one love

hmms, nu har jag sovit i drygt elva timmar, borde man inte vara utvilad då? hmm...
dagarna som gått har bestått av jobb och träning, känns faktiskt bra. känna lite pengar, umgås och skvallra, och få lite nyttigheter gjort på gymmet. det gör mig nog gott att gå dit med kevin, jag ger mig inte när han är med. svettig som in i blir man, och det är skönt att kunna bara vara sig själv och snacka. har saknat det en hel del =) och så är det ju himla skönt när man får träningsverk i magen. hihi. men idag får kroppen vila sig, blir ju ridning imorgon =)

sitter och kikar lite på böcker, är sugen att köpa lite.. men vill ha den jenna jamesson men hittar den bara på engelska? och jag hatar att läsa på engelska..

dagen idag består (bestod?) av en skön sovmorgon, kunna sova så länge jag vill utan att någon blir sur eller att man måste iväg på något är riktigt skönt. Ska hoppa in i duschen och fixa mig lite, för att sedan träffa diana i staden. tror jag det blir iaf.. och sen blir det jobb, 16-23 :)

Och imorgon blir det ju utgång med isenfisen och sarah! cant wait! ska bli trevligt =)

Lördag&söndag

vaknade på lördagen av att pappa ringde och väkte mig, han tyckte jag skulle upp&hoppa och göra mig klar. sagt och gjort satte jag mig på tåget mot köpenhamn vid 13..  i malmö hoppade daddy, mamma och micke på och så åkte vi vidare. gick en sväng på ströget, fikade på illums och kikade i affärer. mys. sedan mötte vi upp min andra morbror, hans "fru" och min kusin på ett japanskt ställe. mycket god mat. älskar asiatisk mat, men har dock inte blivit så mycket japanskt i mitt liv. men det lär jag börja med nu då det var så gott!
efter det tog vi bussen till KB hallen tror jag det heter, för att invänta KENT! kent är ett band jag verkligen tyckt om, har inte lyssnar så mycket på deras nya skiva. men det var UNDERBART. vilket tryck, vilket band. så himla duktiga. vilka rysningar också. hihi. det var kul!

idag fick jag vaknad väldigt tidigt, vid halv nio. slänga på sig kläderna och slänga i sig frukost. sen blev det jobb till halvfem. helt okej dag. kul folk =) så tiden rann iväg. gillar att jobba det passet jag hade idag, då har man endå hela kvällen kvar =) träffade bellan och vi åkte och åt på cavolo nero. muuums. åt grekisk sallad. verkligen älskar det! hihi. sen blev det lite prommis i duggregnet ner till knutan. mys <3<3


btw, så längtar jag så till den 3 maj! Zsolan fyller 20 (eller ja ska ha födelsefirande). grattis baby!!:D längtar =)))

baby love

hiih igår var också en mysdag till max. vaknade upp hemma, åkte och tränade med kevin, duktiga vi är! :) efter det gick vi och käkade på big buddah, har aldrig ätit där men det var riktigt gott! åt kyckling med rödcurry, kokosmjölk och bambuskott. muuums. riktigt mys!

åkte hem sen fick jag fin besök av zsolan, mys det med. massa snack och så :) sen fick jag ett samtal av diana och hon tyckte att vi skulle ha singstarkväll m. parsa och johan och så blev fallet. så när zsollan åkte hem för att sussa åkte jag med till johan och började sjunga =) stackars johan fick inte sova förrens sent och skulle upp tidigt. kan ju inte hjälpa att jag och diana är så fnissiga. :) diana, parsa och jag somnade nog inte förrens halv sex.

frukosten idag bestod av ost&brocolipaj, mumma. sen åkte jag till jobbet och slutade vid 23. nu sitter jag hemma, al by myself. obehagligt. mamma och pappa är på en middag i köpenhamn och karls flyg i stockholm blev inställt pga blåsten. kul. hatar att vara ensam nu på vintern, det är så mörkt!





marc jacobs är fejk?

läste i metro nu för någon dag sedan att marc jacobs "snott" en design på en sjal. helt otroligt. alla snackar alltid om att man absolut inte ska köpa fejk gucci väskor och etc etc och så gör marc jacobs en FEJK sjal. designen hade han dessutom tagit av en viss gösta olofsson som gjorde den på 50-talet. ocoolt. en svensk också! :) i tidningen kan man också så bild på de två sjalarna och det enda som skiljer dem åt är bården och loggan (såklart?)..


