sommarväder

soool. älskar det. fast att jag måste jobba. men jag unnar mina älskade lediga vänner detta =) haha. snällt va? ;) vet spec. en brutta som kommer att ligga och steka. jaja, jag får väl ta ett par gånger i ett solarium innan vi åker så att jag inte bränner sönder mig helt och hållet.

igår var det jobb 12-19 gick hur bra som helst och alla blev glada då vi såg att årets löneförhöjning började 1/5. underbart då jag jobbat som en iddi denna månaden. efteråt duschade jag och fixade mig på jobbet och körde eves lilla bil in till stan och Zarah.
åt en sjuuukt god middag, drack cider och snackade skit rätt länge. träffade lite nya tjejer som verkigen var supertrevliga =) men vid tolvtiden tog vi taxi till stan och vi gick en sväng till utposten. inte alls lika mycket folk som det brukar, skumt, det var eller är ju ändå lönehelg. men lika glad för det är jag =)
sen gick vi till tempel och dansade en massa! vid 4 träffade jag linkan&linus för en kors från pölsemannen (dock inte jag, jag håller ju mig till jannes ahah) och sen blev det stortaxi hem. dvs bussen men det brukar bara vara två pers som åker och han kör lika snabbt som en haha. billigt och bra.

nu ska jag jobba 12-17 sen hem och mysa lite. kanske hinner inom familia och köpa en morsdagpresent, eller som jag höll på att säga "grattis på alla hjärtansdag" ehmm.. var nog inte ritkigt vaken där inte nej..

lite smått sliten

och jag har 4 dagar kvar innan jag får vila lite. men det är väl bara att bita ihop! så idag blir det jobb mellan 12-19 sen middag hemma hos vår rc eller förra rc eller vad hon nu är. myyyys. måste bara fixa lite vin?!

godmorgon bloggen!

precis kört min mamma till jobbet och sedan ätit frukost. om 30 min ska jag bege mig till anna för vi ska.. ut och springa! jajamensan. haha =)

förtjänar jag inte att vara lyckig?

lyckan kommer och lyckan går lika snabbt som den kom. har jag inte ett problem får jag ett, på ett eller annat sätt. man skulle kunna tro att jag fått pms anfall men nej. jag känner mig trampad på, spottad i ansiktet. jag känner mig som om jag vore värd fem öre.
kan allt inte bara vara enkelt?

min ända lediga dag

på två veckor och jag är uppe innan 8. anledningen? joggingrunda i skogen med anna.. så nu ska jag dra mig ditåt. förstår inte hur jag orkar men anna är ett otroligt stöd och är det lättare att sätta på sig skorna och ge sig av..

jag kan ju iaf sova lite när jag kommer hem ;) ses!:D

vad jag lägger märke till

har fått höra då och då att jag är en person som lägger märke till alla detaljer.
idag kom det en kille i driven i världens bil. verkigen superlyx. när han skulle ta upp sin plånbok trillade ett paket level ur jackan. LEVEL? fattigcigg när man kör en svindyr bil?! hahaha jaja. ska man slösa på vissa saker får man kanske dra in på andra vad vet jag ;)

är otroligt nördig, jag vet.

igår..

igår kom lycka som ett brev på bosten, bokstavligt talat. att så lite kan göra en så glad. men vet inte om jag har tur eller otur? ohhh.. haha =) typiskt mig att alltid hitta något negativt i något som egentligen är possitivt.

och nej jag har inte konverterat och bytat musiksmak, men den kan väl vara blandad? ;) så för annas skull så hennes öron inte ramlar av så får hon en remix jag vet att hon gillar =)



nu ska jag iväg och jobba.. vad annars? =)

tisdag

klockan ringde vid kvart över sex och då körde jag mamma till jobbet.
mötte upp anna vid kvart över åtta och vi joggade fyra km. obra vi är! =)
sen har jag även kört pappa till sin konferans.. taxisara..

