JUL!

för övrigt måste jag ju säga att jag är i en sådan julstämmning. redan. helt otroligt och jag bara älskar det. när jag vaknade upp imorse kändes det som julafton haha =)
så härligt att redan börja känna så =) nu vill jag bara göra massa julsaker, shoppa julklappar, baka pepparkakor och så. =)


Love lockdown

nu har jag helt fastnat för två låtar, Love lockdown med kanye west och Fast car med Wyclef jean. så det gå på repeat här hemma. vet inte hur man slänger in videos från youtube? men ladda ner =)
idag är dag nummer 1 av mina lediga dagar, och jag tänkte börja min långledighet med ett x antal greys anatomy avsnitt. sen blir det en tur inom ridhuset =)

hade hoppats på en utgång ikväll också, men alla ska sova? hmm.. sova gör vi när vi är pensionärer =)

madagaskar 2

Fick jag sett igår med diana&max. sååå bra. fast jag älskar ju sådana filmer =)
fast dagen började med lite jobb och man kan ju säga att det märktes att det var löning.
spenderade några timmar med att kolla greys anatomy för att sedan möta upp diana.

guud vad min fantasi flödar. eller ej. sitter och funderar på lite julklappar och kom på en riktigt bra men sen insåg jag att det var alldeles för dyrt, trist trist. vad ska ni ge era nära och kära? sjukt svårt. förra året tror jag att jag överträffade mig själv, kom med något personligt och passande till varenda en. menmen.


Mitt första mobilinlägg

Sitter på bussen och bloggar, hur nördig är man inte då? Ska till jobbet för att jobba ca 3 timmar. Lönt :) ikväll blir det madagaskar 2 med didi och max. Och emma om hon blivit frisk. Nej detta blev lite jobbigt, inga ord är inlagda i t9. Puss på er

INTE min månad

kvällen började underbart. drack drinkar, snackade, mös ja allt. riktigt kul att träffa alla igen =) tiden sprang iväg och diana och vid 12, halv ett kom vår skjuts. in på hampan och en drink till slank ner där. och in på tivoli och dansa dansa och dansa till kl kvart i tre. då märker jag det. en person stöter till mig och jag tänker inte mer på det. två sek senare ser jag att min väska är öppen och min mobil och kamera är stulen. fy fan vilken panik jag fick. jävla skit asså. hur fan kan man sno det. jävla idioter. men dianas snälla kusin försökte verkligen hjälpa mig och sprang iväg till hampan osv. och vakterna på tivoli var ju inte mycket att hurra för "vi misstänker att vi vet vem det är". JA MEN FÖRHELVETE KOLLA DEN PERSONEN DÅ IQFISKMÅSAR. jaja till slut lugnar jag ner mig efter att diana försökt med "tänk du kommer att få en heeelt ny mobil".. ja men min kamera då och alla bilder i den. kul... så när jag står utanför tivoli ser jag anna, helt förkrossad. TROR NI INTE IDIOTJÄVLEN SNOTT HENNES MOBIL OCKSÅ? och hennes kamera, och pendlings och körkort. jävla puckon. jag är så arg.
lyckades iaf ta mig hem storbölande till mamma och pappa (okej där spelade nog alkoholen in, men det var sorgligt) vid 4.

så min dag idag har bestått av att åka till telenor och sen telia för handling av mobil. så nu har jag ett "tillsvidare" nummer fram tills den 1 då jag får mitt gamla igen. om inget krånglar.. vilket inte hade förvånat mig, detta är inte min månad. så om jag inte svarar eller hör av mig vet ni varför =)

sen har jag jobbat lite nu ikväll. kul. för jag har ju mått såååå bra och inte alls varit bakis. om vi säger såhär, jag är fortfarande bakis! så nu när jag slutade gick jag iväg till bussen och ser att bussen inte går förrens om en halvtimme. KUL. ALLA andra dagar går den kvart i, varje timme, förrutom idag! tur att evelina in te hade hunnit köra långt =)

tillägnat min lady di

idag fyller du 20 år. big girl. du är en av de varmaste vännerna jag har. och du kommer alltid vara en vän jag håller kär ;)
kommer ihåg när vi "lärde" känna varandra. och du har alltid ställt upp för mig och jag hoppas att du känner likadant.

