brist på fantasi

så det blir ingen titel ;D
efter tre dagars 11-21 pass (okej, idag 11-19) så är man rätt slut. köpte lite godis och bröt mitt två (nästan tre) dagars nyttiga löfte, som vanligt.. så var uppladdad inför greys och såg det. efter det så såg jag lite på fråga olle, och kom på mig själv med att le stort flera gånger. roliga dem är ;D snart ska jag se gårdagens dh med, längtar!
nu lyssnar jag på min nya favvo låt, nelly med wadsyaname.. får så mycket tankar och känslor när jag hör den.. varför kan jag inte nöja mig med det jag ha utan alltid gå och längta efter något mer? finns det ens något mer än det jag har? och tänk så förlorar man det bästa man någonsin kommer att få?? suck.. DEPPIG vecka..


måste bara blogga lite till..

för diana ringde i lördes och jag skulle hälsa till alla så jätte mycket..
vill att du ska komma nuu.. här är så, olivat(?) utan dig! klart att mina favvisar piggar upp än men du är så sjukt saknad! nu ska inte alla gå och tro att de är oomtyckta av mig och att de inte duger för de duger mer än väl, jag har nog världens bästa vänner <3 ni är bäst! men vill helst ha alla runtomkring mig precis hela tiden! synd att det inte går bara :)

helgen som gått

i fredes var det meningen att jag skulle jobbat 11-21, men det blev 11-23. pain in the ass jobbigt asså. haha. menmen. det är money.. som behövs! men jag skulle vara lite snabb och fixa fritöserna så brände jag mig på den så inihelvetevarmaf**Toljan. fint lila/rött märke man har på armen! inte min dag! haha.

iaf, lördagen var betydligt bättre. startades med en liten sovmorgon och sedan åkte familjen till morfar (och mormor) eftersom han fyllde år då.. vid 18 begav jag mig till linkan och så hade han lite ferre. så himla skoj att träffa alla igen! Cicci, simon zsoli linkan alex peter, linus och elin såklart men det var inte lika längesedan ;) sen var där en massa annat folks om jag inte riktigt kommer ihåg namnen på :P lite cicci smitt där? ;P
sedan skulle man ju vrida tillbaka klockan en timme, så när zsollan skjutsade oss till stan var hon 3... men så stod min buss där så fick jag lite panik, så sprang jag till den så sa han att klockan var 4 (så bussarna hade inte vridit tillbaka klockan) så jävla tur hade jag. annars hade jag fått ta taxi hem och det är dyrt :P hihi snålis man är. hahaha.


image62 image63 glömde att jag hade kameran med mig så blev bara två bilder, men nog så snygga va? ;) motiven är ju iaf det ;)

sen är jag lite sur för att magnus betnér biljetterna tog slut på tre dar. så himla dumt, får hoppas att folk ångrar sitt köp??. vi ville ju så gärna gå att se honom! usch vad man kan klaga och nu väntar jobb 11-21 mån, tis, ons! slit! hihi



hej diana

jaa jag jobbade igår! saknar dig så!! kan inte fatta dte. min blogg har jag typ bara kvar för att hålla kontakten med dig. idag eller ja (läs ikväll) så är vi hos linkan och ska festa lite.. eller issa kna ju inte följa med men zsoli simon och cicci kommer nog ett tag. men försök ringa om du kan för jag är ledig hela helgen :) Hoppas att du har det jätte bra!! vad är det för möte du var på??
älskar dig min pingla!

personalfest

i tisdes, lite sen jag är på att blogg? Iaf. det började med att alla åkte ner till malmö till något gocarthus. mycket roligt fast jag sög! det är faktiskt riktigt svårt och läskigt, min "bil" bara gled hela tiden.. läbbigt ;p efter det var det mat och lite möte och efter det skulle vi göra en aktivitet som jag fasade för, laserdome, för det suger jag verkligen på. har ALLTID kommit sist. men härochhäpna, kom faktiskt TREA! det är inte dåligt det. moahaha. känner mig lite duktig ;D

igår var jag hos anna lite snackade och bytade grejer. efter det åkte jag till jobb, 16-23. :) en ganska lugn dag med lite små rusher då och då, helt ok!

idag är det ridning, ska bli myys. hoppas att pållen är på bättre humör ;D haha.

tisdag

nu ska jag försöka hinna blogga lite snabbt innan jag ger mig iväg för dagens äventyr (?)..
igår åt jag och bellan på bagatelle, pasta med scampi. mumma. efterrätten åts på mezo, var ju tvungen att testa deras paj efter testet i hd, men jag håller faktiskt med reportrarna. lite väl mycket deg och lite väl lite blåbär? Håller mig till brownin i fortsättningen ;)
Innan dess var jag faktiskt och klippte mig.. blev väl sådär. är ju aldrig nöjd, dels för att  det ser så jävla "färgat" ut, sen så var dte inte riktigt så jag tänkt mig. inte för att jag hade tänkt mig så himla mycket.. men ja. blir väl nöjd om en vecka när det är lite mer invant! Köpte dessutom en tuff tröja igår;D bild kommer senare..


nej diana jag glömmer inte torsdag ;) ska ha mobilen på högsta ljudet brevid mig varje minut! hihi..

