tack gud

för Ben&jerrys chocolate fudge brownie..
eller så är det något dumt som skapats? god är den iaf =)

jag vill bara

ha en kram. im so lonely

blogga kvinna

fick jag precis höra.

jag och anna disskuterade min "löneökning" och ja. jag såg efteråt hur dumt allt lät.
"ja det blir typ en utekväll.. eller ja fem flaskor vin iaf"

hihi.. men det är väl också jag i ett nötskal.

imorgon är det jag som tar bussen klockan sju. även om det innebär att jag får vänta på knutan och gå upp en kvart tidigare. jag ska inte dö på bussen! haha =)

mer sömn åt folket..

igår var det mysig middag med mam&paps med fläskfilé&graträng. men var tyvärr sjukt mätt från våfflorna så kunde inte njuta så mycket ;d
tog bussen vid 21 till issa&bell där vi drack vin, snackade skit och valde ut en outfit till issa. efter ett tag kom simon&zsoli.
gick ner till utposten, helt smockat med folk, hatar det. sjukt varmt också så där var vi bara och lånade toaletten innan bakom. där var det inte alls lika mycket folk vilket var toppen. vissa shottade mer än andra och vissa ja. =)
helt plötsligt var klockan tre och då blev det tempel med some old friends och lite nya, alltid trevligt.
blev typ utkastade vid fem och då ville jag bara ha jannes haha =) sen hade jag och bell tur att morgonbussen började gå, så 05,38 satt vi i vår privata taxi och strax efter 6 låg vi döda i min säng..

nu är jag sjukt trött men behöver ändå komma upp och piggna till lite. jobb väntar ikväll... ska väl gå in och kolla om bell vaknat =)

efter många om och men

sitter jag klar. borde gå till bussen. är sjukt varm. lager på lager effekten. men så kan det bli om man vill gå ut snygg utan att frysa!

ses i dimman =) erhmm.. jag menar, vi ses ute!

hur ska jag kunna sova?

med en dubbelup burn i mig? + godis+ben&jerrys+ fjärilar i magen.. det är den stora frågan..

och jag fortsätter med att bjuda på mig själv och avrundar med denna:



(vill dock tillägga om det är något miffo som inte fattar, att jag inte ser ut såhär.. inte alltid iaf ;)

sushitime!

eller det var det. hihi. gott var det också =) tack mammi.



imorgon är det högskoleprov och det räcker vi ut tungan åt tycker jag =)

f*ck

jag skulle vaknat vid 8, bokat in mig på pilates, handlat frulle och tränat.

klockan är 11,50 passet slutar om tio min och jag äter KNÄCKE i brist på mackor/frukost överlag. det händer aldrig. knäcke är för hästar och kaniner.
jaja får väl gå och duscha och åka till systemet. för det är ju lördag imorgon..

du blev kapten långstrump


Du blev Kapten Långstrump
Du är en mycket stark och matglad person som tillbringar sin mesta tid på havet. Du gillar exotiska platser och du ser dig själv som negerkung bland kurrekurredutterna på Kurrekurreduttön.


hihi okej. negerkung var det ja


det kallas ju inte aprilväder för ingenting

dock är det fortfarande mars. men ändå.

snö. vad roligt.

You want my world, but how can I do yours if i can't do mine?

blev ingen ridning, fick akutont i magen om någon är intresserad. som mensvärk x 100.

fick ett sådant sug att lyssna på needygirl, var några år sedan =)


hemskt!!!

fick mitt skattebesked idag och jag tror jag skulle svimma. VAD I HELVETE GÖR JAG MED MINA PENGAR?
jag vet kanske en del, busspengar, VIN, drinkar, fika och naglar&hår. MEN RESTEN?! jag hade fan kunnat köpa en lägenhet och betalat en jävla massa av den.  from nu ska jag spara spara och åter spara! detta går inte. har kanske max sparat 10000 själv. resten är från skatten förra året. och nu får jag inte tillbaka alls lika mycket. har de ändrat på skatten på lönekontoret? men jag ska inte klaga, mycket hellre få tillbaka lite än att betala!

