alla fattar utom du



du har inte en aning, att jag tänker på dig, precis just nu

godmorgon bloggen!

haft en riktigt dålig natt. verkligen hatar när man ligger och vänder ovh vrider sig och inte kan somna. så när jag var "tvungen" att gå upp blev jag inte speciellt ledsen utan mer lättad. promenerade till skolan och hade redovisningen. gick bra och skönt att ha det över :)

kom hem vid halv tolv och då somnade jag direkt. så nu känns det som morgon! ska börja att skriva en sammanfattning om kärlkramp sedan vid 18 blir det en tur till gymmet med malin. ska testa på bosu, vad det nu är?!

sömnlös

Kan inte sova. Vad jag hatar det. Speciellt eftersom jag vet om att jag måste upp tidigt imorgon.. Vi ska redovisa då och jag försöker intala mig att det är därför jag inte kan somna. Men jag vet även om att det är mycket annat som snurrar i huvudet. Önskar bara att jag kunde koppla bort allt för ett tag och somna NU!

skånska

är charmigt.. men försök ärligt att uttala: juxtaglomerulära apparaten utan att få andra dialekten på r:et...


Söndag

precis hemkommen efter ett riktigt bra pass. varför kan det inte alltid gå såhär bra? har iaf duschat och ska bara dricka upp mitt kaffe för att sedan orka plugga. helt ärligt, koffein är magiskt. man orkar tom läsa den tråkigaste boken ;)

.

igårkväll mötte jag upp malin och vi åt på subway. det är ju helt sjukt gott. fattar inte varför jag aldrig äter det i hbg, äter det bara här i kalles :)

vi gick hem till mig efte det och började spela bondespelet. haha det är så himla kul :) fast att igår gick det verkligen dåligt för mig! så malin vann! menmen, nästa gång ;)

idag blir det lite tränig och plugg, som vanligt! lite hjärtsjukdomar idag kanske?

man blir faktiskt beroende haha


segast

idag har jag gjort något som jag nog aldrig gjort om jag inte varit sjuk. jag har legat i sängen heeeeela dagen. såååå skönt haha. och hade det inte varit för att jag ska möta upp malin och äta hade jag nog inte rört mig.. men lite lördagsmys är aldrig fel så jag fick ju ta tag i mitt liv :)

lite huvudvärk

har jag allt. men jag ska inte klaga. det kunde varit mycket värre haha :)
igår gick vi till becca och förförfestade lite. det var jag, emma, malin, becca, frida sen kom isabell, ilona och martin. efter ett tag gick vi vidare till nästa förfest. en kille i vår klass, hans killkompis hade inflyttningsfest. massor med folk men det var trevligt det med ;P
blev en tur till harrys med och det märktes att det var lönehelg om vi säger så. lite mer folk än förra helgen haha :)

nu ligger jag i sängen och är inte alls sugen på att plugga. men jag känner att jag verkligen måste... dryyyygt.
får bli lite slöpluggande i sängen, bättre än inget. men först en dusch!

Baginbox för törstiga flickor!

på något sätt har dan sprungit förbi och vet inte vart timmarna tagit vägen.. var en sväng på gymmet, pluggat lite och sovit :)

snart kommer emma hit och gör mat till mig! biffar och så ska vi ha rösti och beasås! jag är sååå hungrig och sååå godis sugen. men har inget godis hemma så fick äta en lussebulle som jag hade i frysen haha. bättre än inget :)

sen tar vi bag in boxen och går till becca för lite förfest!

godkväll bloggen!

idag har jag kännt mig sjukt effektiv. promenerade en liten sväng (inte så lång som jag tänkte...) men under tiden hann jag fundera lite. VAD gör alla karlskronabor om dagarna? Jobbar INGEN? det är fullt med folk överallt??? jättekonstigt.
hann med systemet för att inhandla en baginbox för törstiga flickor ;) inom åhlens.. och 25 min i solariet, det gillas! magen är neger och ansiktet är vitt, som det brukar vara med andra ord. varför blir man lättare brun på magen? eller iaf jag..

sen har det varit plugg, plugg och plugg. hunnit med lite tuberkulos, pneumoni och lite anatomi. jag har verkligen tre sekunder minne :( under tiden hann jag med en massa tvättar och var asnöjd, tills jag kom på att jag glömt och tvätta mina jeans som blivit alldeles uttöjda. jaja... nästa gång! knappt störigt..

