nyårsafton

mina juldagar/mellandagsdagar har varit underbara.
lite kort sammanfattning:
julafton= underbar med diana, min familj, faster, morbror och kusin. underbar mat, underbart sällskap.
juldagen= förfest hos emil på stallet i höganäs dvs min kusins kompis. när jag och issa glider in så typ det första han säger är att "ja jo vi har träffats, på stallanton". då var han 13, och vi 11. har inget minne av det! men kvällen fortsätter med hemlisar och mys. hemliga kyssar och utgång med bra musik. en bra kväll helt enkelt!
mellandagarna försvinner förbi med jobb och mest mys med familjen. lördagen träffades issa, diana och jag på café viva och åt tacosallad och drack vin. kvällen slutade för mig på utposten med dianas kusin + kompis och ett annat gäng. sjukt trevligt!
ikväll är det nyårsafton och jag ska fira den med mina två trogna män. tänk, vissa har inte ens en men jag och issa har turen att ha två. =)

så snabbt ett år har gått. förra året satt vi hos elins pv och åt middag och kvällen slutade i perstorp hos en man som blev ett hett samtalsämne i år av mig och issa haha =) så allt kan ju hända ikväll.

nu är det dax för mejk och fix..

Förlåt

Jag har blivit urusel på att blogga. Speciellt eftersom det hänt en massa spännande saker. Julafton, juldagen och mellandagar! Men nu orkar jag inte sitta och blogga med min lilla mobil så ni får vänta lite till :)

Blogg i sängen

Är helt slut, har precis slutat min första stängning av 4a. Och detta var en lugn, hur kommer då de andra gå? Igår var ju otroligt kreativ och bakade väldigt fina pepparkakor. Hade jag inte Bloggat via mobilen hade jag visat. :) årets julkort. Sen blev det sushi m mamma och pappa. Dock ingen fisk, det vågar jag inte. Men räka, omelett och avokado bla! :) vi har dessutom hittat stället som har den godaste sushin i helsingborg. Uppe vid la pizza. Sen överraskade bell mig och vi kollade sex and the city filmen. Den långa versionen ;) nej nu ska jag kolla lite tv sen blir det sömn för mig!

Blogg på bussen

Här är ju enda tiden jag har att sitta och surfar. Hör om folk som gnäller om sina jobb och det är tydligen inte bara vi som har problem med sjukskrivningar. Igår var det sista gånger på ridningen denna terminen. Lite sorgligt men det är bara 3 veckors jullov :) igår hann ja dessutom med de flesta av julklapparna, bara lite smått pill kvar och en till bror. Någon som har förslag?!

utslitna kort

mitt tredje i år. vad kan det bero på? för mycket shopping, eller för mycket drinkar? ;) haha. båda alternativen är lika härliga.
och iochmed att jag inte haft "utstickande" siffror kan man inte dra det manuellt, så nu har jag gått med bestämda steg till seb och fixat visa kortet. för jag insåg att jag har ju faktiskt en fast lön?? sen spenderade jag 30 min på telia för att jag ska kunna skicka mms men det löste dem inte utan ist fick jag per gessles nya skiva.... precis vad jag ville ha?

har även fått ett julkort från scandlines med förfrågning om jag vill jobba där i sommar också.. kanske blir en sommar till där =) jag behöver ju faktiskt alla extra pengar man kan få. men det betyder också att man inte får något liv.

ocn det har inte jag nu =) åter igen till jobbet


twilight

på issas begäran ska jag börja blogga och om twilight. GUD så bra den filmen var, helt i min smak. jag gillar inte vampyr-filmer annars, men denna asså. både jag och issa satt och skrattade, log åt varandra samtidigt och suckade åt hur underbart bra robin pattinson spelar edward. ge oss sådana män! nää men den var sjukt bra, den rekomenderar jag starkt. HOPPAS att det kommer en tvåa och då kommer jag och issa sitta bänkade på premiären.

     cam gigandet var också med!

Lördagen började med lite kultur i form av 500 i lund. det är ju också så bra =) så hinner ni, så den showen! slutar 20 december tror jag så man får skynda sig haha. efter det åkte vår familj och schipperts hem till oss och mös med fondue. vid 22 trillade issa in lagom till desserten, vit chokaldpannacotta aktigt. såå gott.
vi sjöng lite singstar och hade vår egen förfest tills det var dax för såkallad "modellfest" på tivoli. hihi och det hände en hel del annat bus också =)

idag har jag varit på fields med did. bytade en klänning som jag fick av henne som jag kan ha på nyår! har man iaf det problemet löst... MEN VART ÄR FESTEN?? haha. illa.
och nu på kvällen han jag till väla också med anna.

