lips like sugar

vin = check
sprit = check
mat = check
saras plånbok = tom..


men vad gör man inte för de man älskar <3

what i had to do

redan uppe. och jag ska jobba kväll/natt idag. puh. men det var inte frivilligt. ska ner till stan med mamma/pappa och vandra lite. inom systemet och butterix! hihihi.


shes a diva

okej. nu köpte jag en låt. ärligt och duktigt. haha.

får hoppas bara att jag kan lyssna på den någon annanstans än itunes???


its over...

näst sista dagen på semestern! fyyy. men sen jobbar jag fredag och så är jag ledig lör, sön &mån! mjukstart!
idag har jag städat, rensat och kastat skor. dammtorkat golvet! puh. så slipper jag göra allt det på lördag =) gäller bara att hålla ordningen nu..
sen har jag bara fixat&trixat. mamma&pappa orkade inte laga mat så vi tänkte åka in och äta på haket men när vi kommer dit är det helt fullt. och telegrafen hade stängt och olssons skafferi var också fullt och jag ville inte äta kött. så det slutade att vi testade nya fuji vid maria kyrkan. och p&karl fick pizza så karl var nöjd. vi hyrde också en film och köpte lite gottis.
så vi åkte hem, satte oss vid filmen och åt. ngn svenskfilm med peter haber som alkis. inte alls bra haha men slötitta kan man ju alltid göra.

nu sitter jag och väntar på att 2 and 1/2men ska börja medans jag sitter med ansiktsmask i fejan! jag har ett problem när jag ska sätta på den masken att allt hamnar under naglarna? kan man köpa typ en spatel eller ngt? :P

we run this

igår åkte Bell&jag till malmö för att utnyttja våra sommarkort! vi tog tåget ner vid 10 och åkte först till entré där bell hittade en massa & jag inte lika mycket. haha =D efter någon timme där kände vi oss hungriga och jag ville visa henne ett ställe jag fikat på när jag varit i malmö tidigare. de har sjukt god vegetarisk lasagne där! sagt och gjort vi hittade dit tillslut.
när vi laddat upp batterierna igen så promenerade vi in till stan och gick en sväng där. men först tvingade bell in mig i stadsmissionen eller vad det heter och hittade min favoritväska där. för 20 kronor!!! hahaha. helt sinnes. vår nya favoritaffär är nog monki som inte nog att priserna redan var låga hade reda på allt nästan. betalade 278 kr för x antalplagg och då hade jag fått över 500 kr i rea!! det gillas!
vi ville inte bara åka dit för att shoppa så vi tog oss en tur på en trampbåt genom kanalen. riktigt mysigt!
efter en timme på båten gick vi sakta mot lillatorg för att äta middag. hittade en riktigt bra ställe  med en sjuuukt snygg bartender! så där lyxade vi till det med oxfilé, gratinerad vitlökshummer och massa gott vin! (kom på nu att vi glömde skriva upp vad det hette???) till efterrätt drack vi sommarens godaste mojito! väl hemma i helsingborg satte vi oss på hampan och avslutade kvällen med ännu mera vin..

hade dock lite ångest i morse för att jag ätit/druckit för mer än vad jag shoppat. betydligt mer. haha. men vi var värda den dagen!

nu är jag faktiskt duktig och städar en massa och rensar bland alla mina skor..





väska till vänster: 20 kr stadsmissionen!!! väska till höger: 100 kr monki
längst ner: plånbok/miniväska från mango

shake your stuff

ångest. förde över mina sistar sparpengar för att kunna fixa allt tills på lördag. men som bell sa, jag kan spara nästa lön och nästa lön igen. men fy för vad det svider. hahaha =)

ska berätta om hela vår gårdag när jag fått bilderna =D har iaf shoppat tokbilligt, heja monki!

i got this crazy feeling

har druckit alldeles för mycket vin/cider/drinkar för att blogga.. malmö kan vara farligt... speciellt när ens middag är dyrare än shoppingen ;D
uppdatering imorgon!

hold me in your arms

så har man spelat laserdome, blev 3a av 9 tillslut hihiih. inte helt fel. men då droppade två av de bästa spelat innan men shyy. haha =) det var jag, eve, louise, michelle, klara,lina, jacob, christian och dennis!
sen blev det maxmiddag för hela gänget, såklart.
har även fått min parfym av chrisitan som de sålde. haha så cool. det är en parfym som man ska sätta där pulsådern märks som mest..