jaja. jag kan försöka förtränga att jag precis var hos stina och fixade mina naglar och köpte dyrt busskort :P

hur kan man inte älska denna männsikan? jag älskar dig så att det gör ont i hjärtat. hihi. vilken toppenkväll vi hade i lördes =)

godmorgon

nu ska jag strax vara lite tjejig och få mina naglar fixade. är sugen på något wild'n'crazy men det blir nog det gamla vanliga :P
sen ska jag köpa busskort för sisådär en miljon.. eller ja det känns så!
hoppas att jag får tillbaka en massa på skatten...

borde kanske detoxa mig också, har levt på max/mcdonalds/bk/annat skit sedan i fredes. inte lungt

kiss me thru the phone

jag som skulle gå upp kl 9, men inte hände det. har iaf fått i mig frukost nu och ska börja plugga lite matte. men jag vet inte vad jag ska plugga på riktigt? se över grunderna antar jag..

någon som vill bjuda mig på våfflor idag?=)

today im wearing this..

sovtröja och mysbyxor. varken vill eller orkar ta på mig något vettigt då jag bara ska sätta mig i bilen och köra till jobbet och sen hem alternativ till bell och bara slöa.

jag har aldrig varit påverkad av stress på ett negativt sätt men nu förstår jag verkligen folk som blir utbrända. har aldrig förstått hur det kan ske, hur det ens kan ske när man inte jobbar mycket, förrens nu. måste verkigen börja tänka lite mer på mig själv och sluta oroa mig för allting och alla andra. och bara börja leva för nuet. för just nu känns det som om jag har ett virus eller något i magen som gör att jag ständigt mår illa, får ont i magen och är nervös. men det är svårt när det är så mycket som far igenom huvudet. hp, jobb, pappa, träning, vänner och blabla.


your my heaven, but maybe... I'm your hell

ångest ångest ångest!

jag ville vakna i tid idag, och kunna slöa, gå en runda i solen och känna mgi duktig innan jag åker till jobbet..
men 12,07 var klockan när jag vaknade. cptrött. men man får väl skylla sig själv när man åker till Bell mitt i natten för att kolla usla (egentligen jättebra hihi) tvprogram. men får väl göra det bästa av det och försöka äta frulle, kolla igenom matten och packa upp min väska.

Late night sex

jaha så vart man hemma igen. resan gick faktiskt väldigt snabbt. gick ut från diana halv två och var hemma kanske kvart över tre. inte dåligt. kan ju dock glädja mig med att vi har mycket bättre väder här hemma i helsingborg än borta i malmö, men så är väl det också det ända possitiva ;)

ska köra till jobbet om tio minuter. det kan inte vara värre än i fredes så det ska väl bli okej =)

POSSITIVA-SARA var det ja..

hit the floor!

godmorgon alla!
nu är jag mig själv igen, efter x antal ipren, sovtimmar och maxmat haha =)
idag ska jag åka hem från diana, så tråkigt.. men vi ses ju snart igen, som tur är. och i april får jag en lång weekend till. längtar redan. stackars didi vaknade av att hennes jobb ringde och att hon kollat shcemat fel. så hon försvann i all hast så jag tänkte duscha och fixa mig, packa väskan och fixa lite för att sedan dra mig hemmåt.



har ni glidslem?

blev sjukt bakis. eller illamående. så när hassan kom och hämtade oss för vi skulle till donken var jag inte i mitt bästa skick. kunde inte ens äta en halv cheeseburgare. illa..
så fick det bli en sväng inom apoteket så att jag kunde köpa lite ipren.. när jag står och letar efter det så här jag någon säga "asså ursäääkta har ni glidslem? sådant man har när man har sex?" jag bara what  haha säger man det så högt? tittar lite snabbt och ser en kille och en tjej sen tänker jag inte mer på det. när jag står i kassan för att betala kommer dem bakom mig och en av de börjar att prata. jag hör en mans ord komma ur en kvinnas kropp! haha helt sjukt. jaja. malmö är en mystiskstad. men jag fick ju bilder i huvudet som jag inte vill ha!!! hahaha. men det såg verkligen ut som en tjej, fast med manliga käkar och så. hihi.

