ääääntligen

"All the crazy shit I did tonight,
Those would be the best memories,
I just wanna let it go for the night,
That would be the best therapy for me"


väskan är snart helt packad.. anna kommer skratta åt mig. men jag är en "hellre för mycket än för lite"-person.
hahah har med mig allt =) kommer bli en toppen dag och vad jag har hört är över 33 000 biljetter sålda!

varför sitter jag här?

när jag har tuuuuuusen saker att ordna. paniiiiiik. hahaha hejdå måste packa nu!

oavsett hur mycket tid man har

tycker jag ändå att jag alltid får stressa i slutet :P vaknade vid 8 och har ingen aning om varför jag ställde klockan så tidigt då min buss inte går förrens 9,45. jaja. dessutom ska jag åka med pappi nu så har ännu mera tid då :P
ikväll när jag slutat blir det att åka hem snabbt för att packa allt till imorgon. kl 9,10 går färjan så det blir en lång dag..

hatar rika snåljåpar!

ikväll när jag skulle ta bussen hem kom det två män. den ena sa att han skulle till laröd och den andra sa att han skulle till "pålsjöööö norrrraaaa" men att han alltid brukade åka gratis dig för det är ju "bara en hållplats eller två". jag hoppade iofs inte på vid knutpunkten utan vid sunlux. men ändå, det är 5 minuters bussfärd! ingen en hållplats där inte. och han skulle ju inte precis av vid den fattiga delen i helsingborg. hahahah aatt jag ens orkar störa mig på sådant är amazing.

nu ska sminket av och vbå ska sättas på!

streeeess

haha eller lite iaf. måste in till en sybutik, köpa strumpbyxor, nagellim (???!) hahaha. men det ska nog gå bra. oavsett vilket har jag iaf min favvoklänning =) lägger upp en bild efter helgen så får ni se hur det blev =)

words of a broken heart

såå tröttis nu. mkt lång dag känns det som. först jobb med anna som vanligt. sen blev det lite eftermys innan båten och fick skjuts hem av patrik&pappa. skönt :)
blev en snabb vända på väla där jag finally hittade min klänning!!!! haha. hann dock bara prova den lite snabbt men får se imorgon också. och isf köpa ett svart sidenband. kommer bli toppen.
sen blev det köra runt halva stan för att släppa pappi&karl. ut till ridhuset och titta på en hoppclinic. intressant =) men kallt. haha.
sen fick man köra runt halva stan, igen, innan vi var hemma med pizzor från cavolo nero. satt och mös med pizza till greys anatomy och nu väntar sängen =)

natti :D

It's just emotions, taking me over

emotions med destinys child har jag lyssnat på hela em på jobbet. sååå bra =) hihi.
nu är jag hemma efter jobb och en snabb solning. kände att det behövdes nu innan lördagen. annars kommer alla fråga vem den vita stolpen är. hahaha =)

nu blir det en snabb dusch och sedan blir det uggly betty&desperate =)

even if the sky is falling down

nu har jag myst en timme till the voice. älskar att vakna upp av mig själv tidigt så man kan ligga och dra sig i en timme eller två ;D så nu blir det snart lite goda frukostmackor och sedan iväg till jobb om någon timme =)

hoooome

sitter hemma i mörkret med lite ljus tända, bell har smittat mig med ljusberoendet. älskar mörkret på em/kvällen och vill bara ha julmys NU!! men på måndag börjar mig jul hihi då ska vi julpynta =) ut med halloween och in med julen!

imorse fick jag gå upp helt sinnessjukt tidigt, för en liten nagels skull.. kl ringde 6.15 och då fick man snällt gå upp. alla de vanliga morgonrutinerna sen blev det ett besök hos louise. sen hade jag väääääärldens otur när jag kom ut därifrån började det regna så mitt hår blev heeeelt fluffigt. KATASTROF!!!!!




hhi annars har dagen varit mys med annis och murat ;p

godmorgon!

nu ska jag åka och äntligen fixa min nagel ;) :P
sen bär det av till jobbet. måste skvallra med anna om allt som hände i ensam mamma söker. haha =)

och nu är det bara 5 dagar kvar!!

sen tänker vi lite extra på bell nu i några timmar!

