om att utlämna sitt privatliv

blondinbella tog sig som det så vackert heter en paus. under 2 veckor skulle hon bli vuxen och resultatet blev hennes "nya" blogg. 1. blir man ens vuxen? är det något man blir?? och inte skriva om sitt privatliv.
så därför är jag omogen nu. som gör det. jag behöver skriva av mig. men egentligen hade jag ju inte ens behövt publicera detta inlägget, men endå fått skriva. men det känns på något sätt som om jag vill att någon ska få reda på det.. sjukt.

att älska något som inte finns kvar längre. att älska en känsla, ett minne. lever jag i en dröm? och håller jag på att vakna upp? känner mig så tom, så korkad. vad trodde jag. att allt var som förr? känner mig så dålig. är jag så obetydlig? är jag inte ens värd ett tack. tydligen inte. jag älskar ett minne, något som inte finns. fan. vad det gör ont att komma på det.
k n a r k är bajs.





nostalgi

jag har en last & det är att kolla på gamla serier osv. så på lördagar är det faktiskt eva&adam. och de är ju sjukt söta och sååå smååå. haha =) och nu i lördes hade de skolavslutning. skolavslutningar är jättemysigt tycker jag. om det är fint väder:p  vi hade iaf alltid det. alla samlades nere på larödsskolan och skönt och alice berg skulle snacka i hundra år så att folk svimmade och efter det året var hon tvungen att korta ner talen. haha.


 så söta???!

idag är det frisören som ska besökas. issa tycker att jag ska göra något "spännande" och klippa av mig håret. kanske det. eller kanske inte haha =)
men vi får väl se, nått kul händer kanske. men jag har ju velat ha lite längre nu så länge.. men kanske en annan nyans? så modig är jag....

sen är det ridhuset =) dressyrclinic. ska blir riktigt kul =)

palla blogga

igår kan sammanfattas med att jag var redo för party kl 20, redo för efterfest kl 23 och sängen kl 1. om jag hade fått som jag velat:P

men det blev inte så, blev en sen utgång och var inte hemma förrens halv fem. tur att man skulle dra tillbaka klockan! 
vi har iallafall kommit på ett nytt ord, eller jag har nu imorse till issa : FILF. gissa om ni vill.. hihi.
men har nog kommit fram till att jag föredrar tivoli framför tempel, men det är ju alltid kul med omväxling. men alla verkade vara så himla gamla bara på tempel. känner mig mer hemma på tivvan =)



hmm som rubriken lyder: palla blogga?


mysfredag

skönt att vara hemma en fredagkväll. har inte varit det på ett tag, vad jag kan minnas..
idag har det blivit några timmars jobb för att sedan åka vidare till väla. jag hade sett fram emot en lugn tidig eftermiddag men ikke. folk är sjuka i huvudet när de får lön. så jag fick trängas som alla andra. blev lite småköp tills imorgon. väska strumpbyxor och annat vettigt såsom pennor faktiskt ;P vågade inte riskera att jag står där imorgon utan några.
ja imorgon ska jag då skriva högskoleprovet, fråga mig inte varför. eller jo jag vet varför men det är inte vettigt. jag har inte "pluggat" eller övat nått. kommer väl dö. men men, kan ju göra det i vår med och ser det mest som ett test.... varför är jag endå nervös? töntigt av mig =)

sitter här nu i sängen och små tittar på pimp my ride. för det avsnittet har man ju inte sett tre gånger..

imorgon är det middag på tempel med the lovley ones och sen utgång. och jag ska nog lura i bellan lite alkohol... kan hon behöva :P  hihi. listerin och ipren är svar på allt dagen efter. men jag och bell har kommit överrens om att jag får konstiga saker för mig i samband med alkohol. som när vi beställer strawberry daiquaris vill jag ha extra sprit ringlat på toppen.. hmmm..

och imorgon är det förmys hos issa! det gillar vi hihi


ro ro ro din båt

igår var det afro. svettigt som fan, roligt som tusan. älskar det. fast jag känner mig väl ungefär lika smidig som ett kylskåp.