emma kom på lite besök och vi fjantade oss och kollade på not another teen movie. båda två var nog på det dära töntiga humöret idag för det blev massa skratt :P

nu tänkte jag faktiskt plugga liiiiite till innan det blir dax för sängen.. konstigt nog pluggar jag väldigt bra på kvällen :)

godmorgon bloggen!

något jag gillar med bth är att vi är väldigt självstyrda. eller ja, det är ju både possitivt och negativt men jag älskar att kunna vakna upp utan att behöva ställa klockan speciellt ofta! får passa på nu innan praktiken ;)

igår hade jag ingen skola, så jag tog min sovmorgon, pluggade lite, gick till gymmet, pluggade lite till och sen gick jag hem till johanna för att spela bondespelet. hahah det gick vilt till. det är faktiskt väldigt roligt ;)

nu tänkte jag äta lite frukost och sedan läsa på om pneumoni (lunginflammation). tänkte gå en lång runda sen, vädret är helt underbart idag!! :)

vart tog min motivation vägen?

är det något jag har haft svårt för under min uppväxt och som jag verkligen har fått ta tag i är min självdisciplin:P jag är bäst på att sjuta upp på saker och ting. meeen detta funkar ju inte så bra när man pluggar, då får man bara extrem ångest inför tentorna. men idag är en sån dag då jag lätt hade kunnat gå tillbaka till mitt gamla jag. jag är inte alls sugen på att skriva en sammanfattning om KOL. men jag vet att om jag inte gör det, så kommer jag få ännu mera ångest imorgon!

sååå.. jag får väl ta mig själv i kragen... snart iaf ;)

hypokondriker?

idag hade vi ju somsagt föreläsning i onkologi (läran om tumörer..). man blir ju inte lite nojig när några av anledningarna till bröstcancer är/kan vara:

* tidig menstruation
* tidigt start av ppiller dvs innan tjugo (började när jag var 14?!!!)
* högt alkoholintag (hmm.. vissa påstår ju det..)

så för att försöka undvika de cancersjukdomar (bröst, livmoders, lung och tarmcancer) som är vanligast borde man:

* operara bort brösten
* operera bort livmodern
* sluta umgås med rökare (sorry issa...;))
* aldrig sitta stil
* äta massor av rotfrukter


fy asså nu överdriver man lite men det är läskigt vad många det är som drabbas av cancer. hoppas innerligt att man slipper det!!!! man får rysningar när man ser siffrorna. som tur är lugnade vår föreläsare oss och berättade att cancer oftast är lättare och ger bättre prognos än ex. hjärtsvikt! om man nu blir lugn av det..

dödstrött

har varit en lång dag.. sprungit runder på väla, fyra timmar på tåg, handlat med tjejerna och sedan kollat film.. nu ligger jag i sängen och deckar snart. dock är jag jävligt irriterad för min F.....msn vill inte fungera. var TVUNGEN att uppdatera den för någon dag sedan, annars kunde jag inte logga in. nu kan jag logga in, men jag får inte det någon skriver, ingen får det jag skriver och jag loggas ut efter fem min!!!!! någon som haft samma problem?! msn skit..

nej jag måste väl sova nu så att jag orkar med en heldag i skolan.. först basgrupp och sedan på eftermiddagen blir det föreläsning om tumörsjukdomar!

underbar helg

i fredags var det utgången och igår åkte jag till Malmö för att träffa familjen. De hämtade upp mig på stationen och så åt vi lunch på mando, favoritstället. aaaasgoda hamburgare hahah så det satt riktigt fint så dagen efter :)
gick runder på stan men det blev ingen shopping för mig. såå tråkigt att vara student när det gäller pengarna!
vi fikade lite innan vi gick hem till min morbror där min andra morbror också var. de två och min pappa fyller år nästan samtidigt så det var därför vi träffades, för att fira lite.
vi gick och åt på en fransk restaurang och jag testade grodlår för första gången hahaha. man måste testa allt tycker jag ;) (undantag sniglar.... det kommer väl om ngr år....). det var en riktigt bra kväll och jag bara älskar min familj :)

följde med mamma och pappa hem och sov här inatt.. nu ska karl och jag gå en snabbis på väla innan jag åker tillbaka till kalles :)

gårdagen

maten blev sååååå god och det var superenkelt och jag fuskade en del ;) men vad gör det när slutresultatet blir bra?