There is no way I'm looking for a boyfriend

nu har jag piggnat till lite efter gårdagens äventyr. haha.

cicci kom och hämtade mig och vi hade som vanligt vår romantiska middag med mat från mcd... nuggets och glass. hihi. vi fixade oss och åkte förbi hennes stall och fodrade. fick äntligen se hennes fina havanna =) EN dag ska jag också ha en egen. så avundsjuk! vi åkte hem till jimmy där vi förfestade lite innan bowlingen. och tro det eller ej vann jag :P i vårt lag då.. hihi. brukar aldrig ske. men jag tycker man blir bättre med lite alkohol i blodet! hahah. och inga naglar rök så jag är nöjd ;D
blev en tur inom utposten och där var tove och när de andra försvann begav vi oss till tivoli och körde vårt rejs. har alltid så skoj med henne ute! haha. och jag är aldrig så mycket i vinylen som när jag är med henne :p en gammal klasskamrat frågade tillochmed vad som var fel eftersom jag var där. haha. man kan faktiskt ha många olika musiksmaker =) det har iaf jag..
sen blev det taxi hem och jag somnade rätt snabbt!

och ikväll blir det sushimys som vanligt =)


hemlisar

en sak jag tänkte på. jag sitter nästan aldrig med benen i kors. jag har hört att man lättare kan få åderbråck av det och jag tycker att åderbråck är något av det fulaste som finns. (sorry om det är någon som har det..)
det visste ni inte va? ;)

när blev det höst?

okej. jag vet att det blivit kallt och så. men när jag satt på bussen hem märkte jag att alla löv nästan trillat av också. jisses.
inatt har jag sovit såååå dåligt. har drömt mycket och oroligt. om skidsemestrar som slutat dåligt, om att helt plötsligt sker massa saker på ridningen och alla hästarna trillade ihop på varandra och jag vaknar med ryck. hatar, hatar att sova så.. 
men denna dagen har gått bätte än igår. peppar peppar. förrutom att stina inte svarar. fast det är kanske denna veckan hon är i aten?? hmmm.. min provisoriska nagelfixering ser lite sådär ut. haha. eller det ser faktiskt helt okej ut men den är ju så mycket kortare. haha =)


soo not my day

hahahaha asså hörde precis världen sämsta kommentar "om man märker att hon haft sex med många, asså om hon är bra, då skyddar jag mej nog" hahaha asså vilka jävla miffon det finns.
och
- men om ni går hem till dig och tjejen har med sig en kondom, anses hon vara billig då?
- eehh.. jaa det gör hon
jag döööör..


för övrigt har det inte varit min dag. först gick ett glas sönder när jag stötte emot något (iofs inte så konstigt, men det var inte så hårt). sen sprack ett glas när jag bara rörde det och jag fick en hjärtattack.. sen knäckte jag en nagel.. och jags ka inte dit förrens om fem veckor så jag måste ringa stina imorgon och se om hon har en tid för att laga den!! aaahhh....

för övrigt försöker nog min chef mig att bli fet (de är på god väg). först åt jag en STOR middag med panerar rödspätta med sååå god hummersås och två timmar senare ska jag äta massa lasagne. hur ska detta sluta. hahahah

nu väntar våra bästa år :D och ja anna, det går såhär sent ;D iaf hemma hos mej :D

ohdiladi ohdiladi hoppsan sicken dag

hahaha så kan man summera helgen! flashbacks, nära-på-fyllecell, dyra taxiresor, fnitter. hahaha jag ska inte säga ett ljud för ingen av oss tre var särskilt skärpta. detta stannar mellan oss ;D hahahahaha

bitchen är här

har man otur kan man ha fått upplevt en "hungrig-sara-sida". synd om den då. jag blri sjukt otrevlig. och idag när jag kom hem var jag sjukt hungirg. men ingen mat fanns. och jag vägrade äta de resterna från i lördes, skulle bli fjärde ggr i rad då. hahaha. gisses vad jag inte är att leka med då. intressant va? :P

nu ska jag se vbå, nu är det sjukt spännande!!!!!!

