en datorfri sara

har det varit nu ett par dagar! har inte ens hunnit sitta på msn haha. när man väl är ifrån msn ett tag, och sedan sätter sig, då inser man hur tråååkigt det är. och endå kan man ibland spendera timmar (?). sorgligt. lite msn filosofidär ja.

igår körde jag med körskolan, gick väl helt okej, och ja! nu har sara bokat en preliminär uppkörning. om vi nu får loss en bil eller vad det var... anyway, vill inte säga när, för då kommer jag få en sådan press och blabla det enda är att det är om några veckor =)
sen var det stängning med michelle, och det gick superbra, tycker jag. sen var sara s och elvis också där, på bättre humör än någonsin och det gillar vi! ;D
när jag kom hem hann jag se desperate housewives innan jag somnade vid 2, så mysigt!

jaha nu ska jag iväg och handla klorin till mamma för hon har fått för sig att klorinera hela badrummet? ehmms. sen ska jag ut och pressa pressa och pressa lite till eftersom jag jobbar imorgon.

dåligt med bloggning

jepps, det har det varit. har varit iväg på så mycket så bloggen har kanske inte direkt varit prio nr 1.
tisdes var det halkan, sjukt kul och de andra två som var med var toppen. + bellan såklart ;)
träffade elin lite senare på dagen och vi mös lite hos issa med filmis.
somnade tidigt och vaknade kl 11 dagen efter. 13 timmar. sjukt. men det är allergitabletterna, tror och hoppas jag att det är =) så det inte är något annat som är på tok. jobbat rumpan av mig känns det som igår. och fick stressa som in i, hade knappt gjort något när kl var 22 och ingen kunde hämta emma och mig så stress stress och en halvkass stängning. men så är det väl ibland =)


nej nu ska jag fixa till mig och åka in till stan

dofter

härom veckan bestämde jag och d oss för att shoppa nya sommar parfymer. för min del blev det ralph laurens cool och för diana dkny green. mycket goda båda två;p
men sen vandrade vi in på body shop och jag blev helt kär i deras nya serie aqua lily, så himla fräsh. så det blev en duschkräm och bodlylotion därifrån. så himla fräsh och god är den. så så kommer jag att dofta i sommar ;) för övrigt är ju nästan alla body shops prudukter superbra, speciellt deras kroppssmör. helt underbara ;P


Vad doftar ni i sommar? ;d



det var den träningen..

egentligen var det tänkt att jag skulle ner till gymmet, hade ställt klockan och räknat ut att jag sovit mina 8 timmar. MEN, när klockan ringde så kollad ejag ut, tryckte av larmet och sov vidare. det slutade med att jag sovid 12,5 timmar idag vilket är på tok för mycket. kommer vara hur seg som helst. riktigt gos väder idag, önskade att jag vore ledig hela dagen. men men. nu ska jag faktiskt piffa upp mig själv, dvs mask i ansiktet och vaxa benen tänkte jag. sen burra ner mig och ja jag vet inte, glo på vbå som jag inte gjort på säkert 3 veckor. undra hur långt de kommit nu, 2 dagar? haha. jaja.


PUSSINUSS!

snabb bloggning för mina trogna fans?:P haha

hmm.. idag har jag växlat mellan att ligga på altanen och att tvätta. måste bara ta det lite lugnt med solningen, vill ju inte bränna mig totalt för det är ju såååå fult. speciellt eftersom jag lätt bränner mig precis under ögonen så idag har jag faktiskt solat med keppa på, för att vara on the safe side.

igår var det ju som alla vet eurovision och jag älskar ju allt som har med det att göra. ringde mamma från jobbet och frågade om hon kunde hämta mig så att jag iallfall kunde se slutet. vilket jag hann. :) tycker faktiskt att rysslands låt var bra, och det var ju även första gången de vann så grattis =) att sverige överskattar sig själva och tror att de ska hamna bland topp fem och sedan hamnar nästan sist är väl inget ovanligt det heller? :) men ukrainas tjej var ju sjukt snygg och nu får jag motivation igen. imorgon börjas en ny vecka (vilat nu eftersom det är så jäkla mycket pollen ute).

