girls dont like boys, girls like cars and money

igår var det ju en absolut kräng dag, men man får faktiskt ha sådana dagar :) jag och tove köpte en massa gott och såg en massa satc! sen såg vi lite på notebook, eller jag hann inte se hela iaf.

idag är det ridning som står på schemat, ska bli skönt att röra lite på sig =) och nu tänkte jag läsa lite i boken som jag lånat av tove "dumpa honom, han vill faktiskt inte ha dig" eller vad den hette. läste några sidor igår innan jag somnade och den är ju bara för bra. haha. en sån bok borde nog alla kvinnor ha? Varför är det så, att vi kvinnor överanalyserar allt en man gör? Gör han något bra, oroar vi oss över att det betyder något dåligt. och gör han något dåligt, försöker vi vara så otroligt optimistiska och tänka att "nej men han menar säkert inte så" när man egentligen bara borde strunta totalt i honom. för vi är faktiskt värda mer än så.

här sitter jag och bloggar

medans tove dammsugar och sliter och hon är så duktig så =) nyss varit och inhandlat lite gottit på borgen, ska dock ej nämna vad.. hahah. snart är det satc dax igen, har ju hela säsong 4 nu med =) 

inte så mycket nytt att berätta, men men.. 

dag 2

igår funkade det rätt bra, tills klockan blev 21.. då syndade jag lite. men bara lite =) så man kan väl sammanfatta dagen som en bra dag =)

idag blir det jobb igen, ska bli spännande att se vem jag har stängning med ;) tror det är evelina m idag.. trevligt isf :)

blev en kort blogg idag... och ja bellan, det låter toppengott med gurk och morotsstavar =) och vi kan ju göra en lightdipp? fy vad vi är duktiga :) haha

dag 1

på mitt nya liv. nu ska jag verkligen försöka att sluta äta så mycket onyttigt som jag gör (och det är en hel del) dock är ett undantag på onsdag, då det blir chippeochdippe och satc med tove :)

iaf, försökte äta nyttig frukost som jag tror ska göra mig mätt länge? haha. iaf, gröt. och jag hatar det. snacka om att jag är duktig då! sen fixade vi lite lunch som jag ska ha med mig till jobbet, kycklingsallad =) mumma..

får vi väl se hur länge jag klarar detta.. jobbar kväll ikväll och då brukar man bli sugen på en massa onyttigt. meen. får försöka att hålla ut =)

nej nu ska jag inte tråka ut er mer =)

inte ett hejdå utan ett vi ses snart..

så mycket som kan hända på så få dagar.
i tisdes (tror jag att det var?) övertalade tove mig att gå från blond till, lite mer blond? haha. men ja. det gjorde vi och vi färgade och trixade med våra hår och resultatet blev helt ok. lite så smått gult känns det som men det reder väl tu sig med det älskade silverschampot. guds gåva till blondiner? nja. mys och cippeochdippe till satc hann vi också med.

torsdagen (vi hoppar en dag) var det jobb och ridning med max som sällskap =) gick väl helt ok, förrutom att mina muskler är inte gjorde för detta. orkar knappt nånting. hem och duscha snabbt för att bege sig mot miatorp för att umgås med max & parsa =) gick och handlade mat och såg på i am legend som jag för övrigt tyckte var mer än ok. sen såg vi rat race och då höll jag på att somna, men det fick jag inte för max =) runt 2 kom johan hem igen och sen skulle alla försöka sova. men först var jag trött och då var de andra överpigga och skulle tramsa och ha sig och sen blev de trötta och då blev jag snackig.. så höll vi på till halv sex!

fredagen bestod av  frukost/lunch m max på max ;) och ett hejdå. eller nej, det är inte hejdå. för vi SKA ses igen. det är helt sjukt huir man kan fästa sig vid personer så snabbt, och vi har hittat på så mycket kul ihop. och du måste vara rädd om dig i lumpen och blabla, du vet. om du ens läser detta vet jag inte =) men du kommer att vara saknad iaf =)
hem snabbt och åka till issa för att fixa sig. vi skulle ju fira ciccis 20års dag =) så vi fick skjuts dit och så var det party till typ 1 och då okte jag elin amanda & carro till tempel. trevligt värre var det =) vid fem trillade jag in hos issa och sov som en stock till 10 då vi tydligen skulle äta frukost. ahha. mindre pigg då! sen vard et jobb från 13-23 och jag och eve gjorde nog den bästa stäningen på lääänge ;) hihi.


