im home

och det gör ont i mitt hjärta. vill inte. vi gråter hela tiden. jag vill inte vara i sverige mer =(
heja marmaris. i september SKA vi dit igen. finns ingen plats som är så underbar. har aldrig haft så roligt i hela mitt liv. konstant skratt genom resan!



jag vill ha fishbowls i helsingborg...

sista blogget..

NU STICKER JAG TILL TURKIET. detta har vi väntat på i typ 12 veckor! helt sinnes. och nu kommer jonathan om en kvart. IHHHHH.


ha en underbar midsommar alla för det ska jag ha =)

jag kan härmed

konstatera att det är bra att packa efter ett par glad vin. man blir väldigt kritisk och kläderna minskar avsevärt. underbart.

vad har man för flygoutfit??

dagen före D

imorgon åker vi. helt ofattbart. detta har vi längtat så efter.
nu ska anna &jag åka och fixa det absolut sista. gå och mysa och bara prata av oss. sedan blir det hem att packa lite för att sedan möta upp tjejerna igen och då ska vi äta middag dricka massa gott och bara njuta.

läkare sägs vara smarta

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5393182.ab



sååå hemskt. "spara pengar"

SEMESTER

guuuud. efterlängtat. trodde ärligt inte att jag skulle känna såhär!! men när jag hade bytat om, fick jag ett stort leende och ville bara hoppa runder! ringde issa och frågade om hon hade lust och ses lite och nu är jag hos henne. vi ska mysa med lite film och LÖSGODIS. ja ni läste rätt, har längtat efter det i flera dagar och nu ääääntligen. jag längtar så till turkiet, jag längtar tills vi sitter på färjan. vi ska mysa, festa och absolut inte sova!!

nu ska jag trycka i mig ännu mera godis för det är jag värd!

en dag kvar

till semestern och gud vad jag behöver det. behöver varva ner. orkar inte mer.
8 timmar kvar...

får ju passa på!!

jag vet en person som var väldigt ledsen varje sommar för att hon inte fick fira sin födelsedag i skolan! (på tal om skolan) så grattis min älskade issa, hade du gått i skolan (låg/mellan stadiet) hade de firat dig dag idag ;D

älskar dig baby.



hihi lite bilder genom åren! :P

ovanliga ljud

sover alltid med öppet fönster och idag vaknade jag av ett hög störigt ljud som jag inte fattade vart det kom ifrån. min första tanke var att vad fan lyssnar pappa på egentligen men sen kom det fram till mig. skolavslutningen i laröd. det är samma låt, år ut och år in. och då var det helt plötsligt lite mysigt. vi bor rätt nära skolan och enligt pappa så "blåser det dessutom hitåt" så det hörs mer. jag kommer aldrig att glömma hur man gick från holstagårdsskolan ner till laröd och klass för klass gick till baksidan. och prästen eva som pratade så länge så att barnen svimmade om det var för varmt ute. om alice som hade sina färgglada dräkter. mmm.. nostalgi.. och sååå mysigt..

idag vill jag hinna med en massa bla en runda till gymmet. får se vad som hinns med. kl 16 är det dax för jobb =) näst sista dagen sen är det semester!

borde få vipkort

i ett x antal affärer efter idag. stackars kortet men en lyckig sara. är det bara vi tjejer som kan mysa med våra inköp oavsett om det är kläder, smink eller annat? haha
drog iaf med mig bell på en runda.
och är såå nöjd med de flesta av köpen. blev två par skor, varav ett är ett par pumps som är med prickar. är väldigt förtjust i lite så 50talsstuk med prickar, deras klänningar och etc.
sen köpte jag ett lipplumper från smashbox. dyrt som attan men det känns som om det är värt det, har kanske haft på mig det i 30 min och det sitter fortf. kvar och är rosa och fint =) finns att köpa på kicks för 250. sen blev det lite ansiktsmasker från bodyshop, hoppas bara att den är bra. min hud mår inte bra nu! haha. och den som sa att godis ger finnar vet inte vad han pratar om har inte ätit godis på ett bra tag och inte har det hjälpt, snarare tvärtom. men stressen kanske är en annan faktor.

  som en annan hade sagt, bilden är inte rättvis!!!

söt svart kjol från hm, 98 kr! billigt. och den är riktigt fin på, samma här, bilden är inte rättvis ;)

  lipplumper från smashbox!

