rubriklös

min lediga dag idag. jag förtjänar det efter denna veckan =)
har hunnit packa upp mina grejer lite, epilerat benen, ätit god frukost och kollat vbå. tänkte börja läsa stieg larssons flickan som lekte vid elden. för det går inga bra tv program och det är ingen sol heller.. pappa sa att ettan var väldigt lik filmen och man blev inte besviken. så kanske hinner läsa klart den innan premiären =)


min helg

jag har jobbat/festat/sovit/jobbat. inte alls många timmar. och som grädden på moset eller vad man säger har jag haft eller har jag en sjuk hosta som gör att jag sover ännu mindre.
men igår jobbade jag sen kom bell & hämtade upp mig. vi åkte hem till henne och jag fixade mitt hår där.
vi var hembjudna till issa&patrik där vi festade lite. skoj att träffa alla igen =) blev en snabb utgång och sen tog jag bussen hem.

idag när jag skulle åka till jobbet var jag inte alls pigg. fast ändå fick jag en komplimang av lina att jag var väldigt söt idag. fast att jag hade gårdagens smink vilket betydde väldigt mkt solpuder och mkt eyeliner. har nog aldrig kännt mig fräshare :p
sen kom pappi&karl och hämtade mig. vi körde runt i halva helsingborg för att hämta mina utspridda saker så som ett par jeans här och lite smink på ett annat ställe.
vi beställde sushi och köpte godis för att sedan åka hem. och jag måste väl vara en av de sista här som såg "män som hatar kvinnor". en riktigt riktigt bra SVENSK film. händer inte ofta men denna var toppen. längtar tills 2an kommer =) så vi har haft lite familjemys!

nu väntar sängen och jag har en välförtjänt sovmorgon imorgon efter en hård vecka/helg!

jag har en vän

 

 

men det är roligare om man ser fottot på facebook =) hahaha. men jag älskar henne ändå

body talk

nu har jag packat väskan eller ja lagt fram allt tills imorgon. ska upp redan vid 6 (??!!) för att ta bussen till work. hoppas bara att bussarna klaffar annars är jag illa ute.. blir säkert en härlig dag med evve och jag hoppas att vi säljer en massa massa!
sen ska jag hoppa in i duschen och fixa mig för att sedan ta bussen vidare. ett härligt flängande runt hela helsingborg typ.
jag ska hem till issa OCH patrik och fira lite allt möjligt =)

så nu ska jag typ snart sova. trist en fredag men har för en gångs skull ätit hemma med mamma och karl. vi åt en perfekt stekt ryggbiff med kroketter och god sallad. satt och snacka om allt mellan himmel och jord. fredagmys


fredag

och det känns som om jobbeveckan är över. men inte. tre days to go.
igår var det jättemysigt på ridningen. vi red ut en sväng i solen och det var underbart. tänk vad ett bra väder kan göra =)

fredag

och det känns som om jobbeveckan är över. men inte. tre days to go.
igår var det jättemysigt på ridningen. vi red ut en sväng i solen och det var underbart. tänk vad ett bra väder kan göra =)

when love takes over

nu har jag legat i solen ett par timmer. så underbart härligt. att bara ligga utsträckt i trädgården och mysa.
nu ska jag strax köra och hämta julia och sen blir det ridning. får se hur det går, kan knappt gå upp för trappan utan att hosta upp en lunga! haha.

sushitime

hann med en sväng på familia både efter och innan jobb. är man effektiv så är man =) hittade lite fint. en tunika/skjorta på cubus. ångrade att jag inte köpte i fler färger?:P hehe
sen blev det jobb och efter det gick jag tillbaka och då hittade jag lite underkläder, nya örhängen och en mysig stor tröja.

jag träffade bell och vi åt sushi i stan. mycket gott efter en dag på jobb =) urgulliga var de också där. massa tummar upp för fuji i stan!
sen åkte vi hem till mig och snokade lite och hittade vår nya favvo låt =) swing :P

