mycket att stå i

är det hela tiden tycker jag. dagarna bara springer iväg. men i fredes var det först jobb och sedan åkte jag hem till diana där vi mös och så. sov där och på lördagen började dagen m lite jobb. fick sluta vid 12 vilket var tur, för jag var tvungen att jaga efter baguetter att ha på kvällen. blev både maxi & citygross men de såg så torra och tradiga ut så jag gav mitt hopp till mörarps affär och där var de riktigt snälla =) där kan jag rekommendera att handla mat!
sen fixade vi oss och allt annat och alla kom till didi. och allt var jätte mysigt och solen sken och en massa kul folk!
sen kom macke på en lek (elle rkom på och kom på, den har ju funnits innan). man ska typ springa 15 meter och sen snurra tio varv runt en pinne och sen springa tillbaka. tjena så yr man blev. efter 8 varv trillade jag ner på gräsmattan haha. men KUL var det! ja och sen fortsatte det väl i sin vanliga ordning, alkohol och massa mys.

söndagen blev jag upphämtad av mammi så åkte vi till väla m våra tyska släktningar som var på besök. trevligt. och sen blev det middag hos oss. halva min släkt är ju nere i tyskland så det är ju kul att träffa dem. =) när de åkt brummade jag hem till didi igen och kollade på fotboll m henne och linus. en riktigt bra match och spanjorerna förtjänade ju verkligen att vinna efter 44 år!!

idag blev jag så glad när cattis ringde och sa att jag kunde komma två timmar senare, så härligt att sova lite till. men nu får jag väl ta mig i kragen och fixa till mig för jobbet =)


me and my drive

haha känne rmig så otroligt vuxen när man kör i en kombi till sitt arbete. jaha denna veckan har jag haft och kommer att ha fullt upp. diana säger tillochmed att jag ska stressa ner, men hur ska jag hinna det när det är så mycket som ska hinnas med?
igår var jag supertrött och var så överlycklig att jag skulle vara ledig idag så jag kunde få sova ut. men så ringde min chef på scandlines och sa att jag kunde gå familiarization utbildningen idag om jag ville, vilket man måste gå för att egentligen få jobba på båtarna överhuvudtaget. så jag fick ju vackert säga jag och där röck min sovmorgon och istället fick jag gå upp kl 05,45. suck.
efter kursen åkte jag hem till elin (eller egentligen emma&alex) där vi spelade nintendo wii. sjukt kul! det vill jag ha =) sen åkte vi och fyndade på rusta och öb haha =) elin kan alla bra ställen! blev en ldb-bus så nu ska jag bli lika neger som anna var förra sommaren =) och en scrub till att ha innan så det inte blir fläckigt!
och nu har jag brännt en skiva och ska brumma hem till diana så att vi kan uträtta alla våra ärenden! dvs, köpa öl och mat haha =) men sådant är viktigt!



ps.. någon som vet hur man kan lägga in filmer?? har en sååån rolig som jag vill dela med mig med =)

fy fan vad jag är bra =)

körkortet avklarat. och det känns något fruktansvärt bra att ha det "överstökat", fast har nog inte fattat det än. var väl klar vid 12 så kom mamma och pappa så käkade vi på inom mat och bar tror jag det heter. precis brevid china town. i just love it. god ceasarsallad blev det där =) sen köpte vi fika och brummade hem till mormor&morfar då JAG körde UTAN övningsskylt. hihi. frihet.
nej nu väntar jag på mammi och pappi så att jag kan köra iväg till jobb. skönt att slippa ta den dryga bussen idag!


måste dock tilläga att satc-filmen var såååå bra. haha. alla som sagt att den var för lång kan slänga sig i väggen! den kunde gärna varit lite längre för min del =) guuud. vad jag och diana älskade den, grät skrattade och ja allt. och vi har kommit fram til att man behöver inte oroa sig, man kan hitta the big love när man är 40! :D

Söndag

 sex and the city ska kollas idag med my lovley di. riktigt mys söndag ska det bli, can't wait.
 jaha, fredagen bestod av dels midsommar firande hemma, sen hos amanda med gottis mat och senare party på råå! var ju sjukt seg efter min natt på båten, där man träffade även lite gammla bekanta. lite sådär småtrevligt =)
Lördagen vaknade jag av att pappa kommer in och säger upp nu vi måste köra. döö. sjukt seg och det gick ju därefter, backade in i ett stålrör som stöttar upp träd, bra sara...
sen var det jobb med evve. stängning och det gick ju toppen. Lungt och skönt =)
dagen idag började på samma sätt, pappa som kommer in halv ett och tvingar upp mig och efter en runda sitter jag nu här och ska se gossip girl som jag missade i tisdes!
you know you love me, xoxo

nervööös

om ca 30 min stiger jag på aurora för min första jobbe"dag". "dag" eftersom det är 20,30-06,30! lite slitigt! får se hur det går, är i vilket fall som helst väldigt nervös så håll alla tummar ni kan för mig!