"Feromoner är ett naturligt ämne som alla människor avger för att locka sexuella partners. Parfymen innehåller en mycket hög koncentration feromoner och kan hjälpa dig i jakten på en partner, eller piffa upp ditt nuvarande förhållande!"
haha så får vi se om den verkigen funkar! man kan köpa den på eleven.se eller coolstuf.se
lovar att skriva en recension när jag använt den!


konversation mellan A&S

Anna: ska du ha några smycken på dig ikväll?
Sara: neej det hade jag inte tänkt
(anna tittar på sara och får skrattattack)
a: du har ju både klocka, ringar, halsband och örhängen!

men det har jag väl alltid? :P

så tråkigt detta lät nu haha =)

there is something

så segis dag. nästan värre än igår, haha. danskarna tröttar ut en..
degat lite, ätit lite godis, msnat.

ikväll blir det laserdome med några från work. trevligt! =D min motion för dagen!



dagens låt =D

is it that boom boom boom babe?

nyss hemkommen från bio och brüno! haha. okej. borat är bättre. men ändå. så sjuka idéer. vart får han allt ifrån?
men nu har jag ju en massa filmer jag vill se!!

sliten med stort S

jisses vad trött jag är. anna sa att det var längesedan jag var så här väck (trött, bakis eller vad hon nu menade;)) bakis är jag inte. men hade nog kunnat lägga mig igen och sova tills imorgon. min lilla powernap på två timmar räckte inte ;P
ikväll blir det bio med min lillebror. Brüno ska vi se! hoppas att den är lika bra som borat, älskade den. riktigt rolig tradsarahumor =D


dude where's my bike???

okej, alla som sett den filmen (fast med car jag vet) vet vad den handlar om. och det händer alltid mig, senast idag! går ut från anna, riktigt sliten och vill bara hem. och varfan är min cykel? tar ngr sekunder innan vi kommer på vart den är. haha. på busshållplatsen. alltid samma sak. mamma ringde mig och frågade vart min cykel var när vi var på väg till turkiet. jag svarade att ja men den står väl i garaget? men inte. hahaha. och jag vet inte hur många ggr jag cyklat till anna och vi åkt någonstans och hon sedan säger när jag är hemma att sara din cykel är ju här!! haha. jaja. så långt det kunde bli om en cykel ;D

men igår var en helkväll. jag tog mig hem till anna där vi mös, drack vin, gjorde våra egna räkmackor och snackade skit.
vid halv tio tog vi bussen in till stan och mötte Hanne&bell och drack en drink. vi hann med ett öltält också där all cider var slut (???!!) klockan 23. dåligt. men mamma ringde oss och frågade om vi inte skulle komma till dunkers där de hade salsa. riktigt riktigt roligt! hade varit så coolt om man haft en klubb i hbg med det som omxäxling. vissa hade klätt ut sig på riktigt och var sjukt duktiga!
efter en crepes (jag kan ju säga att jag försökte förhandla och sa att jag kunde väl få 3 för 100 kr, jag tyckte jag var sååå smart, men mannen sa att då förlorade jag 10 kr så så bra var min matte haha) tog vi båten till danmark och alexander. sååå trötta vi var men det var trevligt =)

så jag hade en riktigt trevlig &rolig kväll igår. mötte så konstigt folk, människor har sagt så konstiga saker och ja. jag vet inte=)

tell me what u want, what u need.

massa massa vin för min del, jatack =D

sen blir det kanske en crepes, ngr cider och party!

festival

igår var det fredag (måste påminna mg lite då och då det känns som söndag idag haha) och festivaldax. vi åkte hem till Helle&henrik och som alltid är det väldigt trevligt. massa folk,massa goda shottar och cider. vid halv tio tog alla bussen in till stan och det var allsång på bussen typ. haha =) men som vanligt tappar man alltid bort alla men madde, issa och jag hann se två låtar av uppträdandet innan det slutade. yess.. stabilt. vi vandrade in i ett vad vi trodde var ett partytält men nejnej. så det blev docken och lite champagne innan issa&jag begav oss till tempel.
tur att issa är lite söt för före kön kom vi och det var väl en jävla tur. så sinnes sjukt lång kö. sen dansade vi och hade trevligt och skaffade oss lite nya vänner.
sååå summan av fredagen är = mycket trevlig förfest, trist att man tappar bort alla, trevligt på docken och tempel så en helt ok kväll ;D

nu saknar jag anna. kom på att systemet stänger kl 15 och jag är inte direkt körduglig nu.... får ringa henne och höra hur viska göra haha =)

i just wanna make u clap again

woho jag och mina rubriker. som jag ligger i...