såhär gör du panerad kyckling:
banka (alt. kavla ut filén så den blir lite tunnare, det är mkt godare) kycklingen
mjöla in den
pensla med ägg
ta ströbröd på

stek på lågvärme 7 min på varje sida typ...

till det hade vi en blandning av klyftpotatis, broccoli och bitar av majskolvar i ugnen. och lite lallerstedts bearnaissås.
mmuuuuuums.
sen kom Johanna J (ja... alla heter johanna här, det är galet!) hem till mig med och sen åkte vi tre till martin. tag 20 ssk studenter, ge dem lite alkohol och så har man en bra förfest, det är allt jag behöver säga :)

nu har jag duschat och ätit frulle och idag bär det av till malmö för en heldag/kväll med mamma&pappa&karl.

bloggat från sängen..

Ligger i min varma, sköna säng och är inte speciellt sugen på att gå ur och börja fixa till mig.. Men man måste väl.. Vi ska till martin på inflyttningsfest och ska vara där kl 20 så det är väl smart att börja lite smått.. Något annat jag även funderar över är varför mitt internet är snabbare på mobilen än datorn?!

I said I was fine, but I lied

efter skolan gick jag lite på stan med johanna för att leta efter lite grejer till min outfit ikväll. tror det kommer bli rätt bra ;) sen fick jag hämta ut mitt paket från busbjörnen hahaha. jävligt bra leveranstider, jag beställde det igårmorse ;) när jag var liten spelade jag alltid Bondespelet hos min kompis Tove och tyckte att det var sååå kul och ville alltid ha det men fick aldrig det. Det är typ som monopol fast man ska ordna så man flyttar från ett torp till slottet ;) så nu fick jag lite abstinens och beställde det. haha jaa jag har mitt barnsinne kvar, tur är väl det ;) så tråkig världen hade varit annars!

nu ska jag dammsuga lite och plocka undan här... senare kommer Johanna hit och jag ska laga lite mat till oss innan vi ska ska vidare.. får väl se hur det går, mina skills i köket är ju inte så bra. men igår på masterchef gjorde hon ena tjejen panerad kyckling så jag blev sugen på det. och lite rotfrukter i ugnen och lite bea/jenses böfhus sås! håll tummarna på att det blir bra:)

Fredag!

ska snart åka till skolan för att träffa basgruppen. vi ska börja fixa med vår tvärgruppsredovisning och vi har om prostatacancer. ska bli intressant! man hör så mycket om sjukdomen men vet inte riktigt vad det innebär egentligen!

suck

är inte alls redo för heldag idag. somnade kl 3 och upp kl 7! det är ett tufft liv man lever :)

tredje dagen i T3.

men det känns som om vi läst i ngr veckor! idag har vi föreläsning i endoskopi.. intressant och spännande vad de kommer ut med för ny teknik! :) men jag vill inte testa på det haha.
jaja just nu känns det som om man tentapluggar, för det är sjukt mycket plugg! jag har tyvärr ett guldfiskminne, så efter en tenta försvinner en del av informationen (kallas även för ytinlärning jag vet...). och nu när vi ska läsa om de olika sjukdomarna (just nu blodsjukdomar) så minns jag ju inte alls vad de olika leukocyterna gör! så idag har jag fått sitta och plugga in lite fysiologi med, men vad kan de skada? :)

nej nu ska jag faktiskt vara duktig och återgå till lite anemi och leukemi innan jag går över till jojjo för lite mys :)

Drama i karlskrona

imorse när vi skulle köra in och parkera på skolans parkering var det avspärrat och polisen var där. fullt med folk runt omkring. vi tänkte inte mer på det utan testade nästa, men där var också avspärrat. körde runt om och skulle gå ner, men då får vi inte gå in på skolans område. tydligen var där en beväpnad man på området. inatt var det tydligen ett mord ute på lilla saltö och man tror att det var samma person som gömde sig till skolan. till slut efter massor med poliser lyckades de gripa mannen och vi fick komma in i skolan igen. skolan som man tror är så trygg. tur att ingen skadades iaf!!


nu blir det lite lunch och sedan plugg!