You don't need to buy a diamond key to unlock my heart



iväg till jobbet =)

a diva is a female version of a hustler

sleeeeden är jag. sjukt. orkar inte ens tvätta av mig sminket (förlåt anna hahahha)
känns som om jag stängt fem dagar i rad ist för två. måste bero på min sjukhet. :P
men dessa två dagarna har varit lite små mysiga. för efter jobbet så fick jag skjuts in och åt kvällsmat på donken (har ingen rast när jag jobbar kväll) medans jag väntade på bussen. idag blev det nuggets och så hade jag köpt en cosmo (dock tidningen och inte drinken.. drinken har ju varit roligare iofs ;))
men nu är jag trött och hostar och har ont i huvudet. blä. imorgon har jag ett 12-18 pass och jag hoppas hoppas att jag får sluta lite tidigare. då vill jag åke hem, köpa lite godis och kolla tv. bara vila mig ända fram till torsdag em då jag SKA vara med på ridningen!

annars har det varit en lugn dag. jag och bell lunchade på bomb (vart tog mitt nyttiga liv vägen???!!) och sedan uträtte vi lite ärenden! hihi. myyyyys.

förkylningstips

vill jag gärna ha. denna seeega förkylning verkar inte ge med sig trots alla mina försök :P och säg inte stanna hemma från jobbet för det kan jag inte!




denna älskar jag, underbar morgonlåt ;D

hormoner.

är inget skoj. jag hatar att gå på ppiller jag blir så deppig såfort man kommer i slutet. och även fast jag vet att det är pga pillerna och inget annat är det rätt svårt att gå och intala sig det i en vecka. jag kan inte vara ensam de dagarna det är hopplöst. tur att man ska åka till jobbet en sväng nu!

beyonce



så mysig =)

i'm a mess

jag älskar keri hilsons nya album.kan lyssna på det om och om igen.

gårdagen var underbar på alla sina sätt fast att det inte blir som man tänkt sig. bell kom till mig och vi åt tortellini med spenat&ricotta och ett glas vin till det. snackade mest en massa skit om hur kvällen skulle bli osv.
vi tog bussen hem till emil där det var massa trevligt folk. drack vin och lyssnade på bra musik (hehehe vi fick välja såklart den var bra då). sen kom en gammal bekant in genom dörren. helsingborg kan vara mycket litet ibland. men skoj att träffa folk man inte gör annars!
efter några timmar hade det trillat in lite mer folk och alla var i valet eller kvalet om man skulle ut eller ej. så vissa stack ut och jag tappade bort typ alla? :P men träffade en annan vän man inte sett på länge. snackade massa skit och jag fick se något jag velat göra hela sommaren. borta vid fria brevid den restaurangen barfota har de byggt om lite så på marken ser det ut som om man står i en stjärnhimmel. riktigt fint =) och det fick jag äntligen se! under en stjärnklar himmel dessutom. mys =)

idag har jag gått en låång runda med anna. såå mysigt det med. helt perfekt väder. sen gick jag hem och sov ett tag haha. och nu ikväll blev det paella med mami&pappi. film nu!!


gorgeous

idag har jag varit i malmö och fyndat, som vanligt =) hihi. anna och jag lunchade på mando och bara njöt av vädret. helt perfekt väder att gå runder i stan i =) till efterrätt blev det ben&jerrys kulglass! varför har vi inte det i helsingborg? eller ännu bättre, hemma hos mig? hehe

nu har jag precis duschat och ska göra lite tjejiga saker som att måla tånaglarna :P hihi. snart komme bell också!

ledig helg

och det är lovely.
igår vaknade jag upp med lite feber och skulle till jobbet, inte skoj. men det var bara fyra timmar så det fick man stå ut med..
senare på kvällen blev det grille med mamma och pappa. skönt att äta hemma en fredag för en gångs skull, det var inte igår.
sen körde jag hem till bell och vi åkte till maxi och handlade lite (???) gotte. jag har aldrig påstått att vi är nyttiga ;D
vi såg "marley och jag" och jag grät. såååå myyysig film. rekommenderar jag verkligen. såå söt.

nu är jag uppe med tuppen och ska med anna till malmö.. nu verkar solen försvinna igen?? hmm.. bestäm dig. shorts eller jeans..


