happy birthday

till mig själv:) woho. forever 21. haha eller något =)
ska strax iväg till worki worki och har haft en mysigt morgon hemma med lite tårta och goda smörgåsar!
får se vad dagen har att bjuda på ;)

den sista dagen på mitt 20e år

har varit supermysig. inte som det var tänkt, men mysig! anna&jag tog bussen in till stan och mös. fint med alla ljus och ja. allt juligt :P efter lite lotterier och sådant gick vi till telegrafen, beställde mat och såg matchen. mycket mysigt. nu sitter jag i mitt nöjesrum och har precis kopplat in datorn och lite så...

lite update

nu har mormor&morfar precis gått.. mamma hade gjort världens godaste pajer, en med kyckling&champinjoner och en med fetaost&broccoli.. mumsmums! till efterrätt blev det såklart prinsesstårta!! just the way i like it.
nu har jag precis druckit upp mitt kaffe och ska sminka mig lite och platta håret. julmys ikväll :)


1 advent

och imorgon är det min födelsedag. känns konstigt. jag brukar alltid längta suuuupermycket. inte i år. har inte ens önskat mig något. jo en "liten" grej från kosta boda som går loss på 15 000 :P hahahaha.


idag är jag på mitt vanliga humör. skönt. kände inte ens igen migsjälv igår. kvällen slutade med att Karl&jag köpte hem sushi och kollade lite film. och liiiite godis. med risk för att jag kommer bli lite nördig framöver (då jag blir dte när jag ska gå all in för något)) så kan jag berätta att i fredes när jag tränade så tänkte jag lite. 100 gr maraboue är ungefär 500 kcal om jag inte minns fel. och den tiden och det slitet det tar för att förbränna det gör så att det absolut inte är värt att äta det! hahah. me igår var jag tvungen. men jag har ju ett mål (som ni kan få reda på lite senare). det är högst troligt att jag inte klarar det, men ska försöka. så nu ska jag iväg på en morgonpromenad. mormor och morfar kommer om någon timme så hinner inte in till gymmet och jag vet vad den här dagen har att bjuda på :P för en månad sedan hade jag bara tänkt att, äh. det är inte lönt. det blir bara +-0. men inte nu. b'ättre att göra lite än inget...


intressant?? ;P

whooo vilken solstråle!

jag är sjuuuukt irriterad och gnällig. tur att jag bara är hemma och att mina underbara vänner slipper höra mig. men det kan också bero på att jag är hemma som jag är gnällig. att vakna kl 8 av oljud och buller efter en utekväll är inget plus. så idag har jag varit sur, kinkig och blöö är riktigt arg haha. nu ska jag försöka städa undan en massa byggdamm och leta reda på alla mina saker som ligger lite här och var. VEM SÖREN VÄLJER ATT RENOVERA EN LÖRDAG.

och som plåster på såren ska jag vara helt ensam ikväll och sura!!!!!! hahahaha

gooodmorgon

vaknade av mig själv lite innan sju. inte dåligt. hellre det än att behöva snooza hur länge som helst.
så jag har hunnit med en massa,  dvs sett ett våra bästa år-avsnitt :P
nu ska jag strax kila iväg till bussen och ännu en arbetsdag. efter det blir det lite träning och sedan hem och duscha snabbt! dejt med miss bergsten ikväll


så taggad!!

ibland älskar jag faktiskt min bror. haha. känns konstigt. han har alltid varit den lilla störiga. men nu börjar han mogna till (och jag har väl stannat:P) så nu kan man föra ett normalt samtal. han har fått mig att bli ännu mer peppad till att träna och kommit med bra tips och goda råd. ibland är det bra att ha en träningsintresserad bror. jaja nog om det.

snart är det paradise :D

4 days to go

så är jag 21. och jag har inte ens bestämt när jag ska fira det! kommer få bli i januari, december är helt fullbokat! jag som inte ens firade min 20 års dag :P kan man slå ihop de två då, betyder det att jag kommer få dubbelt så många presenter då?? ;D

men jag tror att denna helgen kommer bli toppen ändå.. jag ser framemot mycket mys och fest! :D

santa baby

för övrigt är detta min absolut bästa jullåt just nu ;)


en lååång dag

med massa julmys ;) det gillar vi.
nu ska jag se paradise hotell innan jag somnar gott =)

en bula eller en finne?