idag har det varit jobb och sedan lite shopping. var tvungen att köpa nya borstar ju.. så det blev en lite större borste, och sen ville jag ha en ny foundation så ska testa den från bodyshop som hon tyckte skulle passa mig såååå bra & då tyckte hon att en foundation borste skulle sitta fint. vad är det för fel på fingrarna? men det blev en sådan också, lättlurad som jag är. så nu är jag väldigt mycket fattigare, och då utnyttjade jag endå mammas check.. blev en top/ett linne också, dock från hm som jag tänkte ha på lördag. men efter att ha pratat lite med isen i tele blir det klänning. tror jag. om jag vågar!

sen hem en snabbis, och sova 20 min. sen blev det ett styrke pass och som avslutning blev det abspasset. hej träningsverk i magen imorgon. sista låten var att man skulle sitta i båten och ro som man gör. såg riktigt

jävla skit

på något mystiskt sätt har min ena necessär försvunnit. med mina DYRA favvoborste från body shop + smink. faaan vad jag retar mig. och jag VET att jag hade det hos bell söndag morgon och har inte använt det sen dess så det är inget som jag tappat på fyllan. helvetes jävla skit. jag hatar när sådant här händer. när det är puts väck.

för nöja mig med att jag varit med mina jobbekompisar och ätit på asia kock. och att jag och eve och klara fortsatte. x antal cider + shot är alltid trevligt. =)


imorgon är det afro som gäller!

min måndag

första tanken idag var att "ska jag träna?" sen insåg jag att nej. idag ska jag vara hemma och glo dåliga serier. njuta av att vara HEMMA. inte flänga runder för att hinna med så mycket som möjligt och sen endå missa hälften. ska ha en "ta hand om sara dag" dvs en bakis dag fast en dag försent.

dock har jag inget godis eller chips eller dip. men kanske ska röra mig mot affären och köpa det?? hmm..

igår var det jag mycket jag ångrade. men det jag nog ångrade mest var att jag tog en flatline shot på utposten. haha skulle aldrig gjort det. grejen var att jag skulle lura en kille, men så för att han skulle våga dricka den var jag tvungen att dricka den först.

Flat Line


Sambuca
Tequila
Tabasco

Häll först upp sambucan.
Droppa tabasco med hjalp av en sked så att det bildas ett tunt lager. Det krävs ca 10-12 droppas for att få ett synligt lager.
Häll sedan försiktigt tequilan ovanpå med sked.

Spriten skall vara rumstempererad.
Det krävs ett fast handlag...

Flat Line är sjukvårdsuttryck när hjärtat stannar och EKG visar en rak linje  (KAN DÅ TILLÄGGA ATT DET KÄNNS PRECIS SÅ HAHA)

guuud så bakis

jag är. fast att jag inte drack så mycket. men ibland blir det så. om ni undrar ifall isabell bergsten hittade en man igår så är det hemlig stämplat. vad som skedde igår skedde igår. fatima och julant(k)a kan intyga det. hade en riktigt rolig kväll iaf och blev sjukt glad när en solstrole dök upp på tivoli, dvs simon!
fick en sovkamrat & det är ju alltid trevligt.

bilder dyker kanske upp, eller kanske inte. vem vet =)

idag har jag varit i malmö. hjälpt min morbror att flytta. vad jag inte tänkte på innan jag sa ja till det var att han bor på 4 våningen, utan hiss. yes baksmälla + trappor = dålig kombination. nya stället var lovely och ja. jag är avis. fick en pizza som lön och det dög mycket bra till lilla mig.

promenerade senare bort till rebecka, som flyttat dit. lyckades gå vilse... skämmigt. skulle gå 200 m. men jag hittade tillslut med lite hjälp. och där avslutade jag min söndageftermiddag! mys.


nu ska jag ta en ipren, äta lite och se en film!

kommer isabell bergsten att hitta en man ikväll?

