K som i kräfta eller T som i tomat

så ser jag ut.. lite sådär, halvröd på bröstet, armarna och magen. väldigt snyggt.. eller ej? hoppas det lägger sig snabbt. det fulaste är nog att mitt smink är ljusare än vad min hud är nu, så i nuläget är mitt ansikte ljust, och kroppen röd/brun. kanske ska ta och investera i ett vintersmink och ett sommarsmink? fast åandrasidan har ju vädret varit kasst, fram tills nu.

om ca 40 min ska jag bege mig mott bussen och åka till båten. känner inte alls för det nu faktiskt. känner mig oerhört låg?? och trött. förstår inte hur jag ska orka natten. men det återstår och se om jag somnat på båten eller om jag lyckas hålla mig vaken och komma hem....



en spindel i huvudet

vaknade jag av inatt. sjukt äckligt. & jag är endå inte spindelrädd, men i fejjan behöver de inte vara! så försökte jag somna om men vaknar efter 3 min av att den springer på mitt ben haha. så surt la jag mig ute på soffan och har tillbringat min natt där.

nu är jag fräsh och fin och ska strax gå till jobbet. känns helt meningslöst att duscha innan man kommer endå att bli sjukt lökig... men ska inom maxi tänkte jag och handla lite grejer så får väl vara fräsh för maxi säger vi. hihi....



och för det andra, årets kräftiskiva är bokad. den 9onde. känner ni att ni är nära vän med mig och är sugna så just pop up.. hehe

 SUGEN??

varför verkar tiden aldrig räcka till?

har en del jag vill hinna med innan jobb, men tiden är för knapp. vill hinna plocka undan&städa på mitt rum, och gärna ligga en timme i solen. men hinner nog inte det. aja får nöja mig med att jag får sola&bada imorgon =)

the beach

har jag varit på idag. dock i laröd & tyvärr ensam.. eller jag hade min brassestol ;P men faktiskt var det lite skönt, sola när man ville, bada när man ville, och bara mysa för sig själv. så nu har man iaf fått lite färg.... och badade för första gången i år! tre gånger tillochmed ;) inte illa. riktigt skönt i vattnet.
men nu är man som man är efter en dag på stranden, sjukt trött. men ska försöka hålla mig uppe så att jag kan kolla på satc..


hittade förresten en bild på emma,mig & didi från premiären av tisdagsklubben. gammal jag vet, men strunt samma..


söta?? =)

mina äventyr

vill först påpeka att jag sovit 17 timmar på 4 dygn... jag känner mig rätt sliten nu! dessa tre dagarna har bestått av party&jobb. och bara det. direkt från jobb till partyt.. i torsdes var jag då med max&emma. åkte över till dk för att dela ett flak på en stoor gräsmatta och satt där&snackade en massa skit. tillbaka till hbg & till house of fun, som var just det, kul...
i fredes var det först jobb på max, sedan till bellan där vi vilade oss lite. gick in till hbg och var kulturella och åt langos. himmel var det är gott!
vi gick hem till bell igen och fixade oss och drack våra goda flirtinis (champagne, vodka juice). sen åter igen till house of fun där det var allsång och alla var så glada&trevliga. kvällen avslutades på tempel m frozen daiquaris och massa dans.
Lördagen mådde jag inte bra, somna vid 4 och upp 7. yesss... lång dag på jobbet och sen hem till zsolibaby.
fest m simme & co och in på wallmans, mkt trevligt!


idag har jag jobbat, igen. men ikväll, ska jag sova, länge!

Gs-S

Gnällspiken-Sara är igång. jaja tanden värker som aldrig förr, kl är 07,04 och jag är nog fortfarande full efter 4 timmars sömn och nu ska jag till max och jobba.. än är jag inte bakis, och hoppas på att jag inte kommer bli. dessa dagarna har varit sjukt lite sömn och för mkt fest. får sova ut på måndag.
men igår mötte jag iaf upp max&emma efter en dag på slaveriet. åkte över till dk, köpte oss ett flak och satt på en mysig gräsmatta i solen och drack upp det! sen åter till kära hbg och in på nått "fun tält" eller vad det hette. stämde rätt bra, jag hade kul =) överlycklig som jag var gick bussen enda till kl 2 så då satte jag och max oss på den efter att på 30 min lyckats testa både langos, paella liknande röra, thaimat & munkar. hahah. vi var ju tvugna att passa på?