nu ska jag småmysa och packa lite inför turkiet!

nördSara

Spelar inte längre någon roll
Jag orkar inte slåss
Det är bortom min kontroll
Du lämnade mig ensam
Och självklart blev jag rädd
Min sista gnista hopp
Var att synas, att bli sedd
Och jag glömmer bort att andas
För sex, musik och våld
Var det vackraste som hänt mig
Sen själen min blev såld
Att synas utan att verka
Ser enkelt ut på håll
Men jag lever på impuls nu
Via fjärrkontroll
Men jag sa alltid nej...


annapanna var här vid 9 imorse och vi fixade lite taxfree grejer.
 sen mös vi på espressohouse och åt frukost tillsammans =)
jag älskar våra spontana påhitt (dock inte bara mina och annas utan allas haha).
sen idag har jag jobbat lite.
kan inte förstå att det är två år sedan jag tog studenten.
vilket VÄDER de har haft idag. tycker så synd om alla små studenter!!
ikväll ska jag inte göra någonting. såå härligt.
 önskar bara att bilen var hemma för då hade jag faktiskt åkt och handlat lite chips,
tortilliadippen och lösgodis. det är jag värd. jag behöver semester.
 jag mår inte bra nu! någon som vill komma hit
med det kanske?=)








lovely väder

den som sa att "det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder" cyklade inte 10 km med regnet i ansiktet. och när kent sjöng "regnet spolar bort allt som inte är musik" visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta. men fram till ridhuset kom jag, tillslut.
sista lektionen, höjdhopp. jag slutade lite tidigare av feg ryttare + häst men de sista slutade på 1,25. inte dåligt för våra ridskolehästar =)

nu ikväll har mamma, pappa, karl & jag turat lite. åt god middag på aurora.. myyyys.

radion spelar vår sång..

eller ja itunes gör.. haha =) lite kent nostalgi..
skulle tro att jag är annas bästaste bästa vän just nu.
en vecka kvar till semeeeester!

okej

HUR ska jag kunna överleva sommaren utan greys? vilket jävla avslut. och om någon som vet hur det kommer att gå skriver det, blir jag pissed. men neeej. izzie får inte dö. det är helt sjukt som man (eller ja.. jag) kan leva sig in i en serie. vänner, oc & satc sen ja jag vet inte. alla mina favvo serier. tur att jag precis fick hem säsong 4 som jag kan mysa med!


jag vill inte

jag vill krypa tillbaka till min varma gosiga säng och mysa. jag vill inte ut i skogen i kylan...
meeen.. fetto eller tränad?
haha =) valet blir lite enklare då :P

mysdag

dagen började med ett litet möte på jobbet. efter det åkte klara och jag hem till henne i fleninge allmänning. hon har två islandshästar och behövde lite hjälp att rida de och jag är ju inte den som säger nej =) och det var det mysigaste jag gjort på länge. så vi fixade till dem och borstade och pysslade och sen gav vi oss av. de är ju så små också! som en cponny ungefär. men ändå kände man sig inte stor. så mellan åkrar, små "byar" och ja allt har vi ridit. vädret var perfekt! lagom varmt =D blev en hel del tölt och galopp så imorgon är det nog jag som har ont i rumpan. efter drygt 2 timmar var vi tillbaka.men vad jag älskar det. när jag blir äldre och ska ha en egen häst och känner att jag inte ska satsa på ridningen så hade jag absolut kunnat tänka mig en islänning som fritidshäst.

sen har issa varit här ett tag och kollat på kläder och så =) och nu precis har jag varit på ett boxpass med louise.
nu är det tacotårta:D

I'll try to see things your way

ännu en helg är över och vi närmar oss turkiet mer och mer. snart dax att beställa taxfree! =D

nu ska jag iväg på ett litet jobb möte och därefter ska jag med till klara och rida hennes ena islandshäst. såå mysigt. hoppas jag =) hon kan ju iaf inte vara värre än ridhusets hästar när vi är ute!

lördagkväll

brukar vara så vad hände igår? men vad hände INTE igår?