är sjuuukt sugen på cider så ska gå och ta mig ett glas iskall nu! MUMS!

jahaaa

vad ska vi skriva om. ibland har man sådant flyt och sen ja vet jag inte alls. men idag hälsade jag på mami på sjukhuset (hon jobbar där) så efter en halvtimme kändes mitt hjärta, eller ja hela min kropp helt annorlunda. såg vissa fina stunder och ärligt jag blev så rörd så jag fick hålla inne tårarna. hur mesig är man inte då. men samtidigt tänkte jag så, om jag blir så psykiskt involverad efter 30 min på ett ställe, hur ska jag klara mig hela dagar? jag tror att om jag kommer att arbete inom sjukvården, som jag haft lite planer på vill jag gärna arbeta med cansersjuka barn. har jag kommit fram till nu. först var det ju barn överhuvudtaget men sen cansersjuka barn. att hjälpa dem bekämpa det hade jag verkligen tyckt om och det är en av få saker som får mig att bli engagerad! hmm.. får tänka lite till..


nej nu ska jag tydligen äta taco"tårta" vad det nu innebär med mami och karl. och sedan blir det att träffa D har jag fått veta =)

"grym röst,

otroligt vacker. fika? 07????????" fick jag på en hundralapp idag när jag stod i driven. hur skamlöst är nu inte det? hahaha. jag dog när jag såg det. ja vad min blogg då berättar har det varit jobb idagens, och efter det ridning i sin vanliga tur. fick dog lutzen men han är fin han med. men inte som liberty. =)

kort och tråkig blogg, jag vet. men man kan inte alltid vara rolig ;)

with every heartbeat

humörsvägningar till max. eller ja. kanske mer känslosamma. ena stunden är jag överlycklig för att sen falla till baka till fruktansvärd ångest. och jag måste nog ta tag i det. vet inte ens varför jag skriver ut det i min blogg? så att alla kan se? det är verkligen inget rop på hjälp, utan mer nog att bloggen funkar som en dagbok där jag kan skriva av mig. förlåt om jag blir för privat och om det stör er, och är det så behöver ni inte läsa =)

jaha, vad har hänt idag. besök hos frissan ju, och sen åkte jag in till stan för att möta upp diana. mycket skratt och snack då vi är i samma situation. sponge d då.. blev ett bussäventyr till bk och sedan tillbaka till mezo för en god paj = riiiiktig fuskedag. men det är jag värd med denna jävla pollenallergin. fy vad jag mår av den.

nu ropar sängen för imorgon är det upp tidigt =) och jag måste ju helst ha minst 8 timmar sömn haha

stop and stare

igår var det jobb som vanligt. 18 timmar på två dar. trött jag är istället. att jag dessutom stannade kvar två timmar för att jag är världens snällaste gör mig inte piggare. iaf. hjälpte sponge d och ramlefian med stängningen. så de kom ifrån i tid. och hur snäll är man inte då. helt sinnes ju, blir ju själv förvånad haha

och idag var man uppe med tuppen (hmms.. kl halv 8) för att vandra iväg till frisören. helt okej tyckte jag det blev. inte lika platinablondt utan lite mer normalt. men som vanligt hatar jag nyfärgat hår så jag lär väl vara nöjd om en vecka =) testade dock ett sjuuukt bra serum, nästan som silikondroppar. har nog aldrig haft så lent hår. =)

jag bara måste berätta

om min dröm jag haft inatt. helt äckligt läskigt är det faktiskt. Jag drömde om en tjej som jobbat hos oss innan, katta, som är gravid och ska föda snart. i natt drömde jag om henne, och att hon fick sitt barn..

i morse kommer hon in och hälsar på oss. och innan hon hinner säga något så berättar jag om min dröm... då kläcker hon ur sig att  hennes vatten gick i natt och att doktorn gissar på att hon ska föda idag. HUR SJUKT ÄR INTE DET? hoppas iaf att förlossningen går super bra =) vi håller tummarna!

nu är jag helt sinnes trött efter 9 timmar på jobbet och cykling till och från staden idag. att jag nyser var femte minut och är jätte täppt gör det inte bättre. HOPPAS att det bara är som jag reagerar extra på pollen nu, jag ooorkar inte en förkylning till.