ikväll är det fest :D

sommar?

har det blivit sommar igen? hmmm.. ska iaf ut och lägga mig i solen ett tag nu. =)

och jag överlevde gårdagen.. trots att jag inte mådde helt hundra och sa till mig själv "aldrig mer alkohol".. men det är glömt nu! haha


spruckna byxor..

jag vill int ejobba idag. jag brukar säga så men verkligen. inte idag.
ögonen går typ i kors så trött jag är. för att sammanfatta det lite snabbt kom bell och hämtade mig igår. vi köpte med oss sushi och drack massa vin och drinkar. iväg till utposten och sen tisdagsklubben. sen kom simon och jag vet INTE varför jag shottade både mintu och fishermanshots när jag haaaatar det! så ni kan ju gissa hur jag mår idag ;) man är inte helt på topp. kvällen slutade med ett par spruckna byxor heheh. dock inte mina =)

busväder!

uuuusch. önskade att jag kunde ligga kvar i sängen och myyyysa. som jag vet att en viss bell gör. men ja. jag måste tjäna mina pengar.
ikväll blir det en runda till tisdagsklubben och det ska bli mycket trevligt, verkar som att många ska ut (av mina vänner iaf...) och det är ju alltid ett plus!


hmmmm... så ni som kan vara hemma och ligga i era sängar under sköna täcken. tänk på mig som går i den ehrmmm "charmiga" blåsten..


hihi

våga för att vinna?

det sägs att man ska våga för att vinna?
om man inte vågar? aaah.. hahahah jag blir tooookig.

hellooo sunshines

är riktigt sliten. såå trött efter en mycket hektisk helg!
men nu har jag vaknat, ätit frukost och nu ska jag byta om till ridkläder. ska ut till klara (okej hennes föräldrar) och rida en av hennes islandshästar. iiiih.. så mysigt =) tänkte försöka ta något kort också nu när jag fått tillbaka min kamera =)


kvällsmys


gör så att...

denna helgen snart är över. hemsk hemsk och fruktansvärd.

vardagslyx

är bla när man kommer hem från jobbet. men är riktigt trött, förkyld och huvudet dunkar. går ner till mitt rum och ser att min underbara mamma eller pappa bäddat med nya sängkläder. tänkte på det när jag körde hem att nu måste jag göra det och så tar det extra tid. nu ska jag bara krypa ner och mysa! :D
dock är där bara ett täcke. gillar när man har någon som sovit över, då brukar jag behålla det täcket och sova med två. men det blir för mkt tvätt om jag alltid ska göra så säger mamma (ett påslakan extra.... hmmmmm...) haha. så mycket man kan skriva om täcken och nytvättade sängkläder.


såååå.. natti =)

släng av förkylning

ahh. jag får inte bli sjuk nu. min k helg och jag behöver vara frisk, kan absolut inte sjuka mig. så får köra min sova sova sova och sen bara jobba :P och hålla ut tills på måndag då kan jag vila igen. jag som varit frisk så länge =)
måste se till att börja med träningen och att äta ordentligt. man får nog inte mycket vitaminer av oboy :P hehe.

ja igår trodde jag att det skulle bli lite lugnt och skönt på ridningen men där fick jag. svettigaste någonsin. puuuuh.

krabbelur



lite dålig kvalle men men =) hihi. mkt gott!

never gonna be the same

mysdag. vaknade upp och åt frukost till våra bästa år. hahah. jag bara stör mig på alla där just nu. :p att jag ens orkar titta på skräpet är förvånande. har faktiskt varit duktig och städat lite också. wooow håll i hatten typ.
sen ska jag till ridhuset, längtar så. även om det bara blir skritt och kanske lite trav. såå mysigt ska det bli. känna hästdoften!! och bara gosa =)

nu tänkte jag titta på hipphipp i brist på annat och sedan ska jag göra krabbelurer haha =)


chanel goes lily allen


cravings

är sjukt sugen på krabelurer och har varit det ett tag. imorgon ska jag göra det.
när issa och jag var små och gick på dagis eller förskolan eller vad det var så gick vi ut i skogen med skogsmullen och gjorde det.

