tisdag

och solen skiner, underbart. försökte sticka ut handen för att känna om det var varmt eller om man ska ta på sig en tröja. gick inte superbra ;P

och jag längtar jättemycket tills fredag, för om allt går som jag vill får jag träffa mamma och pappa då! annars kommer jag inte hem förrens efter tentan och det är föööör länge. så hoppas hoppas att inget annat dyker upp.

hmm annars har jag nog inget roligt att berätta ;)

världens snyggaste par? eller xpar kanske man ska säga ;P


.


min helg i nogersund

i lördagsem tog emma och jag tåget till nogersund, där hennes föräldrar har sin sommarstuga. det var någon som kallades rögarnatten, dvs slutet på sommaren eller något liknande. så vi började med att äta ute på en mysig liten restaurang i hamnen. där spelades lite livemusik och massa ljus och ja. det är svårt att förklara vad det hela är men efter maten tog vi oss till grannbyn där det var en massa evenemang.
sen åkte vi hem till stugan och spelade kort med hennes föräldrar och snackade om allt och mös. vad jag saknar min egen familj! tur att jag har emmas som extra ;) på söndagen kollade vi på mjällby-trelleborg som spelade lika. lite annorlunda att gå här jämfört med olympia! hade varit skoj att ta med emma och se hif-mjällby :)

sen var vi helt slut båda två och åkte hem. som vanligt skämmer jag ut mig själv på ett eller annat sätt. tåget var rätt försenat och karlskrona är sista hållplatsen. så är där en speakerröst som alltid säger typ tack  och hoppas att man haft en trevlig resa. så säger jag högt nej det har vi inte. mest på skoj för jag behövde ju inte bry mig om byten osv men där kom killen som klippte biljetterna precis när jag sa det och bad om ursäkt och var uppriktig ledsen :P haha stackars emma blev helt generad för att jag ska tramsa mig :p

nej nu ska jag promenera bort till skolan ett tag!!

lördag

och det är nu en vecka sedan mammi och pappi lämnade mig :/ saknar dem så!

igår blev min och johannas lugna "vi-går-och-tar-en-drink" nästan en wild'n'crazy utgång. var iaf riktigt roligt och det kändes när jag vaknade i morse. sååå seg. fick ett sms av emma som frågade om hon fick ätas frukost med mig och sova lite här! hahahaha. härligt att min vän kommer hit för att sova!
vi gick till ica och jag handlade chips, som blev min frulle. braaa sara.

nu är det duschen sen ska jag och emma till nogersund och hennes sommarstuga där! skönt att komma bort lite ;)

den rätte för mig

Jag och emma sitter och äter fredagsmiddag; fläskfilé, potatiskroketter och bea. mannen på bearnaisesåsen har jag fått för mig kommer från helsingborg???? så jag tar till min bästa vän, google. det visade sig dock att han var från stockholm... men det stod lite annan intressant fakta och jag tror att detta är den rätte för mig (möjligtvis för Bell med, men jag kan dela med mig ;))

Erik Lallerstedt: Dricker enligt egen uppgift en flaska champagne om dagen under sommartid.

jatack. gärna för mig!

nu sitter vi och myser och snackar skit. väntar på johanna och sedan blir det en sväng ut!

så här hade jag sett ut om jag vore man!


vardagslyx!!

när man hittar en bit serranoskinka i kylen som föräldrarna lämnat kvar ;) tur att jag hittade det innan det var försent! ;P

godmorgon :-)

Bloggar från sängen. Det är nog min absoluta favoritplats med två duntäcken och fem kuddar :-) man sover som en liten prinsessa! Just nu samlar jag orka för att byta om till träningskläder. Ska möta johanna kl tio och träna lite överkropp. Sen får vi se vad det händer för roligt denna fredag:-)

varför ska jag alltid

planera så dumt. igår var det fest och nollornas stora fest på harrys. jag och emma ville dit! så vi stack till Henke och resten av killarna och förfestade. hos henke blir man av någon alltid tokfull, trots att jag bara hade med mig tre cider och skulle "ta det lungt".
vi hamnade iaf på harrys och hade riktigt roligt!

