med doft av regn

gick jag ut till bussen i morse, endå lite mysigt. Kändes som att ett sommaregn skulle dra förbi. Det har varit fint väder så länge så det kändes som det behövdes en liten skur. och en liten blev det. tog väl 3 minuter sen var den förbi. Dagen har passerat förbi och jag har tränat, pluggat och varit duktig. Kunde dock inte hålla mig för frestelsen och åt en kaka ;/ attans. (costa brava costa brava costa brava). På tal om det är det bara 10 (!!!!) dagar kvar hiiiimla sköööönt det ska bli. Längtar jätte mysigt. Hey party och sol!

 
image16

Just nu ser jag på någon dokumentär om svarta och vita, en person från en vit familj flyttar till en svart och tvärtom. Rätt intressant och vissa vita är ju puckade i huvudet. "alla svarta går ruder och skryter om att dem är dumma och dåliga i skola". hmm. okej. nog att det är så? Fast vad vet jag ;D jag bor inte i usa...
image17
- en sko kan vara användbar till det mesta, en tjejs bästa vän? ;)
Gårdagen var myspys, vaknade rätt tidigt, åt frukost med familjen + liten del av släkten som stannat över. La mig ute i trädgården och mös i solen. så jädrans skönt. Sara (L) Solen = sant. fick lite ränder.. snygg vit rumpa man får! Kvällen startade på Roys med Manuel, Issa och Peter där vi blev lite besvikna på menyn. Är det inte på helgen går ut och äter?? För när vi kom dit fick vi en speciell meny med mycket mindra att välja på än den riktiga. men men, servitrisen blev nog glad för dricksen, eller vad säger du issa? "Det gör ont att gå ifrån så mycket pengar".
Jag och bejbe tog bussen till laröd för att ta en glass på soffan, MEN (BELL OCH ISSA) vi skippade det och gick en promenix! Så det så ;)

Nu ska jag gå och plugga lite teori, yes ;/ PUSS!

RSS 2.0