sen nu har legat i dianas säng från 16 till nu och mått sååå dåligt. två ipren, massa vatten och lite frånochtillsömn kan jag änltigen sitta upp utan att vilja kräkas.. yesssss.. haha. men det är det värt =) sa jag kanske inte då men nu så hhihi..

förresten, gårdagens upptäckt är att killar från eslöv kan vara söta ;)

nu är vi bakis

är så bakis nu så jag tror jag dör. måste verkligen köpa huvudverkstabletter =)
men det var det värt, var först på förfest sen gick vi till slagt. där de hade den godaste strawberry daiquarin! vi måste åka dit bell enbart för att dricka den! haha =) stället var stort och när man skulle gå in så var det som i amerikanska filmer när barn går in i skolan i metalldetektorer. hihi.
på vägen hem blev det ett stopp på max innan vi tog taxi hem och stannade på säkert fem uttag för att försöka få ut pengar. men det gick aldrig!! jävla seb och mitt cpkort..

nu längtar jag efter donken =)

snabb update

vart på entré där det var helt sjuuukt mycket folk. det gick inte att gå där... men vi hann se hur allt såg ut och hur utbudet av affärer var. helt okej. som väla typ, lite roligare kanske för det var en massa affärer som inte vi har. alltid skoj med nytt =)
fyndade DUST IT för 99 kr. toppen! mitt började ta slut ;d så är det någon som vill ha så kan man ju alltid göra en beställning av mig hihi.

sen gjorde vi lite andra ärende innan det var tid för lunch, käkade på nådot som heter ceder tror jag. riktigt gott =) vegetarisk lasagne. man får väl lite på invånarna här och testa något nytt =) sen fick man till en slags salladsmix som var såå god. något libanesiskt men jag tror det var typ persilja, citron, tomat, lök & mynta och så. tabouleh heter det, fick dock googla det ;) haha



let it breath

godmorgon =)

nu sitter jag hemma hos lovely diana =) tog tåget hir igårkväll och ska vara här tills på måndag, så mysigt. kommer dock vara jobbigt att åka hem. men nu är diana på jobbet och är duktig så jag får underhålla mig själv lite. men snart kommer hassan så ska vi till entré, ett nyöppnat shoppingcenter. det kliar i mina shoppingfingrar.


varför ringer man från jobb kl tio i åtta när de vet att man jobbat en stängning?!

mår som man förtjänar =)

och jag mår toppen. haha eller det börjar bli lite värre nu. men får slänga i mig något fett och massa vitaminer så gör det väl susen =)

igår började vi hemma hos Cicci och hennes man! världens bästa sällskap; Bell, Issa, cicci, amanda, ellinor, linus, pär och mia. och jag såklart =) blev massa gamla godingar och snack och snacks innan vi gav oss ut. en liten promenix till cardan och ja sen var vi där hela kvällen.
kul med ombyte och det var faktiskt rätt mycket folk ute, trodde inte jag..

vid halvfyra blev det taxi hem, 6 minuter från knutan till ramlösa! inte dåligt!

nu måste jag packa min väska för ikväll ska jag till diana! =)

wait a minute.

nyduschad och fräsh..

snart dax för vin =)


turning me on




tror det är utgång snart...

return the favor





gjort något dumt i helgen?

det gör inget, vi har lösningen!

"Herre vår Gud, du känner och älskar oss alla.
Du vet att vi har syndat.
Vi har inte gjort vad du vill att vi ska göra.
Vi har tänkt mer på oss själva än på andra.
Förlåt oss för Jesu skull"

nu behöver du inte ha dåligt samvete =) och som michelle sa, det är denna jag kör varje söndagmorgon!


torsdag..