nu hinner jag tyvärr inte skriva mer för pappa stressar mig för han ska se på ett väldigt vIKTIGT program kl 20 så vi måste köra nu. vi ska hem till dig och dricka en massa goda drinkar och fira din dag. ÄLSKAR DIG 


min oturs dag

när jag tänker igenom min dag har den varit HEMSK med stora bokstäver.
den började med att jag skulle packa min ridväska som vanligt på torsdagsmorgonen och upptäckte att min ridhjälm var borta. kul. glömt den där förra veckan och sannolikheten att den skulle ligga kvar är väl lika med noll. så fick ringa runder som en tosing för att lösa det.
på jobbet klagar väl en bland de första personerna att hon fått för lite pommes (när jag för en gångsskull vägt det) och tjurar som fan. kul.
efter jobb kom dock simon ett tag & höll mig sällskap =)
vid tre mötte jag snälla mamma som skjutsade mig till hööks, för att shoppa. fann mig en ridhjälp och ett par nya snygga ridbyxor. ja det kalaset var inte billigt men som TUR var det 20% rabatt på allt. det enda positiva idag.
iväg till ridhuset, fick en häst jag aldrig ridit och det gick KASST. ingen framridning, galoppen kändes som trav/galopp och att vi hade en "praktikant" som ridlärare sög. max 10 min hoppning, 25 min skritt. när jag betalar 4000 för EN termin vill jag gärna rida också.
men snälla mamma hämtade mig efteråt. MEN när jag väl är hemma så märker jag att jag glömt mitt spö. yeeeeess lixom.
så jag får snällt köra tillbaka och det var bara att hoppas att det låg kvar, och visst gjorde det de =) tur för mig.


och nu har jag gnällt lite och hoppas att morgondagen blir bättre=)

min uppdatering

är riktigt kass på att uppdatera. men dagarna bara springer förbi känns det som.
decemberschemat har också kommit och det blir ca 170 timmar. får väl se om jag lever efter månades slut, jag brukar ligga runt 100 annars.
jaha vad har jag mer för kul att berätta? ingenting viktigt känns det som iaf =) förrutom att sex and the city filmen kom igår =)


min helg och jag

haft en bra helg, fast att jag i vissa stunder tänkt att nää kunde ju lika gärna jobbat.
men somsagt, fredagen blev en spontan barrunda och lördagen bestod av dirty sexy money marathon.
vid halv sex körde jag och hämtade upp issa och hyrde film =) satc och what happens in vegas. köpte massa annat gott sen, bla ben&jerry glass, det var ju helg ;) dock ligger resterna kvar hos issa.. hmmm. undrar hur länge till?:P vid sju ramlade cicci elin & amanda in och vi åt lite tillsammans och snackade skit som vanligt. trist att det är så sällan man ses, men hellre sällan än aldrig. 
söndagen var blandad med väla, middag och kung fu panda filmen. =) like old times.

Peter 42, Fredrik 27

okej. igår var GALET. haha. det började med att jag satt på bussen in till stan & ringde min trogna vän Bell. jag lyckades lura ut tanten ur huset, hihi. dock fick det bli ett snabbt besök hos mr x-with-benefits för låning av plattång så att man såg någorlunda ut. hursomhelst, mötte upp bell på knutan och begav oss till zoobar där vi beställde in en vinare. efter någon timme kommer det mer och mer folk och vi satt vid ett rätt stort bord så det slår sig ner två män. peter 42 och fredrik 27. men de var faktiskt trevliga! haha. diana: vad är det med oss och gamlingar (cypern??????). men ja det blev en cider och någon shot av ja jag vet inte vad det var.
sen blev vi trötta på det och hamnade på hampan. drack en riktigt god drink där, (dock inte som daiquiris) med tre delar cointreau, en del kaluha, mjölk och apelsinjuice. mums asså. men det tröttna vi också på och hamnade på utposten med en cider till. och vi har varit jätte sociala och träffat folk som ja man inte sätt på jättelänge. en från costa brava =) och det var ju inte igår precis.
men allting har sitt slut och tyvärr denna kvällen också. promenerade mot bussen i stormen och hamnade rätt snabbt i sängen.

så idag mår jag verkligen inte bra. vet inte om det beror på min härliga blandning av alla sorters alkohol eller för att sist jag åt igår var på eftermiddagen.
ikväll blir det mys hos issa med film och mr. gurka och ms. tortillia kan jag tänka mig ;)

när man känner sig ensam

och ringer en vän för att prata och klickas i öra, fy vad det känns bra! haha tack för den lixom.