Klinisk Kemi

nu på morgonen ska vi ha föreläsning i klinisk kemi, vad det nu kan innebära? Har inte fått hem min bok än, så det kan ju bli spännande ;) sen ska jag väl spendera resten av dagen med blodsjukdomar!

Heelloooo T3!

idag var första dagen på tredje terminen. jävlar vad tiden går!
på uppropet fick jag en väldigt possitiv överraskning, Johanna L ska gå i min basgrupp!! :) så jag blev superglad för det. annars verkar gruppen för övrigt vara väldigt bra! Dock kommer det bli sjuuuukt mycket plugg, men det ska jag väl klara av?

Nu har jag varit en sväng på gymmet och har precis duschat. ska iväg och hämta lite böcker som har kommit och sedan blir det mys hos Jojjo!


Söndag

ibland har jag så svårt för att vara ensam. idag är en sådan dag. så himla töntigt egentligen, man borde kunna vara ensam några timmar? Ska ju träffa Johanna senare ändå..

Men idag är en sån dag då jag tycker det är jätte jobbigt. jag får en sjuk hemlängtan och det känns som ett stort hål i mig. jag saknar min familj och mina vänner<3<3

i min bokhylla

okej nu är jag riktigt nördig. men måste bara visa så fiiin den är! haha supernöjd :)

 

lite suddig bild, men kameran på mobilen är litesådär.. eller så är jag bakisskakis ;) men nu börjar här bli riktigt mysigt i min lilla etta. det gillar vi! :)


.

har inte mått helt hundra idag. Emma kom över och snackade lite sen kände jag att jag behövde luft. Vi gick till ica för att köpa mina goooooda ugnsbakade chips. men nej. det finns inte i denna staden! iaf inte på hemköp eller ica. sååå kasst. så jag fick köpa godis ist ;)

vi gick hem till johanna för att se om hon levde (hon kom inte ens ut igår... ;)) precis utanför deras port är där en jättestor isfläck och jag har tänkt flera ggr att jag kommer halka på den. idag hade jag gummistövlar så varför inte utmana ödet lite? gjorde en jävla vurpa och mycket av godiset trillade ut ur påsen (bra för mig egentligen..). hahaha måste sett så jävla roligt ut.

snart kommer Johanna&malin och äter lite middag. sen blir det lördagsmys.

when u came in the air went out

jag önskade att jag hade varit så våglig och skrev ut allt som hände i mitt liv, bloggen hade varit mycket roligare då ;) men ibland (väldigt ofta) finns det mycket som man inte vill att vissa ska veta..


igår åkte emma, johanna och jag hem till Henke. massa folk! vi blev väl runt 25 pers igår, jättekul :) sen följde de flesta med till harrys och där var det ännu roligare. Träffade K som jag inte sett på hundra år. det kändes verkligen som "when you came in, the air went out"... Det är väl konstigt att man stöter på personer man känner där man minst anar det?

idag mår jag bra, sjuk träningsvärk bara. jag kommer knappt ur sängen, min mage dödar mig..
väntar på emma som kommer förbi, jag behöver lite girltalk efter igår känner jag.. fast först måste jag nog sova en timme!

I just want to dance

naglarna är målade, håret ska strax lockas och sedan ska jag över till fröken Khano. Vi ska ha lite förförfest innan vi åker till Henke för den riktiga förfesten. ska bli skoj att träffa hela det gänget igen!
I got a feeling that tonight's gonna be a good night




Fredag

ska snart bege mig iväg på ett pass med Core. Mag/ryggträning. Hatar verkligen att träna magen men johanna tvingar med mig så jag får väl göra ett försök!

Torsdag

ska snart ta bussen till skolan. är skadat trött. när klockan ringde sov jag som en bebis och drömde jättebra. när kl är 10 ska jag ta bussen raka vägen hem igen och sova i ngn timme innan det är dax för lite WORKOUT. det är väl på tiden efter tre veckors uppehåll? ;) har blivit lite för många myskvällar känner jag hahaha.

sista dagen

idag har jag varit i helsingborg i tre underbara veckor. men det är sista dagen också..
Träffade Stellan och fikade på Kafferepet. åt en sjukt god kycklingciabatta så det blev en perfekt frulle ;)

åkte hem, sov lite tantmiddag. Sen kom bilen hem vid 17 så jag hämtade upp issa och drog med henne till jysk&ikea. jag var på jakt efter lila gardiner. och har jag väl bestämt mig för något SKA jag ha det. på ikea hittade jag lila gardiner, men de var rätt smala så fick köpa svarta med.. får se hur det blir ;) man får ju en bild i huvudet men om det blir lika bra i verkligheten vet jag inte... vi åt iaf avskedsmiddag på ikea ;) köttbullar för 16 kronor haha det är ju helt galet billigt. och gott!