idag tänkte jag röra mig mot gymet men tog mig en funderare när jag såg att solen LÖS! wow. trodde nästan att den rymt eller något.. så jag bestämde mig för att ta en promenad ner mot stan för att sola lite. så det tänkte jag göra nu =)


time for some changes

isabell: ja det är väldigt trevligt att se på the voice medans jag tränar, men jag har faktiskt kanalen hemma också ;)

igår var jag på körskolan alldeles för länge, dvs två timmar!! och pluggade! herregud. inte dåligt. efter det åt jag och bell lite lunch och som vanligt äter jag på typ 10 min. tråkigt men sant, men det är bara för att det är så gott?=)
sen åkte jag och tränade, mkt duktigt, höll på att svimma sen av vätskebrist eller något. blev lite yr där ett tag.. och åkte och hälsade på issa för vi väntade på zsollan =) vi tre åkte till väla för att möta upp simon och för att fixa lite grejer..

sen blev det lite mys hos zsoli :)

idag ska jag till körskolan och köra, och plugga lite innan. måste ju bli klar med det dumma kortet! har gått lite slött så pappa hotar med att jag snart får betala det själv:o wops..
sen ska jag möta upp tove så ska vi handla lite, om jag vågar? =)

myshelg

i fredes kom bellan hit och vi började med att mysa och kolla en massa film.. vid elva kom max också hit, och mobbade vårt (fina?) språk. haha. eller, dialekt är väl mer rätt ord. massa mys till madagaskar och mycket skratt. de är ju så himla bra!

Lördagen åkte hela vår familj + familjen svensson-carell till lund för att se 500. var väldigt misstänksam, jag hade ju sett framemot att få se hipphipp! men gud så bra det var! det var "skaparna" till hipphipp som gjort en ny liten show. vilken fantasi dem har, vilken energi! så himla duktiga. och riktigt roligt med många skratt.. typ.. syffe-ragnar ;d sedan blev det middag här hemma som våra pappisar lagat, mums :) och det blev lite satc med. det är ju så bra!

igår var jag och jobbade 13-23, jobbigt.. stängnigar är alltid värst! men det gick så bra så :)

nu är det körskolan som ska avverkas och sedan ett litet pass på gymmet, är så motiverad nu! ser framemot att få svettas på konditionsmaskinen till the voice!

lite bloggning ska man väl hinna med

innan jag beger mig in till stan. jag och bell ska nämnligen till körskolan och skriva lite prov, tänkte vi iaf.. jag behöevr höja min statistik lite, och plugga för den delen. har vart lite dåligt med det på sista tiden. efter det käkar vi nog lunch på nått gott ställe, som vi alltid gör <3 och sen ska jag faktiskt träna.. två gånger på en vecka! är nog rekord för mig nu det senaste halvåret.. och igår var jag faktiskt och red, gick riktigt bra. men kimberly är en riktig pärla med, han är riktigt fin =)

idag fyller pappi år, grattis grattis <3 så ikväll blir det middag sen kommer bell hit, igen, och umgås med mig =)

shoppaholic

har jag nog blivit. gaah. har så svårt att hålla i pengarna. fick ju lön i tisdes, och dagen började superbra med en god lunch med becka på östernspärla! muuuumms mat. en liten tripp sedan i stan resulterade i söta skor, en nys skönt bh, tröja och lite sånt smått och gott.. var även på körskolan och körde. måste verkligen bli klar med min teori nu! sedan var jag och jobbade.. mycket duktigt =)

igår började dagen med 50 min på konditionsmaskinen. är så stolt över mig, behöver vekrligen komma igång nu. vill inte ha "gosmagen" längre. började först med 30 min och kollade på voice samtidigt, och när man såg tjejerna där, blev man så motiverad till att se ut som de flesta gör där, så körde jag 20 min till. sen var jag tvungen att skynda mig hem, duscha och fixa håret för en lunch med bell&diana på bagatelle.. pasta alfredo (m. kyckling och sånt gott). verkligen min favvo.. sen så drogs shoppningen igång igen, en skinnjacka och underkläder och en snygg topp från mq. hihi. men nu är det verkligen SLUT med shopping för denna månaden, mitt konto mår inte så bra längre..
sedan åkte jag hem till johan och såg på film m honom&max. hihi och drack lite mousserande vin till robin hodd, men in tights. myyycket mys. kommer bli så tråkigt när max slutar.. eller slutar har han ju gjort.. men rycker in till lumpen ;/ 



nu ska jag ta mig i kragen och städa på mitt rum medans voice står igång!