idag skulle jag egentligen gått en sväng med d på stan, men tror fortf. hon sover och sen ska hon ju jobba så det blir nog inget med det. jag som hade behövt byta lite linser osv. men får väl göra det imorgon innan jobb =) sen vid 15 ska jag in och biffa mig lite med kevin, tror jag iaf =) hade behövts. sitter iaf redo i min träninsgsoutfit och väntar på att han ska ringa. hihi.

 
image75

mysdagar!

har jag haft. igår jobbade jag och åkte sedan hem till min babygirl och snackade skit, som vanligt =) sen kom linus aka evért. haha. måste lägga in en film, så ska ni få se. ska baar klura ut hur man gör?? är det någon som vet?
vi åkte hem till honom, för att fixa oss lite och sedan gick vi på basket! riktigt kul, brukar aldrig gå på basket. tyvärr förlorade helsingborg, men sånt som händer. jag och diana spanade in en liten sötnos också! hihi skit gullig.
efter det åkte vi till bk, var hur hungrig som helst och det kändes som att jag beställde allt. så sa han i kassan, ja men det blir 63 kr. tappade hakan. billigt och bra för allt jag fick! hihi. sen var det massa mys hos linus!

idag har jag jobbat från 08.30-20 med en halvtimmes rast. okej döda mig? men jag behöver ju pengarna och eftersom jag varit sjuk en massa så är det bara bra!

btw, så tycker jag jättemycket om kommentarerna. så kul att läsa när man kommer in!:D

boy i wanna kiss you, but im just to shy

kickboxning igår med kevin. det resulterade i totalt döda muskler, mycket svett och ja framförallt hade jag väldigt kul! började bra med uppvärmning osv, men efter 20 min var jag helt död! haha. kevin också för den delen så jag är ingen mes själv ;P
när jag väl kom hem är min högra arm helt cp, kan inte skriva och mitt ringfinger vill inte som jag´?? går över tills imorgon tänkte och trodde jag ända tills jag skulle ta på mascara i morse. totalt kaos. höll på att bli en streckgubbe och fick måla med vänster, hur lätt är det? hoppas bara att det är musklerna! men gud vad bra jag mår idag efter bara ett pass, pigg och på g. längtar tills onsdga då jag tänkte gymma lite ;P

nu ska jag strax gå till jobbet, betala en HEL på bussen så att jag inte får böter, igen... sen hem till miss D och mysa/skvallra/umgås. MYS! <3

Bellanmåndag

har det varit idag. först en sväng på jobb, 10-13. knappt lönt. dyraste bussresan ever också för den delen eftersom jag hade turen att åka på en kontrollant. jojo, 700 kr i böter för att jag åkte på halv. så in i helvetes retligt och jag blir så himla tosig (??) men vad ska man göra. inte lönt att sitta och gnälla, kan endå inte göra något åt saken. åkte efter jobb in till stan, mötte upp bellan och vi åkte hem till mig. gjorde pannkakisar. så himla mumsigt! sen en sväng in till stan igen, shoppade en ny tshirt väldigt snygg enligt mig ;) och lite underkläder...

nu är jag hemma en snabbis för att byta om, ska in och träna och woho vad jag känner mig motiverad! :D 


helgen

har varit toppen. i fredes var det först lite jobb och timmarna bara sprang iväg. skynda sig hem för att duscha&fixa sig och sen åka hem till linus där diana&jag fick brottom. massa att ordna, ballonger osv. men som tur var kom ngr av killarna förbi och hjälpte till. sen var det bara att vänta på födelsedagsbarnet (eftersom det var en överraskningsfest). kul var det också, mycket tissel och fniss och disskutioner om vad vi skulle säga när han väl kom?? iaf, linus kom och han blev rätt förvånad och enligt honom tyckte han att det var jättetrevligt så det var ju kul! blev tårta, öl & snack. blev en liten utgång till tovli också på det. trevligt =) sen åkte diana,linus och jag hem till honom och hade sovis. frukosten åt jag och diana på max, mums!
resten av dagen bestod av mys i "soffan" och snack. så sjukt sliten. sen åkte vi till donkan och åt kvällis. hihi. vilken fetedag.. belv också film "i think i love my wife" tror jag den hette. helt okej. sen fick man skjuts hem vid 3 och då var det skönt att lägga sig i sin egen säng!


idag är det solning och att umgås med anna som står på schemat! mys! var så längesedan nu!



ps. eftersom alla var så tråkiga och inte kunde ge mig ett bra tips på en bra frisör får jag ta saken i egna händer och leta upp nån =)

I like my money right where I can see it: hanging in my closet.

okej, nu är det alla hjärtans dag. har varit singel nu på den dagen (komiskt eller sorgligt nog?)  nu i tre år. ska väl klara det tredje året nu med. eller? hellre inget förhållande alls än ett dåligt!
mamma var så söt och hade packat in sånna aladinhjärtan, jag som försöker vara nyttig.