som sagt nu ska jag jobba, sen hem till bell och sen förfesta. gud vilket slitigt liv jag har!

köra vilse i åstorp?

ja det lyckas nog jag och max med igår. tog en evighet att komma hem till honom! och lätt att hitta var det inte. fick vända och vrida och byta håll och haha ja allt. dimman gjorde inget bättre.
så jag var hemma vid 3 och nu är jag uppe igen, nyduschad & fräsch inför en dag på jobb ;P
efter det blir det att möta upp emma&max och ge sig ut på äventyr. jag hoppas att det äventyret innebär rätt mycket alkohol så att mitt onda i tanden/munnen försvinner, iallafall för en stund. är sjukt feg och vågar inte ringa tandläkaren heller ju...

suuuck

nu är det dax att köra till slaveriet aka max. jag vill också vara på sofiero och kolla på kent... suck. men jag får ju nöja mig med att jag redan sett dem i köpenhamn =)

spontan utgång

det var egentligen meningen att jag &bell&anna skulle sitta och äta, ta det lungt & glo på folk. men efter två cider blev vi sugna på utgång så vi tog bussen hem till bellan så att hon kunde fixa till sig. snabbfix&snabbdricka. in på cardinal, dricka lite mer och köpa skamligt dyra 6or. fy asså vad det är dyrt haha. men kul var det =) massa trevliga (läs söta) halmstadbor.
vid tre gick anna&jag för att hitta den billigaste taxin, och anna skulle bestämmt få fast pris 120 vilket vi fick med leonard/leopard????? men han var billig och bra åk med honom haha =)

nu sitter jag här, inte alls bakis. men det känns som om jag inte sovit på hundra år & verk i min visdomstand?? vad är det för baksmälla :S






suck it bitch

vad märkligt

att fast att jag och anna inte bestämt att ses, lyckas vi alltid träffas på samma ställe vid åkern! hon var också ute & gick. sjukt haha.
nu ska jag slänga mig i solstolen och läsa min bok, smuts. snart slut.. någon som har lite boktips? behöver det till cypern tänkte jag...


håll tummarna för att det inte är för kallt ute! 

GODMORGON

ja morgon är det för mig. somnade vid 10 igår och fick tvinga upp mig själv klockan 12. snacka om att sova bort dagen. men har inget direkt planerat idag, så det gör inget.
så nu har jag ätit frukost, och tänkte byta om och gå en lång promenad =) det behövs nog!

döds trött

är jag nu. "tog" didis sista två timmar för hon skulle hinna en massa. bra för mig, dåligt för henne (i löneväg). blev dessutom att man var kvar en halvtimme extra, så man var ju rätt slut när man satte sig på bussen mot stan igen.
men lyckades endå gå och träna ett bra pass. börjar att komma igång lite smått igen. så himla härligt ;p
på vägen hem lyckades jag dock somna på bussen, men det gör inget, jag älskar denna jobb/tränings-trött känslan... så nu ska slänga mig i sängen och kolla på 2 1/2 men. för det är ju så bra =)

sexual healing

igår var en riktigt mysedag! vid 16 körde jag till max & hämtade didi. då begav vi oss mot donken för att köpa grekisksallad och sedan åka hem till henne. där busade vi lite med hennes sjukt söta kusin och åt upp vår mat =) sen fick vi ryck och ville gå på bio. först ville vi se hancock men så var den slut, och mamma mia fanns det bara plats längst fram så det fick bli jiddra inte med zohan. lite sådär smårolig och sjukt knäpp. vem kommer på en film som den?

nu ska jag snart åka till jobbet. det var INTE roligt att gå upp imorse, även om man sovit ut och bara låg och drog sig. miiiiin lediga dag. så himla trist. men imorgon kan jag dra mig hur länge jag vill =)
efter jobbet blir det lite träning & på kvällen är det faktiskt tänkt att jag ska träffa bellan! det var ju ett tag sedan..