PUSS på mina sötnosar

en förkylning närmar sig...

fy för, jag orkar inte bli det IGEN. suck asså. att jag alltid ska bli det. detta är nog fjärde gången denna våren! igår var det jobb igen och veckan har slutat på 33 timmar tror jag. helt okej =) efter jobb åkte jag och sponge-diana square till bion och såg dumpad. helt okej med en massa fnitter! hihi. sen har jag nog faktiskt inte så mkt mer att skriva om!
nej nu ska jag klä på mig och trampa iväg mot issa. ska ställa cyklen där medans jag är på jobb =)

om allt går i lås..

blir jag överlycklig!

helgen har och kommer att bestå av massa jobb. men igår var det bara kul, älskar sådana jobbedagar! ser riktigt fram emot att gå dit idag! stängningen igår gick dessutom riktigt riktigt bra. kul =) skönt att vara hemma INNAN 23 (vi har en timme på oss efter 22 att stänga) en lördag! tur att micke är så snäll&kör mig!
ikväll blir det bio med sponge-diana square! hahahhah jag dööör. och både bokstavligen och bildligt. när diana läser detta så ajajaj vilken smäll. men you know you love me ;)

nu ska jag rusa! 

min fredag kväll

slutade med att efter jag sett 40 minuter av saw 4 gick och la mig klockan kvart över tio. helt sinnes ju. så tidigt somnar jag inte ens på de "vanliga" dagarna (om det inte är en torsdag vill säga, då brukar jag också vara tidig). skönt att sova uuuut. vaknade vid 9 imorse vilket betyder 11 timmar sömn. men jag måste väl erkänna att någon timme till hade jag kunnat. men det är väl det övertrötta som kommer.
duschat och smörjt in mig i en go kräm och nu tänkte jag strax platta håret, har inte haft det platt på ett tag så får vi väll se.

idag blir det jobb och ännu mera jobb. tur att jag är ledig imorgon =)

21 timmar & 43 minuter

sedan jag skrev min senaste blogg. haha. jaha vad har hänt idag, jo jobbat lite. fått juni schemat som jag btw älskar. =)
sen mötte jag upp diana för att ta en sen lunch på det "nya" bagatelle, vet inte vad det heter nu riktigt men gott var det. ville testa en massa! sen gick vi och köpte varsen ben and jerrys.. vår glass. och den är ju sjukt god. vad som var ännu bättre var att jag gick och tränade efter den. Imorgon vill jag INTE vakna. kommer säkert ha en sinnes träningsverk i magen.
träningsverken från ridningen igår är inte att leka med och den brukar alltid vara värst dag 2. och ovanpå detta så nu ett abspass idag! men vem vet, det kanske "stretchade" ut den lite.


nehe, ikväll blir det bara mys, all by myself och möjligtvis mammi och pappi!

falling apart

haft en riktigt mysdag idag med diana. först på väla och kolla och mysa. åt också på tacohouse. som är sjukt gott. älskar det. speciellt Quensiladasen eller vad det heter hihi. sen tog jag bussen bort mot ridhuset och där hade vi ett pass med lösgörande arbete. gick helt okej och i slutet gick det perfekt. då skulle man haft en kvart till så hade det varit ännu bättre. känns alltid som att de är de sista fem-10 min som man klarat upp det. menmen..

sen kom mamma och hämtade mig och vi åkte tillsofierokiosken. blev två kulor där. fy mig. jag som tillochmed köpt två bikinisar idag! men imorgon ska jag jobba fyra timmar sen in till stan igen och fixa lite med d. och efter det tror jag det får bli ett abs pass så löser det väl sig? =)

tjoho!

nu sitter jag här, döds trött och helt färdig. ska ta bussen och åka till väla med diana. känns helt dumt att åka dit när det är så fint väder men vi ska fixa lite grejeeer. ihih.
igår på jobbet gick det superbra, britta kom mitt i röran (som vanligt, hon har nog någon slags "nu är det skitdåligt i hyllinge, nu ska jag dit och retas haha"-radar). så jag och eve fick stänga ALLT efter 22, och vi klarade det på en och en halv timme. vi är bäst. eller ja, alla är bäst! men det gäller att sammarbeta och hjälpa varandra =)

ohh måste tipsa om den nya proviva Guava/acerola sååå god =)