vaknade rätt sent och satte på ett greys avsnitt. så nu har man gråtit vad man ska för ett tag. tur att ingen ser mig =)
 nu väntar tvätten och sen ska väskan packas. hihi. snart malmö =)


för "flickig"

fick en kommentar om att min blogg är för flickig. men ni skulle bara veta. bakom stängda dörrar. hihihi. jag och bell kan nog vara de mest okvinnliga ibland. då kan det hända att vi får ångest och bestämmer oss för att måla naglarna för att hamna rätt! haha =) sjukt men sant.
men det är iaf inte jag som har massa posters på hundar och klockor med hundmotiv!



massa sol

Bell&jag har hunnit med en massa, först åka till elineberg och ta bort stygnen och sedan blev det frukost på waynes. mums =)
kikade i affärer, och hittade typ vääääärldens snyggaste skor. buhu. dock lite dyra.. sen kom vi fram till att resten av utbudet i helsingborg är kasst. allt är så tråkigt. jag vill börja sy egna kläder?
efter att vi gått fram och tillbaka promenerade vi bort mot norra hamnen och satte oss på espressohouse och drack chailatte!

nu har jag sovit i två timmar och ska åka och jobba.. hade nog hellre sovit mer =)

double up!

jaha nu sitter jag hos bell och fasar efter att ta ut mina linser. glömde linsvätska och linsfodral hemma så det får bli shotglas och vatten! ajjjj vad ont det kommer att göra imorgon. så jag har resonerat med bell och ska inhandla en necessär där jag allotid kan ha med mig minilinsvätska och minitandborste och lite så. tandborste behöver jag nog egentligen inte har de lite utspridda vart stans men det kan vara bra att ha!

ikväll var jag på pilates med michelle. det var toppen =) dock var instruktören inte lika bra som hon som brukar ha det, men det får duga.
efteråt så möttes jag av en obehaglig situation igen, och mötte en person som har legat och lurat i min hjärna ett tag. vän? nja? vet inte vad jag ska kalla det. men något betyder det eftersom jag bröt ihop och fick tårar av att se denna. men som tur var fick vi lite "uträtt"..  tur att bellan kom och muntrade upp mig.
vi körde hem till mig och hämtade det viktigaste (?) (glömde ju det egentligen). till bk och handlade lite gotte och sen hem till bell och såg på linda rosing och dh. och till det blev det nacho och salsa! kl 22.50 började vårt älskade bb och då "korkade" vi upp en double up haha =) sååå nyttigt. eller ej. nu är det snart sovedax, bellan ska ta bort sina stygn imorgon så det blir att gå upp tidigt!

pinsamma situationer!

lyckas jag alltid hamna i. det är alltid jag. undrar om jag gjort gud något för han är inte snäll mot mig!

började med att jag vaknade kl 6 och funderade på när man börjar jobba när man jobbar på bank? för ett par dagar sedan disskuterade jag och issa hur jag skulle göra om jag skulle träffa på mr. N på bussen eftersom vi bor åt samma håll.
går som vanligt till bussen iv ärldens storm och ögonen rinner och håret står åt alla håll och jag går på och säger hejhej som vanligt. då tittar jag upp och ser HONOM. mr N. jag ville sjunka genom bussen eller ja iaf springa av och säga att jag mår illa och tar nästa! men nej. jag försöker att titta på honom och ler lite tafatt och vinkar och jag vet inte om jag lyckades klämma ur mig ett hej eller vad jag gjorde. hjärtat stannade för fem sekunder och jag andades nog inte på flera minuter. vad jag hatar sådana hära situationer! nu vet jag att jag aldrig ska ta 7.15 bussen, du har nu all rätt till den! hädanefter ska jag ta en tidigare eller komma precis i tid. hahahahha. det är fan inte sant. det händer alltid, ALLTID, mig!
jag försökte bläddra lite i en tidning och fumlade med bladen. hahaha.. jaja. detta bjuder jag på.

har jobbat en sväng sen fick jag faktiskt skicka ett sms till honom och säga att ja. jag tyckte det var pinsamt. ÄRLIG som issa säger har jag ju gått och blivit och tycker numera om att säga vad jag tycker om mina nära.. kom dock precis på att det stod i mitt horoskop att jag skulle vara försiktig med att prata i förtroende med någon då den personen inte skulle gilla det.  men det har väl inte med förtorende att göra?

jaja nog om det, dagens idag ja...

snart är det pilates =)



tur att man har vänner som kan ge en goda råd!