ett besök hos frisören blev det idag och jag blir alltid så nöjd! tack söta helena som rekommenderade johanna till mig, hon är absolut bäst. sen blev det en tur till systemet och handlade lite nyheter (??) eller så är det jag som är sen haha. men det stod faktiskt nyheter! för en gångs skull ska jag dricka cider och inte vin. gott som omväxling =) ska hem till H&H på lite förfest!

imorgon är det äventyr med anna! längtar så =D det är alltid lika spännande!!

shake the stress away

vem i hela världen bokar en tid för att klippa sig kl 10 när man är ledig???? är sjukt trött och snoozade klockan i 45 minuter. men nu är jag uppe, har ätit frulle och ska ta bussen strax.

igår var jag en snabbis på festivalen. issa&jag åt först lite langos och sedan kom johanna. vi stod och kollade lite på rixfm och sedan blev J hungrig. sedan blev det ett besök på docken (öltält vad är det? hahaha) och sedan hampan. simon&emil anslöt sig till oss ett litet tag också.

nej men om man skulle gå... hoppas bara att det blir bra!

Show me how you move it

vilken start på semestern...
men nu har jag det. en veckas semester. och börjar dagen med hundra samtal känns det som. men nu tänkte jag pyssla lite här hemma sen blir det en sväng till festivalen ikväll, om vädret håller =D

good things

hittar inte den som hel video, men här får ni en liten tjuvtitt på min favvo låt =)


I want you, just 'zactly like i used to

godmorgon bloggen!
har ätit frulle, kollat på våra bästa år och dregglat lite över vissa av de nya killarna där hihi. hahah aptöntig.
sen fick jag ett peppande samtal. är fortf. ledsen och besviken menmen det är väl som sagt mitt eget fel???!!

nu ska jag väl städa lite hemma och sedan bege mig till work..


how does it feel

dåligt. är sjukt irriterad. och kommer väl att vara det ett tag. varför ska JAG behöva ändra på mina planer som jag haft i över en månad!!! gaaah.. riktigt riktigt arg och irriterad. men nu vet jag, aldrig att jag ska ställa upp, aldrig.
 


i say nothing

gud, jag är så trött. vaknade halv två idag. dessa tre stängningarna har tagit all kraft ur mig. det har varit så jobbigt, men roligt. men underbemmanade ja.. tillochmed gästerna ser det och frågar. hur långt ska det gå?
iaf, nu har jag fått i mig lite frukost. är lite ledsen då min faster åkt idag. har knappt hunnit träffa henne och det känns så trist. och imorse (ehmm..) när jag gick upp var ingen hemma och då ringde jag mamma och då var alla i falkenberg och åt lunch. utan mig. känner mig utanför =(

idag vill jag gå på bio. de jag vill se är brüno, iceage 3 och baksmällan... sugen? =) hihi


btw.. för exakt en månad sedan satt jag på stranden i underbara marmaris med mina fruar, stellan och hans familj, drack cider och snackade skit. jag vill tillbaka nu..

no hustle, just look at..

jag såg fram emot en lugn lördagkväll på jobbet, men ikke. har jobbat röven av mig dessa dagarna och ingen ska säga något annat. men det har ju varit med lilla J så jag är så nöjd så =) och ikväll är sista kvällen sen har jag lite softepass för att sedan gå på lite semester igen.

så ja, jag har mest jobbat, sovit, jobbat, sovit. inget skoj att berätta om =)

p is for pretty please

årets lökigaste jogg. utan tvekan. haha. och då tog vi ändå den korta rundan. puhh. hög luftfuktighet ja..
när vi kom in såg vi en minigroda, eller jag tyckte det såg ut som en padda men enligt anna så kunde paddor inte vara så små. det slog henne inte att det kunde faktiskt varit en BEBISpadda. nejnej.

nu har har duschat av min all lökighet och är fräshare än fräshast. ska iväg och jobba lite nu. vad man nu ska vara fräsh till det för? ;P

i'm 2 good for this...