 <--- min nya favvo! :)

tisdag : )

så gick dagen snabbt  undan igår. och tiden på jobbet bara flög iväg, skönt med sådana dagar! tur hade jag att mamma var i stan så hon kom och hämtade mig. så var jag hemma halv tolv ist för halv ett. lite längre att sova ;p

jaha nu är jag uppe med tuppen och tänkte faktiskt CYKLA till gymmet och träna och sen CYKLA tillbaka. fy vad jag är duktig! haha

musklig måndag

haha såå fyndig jag är med mina dagar. vilken tönt jag är =)

jaha vad har jag hittils åstadkommit idag? hmm. ringt frisören körskolan och lite sånt vettigt. sen en sväng på gymmet. helt otroligt varmt därinne. gick väl bra på ummvärmningen och styrkan. men fyy.. crosstrainern efter var inte rolig. tydligen svettas jag vid mina handleder haha. blank och fin där :p styrkan idag gick bra, älskar alla benövningar (kan bero på att det är min starkaste sida).

och så måste jag rekomendera en sida jag blivit helt fast vid. www.shapelink.com
en träningsdagbok på internet där man kan lägga ut alla övningar man kör, all konditionsträning kostdagbok osv och den räknar ut allt! gillar den riktigt mycket, men det tar ett tag innan man fattar hur man gör, jag är fortf. inte helt hajj på det!
är även nöjd med mitt matintag idag, fortsätter jag så här så kommer jag vara sjukt stolt över mig själv. hade dock behövt öka proteinet lite och minska kolhydraterna lite till. men det kommer, man lär sig mer och mer.


nu ska jag ta en snabbdusch för att sedan köra med pappi. så se upp :)

sunkig söndag?

hihi eller nått sådant. mådde väl sådär igår. sov jätte, jätte dåligt natten mellan lördagen och söndagen. jag som inte tyckte att jag var sååå påverkad men alkoholen satte sina spår endå. konstigt.  haha.

middagen hos Bell var trevlig med god mat och så. tivvan var också helt okej. allt är ju vad man gör det till!


jobb igår och stängning med matilda. gick helt okej förrutom att det kom folk hela tiden så att förstänga var inte så lätt. och sen när klockan väl var 22 så gick tiden skit snabbt. och med de "nya" reglerna vägrar vi att jobba obetalt så det som inte var färdigt fick bli så!

nu ska jag gå och klämma i mig lite frukost fast att jag egentligen inte är sugen på det! och sen ska massa annat hinna göras! beställa tider osv... tråkigt! men det är väl så det är att vara vuxen?:P

hinner snabbblogga lite

min soliga lördag har hittils bestått av en lång promenad (läs en timme) och lite solning i trädgården. sköönt. dock låg jag till en början i gräset tills det började klia på benen och de blev helt rödflammiga. snyggve ikvll lixom. så vi får se hur outfitten kommer att se ut!

nu bär det av mot issa, vilken resa det kommer att bli haha. har faktiskt packat en hel resväska. jag är inte klok.

för att tilllägga

är jag väldigt avis på min bror. han har fått för sig att deffa lite, dvs att träna bort lite fett och kommentaren han kläckte ur sig igår "jag fattar inte tjockisar, jag har gått ner ett kilo på en vecka och det var inte ens jobbigt"..

visst man ska inte gå ner snabbt, men det är klart, med de musklerna han ligger inne med är förbränningen nog rätt hög. men själv får man slita som ett djur för att bara gå ner ett halvt. guuud vad världen kan  vara orättvis!

gud vad tråkiga ni är!

här skriver jag och skriver jag och ni läser men ingen kommenterar! trist! ;D

ja nu sitter jag och äter min otroligt nyttiga frukost med massa proteiner och vitaminer, precis det som min kropp behöver just nu för att orka. det KÄNNS som om det börjar gå åt rätt håll nu, men man vill ju inte ropa hej förrän... eller rättare sagt det kan ju inte gå mer än åt rätt håll? låg rätt dåligt till innan haha.

nej nu ska jag dricka upp min proviva melon/tranbär som jag lärt mig älska. den smakar sommar. kommer ihåg förra sommaren när manuel&marcus bodde på söder och jag var efter dem alltid. då fick jag för mig och köpa den men den smakade hemskt då.. men ja. kanske är det just därför jag gillar den nu, för den väcker en massa glada och mysiga minnen?


promenadskorna väntar.....