i pannan. vet inte om det är en bula eller en finne. gör ont som en bula men ser ut som en finne :p hahah.
nu har jag ätit lite frulle och ska åka till stina. tänkte göra något juligt med mina naglar idag.. får se vad hon har för förslag =)

vad det kommer att bli gott

att sova inatt.
haft en dag med mycket att göra på jobb, men det gillar vi. mitt i allt börjar de spela julmusik. som jag och anna älskar. så där går vi och sjunger :P haha. underbart. sen åkte jag till nautilus. nu ska jag skärpa mig och jisses vilket pass. först uppvärmning, styrka och ett tufft pass med intervallträningen som jag fått. det är helt sinnes vad jag kör slut på mig. men så ska det vara. jag ska INTE ge mig nu. är inte nöjd alls med hur jag känner mig nuförtiden. att jobba på restaurang är inte bra. det ända som är possitivt (och som visserligen är väldigt bra) är att jag för första gången i mitt liv har något som iaf kan kallas booty :P och boobies. hahaha. och det lär väl vara det första som försvinner om jag skärper mig med min otur :P och kvar finns det man vill bli av med mest. hahaha. jaja. nu vet nu ;)

nu är det mys med dh sen ska jag soooova!

julsånger!

nu sitter jag och lyssnar på julmusik. sök på spotify och christmas hits. så bra album hahaha.
jag och anna har precis gått världens runda och värda mycket beröm. in mot stan hade vi motvind + regn. vi gick till wivex/sunlux och sedan tillbaka. 2 timmar! att man kan snacka så mycket skit. haha sen när vi närmade oss sofiero igen började vi prata om all god julmat som vi ska äta den sjätte!! då ska jag på mitt första julbord på sofiero. och det ska bli sååå gott. så då blev jag hungrig :P fick bli lite wook och nu ska jag ta mig en välförtjänt dusch och bli varm igen!!



alltid samma visa

samma sak varje helg. :P haha. först bodybuildare-helg sen fotbollskillar-helg. idag är jag skönt nog inte lika sliten som jag brrukar vara :P men det blev en lång sovmorgon och nu ska anna&jag gå en lååång runda i mörkret. det är redan mörkt och klockan är inte ens 14! sjukt.

jag lever!!!

haha men det var väl på håret. emellan intervallerna jag gjorde så trodde jag att jag inte var långt ifrån en kollaps. och svetten RANN! men så ska det vara. antar jag :P
nu har jag duschat, smörjt in mig i en god kräm och lyssnar på kents nya skiva. som är toppen. snart kommer cicci och då ska jag ha klurat ut vad jag ska ha på mig i afton! så får väl skynda mig lite. jag som skulle ta det lungt idag:P men systemet hade en massa gottiga nyheter. jag funderade på det när jag gick på systemet, att det är den enda butiken jag inte blir besviken på. de har alltid det man vill ha, man kan hitta en massa nytt och man får inte ångest för att inget passar :P hahahah

lördagmorgon

och det är precis det vädret jag älskar ute. man kan inte vara annat än glad då. ska strax bege mig till gymmet och inviga mitt nya program. om ni inte hör ifrån mig på ett tag så har jag antagligen svimmat på bandet eller något. för detta kommer bli tufft! tur att jag har tocadisco som stöd ;)

mysfredag!

jaha så sitter jag hemma i min nya underbart heta sovtröja en fredag. känns så konstigt. som om jag ska till jobbet imorgon. nä. nu ska jag leta upp lite middag till mig och sedan blir det en massa skitprogram ;)

sova en timme eller två...

hade jag LÄTT kunnat göra nu. VARFÖR ska sundsbussen vara så rogivande? :P håller alltid på att somna när jag tar den. men det fick bli en rask promenad till mammi och hämta bilen. och nu ska jag strax byta om och köra iväg till ridningen. så ingen pn här inte. efter det ska jag vara söt och hjälpa cicci med lite möbler =) snäll vän jag är hihi.