åkte med en ångest i magen till jobbet. kändes så skumt. ville bara ha en kram. kan man inte få ha en människa brevid en 24/7 som kan ge en kramar när man behöver det? alla som läst psykologi har väl sett någon av de filmerna när barnen blir helt apatiska på gamla barnhem. jag förstår att de mådde dåigt. jag mår dåligt om inte jag får en daglig dos av närkontakt!!
men efter 30 min förvsann allt det jobbiga då jag mötte alla solskensmänniskor på jobbet. helt otroligt hur de kan göra en glad. fast att allt var slut och mycket mög. haha
iaf. johanna&jag stängde och det gick väl okej. lite sega bara men det får man vara när man aldrig jobbar stängningar och glömmer hälften. åkte till MH och hämtade E och körde runder i halva helsingborg, hämtade upp brownsugar och lämnade johanna!
nu sitter jag här och tänkte gå och lägga mig. har fått prata av mig lite till BS om alla mina "problem". de är egentligen inga problem om man jämför med andras men ja. ibland så behöver man prata av sig och blogga av sig ;D

sofiero, grillning &cider

igår kom några av pappas släktningar hit och vi gick en runda på sofiero. hundra år sedan, men väldigt mysigt. sen åt vi glass på sofierokiosken!
när vi kom hem så fikade vi igen och sen var det dax för grillning:P mycket mat i vår släkt.. haha. alltid.
sen tog jag bussen in till stan och efter att fått vodka utspillt på hela min ipod var jag inte glad. den ville inte alls funka.
mötte upp zsoli och vi mötte upp simon&robin. efter ett litet tag lyckades vi få tag på bord på hampan och där satt vi, drack en massa cider och snackade skit. så mysigt. tog bussen hem lite senare och min ipod ville inte alls funka. kul. eftersom den inte är köpt i sverige heller kan jag inte lämna in den. jävla mög. men efter mycket om och med lyckades jag tillslut. den kanske bara hade fått i sig lite för mycket ;D dock vet jag inte hur den mår idag. haha.

nu ska jag köra lite bil till jobbet. känns jättekonstigt. har inte varit där på tre dagar men känns som tre veckor? så nu har jag tre kvällar, ledig en dag, jobbar två korta pass sen har jag semester igen. får väl se om det blir någon utflykt då men helsingborgsfestivalen är ju här så blir väl grille och utgång skulle jag gissa på =)


blablabla vad detta blev långt...

haven't i been good to you?

sitter och lyssnar igenom hela lil waynes "nya" album. älskar det. älskar spotify. älskar.. hmm..

så var denna dagen också över. känns som om jag har haft semester dessa dagarna. igår var det mys och utgång och ja allt. idag har jag mest degat i solstolen, läst en massa i jens lapedius aldrig fucka up, ätit ostbricka mitt på eftermiddagen, ätit&druckit massa onyttit, degat på en filt i flera timmar, födelsedagsmiddag hos anna. underbar dag. det bästa är, att jag är ledig imorgon med!

en underbar kväll

mums. igår hade vi lite skaldjursafton vår familj + hittebarnet =) haha. firade min faster lite försenat och blev lite gott vin till det.
sen anlände amanda också. satt och pratade om allt mellan himmel&jord, drack vin och lyssnade på musik. vid 23 tog vi bussen till hampan där vi tog en sider och stötte på lite folk =) jag har fått bevis på att helsingborg ÄR litet. såfort jag kliver av bussen och springer över gatan så möter man speciella personer =)
vi satt väl där i någon timme innan vi gick tillo cardinal, mycket trevligt. det STORA minuset som alltid är att det blir sjukt varmt, de pressar in folk tills det inter går att stå typ innan de öppnar våning två. så jävla trist. men jag hade verkigen superskoj igår =) och åkte för första gången i mitt liv med en riktigt rolig taxichaufför. lätt att jag alltid ska åka med honom!
har alltid sån ångest för att ta taxi, tycker det är sjukt obehagligt.

jaja som man kan snacka på..


seeen. är det ju en viss persons födelsedag idag! min underbara anna joinar oss i vuxenlivet (?!). GRATTIS SNÄCKAN!!!!!

en riktig bloggdator

sitter jag vid nu. ute i trädgården.. försöker få msn att installeras med jag får det inte att funka.. 
min faster från borås har kommit ner för att hälsa på ett tag och nu i eftermiddag ska vi hitta på något i helsingborg.. pappa har rabblat upp hundra olika saker och det jag har snappat upp och tycker är väsentligt är att vi ska äta våfflor!

forget about your girlfriend and meet me at the hotel

anna kom hit och vi började med att äta sushi. varför är det så gott? det borde vara ett krav att man ska äta det minst en gång i veckan. dock hade jag väl tröttnat för jag äter alltid samma. mama set med tre bitar kapa maki :P haha.
sen började vi göra oss fina och lyssna på lite musik och dricka ur vår igelkott =) sjukt gottit.

