min födelsedag

idag blir jag 22! önskade att jag fick vara hemma med min familj. Känns jättekonstigt att vara här och fylla år, känns inte alls som min födelsedag. Men jag hoppas på en mysig dag på praktiken och ikväll blir det lite mys med några av tjejerna så detta ska vi nog kunna reda ut :)

jag skrattar så jag nästan gråter

när jag ser detta! har ni någon gång sett stampa med laroy på youtube?? vi försöker väl göra något liknande. sorry att ni får vända lite på nacken ;)


två kvällar i rad

och jag borde vara duktigt sliten.. men inte, vilket är jätteskönt! har hunnit fixa klart min del av ett arbete och fixa lite till på hemtentan. nu har jag duschat och tänkte strax kila hem till johanna. vädret är aaaaskasst idag, och vi som ville gå på julskyltningen! men det blir nog en liten sväng ändå..

igår gick Emma&jag hem till philip där David och Pontus var.. Vi som skulle ta det lungt. Blev det ena efter det andra och shottar och ja jag vet inte. Hamnade på nivå där vi tog en cider till och bara snackade. En riktigt bra lördagkväll med andra ord.

vuxenpoäng till mig!

idag har jag köpt en julstjärna (blomman då..) lite vuxenpoäng till mig!!! :)

jag sa idag att jag hade inte minnesluckOR från igår, jag har EN minneslucka. dvs, hela kvällen hahaha.

idag ska jag försöka att komma ihåg lite iaf ;)

Nu ska Emma och jag äta lite, se madicken och sedan hem till philip!


funderinger dagen efter

sitter i soffan och försöker klura ut gårdagen. Det blev en massa alkohol och jag får ju ta konsekvenserna från det. Jag minns att när jag kom hem igår har jag slängt alla kort (förutom körkort och bankkortet) i badkaret. har en svag aning om att jag kände att jag skulle veta vart det låg, så därför la jag allt där.

funderar över varför jag stannade kvar på harrys, och vad jag gjorde där helt ensam? hahaha ja har inte umgåtts med någon vad jag minns efter att alla tjejer gick, men något måste ju varit skoj eftersom man är kvar själv??

funderar på om jag ska diska.. men jag tror att jag har lite för ont i huvudet...

i övrigt. HADE JAG EN TOPPENKVÄLL!!!! :)

.


birthday girl!

ikväll fuskar jag lite och firar min födelsedag! fick sluta lite tidigare på praktiken..
när jag väl öppnade dörren möttes jag av detta:

och detta:     

min första tanke var helt ärligt, fan jag har lagt all smutstvätt på vardagsrumsgolvet hahahaha.

sen hoppade tre sötnosar, malin, emma&johanna, fram och blåste i partytrumpeter och hade sig!! gissa om jag blev förvånad?? SÖTASTE! ingen har någonsin gjort så för mig!!!
sen såg jag detta:

hur underbart är inte detta? jag ÄLSKAR prinsesstårta!!! men den sparar vi till ikväll då resten kommer!
har en känsla av att detta kommer att bli en bra kväll ;)

nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig lite!

.

tänker på pappi idag<3

dryga hemtenta

sitter och skriver på min hemtenta som är sjukt dryg. Omvårdnadsprocessen, vad är det egentligen? Jag har svårt att se det framför mig och det gör mig sjukt omotiverad till att skriva om något som jag inte känner att jag får ut något av.......

i eftermiddags blev det en sväng med tjejerna. vi åt lunch på 13 och sedan skulle vi hitta grejer tills imorgon. hittade ett par riktigt fina strumpbyxor som jag tänkte ha till min nya klänning. men klänningen är aaaaaskort så vet inte hur jag ska göra riktigt haha. så kort klänning har jag inte ens på sommaren.. hmmmm.. får nog bli en retur men vad ska man då ha på sig imorgon??


äntligen snö

vet att jag kommer få ångra detta, men nu har vi äntligen också fått snö!!!
visste ni att jag sökte in till östersund för ett år sedan och verkligen ville komma in där?? blev jättebesviken när jag inte gjorde det, men tur i oturen. så mycket hemlängtan som jag har hade jag nog inte trivts där. Karlskrona är för långt borta!

tur att jag har små sötnosar här borta. vad hade jag gjort utan dem? Ikväll var det lite greysmys hos johanna med emma!! :)

julmys

idag har vi haft vår sociala aktivitet med the oldies och vi valde att baka pepparkakor, lussebullar, dricka glögg och mysa!
så det är väl vad min dag har bestått av. tyvärr ville inte så många gamlingar vara med, vilket betydde mer gotte till sara. haha jäklar vad jag ätit. fick en sån jävla magknip efter all jäst som jäst i magen hahaha.
men det var riktigt mysigt de som var med uppskattade det nog riktigt mycket!