och nu ska jag kolla lite på vbå och mysa =)
i em är det jobb som gäller! =)

jag gjorde det

jag övervann min rädsla och härmed är det bara två sprutor kvar. sen ska jag inte gå nära en spruta på 30 år! ska kanske förklara att jag och bell håller på att vaccinera oss mot hepatit a+b. skriver håller på eftersom det är ett helt projekt typ..  satt ju och stissa upp mig som fan och svetten rann och tårarna var inte långt borta och så var det bara så pff.. har jag stressat upp mig så i alla år? sara sara... nu ska vi bara få med oss anna!
sen tog jag bussen hem med anna för att byta om till min träningsoutfit.
cyklade in till stan, tränade ett pass afro med damerna och sedan cyklade jag hem. ville dö i tinkarpsbacken! men skam den som ger sig..

snackade lite med en annan dam på msn och fick detta..:

hela tiden när jag springer tänker jag så sexiga vi kmr bli
och på MAT
men de måste man föröska få bort den tanken

hahahha. stabila vi är. får det är det som pushar en, att man vet att resultatet kommer bli sååå snyggt ;) men gud. efteråt tänker man att ja men jag är väl värd en kaka.. hahahaha =)

stabila sara

att jag ska råka slarva bort min pinkod igen. varje gång jag dricker alkohol händer det. glömmer alltid bort den. och nu har jag spärrat min pinkod tydligen? trodde automaten åt upp kortet om man slog fel kod tre gånger? jaja. så imorgon blir det ett besök på seb igen :P

igår hände det en massa skoj, som gör att jag längtar ännu mera till turkiet. allt var perfekt igår (nästan iaf...). underbart skoj!

meeeen. måste skriva att det är härligt att vara singel. träffade på en kille som jag inte sett på ett tag, som jag VET har flickvän (facebook är bra). men han började skicka sms om att hans säng var tom och han kände sig ensam. frågade då om han inte hade flickvän men nejnej, det hade han inte. idag gick jag in och kollade, men jovisst har han det. (vill ju tilllägga att jag inte var hos honom inatt). vad är det med killar/män? kan de aldrig växa upp? tycker så jävla synd om era flickvänner när ni inte kan hålla fingrarna i styr. och då kan jag även tillägga att han är ett antal år äldre än vad jag är så det där att de har "lekt" av sig när de är unga är bara bullshit...
jaja nu fick jag det av mig. haha =)



You'll go out in style

idag ska jag jobba lite.. sällan. har sju lediga dagar i maj! okej, det är ju som ett heltidsjobb men från att ha det så slappe som jag haft det, är det en omställning =) men allt jag tjänar nu kan jag mysa med i turkiet. sjuuukt vad jag längtar. inte ens 4 veckor kvar. packade lite igår (ja ni läste rätt) och mina kläder får nästan plats i handbagaget, fattar ni då hur mycket jag ska shoppa?
det som kommer ta mest plats i väskan är nog alla teknikprylar, laddare till mobil, ipod, högtalare hahaha. jaja..
på tal om teknikprylar köpte jag mig en kamera igår som jag är väldigt nöjd med. en nikon något. mycket enkel och snygg =) typ, turkos grön. kommer ju dock inte våga ta med den någonstans. köpte även ett sånt band eller vad man ska säga som man kan sätta fast sin ipod i och sedan spänna fast den på armen. så nu kommer jag se supersportig ut när jag är ute och går/joggar!
sjukt. jag VILL ut och jogga nu. men kan inte för att jag ska jobba. denna meningen hade jag inte skrivit för en månad sedan..
och ni vill ju inte veta vad jag gjorde igår, en fredag! vatten (vanligt tradigt kranvatten) till maten och sen gick jag och anna en LÅÅÅNG pw i sofieroskogen vid halvnio. EN FREDAG. det gjorde så ont i hjärtat att vara så hälsosam! tur att jag får dricka lite vin idag!!


min "nya" favvo låt =)


fel plats, fel tidpunkt

det kan inte bli mer fel samtidigt som det inte kan bli mer rätt. så troligt frustrerande. vad hade hänt om jag inte hade gjort som jag gjorde? hmmm......

igår somnade jag vid halvnio och idag ringde klockan halv tio.. borde vara utvilad.
nu blir det jobb några timmar och sen kanske en sväng inom gymmet. mina ben är inte att leka med. sååå stela. massage?? =)

som ett brev på posten..