ca 20st

Det här behöver du:
1½ dl strösocker 2 ägg 2,5 dl mjölk 4½ dl vetemjöl 3 tsk bakpulver 3 tsk vaniljsocker

GÖR SÅHÄR : Vispa ägg och socker luftigt. Blanda ner övriga ingredienser. Rör om tills smeten är jämn och slät. Klicka ut 3msk vardera till små plättar i stekpannan & stek i smör eller olja på svag värme!

får ta kort imorgon och visa ;)

nää men nu ska jag kolla 500-kilos kliniken ;)


första ridningen denna terminen imorgon. längtar =)

you dont want the truth, truth is boring

bytade pass så jag började tidigt idag. trodde jag skulle vara sjukt trött, men inte. skööönt.
dock hade vi inget gott i kylen så det blir faktiskt en frukost på donken.. men vi har sagt måndag issa! hihi. så nu ska jag snart bege mig till bussen.. riktigt höstrusk ute, vet inte om jag gillar det eller inte. massa mysiga koftor, kunna dricka chailatte utan att tänka på julen och ja.. men nej. lite sensommar vill jag nog ha först =)

och idag ska vissa från jobbet till liseberg. jag vill också!!! :(

get down

är riktigt trött idag. har bara lust att krypa ner i sängen igen.. och ligga där hela dagen haha. men nejnej, ska iväg och jobba. och detta är egentligen inte ens tidigt, men har man oregelbundna tider har man.

igår var jag och fixade naglarna hos söta stina. hon är bäst =) efter det åkte jag hem till issa lite och sedan hem till patrik och lagade lite mat. eller ja, issa gjorde.
sen åkte vi hem till hennes mamma och tittade på ice age 3. förstår inte de som säger att trean är den roligaste?? :S

nej ska bege mig nu. kommer väl att somna på bussen och vakna ute i klippan någonstans =)

el strip club

nu har jag varit ute och joggat en sväng med miss anna. sveeettigt som sören! haha. riktigt kvavt.
sen blev det middag med grillad kycklling och massa gott till det..
nu gör jag ingenting, blev väldigt sugen på chips med dipp och choklad =) någon som vill komma hit med det och glo en film?=)


sunny sunday

vaknade och det var lite disigt så jag bestämde mig för att ligga i trädgården istället för stranden. men det skulle jag inte gjort. jaghar aldrig varit speciellt allergisk mot gräs (utan för allt annat....) men jisses. jag kan inte ens ligga på en handduk rakt på gräset. så får gå in, pausa, ta nässpray och ja. haha. men lite färg har man nog allt fått idag!

igår var jag hembjuden till simon på grille. jag orkade inte fixa med kött och så så jag tog med mig en pastasallad som pappa köpt i en italiensk butik nere vid dunkersplats tror jag det heter. riktigt god var den! riktigt mysig kväll men jag var lat och orkade inte ta bussen ut dit så jag var nykter heeela kvällen. inte ett ända glas vin. :P lite senare körde vi in till stan och det blev ett besök både på docken och hampan. vid 2 körde jag hem och då var det rätt skönt att slippa bussen!

nu ska jag ut och njuta lite till, vem vet hur länge detta håller i sig =)

nya äventyr

igår vart jag ledig och startade dagen med en joggingtur med anna. sveeettigt deluxe. kom hem och duschade, mös, åt frulle och lite så. vid 15 tog jag bussen in till stan och mötte upp bell. vi har ju köpt sådana sommarkort och vi måste använda upp dem så vi bestämde oss får att åka till.. YSTAD. av alla ställen haha. iaf. tåg till malmö och där bytade vi.
när vi kom fram gick vi till småbåtshamnen och satte oss på en uteservering och jag drack en cider från kivik. riktigt god. och bell drack vin =) satt och pratade om allt mellan himmel och jord och sen gick vi en pyttesväng. hann se kyrkan iaf ;D
satte oss på ett ställe som heter soft social club (jag har varit i ystad en gång innan där, så lite koll hade vi). vi beställde in mer vin och god mat. jag åt citronrisotto med sparris, morötter och ja allt typ. bell åt en hängmörad oxfilé tror jag??
riktigt trevligt och alla där var så trevliga. alla minglade med alla. är det bara i helsingborg alla är stela och tråkiga?
åt efterrätt också; jordgubbar, kiwi,banan som var gratinerad med vitchoklad och så fick man glass.. ohhh.. så gott. och mojitos och strawberry daiquaris blev det också!