11/11

är det idag ju. :P

är det något som vet varför vi drömmer mardrömmar? nu dessa nätterna har varit hemska. vaknat hela tiden av dumma drömmar. suck.
jobbat lite idag, tre timmar. knappt lönt. men what to do. imorgon är jag ledig HELA dagen. hihi. så på kvällen är det work out och efter det blir det vår veckliga (finns det ett ord för det? jag menar istället för dagliga) middag på viva som det så fint heter. och imorgon har jag fått för mig att jags ka välja något annat, men vem försöker jag lura. jag äter alltid samma sak som bell tydligen så vi får vänta och se ;D haha

nu ska jag gå och kolla betty som jag spelat in. =)


ta hand om dig själv eftermiddag

har jag haft lite idag. I eftermiddag har jag varit hos kristina (tror jag att hon hette..) på nailine och fixat mina naglar. så nu är de myyycket fräshare. slipper iaf skämmas nu och de är i en arbetsbar längd. så henne kan jag rekommendera, riktigt trevlig också. gud vad vi älskar sådant folk.

måste dock berätta om dödskallemannen som vi fick idag. han hade tattueringa rpå armarna/händerna som var som ett skelett, hade dödskalleringar, piercings, och såg allmänt läskig ut. men. jag måste erkänna det, han var farligt snygg. när han kom in såg han riktigt läskig ut men när han kom fram till en, såg en in i ögonen och log, ja då smälte jag. haha =)

nu är jag sjukt trött, ska göra en kopp te tänkte jag och lägga mig i soffan med täcket.. myyys =)

pokerface

du vet aldrig vad ett leende döljer

perfectly together

igår var det tjejmys, iaf lite ;D
först en sväng inom zsolan och kollade nyckeln till frihet för att sedan bli upphämtad av bell. ner på cafe viva och beställa det vanliga. efter en halvtimme eller så mötte didi upp oss för att också äta lite.
hem till bell och glo greys anatomy, det är ju sååå bra. första säsongen är påbörjad, igen =)

nu är min blogg tråkig igen, eller jag kommer inte på något roligt att skriva rättare sagt..
x with benefits..

im still a rockstar

regn regn regn. fy asså. är det de enda vädret som finns just nu?
har lyckats städa lite, tänkt lite ljus och kollat tv. mys. borde egentligen städat mer men det är ju sååå tråkigt.

har inget roligt att berätta just nu, hittills har jag klarat mig från att skämma ut mig mer! ;D


Sara skämmer ut sig, del 1

okej såhär är det. nu ska ni få lite underhållning :P
i fredes bestämde sig issa&jag för att gå ut och trillade in på tivoli. vi gick igenom vinylen för att röka då jag ser en man som är så himla vacker. eller snygg. (vet dock inte om det är alkoholen som satt sina spår eller om han nu verkligen är snygg). men jag föll haha. så när vi kom in igen var han borta och jag tänker inte mer på det förrens vi går förbi garderoben. där står han igen, men det stora H:et. Och nu råkar det vara så att jag har ett nytt ordspråk som lyder ungefär "flörta mer, ge mer komplimanger" och blir helt till mig och frågar Issa om jag ska säga till honom att jag tycker han är snygg. (såklart säger hon ju ja haha). så jag, nervös som in i, går fram och säger "du har så himla fina ansiktsdrag" (whaaat? kunde jag inte bara säga "fan vad du är snygg" eller något?!)

tänker inte mer på det utan springer iväg, röd i ansiktet och skämms. MEN jag har väl gjort en man lycklig tänker jag..

dagarna går och idag skriver en till mig på facebook "träffades inte vi på tivoli i fredes?"
S: "det gjorde vi säkert ;p jag är inte så bra på att komma ihåg" (försöker tänka igenom kvällen snabbt som fan för att komma på vad jag gjort"
H: "Du sa Du har fina ansiktsdrag sen sprang du iväg, så tyckte jag bara du liknade denne jag var vän med på facebook av någon anledning och det var det visst."


haha jag dör. hur liten är inte chansen att detta sker? jag skämms. eller inte av något dåligt. utan för det är pinsamt.

vad har vi då lärt oss av denna händelsen?
DU VET ALDRIG VEM DU ÄR VÄN MED PÅ FACEBOO! det är farligt.

i wanna spend my nights

jobbade röven av mig, eller nästan iaf. 12 timmar på en dag är inte dåligt. kunde varit så varje dag faktiskt, ingen dålig lön man hade fått då =)
slocknade dock rätt snabbt efter att kollat greys anatomy som jag missade. det är ju sååå bra. nu väntar jag bara på att säsong 2 ska dimpa ner i brevlådan så vi kan ha maraton imorgon ;d
En snäll kollega tog mitt pass idag så jag kunde få sova ut lite och det uppskattas väldigt mycket.

nu tänkte jag snart gå in i duschen och lite sånt smått. står ridning på schemat och det ska bli kul =)
sen hämta ett spännande paket på posten?!:D jag har blivit en sucker på att beställa hem saker från internet, illa illa...


www.bluebox.se har väldigt trevliga saker, man vill ha allt!

valvaka eller inte?