btw, är det lön imorgon. undrar hur länge den räcker denna gången? behöver ju ny ridhjälp, nya ridbyxor, gärna säsong fem i satc coh sen har jag ju beställt min personliga almenacka som kommer om nån vecka antar jag. nää men denna gången ska jag faktiskt spara mer, både för min egen skull och min ekonomi ;p
sen vill jag klippa mig också, topparna börjar bli lite slitna, men är sugen på ett nytt ställe. Någon som har något bra tips om en bra frisör? =)

okej, jag är ingen superwoman

tyckte att jag mådde toppen idag när jag vaknade, så jag slängde på mig min träningsoutfit och i med ett träningspiller och började trampa lite på vår cykel som vi har hemma till the voice. jäklar vad jag var på g. men efter 10 min höll jag på att dö och tänkte att en paus är nog okej, och sen ja. nu är jag typ död. det dummaste jag gjort idag. okej, jag är sjuk. när ska jag inse det! vila är nog det jag ska göra idag.
 
för övrigt har jag väldigt kul. skulle mejla pappa om ett recept på soppa så att han kan handla. hoppas att han uppskattar mina små kommetarer för själv sitter jag och skrattar åt dem =) hihi jag är såå rolig =)

efter lite funderingar

om alla hjärtans dag blev jag väldigt deppig. försökte övertala mig själv om att det är en överskattad dag och att man alltid ska vara snäll mot sin pojkvän/flickvän så kläcker parsa ur sig att: men det är ju endå extra och då blev jag superdeppig. men då kommer diana med sin självklara kommentar

"men sara tänk inte så asså alla hjärtans dag e inte en speciell dag d e bara för att när man har pojkvän/flickvän så blir d tråkigt efter ett tag o dom behöver liva upp sin vardag o har då fått denna dagen o sen så kan de tycka synd om oss singlar, men när vi e ute o clubbar e d vi som tycker synd om dom hihi eller hur?"

tur att man har sina vänner ibland ;)


jag måste vara sjukast

just nu. synd är det om mig också! :/ söndagkväll åkte jag in för att fika med diana och botic på mezo där jag åt. sedan gick vi till bagatelle ett tag och sedan gick vi till bion och träffade aria, prinit och linus. såg den coverfield, tror  att den heter så? så är den filmad så som att en privatperson filmat allt, så jag blev lite vad jag trodde åksjuk. dels för att mario sa att man kunde bli det av den och dels för att det var riktigt snurrigt. men när jag kom hem blev jag riktigt dålig ochs penderade natten med att kräkas, btw, intressant? men det måste varit maten! ska aldrig mer äta på mezo, aldrig. för att gå från att ha varit nästan frisk från min förkylning till att vara värre. har sovit från och till från söndeskväll tills nu i morse. och endå är jag trött. helt otroligt.

aja nu ska jag väl inte gnälla mer. men det får man faktiskt göra ibland =)

helgen

har bestått av lite jobb, middagar och vin. fredagen var supermysig med middag först på mezo, åt min favvomed pestomarinerad scampi och fetaost och sallad. efterdet bestämde bell och jag oss för att dricka lite vin men bagatelle hade stängt så det blev stinsen. en vinare där och humöret var på toppen =) var dock hemma vid 2 och skulle upp 6! uuusch vad jobbigt. men konstigt nog var jag pigg. lördagen var det jobb för att sedan bli hämtad av zsoli&simon. åkte till issa och vi gick och käka på cavolo nero. blev carbonara. så himla gott. idag väcktes man vid 8 av ett sms av daddy att vi skulle köra lite. åkte till ridhuset och tittade lite på tävlingarna och på julia som tävlade.
och hur mycket jag än älskar pappa så blir jag sjukt arg på honom när vi ska övningsköra. vi ska nämnligen öva på att backa runt ett hörn och mitt humör sjunker på 2 sek. riktigt hatar det! blir så arg för det funkar aldrig. och så när han sitter där och säger, ja men gör bara såhär. det är inte bara "att göra så här". tycker det är svårt..

nej nu måste jag städa lite för jag ska tydligen flytta lite garderober.. :)

it will be my pleasure to please you

sitter och lyssnar på massa gamla tivvan låtar. haha så himla bra. eller som när vi skulle till suntrip eller var det var och min och annas dans gjorde så att hela hennes hand nästan bröts. haha. så många minnen man har. saknar the old times när man hade det självklara svaret på vad man gjorde varje fredag. tivvan och steak. tyvärr tycker jag att tivvan har tappat stinget lite, dels för att kön verkligen suger sen tappar jag alltid bort alla osv.  men får väl ta en runda dit snart. när man lyssnar på alla gamla låtar blir man sugen.