för övrigt kan jag meddela

att brännmaneterna börjar att inta hbg! såg det från båten i förrgår. fyyyy

you drive me crazy

så är min helg på aurora slut för denna gången. sorgligt. jag har börjat att trivas så himla bra. där jobbar så speciella människor, inte på ett dåligt sätt, utan bra! sen på helgnätterna patrullerar där ju vakter också, som faktiskt också är trevliga haha. en av dem blev jag helt impad av, han var eller är egentligen arkeolog! hur ofta hör man något sådant? skit coolt när han berättade om det.
annars har natten gått bra, träffat en massa som man känner och det är ju trevligt =) dock ska ju alla festa så man blir lite sugen meeen. another day..

vaknade upp vid 15. ville inte gå upp så sent, måste kunna sova inatt. vilket jag tror kommer gå utmärkt är cepe trött. uppe för länge och alldeles för få timmar!

nu väntar jag på att didi ska ringa, så ska jag köra ut till max & hämta henne och åka hem till henne. måste hämta öl och lite sådant..


take care

Varför kan jag inte sova?

var på aurora igår/inatt/idag kalla det vad man vill men ja ni fattar. kommer hem vid halv åtta, läser HD (nörd jajagvet), försöker varva ner, läser min smuts bok och så. kl blir 8,30 och jag känner att jag måste verkligen sova. vilket jag gör men nu sitter jag här. varit klarvaken sedan 13. eller det med klarvaken kan ju disskuteras. min kropp vill upp. mina ögon sover. hatar när man sover, vaknar, sover, vaknar. så nu tänkte jag gå en lång runda. försöka varva ner, och sedan sova lite.
eller har ni något bra tips?


anyway. är festsugen och vill till marcus 20års fest. men jag får inte för jobbet. blööö


CYPERN ÄR BOKAD OCH BETALD!

mellan den 25 augusti till den 1 september befinner jag mig här ---->





VAD SKA NI GÖRA?

fredag morgon

nyss slutat. eller ja, kl 7 men så ska man varva ner och hinna ta bussen hem. så här sitter jag nu. tvättat av sminket och börjar känna mig trött.. tänkte gå och äta ett äpple (mycket intressant haha) och sedan ringa pappa. godnatt på er =)

nervös som vanligt

nu är det snart dax igen. jobb på båten. haha. är lika galet nervös. undrar varför? kanske för att man märkt att de flesta på max är så himla goa och jag känner mig trygg med dem.. ni får hålla tummarna för mig att kvällen kommer att gå bra!



morgonstund har ...

sitter här, 09,44 och är egentligen svinigt trött. fast att jag sovit mer än mina 8 timmar. tvingade upp mig själv dels för jag ville hinna träna idag, och dels för att kunna sova lite bättre nu i eftermiddag. har natten på båten idag. kul det hära med att vända dygnen.
en sak jag märkt är att så fort jag tänker för mig själv att nu ska jag dra ner på sötsaker reagerar kroppen tvärtemot och vill inte alls som jag utan den vill ha allt som det är socker i. men tänker jag inget så kan det gå dagar utan. det där med dieter är knepigt...
nu ska jag som sagt snart åka ner till nautan.. har varit duktig och ätit gröt! haha. med kanel faktiskt som sägs vara bra för blodsockret om jag inte minns fel?


xoxo

mina två maxdagar

dessa dagarna på max har faktiskt varit riktigt kul. fått jobba med två som jag trovs så vldans bra med, emma och elvis =) och det som varit ännu bättre är att försäljningen har ökat vilket gjort att tiden gått snabbare! eller så är det för att vi hade roligt? hihi jag gillar bägge alternativen.

jaha nu ska jag nörda mig m sex and the city. blev ingen linus och diddi de små kokosbollarna asså. tokig jag blir haha.