ångest

högskoleprovet om två veckor. har knappt vågat uttala ordet. efter förra gången sa jag att "nästa gång ska jag iaf börja plugga MINST en månad innan". två veckor kvar och jag har inte pluggat något. hatar att jag ska vara en sista minuten person. dessutom har ju tusen saker inplanerade däremellan så det kommer bli tufft. men som sagt, det får gå som det går! kan ju absolut inte spola tiden bakåt så får försöka att sätta mig ner någon timme dåochdå.
men ska till elin om någon timme (eftersom jag vaknade sjukt sent idag..) och kolla igenom ett gammalt prov. alltid något!




tänker på pappa idag.

summan av kardemumman

typ. var ju på dop och så igår. var jättefint! blev så rörd. tycker att det är fint med kyrkor =)
sen bar det av till bell för att hämta upp den filuren och vi åkte hem till mig och fixade oss och så.
efter ett tag trillade resten in dvs, anna, amanda, issa, didi, rami, hassan, fathi, linky, pidde och linus. kärt litet gäng hihi.
jag har alltid trevligt så det är väl inte lönt att disskutera det =) dock lite trångt i bilen på väg in till stan..
in på bakom och där var det inte som vanligt men det är ju vad man gör det till. dock helt sjuuukt varmt.

fick sällskap hem av miss bell och innan dess korv på jannes. vid halv fem slocknade vi och vid 8 var det upp igen för att åka till jobbet. var otroligt pigg då och har varit det hela dagen. det var först när jag satt med bell och kollade tv som jag säkert slocknade till fem gånger innan bell började hoppa runder och flytta alla flaskor och kasta strumpor på mig som jag piggnade till!
vi är sjuka i huvudet. vi disskuterade även vad vi är sugna på att göra på torsdag och jag vill till cardinal! kom igen issssssaaa. amanda vill ju =)

så nu avslutar jag kvällen med coldplay

en trogen kristen

är jag som varje lördag och ska till kyrkan. haha =)
jaja nu bär det av! mamma sa att man måste skänka pengar! tar de kort?

ohh så underbart!

jag är på så bra humör idag! att gå upp vid åtta var toppen! har hunnit med en massa, väla, coop, maxi, tanka, fika! och solen bara skiner och på med solbrillorna när man kör och hög bra musik = happy sara.
inget ska förstöra min dag idag =)

har öppnat dagens första redbull som blivit min nya last. eller energidrycker i största allmänhet. fast som issa sa att de innehåller ju typ 1000 kalorier men vad gör det =)

nu är det dax för dusch och sedan blir det dop!

uppe med tuppen

typ. vaknade av mig själv tjugo över åtta. hur ofta händer det? men ligger väl och är orolig, som vanligt! men jag gick iaf upp och nu har jag hunnit busa mig (dålig planering....) och bädda sängen och lägga fram outfitten till dopet.
igår skulle smarta sara fixa massa ärende bla klacka om ett par skor som jag tänkte ha idag&ikväll. men jag glömde de hemma. så vid kvart i tio ska jag köra till väla och lämna in dem så det hinner bli klara.. undertiden tänkte jag köpa snacks typ TORTILLIA dippen. muuuumma. hihi.

sen blir det dop, köra och hämta bell och sen äre party!


och vi fortsätter med..

massa städning. jag har upptäckt att jag behöver en till byrå. för jag är en sådan människa som tänker att "ja men detta kan vara bra och ha" och sparar på typ allt. men idag har jag faktiskt varit duktig och slängt lite tidningar. kommer ju ändå aldrig att läsa de igen. men har svårt för vissa tidningar har så sjukt snygga omslag som ex make up store, elle cosmo och så. men nu ser här iaf lite bättre ut och har tillochmed vänt på madrassen! hört att man ska göra det ibland.. eller inte det stora som ligger under för det kunde jag inte :P men den ovanpå. vet inte vad det heter dock =) intressepilen här asså..