kom träningsvärken. cykling till gymmet, boxpass och sen promenera hem med anna.
imorse var jag sjuuukt stel och då skulle anna och jag pwa. blev en lång runda i solen.
fast jag får väl säga att jag fortf. är lika stel och ska rida om en timme. hur det ska gå till vet jag inte..

burn some...

igår hade jag en rolig arbetsdag. från 11,30-23. men jag hade hellre jobbat så fyra dagar i veckan faktiskt än vad jag gör nu ;p

nu tänkte jag ge mig ut i sofieroskogen och springa (eller ja... jogga) lite efter tips och stöd från anna. för enligt henne ska jag klara det om jag nu klarar trapporna. måste bara införskaffa mig en sån sportig liten grej till ipoden så jag kan ha den i armen, så jobbigt att hålla i den :P

godmorgon!

är det för mig. sov en timme, kollade gossip girl och nu är jag hyffsat pigg. lite fel tidpunkt kanske.

trodde inte att folk skulle fortsätta läsa min blogg, eftersom jag inte uppdaterar längre.
men ni är fast hihi.

fast jag får göra er besvikna, jag har aldrig något skoj att berätta om längre :P

lördag =)

let the base from the speakers run thru your sneakers..

den som säger

att jag inte anstränger mig nu får en smäll...
cyklade till och från ridhuset idag. och det är ca 10 km till ridhuset om man mäter med eniro! deeeet ni. vilket ryck jag har gjort! =)

vår egna bootcamp

fick ett sms av anna att "vi ska väl ta det lungt så att vi orkar alla gånger?" men där trodde anna.. hon ska önska att hon vore död.. fem veckor kvar, här ska vi inte slappa. svetten ska rinna och blodsmaken ska kännas... typ. vår egna boot camp med andra ord..

http://www.metro.se/se/article/2007/08/28/21/1051-45/



mina shoppingfingrar kliar

jag.vill.klicka.hem.en.box..........

gett upp bloggen

har inget att skriva om längre:P

dock nätshoppade jag idag.. smart sara. speciellt eftersom jag såg att jag låg -29 kr efter vår vilda helg. blev en överföring från mina inte ta penger. lyxfällan nästa?? jag hade behövt det!!

gett upp bloggen

har inget att skriva om längre:P

dock nätshoppade jag idag.. smart sara. speciellt eftersom jag såg att jag låg -29 kr efter vår vilda helg. blev en överföring från mina inte ta penger. lyxfällan nästa?? jag hade behövt det!!

vad vore en lördag utan jobb?

förmodligen alldeles, alldeles underbar.

men så är ju inte fallet idag. dock har jag ett soft pass, halv tolv till sex. ska jag nog kunna överleva =)



baby I dont care, what they say


förlåt mig gud

men jag har syndat. på väg hem från issa efter ridningen var jag hungrig som ett djur.. och bara tanken på att laga mat gjorde mig trött.. körde inom mcdonalds...

och..
jag köpte qpcheese meny, cheddarcheese dip, pommes och som grädden på moset en EXTRA cheeseburgare.. kan det bli värre?? helt seriöst. sen att jag tryckte i mig det på tio minuter är ännu värre. drack dock cola light till hahahaha =)

räcker det att jag ber 10 ave maria och så blir jag smal sen??

snälla?? *blinkblink*

ni kan kalla mig hemmafru

för det har jag kännt mig som idag. hunnit med tre maskiner tvätt (kan ju då tilllägga att varje tvätt tar ca 2 timmar!! sjukt länge) städat och moppat rummet. skurat hela duschen och städat resten. diskat en maskin disk, lagat lunch till mig själv, ringt hit och dit för att boka t

kan inte förstå

att imorgon är det 6 veckor tills vi åker. och jag betalade precis in resten av vår resa!! (man hinner mycket när man är sjuk och vaknar halv åtta av sig själv)

jag kommer att leva på denna känslan. att vi snart åker.. finns nog ingen som längtar mer än vad vi gör nu. jag längtar tillochmed till färjan vi tar från helsingborg till helsingör.


isabell jönsson

detta är till dig, jag älskar dig.


hahahhaha

GLÄDJE

det har visat sig att en underbar vän kommer att befinna sig nere i marmaris när vi kommer!! två dagar med galen fest!!


6 veckor, 2 dagar. crazy!

