detta citatet

hittade jag på michelles blogg.. gillar det =)

"Män vill alltid vara en kvinnas första kärlek, kvinnor vill vara en mans sista äventyr"

godmorgon!

det är min "lediga" dag idag, förrutom ett möte och jag är uppe innan 8.. jag och anna ska ta en pw sen ska vi gå jobba/gå/springa trapporna upp 2 ggr, om vi så ska krypa upp andra gången!!

51 dagar tills vi åker. nu kör vi stenhårt! inget mesandes!!

tänkte ta ett pass på gymmet ikväll också, var ett tag sedan jag körde styrketräning..

seriöst?

kan någon ge mig en ordbok eller någon slags översättning för hur killar tänker??

ny bok

har precis börjat läsa en ny bok och jag är redan helt fast!! den heter "när livet stannar" och är skriven av malin sävstam. den handlar om hennes liv under och ett år efter flodvågen i thailand, som en dagbok.. så fruktansvärt hemsk och det hemskaste är att den är bra. eller ja ni fattar, man blir helt fast. satt på bussen från jobbet in till stan och sen till laröd och det kändes som kanske fem minuter. hon skriver så gripande, och jag varvas av illamående och ont i hjärtat. jag har det sjukt bra egentligen. jag har alla mina nära och kära runt omrking mig. vad man kan ta livet förgivet ibland. så denna boken rekommenderar jag starkt till alla som gillar verklighetsbaserade böcker!


mysdag

en ledig måndag. vad jag älskar det. träffade anna på bussen till stan och snackade lite skit. var och fixade mina naglar och de blev mycket fina, stina är den bästa =)
efteråt promenerade jag bort till dit jag ville klippa mig i väntan på födelsedagsgrisen. så bokade jag tid hos johanna. helena blir så fin och jag vill testa någon ny! men varför känns det som om man är otrogen mot sin frisör? haha så dåligt samvete jag får nu! hoppas inte jag stöter på min "gamla" frisör på gymmet, risken finns!!
sen promenerade jag bort till knutan där jag mötte bell och vi testade nya waynes. vi kunde tom sitta ute, även om det var lite blåsigt. gillar denna waynes mycket bättre än den förra!

nu ska jag städa.. roligt va? =)

he will never...




"jag ser dig inte, öppna munnen så att jag kan lukta vart du är!"

förstår ni då hur mycket vitlök våra biffar hade? hahahah eller marinaden iaf. inte för att vi sa så men det hade kunnat vara fullt möjligt!

oh my gosh

så gammal men ändå så bra!




night life

så var det utgång igår igen =)
börjde hos cicci (och linus såklart) med en mycket trevlig förfest!! sen gick vi in till stan snacka om motion. fast blev ett x antal stopp på vägen men tillslut var vi på tivoli som var riktigt roligt =) där var dock jättemycket folk och jag hade svin höga skor. det är bara vi tjejer som kan gå från 160 till 173 cm på två sekunder. ja mina klackar var 13 cm. fattar inte hur jag kunde gå i dem men jag kom hem tillslut iaf =)

"hittade" en favvolåt! men hittar inte den att ladda ner (förlåt jag vet att man inte får) så om någon har den så hojta till!!!


är det bara jag som inte fattar någonting i denna världen?

bla på sig killar, män, pojkar ja ni fattar.  ni som varit med och läst ett tag vet säkert vem "snyggaste killen på tivoli" är eller vad jag råkat ut för iaf. vi har knappt snackat någonting alls och idag när jag logga in på facebook kvart över sex skriver han "messa mig .." och sitt nummer för att han ska lägga sig? what? varför?

poweryoga

glömde att berätta om det igår.. var på mitt livs första poweryoga pass och det var så mysigt, jobbigt, och svettigt! kände mig riktigt klumpig som inte fattade alla rörelser men det är väl som med pilatesen, man lär sig efter ett par gånger mer och mer. hade önskat att jag kunde gå på alla pass, men får försöka gå på de jag har tid till. får ni möjligheten att testa på det, gör det! =)


mina nya älsklingar

har shoppat idag. och det är hemskt. nu vet jag hur det är att ha ekonomiska problem. jag har lånat av mitt absolut inte få ta av spara konto! men jag har faktiskt inte shoppat på flera månader till mig själv... så nu tog vi i ordentligt och köpte bla tre par skor.. fan vad jag är fattig nu och nästa lön är långt borta... ååååångest!!!!