(vilken nörd jag håller på att bli haha)

my new lover (ÄNTLIGEN KAN JAG AVSLÖJA DET)




äntligen kan jag avslöja det! vi har försökt dölja det såå länge men nu kan vi inte dölja vår kärlek till varandra!!
hahahahha

move your body

ridningen idag var toppen. som vanligt =) men lite mer idag ;) det var ju så fint väder så rosie tyckte att vi skulle rida ut och paniken började stiga. liberty som är min häst för tillfället var också den häst som slängde av mig sist, och jag var inte pigg på en repris! men hon sa att han hade gått med i tisdes och att det funkat bra då, så jag fick minsann hoppa upp på honom. vilket jag är glad över att vi gjorde. vi gick iväg tille tt fält där vi fick rida själva. helt underbart. och han gick ännu bättre ute än inne! så fiiin. verkligen min favorit nu! och jag har övervunnit min rädsla!

jaha ja, nu har jag fått skriva av mig om ridningen. måste också tillägga att jag är sjukt sugen på att dansa haha. så jag hoppas att det blir mycket sådant på lördag! ;D


dagarna bara springer förbi mig..

jaha vad har jag hunnit med då. jo i tisdes var vi på möte med christoffer bergfors. väldigt intressant och det är nog väldigt få som vet hur mycket max gör för miljön och för de som har det mindre lätt. de har ju bla byggt upp sos barnbyar och om man känner mig ordentligt vet man att det värmer mig så otroligt mycket i hjärtat. 2009 ska max tydligen också skicka ner ett flygplan (okej det var väl inte så miljövänligt, men endå) och jag hade faktiskt väääldigt gärna åka med. men vill man vara på max så länge till? hmmm.. nått måste iaf hända i mitt liv, börjar bli otålig. nej men sen pratade han en massor om nya restauranger expandering, hur året gått och hur det kommande året kommer att se ut.
sen var det lite möte med oss bara från restaurangen, och det var väl okej. förruom att det ibland känns som om vår chef viftar bort det vi vill säga, men det måste vi ändra på.
efter mötena begav vi oss bort mot hamnkrogen och åt. vääldigt god pasta och cider. hihi. det var iaf väldigt trevligt det med och kvällen slutade jag med att se desperate housewives som jag hade bandat. perfekt tisdag =)


igår var dte jobb, gick strålande och alla var på topphumör hela dagen! så ska det se ut! även om jag blev lite sen (en timme....) hihi. men vad gör man inte för sina maxvänner ;p

nej nu ska jag äta min frukost och sedan gå min dagliga promenad. ska försöka gå i bara linne? tror ni det är för kallt? sen kanske man hinner ligga en timme på altanen innan nästa aktivitet, ridning! :D

på väg mot gymmet

är jag. har inte varit där på hela förra veckan så måste ta tag i det. idag ska jag göra något som jag längtat efter, cykla ner, träna och sen cykla hem. har gjort det mååånga ggr förrut när man var i bättre form haha så vi får väl se hur dte går idag. har iaf stadgat min frukost lite så att jag ska orka =)


nyss spelade dem snoopdogg och pharrell med beautiful. oh den är såå bra. bara tänker på friabad för några år sedan, måste nog vara sommaren mellan 8 till 9an om jag inte minns helt fel? underbara känslor man får <3

ny bloggplattform?

fattar inte så mycket, men har råkat flytta min blogg. vet inte vad det sker för förändringar eller nått haha.

jaja igår var jag bakis som fasen och mådde därefter. segade hela dagen och en glass på sofierokiosken med linkan satt fint. testade faktiskt en ny sort, alp olle! dock tror jag att jag ska hålla mig till min favvis i fortsättningen: Hasse Hassel fast med dajmkulor ist ;)

senare på dagen träffade jag bell. fikade först lite på espresso house och sen kom diana och vi käkade på telegrafen. gooodaste maten haha. mums! sen gick diana och jag till mezo, tog varsin smoothie och snackade skit.

idag har jag jobbat och slitit men som tur var kom micke och hämtade oss =) så jag var hemma innan elva en stängning, wooo!

så nu ska jag gå och se kvällens avsnitt av cashmere mafia!