"vi tror att isabell bergsten kan hittaenman ikväll om hon vill. lägger hon charmen på kanske hon hittar en hjärtevän. ha det bra!"



där hör du sweety. ligg i med charmen!

min vän E

jag har en vän. en vän som börjar på E och slutar på lin. och hon är så himla bra så jag blir alltid så glad när jag tänker på henne =) hon är en sådan som helt plötsligt ploppar upp med ett sms, eller en anonym kommentar som gör att man skrattar. haha =)

en dag på max är återigen avklarad och nu är jag max-fri i fyra dagar. men tro inte att jag är ledig.. ohnej, typ tusen saker att göra. bla. besöka malmö =) ska bli trevligt att komma lite mer söderut. 

this is how we do it

fredag. en dag kvar till helg. känns som om det var evigheter sedan jag var ledig både lör OCH söndag. efter att ha sovit x antal timmar känner jag mig väldigt utvilad och sugen på att gå en liten promenad. är ju faktiskt "fint" väder idag. så får väl bli det efter min frulle =)

ohh kan inte bestämma mig om jag är sugen på sensation eller inte? hade varit så himla kul, att uppleva det osv osv. men endå. ska jag? hmmm...

sen är jag lite ledsen också. vill så gärna följa med pappa och alla andra till italien. meeen. eftersom ingen i min ålder vill följa med så känner jag att det är kanske lite mycket pengar för att bara åka skidor med pappa? ingen som råkar vara sugen?

shake that swedish body like an african woman

idag, eller ikväll har jag och bell invigit passet afro. och för er, som får möjlighet att prova detta, GÖR DET. roligaste jag har varit på länge. den träningsformen passade mig perfekt! och tro mig, du blir svettig. förstår inte hur afrikanska kvinnor kan göra detta i den hettan för fy vad jobbigt, men kul. man dansade precis som man gör där, med varenda liten kropsdel!

till en början kände man sig lite dum, men när ljuset släktes och värmeljusen tändes och musiken pumpades. vilken feeling. jag vet iaf vilken sorts musik jag kommer ladda ner ;) haha




sen TVINGADE bell mig till telegrafen, och TVINGADE mig att äta nachochips. vilken dålig vän hon är haha! <3

hejhej =)

idag hade jag en sköön sovmorgon för att sedan dra mig upp.. riktigt segt var det. men tillslut kom jag upp och packade min lilla träninsgväska. bestämde mig för att köra ett överkroppspass, och sedan ta simning som avslutning. det som "alla" tycker är så bra med nautilus är ju att man kan utnyttja det, men på 5 år har jag kanske simmat högst tre ggr. men idag var jag nördig och hade med mig simglasögon, för att se hur det kändes. gud vad jag saknat att simma. men vad usel min kropp har blivit. blev anfådd efter bara några längder. och då hade jag inte ens simmat så som vi hade som uppvärmning innan. men man kanske inte ska jämföra sig nu med förr då det var träning 4 ggr i veckan.

och efter det blev det en tur till optikern för att hämta mina nya glasögon. som jag faktiskt trivs hyffsat i! och det hoppas jag att jag kommer göra framöver också med tanke på det priset! puuhhh.

nu blir det slappe hela kvällen =) sköönt =)


mineralsmink

har länge velat testa det.. för att se om de gör under för huden som alla säger. men så är det såhär att jag har hört att många som använt sig av ID produkterna har fått finnar, så tyckte jag att detta var riktigt konsigt. eftersom det dessutom kostar en del ville jag kolla upp det lite.. så här är sanningen

det finns en produkt som heter Vistmuth, som bla I.D. Bare Minerals och IsaDora innehåller.. Vismuth är en mineral som ger skimmer. Den stora nackdelen med denna mineral är att den kan klia på huden och orsaka andra allergiska reaktioner som utslag. Ibland kallas Vismuth för Bismuth.  Kanske därför folk har fått "finnar"?