åkte hem till Issa igen och såg lite true blood såklart. nu dröjer det innan jag får se det igen, det är vår grej!

ska väl strax krypa ner i sängen och sova, blir en tidig morgon. har lite som måste fixas innan tåget går mot Kalles igen :)

Club certified

 

 


Where's the truth when I need it?

haft en go sovmorgon. slängde in en tvätt, duschade och nu väntar jag bara på att tvätten ska bli klar. Då blir det en tur in till stan för att fika med Stellan. Mys!!

Armin van Buuren




måndag

vid 14 idag mötte jag upp Bellan och vi gick till Café Viva, vårt favoritställe. Jag har nog inte varit där på ett år, men när vi klev in kändes det som vi var där förra veckan! Där har man ju varit ett x antal gånger. Blev deras goda tacosallad, som jag alltid åt innan! mycket snack och det fick bli en kaffe med, är så himla trött om dagarna. Innan vi tog bussen åt varsett håll sprang vi inom Lagerhouse. Köpte kakeldekor, med rosor på. Har rätt tråkigt kakel så kan ju vara roligt att sätta upp ett par stycken!

Åkte sedan och hälsade på Issa och såg lite true blood. men när mamma&pappa var påväg hem från göteborg valde jag att åka med dem hem. Hade ingen bil och jag har blivit så jävla mörkrädd haha.


read my lips..

på vintern brukar jag bli lite vinterdepp, när det är som mörkast och man mest sitter inne. känns som om jag är inne i en sådan period nu, kan sova bort hela dagen och har inte lust till någonting. lite vår nu hade inte suttit fel..

Fredag/Lördag

igår kväll åkte jag till mitt andra hem ;) (issa&puttes..)
blev lite fredagsmys med paranormal activity 2 & Tb, såklart! paranormal var inte alls lika bra som ettan.. om man nu kan säga att ettan var bra? :) men för säkerhets skull så fick ebba mysa med mig inatt hihi.

imorse gick jag upp alldeles för tidigt för att vara lördag och pluggfri! kl 8 var Issa & jag på IH för att se semifinalen. Gick inte superbra och hittarp åkte ur. men vi spenderade resten av dagen där för resten av matcherna var riktigt spännande :) vid 14 körde vi snabbt hem för att hämta vovvarna för att sedan se finalen kl 15 :) kul med två helt otippade lag, Bosna mot Påarp och Bosna vann efter lite kämpande ;)

saknaden

idag saknar jag mina kalles-tjejer lite extra. visst har jag det underbart i helsingborg, men de fattas mig!<3






så sant..



happiness exists because sadness and host of other emotions also exist.

nyårssaluten

idag började Issa&jag med att gå en sväng med vovvarna. snacka om snö. vi gick vid en åker och lite så.. jag hade snö upp till låren vid vissa ställen! helt sjukt. stackars albin kunde knappt springa runt ;)

sen åkte vi till IH för att bla se Patrik spela i nyårssaluten. Stellan kom och satte sig hos oss så vi fick snacka lite. i miss the old times.. verkligen! men hittarp tog iaf hem segern så nu blir det väl semifinal (??) på lördag. kul :)


Snabbvisit i Kalles

nu har jag varit en sväng i kalles och fixat med lite grejer.
VIKTIGASTE: BÅDA mina tentor är godkända. Heeelllooo T3! :)

efter att jag var på läkemedelsräkningen åkte jag hem och så gick jag och mamma lite på stan.
Gick hem och började leka Byggare Bob. Snickrade (?!) ihop en hel bokhylla själv, riktigt stolt =) jag kan när jag vill haha. och det blev väldans fint. får ta kort senare ;)

Vi gick och åt på monte martre som ligger nära och bra. toast skagen till förrätt och fläskfilé med bea, sparris och limemarinerade kräftstjärtar för mig till huvudrätt. och lite vin såklart ;)

imorse var det ett till besök i skolan; opponering på arbetena vi gjort.. och vårt blev helt godkänt så det var skönt.
sen blev det lite mer snickeri, satte upp några hyllor och skulle börja sätta upp en annan så passade inte skruvarna. snacka om att jag är trött på hyllor!!!!

nu sitter jag hemma i hbg igen och ska vara här i en vecka till :) underbart! ikväll blir det lite mys till True Blood med issa. jag är helt fast! jag som sa att jag aldrig skulle börja se det ;p

årskrönika

efter att ha läst Malins blogg ville jag också göra en krönika! Men jag orkar inte. Det har hänt så mycket så jag kommer knappt ihåg när det hände :P

så jag tar en terminskrönika..