nu ska jag snart möta upp johanna och gå till lom. varför planerar man att gå till gymmet kl 10 dagen efter?? får nog bli väldigt lungt.. sen blir det en dusch och en snabb lunch för att möta upp en ny tjej som jag lärt känna i min basgrupp för lite farmakologiplugg!kalla mig effektiv ;)

Grattis!!

på min namnsdag!! wooho. haha =)
nu ska jag snart bege mig till skolan och fotograferas till mitt passerkort. men eftersom jag av någon anledning inte finns med i systemet, ska min snälla lärare följa med mig likt en mamma som följer sin unge till dagis :P hahaha.


tisdag

johanna och jag började dagen med en pw.. riktigt mysigt och skönt att promenixa.
sen var det föreläsning och basgruppsträff. märks verkligen att man arbetat olika och det kommer nog bli rätt tufft i början innan man kommer in i hur andra gjort.. och när jag inte har fått min bok heller är det inte så lätt :) men det lööööser väl sig :) som vanligt!
annars har det blivit en tur till solarieöarna idag, riktigt skönt.

ska kanske...

skriva något om huvudanledningn till att jag är här???
idag var första dagen i skolan efter lovet. Jag har varit duktigt nervös och som tur var gick man inte dit ensam.. men uppropet gick bra och vi fick lite korta introduktioner till våra tre kurser som vi har denna terminen. TACK SNÄLLA BTH som gör att vi slipper terminstenta och för att ni delat upp den i två, tror jag iaf???
imorgon är det första föreläsningen, farmakologi. blir nog skoj och läraren verkar hård, men superbra!! håll tummarna för mig :)

Då och nu

hittade en gammal bild på hur min lägenhet såg ut den första veckan innan mamma och pappa flyttade hit lite saker. gud vad lite möbler och smått pill kan göra skillnad!!!!
idag kom klädslen till min nya soffa, som emma hjälpte mig att fixa till :) vi har haft vår vanliga mysmåndag och såg på the last song..

då...



och nu... fattas bara lite tavlor och lite annat pill ! :)

svenskt x 3

idag har varit en riktig filmdag.
det blev först lunch på donken för emma, johanna och min del. satt riktigt fint efter gårdagen :)
sen blev det först hundtricket, sen i taket lyser stjärnorna. sen lämnade johanna mig för att äta middag med sin farmor för att sedan komma tillbaka och då såg vi patrik 1,5. riktigt mysig och rolig film!!

nu blir det lite paradise hotel innan jag ska sova :) skola imorgon! läskigt!

tillbaka i Karlskrona

i fredags körde Karl och jag upp hit vid elva tiden så att jag kunde packa upp alla mina kläder och börja pilla. sen kom mamma & pappa med soffan och mitt nya soffbord. på kvällen åt vi på en jättemysig restaurang precis vid mig, ute i vattnet! supergod mat så jag var nöjd ;D
efter det kunde jag inte hålla mig utan sprang bort till philip för att träffa mina absolut närmaste vänner här. Det som är skönt är att det känns inte som att det är elva veckor sedan vi sågs, utan som att det var förra veckan.
på lördagen körde mamma, pappa och jag runt och letade efter skruvar, köpte en persienn till köket och handlade mat till mig.
vid 16 åkte mina föräldrar och karl hem och guuud vad jobbigt det var. jag har aldrig varit den som tyckt att det varit jobbigt att skiljas från mina föräldrar, men detta går inte att beskriva. att jag sen inte tycker om att säga "hejdå" gör det inte bättre. jag har nog världens mest underbara familj som verkligen har hjälpt mig med så mycket. vet inte vad jag hade gjort utan dem :)

på kvällen blev det såklart party! emma, linn, malin och sally kom hit och vi snackade skit och mööös. sen kom henke och gustav också förbi. fast tillslut var det bara jag och malin som gick ut och busade! men det gör inget, vi hade lika kul som alltid :)

i found myself in wonderland

nu är bilarna fuuuuullpackade. helt otroligt vad mycket grejer man ska ha med sig.
nu har pms sara fattat att hon ska iväg och är jätteledsen. och jag har inte ens hunnit säga hejdå till någon!


dagen före D

imorgon flyttar jag upp till kalle igen. känns läskigt men samtidigt så jävla roligt. för jag vet att hösten 2010 kommer bli så himla bra!!!

 

hur kan man inte längta efter detta??!