its getting hot in here

är helt öm i hela kroppen efter min lilla olycka. hahah. ajaj. hoppas det lägger sig snart :P
imorse satte jag på tvn när jag vaknade och det var melrose place som gick. tänk att jag såg det nästan varje dag efter skolan. och ofta hemma hos issa med hennes syster. men jag kommer knappt ihåg några avsnitt :p ANYWAY, det jag tänkte säga var att både bree och tom från desperate housewives är med vilket jag överhuvudtaget inte kommer ihåg. men sååå mkt yngre haha. riktigt trevligt att se =)

nu har vi lite släkt här för att fira karl lite.. han fyllde 18 förra veckan så. snart blir det middag och sedan beger jag mig hem mot anna för parteeeeey

TILL MIN ÄLSKADE ANNA

detta är bara till dig =) eller speciellt för dig ;)



är det redan fredag??

guuuuud vad tiden går fort. helt sinnes.
mina dagar består bara av en massa jobb och väl på jobb sker det en massa annat =) hihi. igår var det ridning som varje torsdagen och hoppning stod på schemat. ochsåklart trillade jag av :P mitt på hindret haha. jaja. men jag klarade mig bra och tack vare det gav jag mig fan på att nästa gång skulle bli bättre och det blev det. tack sammypammy =)
sen stressade jag hem och duschade och fixade mig väääldigt snabbt. väl på olympia var det runt 0912392387932p7p upptagna parkeringsplatser så jag fick parkera borta vid olympiaskolan och gå till bowlinghallen. sviiiinkallt. 6 grader för er som ville veta. på bowlinghallen var alla mina söta maxare. så skoj att träffa alla igen och snacka lite =) blev bowling, någon typ av biljard och något annat. haha. bra koll =) sen åkte vi till mcdonalds (fyfy) och snackade lite mer. när vi gick ut därifrån så visade tempen 1 grad!! 1!!! jag som gått och väntat på att den sista sommarvärmen skulle kommma (joo... jag gav upp för ett tag sedan men ändå).
och idag regnar det och ser kallt ut. så nu ska alla tröjor jag äger på och sedan beger jag mig till worki!


I just wanna let it go for the night

home från jobbet. efter en väldigt händelserik dag. och igår fick jag väääärldens godaste mat. lammfilé med pommes och bea.. och idag blev det kalkonfie med pommes och bea. haha. vattnas i munnen. =) haha
jag hade kunnat bli riktigt riktigt tjock :P


nu är det greys som gäller!

nu är jag klar!

och ska gå till jobbet. har brännt en ny skiva hihi. med en överraskningslåt till anni. sen är det mest david guetta ft alla artister :P och lite inslag av tiesto och så.. uppvärmning inför sensation. jag längtar så =) det ska bli så myyyyysigt. och så att vi ska bo över och gå i köpenhamn på dagen, underbart!!!



dålig bild...

men något som passar till dessa??


 

och eftersom jag inte fått en klipptid förrens om en månad har jag råd att köpa en ny klänning :P


inget skoj =)

att berätta om. tror jag =) förrutom att på lördag och då vill jag se helt faaaab ut. ska ha mina nya killerheels men vet inte vad mer? tips och förslag???? jatack!

if i could take u away

söndag.. och allt vad det innebär. städning och lite så. conversen har fått åka med i en tvätt, så nu är de iaf inte grå längre :) lite bättre.. men behöver nya höstskor ändå men ja.. rensat ut lite i garderoben (TRE påsar). pratade lite med anna om det. har så svårt att slänga saker för det innehar så mycket minnen. tex en tröja som jag köpte med pappa på zara i malmö för x antal år sedan. som jag sedan hade på mig vid ett annat tillfälle som gav bra minnen. eller skolavslutningskläder. hahaha. jaaaajaaaa..