och nu tänkte jag duscha och bli lika fräsh som här är hemma =)

vi börjar dagen med

Jay sean med tonight och god frulle beståendes av en avokado, en apelsin och två kokta ägg och ett glas proviva till det och nu sitter jag och hoppar i stolen till låten. tur att ingen ser mig. tur att här aldrig finns några kameror i detta rummet, eller vad säger du bell?

idag är det en fixar dag, doppresent, tänkte klacka om mina skor, handla lite vin och så tills imorgon, väla med issa och ja. men jag kan faktiskt ta det lite lungt för issa slutar inte förrens 17 och det i stan tar kanske en timme..
och sen kommer bell till Issa&mig. då blir det sushi. saknar det har säkert inte ätit det på två veckor! skandal!

och igår gick ridningen superbra och det känner man ju av idag. magen och ryggen dödar mig.. hihi. men på ett possitivt sätt!


irritationsobjekt

finns det gott om just nu tycker jag. suck. riktigt störigt. jag ger mig om jag har fel eller om jag har minsta tvivel men varför ska jag ge mig när jag vet att jag till 100 % har rätt? jag är trött på att låta andra köra över mig, jag får väl också ha en åsikt? men neeej då blir man störig. vad tror ni då ni är.
haha jaja nu har jag fått skriva av mig lite..

"jag fattar inte, ska man säga ja eller nej?"

igår hade jag och bell myskväll med allt vad det innebär för oss. dvs skräpmat och bb. ja vi är nördiga och ser reprisen som gick för 100 år sedan men man har ju glömt allt så det är lika spännande!
och igår var det fest och en av killarna kläckte ur sig den bästa kommentaren. han var ju dock asnitad men det kunde varit en sara kommentar en lördagkväll =) men innan bb körde vi vår discobil till bugerking och handlade gotte!
sen har både jag och bell kärat ner oss i både micke och danne. hahah vi är sååå patetiska, men so what?


jag har det bra

för mina söta vänner tar hand om mig. hela helgen har diana gött migmed godsaker och allt.
och nu när jag kommer till bell har hon tänt massa doftljus och gjort det mysigt. hihi.
har också hunnit inom issa en sväng för lite snack. JAG LÄNGTAR TILLS LÖRDAG.

idag har jag även varit på möte på jobbet.. helt okej. gick igenom försäljning och lite sådant. efter det  åkte jag och eve till väla för att äta på tacohouse. sååå gott. det är det godaste som finns, nästan iaf =)

köpte även en väska från lindex. vet inte vad jag tycker dock.. vad tycker ni??


min (o)sunda livstil!

börjar kännas av nu. kramp i magen, näsblod två gånger på en natt och jag vet inte vad. men jag tror att jag drabbats av en stress som jag inte vill kännas vid. fast att jag inte jobbats å mycket är det mycket som händer runt omkring mig som jag försöker förtränga. andras hälsa, vart jag har mina vänner, framtiden ja allt.
lördagen var toppen, som vanligt. jag, bell och karl åt tacos och drack cider och laddade upp. buss till elin och där var vi trevliga hihi. sen blevd et bakom eller bacon som vissa säger och allt vad det innebär!

söndagen var jag meeega sliten och när jag kom till knutan blev det genast en redbull. tog tåget till malmö och diana. asså jag har många tjejvänner och jag är tacksam över att jag kan ha så många som är så toppen! men jag vill att ha alla här, i helsingborg. och diana har varit som en syster ibland för mig och det är sjukt jobbigt att ha henne därborta samtidigt som det är skönt att komma bort. jag kan släppa allt och bara tänka på det jag har där, sitta och disskutera med diana och reflektera över våra problem och inse att vissa är inte värda oss. något ego. men ja.
söndagen bestod av hylluppsättning med mr. Åke och sen bara filmtittande och annat mys och gos =)
på måndagen tog jag en liten slömorgon och åt frukost och duschade i lugn och ro. tog bussen in till stan och lullade runder för mig själv i solen.
sen kom didi från jobbet och vi gick till waynes och fikade och sen joinade även emma oss. blev prat om allt mellan himmel och jord och lite mer.
kvällen var ännumera mys om det är möjligt och idag tog min minisemester slut. åt världens brunch innan vå tog våra tåg..
och nu har jag precis kommit hem från en chailatte med bellan..