min underbara lördag

fortsatte riktigt bra. ner till hampan och ta en godis drink. riktigt god var den med bacardi apple och bolls razz och lite sånt i tror jag nog. satte oss ner och tre min senare blev vi överfallna av ett helt gäng killar som var ute på svensexa. sjukt kul faktiskt hihi.

sen tog vi bussen hem till zsoli, eller ja till lokalen där det bjöds på mat och dricka. massor av folk och musik haha låter som folketshus men det var trevligt. :) sen vid 1 ville vi in till stan tydligen och vi gick till hampan, igen. men där var för dött enligt mig och issa så vi gick till stekhuset, som om det vore mycket bättre? hahah. så vi bestämmde oss för tivoli. och där var det sjukt kul, bra musik och ännu mera alkohol. = en toppenkväll.


hihi. så nu mår man som man mår efter två resorb, en ibutemin och frukost. nu väntar jag på linkan så ska vi åka till sofierokiosken. muuums <3

helsingör here i was? :P

iaf, var ju i helsingör i förmiddags med pappa, jerker och bosse. faktiskt riktigt trevligt och handlade lite mumsiga bacardis till ikväll och presse till zsolan. och världens tuffaste skor. jag älskar dem redan, och karl hatar dem. hahah. först trodde jag att han menade mina kläder och blev skit ledsen, men sen var det skorna. tur =) för de bryr jag mig inte om, de är bara så jag!!!

tog adjö av dem för att möta upp linkan och vi gick till telegrafen as usual. mumsig hamburgare och världens godaste pommes frittes ;D

nej nu ska jag in mot stan =)

helsingör here i come..

okej, är fortfarande på solskenshumör. :) gottans.
ska med pappi och störa han och hans vän när de ska till helsingör. gillar ju faktiskt den staden ganska mycket, dels av lite olika saker som bla. shoppingen och mycket alkohol? :P och det sistnämnda är det som ska inhandlas lite av tänkte jag. och sen förhoppningsvis hittar jag ett par vårskor som jag behöver väldigt mycket nu. mina vita (eller ja, de var en gång i tiden det) tygskor börjar nog se sina sista dagar...


sen blir dte nog en fika med linkan, mysigt! hihi fick förresten besök av honom och peter igår. fy vad jag skämdes. max outfitten är ju den nya sexy nurse dräkten! eller? ;)


ha en bra dag alla =)

friday im in love

guuud. är på ett så otroligt härligt humör idag och tack gud för det! har varit nere ett tag idag, så det känns skönt. har varit på solskens humör hela dagen, kanske pågrundav min fina morgon prommis? skogen var verkligen sjukt vacker med alla lummiga träd och vitsippor. och snart kommer liljekonvaljerna som är min favvis, de luktar så gott! vilken nörd jag låter som =)

sen iväg till stan för att fixa lite ärende, och inte ens att jag inte hittade ngr tajts kunde pajja mitt humör. (letade dock bara på gina). iväg till jobb och jag stod i grillen all night long utan att sura utan var verkligen haha ja. glad. vilket tjat menmen =)


och nu lyssnar jag på the cure - friday im in love och får sånna bra magkäsnlor. fast samtidigt. tänker på när jag max johan christoffer mfl hade singstar kväll. miss the old maxgänget. men jag gillar ju er som är kvar, my beloved ones.. :) utan er hade dagarna varit såå tråkiga och jag ser framemot vår middag på tisdag!:D


och imorgon är det party <3<3<3




okej, valborg ÄR fjortisarnas dag

trodde jag inte förrens jag såg det på riktigt. igår kryllade (för de var som myror) knutan av fjortisar. helt otrolig. medelåldern var nog HÖGST 15. hihi. menmen, alla har väl varit fjortisar förrutom jag? ;) hihi.

jobbat hela veckan och så kommer det att fortsätta.

men idag var det lite jobb på dagen, dubbelt betalt satt inte fel. lite fööör mycket att göra och lite fööör lite folk kanske.. men så är det ju alltid hos oss numera. såååå kul! sen fick jag skynda mig iväg till ridhuset myspys.
och nu har jag precis deklarerat. tänk, jag vet hur man gör nu. men om jag kommer ihåg det om ett år är ju en annan fråga ;)

RSS 2.0