sista krängdagen

hade jag igår! eller halvt.. jag åkte hem till bellan och så cyklade vi till citygross och köpte chippe&dippa och sen så åt vi det, och en heeel kladdkaka och kollade massa film och shan atci. massa mys och snack. sen sussade vi över och idag har jag jobbat :) och nu är det ju nyttiga veckan som början? jag försöker verkligen nu, vill ju komma iform! ;D


neeej. nu ska jag ta tag och läsa teori.. fyyy..

för övrigt

så ska jag försöka att göra denna söndagen till sista krängdagen. vill ju vara fin inför sommaren och känna mig bekväm! sååå.. idag ska jag & bellan göra kladdkaka och mysa. och hålla tummarna för att jag kan hålla mig sen =)

partydagar

i torsdes var jag först och red, första gången sen juluppehållet. kämpigt! vilken träningsverk jag har nu ist??
sen åkte jag&max hem till mig, så att ajg kunde fixa mig och så. sen åkte vi hem till johan där michelle, eve och christoffer redan hade börjat lite smått. och vi var ju inte dåliga på att ta igen det! hihi. massa snacka, mys och singstar och framförallt alkohol? vet inte riktigt hur mkt jag hällde i mig och det fick jag sota för sen..
allt var trevligt fram tills 12 eller vad hon var. då började jag må lite smått illa, och sen blev det riktigt illa! men så kan det gå. tur att man har snälla kompisar som är med en..
fredagmorgon vaknar man upp hos johan m. max och christoffer. pizza var ju en sjävlklar frulle men fick inte ner mycket mer än en halv barnpizza. sjukt bakis. hemskt hemskt. sen skulle man till jobbet lite.. och sen säga hejdå till christoffer som nu inte längre är vår chef. sjukt tråkigt! har ju haft så himla kul. man är lite ledsen nu faktiskt..

efter 1 timme på jobb (lönt?) åkte jag hem till issa och vi åt och fixade oss och mös. sen så bar det av mot setakhouse och tivvan :) men var nog inte inne på tivvan förrens halv två? :) men hade kul endå.  kebab var ju en självklar nattamat!!

igår var det jobb hela dagen sen så somnade jag vid 23 och vaknade nu fem i 13.. skönt! idag ska jag hem till ebll och mysa, me like <3

min dag

igår var, helt galen? =) först lite slappe hemma, fixade och trixade och blev så gott som klar med byrån.. äntligen.. men eftersom ikea glömt att göra skruvhål så måste vi åka och byta vissa delar.. sen var det jobb mellan 16-20. luuugn kväll om man säger så. jag och max åkte hem till johan där han och christoffer satt och drack lite, sällan? blev lite mys och snacka och sådär. vid 12 skulle jag ta bussen hem, och fint sällskap fick jag med ;) kommer sakna det lite, alla sjuka grejer ni hittar på =)

idag är det ridning och sen blire party för christoffer =)

min dag

har varit superbra! känns det som. mysig lunch med bellan på vårt 2a favvoställe, telegrafen. typ godaste hamburgarna och pommesen! massa snack, hade kunnat sitta där i timmar känns det som. så mkt att ta igen! men vi bokade en ny dejt, med filmmys och så! söndag! ska bli skoj=)

sen var jag på körskolan och det gick jätte bra, tyckte jag! måste bara börja plugga mera på teorin, säger min lärare iaf =) så att man blir klar med den.. sen en sväng på ikea med mammi och pappi. blev en byrå som matchar garderoberna.. så jag har lekt lite byggare bob. bara lådorna kvar nu. att jag höll på att skärna handen av mig är ju en annan femma....


nej om man skulle ta och sova?

nyårslöften

ska man aldrig skapa, för man håller dem väl aldrig? de sensaste dagarna har jag vräkt i mig pizza, chips & godis. jag som egentligen inte är så glad i pizza. men jag skyller på mitt umgänge ;) jag kan ju inte sitta där utan och vara hungrig. men igår tog jag mig faktiskt lite i kragen.. var och satte in pengar på mitt sparkonto och banktjejen sa att jag skulle starta en internetinlogging på den banken och starta ett e-konto, då skulle jag få mkt högre ränta. så det har jag gjort! och överfört alla sparpengar :) perfekt känns det som! får väl se om det är så bra som det verkar. men nu ska det sparas, till vad vet jag dock inte!