nästa månad är absolut köpstopp om jag så ska gå naken!!!

   men dessa var värt det ;)

en välförtjänt dusch

kvart över 8 tittade anna in genom mina fönster och det var bara att ge sig ut då. blev den dumma trappan igen, men jag kan ju ärligt säga att det känns underbart efteråt. och idag har jag sån träningsvärk i min booty haha =)
i eftermiddag blir det poweryoga, vad det nu kan vara för något?

en välförtjänt dusch först och sedan en sväng i stan!

john mayer

nörd har jag blivit.
hans låtar går på repeat.
har suttit i kanske över en timme nu och försökt fixa med min ipod. så jävla omständigt ska det vara! blir tokig!


vägen till helvetet

går genom laröd.. tror ni inte mig? då har jag bildbevis!


    om två veckor ska anna&jag kunna springa upp och ner två gånger! kommer aldrig palla det, orkar inte ens en hel utan pauser haha =)

det gör ont

ibland känns det som om att det jag tycker om, de jag gillar, ja ni fattar poängen tas ifrån mig. även om det inte är en lång bit och man säger att man ska hålla kontakten, så vet vi alla att det funkar inte så... och nu är det påväg att hända igen....

härligt att sola

idag när jag var ute på pw stötte jag på dessa sötnosarna.. underbart eller? =)


liten update

igår var det kalas i issas kollo, med grillning cider och tårta. tog faktiskt bara en liten bit och inget godis! sjukt stolt!
åkte hem till issa och duschade och så. fick skjuts in till stan, det är bra med mycket kontakter!
vi gick till bakom och var där i kanske max 20 minuter innan vi gick till tempel. det märktes att det var helgen innan löning men det var ändå helt okej med folk ute! lagom=) dansvänligt var det med andra ord om inget annat. tempel är alltid så trångt annars!
sen blev det kebab eller ska jag säga en vegetarisk kebab? min bestod mest av sallad. tur att issa hittade en vän som kunde fylla på hennes haha och då var det inte lite kebabkött hon fick!
sedan blev det "efterfest" på tågaborg men issa tyckte mest att allt var som i eminemfilmen :P vid halvsjutiden somnade jag på en sekund fick jag höra idag då issa försökte konversera med mig men jag svarade tydligen inte..

nu ska jag cykla till issa och bränna bort mina alkokalorier! sedan blir det sushi! =)

tack gud =)

för dustit! guds gåva till sönderplattat, trist hår! =)

dagen har bestått av grillning i issas kollo.. mysigt fram tills det blev kallt =)

får se vart vi hamnar ikväll =)

fem små knubbisar

man skulle kunna tro att det var issa, jag och våra tre vänner men nej det var faktiskt fem st sådana igår :P eller ja issa säger det :P alla såg tydligen likadana ut dvs lika långa (korta?), lika kort hår, lika knubbiga, ändå skillnaden var färgen på tröjorna som issa sa var röd, blå, grön, gul och vit. hahahah =) man kan ju undra.


freeedag

fick en kommentar idag på jobb att om jag nu ska gå ner så ska jag kanske skippa spriten? :P
men man kan ju inte hoppa över allt? vad ska jag då leva för? eller jag menar... hihi..

nu väntar jag på isenfisen så att vi kan dricka vin tillsammans, snacka skit och lyssna på gammal musik =) just nu är det cassidy med hotel, sjuuukt länge sedan!

jag vill och SKA kränga

om två månader... redan på planet ska jag börja med att trycka i mig godis, jag ska äta massa chips på stranden/våra förfester och jag ska äta glass så att jag kräks... sugen? jaa.. lite kanske?

både pw och ridning på en dag =) nu kör vi stenhårt!

torsdag

idag är det handledag och det märks i vårt kylskåp. i brist på annat får jag äta två morötter innan jag ska ut på min powerwalk med anna! alltid något ;)

min dag

powerwalk, möte, pilates och sushi. så har min dag sett ut i stora drag =)

imorgon är det lön! och resan ska betalas (första delen dock men men:P)