så nu ska jag hem till issa med allt detta. det passar nog henne bättre eftersom allt är för smått :P

och ikväll är det såklart sushi, ensam mamma söker och playa del sol ;D

full rulle

ihi dessa två dagarna har det varit full rulle, jobb, optiker, skynda hem till issa. duschade sen åt vi en romantisk middag (färdigrätt från viktväktarna :P) och drack massa vin. efter lite övertalning från oss tre så började patrik också dricka lite och vi satt och snackade om allt mellan himmel och jord och lite till. vi tog taxi in till stan och besökte utposten och lite så. spelade ett spel biljard haha. tur att den enda bollen jag träffade (eller vad det heter????) var den sista som gjorde att vi förlorade!!! yess. hahaha starkt jobbat sara.
sen gick vi till tempel och skakade rumpan ett tag med morfar 70+ ;)
vid 4 var jag hemma och hade lite ångest över att jag skulle upp 8....

så pigg var jag kanske inte direkt men så har det ju varit i tre år. festa på helgen och sen jobba, jag kan rutinerna ;)
och hur sjukt detta låter har jag längtat efter idag, att få jobba på max. hahah. sen missade jag bussen hem och det tog lite längre tid men nu är jag hemma och har ätit god oxfilé med potatisgratäng och nu ser jag matchen med pappi&karl.


hoppas att ni har en riktigt myyyys lördag

im freeeezing

när får man ha vinterjacka utan att det ser dumt ut? iofs måste jag lämna in de på kem först..... men nu har jag tre tröjor och massa annat trams. kaaaaalllllttt

prinsesstårta

har jag tryckt i mig idag.. hhihi och ska äta lite till faktiskt..
haft en bra dag på jobbet idag, lite långtråkigt de första två timmarna dock. hihih. sen kom annipanni =)
gick mer än okej på ridningen idag, för en gångs skull haha. inte lika nervös...

ikväll har hela familjen ätit på mento. mummmmmmssss....


grattis på födelsedagen lillebror!















.

hej mina rumpnissar!

om ett litet tag blir min babybrother "vuxen" dvs 18. helt sinnes. känns som om det var jag som fyllde 18 precis!! aaahhh. och jag blir 21, kärring!!! haha

har hunnit att se mitt älskade greys. finns ingen bättre serie. och nu ska jag sussa sött!!

mycket kan hända

på en dag på tower. nuförtiden är det inte bara en restaurang/café/bar utan det kan även lägga till "bed&dinner" då en man igår bestämde sig för att ta en tupplur efter maten. först trodde jag att han satt och tittade på sin telefon, men nej, han sov? haha. efter ca 10 min vaknade han till och beställde en dubbel espresso.. det förstår jag! ;D
sen kommer en man och ser förvirrad ut (och jag tänkte att det är väl någon som ska bygga ngt eller så) men så frågar anna "letar du efter något?" då svarar han, ja en helt vanlig middag :P

haha så stört

nu ska jag bege mig =)

gråtit en skvätt

först idag har jag vågat min bank och nu har jag gråtit en skvätt. haha. jaja. jag hade iaf roligt så det var väl värt det =) eller...
nu har jag dragit på mig en tjocketröja och ska bege mig mot jobbet. det finns en kille som åker med denna båten varje dag, I TSHIRT. människan är inte klok. här fryser jag i tjocketröja och jacka och han går i tshirt. skadat.
funderar på om jag ska lämna in mina vinterjackor på kem innan den värsta kylan kommer.. hmmm.. låter rätt smart ;)

jajamensan

kom inte på något bättre som rubrik. idag har jag jobbat 12-20 och det gick väl toppen om man bortser från prinsesstårtan och jordgusstårtan. men vi var ju tvugna att testa.. eeehhh..
hihih


nu ska jag kolla hollywoodfruarna!

hihi har ju glömt

att berätta om vad jag var med om i förra veckan.. det kommer fram en man och ska handla öl.. så han bara vad är skillnaden i dessa? så jag bara denna är 4,4 denna är 4,6 och denna är 6. så han bara 6? det behöver jag inte, det får jag hemma, änsålänge ;) och skrattade riktigt mycket. kan ju då tillägga att han var 75 + och när man kommer ut får man se hans tant också. hahahahha man fick kanske liiiite för mycket information där!!