en produkt som inte innehåller det är everydayminerals som finns att köpa på www.everydayminerals.com =)
tänkte att jag skulle dela med mig ltie för jag tror säkert att det är fler än jag som känner mig vilsen.

     eller   ??


någon som testat och vet?

royal canin = kanin mat?

haha har glömt berätta om en sak. alla som har djur vet väl vad royal canin är? eller andra kanske också vet men endå. det är ett märke på maten.
När mina föräldrar var på kreta gick vår katt och skadade sig.. så sa pappa så att jag kunde försöka locka honom (för att kunna ge medicinen) m ett godis som egentligen var till för kaniner, men som tydligen prins också gillade. så jag bara vaaa? haha har vi köpt kaningodis till en katt? fattade noll. förrens jag såg påsen. royal canin. så när det kom hem frågade jag pappa. pappa vad heter kanin på egelska? canin eller? samma som att annanas heter ananas? :P

och han ska vara smart...

så kommer säkert ingen tycka att detta är kul förrutom issa =) så varsågod bebe ;)

Söndag

nu är det söndag & snart har hela helgen gått. gick fort.
så idag är det en stängning kvar, sen blir det lite småpass i veckan. skönt. ska försöka träna lite mer denna veckan än två ggr (tre om man nu räknar m ridningen)
igår var det faktiskt riktigt trevligt på jobbet, och tiden gick snabbt.

hihi gud vad tråkig jag var idag då =)

jahapp

har ingen skrivlust alls.
har sett mirrors. helt okej film. känns kontisgt att säga att en film där speglar mördar är bra? som om en mobiltelefon skulle döda en genom att man pratar i den. menmen. läskig iaf =) haha.
och så var det ridning igår, inget kul alls tyckte jag. gick inte alls bra..
och idag har det varit jobb och vad träffar man där om inte underbara män. haha. träffade en riktigt snygging idag. helt sjukt som folk kan bjuda på sig och flörta, jag älskar det! mer flört åt folket i sverige! ;) det hade alla mått bättre av ;P




nu blir det lite sega serier för att sedan soooova en massa =)

Grattis lillebror =)

i efterskott får det bli idag då han fyllde år igår. dagen började som vanligt med tårta och sådant. blev några timmars jobb också innan jag begav mig till nautilus. blev träning av benen och fy. som jag körde slut på mig själv. sen orkade jag inte ta bussen hem så jag bestämde mig för att vänta på pappa. så hann med 5 km på bandet också. efter det mådde jag toppen =)

hem och duscha snabbt för vi skulle ut och äta. häromdagen pratade jag och michelle s om att bli matkritiker. hur blir man det egentligen? jag hade nog blivit en bra en!
vi åt på mento, som öppnat på teaterkatten så nu hetter det teaterrestaurangen by mento tror jag. eller nått.
riktigt fin inredning, mysig & modern. & riktigt god mat förrutom att jag saknade pasta? men fick bli hälleflundra igår och det var riktigt gott. personalen var hur trevlig som helst och efter fick man godis. haha vaddå en restaurang i min smak?


idag står ridning på tapeten, dock vet jag inte hur det kommer gå. har sjukt ont i mina ben/rumpa. hur fan stretchar man ut rumpan ORDENTLIGT? :P

make me love you

tisdags morgon. solen skiner och jag sitte här. vill ut egentligen, gå och strosa lite på stan i solen.. men lat som man är sitter man bekvämt här. men igår var jag duktig och tränade lite överkropp. har köpt handskar,

   eftersom jag inte har lust att få förhårdnader. funkar riktigt bra och man ser ju så sportig ut ;)
lyckades även ta med mig parsa. goddie. hihi.

tänkte kanske ta tag i min dag nu, plocka undan och fixa lite. sen blir det faktiskt en minisväng på stan, måste köpte present till min bror som fyller år imorgon & sen hade jag behövt några nya sportbhar.. speciellt till ridningen..
sen blir det lite jobb från 16,30-20,30

hur kommer det sig?