tänkte promenera idag lite men vädret är ju så himla tråkigt så är inte alls sugen. men får se, börjar inte jobba förrens 17 så vet inte riktigt vad jag ska hitta på. kanske plugga lite teori? hmmms.. det skulle vara i nödfall om det absolut inte finns nått annat att göra!

för övrigt är jag lite irriterad på mig själv. igår på ridningen skulle vi hoppa studs och uppvärmningen bestod av mycket galopparbete i lättsits för att skona hästarnas ryggar. och nog smart som jag är har jag lyckats överbelasta det ena knäet, tror jag iaf för det gör jätte ont idag och det är den enda förklaringen jag har? såå synd om mig. hihi.

måste bara dela med mig

ur boken jag läser. så jäkla sant är detta så det nästan är skrämmande

"anledningen till att det är smärtsamt när någon försvinner är vetenskapen att denna någon som du älskar antagligen lämnade dig långt innann han tog sitt pick och pack och stack. det svåraste är att inse att han på ett eller annat vis ljög för sig innan han drog. fråga dig inte vad du har gjort för fel eller vad du hade kunnat göra annorlunda. plåga inte ditt hjärta med att försöka fundera ut varför han gjorde som han gjorde. eller med att tänka tillbaka på allt han sa och undra vilket som var sanning och vilket som var lögn."

vad kul

att två som jag aldrig träffat/sett eller känner sen tidigare kommenterade. kul att nån läser min vad jag tycker är tråkiga vardag =) haha.

dagen ser väl ut ungefär såhär idag:
* fixa lite hemma
* ridhuset och leka lite ;p
sen när jag kommer hem idag ska jag ta mig ett bad! hatar egentligen att bada ensam, så himla långtråkigt men i julas fick vi vissa speciella badsalt som skulle vara bra för olika saker, tex en är mot förkylning och eftersom jag råkat dra på mig en hemsk sådan så ska jag testa och se om det funkar =) hoppas på det!

rubriker

är jag riktigt dålig på. Nu har jag spänderat två dagar med min baby love, det till säga diana. längesedan vi hade våra sovisar så nu har vi tagit igen det! i måndes mötte jag upp henne efter jobbet, vid sisådär 20 och åt middag. så hyrde vi två filmer och drog hem till henne och mös. sov dock riktigt dåligt om någon är intresserad. har gått och blivit sjukt förkyld så nu har jag laddat upp med en massa c-vitaminer & sådant. vet inte riktigt om jag tror på c-brus tabletter, tror att det är lite placebo. men det måste ju vara bättre än inget?

Lördagen ska spenderas me de här godingarna, (se bild nedan), med cavolonero, för det är jag sugen på, och massa filmmys. älskar oss. och har saknat mina bejbs. det är pojkvänner som man vet vad man har ;) längtar redan! <3


image74

händelserik helg

i fredes var det jobb sen bar det av till carro =)
myys det var istället, massa gottit snacks och gott vin! me like. massa tjejsnack och haha ja allt som hör till. hade riktigt roligt och det är så tråkigt att ni ska åka..
lördagen var det jobb för att efter det möte upp bell. blev min favvomiddag på bagatelle, pasta alfredo och vin, igen, som var supergott! diana mötte upp oss och vi ville ha brownie på mezo men där var det helt fullt, så vi gick till crom. 25 i baren så det blev lite goda drinkar. eller mycket goda drinkar =) fick med mig ett trevligt sällskap hem, nämnligen diana. mysigt att ligga och trängas haha och som vanligt vaknar jag och ser diana på golvet. haha.

idag har det var jobb och kom hem för ett tag sedan. tänkte läsa i min nya bibel (dumpa honom, han vill faktiskt inte ha dig).. :)

dilemma

usch ja.. vad sker ikväll. jag som såg fram emot vår mysiga tjejfika.. men så nu åker ju elin&carro till australien och jag känner att jag måste säga hejdå.. blö. varför ska allt bra hända samma dag?? synd att man inte kunde klona sig lite snabbt och vara på två ställen samtidigt? gud vad bra det hade varit!

igår blev jag iväg lurad att spela biljard med johan & parsiboy ;d haha så jävla kass. men när de spelade med fel hand hade jag iaf en chans! haha. sämre än mig finns nog inte. sen åkte vi och såg supersugen.. och sen blev det nog rätt sent för jag är dödstrött.. och nu är det dax för jobb...

RSS 2.0