you got the hotness

hihih dax att blogga av mig lite känner jag. men enligt "reglerna" för bloggnings ka man ju blogga ofta, och inte om mycket! hahah jag är tvärtom.
dagens stora nyhet (som jag skulle skrivit i måndes): JAG HAR FÅTT JOBB! så jävla gött att äntligen vara inne på arbetsmarknaden om man säger så. var så jävla nervös i fredes när jag skulle på intervju! ingen fick veta förrutom elune, issa och sarah! och daddy ;D hehe. men på söndagen ringde chefen och ville att jag skulle komma!
Första dagen var heeemsk. sååå mycket nytt och sååå mycket man ska kunna. fick hem en pärm om vad man "ska" kunna, grät och så. var så trött och det var så mycket. men nu, i love it. om jag inte skrivit det så är jobbet på max hamburgare i hyllinge. avståndet dit suger, men det fixar sig m. lite trix! personalen är hur trevlig som helst och ja. just nu jobbar som extra, och om jag vill vara kvar och om han vill ha kvar mig i oktober blir det heltid/deltid, vilket jag känner för. men som sagt, avståndet suger!

dagens längta efter: FREDAG!! haha. så hiiimla mys. daddy har inhandlat vinare till mig och vi ska busa, jag anna bell och vilka det nu än blir. (issa har ju svikit och åkt till grekland (fast det har jag vetat i typ ett halv år) hehe) men ska bli roligt. inte varit på tivvan på heeela sommaren. (där ljög jag, samma dag som jag kom hem från kroatien var jag där, och en gång på tisdagsklubben). Men nu är suget tillbaka! wiiie.

Så skoj att mejla om diana, vi delar vår sorg, vår lycka. hihi. du är bäst, och jag tror att du snokar här eftersom du kommenterat ;) älskar dig min grisekno. hhahah. när jag tänker på dig och mig när vi såg på disturbia hos mig. och när vi fulade oss med händerna. då dyker ett STORT smajl upp i fejjan på mig! hiih. minnen när dem är som bäst!

Hoppas att amanda tyckte att det var skoj att läsa;D börjar kanske nästan bli lika bra som MISS N? ;D

PUUUSSSS!

mysepys

igår åkte jag hem till issa och möös litta. gjorde lite ärende på väla & jysk tror jag det var. Sedan träffade vi bellan lite senare på kvällen och åt kvällsmat. Åt kyckling&mozarella sallad med couscous som är såå gott! älska mezo mat <3 dte enda negativa är att i tzatsikin är där så grymt mycket vitlök så anna tycker man luktar örk ;D hihi.
Sedan kom peter och körde mig och issa hem till mig för jag skulle hämta lite stuff, bla övernattningsgrejs och beck :) Åkte sedan hem till henne och hon&jag mös med beck, den svaga länken. Kul att där var tre skådespelare från de tre största såporna, rederiet, vita lögner och tre kronor. haha. sedan nannade vi över och nu är jag hemma igen och diggar till lite låtar som jag fick av linkypinky bl.a. Young Berg-sexy lady..
Har även fått lite bilder av sarah, som jag ska dela med mig av ;) Snällt va?

image45 <--- Kolla issas läbbigt stora hand! haha sceary ;d
 

Bild 1: Sarah&Jag gick till gröningen och åt kina mat, och där träffade vi simon. såå kallt det var ;P
B 2: Jag och issa ser sååå glada ut på Pos båt ;D
B 3: Sarah bländas av solen, men lika söt för det ;D

Väla&Mys

igår var Issa&jag på väla och shoppade lite. inhandlade en mysig tröja/tunika i en härlig mörkröd färg och ett par tajts eftersom jag slitit ut de andra ;D men det är ju så mys, och 99 kr är ju knappt någonting :) Efter det gick vi och åt lite gottit på grafitti där vi fick sällskap av Amanda&Ervin ett tag.