ärligt talat, jag är inte intresserad av det så jag kan jag inte bry mig mindre. men det vore väl spännande om det blev obama, men han andra snubbens ekonomiska tänkande tycker jag är bättre. kan man inte mixa ihop de lite? =) men inget är perfekt.

träffade världens snygging idag på jobbet. han var så snygg så jag vågade inte titta på honom. DET var ögongodis. aaah. jag är kär. eller så har jag bara inte träffat någon på väldigt länge. menmen, mer ögongodis åt folket dvs kvinnorna ;)

så nu när jag sitter här i sängen för att komma på lite åt er står det still. har alla snygga härliga män tagit slut? men leonardo, han är fin han. iaf i filmerna. =)
   så söt & så liten..

hoppas på att mina paket från bluebox&cdon dyker upp snart! greys anatomy maraton på fredag. gissa vem som kommer böla sig igenom kvällen?

nu väntar uggly betty och sedan john blund ;D

måndag hela veckan

känns det som. kommer att jobba 7 dagar i sträck men har ju redan avverkat några dagar så det är bara att bita ihop! tur att jag trivs så bra nu, annars hade jag aldrig orkat!
igår var det stängning med michelle S(näll) hihi som hon aldrig fattade;d

och idag blir det ett långpass. såååå.. vi hörs om några dagar ;)


 en fulsnygging till? ;P

världens härligaste män part 2

hoppat in på jobb idag, hela min lediga helg blev en hel jobbhelg. men vad gör det =) the girls only.
sen blev det köra snabbt hem för att hinna duscha innan bion. okej, jag ger mig. daniel craig är rätt bra på att spela bond. och desto skitigare desto sexigare. kanske lite gammal, men endå. filmen var också bra, såklart =) dock var den en halvtimme sen (????) hur en film nu kan vara det. får höra med elin ;)

  inte så dum den inte....       

sen efter filmen blev det hämtmat från la pizza och den avnjöts till gossip girl. kan det bli mer underbart? och jag måste erkänna att chuck är rätt het. på något konstigt sätt. när han har sin skjorta med den lite småfula västen på sig är han rätt fulsnygg men betoning på snygg.. och eftersom jag delat med mig av daniel kan jag dela med mig av ed

        

världens härligaste män

smaka på meningen. det är nog förmodligen en av de sexigaste meningarna enligt mig. (inte för att alla män är så härliga) men jag älskar sammansättningen av orden. världens härligaste män. sen att hon lyckas hitta några av dem och gör en bra show är ju ett +.

nu har man avverkat ett par timmar på jobb och det har gått finemang tycker jag.. ett besök av simon också, alltid uppskattat =) dock kurrar magen och jag råkade se att vi hade köttbullar från pär i viken...

imorgon är det en ledig dag, som jag tänkt spendera antingen på väla med I eller på sjukan med D. jag är för snäll. haha =) på kvällen är det bondfilmen som ska kollad med min familj. nya traditionen förrutom att vi inte kunde gå på premiären i år som sist...


men nä.. pär i viken it is..

20-års kris

japp det har jag. jag vill INTE fylla år. och då har jag endå varit som en femåring i hela mitt liv och älskat födelsedagar och allt som hör till. och fast att detta är något stort så har jag bestämt mig för att inte fira det. inte med fest/middag/kalla det vad ni vill! om ni nu ville veta ;)

jag och eve disskuterade detta igår. och jag vill aldrig bli mer än 20. haha. så härmed kommer jag aldrig att bli äldre.
det hände en massa spännande saker igår, det började exempelvis brinna :P lite action i vardagen!
efter jobb blev det en snabb dusch och en liten drink medans man fixade sig. mötte upp issa & co för att ge sig ut på äventyr. eller något i den stilen =)

idag/ikväll är det jobb som gäller, vad gör man inte för sina kollegor ;)

RSS 2.0