Vårterminen: Var det bästa på hela året, såklart. gick i fina basgrupp 4 och fick tre kanonvänner som fortfarande är mina favvisar; Emma, Malin &Petter. Jag har nog aldrig festat så mycket som den vårterminen, aldrig träffat så mycket nytt folk, aldrig gjort så mycket nya saker. Flyttade hemifrån, fick lära mig att ta hand om migsjälv, med lite hjälp såklart ;) Mina andra två "utombasgruppsvänner" som betyder väldigt mycket för mig är Johanna&Johanna. Ni förgyller dagarna!

Sommarlovet: Tillbringade jag in fina helsingborg. Jobbade på Max tillsammans med gamla&nya vänner. Hade riktigt roligt och riktigt jobbigt. insåg att det var den sista sommaren, jag orkade inte mer! Jobbade inte jättemycket så jag hann med en massa annat roligt, som en tripp till göteborg med bell. massa stranddagar och massa bus med framför allt Cicci.

Höstterminen: Gick sjukt snabbt, 8 veckors VFU försvann innan de hann börja kändes det som. extremt mycket plugg och rätt som det var kom julen. Har haft världens bästa jullov med massa mys och träffat mina underbaringar; Issa, Anna & Bell.

och nu har det gått ett år och om två veckor är det dax för en ny vårtermin! Och den längtar jag verkligen efter, kommer bli sjukt spännande!

shopping med mamma

är inget bra. det resulterade i en massa saker som jag inte alls hade tänkt på från början. Jag åkte till IKEA idag med tanken att jag bara skulle köpa två lådor att ha under sängen. Kom hem med en bokhylla, något underlägg till grytorna som skulle vara suuuuperbra, ny gratängform (behövde jag iofs, Kim hade min och nu har han ju flyttat) och ja jag vet inte. Kuddar, kuddfodral och ljusgrejer. Jag lyckas alltid fylla bilen en massa när jag ska upp till Kalles. längtar till den gången då jag faktiskt bara har en resväska ;)
jaja jag ska väl inte klaga, man har världens snällaste mamma. Sen ville hon till flowerteam och köpa lite nya blommor, mina har förmodligen vissnat under lovet!

1/1 2011

igår hade vi tjejer en riktig myskväll. total omvändning från året innan :P vi åt så himla god mat, drack vin och spelade Lingon, Lådvin & Långkalsonger och skrattade och snackade skit.

"Skryter du över svenska popgrupper du inte ens gillar när du träffar folk utomlands, har du Iittala-glas med klisterlapparna kvar på och har du någon gång applåderat vid en flygplanslandning? Svarade du Ja på någon av dessa frågor så har du antagligen en god chans i det här spelet.

Lingon, lådvin & långkalsonger är ett fantastiskt underhållande spel där du får, eller förlorar poäng beroende på hur typiskt svenskt du beter dig.. på gott och ont. Spelet innehåller mer än 300 träffsäkra frågor om allt från melodifestivalen och foppatofflor till falukorv och mellandagsrea. Ett helkul spel med hög igenkänningsfaktor som garanterat sätter igång lustiga diskussioner!"

hihi det är riktigt roligt och jag lyckades bli mest svensk hahaha. men de andra var inte långt ifrån så jag behöver inte skämmas ;) men tänk så roligt man har åt detta efter ngr glas vin...

Efter att kl var 12 så var vi lite sugna på utgång/fest men vädret var så jävla tradigt så vi bytade om till mys och tog våra täcken och gosade.

men trots att det ändå blev rätt lungt, är jag rätt sliten:s
så nu ska jag krypa ner i sängen, se en film och sova! Ikväll tänkte jag hälsa på världens bästa issa :)

RSS 2.0