nu mumsar jag på resterna från mitt godis/mina nötter från igår. varför ska pistachia ligga vid busshållsplatsen? fast som anna sa, hellre det än donken ;)

oh vad vi älskar

paradise hotell. här snackar vi gg på hög nivå ;) nu kan jag somna gott haha

godkväll!

har varit en lång dag. worki worki och sen rörde jag mitt ass mot gymmet. började gå lite på bandet i hopp om att få gå där i en timme och lyssna på all bra musik. men efter en kvart kommer en av de som jobbar där och säger att där kan jag inte gå och såsa och frågar om de får köra ett pass med mig. haha. jaja jag tackade ja och det var väl bra. så nu har jag ett nytt, TUFFT, program. vettesören om jag kommer orka med det ens. riktigt svettig efteråt och då körde vi bara lite snabbt igenom det.
nu har jag ätit gott och ska hoppa in i duschen. och lagom efter det är det ugly och dh! dock inget paradise hotel idag inte :(

överlycklig!

för att jag har tocadiscos, morten braums och axwells spelningar från sensation 09!! aaahhh. minnen!!!
och nu är det paradise hotel =)

ladiesnight!

har haft en toppen helg. verkligen. men det har jag rätt ofta nuförtiden tycker jag :P cicci kom rätt snabbt till mig igår och vi uträttade en massa ärende så som stallet och busa med havanna, väla och fixitrix. :P vi tog discobilen till ängelholm och jocke. eller rättare sagt skogen för det är där han bor.
när vi kommer dit är det vi tre tjejer. cicci, hege och jag! haha varav jag är den ända "riktiga" singlen. dvs, ca 14 killar till mig. hahahaa. och nästan alla var små biffar :p lite senare på kvällen trillade det in lite mer folk som elinor :)  det var en riktigt trevlig kväll och jockes hus var så mysigt. som en fjällstuga typ med öppen spis och ja. riktigt trevlig stämning! sen sov de flesta över och om jag någon gång undrat hur det vore att sova i en bastu vet jag det nu. för värmen stiger ju uppåt och sovrummet låg där uppe. puuuh. hahaha. sen vaknade jag vid 9 och då kilade jag ner till resten av killarna som var kvar och de fick underhålla mig lite. när alla har vaknat så börjar jocke städa lite och sen kommer han ut till oss och frågar: Vem fan har druckit upp spolarvätskan?!! hahahaha då är det något ljushuvud som trott att det varit något annat och druckit upp den. ja vissa mådde inte så bra under kvällen om vi säger så :P
sen idag har vi haft en mys dag. snackat skit och ätit söndagspizza! nu ska jag se gg och PARADISE HOTEL och sen väntar sängen!!

spännande äventyr

jag råkar alltid ut för så roliga saker. igår hade jag riktigt roligt (läs; bell hade riktigt roligt). haha =) vi började med en flaska vin på viva som blev till två. och med tanke på den lilla maten jag fick hemma så hade vi rätt roligt. av någon anledning fick vi för oss att gå till utposten och dricka en p2??? hahah. sagt och gjort och dit gick vi. och jag fick min underhållning. sen blev vi riktigt hungriga och till vår stora lycka har mcdonalds på knutpunkten öppet till 2 fre&lör så vi köpte lite av varje.
sen somnade jag rätt fort när jag kom hem.

nu har jag klätt mig och packat min lilla väska. nu väntar jag på cicci och idag/ikväll blir det nya äventyr =)

socialdemokraterna vet hur man charmar sara

genom att ge henne en cupcake ;) hade jag varit dansk hade jag nog röstat på de för att den var så goooood. hahaha. ge mig en till typ.
imorse var jag hos duktiga johanna och hon gör som alltid ett toppen jobb. supernöjd! nu är allt det slitna borta ;-)

ikväll blir det antingen vin, eller städa. jag hejjar på vinet.

otursdag?