I never meant to cause you trouble

så har min mamma hakat på sodastreamer trenden, ett x antal år försent. men vad är det de säger, bättre sent än aldrig? jaja nu är hon iaf stolt ägare till en stiiiilren sodastreamer och blabla. haha =) jaja jag som älskar bubbelvatten tackar inte nej.
så vad har vi åstadkommit hittils idag?
en snabb pw med helvetestrapporna x 2 med anna. trots början till benhinneinflamationen som gjorde sig påmind. men är det 13 dagar kvar finns det ingen tid att vila. det kan jag göra i solstolen. korkade jag ja vet men ytlig som man är...... efter att vi hämtat andan lite gick jag inom affären för att köpa lite fetaost till min middag ikväll.. blev en tidning också.
så duschade jag och la mig och slappade i sängen ett tag. vilken lyx det är. att bara kunna vila. har dock lite svårt för att slappna av, känner mig så stressad oavsett om jag har en timme på mig eller fem minuter. behöver semester nu känner jag. det är så mycket press runtomkring mig och som mitt horoskop sa behöver jag vila mig. har lagat lunch som jag ska ha med mig till jobbet och det blev falafel, bulgur & sallad med fetaost. ska bli mycket gott =) och som föregående mening avslöjade ska jag jobba ikväll. hoppas det blir lungt och att alla sverige-danmark fans håller sig hemma!

fy mig sara

aaahh. hata att cdon finns. eller nätshopping överhuvudtaget och fast att jag inte alls har råd så blev det greys anatomy säsong 4 och tre pocketböcker, som det faktiskt var ta tre för 99 ;) så sparade hela 18 kronor haha. och på greys boxen var det också 17% rabatt på. hahaha. jag kan ju försöka sitta och intala mig att jag gjorde ett kap och att frakten endast var 29 kronor!

så på tisdag eller onsdag hör ni inte så mycket från mig mer då ska jag streckkolla på greys. hur kan man inte älska det?=)
btw, nu när jag sitter och bloggar om det drömde jag om patrick dempsey... hela min värld kretsar kring greys..


jag vill...

shoppa nya böcker. men jag har lite shoppingstopp när det gäller det. har ett antal böcker som jag inte ens läst än.. längtar tills jag får semester så man bara kan njuta i solen. hihi. onördig.

nu ska jag köra min bror till skolan.. taxi sara var det ja..

sexpartners


det verkar vara den stora frågan "hur många har ni haft sex med och när blev ni av med oskulden"


"Ja förlora den när ja var 12, men polarens storasyrra...
Ligger väl runt 90-110... "

"Jag räknar, 176 st olika tjejer. Jag är 23 år idag och var 16 år första gången. "

"Jag är 22 år, hade sex första gången när jag var 16 år och har haft sex med ungefär 70 personer sedan dess. Jag har endast haft ett förhållande och det lever jag i nu."

"Jag är 21, förlorade oskulden när jag var 14, har legat med 39 stycken."

"16 förlorade jag oskulden. 8 har jag haft sex med på 5-6 månader alltså tills jag var 16 1/2. träffade sen min nuvarande kille o haft samma knull sedan dess hehe ;p"


jag blir lite rädd. jag är en tjej som tycker att tjejer precis som killar ska bokstavligt talat få knulla runder om man nu känner för det. men asså. 176 tjejer?! på 7 år?! hur många sjukdommar har man samlat på sig under de åren? eller 8 st på 5-6 månader? haha är det bara mina tjejkompisar och jag som är nunnor eller vad är detta? vart träffar man dessa tjejerna/killarna? för alla kan väl inte komma från samma stad? det hade väl aldrig gått i helsingborg? i en sådanhär liten stad där alla känner alla på något konstigt jävla sett hade ju alla blivit en stor sexfamilj tillslut??? hmmmm... haha =)

liten paus

i mitt solande...
det blåser lite ute, men det är perfekt värme i min trädgård. perfekt att grunda basen i =) hihi..

så nu borde jag ju inte blogga utan ja.. pressa! :D

lite fel kanske..

