kna



 

 

 


första dagen

på lovet har börjat helt underbart. toppenväder så jag och emma gick till stumholmen. efter ett tag kom johanna, johanna & rebecca dit. var varmt och skönt så johanna och jag bestämde oss för ett litet dopp! iiiiskallt haha men nu är det gjort!

nu har jag ätit lite kesella med rabarbersmak, mums mums! tänkte ge mig ut på min favorit promenadrunda. man får passa på innan man åker hem, inte många dagar kvar.


SOMMARLOV

btw, så har jag sommarlov from. idag! SÅ UNDERBART! kommer att sakna avdelningen och mina handledare en del, de har lärt mig så otroligt mycket. men samtidigt känner jag att kroppen behöver lite ledigt! somnade direkt när jag kom hem i eftermiddags och ville inte alls gå upp för att gå till bosun. men när man väl tränat är det härligt så jag gav mig iväg och mötte malin!

nu ser jag fram emot några underbara, lediga dagar i karlskrona innan det är dax för en sommar i helsingborg!!

förresten fyller M år idag. du får inga 200 ord, men några rader ;) grattis grattis SM! :)

min helg

har varit lugn och skön med massa mys med favoriterna!

fredag hos johanna med massa frukt och glass.
lördag mös vi hos mig och söndagen spenderade jag och malin med att spela bondespelet! haha jag förlorar alltid mot henne, så jävla sur blir jag! lite senare på kvällen mötte vi upp johanna&emma och åt på subway. längesedan! söndagsmys!




.

think before you speak.

Bara vara

mån-tors har varit väldigt intensiva dagar med mycket praktik, grejer som ska göras innan/efter. så igår var jag ledig och det är skönt att ha en dag där man bara kan göra vad man vill. Vaknade, gick morgonpromenad och köpte nybakade bullar. sov lite till, tränade och kvällen bestod av massa mys med tjejerna. man får så mycket socialt på sjukan så när man väl är ledig skadar det inte att vara lite ensam. jag tycker att det är väldigt viktigt, att man lär sig tycka om att "umgås med sig själv". man behöver det ibland.


idag har jag också börjat med morgonpromenad och ätit god frukost. smakar så mycket bättre när man gått innan ;) lite senare idag blir det en sväng till gymmet och ikväll ska jag mysa med malin&johanna. har lovat johanna att baka brownies till henne så jag får gå och handla lite med :)




lets go purple

 



ingen mera skooola!

idag hade vi sista basträffen och opponering på våra hemtentor. den är godkänd och nu är jag klar med allt vad skola heter för denna terminen :) nu är jag halvfärdig ssk, helt galet!

imorgon ska jag träffa amanda innan praktiken och baka lite brownies till vår fina avdelning! inte många dagar kvar nu :/

måndag

Efter en bra dag på praktiken och ett roligt bosupass ligger jag helt utmattad i sängen och myser till pretty woman. Fantastisk film :) snart är det sommarlov.. Förstår inte att ett år går så snabbt.. Gud vad jag kommer att sakna mina Kallestjejer. Men jag vet att sommaren kommer bli underbar, har svårt att tänka mig något annat :) världens bästa familj, vänner och så ska det bli jättespännande med det nya jobbet!

happy happy!

om två veckor får jag finbesök, perfekt innan man beger sig mot skåne igen!! längtar vvv

en lördag på Stars

vi gick till Stars och åt igår. Jättemysigt och vi kunde sitta ute. en riktig sommarfeeling. Tog min favorit; Grillad kycklingfile med chilibea och rödvinssås och wookade grönsaker. Mums mums. och ett glas rosé.

efter det knackade vi på hos Johanna J som bor oavnför mig och tog med henne hem till Johanna för lite filmmys. perfekt lördag med andra ord :)


svartvitt









grisrosa

min kroppsfärg har nu intagit en mera grisrosa ton och det är inte så smickrande. ikväll ska jag och johanna äta ute någonstans så jag försöker hitta något som neutraliserar den rosa färgen :P inte helt lätt.

godmorgon gullungar!

igårkväll träffade jag johanna och hon bjöd på jordgubbar doppade i vit choklad! såå gott ;) Vi såg även madagaskar 2 som för övrigt var hundra år sedan jag såg.. riktig sara humor ;)

nu har jag sörjt lite för att min kaffekokare lagt av. den funkar inte alls något vidare nu så det blev lite omständigt att koka kaffe.. får nog ringa pappi och få lite råd.

tänkte gå bort till stumholmen och se om vädret är tillräckligt bra för att spendera dagen där!