fredagen den 13e. och jag ska iväg till frisören snart. någon som är konstigt (eller ja en av sakerna) som är konstigt med mig är att jag fixar mig när jag ska till frisören. jag vill komma dit i nyduschat och nyplattat hår. så såhär fint som mitt hår är idag har det inte varit på hela veckan :P hoppas att johanna kan göra ett underverk med mitt hår för det är slitet! men man kan inte se på färgen att det är 3 månader sedan jag klippte mig :P hon är duktig hon =) nog om frisörer.
sen ska jag försöka hinna handla lite av mina mediciner så jag blir av med hostan. dyrt men enligt mamma nödvändigt. sen ska jag unna mig en fredagsfrukost dvs scones och chailatte från espressohouse och mysa på färjan! då kan väl inte dagen bli dålig? ;)

zå zjuk

blööööö. hade behövt en injektion med massa vitaminer nu. är riktigt kass. längesedan jag mådde såhär. och imorgon måste jag vara hos frisören kl 8 för den tiden har jag väntat på i hundra år och ska inte avbokas!! men bell har varit gullig och skickat krya på dig vykort på min mejl så det gör säkert susen snart ;) hihih. de som studerar de kan ;) hahaha

nu ahr jag duschat av mig alla bacilusker och nu väntar sängen igen!

vilodag

idag är det en kort dag på jobbet, för egentligen ska jag rida. men får nog hoppa över det idag. har hostat av mig tre kilo och fått fyra magrutor på köpet, snutit ut halva hjärnan och armen går inte att lyfta. mamma fick klä av mig igår! hur ska jag då kunna sadla?

igår hade jag lite otur att anna fått med sig mina nycklar, så inget skåp kunde öppnas.. vilket resulterade i att jag fick gå i min jobbskjorta till båten. det var ju lite kallt? pappa fick hämta mig på knutan och sen var det inte mer med det. men nu måste jag åka i en kall jacka till jobbet =(=( blööö. får bli en massa varmt the när jag kommer fram!

min första lista haha

brukar du komma i tid : alltid. hellre en halvtimme förtidig än 3 min sen.
vad hade du i din mun senast : ett äpple, tro det eller ej
är du smart : oftast ;)
vad saknar du : höstmys!
din favoritdryck på morgonen : oboy.. eller någon smarrig jucie
vad vill du jobba som : iiiiiiiiiingen aning
är du musikalisk : inte det minsta ;P
är du bortskämd : på vilket sätt? jag är otroligt bortskämd med att ha underbara vänner!!

din / ditt första :
operation : halsmandlar :P
första piercing : öronen
första bästa vän : anna/tove!
första pris : inom simningen :P
första sport : gymnastik/simning
första husdjur : fiskar!
första semester : hmm.. kos
första konsert : björn skifs på sofiero?:P
första kärlek : johan i förskolan hahaha


favorit :
film : har rätt många...
tvprogram : hur lång tid har ni? greys anatomy, dh, gossip girl
musik : rnb, house, rock
drink : strawberry daiquari såklart! och mojito!
kroppsdel : vet inte faktiskt
sport : ridning ;)
plagg : klänning, även om jag inte bär det så ofta.
skola : sofia :P heeelt klart hahaha så mkt minnen
bok : har rätt många här med!

vad föredrar du ? - motsatta könet :
läppar eller ögon : läppar!
kramar eller kyssar : både och! =)
snygg mage eller snygga armar: armar
kortare eller längre : längre såklart =)
busig eller lydig : man ska kunna vara båda =)

jag har överlevt natten!

haha. kanske lite öm i armen. okej, mycket öm. men det blir man ju alltid efter en spruta så förstår inte vad alla gnäller om :S nu blir det frukost och lite vbå och sedan är det worki worki =)

my girl wants to party aaaaaall the time

okej. nu är jag hemma efter min vaccination. och jag lever. dock har det bara gått ca 2 timmar och karl sa att han fick känningar efter ca 5. och hans kompis i bilen hem sa att hans ben domnade bort. så vi får se ;) bad pappa komma in till mig imorgon innan han går för att se om jag lever :P PEPPAR PEPPAR.
men allt gick fort och smidigt och än sålänge tycker jag bara att VACCINERA ER FÖR FAN.