2 månader

som jag kommer att dö av, jag kommer vara grinig, sur, bitchig. allt för att bli lite snyggare..
önskade att jag kunde ha samma motivation och styrka att träna som min lillebror.. vad hände med de generna hos mig?
men jag kan ju inte annat än att försöka och det är alltid bra!


för nu har jag ju ett mål; 19/6!

lycklig

oavsett vad som händer, så gjorde detta min dag. jag kommer att leva på känslan

sovgott mina vänner =)

om att äta choklad

imorgon är påsken över och då har jag inga ursäkter längre.
så nu trycker jag i mig min sista chokladkanin och jag kan säga att jag mår riktigt illa. men äter jag inte den nu vet jag att jag kommer att trycka i mig den imorgon bitti...


för man kan ju inte ge bort den?


ut och powerwalka

har jag gjort. upp kl 10. då var mina ögonlock tyngre än tyngst.. men anna plingade på halv elva och nu har jag precis kommit hem. in i duschen och sen är jag redo för halmstad =)


senil

jaha så har jag fått stämplen senil. kul att min familj och släkt är så trevliga mot mig =) min kusin hann vara här i en timme innan jag var blond, gick klumpigt, senil och ja åt som ett barn haha =)

jag karl och andré gick bort till soffankiosken där jag även åt årets första glass. och jag kan säga att jag åt den bara för att jag skulle. inte alls sugen egentligen :P sen har vi legat i trädgården hela eftermiddagen och slöat och jag har läst och killarna har kollat serier. underbart. snart kommer nästan hela familjen svensson-carell hit och då blir det fläskfilé med tzatsiki och annat gotte.

satt och tänkte på att sist jag var på tivoli var runt nyår och nu har jag varit där tre dagar i rad! haha =)
har varit tre helt klockrena utgångar som alla har varit toppen. älskar det =) igår när vi vandrade genom stan påväg hem blev vi underhållna med lite cirkus konster! inte varje dag man blir det ;)

för att jag....

gillar er så ska jag dela med mig av troligtvis världens just nu bästa låt. elin har smittat av sig =)

halv elva vill anna ut och powerwalka.... men mitt motto är ju, sova kan jag göra när jag är gammal =)


btw

jag har vissa som gästbloggar hos mig ;)


  detta var inte igår...

tredje kvällen

fattar inte att vi orkar. turkiet kommer att bli galet!! =)
får se vart vi hamnar idag, det får vinet (ehmm... menar tiden) visa oss...



hej alla =)

detta känns jätteskumt. nu är det ljust och man skulle kunna tro att jag ska gå upp =) men jag ska sova nu.. efter tivloli, efter cardan, efter ja allt =) en toppen kväll som vanligt =) jag får lite deja vu och det känns som när jag gick av båten i somras varannan helg och det var så ljust.... jag vill vara där i sommar igen!!! jag vill inte ha en ekonomisk kris längre! inte för att jag någonsin velat ha det, men ändå..

jag kan lova er

att jag har aldrig fixat mig så snabbt, aldrig druckit en vinflaska så snabbt, som ikväll!

ses ute =)

ps. jag älskar Issa mest av ALLA mina vänner. Verkligen, hon är den snällaste sötaste person jag känner. Vi har känt varandra i 21 år snart. Ingen kommer någonsin kunna ta hennes plats, aldrig. Men visst har jag andra vänner som betyder mycket. Men ingen som issa allstå.. :) Baby jag älskar dig

förresten..

är Kitty jutbring mycket smalare i verkligeheten än i lets dance! om man nu gillar det :P
vi var ju tvugna att snoka på henne först ;)


waiting on the world to change

så var det långfredag. ska strax iväg och jobba lite, dubbelt betalt är det också.. men hade faktiskt hellre varit hemma i solen och gått en lååång runda och myst ikväll. men nej.

igår var det mys hos simon med grillning och så. blev ändå en del som kom. sen begav vi oss till tivoli och dansade till alla goa klassiker =) varför är den musiken mycket roligare? =)

skärtorsdag

vart är alla påskkärringar? är det bara på vår gata som de inte finns?
när jag var liten, var nog detta den bästa dagen på året. man fick klä ut sig och få massa godis och pengar! kommer ihåg att jag och anna satt kanske två veckor i förväg och ritade kyckingar och ägg och sådant som vi delade ut. och en gång drog vi med oss min lillebror, utklädd till liten kanin, och när vi sjöng "det var en kycking som heter gullefjun" så i slutet när man säger "kakakaka" så hoppade han fram mellan mig och anna och sa det sista. och alla tanter älskade det!
vad gör alla barn nu?