På kvällen bar det av till Amanda där vi började kvällen med tacos och snack om costa brava. Elin, Issa, Carro, Amanda och jag var det då =) Alltid lika roligt att prata om costa brava, för det var ju det roligaste under hela gymnasiet ;D                                   
 Våra tacos såg väl inet fullt så smaskiga ut men våra var goooda. Allt för längesedan jag åt det!
Efter det hade vi lite film mys med maaassor av godis medans vi såg apocalypto. En väldigt speciell film. Det är andra gången jag försöker se den då jag somnade när det endast var 30 min kvar i slutet sist jag såg den ;D menmen. Sen pratade vi lite minnen och alltmänt mös. Som en kväll med tjejerna ska vara :)

Nu funderar jag på att ta bussen ner till gymmet och vara lite duktig, ska bara orka resa mig och byta om :)
Ciao!


gråmulet

är vädret och det är väl ungefär så jag känner mig också, gråmulen. ska det vara så jävla svårt att hitta ett jobb? riktigt frustrerande! Men, det löser väl sig, det gör det väl alltid?
Idag har jag som sagt bara letat jobb och varit i stallet. så himla mys det är. Donnan jag rider är helt underbar :) Kände att jag behövde lite snällhet idag :)
Morgon dagen ser jag framemot, först väla m. issa (fast det enda som suger är att plånboken ekar) och på kvällen äre tjejmys hos amanda m. tacos som jag för övrigt är sjukt sugen på! gott och hållt tummarna idag för att vi skulle äta det ;D

image43

sååå sjukt snygga, båda två!!

träning med bellan

image41   <--- så har jag och Bellan sett ut idag, iaf nästan ;D haha. riiiktigt svettigt, men vad är annars tanken med träningen? är riktigt stolt över mig själv! Har inte ätit godis/kaka/chips på hela tre dagar, och det är länge för mig!! bara går och tänker på choklad, mumma! haha. iaf är väl vårt mål att se upp typ såhär:
image42
Hon har ju galet snygg kropp, men så tränar hon säkert 2 timmar om dagen med en PT.
För övrigt har jag väl inte gjort så mycket mer intressant, varit på komvux och lite sånt grejs med Elin&Carro. Det är dumt att man var så lat, och att systemet är så knäppt. av ca 35 ämnen, 12 g och resten VG tycker inte jag är dåligt. men enligt det dumma snittet så är det de. SUX!!!! Blir lika förbnannad varje gång jag tänker på det, och anders. j'ävla cp lärare. gjort min framtid kass!

TT = tråkig tisdag

Har inte gjort så mycket idag mer än att jag har sett våra bästa år reprisen och bäddat sängen och ätit frulle. Givande dagar som arbetslös.
Efter att inte ha varit sugen på tivvan på hela sommaren (har nog varit där en enda gång) så kom suget tillbaka!


Så jag försöker få Bell att vilja gå dit om två veckor, haha planerarn.. Men denna fredagen är det mys som gäller så får bli nästa :)

muskelvärk

har jag i hela ryggen och i mina lår. Så om jag går lite hm.. lustigt, så vet ni varför. Och vad beror detta på? Jo första ridpasset i torsdes, men det gick hur bra som helst! Var först mega nervös, inbillade mig att jag fått hästfobi under sommaren (trots att jag ridit under sommaren?? hmm jag är som jag är) och bad om en snäll häst och Rosie sa att hon redan skrivit upp New Deal till  mig http://www.helsingborgsridskola.se/. (ni får klicka på hästar och sedan på new deal för att kolla, om ni nu vill vill säga). Och jag var mega nervös. Men det löste sig för dte visade sig vara typ världens finaste pålle, heeel nöjd är jag. Hoppas bara hon är lika go de resterande tre gångerna jag har med henne innan det är dax för byte!

Nej nu ska jag kolla vidare på greys ;D

So beautiful

sitter nu och lyssnar på Darren Hayes - so beautiful. Så himla mysig. Vädret suger och det är mulet/regn och kallt. Vart tog denna sommaren vägen? Tur att man var iväg i tre veckor i kroatien/berlin så man fått lite sol på sig!
Fick nyss ett mejl (eller ja inatt, men jag såg det nu) av diana. Det lyser upp hela min dag att få reda på hur hon har det, och man får se lyckan i henne. Jag hade också velat våga bara åka iväg! kanske kanske, blir det en flytt snart? För helsingborg är ju sååå tråkigt så det finns inte!! men lite trist att lämna allt som är här, men man behöver ju inte säga lämna :) äsch finns så mycket jag vill göra och jag är ju så dålig på att ta tag i saker och ting så jag lär väl bo här tills jag är 93 och hamnar på hemmet och är dement och då kommer jag endå inte komma ihåg något :)

Läste idag i hd (ja jag är en nörd) om att personalen på ängelholms hembygdspark har sålt kaninen som dem bara lånat! Jaha? Hur störd är man då? Tänk så hade jag börjat jobba där och en dag frågade chefen, vad har du gjort idag? och jag svarar "nej jag har sålt tre getter och en gris till en familj som gick här idag". Nog normalt! Ibland undrar man vad folk har mellan öronen!