sen fick jag ju faktiskt gå till gymmet och försöka bli av med lite av allt jag proppat i mig. så lite nöjd är jag idag ;)


hur mycket

regn kan det finnas? Det har regnat konstant i kalle i ett dygn. och inte lite heller.
jaja här sitter jag och bloggar om vädret när jag borde borsta tänderna och åka till praktiken..
hejdå!

funderingar från crosstrainern

folk förstår inte hur jag orkar stå så på crosstrainern som jag gör. svaret är enkelt. det är där jag har min egentid, tänker och reflekterar hur dagen har/kommer att vara och tänker på allt mellan himmel och jord. plus att vi har faktiskt rätt mycket ögongodis på loket så att stå där och titta på snygga killar och lyssna på bra musik är ju inte tråkigt direkt ;)
MEN. det finns några saker jag tänkt på.. oporrigt på gymmet är:

* killar som använder samma träningskläder alltid, alltid!! Det finns vissa, som ser bra ut och så. men som har på sig samma jävla kläder alltid. (jag hänger där ofta, så jag vet att det är samma;) varför??! tänk vad det måste lukta haha. man är ju där för att svettas och inte gå runder och vara snygg, men man kan byta!

* killar med tajta byxor/små short. samma sak där. varför?????? Att se blekvita, håriga ben är inte jättesnyggt. nejnej. och tajta löparbyxor på killar går också bort. tycker jag!

söndag


nu har jag gjort mina helger på praktiken. Känns skönt, men samtidigt sorgligt.
 För snart är min tid där slut
och det kommer faktiskt att kännas tomt...
idag satt vi en väldigt lång stund och tittade på skidtävlingarna som gick.. vad jag vill åka på vintersemester!
jag är inte gjord för detta tråkiga jävla regnet. ge mig lite snö...
 kommer väl ångra min önskan snart känner jag, men det får jag ta då ;)

efter praktiken blev det en sväng till gymmet med Emma. Sen ikväll har vi slappat hos mig
och myst till ensam mamma söker och film! perfekt avslut på helgen. imorgon är det SOVMORGON!!! :)

min helg

har mest bestått av praktik. i fredags var det fest i huset och de gick inte förrens 1.. och kom igen klockan 4! kul när man ska upp 6 ;) Men payback is a bitch haha nästa fredag blir det inte lugnt.. fast jag är egentligen ingen som bryr sig om ifall man har fest, det är bara skoj.. bara inte när man ska upp så tidigt!

igår firade vi söta Johanna lite. Direkt efter praktiken åkte jag hem och duschade och fixade mig lite..  gick hem till Johanna och fick lite mat och massa gott vin! inte helt fel! synd att man inte kunde följa med ut bara..

nu blir det praktik heeeela dagen.


You'll never find nobody better than me

ska strax bege mig mot praktiken. känns lite trist att vara där en fredagkväll men men det är min sista helg. och jag är riktigt fattig just nu så det är väl lika bra att vara på ett ställe där jag inte kan spendera pengar ;)

en dag på stan

har gått runder på stan för att hitta en födelsedagsklänning. nästa fredag ska johanna &jag fira våra födelsedagar så då ville jag ha en ny klänning. hittade inget direkt så beställer nog en från hm! provade en där idag men som faktiskt var för stor (ojoj) så ska beställa en mindre!
blev frukost/lunch på 13.. pasta med räkor/kräftor, min absoluta favorit ;)

så mitt shoppingresultat idag blev en julstjärna! det enda julpyntet jag ska ha. vill inte ha en massa plockigt.. men jag vill sätta upp den nuuuu men måste tydligen vänta tills nästa helg! då får ni se hur den ser ut ;)

sen stack vi iväg en sväng till gymmet och svettades.. när jag kom hem ochs att nyduschad i handduken ringer det på dörren. jag som inte ens svarar när jag inte känner igen numret på mobilen, tror de att jag öppnar dörren nyduschad då?? noooo. fyy. hatar oväntat besök haha man får ringa innan tycker jag!!! var säkert ändå bara en tvlicensnisse så lika bra att inte öppna ;p

ilsken

min morfar börjar bli lite gammal och även lite glömsk som man kan bli. men vi valde att kolla upp det lite mer och det har tagits massa prover.. idag ringde mamma och berättade lite om det.. Det visar sig att han har en slags demens, MEN som läkaren inte riktigt kunde förklara vad det innebar för han förstod inte alla begrepp osv. är det inte en läkarens skyldighet att kolla upp sådant innan man har ett uppföljningssamtal?! eftersom vi just nu håller på och läser om detta blir jag arg som fan för jag tycker det är oerhört viktigt att man tar reda på (eller iaf försöker) ta reda på vad det är för slags demens och vad det kan ge för konsekvenser? Är det en demens som gör att hans personlighet förändras totalt? Kommer han att glömma bort hur man äter? Behöver vi som närstående tänka på något extra? men det kanske bara är jag som tycker såhär????