när man väl är intresserad

av fotbollen så går de och förlorar! meeen, måste säga att ryssarna var väldigt bra, snabba och kvicka och svennarna bara stod där och glodde. och lilla ljungberg surade som en citron. kasst.
jaha, då blir det ingen körlektion imorgon (då berra sa att han vägrar att jobba om sverige förlorar).

Just nu pågår en uppesittarkväll ala Sara. får se hur det går haha. kommer väl somna vid 2.
vad har mer hänt idag då? hämtat kläder på scandlines, nog snygg man kommer att vara! haha


måste bara skriva om en sak jag såg på tv idag under pausen idag. det var ett djurprogram om orangutanger som har haft det svårt så är det en kvinna som räddar dem och tar hand om dem. vet ni vad en hade blivit utsatt för? jag trodde först jag hörde fel, men det var protitution! asså. sjuuuukt eller vad. de rakade apans kropp två gånger om dag och sen hade en massa män sex med apan. fy fan. visar ju bara att män tänker oftast med en sak! ÄCKLIGT, SJUKT OCH SJUKT! nu mådde apan bra, förrutom att hon var lite rädd för män, men vem kan klandra henne??????

 sex med en apa, någon??

jag har en vän <3

som heter sponge Di-square.. har ni träffat henne? om inte, detta är hennes senaste foto, är hon inte riktigt söt? and i just love her <3<3

(hahaha förlåt jag kunde inte låta bli)





jag och mina böcker

som vanligt. läser snuttar av denna boken och den är faktiskt lite små rolig. en del är: "Hur får du det du vill ha?" så är det då olika personer som har svarat och här är ett urval av det.

"jag bleker mitt hår platinablondt. resten kommer av sig själv"
"jag tar det helt enkelt"
"smickrar, charmar, kräver, pushar, hotar"
"Jag klär av mig"
"genom att spela sten sax och påse. (sten vinner 93% av gångerna)


     av Cameron Tuttle


"Hur man fixar gratisdrinkar"  ett sätt som de beskriver är "smygsmuttaren" och när jag läste det fick jag sånna bilder i huvudet av hur man ser sig själv + nån annan tjejkompis göra det. man ska nog testa detta endå...
okej, beskrivning; "Ta några av de långa smala sugrören. Om du inte kan hitta de långa, bygg ditt eget genom att stoppa det ena i det andra tills tills du har ett meterlångt dödligt vapen. arbeta dig sen ledigt genom lokalen och stjäl smuttar i smyg från andra. Har du en vän med dig kan ni turas om att distrahera folk eller göra det till en tävling. Funkar bäst i trånga mörka barer."

att sörpla i sig sådana här gratis vore inte dåligt.. haha

nu börjar jobbemånaden

kan ju inte direkt säga att jag jobbat för mkt denna månaden. men nu börjas det. jobbar varje dag nu känns det som. känns iaf skönt att man får lite sovmorgon idag. usch, tidiga morgnar är inte min grej direkt.. och nu regnar det en massa också, får se vad man kan ha på sig, jag menar, paraplyet lär blåsa iväg.

the pianist

var jättebra. älskar sådana filmer om andra världskriget och hur fantastiskt det är när folk klarar sig. rekommenderar jag starkt till alla som gillar "bra" filmer. inget för den som tycker att scream 2 var den bästa film som gjorts vill säga..

hihi måste bara lägga in en söt bild på min kise :)

get naked

haft en sådan lugn, slö dag idag. kört lite med pappi till mormor, tippen och maxi på råå och lite så. både jag och pappa är sjukt sugna på att köpa wii och ångrar att han inte köpte det i usa. får se vart det är billigast haha. :) tänkte dela med mig av mina köp på nova, dock får ni ursäkta min mobilkamera och alla bilder är något gula, men snyggt är det i verkligheten=)

vero moda  topshop   vila 
 vila              H&m          Topshop

en dag i lund!