att oavsett vad som hänt, eller vad som sker, är kvällar alltid värst?? varför mår man alltid som sämst då? är det någon som har en förklaring på det? kvittar vad det än är, psykiskt eller fysiskt..

min myssöndag

igår blev det en runda hos mormor&morfar med mamma. alltid lika trevligt och alltid lika mycket mat. ;P
hem en sväng och tog en powernap (på ca 3 timmar:P) innan jag åkte iväg till zsolan. efter ett tag kom simon & även issa och vi beställde lite pizza. mys, snack och meet dave bestod alltså min söndag av. de två (+ issa såklart) är verkligen sjukt bra kompisar. önskar att alla hade sådana vänner =)

så efter all pizza igår sitter jag nu och äte frukost, havregrynsgröt med quinoa? ska vara jäääättebra tydligen, vi får väl se!
i em blir det ett pass överkropp hade jag tänk, nu när jag inhandlat snygga handskar och allt! men först lite jobb med evve =)

mina söta maxvänner!

ibland har jag så himla roligt på jobbet. man kan verkligen skoja med vissa som kommer och bara ha kul. igår hade jag en sådan dag och eve hade en tvärtom. haha =) men i driven är de flesta väldigt tacksamma, iaf om man heter glenn ;) sen så är det ju så att min bror fyller år nästa vecka och lite senare på kvällen kom det in två killar som var snackiga och hjälpsamma, så tack för hjälpen christian jag vet vad jag ska köpa nu =) haha. glöm match.com det är på max allt händer! haha

så som sagt igår hade jag väldigt kul, och tiden gick snabbt. men när kl var 22 kändes det som jag gått fem mil.

så inatt sov jag som en stock och nu ska jag ge mig igen för några timmars jobb. dock ej med evve så wish me luck..

fredag

veckorna bara susar förbi, jag får ångest bara av att skriva här.. småtittat lite på oprah som har gäster som är 60+ och har en massa sex & lever livet. 60 kanske är det nya? hmm..

upp tidigt idag, körde min bror till skolan. efter det ett besök på nautilus, fick bli helkropp idag med löpbandet efter. när man väl står där (eller ja, springer) kopplar jag bort det andra, lyssnar på musiken och försöker att inte känna hur trött jag är. men efter 25 min var jag tvungen att gå pga parkeringstiden.. och då smällde det till. fy vad illa mående jag blev. kanske tog i lite för hårt för att inte tränat regelbundet på ett tag.. får tänka på det nästa gång. men det är en härlig känsla, att se svetten rinna och man känner sig sjukt duktig.

ikväll blir det jobb, precis som alla andra fredagar i oktober månad. jippie.. och nästan alla lördagar. så utelivet får vänta tills november och min 20års dag =)

träningsvärk

fast att jag stretchade riktigt ordentligt igår har jag ont i alla muskler...

idag har jag småfixat lite, med tvätt osv. för mammi&pappi kommer hem idag. skönt att ha de hemma igen, faktiskt. blir lite tomt.

i em blir det ridning, får se hur det går med tanke på mitt tillstånd ;D

  blir denna snyggingen idag ;)

ett av mina bästa pass

hade jag idag. började med lite lagom uppvärmning, tung överkroppsstyrka och tro det eller ej, löpning på bandet. ville aldrig sluta, kändes så sjukt härligt. men sluta var jag tvungen till, tiden på bilen började gå ut.. nog aldrig kännt mig så nöjd. känner att jag börjar komma någonvart nu. are, jag är på väg!

hem, duscha, fixa och sova lite. till max där man mötts upp av emma mfl. skönt att veta att kvällen kommer bli bra innan man ens börjat. allt gick bra (som vanligt) och vi var därifrån i tid, igen. la upp lite bilder från dianas, emmas och mitt äventyr i fantasilandet (aka leklandet) på facebook. vad ska trion göra utan diddi på max nu då? hmm.. men vi firade (eller tröståt) på donken.


nu ska jag gå och se på desperate!

RSS 2.0