sen tog vi tåget tillbaka till helsingborg där vi träffade en gammal jobbekompis till mig, max, och hans två vänner (som tydligen var enäggstvillingar hahahah). vi gick till tivoli som tyvärr var så äckligt varmt men det var skoj ändå!

idag har jag degat lite på larödbaden med anna. sen var pappa, mamma och deras två vänner också där så det var också trevligt.. typ tredje doppet i sverige! heja..

nu ska jag hem till simon och mysa!


sooool

efter regn kommer sol. och efter mycket regn har vi fått mycket sol. typiskt att jag ska jobba. försökte ligga en halvtimme i trädgården, gick sådär. sinnessjukt varmt! ville bara med pappi till larödbaden då =(

men nu ska jag åka om ca 15 min och jobba kväll. känns okej, dessa två kvällarna har gått jättebra.
meeen vad är det med denna nyckelpigeinvasion??? nyckelpigor överallt. de är söta när de är en och en, möjligvis två. men flera hundra är äckligt!!

    söta till en viss gräns..


imorgon blir det lite äventyr och jag ska till denna staden -----> 

lös mina problem, tack

just nu vill jag bara göra så som johan glans pratade om. lägga sig ner i fosterställning och bluda och hoppas på att problemen försvinner av sig själva. eller kan någon annan fixa de åt mig eller bestämma åt mig??

sooo cunfused..

jag förstår inte

och det är kanske inte meningen heller.
varför ger man dubbla signaler? orka spela alla dessa spel.

nu ska jag och mammi till väla för att hämta min kamera som jag sa var inlagd. eller ja den har varit på reperation.. hoppas att den funkar nu annars blir jag ilsken.
så ska väl se hur det går för mamma, segisen nummer 1.

jag dör en smula

fått mitt första myggbett för i år! (eller myggstick som pappa säger men bett låter värre) en olycka kommer sällan ensam och märkte därför precis att jag fått ett till. kliar hemskt. som tuuur var är de inte så stora (än, peppar peppar)

ikväll har jag spelat laserdome med några från jobbet. vår nya måndagsritual! sen blev det pasta på ett mysigt fik. när jag skulle hem regnade det värre än något annat. tur att bussen kom snabbt.
tänkte öppna fönstret, krypa ner i sängen och höra hur det regnar. såå mysigt.

så uttråkad

idag VILL jag jobba. vädret är kasst, alla andra jobbar och ingen är hemma.
har sovit länge, kollat på vbå, sitter nu med en ansiktmask.. tänkte gå en liten runda för att fördriva tiden tills alla kommit hem. hihi.

work me

nu börjar jag bli en människa igen. efter x antal timmar slöandes i sängen, efter en halv pizza, efter minimagnum, efter cola, efter chips. jag och min lillebror har haft en liten bakis dag och beställde pizza och såg shrek 3. som jag inte sett tydligen. hihi skönt att slöa bara. så får vi se om det blir bio ikväll eller om vi bara är hemma.

gårdagen var underbar. tack alla som kom och som gjorde den så rolig! bilder kommer senare! (när jag fått dem vill säga ;))

u can do it

så var det lördag. anna och jag har hämtat en del av maten =)
sen har vi bara degat i trädgården, underbart. nu är man nyduschad och fräsh och ska snart göra sig i ordning.

"kan man inte åka på charter så får chartern komma hit!"


varför kan jag inte sova?

har inte kunnat sova på ett par nätter nu, sist jag kollade på klockan inatt var efter kl 5.. kul. man blir ju inte lite galen heller. för väl gemammas spikmatta ett försök, det sägs ju hjälpa. nej nu ska jag äta lite frulle och sedan bege mig och hämta maten för ikväll..

puuuuss

RSS 2.0