men nu blir det massa mys så jag blir frisk från min "riktiga" sjukdom =)

ingen sushi =/

men  man skulle kunna tro det, är sjukt törstig hela tiden haha. blir alltid det när jag ätit sushi. istället blev det pizza från cavolonero med cicci och jocke och lite ensam mamma söker =) lagom söndagkväll.
inte gjort något speciellt vilt idag. kollat en massa satc avsnitt så ska väl se ett till nu innan jag dejtar kudden.
och imorgon är det en ny vecka, måndag och jag får träffa anna =) två dagar utan henne är jobbigt ;)

leave the world behind

godmorgon bloggen =)
hade en riktigt bra lördag igår. jag åkte till cicci och vi handlade middag och snackade en massa skit som vanligt ;D
sen blev det bussen till issa och vi började att förfesta lite, 4 tjejer och 8 killar :P haha. jaja va hamnade tillslut på cardan men kl 3 blev det bussen hem så blev inte sååå sent. är väl lika bra med min hosta. vad det stör mig. mår helt perfekt annars förrutom den j*vla hostan. men så är det väl..


lördagsmys! (och lite fredag;)

igår var det jobb och jag stressade sjukt mkt för att hinna med en tidig färja, vilket jag hann. vilket i sin tur gjorde bell glad =) hon var söt och hämtade mig på knutan och vi åkte hem till henne och drack lite vin. sen tog vi bussen till min lillebrors fest som han hade tillsmmans med tre vänner på en båt. haha hade oväntat roligt och det blev en hel del skratt både från mig och bell aka gangstaboo ;) men vi har alltid trevligt, vart vi än är så det är inte så förvånande.

fast att det blev sent igår vaknade jag av migsjälv kl 9 imorse. så jag beslutade mig för att göra någonting av dagen och småmös oh fixade mig. tog bussen in till stan där pappa var och vi köpte en vinterjacka till mig. det var på tiden. den är såå fin och såå varm så nu lär jag inte frysa mer! sen beslutade jag mig för att bjuda pappa på farsdags-lunch vilket såklart skedde på telegrafen. älskar deras hamburgare de är to die for verkligen. satt riktigt fint när man var lite sådär halvt bakis ;) satt och snackade och bara njöt. efter det bjöd jag även på kaffe på koppi. testade deras chailatte och den var god, annorlunda, men god! jag tycker iaf att det är mycket mysigare att hitta på något tillsammans än presenter. det är så svårt. man har gett allt man kan ge :P blev en sväng inom kicks där jag köpte det aussie schampot som cicci rekommenderat till mig. ska testa det några gånger och se om det är bra. sen snabbis inom systemet, köttaffären och lite småttochgott. nu tänkte jag hoppa in i duschen och sedan ska jag bege mig till cicci! :D

trevlig lördag ;)

godmorgon era små rumpnissar!

har duschat och klätt mig. och så långt har jag kommit.. är inte alls kry nu :P men som bell säger lite musik piggar alltid upp. lite frukost och en ipren på det så är man på topp ign.
igår fick jag rida ponny igen. ahah det är väldigt skoj men samtidigt lite jobbigt när man inte gjort det på ett tag. väldig skillnad på stegen ;p

nä nu var det frukost =)

nä nu ska vi inte vara elaka

förlåt mig hjärtat. du sköter dig alltid =)
är suuuuper taggad inför helgen. vilket är helt cp eftersom jag är snorförkyld och inget kommer att mäta sig med sensation. men jag har alltid skoj med mina bejbs och jag älskar alla våra äventyr. här är bells och min pump låt


som vanligt

är jag sjukt rolig. tycker jag iofs alltid att jag är ;)
men bell är nog ännu roligare..

Isabell säger:
jag ska sköta mig nu


hahaha. och lite mer så ni verkligen förstår hur roligt jag har. hahahahhahah =)