basgruppsmöte

min dag idag har mest bestått av basgruppsmöte. pratade om våra tentor/hemtentor/uppgifter vi har kvar. jag fattar inte hur jag ska hinna. blir ingen hemresa till helsingborg på länge :(
och snart har jag gjort mina 8 veckor på boendet! DET är helt sjukt, fattar inte att tiden gått så snabbt. kommer sakna mina tanter och gubbar så mycket. och jag är otroligt stolt över mig själv för äldrevård var det jag såg MINST framemot och nu är det verkligen jätteintressant!
imorgon är det hospiteringsdag vilket betyder att den T1 kommer till mig och jag ska vara handledare för henne. dock jobbar jag 13-21 så det händer kanske inte så mycket då.. menmen det ska vi nog klura ut!

summertime

denna låten känns verkligen som en sommarlåt. lite pepp i hösten ;)


girls will be girls


nässprays junkie

jag älskar nässpray, finns nog inget bättre än det. men när jag väl börjat kan jag inte sluta, fast att jag inte ens är förkyld?? har ni några bra tips på sluta-använda-nässpray?

Just close your eyes let me hypnotize you

en låt exakt i min smak..


lika glad

blir jag när jag går till kylen :)


Let's go all the way tonight

nu har jag gjort mitt på gymmet för idag och sitter och äter frulle. inte tokigt!
strax kommer emma över och så ska vi klura lite på hemtentan, ångest. ännu mera ångest att man knappt börjat. förstår inte riktigt hur de tänkt sig att vi ska hinna med allt!

Farsdag

ikväll har jag myst med Johanna och Emma. vi har sett gossipgirl, ensam mamma och lilla sjöjungfrun. Det är en av de bästa disneyfilmerna och jag kan den utantill ;) speciellt fint är det i slutet när pappan faktiskt gör henne till en människa. Jag blev så tårögd för det är så min pappa hade gjort. han gör allt för mig och det gör mig lite ledsen att jag inte fick vara med honom och min familj idag på pappadagen! världens bästa pappa<3




man kan ha det sämre

Igår var en riktig slappedag. Johanna och jag var så lata (hmm.. läs bakis) så Rebecca fick laga mat till oss. Det blev tacotårta, riktigt gott!! :) Sen såg vi "what happens in las vegas". lagom ansträngande dagen efter ;)

nu har jag handlat lite mat och är så jävla fattig. haha. jag önskar mig ett års betald hyra i födelsedagspresent! hade inte varit fel! haha.
ska strax iväg till gymmet och göra lite nytta där.. var inte igår direkt ;)

why don't you love me?

jag älskar när man får flashbacks efter en fest! haha och vilka flashbacks vi fick igår när vi satt ett gäng hos mig, drack och snackade om allt. Johanna, Johan, Johanna igen, Johanna igen (det är faktiskt sant, folk har ingen fantasi när de namnsätter sina barn) och Emelie var här.
Vet ni vilken låt som spelades i början av kvällen i onsdags (när man fortf kommer ihåg vad det var för musik)

varför gör man sexybich på tyska?? Haha sjukt.

 

igår blev det iaf en spontanutgång om ni inte förstod det :) De är alltid bäst. Fick ett sms när jag satt på bussen hem från praktiken att vi minsann skulle ut och jag är ju inte sen på det. Blev en sväng till Harrys och det var trevligt, det är det alltid där ;) och det råkar alltid spåra ut lite men det gör inget det heller! ;)


blåljuskryssning!