med bebe <3 vandrade lite och hälsade på annsofie, för att sedan GÅ till nova. jösses. det gör vi aldrig om haha. men vi hittade dit, och det är väl huvudsaken =)
mös och shoppade en massa fint, är sugen på att ta kort för att visa er! meeeen, hittar ju inte kamera sladden och mobben tar ju inte så bra bilder. men vem vet..
efter en dag på nova var vi helt sluuut så vi åkte hem på varsetthåll. fick lite kvälls besök av linky, alltid mysigt =) somnade gott och vaknade för tidigt idag tyckte jag. men var tvungen att köra lite innan jobbet. det är slitigt att ha ett liv som mig haha!

både lugn och stressig dag på jobbet idag, men kul med lite liv. saknat alla ju =) nu har jag ätit en god middag med m+p och ska se pianisten nu. har hört att den är sjukt bra, men det återstår att se ju :)

hoppas på moln

hur själviskt det än är så gör jag det, jag och diana ska nämnligen till lund, och till nova. och jag vill inte ha strålande sol då så att jag får ångest över att jag inte passar på att sola..



och hur fräck är inte amy? duffy gillar jag också starkt nu :)


when you lose something you can't replace

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse






And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?
Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

And high up above or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just what you're worth

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

Tears stream down your face
when you lose something you cannot replace
Tears stream down your face
And I

Tears stream down your face
I promise you I will learn from my mistakes
Tears stream down your face
And I









Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you
coldplay - fix you är nog en av de finaste låtarna jag vet..




tre dagar =)

på scandlines är klart nu. en kurs kvar på fyra timmar och lite "prov"jobbning kvar. måste fixa det där läkarintyget också. idag har vi haft en crowd management- kurs och en ISPS. intressant. sen är väl allt klart inför v 27,29 och 31! :)
måste tacka diana som ställt upp för mig och tagit passet på max som gjorde så att jag kunde göra detta roliga! men det vet du ju redan att jag är så tacksam för baby <3
imorgon skulle jag egentligen jobbat, men vi springer iväg med timmarna så de undrade om jag ville vara lediga. lite tur i oturen då jag hade behövt timmarna, men har gått och blivit jätte förkyld är det bra, så kan jag vila! och direkt säger jag till diana; fy vad synd att jag inte visste detta tidigare, då hade jag kunnat gå den andra kursen med. diana: sara, du ska nog vila. och det har hon rätt i. mår INTE bra nu känner jag. fattar inte ens varför jag sitter här, men så är det väl, nörd som man är!

nog med gnäll, sängen är det dax för nu!

saker som inte får hända

händer endå..

get naked

okej, nu var dte dag två på brandorama utbildningen. KUL för att sammanfatta hela dagen, snygg man var när man skulle plaska rundor i överlevnadsdräkterna (man såg ut som en mångubbe) och flytväst ovanpå det. längtar tills att vi får alla bilder haha ska dela med mig då ;). Så skulle vi vända livflottar och allt var det innebar. rikitgt kul. det enda som är lite tråkigt är att denna utbildningen gäller bara på scandlines, möjligtvis finnlandia eller vad fasen de heter också. för vi har tydligen fått en förkortad verison, den riktiga är i fem dagar. MEN kunskap är väl aldrig onödigt? det enda som också är riktigt tråkigt är att jag börjar bli sjuk, känner mig febrig, har ont i hela kroppen och allmänt slö. känns ju sååå bra eftersom jag verkligen inte har tid att vara sjuk just nu! har så himla mkt igång nu. utbildning imorgon också, och sen körskolan! och på fredag är det lund också ju... jaja..

så nu ska jag duscha av mig allt det äckliga norrahamnen vattnet (eftersom dräkterna läckte in) och lägga mig i sängen.


godnatt =)

you know i'm no good for you

sitter här, trött men glad efter en dag på brandorama. riktigt spännande och kul var det =) träffa nytt folk är alltid trevligt (säger jag nu efter att ha fasat för dessa dagar haha). började dagen med lite brandövningar och gick in i rökfyllda rum med mask och syrgas. man lär sig alltid något nytt. blev både förmiddagsfika och lunch och sen hade vi HLR-övningar. vad man lär sig. 30-2-mittpå ramsan osv. ja så nu kan jag rädda folk haha. och L-ABC sättet som jag tror stod för Livsfarlig situation??? Andning-Blödning-Chock.. lite repetetion för mig själv. sen blev det lite eftermiddagsfika och efter det så var vi två och två och lossades att den ena hade hamnat i en situation, tex, att dockan inte hade någon puls, eller att "partnern" hade svimmat av eller som jag fick göra, glassplitter i huvudet och ack så vacker man blev med bandage runt hela huvudet haha.