 (det är inte vi på bilden..)


90talsfest!

solen skiner, om några timmar ska jag till simon. då ska vi grilla, mysa, dricka vin & cider, förfesta för att sedan åka till tivoli. 90 talsfest. vart där för något eller förra året (kommer inte ihåg?) och det var så roligt och annorlunda! hoppas på en toppen kväll igen, men det ska väl inte bli så svårt? det svåraste är vad jag ska ha på mig? klä ut sig som en i baywatch kanske? 90is så det skriker om det...


OHHH!!!!

nu är det bestämmt!!! och den 19e åker vi!! gaaaalet..


två månader, och om några dagar börjar min råbantning. om jag så ska leva på keso 7 dagar i veckan i 8 veckor. får nog ta ett snack med bror min om tips...

kan inte förstå

att om typ två månader är jag i turkiet med the lovely ones! heeelt galet. har googlat upp massa nattklubbar och jag vill så gärna till någon som heter beach club! verkar toppen och precis vid stranden!

men så till hotellet, vilket ska vi välja? det ena ligger 25 meter från stranden, 600 meter från centrum. nackdelarna är att vi får då två rum, det är 200 kr dyrare än det andra hihi, liten pool och när vi kollade lite recensioner så hade det varit struligt med acn och så.. det andra ligger 250 meter från stranden, 1,9 från centrum och har allinclusive, stor pool, vi får samma rum alla fyra.

jag är egentligen emot all inclusive, men det var billigare och man behöver ju inte äta på hotellet? och som anna sa kan man åka minubuss för typ 10 kr in till stan. vi fyra kan dela samma rum och ja. haha. kan man inte kombinera båda?? det andra är ju så skönt att bara öppna dörren och heeeellooo stranden och typ gå 500 meter så kan man shoppa? aaahhh... ILANDSPROBLEM!

jävla hockey

nu får jag ju inte se greys anatomy ikväll! och igår fick jag inte se desperate housewives!!!!

om mejl..

min pappa är nog tråkigast när det gäller mejl, han skriver allt han vill i rubriken ex "vi ska äta lunch i halmstad på måndag"
och sen där man ska skriva ngt är det mvh björn.
nog roligt. och vad roligt jag har som inte kan skriva om något bättre =)


sjukast.se

är jag verkligen. märks att mina ipren börjar gå ut ur kroppen nu. och jag har fått bita mig i läppen hela tiden på jobbet för att inte gnälla. men jag måste ju ha mina timmar! skulle jag fortf. gått i skolan hade jag aldrig gått dit, så illa är det. men ska duscha nu, tvätta håret, lägga mig i sängen och kolla på färjan! =)

btw, nu är resan bokad!! nu är frågan, vilket hotell och datum? antingen åker vi midsommarafton eller söndagen efter det! =) hetl sjukt. men jag kommer vara som lyckligast när vi betalat in handpenningen =) hihi.

inte min dag..

vaknade av en feberfrossa som kan kallas duga, näsan är värre än jag vet inte vad och halsen gör ont. och för att toppa det hela har mitt lilla skoskav gått och gjort så jag blivit nästintill handikappad. och tack vare att jag börjar kl 8 kan jag inte ringa och sjuanmäla mig. dumma jobb. är så arg. men jag får väl gå och halta och nysa och hosta på allt och alla. tur att det är en kort dag...

man får lov att beklaga sig ibland...

sunkdeluxe

känner jag mig som. känns som om det osar alkohol från mig :P men har faktiskt powernapat lite och börjat på kvällens middag som är tacotårta!! sjuuukt gott. tyvärr hade vi ingen gräddfil utan turkisk youghurt får duga :P hihi.