Fredagsmys!

är helt slut efter en bajsdag på jobbet. har inte alls varit min dag idag! men nu är jag ledig i två dagar, underbart.

ska strax gå över till johanna! vi har inte setts på en vecka och jag har saknat henne såååååå :)

Onsdag

igår kom Malin hem till mig efter att hon haft sin praktik. vi skulle som sagt gå på bio lite senare. jättemysigt att gå och se den så sent tycker jag! filmen var jättebra :) så den är absolut sevärd :)

var hemma lite efter halvtre och då somnade jag rätt snabbt. tur att man har nära hem!
nu är ledigheten slut och jag ska jobba kväll! ha en bra dag alla!

Wiiii

ikväll kl 23.59 ska Malin & jag se Pirates of the Caribbean 4!! Varför man delvis ser de filmerna är ju för att johnny depp är så sexig ;) hihi men man får nog sova lite i eftermiddag så att man orkar inatt ;)


måndagsmys

ikväll kom bästaste Malin&Emma över på besök. vi mös med jordgubbar, godis och popcorn till pirates of the caribbean. de filmerna är ju så bra! nu ska jag krypa ner i min säng som luktar sjuuuukt gott (nytt sköljmedel, bara så att ni vet;) och läsa lite i bingos bok! PUSS!


ge mig sommar&rosé..

nu är jag ledig efter en helg på praktiken. eller ledig och ledig.. har tvättat och skrivit min hemtenta.. inte så roligt men skönt att ha det gjort iaf! Sen börja det krypa i benen så det fick bli ett bosupass!


Lördagsmys

igår fick jag finbesök av Malin och av Ida. Ida gick i vår klass hela första året, men efter termin 2 flyttade hon tillbaka hem till skövde. nu är hon i karlskrona över helgen och igår var vi hos mig och mös till eurovision och åt lösgodis och SVENSKA jordgubbar. mumsmums!


2 månader går så snabbt

slog mig precis vad det var för datum idag. två månader sedan gick morfar bort. det känns väldigt overkligt. jag har fått höra av vänner att jag verkar "ta det hela så bra", men det är lätt att hålla en fasad uppe på dagen. men jag har haft svårt för att sova, drömmer väldigt jobbigt. och det kan man ju inte styra över. jag grämer mig över en speciell sak, att jag och karl gick ut ur rummet precis innan han tog sitt sista andetag. jag är så arg över mig själv att jag inte såg tecknena, jag borde veta bättre. men man kan inte göra något ogjort och han ville förmodligen ha det så, att ingen skulle se det sista. men jag har drömt jättejobbigt om just det ögonblicket.

här blir vi privata ja.. men det är ju bara mina vänner som läser detta och då spelar det ingen roll :)
men ja, idag går mina tankar lite extra mycket till dig fina bästaste morfar<3

min första natt

har varit lite dåligt med uppdatering här.. men i natten mellan onsdag/torsdag gick jag min första natt! spännande och trevligt. tjejen jag gick med är superduktig! men jag måste nog säga att nattsköterska inte är något för mig nu i början. tiden har jag inga problem med, det gick bra. men det är rätt ensamt och jag känner att man ska nog ha lite kött på benen innan man ger sig ut och jobba natt. det är mycket egna insiativ som ska tas och då är det bra med lite erfarenhet! men jag fick hitta på en massa, dropp, antibiotika, prover osv osv :)

ikväll blir det en vanlig tur, 13-21.30!

ge mig sommar!

känns som om jag kommer spela denna en del ;)


en morgon på loket

imorse när klockan ringde vart jag inte riktigt pigg på att gymma, men det är bara att ge sig upp, det är de första fem minuterna som är riktigt jobbiga.