 

fast för att komma iväg måste man packa.. som jag är rätt så seg med.. laguna beach är ju så mycket roligare ;)

tvättmåndag

måndag idag och jag börjar veckan med att tvätta. tänkte vara lite smart och försöka tvätta så mycket som möjligt här så jag slipper stå i karlskrona det första jag gör och tvätta. men det är en massa tvätt, allt ska vara fräscht :)
kan inte förstå att om en vecka, och 1,5 timmar, ska jag vara på t2s upprop. jag är nervös. nu kommer jag inte gå i underbara basgrupp 4 utan en ny, läskig! haha :) hoppas att det kommer gå lika bra.
denna veckan vill jag mysa en massa och njuta av mina helt fantastiska vänner som jag har här!


baby i like it

no more work. för denna sommaren, som det ser ut nu iaf!
efter jobbet körde jag johanna hem och då passade jag på att hälsa på bell! vilket resulterade i att vi spelade mario cart, alla fyra tävlingarna och att jag kom hem nu, halv tre. men en jädra huvudvärk men när jag körde hem såg jag att det blixtrade en massa, så det är säkert därför.

Ny favvo!


sista dagen

idag ska jag jobba min sista dag på max. sen är jag ledig fram tills fredag då jag ska typ packa? tvätta allt som behövs så att det är fräsht så jag slipper boka tvättid när man kommer dit. kan inte förstå att det gått 10 veckor! jag kommer sakna mina älskade, fina, underbara vänner i helsingborg.

igår efter jobbet bestämde Louise, Michelle och jag oss för att nattbada. sagt och gjort, vi körde ner till gröningen och gick ut på bryggen. vill tillägga att vi hade ett sjukt oväder igår och det var riktigt kusligt vid bryggan, jättestora vågor och det slog ner blixtar.så njaa.. men vi gick till fria bara för att känna på vattnet och där bestämde vi oss för att hoppa i. riktigt skönt :) mitt i allt började någon att skjuta upp fyrverkerier! hihi. mys i augustinatten  :)

nu ska jag ta mig i kragen och äta lite frulle.

en dag på stan

idag har cicci och jag gjort stan.. blev lite shopping trots att ekonomin inte tillåter det. man kan inte låta bli=)
köpte istärningar som går att återanvända som ser ut som flamingos på lagerhaus, jättefräcka. kommer passa bra i alla drinkar i höst ;)
köpte en kofta och en tshirt från gina
. 249 kr.. inte alls dyrt :)
sen blev det lunch på hampan med cicci, jocke, jimmy och stoffe. youghurt och sweetchilimarinerad kyckling med pasta. riktigt gott.

på eftermiddagen blev det en tur till maxi med mamma och pappa. köpte svarta duschhanddukar, hoppas nu inte att de luddar! kommer nog passa bra ihop med resten som jag får från hm :)
nu ser jag på mitt i naturen och sen är det djursjukhuset! nördigt med ikväll går det iiinget bra :)

drop it low

haha HUR kan de shaka så? helt galet. man kunde fått lite av den talangen hahahha :)


tisdag

stek på stranden, kräftor och vin!

what if i leave..


det finns inga tråkiga söndagar

bara tråkiga människor. Man kan (nästan) alltid hitta på något, gäller bara att ha fantasi. igår satte jag mig på bussen till cicci&jocke. Vi köpte chippe, dippa och cicci bakade mjuk pepparkaka. vi såg filmen the strangers, sjukt läskig. varför ska man se rysare/skräck? man blir ju bara rädd? och ändå kan man inte låta bli?
sen började vi bli lite rastlösa och ville hitta på något. så vi promenerade i ÖSregnet ner till utposten. blev lite vin och cider och så spelade vi yatzy. riktigt mysigt och en ROLIG söndag :)

heeej söndag

skönt att det regnar lite idag, är på mys humör och tänker inte anstränga mig alltförmycket idag! :)
igår låg jag bakis i princip hela dagen för att vid 19 köra och hämta bell. vi åt grillad lax med potatis och vitvinsås hos mig med min familj. sen började vi småfixa oss och lyssnade på gamla godingar och drack vin.
blev en tur till hampan där vi satt ett bra tag och där träfffade vi en massa andra. vid 2 gick issa, patrik, linkan, peter & jag till madame mustasch (så mysigt igen!!) och bara snackade skit och skrattade. issa ville att jag skulle lukta på ett ljus om det var ett doftljus och samtidigt börjar jag skratta och hon kör den rakt in i mina tänder och tjoffs flög en bit av min tand ut! så nu ser jag helt mongo ut (enligt migsjälv) och hoppas hoppas att tandläkaren kan slipa lite fint nästa gång jag kommer utan att ta allt för mycket betalt.