vi tog bussen vid 23 in till stada och utposten där vi började såklart med en äpplekakeshot och cider. vi visste fortfarande inte vart vi skulle och allt var så spännande. träffade lite folk och ngr hässleholmare och anna är så söt. hahah. vi frågade om deras ålder och anna säger "han där måste iaf vara över 30, det ser man på hans ögon!". hans kompisar tyckte det var väldigt kul men killen i frågan var väl inte lika glad ;D
vi bestämde oss tillslut att åka över till danmark för att träffa några av annas nya vänner. så vi hamnade på ett ställe som hette manhattan. typ en slags bar eller något blandat med ja jag vet inte. men trevligt var det och där satt vi rätt länge och vid 3 gick vi till retro. sjukt längesedan jag var där, säkert tre år!! men trevligt var det och skakade rumpa till någon gång efter 5. kl 6 var jag på svensk mark igen och tog första bästa taxi hem. såå skönt att lägga sig i en renbäddad säng =)



say hello to our little friend=D




kvällen låt!

svensken är rolig

eller ja människor. vi klagar allitd på att vi är trötta. vi har sovit för lite, vi har sovit för länge. vi har varit utomhus. vi har legat inne en hel dag. vi är sjuka, vi har tränat för lite, vi har tränat för mycket. ser ni ett sammanhang??? do something about it och lev med er trötthet oavsett vad ni än gör kommer ni alltid att vara trötta =)

hihi. idag har jag och lilla my 1 hittat hem. dvs söder och özens allfrukt och torget. haha. kände mig så hemma bland de utländska språken och allt. haha. ikväll ska vi ha en exotisk afton och den började med att jag köpte mig en thaibox medans vi gick runder bland alla fruktstånd. sen ska vi äta sushi som vi köpt med oss hem och efter det ska vi dricka vår bamsemelondrink!! jag lovar att jag ska visa bilder (om anna kommer ihåg kameran...)

hihi. tydligen får jag INTE ha jeans idag vilket betyder att jag måste raka benen. suck =)

lilla my 1 &2 vs igelkottarna

i turkiet kallade vi alla snygga turkar för igelkottarna pga av deras hår. alla hade nästan likadan frisyr och det var populärt i hela marmaris och som vi skrattade åt det.

idag i skogen mötte anna och jag en snygging när vi joggade och jag som aldrig kan sluta le när jag ser ngn snygging är glad att vi snabbt springer förbi. ända problemet är att vår runda är som en cirkel och efter ett halvt varv möter vi honom igen. och då ler han!
men när vi saktat ner och pratar om detta så kommer vi fram till att han log nog inte för att vara trelig utan ÅT oss. när vi tittade på varandra konstaterade vi att vi hade exakt samma frisyr (knut på huvudet), nästan likadana adidaslinnen, svarta byxor, och ipoden i vår likadana hållare på samma arm...

och där har vi gått och skrattat åt turkarna i en vecka :P

what goes around comes around..

always on my mind, always in my heart.

såklart..

såg bilder från liseberg på face. är sjukt sugen på att dra med mig mina fruar på en roadtrip dit. ska nog försöka övertala dem.. någon mer som är sugen??

nej nu ska jag fortsätta mitt greys anatomy maraton.

speechless

ja jag är sååå tråkig som aldrig bloggar =D

jobbat idag. är helt slut. det är mega svettigt.
en vecka sedan vi kom hem. fy för. jag vill bara tillbaka. till alla igelkottar haha. det är en sådan otrolig skillnad på folket här och där. som när man kommer in på hampan, de som jobbar där tittar knappt på en. även om det var mycket folk på vissa ställen i marmaris sprang de ändå fram för att välkomna en och blabla.


ikväll ska jag mysa all by my self. min brown sugar är i danmark på äventyr och sleepyangel aka sluttyangel aka charlotte har familjemys och miss sällskapsresan är och tofflar lite. hihi.  så det blir donken och kanske kanske en film med söta lillebror? har fortf. varken kollat på film eller tv sen jag kom hem. helt sjukt. men det är nog mest för att greys har lite paus ;D

jag orkar inte

att blogga. det känns som om verkigheten kommit ifatt en då. ångest. jag vill inte leva såhär mer. jag vill vara nere i marmaris där allt är så okompliserat. men som pappa sa, hade man levt så varje dag hade man aldrig uppskattat det. men alla jag pratat med sa att ångesten skulle lägga sig. men det blir bara värre. jag saknar att ha någon av mina tjejer brevid mig 24/7...

RSS 2.0