och nu när jag har duschat, ätit frukost och påklädd för dagen känner jag mig väldigt nöjd. men det känns lite segt, för jag tycker inte att jag ser så mycket resultat. visst, vågen visar ett jättebra (-7 kg faktiskt!!! vart fasen har dem suttit??!) och jag ser det lite i ansiktet och vid nyckelbenen, axlarna.. men inte mer än så! men men, det är bara att kämpa på :)


.

play with fire and you will get burned.

sol&grillning

igår spenderade jag dagen på altanen. jätteskönt. längtar inte tillbaka till min lilla lägenhet! issa hörde av sig och frågade om vi skulle grilla hemma hos henen&putte och jag är ju inte den som är den :) så det blev vi tre och Nille som grillade lite och kollade på en film. jättemysig dagenefter söndag ;)


give me everything tonight

Nu väntar jag på att anna ska hämta upp mig :) vi ska hem till henne och fixa oss innan vi ska till bell för att fira henne! Kommer nog att bli en riktigt bra kväll :)

en dag med mamma och pappa

Idag började vi dagen med att äta frukost ihop, jättemysig. De som känner mig vet att jag inte alltid varit såhär mammig och pappig men nu bara älskar jag det haha. Vi gjorde lite ärende, systemet, blombutiker, stan och sedan blev det lunch på pub ro. Deras goda fisksoppa och ett glas vitt i solen, helt underbart. Till efterrätt blev det en glass på sofierokiosken. Man kan inte ha det mycket bättre! :)

hemmaaa

Ligger hemma hos mamma&pappa i min goa säng. Haft en riktigt rolig dag på praktiken men är så trött nu. Somnade sent igår och kl ringde kl 5. Men som sagt har dagen på praktiken varit jätterolig och jag har fått vara med om massa nytt, så det är det värt! Ikväll har jag haft lite mys med karl och mamma men nu behöver jag sova!

två dagar kvar

sen åker jag hem till helsingborg. ska bli jättemysigt. saknar min familj så mycket! man ser på livet med ett annat perspektiv nu tycker jag.. ta vara på den tiden man har tillsammans, gör något meningsfullt varje dag. gör något som du tycker om. gör något som får dig att skratta/le. ta den tid du behöver för dig själv. livet är verkligen för kort för att låta en massa måsten vara ivägen.

var extremt trött imorse så istället för att gå till gymmet fick det bli en sovmorgon och sedan en morgonpromenad så jag vaknade till liv. nu ser jag på vbå och ska gå till praktien vid 12.. idag är det 13-31.30 som gäller och imorgon 7-15 och sedan direkt ta tåget hem!! :)


"ledig" dag

min lediga dag och jag har en massa måsten. inte alls kul. tvätten är igång, ska strax gå till optikern och sedan måste jag städa och fixa lite mat till tors/fredagens praktik.
jag får se fram emot eftermiddagen istället, ska träffa johanna och så blir det väl en sväng på gymmet och ikväll är det greys :)


geee meeej

godis. är extremt jäkla godissugen. bara så att ni vet ;)

ny vecka!

och det känns som om denna veckan kommer rusa förbi. på gott och ont :) längtar till helgen men det får inte gå för snabbt på praktiken, vill lära mig en massa mer :)

eftersom jag går kväll idag fick det bli ett pass på gymmet på morgonen istället så att jag iaf kommer dit någon gång denna veckan :)

nu får det bli lite smink i ansiktet och invänta tiden..


sunny sunday

igår firade jag valborg på praktiken och det var väl spännande ;) dela lite mediciner, pyssel och smått och gott.
träffade johanna och rebecca ett tag efter :)

idag har jag varit ledig och jag älskar att man inte har något planerat då. vaknar utan klockan, morgonpromenad, frukost i lugn och ro. pluggat lite om blodtransfusioner, kollat dressyren och hoppningen. saknar ridningen JÄTTEmycket.

nu ska jag se på greys och äta lite mellis innan det blir ett pass på gymmet med J.

så vackert, visst??!

RSS 2.0