Måndag

idag är det måndag (no shit? ;P) och idag är det frissedax! äntligen har jag tagit mig i kragen och bokat en tid. får bara se hur det blir sen, har inte riktigt bestämt mig! Men innan det är tid för att bli ompysslad måste jag hinna med ett par ärende i staden. Inom nordeaskitbanken och avsluta mitt konto på reeedigt! cpbank. kommer aldrig släppa det :P tråkis jag är. sen ska jag försöka hitta mina ljusgråa tajts/strumpebyxor som jag så gärna vill ha??? hittar inte det nånstans! är det någon som har några bra tips so dont be shy, just give 'em to me! på kuppen lär dte väl bli ngr tröjisar också, känns som att jag behöver det!

ikväll blir det mysefika med bellan, me like <3<3


mitt nya favvohalsband





Älskade Diana

så det är du som busringt mig från skyddat nummer, höll på att bli tokig! haha. får "svara" här ist, eftersom din mejl inte verkar funka ;D Saknar dig jätte mycket, men jag hoppas att du har det bra! Var glad för dina 21 grader, för enligt dmi.dk ska vi har runt 10! Och idag är det en tråkig söndag så jag tänkte faktiskt GÅ in till hbg för att sola lite (dock ta bussen tillbaka). Dels för att det är fint väder, dels för att jag behöver lite motion och jag har så jävla tråkigt. Hade du varit här så hade vi säkert gjort något skoj! Eller iaf slappat och kollat film! gud. låter som värsta kärleksförklaringen but you know what im talkning about ;) En månad kvar till din b-day från idag också! Och inte ens då är du hemma! kasst!

nu har jag skrivit lite, och samtidigt fått med lite om vad som kommer att ske idag..
eftersom issa fortf. verkar sova, anna ska plugga, manuel är spårlöstförsvunnen och bell verkar ha gått upp i rök så har jag sååå tråkigt!

Igår var jag iaf och bowlade med tjejerna på jobbet, men först åt vi en trerätters middag på bowlinghallen! Mycket mys. Efter två timmars mat och en timmes bowling bar iaf 4 av de sex som vi var ner oss till stinsen och tog oss en drink. väldigt mysigt att hitta på något så utanför jobb :) & på tisdag är det personalfest så vi får se vad som sker då ;D

adjö!

gårkvällen? ;P

började med att älsks mamma och pappa kom och hämtade mig och vi for hem till dig och åt kina mat. mumma! me love it. hihi. sedan gick jag och pälski hem till nicholas där vi mös och kollade lite på film, scarface, igen?:P från att ha sett den 0 ggr till 2 ggr på en vecka. haha. jaja. sen hände väl inte så mycket mer av intresse, vi gick hem och sussade sött, eller jag var snorförkyld så var lite jobbigt. sen gick jag faktiskt och solade idag på morgonen, min hy har blivit så dålig! om ni nu ville veta.. så känns som om den behöver lite sol, även om det är fejk.. får se om det blir bättre då :) men blev bara 12 minuter och det var tur för det solariumet sög även om det var oasis. sur jag blev. aja..

nu ska jag leka bell och lägga in bilderna på mina två favvoköp från igår..

trodde jag ja, men mitt internet vill inte lägga ut bilderna så får väl göra dte på bilddagboken för nu har jag fasen tagit kort på det och då ska de komma till nån nytta!


en dag på väla med Bell

var mycket mys. spenderades en del pengar men sen så köpte jag faktiskt en present till manuel och lite sånt annat viktigt! sedan åt vi mat på taco house, eller vad det heter, men där var vädligt gott faktiskt =) råkade ta lite för mycket sås bara ;D haha.

Har du tråkigt? Gör då detta testet;

ÄR DU EN FJORTIS?

Fester:
[ ] jag blir full på folköl
[ ] jag har sex med flera
[ ] jag röker
summa: 0

Självbild:
[] jag försöker vara normal
[ ] jag är yngre än sexton och äldre än tretton
[ ] jag tror att jag är tjugo
[ ] jag blir kallad för fjortis fast jag själv inte är det
summa:

Beteende:
[ ] jag lyssnar på musik som sjungs av remixade babyröster
[ ] jag bor på PA, lunar, apberget eller liknande hemsida
[ ] msn är så mycket bättre än att prata IRL
[ ] jag är så hetero man kan vara (och hur vet man det :S)
[ ] men har hånglat med samma kön för att det var kul
[ ] jag läser veckorevyn, solo eller någon liknande tidning
[ ] jag kramar istället för att säga hej (beror på vem det är)
[ ] jag kindpussar folk
[ ] jag skriver jah istället för jag och använder annat lunarspråk
[ ] jag lyssnar på radio
[ ] jag lever för mina vänner
[ ] jag följer känslobaserade serier med hela mitt hjärta och kan gråta när fiktiva karaktärer dör ( affaaan )
[ ] skolan är inte viktig
[ ] jag läser aldrig frivilligt
[ ] jag vet inte vad växthuseffekten är
[ ] jag vet inte vilken världsdel Kambodja ligger i
[] ett riktigt svårt val för mig är att välja mellan kläder på morgonen eller mellan två tvserier på kvällen
summa:

Kläder och stil: jag har/bär
[ ] en I <3 NY tröja fast jag inte varit i New York
[ ] foundation på läpparna
[ ] sveamössa
[ ] plagg som det står SSS på fast jag inte seglar
[ ] lånade kläder dagligen
[ ] en henry loyd jacka
[ ] stora glasögon
[ ] fakeväska
[ ] jag funderar på att skaffa palestinasjal eftersom det verkar vara så trendigt
summa:

SUMMA:
så tråkigt men vad gör man ;D hiih. so long

så omotiverad

jag är til allt. såå deppigt. Känner ingen lust att ta körkort, ingen lust till att träna fast att jag verkligen borde! gaah.. ge mig motivationen tillbaka? Blir bara så irriterad när jag tänker på allt....


tur att detta är min dag.. verkligen INTE. det enda som har gått bra idag var ridningen.. verkligen det enda. DEPPAAAA...



men imorgon ska man en snabb sväng till väla med bellan. måste stilla mitt shoppingbegär! haha. hoppas bara min väska är kvar. vill ju vekrligen ha den. stor och rymlig ;D sitter nu på min sugiga data så jag kan inte ens komma in på facebook.. eller jo men kan inte skriva till nån, och hur kul är det?


VILKEN SOLSTRÅLE JAG ÄR IDAG DÅ!

förkyld som in i norden

Lördagen slutade jag kl 17 och enda sen dess har jag bara mått sämre och sämre.. och det enda som håller mig uppe på benen är alvedon, helt ärligt. så jävla jobbigt eftersom jag bara jobbar mån, tis och ons sen är jag ledig i nio dagar. kunde man inte bli sjuk då?? NÄÄÄ. så jävla irriterande och gud vad jag klagar ;d

menmen, sånt är livet. sitter nu hos bejbe medans han är tråkig och spelar dota. tönne :P igår såg vi scarface (som jag aldrig sett tidigare) men sen i slutet hackade sig hela filmen och skit tråkigt asså. ville ju se slutet! får väl se om det går att bränna ut någon ny skiva ikväll ist =)


nej nu orkar jag inte blogga mer ska lägga mig och tycka synd om mig själv!

dax för uppdatering kanske?

känns som att jag varit lite seg med att blogga.. men det händer så mycket annat. dessa två-nästan tre veckorna har jag varit ledig i två hela dar.. resten bara jobb. slitit! men det är kul med grejer att göra =) men jag hade gärna ägnat lite mer tid åt mina kära vänner och min pojkvän! Aja, septemberlönen trillar in imorgon och på tisdag är det jag som ska till väla innan jobb! Har ju hittat en massa grejer jag vill köpa =))

och diana som läser detta så hoppas jag att du har det super bra! för här hemma i sverige glider allt runt som vanligt! fast jag saknar dig min lilla gris och kan inte fatta att det är ca två månader tills du kommer hem! Det suger! saknar ju våra sovisdagar när vi inte gör NÅTT!

igår jobbade jag 12-17 och sedan blev det middag hos våra kära grannar. Alltid lika trevligt. men trött som jag var hade jag helst velat gå hem och sova vid 21, men lyckades hålla mig vaken till iaf 00! uhh ;P idag kommer mormor&morfar hit på lunch och tårta då min lillebror fyllde år i måndes. mycket mys.. Var förresten på den nya restaurangen bonasera. myse. hela familjen + manuel + angelica. me like! ;D

nu ska jag gå och ta tag i mitt rum som ser ut som jag vet inte vad! hihi.

jobb jobb jobb

denna helgen har bara bestått av jobb! Fre: 16-23 Lör: 13-23 Sön: 13-23! Slitigt! men så får man pengar så ja.. men däremellan har jag väl bara sovit så jag har inte så himla mkt intressant att berätta..
så jag har inte hunnit uppdatera här så mycket heller. men jag måste fråga, läser du fortf. diana? =) kommentera isf! Tänker på dig och fattar inte hur jag ska klara mig till december! menmen, får försöka hålla ut ;)

Jo i torsdes ramlade jag av hästen och aj det gjorde ont.
idga blir det jobb, igen. 14-23. Yes en timme mindre ;D men saknar min bejb.. inte setts på uuurlänge och vi lär ju inte ses hela nästa helg heller! suxs..

men igår var magnus carlsson på jobbet och han kom till miiin kassa. haha. skit nöjd :P en kändis där lixom, hur stor chans är det? måste skvallra lite om att jag först inte kände igen honom för att han hade MYCKET hår. en bra operation då alltså.. sedan var han brunett, mycket snyggt.

nej nu är det dax att borsta gaddarna och ge sig av!



RSS 2.0