och ikväll blir det jobb... välkommen tillbaka till verkligheten!



visst var det snyggt med mörka naglar??

jag såg dig nog!

igår had ejag supertrevligt. bell var här och vi lagade tacos och åt tillsammans med min bror. efter det tog vi bussen och fick GÅ upp för långvinkelsbacken vilket kanske var bra för bell insåg nog att hon ska börja träna haha =)
hemma hos elin var det myspys massa chips och gurka och morötter och tortillia dippen! favvo!
efter ett tag började alla att hänga på toaletten? sen hände en liten sak därav "jag såg dig nog!" rubriken.. ihi. big brother is watching you.. eller något =) och sen bar vi oss ut i natten!

blev till bakom där vi var tills det stängde och det blev massa dans och vissa spelade ;P

snart malmö... är dock lite sliten och känner att jag behöver äta frulle och borsta tänderna!

det är snyggt med mörka naglar!

har alltid varit feg och haft ljusa naglar. men nu har jag blivit inspererad av diana och bell! och ikväll kör vi på... trumvirvel.. svart! toksnyggt. älskar när diana har det. så idag/ikväll är det min tur. får väl ha dem såhär fina tills på tisdagkväll då det är jobb som gäller igen..

nu kommer snart bell och vi ska laga tacos! och sen till elin somsagt.
ses i dimman! ;D


tonight

elin har fått mig att älska denna låten, men tyvärr kan jag inte ladda ner den då jag inte hittar den utan får lyssna via youtube. jaja. ska städa lite snabbt härhemma och sedan en snabb sväng till stan för att hitta något (för pengar jag inte har??) och hämta min bror. så ska vi åka till maxi och handla lite gott till ikväll! eller ja till middagen. för ikväll ska vi till elin!



vi är sjuka i huvudet!

det har inte ens varit helg, och lördag, som vi längtat så efter förrens vi längtar till nästa! känner på mig att dessa två helger kommer att bli toppen! haha =)

miss independent

hallååå ja.
ska snart iväg och jobba "heldag" som jag kallar det. får vi se hur det går, har inte jobbat det på väldigt länge så kommer väl att vara helt slut. i eftermiddag kommer vår nya kille, hoppas att han är bra&trevlig =)

Some dude's got problems wit me

tur att ingen ser mig på morgonen. brukar alltid sätta på hög musik och medans jag fixar mig blri det ett danssteg här och var :P
nu för tillfället är det joe budden med fire som elin skickade till mig för någon dag sedan. hundra år sedan man hörde den! men man blir på så toppen humör haha.
något annat som jag är dålig på är att jag tänker att jag ska ha fem minuter på mig att gå till bussen. men det är alltid något jag glömmer så när jag väl låser dörren har jag två minuter på mig och får stressa som fan och tänker varje gång att imorgon ska jag inte göra så!!

såååå.. ska väl försöka idag ;)

If you love me, why'd you let me go?

coldplay och sitt nya album är helt underbart. lite efter med att skriva om det men så är det =) hihi. den som väntar..


om att dricka vin med gott samvete

idag har jag köpt ett nytt vin. brukar alltid köra med mina autralienska men idag var jag sugen på något nytt och det blev ett argentinskt (stavas??), som dessutom är ekologiskt, krav-märkt och fairtrade! kan man få gott samvete eller vad?
hoppas bara att det kommer att smakar gott =) inte alls dyrt heller, 59 kronor.

har jobbat idag. men när jag skulle sluta vid halv två började jag mår riktigt dåligt, illa mående. tänkte att det kanske var för att jag inte ätit lunch och åt och gick ner mot gymmet, fortf. inte helt hundra. började träna på crosstrainern men efter 20 minuter sa min kropp stopp och jag trodde jag skulle kräkas. ut snabbt i friska luften men det hjälpte inte alls. så åkte hem och mådde sååå dåligt. sov från och till i fyra timmar och sen var det värsta över. HATAR MENSVÄRK.
åt lite grann och sen såg jag dirty sexy money och grät en skvätt till gossip girl och nu mår jag mycket bättre =) skönt =)

   detta ska avnjutas hos elin på lördag =)

i adore your pretty eyes

suck är helt skadat trött. jag borde tackat ja till att jobba kväll :P hade bara velat lägg mig i sängen och dra täcket över huvudet och sova x antal timmar.