"som att allting redan var bestämt,

som att jorden går runt solen".
blir alltid så glad när jag hör den ute :P

nu ska jag gå och lägga mig och sova ett dygn och bli frisk. inte så smart att träna med förkylning. men en snygg kropp kommer verkligen inte av att sitta still.

så nu ska jag bädda ner mig, titta på greys och lata mig!!

"Kom
vi visar dom att det är vi
men det visste alla redan"

gårdagen

var så bra, ni är underbara!
vi började med bowling och efter första rundan låg jag sist... meeeen. lyckades tillsist hamna trea ;) inte illa.. hihi. sen gick vi ner till färjorna och turade lite med aurora. så god mat!! åt laxfylldbergtungsfilé med grönsparris och skaldjurssås. muuumms.. efter några turer och en underbart god strawberry daiquari så hoppade vi av i helsingborg och tog taxi till dickens. har aldrig varit där innan haha så premiär. billig alkohol :P det tackar vi inte nej till! efter ett tag ville jag också spela biljard fast att jag suger på det. så det gick väl sådär. sen dansade vi mest till "heja-helsingborg"-låtar. (då hif vann för de som inte vet) hihi så skoj! somnade runt 1 sen var ringde klockan igen halv sex.. jippieeee...

jobbat 8-17 idag, mitt första d pass typ. gick väl sådär, är så förvirrad. hatar att inte ha stenkoll på allt och kunna&veta allt.
sen var jag och michelle på pilates, så duktigt av oss. hej magträningsvärk..
nu sitter jag med en god laxbit, pyyyyttelitepotatismos och rotgrönsaker. =)


varför ska jag involvera mig i något jag inte ta mig ur? hjärnan säger en sak, hjärtat något annat!

hmmmm

bussen går om 7 minuter.. jag somnade efter 1.. vad kan vi dra för slutsats av det??


Sara är jävligt trött!!!

bowling &tura

blir det ikväll med mina maxare =) ni är lovely.

imorse var jag uppe okristligt tidigt, dvs klockan ringde kl 5!!! ingen hit.. men upp tog jag mig och jag hamnade tillslut på jobb där vårstädning &regn väntade mig. kul. dagens var nog när michelleS&jag skulle åka rutschkana! haha massa vatten och regnbyxor gjorde så att vi flög iväg. ibland är det skoj att kunna bete sig som fem ;)

heja hif! =)

you know i want ya..

lite så i regnrusket tänkte jag lägga ut tre fina bilder från annas och min promenix i lördes..






vad som inte är så lockande är att bussen går 6,02 imorgon.. yessss...

sliten

har suttit i typ 30 min med min yoghurt! stabilt!

nu ska det deklareras!

livsglädje

gräset, solen som lyser på ryggen, fåglarna som kvittrar, höra mamma fixa i trädgården, en bra bok, resten av min chevré&fikonmarmelad macka, ramlösa citrus...


muuuums. njuter varje sekund. ska ut nu igen =) behövde bara bättre på solskyddet för röd vill jag ju inte bli :P

lovely lördag

är hemma efter en lååång runda med anna. började med landborgspromenaden där vi gick genom lite skog, fick fantastisk utsikt, trappor som dödar rumpan och en herrelös hund. tror vi iaf. gick in till stan och gjorde lite ärende för att sedan promenera bort till espressohouse där vi inhandlade dagens lunch som vi sedan åt på gröningen. så mysigt. sen gick vi hemmåt hela strandvägen och upp för tinkarp och nu sitter jag här. ska byta om lite snabbt sen hinner jag ligga i solen en timme eller två!
underbart!!

dödsannonser

slog mig en tanke när jag satt ute och åt frukost (första frukosten iår! ;P) att varför läser jag/vi dödsannonser? det är ju högst troligt att man inte känner någon. men ändå sneglar man förbi alla namn emallan serierna och tvn? :P


nu ska anna&jag pwa in till stan och tillbaka. måste bara plåstra om min lilla tå först som jag så hade en blåsa :P kan gå illa annars

ångestkänslan

är när det känns som om någon tar ut ens hjärta, trampar på det. tar ut lungorna och gör tusen nålar.. ingen behaglig känsla med andra ord!!

RSS 2.0