klart jag har deras gener, men ja ni fattar

träningsdemonerna

idag har jag fixat en massa. sjukt sliten blev jag av det också.
började dagen på seb där det var hundra nummer föra mig och jag hade 25 min på mig. och jag kan ju säga att snabba var de ju inte!! när jag väl kom fram så babblade hon om att det är bättre om jag har ett master card OCKSÅ. vaa?? det har jag absolut inte tid att fixa då kl var tio i två och kl 14 skulle jag vara hos stina. så det slutar med att hon tar mitt kort för det får jag tydligen inte ha tills jag fått mitt nya. hatar kontanter!!
stressade som fan till stina men där fick jag tillslut sitta ner och bli ompysslad så nu har jag såå somriga naglar. skönt att snacka lite skit också.
sen blev det löplabbet och x antal 100 fattigare. fick stå på en sak och springa lite och ut kom jag med ett par nya joggingskor och löparstrumpor(?!). hahaha. sjukt. konstaterade att jag även är påväg att få benhinneinflamation så ett samtal till mammsen och ett besök på apoteket och nu ska jag kurera mig med voltaren 3ggr om dagen i fem dagar. yes.. varför ska jag alltid bli sjuk/förkyld/skadad när jag är som mest motiverad? han på löplabbet bad mig att ta det lungt. men det kan han glömma. det är 15 dagar till turki. sen har jag även shoppat solkräm! haha. jag är redo! spf 30 och 15! här ska vi inte bränna oss och bli rynkiga!
sen träffade jag brown sugar dvs anna och hon fick sin spruta. på vägen hem disskuterade vi att två träningsdemoner tagit över våra kroppar och gjort oss mognare och vettigare. när man disskuterar att man ska köpa snygga träningskläder ist för vanliga är något fel. för 6 månader sedan hade jag aldrig lagt så mycket pengar på ett par träningsskor. jaja. =) sen har vi även fått vett i huvet och använder bra spf!! jag vill inte vara rynkig när jag är 40 som sagt. hoppas att jag får mamma och pappas gener!! =)

så nu traskar jag runder i mina nya dojjor för att se om de verkligen är perfekta. det kliar i benen.. jag vill springa!!

rubriklös

vaknade kl 9 idag, på min lediga dag!
men dagen började underbart med både ugly betty och desperate housewives. men emellan ringde issa och hade ett bra samtal =)
idag ska jag hinna med en massa ärenden, banken (då jag råkat spärra min kod en utekväll haha), posten (man behöver tydligen frimärken för att skicka brev?), fixa naglarna, löplabbet om pengarna har överförts... sen ska jag agera stöd för anna då även hon äntligen ska ta sin spruta. bättre sent än aldrig =) tur att man har lite lediga dagar ibland. och förhoppningsvis blir det en runda i skogen ikväll med annapanna!

nu ska jag bara städa lite =)

en tur i skogen

imorse när kockan ringde ville jag inte alls upp. drog duntäcket över huvudet och snoozade x antal ggr. tillslut fick jag skälla på mig själv för anna skulle ju faktiskt stå och vänta på mig. vi halv nio plingade jag på anna och idag sprang vi 4 km på 18 min. vår mål är 15 innan vi beger oss till turki. men imorgon måste jag till löplabbet och kolla dojjor. får sååå ont på insidan av mitt smalben, precis som om jag går och stöter i en kant fast där är inget blåmärke. så efter lite snack med en vän som jobbar på team sportia har jag övervägt att köpa ett par skor, även om det kostar skjortan. har egentligen inte råd alls men att gå och halta hela dagen är inget skoj.. noooog om mina benproblem nu.
ska ut och ligga en timme eller två i solen för att sedan duscha och bege sig till wooork.

I'm too young to feel this old

massa jobb idag, som vanligt. idag ringde de från scandlines och frågade om jag inte kunde jobba 100% i sommar. lite framförhållning tack? så tackade faktiskt nej.. har ju inplanerat semesterar och så vill jag faktiskt vara med mina maxare.. så det känns som ett rätt val nu iaf. kommer kanske ångra det senare, men då får man ta det då!

igår när jag och anna gick kvällsprommis och pratade om allt mellan himmel och jord (dvs, catch up om helgen) så kom vi även in på att man måste se det possitiva ur allt. och glädje i allt man gör fast att det är jobbigt. som att jag får träffa mina vänner på jobbet fast att det kan vara stressigt. att vår promenad var mysig i kvällssolen fast att jag egentligen var sååå trött och sååå bakis. att bara kunna ligga 1 1/2 timme i gräset och sova efter jobbet.
och nu ska vi ut en tur i skogen, dock lite högre tempo än igår =)





kan man göra något annat än älska låten?

RSS 2.0