lite trötter

igår var jag på middag hos pappas kollega, massa god mat. alltid gott att äta borta :)
sen träffade jag Bell & Issa och vi var hos bell ovh förfestade lite.
vi tog oss in till stan och hampan där vi satt ett tag. sen förvsann bell till tivoli och issa&jag gick till det nya, madame mustach. riktigt fräckt ställe, helt i min stil =) kul med någon som vågar göra något annorlunda!
jaja det blev en hel del dricka igår som såklart gjorde att man varit lite bakis.
Issa, simon och jag har legat och myst på bryggan på gröningen, riktigt skönt med lite frisk luft ;p

låten som får mig att rysa

spelar ingen roll att man hört den tusen gånger, den är så bra. i alla versioner! :)


mitt liv som pensionär

anna & jag har alltid skrattat åt våra morfärldrar för de är så upptagna fast att de är pensionärer och borde ha all tid i världen. jag lever typ som en pensionär nu (är alltid ledig) men alltid upptagen. det GÅR att fylla dagen med massa ärenden om man så bara vill. och jag är ju inte typen som gillar att sitta still.
men idag har jag tagit mig en rejäl sovmorgon, (till 12) och ätit frukost i lugn och ro.
tänkte bege mig ut i skogen om ett  tag och jogga lite. just nu längtar jag något sjukt efter gymmet och att få träna benen lite, de börjar bli lite slappa :P

vi drar till Bali

idag åkte cicci, jocke, troy och jag till väla och vi lunchade. PROPPmätt. kollade ikea, bolagret och lite så smått. det är ju mycket roligare att köpa grejer till hemmet, just nu iaf. sen körde vi till Bali som också har en massa fint. jag vill ha en massa massa pengar.
efter att mamma slutat jobba tog vi också oss en tur till ikea och jag inhandlade ett soffbord och en matta. och jag vill veeeerkligen ha en soffa därifrån :/ ge mig mina danska pengar nu så att jag kan shoppa!!!!!
kommer leva fattig hela augusti/september men det hade varit så skönt att få det lite mer "hemma" i kalle nu till hösten..

mysmåndag

har varit en riktigt bra måndag. hoppas att en sådan bra start på veckan gör att restan av veckan blir perfa.
började dagen med en powerwalk tillsammans med filippa, cicci och havanna. efter det gottade vi oss med donken (blivit mycket sådant nu, fyfy). Cicci och jag åkte till diverse affärer och jag fyndade en jättesöt oljelampa på mio. halva priset och den skriker Sara. tyvärr är den i ciccis bil så inga bilder..
senare promenerade Cicci och jag bort till Jimmy och kollade på fotboll och drack lite vin med resten av killarna. en riktigt mysig måndag

FestivalLördag

Igårkväll åkte mamma, pappa och jag in till stran och mötte upp två av mina föräldrars vänner. vi åt på något som heter marias tapaz bar, vid maria kyrkan. man beställer in massa smårätter, riktigt gott. mina favoriter blev seranoskinkan, heta räkor och konstigt nog hahah anklevermousse. trodde aldrig jag  skulle säga det. till det drack vi en massa gott vin. Bell kom och mötte upp mig och vi tittade lite på timbuktu innan det blev dax för schlagertältet. Sen trillade vi in på tivoli och jag höll på att skriva att vi dansade en massa men där var så hiiiimla varmt så jag hoppade det. träffade en massa trevligt folk så kvällen får en 4 av 5 haha =)



varför jag hatar affärer på söndagar

ALLT är slut! var sjukt sugen på lösgodis som jag inte ätit på lääääänge och när jag kommer dit är alla mina favorit sortet slut! knappt sur.. fast det kanske var lika bra för jag gick hem utan godis..

RSS 2.0