igår var jag i danmark med max&emma. shoppade lite så man har ett litet lager hemma. hur bra som helst, slipper man oroa sig för det! efter det åkte jag och max till johan (som inte var där utan dte var christoffer) och så åt vi tre pizza och så.. sen kom emma förbi igen och höll oss sällskap =) mys det är att umgås med er. bättre jobbekompisar har jag svårt att tänka mig =) sorgligt bara att nu försvinner christoffer för oss! menmen.. så på torsdag blir det lite fest för dte, vet inte bara vad vi ska göra än?=) återstår att se..

idag ska jag göra ännu en sak av mina löften, köra på körskolan! och efter det ska jag faktiskt träna =) ska bli skönt, känner mig lite småmotiverad nu efter att julen är över och vågen visar sitt rätta jag? haha. och i em ska jag faktiskt plugga teori! måste måste måste!

nya äventyr

varje dag! igår så festade jag lite med maxarna dvs. max (hahaha?:P), johan, emma, christoffer. först mys/musiksnack/snack hos johan och ölen slank ner seeegt. men tio min innan avfärd slinker två groggar ner snabbt som attans, förmodligen för snabbt?  taxi in till crombar medans vi väntar på färjan?? vi ska tydligen utomlands ikväll med! inte illa ;D iaf, första färjan fick vi inte åka med pga christoffer, han lyckas alltid hitta på nått skumt :) ner till crom igen och sedan färjan över vid 1. till christoffers stora besvikelse hade gk tydligen stängt och när vi tillsist virrat färdigt så sa dem på retro att de bara skulle ha öppet en dryg timme till. så blev inte det heller. jag som var så på g. iaf, båten tillbaka och när vi trillade in hos johan igen efter att släppt av emma, fick jag min bakishuvudvärk. kl halv fyra på morgonen! ni kan ju gissa hur den var kl 9 imorse då? ;)

en mysig kväll/natt som var totalt otippad, men det blir alltid bäst så!

fredagdag tillbringades med max, pizza och dåliga tvprogram tills johan kom och hämtade honom för att bege sig till jobb..
då åkte jag hem och kvällen har tillbringats hos anna med satc ;) älskar det! nu är det snart sussedax efter min cykeltur med OTROLIG medvind!


PUSS

ledig dag

idag. så mys att kunna sova ut tills man inte längre vill. dega, duscha och laga en godismåltid som man äter upp på två min.. me like <3 ikväll ska jag umgås med mina maxare, får dock se vart det bär av :) så man kanske ska ta sig i kragen och fixa till sig lite. hihi. Pussen sitter

tänkte lägga upp en söt bild på mig och issa, men det funkade inte ;) ni får kika på bilddagboken ist ,d

nytt år

och det firades först hemma hos elin men suuuper god mat. mumsfilibabba ;)
men där kände jag och issa oss inte så hemma, så vi tog tåget till perstorp i stället och röjde lite ;P först lite i lokalen, sen hos en som hette ola och sen hos issas kusin lite. innan vi hamnade hos hennes mormor fyra stycken i samma dubbelsäng. hihi. vaknade upp med att ola ringde och bjöd över oss på pannkakor ( eftersom jag och issa bett om det dagen innan, snacka om snällis då, inte för att vi var så seriösa, men endå;) ). degade sen hos issas mormor tills 15, då hennes mamma kom och hämtade oss och körde mig till jobbet. jobb hela kvällen och att det var dubbelt betalt gjorde inget ;d pappa kom och hämtade mig och emma sen åkte jag hem och sov :)
haft så himla märkliga drömmar, bla att jag tappade många av mina framtänder.. skit läskig känsla.. att bara spotta ut dem i handen.. så läste jag att det kan tyda på att man är rädd inför sin framtid. detta sägs då härstamma från stenåldersmänniskan där förlusten av tänderna betydde att man inte kunde tugga sin mat, och därmed gå under av närningsbrist. detta tyder då att man kanske har en stark oro för ex. sitt förhållande eller sitt arbete..
och det kan ju stämma, tycker det är rätt obehagligt att inte veta hur den närmaste framtiden kommer att bli. men ja, jag hoppas att den blir bra vilket som =)

nej nu ska jag ta mig i kragen och äta frulle, duscha och fixa mig! PUSS


RSS 2.0