är helt sjukt pank. hatar det. och jag har ju så mycket jag vill göra.. vill ju åka till diana på söndag, men det känns som om min ekonomi inte har råd för det. varför ska det kosta 200 kr tur och retur till malmö? är helt sjukt dyrt. jag har dessutom inte ens betalat pappa för teleräkningarna. illa.

nej nu måste jag faktiskt gå till bussen..


liten update

inte bloggat på ett tag.. har dock inte varit hemma heller på ett tag.
igår åkte jag och michelle till malmö och the studio. när vi kom dit fick vi skriva in oss och vänta lite, för att sedan börja med att bli sminkade. jätteduktig makeupartist och hon fixade även mitt hår. hela studion var otroligt fin och fräsh med cool inredning. vi började med att bli fotade i vår första outfit och sen fick vi byta två gånger till. nu förstår jag verkligen varför vissa får miljoner för att vara modeller, det är faktiskt svårt! det var lite ostabilt i vissa poser om man säger så! men det var sååå roligt och bilderna blev jättebra. de är oredigerade men ljuset och allt gör att de blev så fina. alla ligger uppe på facebook om ni vill snoka =)
efter besöket på the studio gick vi en sväng i malmö och tittade lite i affärer. men våra väskor vägde ju lite och tillslut gav vi upp och tog tåget tillbaka!

åkte och hälsade på lilla bellan som "opererats". eller vad man ska kalla det. vi hade en lugn hemmakväll och när vi insåg att big brother gick så bestämde jag mig för att sova över ;) i fredes såg vi nämnligen början och jag var ju tvungen att se när danne skulle komma in! haha. onördigt. fast att man sett det en gång innan så är det spännande! det är ändå 6 åt sedan!

idag har vi slappat och kollat på johan glans dvdn och björn gustavsson! måste säga att johans var bäst! hade ett leende på läpparna genom hela filmen. han är underbar.
vid 19 körde vi till big buddha och jag åt fyra små thairätter och bell friterade räkor. och vi var tvugna att trycka i oss friterad banan med glass! och som vi fick lida för det, eller iaf jag. min mage var så utspänd! hihi. sen åkte vi hem till mig och kollade dh och nu ska jag sova. tidig dag imorgon!

sov gott =)


dont wanna talk about it

jaha, jag skulle kunna säga att det som händer på våra utekvällar, stannar vid våra utekvällar men så tråkigt det vore då?
det händer ju så mycket spännande saker, smyger in bakvägen, walk of shame, indier i taxi, jannes, bartendrar.
jobbade till 23 sen kom jag till issa och duschade och fixade mig snabbt, sen kom bell och vi korkade upp vinet. hade massa girltalk och försökte lära issa lite afro, jucka från höften och inte i knäna. haha =)
vid ett gick vi in mot stan och bakom, där det var cp mkt folk. men var där tills det stängde, var typ sist? vi kommer och går alltid sist känns det som. så när det stängde gick vi bort mot tempel och där var det också rätt mycket folk. det blir så trångt! hatar det, när man inte får space att shaka=) och vi kan säga att 89or is the new black. haha =)
sen när det stängde var vi väl typ sist igen, eller iaf jag och issa. bellan hade lämnat oss för mera äventyr..
så det blev korv och snack vid jannes och sen blev det taxi hem och vid 6 såg jag att sista smset var skickat.
så man är lite mör idag och ska iväg och jobba om någon timme, måste bara hem till issa och hämta grejer..

imorgon ska jag och my lovley girls från jobb åka till malmö och fotas. och jag ska ha med mig tre ombyten? SNÄLLA HJÄLP MIG??? vad ska man ha??

RSS 2.0