och så hörs vi väl efter jul för nu kommer jag drunkna i arbete! :(

tiden läker alla sår

fredag & jag har blivit urusel på att blogga. har inte tid, hinner aldrig sitta vid datorn.. men jag vet inte vad jag gör istället?  hmm...
igår var det ridning och båda sarorna ramlade av. det låg nog en slags förbanning över våra namn?? jag hamnade mitt på hindret på magen, så nu har jag lite ont på ena sidan, hoppas det inte blir värre bara.

idag vaknade jag av att det ringde på dörren och sen började någon skramla. och då slog det mig att det var våra fönsterputsare. det är alltid lika trevligt att vakna av det. det gäller att hitta ett rum snabbt där det är nerrullat som man kan vara i då. kul att stå där nyvaken och i sovekläder. njäe.

imorgon blir det 500 i lund och sedan fondue hemma hos oss med familjen schippert. mycket trevligt =)

mitt älskade greys

satt och disskuterade med diana, hur man kan tycka att avsnitten är så spännande fast att man vet vad som händer. men mums. denny duquette är härlig. varför finns inga män som honom i helsingborg? eller inga som jag vet iaf =)

nog tjatat om det, ikväll är det jobb igen. får väl hoppas att det inte kommer några minibussar kvart i tio som igår =)

 lite gammal dock, runt 42 om jag inte minns fel :P

min tråkiga fredag

asså jag dööör. det är så tråkigt att vara sjuk. och nu har jag tillochmed satt min bror i uppdrag att handla hem gotte. för jag ska ju inte jobba idag. så mycket strul det har varit med det och anledningen till det är en onormal chef.
så jag har inte så mycket roligt att rapportera =)
ikväll blri det dock mumsmat med pasta och mammas lovely kräft -(och egentligen lax men idag blir det scampi)sås. är riktigt hungrig. kan bero på att jag glömt äta lunch för att jag sov hela eftermiddagen =)

galet förkyld

helvete vad förkyld jag är. och min wonderwoman till chef tycker att jag ska jobba endå. normalt? nä blir ett samtal till vårdcentralen imorgon för att höra om intyg osv, jag kan inte stå upp i sex timmar och stressa såhär. så lär jag väl bli ännu sjukare eller få en lugninflamation som mamma sa. peppar peppar.

men idag har jag varit på apoteket och shoppat lite vitaminer&mineraler för mitt eget bästa. samt satt in pengar på mitt konto. och ett snabbt besök inom systemet. allt detta hann jag med på mindre än en timme, inklusive bussresa. sen blev det raka vägen hem till soffan igen där greys anatomy väntade på mig. den serien är underbar. spelar ingen roll hur många gånger jag ser den, you just love it. karev är så inihelvetes sexig haha =) tycker jag. speciellt nu i säsong två när han och izzie försöker få ihop det. han är ju bara sååå underbar =)okej, jag behöver en man.

nej nu blir det lite facebookande innan soffan besöks igen =)


20 årsdag, inflyttningsfest m.m.

jaha så har ännu en helg sprungit iväg. och mycket har hänt.
fredagen spenderades med underbara Bell på viva m. pasta scampi och husets vita. skvaller skvaller och lite skratt och lite allvar. som vanligt. hamnade på stinsen för en drink också, inte helt fel.
Lördagen vaknade jag upp och det blev direkt en tur till väla. fan vad jag hatar att köpa kläder just nu, iaf när man letar efter något specifikt. hem och fixa sig för att bege sig mot Helena&Henrik. där bjöds det på sjukt god mat, trevligt sällskap och absint. fy. kan ju säga att man inte var direkt nykter när vi begav oss till tempel. tempel var väl okej. mr lovley rumpa fanns där. haha =) jag säger inget mer.

Söndagen väcktes jag av mamma & pappa & karl med frukost, champagne och paket. dock skippade jag champagnen för fy vad bakis jag var. gjorde ont att öppna ögonen. så efter att verkligen tvingat i sig en smörgås fick jag sova två timmar till innan gästerna dvs släkten dök upp. massa fina presenter blev det. vid fem tiden blev det en sväng julskyltning med mamma, pappa och diana. vid maria kyrkan råkade sara stöta på mr. snyggast i världen och det var ju inte lite pinsamt. Han var så snygg så jag inte vågade säga hej. hur pinsam är man inte då.
men vi tände lite ljus för farmor&farfar. efter kyrkbesöket gick jag och diana till viva och jag åt tacosallad, min nya favorit! Zsoli&Simon kom också och höll oss sällskap. Taaack för alla fina presenter diana, det var alldeles för mycket och det vet du =)

så det var min underbara helg. nu har jag blivit alldeles förkyld för mitt eget bästa och är riktigt gnällig. så jag tänkte ta mitt täcke, äta tårtan som är över och kolla greys anatomy. låter som en väldigt bra idé =)

RSS 2.0