela dagen på stummisen och slappat. såå skönt. nu har jag precis tagit mig en lång, skön och VARM dusch. jag brukar ha dörren öppen ut för det blir så immigt, tror ni inte att brandlarmet går mitt i allt då? skadat vad rädd jag blev. fick hoppa ur duschen helt dugnsur, hämta en stol och försöka stänga av skiten.. livrädd! fy haha tur att ingen granne kom och ringde på och undrade vad jag gjorde..

nu ska jag tantsova lite sen blir det fest med bästa tjejerna! men vi saknas en.. MALIN!

mysfredag

när jag var i turkiet testade jag en rätt som jag tyckte vart sjukt god, lahmacun. och som tur var kommer Johanna från syrien och där har de också den rätten så igår skulle vi testa på oss det :) och det gick riktigt bra tycker jag. Så jag, johanna, emma och rebecca åt god mat hos mig och drack gott vin..

vi tittade även på "hur många lingon finns det i världen?" och har ni inte sett den, så se den! såå söööt film och man blir helt varm i hela kroppen! :)

sommarhopp!

 

 

 


psykiatri

heldag i skolan.. basträff med den nya gruppen och den verkar helt okej :) Och handledaren har varit både iva-sköterska och distrikts-sköterska så hon verkar väldigt kunnig om man säger så!

hade också föreläsning i psykiatri.. ett väldigt brett ämne så känns lite snålt med endast en föreläsning men det är ju bth i ett nötskal. hoppas boken kommer snart för tentan är om inte ens en månad!

nu sitter jag och tar det lite lungt efter en fullspäckad dag och snart kommer emma. vi ska gå på bio och se "saknar dig"!

i love coffe

har länge varit på jakt efter de perfekta kaffekopparna då jag tycker att Filippa K's är jobbiga att hålla.. Gillar de rosa Rörstrands men de känns lite för stora för kaffe.. men igår när vi var på stan hittade jag i perfekt storlek! ;)




hårt att vara student

ledig idag :) och underbart väder!

johanna ringde och undrade om vi inte skulle dra till Långö där en del av klassen skulle vara och spela volleyboll. så jag och emma cyklade dit och solade och badade. riktigt mysigt! efter ett tag kliade det i våra shopping fingrar och jag hade lite ärende att uträtta så vi begav oss till stan igen..

och nu har jag fixat ett annat internet. är trött på telias kassa sänding, så nu är jag telenorare.. jag som sagt att jag aldrig skulle men det finns ju inget annat som fungerar här i denna telenorloverstaden.. så vi får hoppas att detta funkar bättre :)


nu blir det mys hos johanna!

skolstart!

idag börjar jag T4, läskigt!! :)

vi (jag och johanna) började dagen med att hon kom till mig och så åt vi en riktigt god frukost tillsammans, myyys.. men nu ska jag cykla iväg! önska mig lycka till!!

förresten har jag ju inte visat mitt nyaste tillskott:

och jag struntar i vad alla tycker i att "alla andra har stjärnor" för jag tycker den är skitsnygg och passar min kropp perfekt! ;) (och nej klänningen ska inte sitta så...)


ny kärlek..

har alltid haft en hatkärlek till P3. vet inte varför? Men just nu är det mer kärlek än hat! helt perfekt, ingen jävla störig reklam var femte minut.. och det är nog enda stället jag får nyheter ifrån ;)

hmm.. ännu ett meningslöst inlägg? :p

Hej från Kna!

nu sitter jag all by myself i min fiiina söta lägenhet och borde egentligen packa upp och fixa lite.. men Johanna kommer inte förrens 17 och emma jobbar så ingen stress!

igår körde mamma och jag upp, pappa blev sjuk så han fick stanna hemma.. Väl framme i kna bar vi lite snabbt upp alla grejer och körde iväg till maxi.. När jag handlar får jag för mig att vara jättenyttig = det blir väldigt dyrt (varför är det så, det nyttiga borde väl vara billigare??!) och när vi närma oss slutet får jag lite panik över att det blir rätt mycket pengar.. men snälla mamma säger då att hon betalar allt och frågar om det inte är något mer jag behöver. asså mat är den bästa presenten man kan ge en student tror jag??? annars blir det lätt att man snålar med varorna = inte lika bra mat = man orkar ingenting. så presenttips till student, matpengar!

lastade in maten i kyl/frys och gick till glassiären.. finns nog ingen som är så glasstokig som mamma så hon vart nöjd!

på kvällen åt vi på vår favvorestaurang här, Lisas sjökrog. Båda tog panerad abborre med pressad potatis och kantarellsås! inte fy skam.. och till efterrätt tog jag tobleronecheeseckake ;)




mamma på Lisas.. är vi lika? ;)


ett bra avslut på sommaren

hade jag igår.. åkte hem till J och fredagsgosade lite så kan absolut inte klaga ;) Nu står väskorna i hallen och väntar så bäst att jag också beger mig??

puss och tack alla för som gjort min sommar så minnesvärd! :)

höst?

känns verkligen som höst idag? Jag går och fryser och det regnar och är hemskt.. fy..