så om man skulle duscha?=)

jag vill ha

ett stort glas saft... får man? det är sjukt mycket socker i det.. men tänk, iskall, hallon/jordgubb/vadvinuhar saft...


hmm.... suget är för stort för att vara nyttig :P

gårdagen

vi förfestade hos issa till typ, halvett? :P och letade efter festen i säkert 30 min och tillslut hittade vi den. fast vi insåg rätt snabbt att vi kom försent och det var jättestökigt, jättemykctefolk och rörigt! så vi tog taxi in till stan =)
blev tempel och först var det tråkigt, trångt och jobbigt. men frammåt fyra började folk gå och då kunde man dansa haha =)
blev en kebabtallrik på kebabhouse innan taxin och det är nog tack vare den som att jag mår bra idag!!

nu ska jag städa, rolig söndagssyssla? sen blir det promenix och ikväll blir det att titta på resor!!! Hoppas att vi hittar något hotell som vi gillar men det ska väl inte vara så svårt?!

cykeltur, sol &cider

cyklade i lugn takt in till stan och mötte pappi.. kollade i diverse affärer och hittade inget skoj. jo strumpbyxor.. hihi.
sen cyklade vi till norra hamnen och försökte hitta ett ställe att sitta på men det var ju typ fullt överallt. vart håller alla helsingborgare hus när det är molnigt? fick iaf plats på pub ro där dagens första cider också avnjöts tillsammans med fisksoppa&vitlöksbröd. fin kombination ;P
sen cyklade vi sakta hem och uppför helvetesbacken även kallad tinkarpsbacken. det är en riktig benkiller.

nu blir det snart våffeldax i solen!! (jag vet vi sa inget sådant i april men jag har en massa sånt över sedan mötet i onsdes och det blir gammalt annars ;)

lördag =)

började dagen med ett greys avsnitt. då kan dagen aldrig bli fel =)

nu ska jag cykla in till stan. ja ni såg rätt, cykla, en snygg kropp kommer tydligen inte utav sig själv utan man måste anstränga sig själv också. suck...
ska i vilket fall som helst möte upp pappa och gå en sväng på stan och köpa lite småsaker. kanske hittar något till ikväll =) sen kanske man kan lura med pappa till att äta tacosallad på viva :D hade inte suttit helt fel =)

landborgspromenaden

fick det bli när jag bestämde mig för att gå till mammas jobb, dvs sjukhuset. en lååång runda, men gud så skönt. vädret var underbart och precis lagom varmt/kallt =) men vid ankdammen i pålsjö fick jag skoskav som heter duga och haltade resten av biten. vid vikingbergsparken stötte jag på issa, vilket för övrigt var helt sjukt, och fick vila foten lite. gick till mamma sen och hämtade bilnycklar och körde hem.
och nu när jag kom hem ser jag att jag har fått en jättestor blåsa =( stackars mig! det får man. när man försöker vara duktig och motionera!

nu ska jag äta lunch och laga middag som jag kan ha med mig till jobbet. blir quorn och wokgrönsaker med chilisås tänkte jag=)

hemma igen

det blev en snabb visit i malmö, men en snabb är bättre än ingen! vi möttes på centralen och åkte hem till didi där hon gjorde en såååå god middag. vi (eller ja, didi) tog arabiskt bröd (som de serverar på ex, mezo, haket osv) la på fetaost, ost, kalkon, oliver och tomat och så grillade vi det i ugnen. och till det sallad med gurka, spenat, oliver, fetaost och ja. riktigt gott.

imorse satt vi i solen vid centralen och åt frukost i kanske en och en halv timme. underbart med sol

sen har jag varit och ridit. och hoppat! är så stolt över mig själv att jag vågade göra det igen. men fick en trygg häst idag. först när jag kom dit blev jag jättenervös för jag har aldrig ridit hästen och jag blev jättenojig som vanligt. men det gick toppen =)

så nu är jag helt slut. men ska kolla igenom alla program jag missat nu =)

VARFÖR???

skulle jag missa måns zelmerlöv?
fick precis från eve på jobbet att han hade kommit förbi. jaaaag älskar honom. eller ja. jag tycker att han är skitsnygg och hade gärna sett honom irl!



hans ögon är ju att to die for...


snart sydligare bräddgrader! =)

RSS 2.0