ikväll har jag ätit sushi med familjen och kollat playa del sol. nu väntar jag bara på att ensam mamma söker ska bli klart så jag kan se det ;) tillsammans med chippeoch dipp!

lite bättre

nu börjar jag känna mig som jag brukar göra efter en utekväll när jag precis vaknat. alltså inte toppen men jag får iaf behålla maten ;)

och nu orkar jag skriva om gårdagen ;)
jag åkte hem till cicci och vi fixade med hästar, bilar och allt. vi hade en romantisk middag med pommes till förrätt, cheeseburgare till huvudrätt och marängswiss till dessert! hihi.

vi plockade upp ellie och åkte till elin i stormen. helt sinnes. där blev det musik, vin och massa snack&skratt. vid halv ett tog cicci, issa, ellie och jag taxi in till stan. världens bästa taxichaufför som spelade i know u want me hela resan haha. vi hamnade på bakom av någon anledning och det var faktiskt trevligt. massa kändisar och det är väl alltid trevligt. hann även med ett besök på tivoli! inte dåligt ;D sen fick det bli samma taxichaufför hem och jag gjorde dagens gärning. jag satt och väntade på bussen så satte sig en betydligt fullare och yngre tjej än jag. så frågade jag om hon ville åka med mig till laröd (bussen gick om två timmar och det var storm) så det gjorde hon. helt gratis! det du issa ;) nu får jag massa julklappar!


hihihi

diagnos bakis

fy fan som jag mår. årets baksmälla. har kunnat resa mig ur sängen nu!! det är först nu som jag orkat starta datorn. haha. anna trodde jag hade sovit borta :P sen var det rätt åt mig också eftersom jag aaaldrig är bakis har fått allt på en gång.

såå jag tror att jag bäddar ner mig igen... detta är illa!!!!

drop that attitude

nu är jag nyduschad och fräsh. nu ska jag strax bege mig till miss cicci så får hoppa min sömn hihi. vem behöver sova? kan jag göra när jag är kärring och ska gnälla på alla hihihihihi.

kvällen till ära har jag guld/bronziga naglar. läckert ;d dock får jag stå ut med det i sju veckor så kommer nog bli rätt trött på det haha.

meen nu väntar cicci så ajöken

av alla mina hundra

ärende jag skulle göra idag har jag väl hunnit med typ 3?
fixat naglarna, växlat pengarna.. när jag skulle sätta in de på seb så var den automaten stängd, jävla otur. sen hann jag inom systemet (dock det viktigaste ;)) och bokat en tid hos optikern..

nu ska jag äta en efter längtad lunch och kanske sova en timme ;D

kisseees!

jag behöver större öron

hihi för att hålla tillbaka mitt hår. hahahaha. jag har nog världens minsta öron :P så nu fick ni veta det :P
har typ 1000 saker som behövs ordnas i helgen

* fixa naglarna
* fixa en frisör
* boka tid hos optikern
* KÖPA VANTAR det är svinkallt ute
* köpa present till min lilla söta bror som blir 18! sjukt
* växla och sätta in pengar och ca 50 saker till :P

I simply say; baby, oh baby

hmmm.. så var fyra av fem arbetsdagar avklarade. dagen idag har ruuusat iväg men jag har älskat varje minut ;) vi är ett dreamteam hahaha.

sen har jag varit iväg och ridit. och jag önskade, önskade, önskade att jag vore lite tuffare och inte så nervös!!!  men det gick =)

nu är det tv och lite goa program som väntar ;)


höstsrusk

jag har alltid svårt att gå upp just när klockan ringer, men när jag väl är uppe är det inga problem. men idag var det extra svårt eftersom viden låter som storm och fyyy.. det var så kallt i rummet man ville bara gosa under täcket. haha. som anna sa igår, då vet man att det börjar bli vinter när det är kallt i rummet.

nu har jag ätit frulle och är nästan helt klar, ska bara borsta tänderna sedan är jag klar =)

RSS 2.0