har varit lite dålig uppdatering här, men har varit så upptagen ;)

i tisdagskväll kom johanna, johanna & Rebecca hit och vi åt pizza, godis och såg på film! sen blev det sleepover och onsdagmorgon började med champagnefrulle! kl 7 gick vi till bussen som skulle ta oss till båten. vilket jävla dygn. så himla roligt och vår klass är så bäst!  Det var ca 30 pers från vår klass som var med så det var riktigt roligt att så många var med!! :)
båten avgick 9 och vi hittade på lite småsaker på dagen. vid 17 började alla fixa sig och förfester i varje hytt. Det var ju en blåljuskryssning vilket betyder att all personal inom sjukvård, polis & brandmän var med. så skoj! vid 20 var det fördrink och det var nog inte så mycket folk med som de förväntade sig så det blev en massa bubbel till oss. middag med buffé och fri alkohol slutar ju bara på ett sätt, galet! sen vart det party in på småtimmarna och halv sju imorse var det frulle! inte många timmars sömn haha och alla var räääätt slitna vid frukosten. jag blev något glad när jag fick ett sms om att vårt basgruppsmöte var inställt och att jag började praktiken kl 15 då ist. när jag kom hem vid 10 imorse hoppade jag in i duschen och sedan somnade jag..

har haft en mysig em/kväll på praktiken och nu ska jag soooova. upp tidigt imorgon igen. längtar efter helgen ;)

mot karlskrona

Nu är jag påväg hem till karlskrona och det är lite jobbigt denna gången faktiskt. När man haft så underbar helg som jag haft känns det lite extra. Jag har verkligen världens bästa föräldrar och de gör verkligen allt för mig. Inte alla som har den turen. Men istället för att vara ledsen får jag försöka se framåt och tänka på allt roligt som händer i mitt liv och ta vara på det. I veckan är det ju tex kryssningsdax. Kommer bli galet!

familjedag

idag började jag dagen med att åka till issa för att hälsa på henne och säga "hejdå" till valparna. för nästa gång jag kommer dit kommer där inte vara några söta liv som biter en i fötterna eller myser med en i famnen. kommer kännas lite konstigt!

vid 14 åkte hela vår familj + killens familj pappa har företaget med ner till malmö och såg någon föreställning av bla dem från hipphipp och johan glans. vi brukar hitta på lite saker då och då, riktigt myyyysigt. sen åkte vi tillbaka till helsingborg för att äta på cardinal. vi beställde in allt möjligt och det var riktigt riktigt gott alltihopa och jag har väl ätit för ungefär en vecka framåt. gott att vara hemma ;)
jag och karl åkte hem och såg klart inception. Min blivande (fast han vet inte om det än....) man är ju med i den filmen såklart man måste kolla ;) är det någon som sett den och fattat slutet helt eller är jag trög och det kommer en tvåa? både jag och karl är nog lite trötta haha.


Myshelg

sitter här och väntar.. känns drygt att åka till skolan för att vara där i två timmar, när man varit ledig hela dagen och kunde åkt till helsingborg för längesedan! menmen. man får göra det bästa utav det och jag ahr hunnit med en sväng till gymmet och solat. jag kommer bli en liten ryyyynkis!! :)

lite internetshopping!

man måste ju bara älska internetshopping. perfekt när man inte har någon tid för att gå på stan ;)
igår trillade sexandthecity 2 ner i min brevlåda, som jag faktiskt glömt bort. var ett tag sedan jag bokade den så det blev en glad överraskning. älskar paket haha!
sen idag fick jag hem min ring från stylebytyra.se. trodde inte den skulle passa för deras storleksguide var lite knepig så trodde att den skulle vara för liten. men den är tom lite stor. jättefina smycken!!


förvånad

över att jag faktiskt är uppe och inte dör av trötthet. som sagt är jag ju ingen morgonmänniska så jag blir lika förvånad varje gång klockan ringer kl 5 och jag går upp!
men imorgon ska jag inte gå upp förrens 8, tidigast ;)

nej nu ska jag gå iväg till bussen och åka till praktiken. kort och skön dag hoppas jag på idag!

godmorgon mina gull

vi har ett sånt jävla höstväder här. dimma dimma dimma. ser ju ingenting. och de har tagit in alla båtar utanför mig = höst :/

nu ska jag strax på en föreläsning om njursjukdommar. blir lite basgruppsmöte och efter det ska jag dra mig till gymmet! det är verkligen dax att gå dit, drömde igår att jag var där och körde ben. och så blev jag så sur på mig själv att jag glömde en övning, men jag går inte tillbaka och göra den! haha jaja tid att dra sig dit då med andra ord!

ny vecka

Måndag och ny vecka. Har varit en lång dag idag. Ställde klockan för att fixa skolgrejer innan jag skulle iväg på föreläsning. Den handlade om colorektal cancer dvs cancer i tarmen och om akut buk. Jätteintressant men det var en öppen föreläsning som egentligen var till för t5or och treor så man kände att det ibland var lite avancerat men det gick ;-) har även varit en sväng på praktiken där vi fått två nya boende. Spännande!

RSS 2.0