lyssnar just nu på min favvo artist, amy winehouse. och både "you no im no good" och "tears dry on their own" är ju så bra!


nej nu är det dax för mammis spagetti och köttfärssås, som jag vet att issa just looove ;)

stranden med mammi och pappi

eftersom Sarah ville åka till sin mormor och morfar, vilket är förståerligt (stavas???), så fick pappa bli mitt beach-offer. jag skulle ju tvunget ner eftersom detta typ är en av mina få lediga dagar och solen skiner som bara den. så vi cyklade till fria och pressade. solade, njöt, gick och köpte baguett och sen kom mamma också. vid halv fyra tyckte mamma att det blåste lite kallt så vi cyklade hemmåt. men först inom sofierokiosken. lika tur är väl det att vi åkte hem, för min hy har blivit så känslig. bränner mig jättelätt fast att jag haft 20an hur länge som helst. vågade ner mig till 12an men endå blir jag röd. suck. nästa år ska jag börja på trettio haha. man vill ju inte sluta med hudcancer =)

nu ska jag göra mig finis, för jag ska träffa d i stan =) MYSA <3

3 dagar sedan

jag bloggade. wops. idag har jag haft en riktigt bra dag. vaknade, duschade och åt frukost. snackade runder och bestämde med linkan att vi skulle till stranden och det gjorde vi. gick till fria och låg där en och en halvtimme innan vi begav oss till max för att äta. gott som vanligt =) efter det blev det även en glass innan linus kom och hämtade oss, och körde mig hem, snällt!
nu på kvällen skulle vi grilla och efter många om och men körde anna&jag för att hämta elin. inom maxi för att köpa diverse grejer. ner till gröningen och en sak säger jag, aldrig mera engångsgrill. fick ju inte igång grillskiten och korvarna blev halvråa, men elin gillade dem och det är väl huvudsaken =) satt och snackade och mös!

imorgon blir det gröningen med sarah som är hemma från london över helgen =) härligt!

sexual healing

pust vad trött jag är. fast att jag inte jobbat såå många timmar denna veckan så är jag slut. trött i benen, trött i huvudet. men bara en dag kvar sen är jag ledig lör-sön! mycket att göra idag + en rast på tio min = en grinig sara :P

imorgon tar alla treor studden. tänk. om 2 dagar är det ett år sedan jag gjorde det. ett år. vad har jag gjort under den tiden? ingen aning. tiden har bara flugit iväg. men när man tänker efter, har nog rätt mycket hänt endå. lärt känna så otroligt mycket nytt folk. och folk har flyttat/lämnat mig... usch, vill inte tänka mer på det. kommer väl bryta ihop av ångest när jag ser anna springa ut. min lilla anna haha. big girl, välkommen till verkligheten! it sucks..

nu ska jag gå och se på gossipgirl som jag var tvungen att banda igår!


PUSS mina tossingar:D

paus i solningen

det är verkligen stekhett ute i trädgården. och jag svettas och svettas men fy vad jobbigt det är. så jag bestämde mig att ta en paus. och under tiden ringde anne från scandlines tillbaka, och nu är det bestämt. att jag ska vara där i tre helger. ska bli vädligt spännande och kul, hoppas jag! så nästa vecka ska jag på utbildning i tre dagar =) nervöst!

sitter och tittar lite på resor också, vill ju så gärna åka. gärna till cypern =) bara namnet låter så exotiskt haha.
ja nu ska jag gå och laga mig lite lunch och sedan gå ut ett tag till. det gäller ju att passa på!

mina i-landsproblem

igår var jag ledig hela dagen. låg på gräsmattan och solade. och jag är en sådan person som ska ha med mig allt ut, ipod, mobil, bok, tidningar, solisar solkräm ja allt. och det är så jobbigt att gå flera gånger;/ haha

på kvällen grillade (eller ja, jag åt en grekisk sallad från donken. den är ju så god) på gröningen. riktigt mysigt :)


har jobbat hela dagen idag, eller nästan, till 15. och nu är jag sjukt trött. känns som om man legat på stranden hela dagen, jag brukar bli så trött då. har testat alla våra nya max glassar nu. haha. muumsigt :)

RSS 2.0