packar ihop mitt liv som jag haft här i tre månader.. man samlar på sig en hel del, tur att jag verkligen har de snällaste föräldrarna som kör mig upp! hade aldrig klarat att ta med allt annars haha. Sen hade pappa köpt en specialcykelhållare (vi har inte dragkrok..) så jag kan få upp min cykel.. men tror ni min cykel går på den? såå retligt, nu får vi låna någon annans bil. menmen blir lika bra :)


igår var jag ju med cicci när hon tävlade i dressyr knockout och det gick toppen för hennes lag, de vann! var riktigt roligt och se och jag agerade även fotograf så tog några fina bilder och filmade deras rundor!

ciccis fina havanna till höger och hennes syster hennesy till vänster!


min dag

nu ska jag strax hem till Bellibus och gosa lite med henne! blir nog harry potter tre och en god lunch ;)

i eftermiddag ska jag hejja på cicci när hon tävlar, ska bli jätteroligt att se detta! trots att jag är väldigt intresserad av hästar och hon är en av mina närmaste har jag aldrig set henne tävla. så ska stötta henne från läktaren och ta en massa kort :)

kan nog bli en bra dag, man får ju passa på nu innan man blir blekingebo igen!

men helst av allt hade jag velat ligga på kleopatrabeach! :)


hemma!

igår blev flyget fem timmar sent, men vi deppade inte för det. tog oss in till stan igen och satte oss på queens garden och mös med några fler drinkar! men fy vad deppigt att stiga ur i 13 grader! ge mig värmen!


nu har jag packat upp och myser till "våra" låtar som har spelats mest! saknar allt så mycket! nu ska nästa väska packas och sen blir det en höst till i karlskrona. myyyys.

eftersom anna är den som tagit alla fotto har jag inte så många, endast de från min mobil.. men kan visa litegrann :)

första dagen körde vi upp till bergen och badade i "smält snövatten". IIIISkallt, men gud så vackert. verkligen en upplevelse!

vackert va??

 

mina två finingar, tack för en toppenvecka!!

 

 

kleopatrabeach. helt magiskt vatten!

 

och drinkarna var många! mina favoriter blev banana daiquari och strawberry margarita!


hejdå från turkiet

Snart ska jag, anna och min lilla stjärna åka hem till sverige. Dock är flyget försenat fem timmar så nu sitter vi på queensgarden och drinkar lite! Hoppas att vi lyckas ta med oss lite värme hem!

hej från turkiet!

nu sitter vi i filippas lägenhet och ska strax duscha och sova lite ;) vi har det verkligen superbra, jättevarmt, soligt och underbart! igår gick jag och anna loss i basaren, handlade en del fint :)

nu ska jag inte sitta här och trada! hoppas att ni har det bra hemma

bye bye!

om sex timmar åker jag och anna till turkiet! har lärt mig att jag aldrig mer ska vara ute i sista minuten, liran var slut på forex! ;) får lösa det på annat sätt :)

puss godingar

sista dagen!

det är med blandade känslor som jag sitter här och strax ska bege mig till jobbet för min sista dag! (på ett tag iaf.. man vet aldrig vad som händer?) kommer sakna gamlingarna :)

fredagsmys

igår kom bästa Cicci hem till mig och vi cyklade till Sofierokiosken och köpte oss varsen alp-olle innan det började öööösregna! väl hemma mös vi till två filmer tillsammans med karl och massa sushi och gotte. en lagom fredagkväll med andra ord :)

idag jobbar jag delad tur och den första delen har gått bra! köpte med mig bullar så vi har haft en riktig mysfrukost! då ska jag inte klaga :) ska strax köra tillbaka för att jobba de sista fyra timmarna sen måste jag hem och fixa lite inför resan! börjar få lite resfeber nu...

piggelin

fy vad trött jag är.. det ända som går i mitt huvud nu är att jag sak sova när jag kommer hem idag!! tur att jag har en kort dag på jobbet (till 14..)

igår på kvällen körde jag hem till Cicci där vi grillade lite gott! Blev lite filmmys med efter det :)

sommar


 

haft en fantastisk dag på stranden tillsammans med Cicci, Issa, Patrik & Nille som avslutades på sofierokiosken med en alp-olle ;) det är lycka! :)


kräftskiva+ grillmys

kräftskiva hade vi igår hos mig! ett glatt gäng på 15 pers satt i trädgården och åt kräftor och drack gott! efter ett tag blev det kallt&mörkt så då gick vi in och fortsatte förfesta lite. halv ett tog några av oss taxi ner till stan för att dansa på cardan. hade en riktigt trevlig och rolig kväll! kl 5 tog jag bussen hem och somnade gott en halvtimme senare!

idag kom cicci hem till mig och vi har stekt lite i trädgården. åkte för att handla lite kött och en snabbvisit inom stallet hann vi också med. blev ett dopp på larödbaden innan vi åkte hem till mig igen för att sola lite till...

ikväll kom cicci, jocke, issa, patrik& bell hem till mig så grillade vi och jag och bell åt resten av kräftorna från igår! riktigt riktigt mysigt. vi satt i vår "kolonisstuga" uteplats och där håller det sig rätt varmt så vi satt där länge. det är väl härligt och enkelt det kan vara att ha lite trevligt? toppen vänner!!!

myser

Ligger i sängen och lyssnar på mina favorit maggiolåtar. Ska strax sova och kl 12 ringer det för då ska jag städa efter festen vi hade idag. Men vad gör det när vi hade så trevligt? :) godnatt!

RSS 2.0