Funderar på att ta en lååång dusch, lägga inpackning och sedan gå och kolla lite på greys anatomy säs. 1 som kom igår? Låter som en himla bra idé enligt mig :)

visa hänsyn till de äldre och tröga busschaufförer..

Vill först dela med mig av lite bilder från i lördes, då vi hade lräftskiva hos mig!
    

Det hela började med att Sarah och jag började sätta upp partytältet och satte möblerna under och sarah sa; det kommer inte börja regna! Haha, där fick vi oss.. Det började spööö regna så det var inte klokt.. och ena sekunden kändes det som att blixten slog ner hos grannarna! INTE kul. Så vi fick sitta inne, men lika mys för det ;d
efter en vinflaska och ngr alkoläsk var sara på g och ja. jag hade trevligt ända tills diana skulle åka. tänk att du ska vara borta i 4 lååånga månader! Blö..

Läste igår i hd om en 71 årig man som är svårt sjuk i parkinsons, demens och har diverse sjukdommar, kan inte tala mer än ja/nej, kan inte äta och behöver medicinsk kunnig personal 24/7. men nu är det så att ingen vill ta ansvaret och hans fru får praktiskt taget sköta allt för att kommunen har bara ansvar för sjukvård till och med sjuksköterskenivå. Det är sjukt! Kommer inte riktigt ihåg mer vads om stod förrutom att jag blev så jävla förbannad.
 Tänker på dem jävla gubbarna som sitter och bestämmer, jag vet att man inte får tänka så men jag hoppas att ni en dag blir lika sjuka så får ni se hur det känns.. Och när jag sommarjobbade förra året så satt personalen MEST ute och rökte, inte umgicks dem med de som bådde på hemmet. så förbannad man blir, skulle aldrig vilja jobba så, iaf inte där det går till så!

Idag när jag tog bussen hem från stan, så var den andra chauffören som de skulle växla med en kvart försenad. alla kan ju vara det, men sen när en tjej skulle hoppa på i laröd (då det åter igen spöregnat och där fanns inget skydd) frågade hon om den var försenad eftersom ingen buss kommit, och då ljög han och sa att han inte va det. han kan väl iaf säga att den var försenad. Hahah nu låter jags omv ärsta surtanten men ibland måste man få skriva av sig lite ;D

som sagt, vilka puckon det finns i världen!!


imorgon..

image31

ska vi gotta oss med sådant här!! ;D muuuumma. hihi
bara det är hyffsat väder, hade ju tänkt att vi skulle sitta i partytält, för inne får inte alla plats :) men det löser sig, man får ha en xtra tröja.. Har faktiskt dammsugat där nere, resten får vara dammigt, haha.

Igår var jag på gröningen med bell lite och solade oss, men efter ett tag skulle hon till sin mamma så då åkte jag hem och fortsatte att sola här hemma. DÖ Varmt eller vad? Fick duscha mig i trädgårdslangen flera gånger, men det var härligt! Sen åkte min familj+en annan till gröningen (igen) för att ha picknick. myyys. sen åkte vi till fredriksdal och kollade på teatern där. helt ok =) var en hyllning till bröderna marx....


Nu ska jag kolla freshprince in bel air och gotta mig. SOOO LONG :d

staden eller stranden?

sitter hos min bejb och funderar på om det blir staden eller stranden idag. Behöver något nytt tills på lördag, men stranden känns mer lockande, man måste ju passa på? Lördagen ska bli mys, handlade lite kräftor med mamma igår.. Hoppas bara att dem är goda;D Ikväll blir det restaurang m. familj + en annan familj och efter det blir det fredriksdalsteatern.. Håller tummarna på att det inte blir regn!
Nej nu ska jag ringa issa ;D


image30

härmapa är jag allt ;D

I brist på annat, och för att jag surar för att bilduppladdingsgrejset inte fungerar!

Första:

Operation? Halsmandlarna ;/
Första piercingen? öronen?
Första bästa vän? Annapanna stekte fläsk ;D hahah. som du hatade den ramsan!
Första priset? ngn simtävling för en sisådär hundra år sedan!
Första sporten du började på? GYMPA 4-life!
Första gången? hemlighetstämplat ;D
Första semestern? skidsemester i österrike blev man släpad på när man var 3 mån :S
Första konserten? kommer inte ens ihåg:S
Första kyssen? i sjuan om jag inte minns fel!
Första kärleken? long time ago..