äckligt förkyld

och som vanligt har jag inte tid att vara sjuk. så när jag vaknade var det första jag gjorde att ta en tablett, en dusch och sedan smink på. känner man sig lite piggare. dock hör jag knappt något på ena örat? :P varför får man lock när man blir förkyld? hahaha. och idag är det lång dag, imorgon ridning, fredag lång dag sen har karl sin fest. lördag ska jag fixa ärende, sen möta upp cicci och sen fest.  på ett ungefär ;)  ingen tid för sjukdommar här inte. bara att bita ihop. haha =)

såå nu får jag väl gå till bussen =) har hittat en ful gammal vinterjacka som jag får ha tills jag har tid att köpa en ny :p tur att man bara ska till och från jobbet =)

keep it commin

jaha. tisdagen är snart slut och vad har jag gjort idag? jobbat, såklart. väldigt lungt idag. synd. för lungt. men inte så mycket man kan göra åt det. seeen. håll i hatten! använde jag mitt gymkort. hahahaha. det var verkligen INTE igår och det fick man ju höra av ett x antal pers där också. blev en lung start, pwade en timme på bandet. börjar känna mig förkyld och inte speciellt smart att ta i så hårt då. dumma köpenhamn ;)

nu blir det uggly betty och dh!

WICKED WONDERLAND

okej, liten snabb update från helgen ;)
träffades vid 9 och då tog alla 16 st färjan över till helsingör ;) vi tog tåget och när vi var framme lämnade vi våra väskor på hotellet. sen delade vi upp oss lite och gick på ströget och jag åt lunch med några av killarna.
vid 14 tiden gick vi tillbaka till hotellet och fick checkat in, duschade och mös. började förfesta lite och vi hämtade hem pizza =) humöret var på topp för alla. helt underbart. vid 19-tiden tror jag det var gick vi ut för att hitta en taxi och det gjorde vi tillslut, tur! hahaha. väl framme fick vi stå lite i kö och sen kom vi in. HELT OTROLIGT. förstååååår ni hur stort parken är? 31000 biljetter var sålda! och där står alla och dansar i vitt. heeeelt oslagbart det går inte att förklara. efter ett tag fann vi ( då var det jag, bell, anna zsoli emil och simon) resten. så där stod vi. vid 1 tror jag det var gick vi och satte oss och vila fötterna. då bytte de dj och axwell tillsammans med sebastian ingrosso började spela. det var nog det mäktigaste jag sett då det var som mest folk inne då! RYSNINGAR! då tvingade jag med bell och anna ner till de andra och ja. festen fortsatte =) sen kom tocadisco som helt klart blev min favorit. tio i tre bestämde anna och jag oss för att få tag i en taxi.. lyckat?? nää. hahahaha. slutade med att vi fick GÅ hem. kan säga att det var 4 grader! vi hade ingen jacka förrutom annas kallade skarfs som vi satt ihopa med. vi gick dessutom vilse för vem fan hittar i köpenhamn där man aldrig gått? jag trodde flera gånger att vi skulle få sätta oss på en gata tills det blev ljust för ingen visste vart vårt hotell låg eller nått!! ingen taxi var ledig heller. just då hade jag lätt kunnat betala 1000 kr för 10 min taxiresa. så jobbigt var det. när vi efter många om och men kom fram till rådhusplatsen tog det inte mer än 10 min hem. och då hade vi gått i 1 1/2 timme!!! hahahah aheeeelt sjukt..
sen kom vi upp på rummet och mös med alla andra. en helt obeskrivlig kväll/natt som lätt är det bästa jag varit med om på väldigt väldigt länge!! och jag tror ingen kommer att förstå heller som inte varit där.


förstår ni hur mäktigt det var att vara en av de som står där?!!! och där ser man inte ens alla läktare :P



låt mig sova..

riktigt trist att gå upp idag. det är grått, ser sjukt kallt ut och ja. men man måste jobba och nu ska jag strax gå. måste inom espresso house och köpa med mig lite frukost då det känns som att allt är slut här hemma. men lite ser jag ändå fram emot idag, vi ska julpynta =) MYS!

nu ska jag ut i busvädret, jippie!!

Detta ger mig rysningar =)

fick lägga upp det på youtube bara för att ni skulle kunna se det ;) snällt va? =)

de första sekunderna är dock lite skakiga ;)


sensation white köpenhamn!

har haft den mest underbaraste lördagen som går att få! nu ska jag sminka av mig och slänga mig i sängen. mina fötter is killing me efter bla. 8 timmars konstat dansande.

GODNATT jag kommer leva på detta såååå längeeee

RSS 2.0