Favoriter:
Filmer? Beauty and the Beast, utan tvekan!!
Tv program? hm svårt att välja, dh, oc, greys?
Musik? Går i vågor, allt från rnb till rock till lungt.
Drink? CostaBravas SurfBars Sex on the beach ;D finns många godingar ;D
Kroppsdel (på tjej/kille)? ögon ;D
Sport? ridning och gymmandes (när jag orkar)
Favoritplagg? klänning!
Klädmärke? Gina tricot är billigt&bra! Får inte plånboken att eka ;D
Vad/vem du sover med? Min lilla bulle när han inte snurrar 375 varv (vilket han tyvärr kan göra rätt ofta och då blir det soffan :( ) Annars är Diana rätt mysig hon med ;)
Skola? Vem vill gå i ettan nu? ingen ingen. vem vill gå i tvåan nu? ingen ingen. vem vill gå i trean nu? ingen ingen.
Bok? puh, det finns många! ingen direkt favvo. men chiclitt är lättläst och trevligt;D

Just nu:
Äter du? inget
Dricker du? vatten
Lyssnar du på? Christina Millian, dip it low.
Väntar du på? att något skojjigt ska hända i mitt liv! (tyvärr kan inte alla ha lika roligt alltid som en viss MISS)
Tittar du på? bloggen som jag skriver på?
Har på du på dig? naken :$ hihiihihih. nej shorts och mysetröja

Din framtid:
Barn? ja tack, men kan man hoppa över födandedelen?
Giftemål? rik man sökes ;P
Karriär? inte kommit så långt än ;/ hemmafru? ;D

Vad du föredrar(motsatta könet):
Läppar eller ögon? läppar
Kramar eller kyssar? både och, kramar är det gosigaste som finns!
Kortare eller längre? läääängre..
Snygg mage eller snygga armar? armar ;D
Busig eller lydig? lär dig tygla din man...

Har du någonsin:
Kysst en främling? vem har inte?
Druckit bubblor? myyyy bubbles!
Tappat bort glasögon/linser? ja.
Brutit ett ben? nej, tur det!
Rymt hemifrån? adå ;D
Röntgats? mm..
Krossat någons hjärta? iiingen aning.
Nobbat någon (som haft känslor för dig)? tyvärr
Gråtit när någon dött? tur jag har, känner ingen nära som dött!

Tror du på:

Gud? ibland
Mirakel? ett antal gånger har det nog skett ;D
Aliens? Nej
Magi? maybe baby ;d
Himlen? nått måste man tro på!
Tomten? hihi aa då :d :P
Sex på första träffen? Neeej
Kyssas på första träffen? jappsi
Änglar? adå ;D dem sitter här och spanar på oss!

mysdagar

igår fyllde min bejbs farmor 80 1/2 och det firades hemma hos hans föräldrar. solen sken och sällskapet var toppen! riktigt mys..

Sen bar det av till diana och där åt vi också middag ;D hihi.
dte som är så störigt är att jag inte kan lägga in bilder, så nu tappade jag lusten att skriva :(

Hej då :/

hur ska jag kunna klara mig?

utan dig?? ja det förstår jag inte, 4 lååååånga månader. :(

fredagen: Har bestått av "rör din lilla rumpa  runt"-låten som jag fick av Sarah nu på kvällen, den livade upp!
Annars har jag försökt plugga körkortsteori (20 min), kollat på våra bästa år och trixat med min dator som ska omformateras! Hittade ngr gamla bilder ;D
men kan inte lägga upp den, mongo blogg! :/ Vill ju dela med mig ;D
en annan dag får det väl bli..

Lördagen: blir 80års kalas och lite avsked till diana, fast det är ju en vecka kvar! (Tack gode gud) Det är ju du och jag som hör ihop, "bantarna"- ger upp efter en dag. (där ljög jag, vi ger upp efter en halv). Det är vi två som vet hur man softar till max (ligga på madrasser på golvet med massa kuddar och täcken och kollar 2 1/2 men). Och nu ska du bara lämna mig, sådär. i tråkiga helsingborg!

rör din stjärt gumman, du ser ut som cat woman ;D
image28

HAHAH MÅSTE BARA TILLÄGA!

diana. ladies love cool james säger:

jag brukar ofta drömma att jag är brunetten, du är blondinen och helge e günther
SEN SKREV HON:
diana. ladies love cool james säger:

klart jga skämtar trögo !!!

men jag tror hon ljuger ;) det är hennes dröm!!!


RSS 2.0