idag har jag också gått en liten sväng med issa i skogen. som små skogsmullar ;P

Godmorgon mina söta läsare

sitter här och pillar med min ipod. försöker fixa olika spellistor så man får lite ordning och reda bland låtarna! tror jag fattat lite om hur man gör iallafall =) tur det.
tänkte snart äta lite frukost, sen försöka mig på 2 km rundan i sofieroskogen. ni kanske tänker, vaddå 2 km, men jag har aldrig kunnat springa/jogga. aldrig. tänkte först ladda min ipod med lite pumpar musik så jag känner mig motiverad!
sen har jag ju annikas bil idag, shit vad läskig den är haha. gillar inte den alls :P men kanske kör inom issa om hon ringer. annars blir det jobb lite senare idag och sen inom didi&linus. vad ska ni göra idag?

mina braiga inköp

vill ju dela med mig om mina toppen fynd som jag gjorde på jolina i borås. superaffär!
  Hunkydoryshorts, lite så silke/siden aktiga. förr 700 nu 350. sen hittade jag jeans också, från replay halva priset. som hittat =)


 bra högtalare från philips, fast köpta på claes olsson. perfekt till cypern =)

vi började väl vår hemresa vid 18, men jag var jätte hungrig så tvingade pappa att vi skulle köra in till halmstad och äta något =) var på något ställe som hette gastons tror jag. riktigt god mat =) jag åt pasta med hummersås, musslor (de skänkte jag dock till pappa) och scampi. sen kom vi på att min kusin också bor där, så vi ringde honom och snackade lite. så det blev rätt sent igår, speciellt för kära pappi som skulle upp kl 6 idag!

nu har jag ätit min halvnyttiga frukost och tänkte ge gymmet en chans, får se hur det går. är väl inte supermotiverad men måste ta tag i träningen igen känner jag =)

shopping med pappi

varit i borås city och shoppat med pappi. resulterade i två sjukt bra fynd. ska lägga in bild på det senare tänkte jag =) bloggnörd som man blivit..
gick runder, myste och kollade i affärerna. dock upptäckte vi att stuk antagligen inte gått så bra här, och att den lagts ner till min fasa. men jag har ju endå hittat annat. tröstshopping tror jag det kallas? haha.
hittade en mysig uteservering vid "kanalen" som jag kallar det och åt en grekisk sallad, som vanligt.. men helt ok =) satt där ett tag för att sedan promenera vidare och kör mot netonnet på jakt på mina högtalare till ipoden. men där var inget intressant så fick bli knalleland och claes olsson. en bra affär tycker jag =) haha. blev philips protable et puissant. sådetså :P köpte en adapter så jag kan ladda min ipod genom uttag och inte bara genom en dator. perfekt till semestern =)

nu sitter jag här och väntar på att vi ska köra. men pappa pillar på tvn (lyckats kludda bort kanalerna...) så det lär väl ta ett tag. kanske hinner sova en stund.. ja får nog bli så =)
för övrigt fasar jag lite över min jobbevecka som väntar mig.. konstigt nog är jag fortfarande nervös över att jobba på scandlines? men antar att det är normalt för mig. oroar mig för allt....

so long..

Sara aka trädgårdsmassakern

mittemellan min läsning av Smuts (av Katarina Wennstam) och min eftermiddagsvila och allt godisätande får jag för mig att vara snäll och klippa gräset dvs, mossan, åt min faster. hennes gräsmatta är just en ja, mossmatta. 80% mossa 20 % gräs, om ens det.
om jag visste vad jag skulle ge mig in på innan jag börjat hade jag inte ens tänkt tanken. fan vad jobbigt det var. och fick en liten filmsnutt spelad för mig i huvudet.
jo det var ju då så att mitt x en gång i tiden berättade att hans mamma köpt och planterat en massa nya och dyra blommor. sen bad hon då mitt x:s bror att klippa gräset. vilket han också gjorde men han klippte lite mer.. alla hennes nya blommor.

och när jag går där och sliter på den jävla klipparen så huggs buskar och grönt ner i farten. jag hoppas att du inte kommer sakna dem, här är ju så mkt grönt!

så när jag blir vuxen & har eget hus ska jag vara så förståndig och skaffa mig en sådan liten självgående pryl. verkar mycket bättre!

   vs     ???

när man äntligen fått igång msn...

.. så är där fan ingen inne! kasst. eller ingen rolig iaf ;)

moln och regn

så är vädret här just nu. så ingen strand idag.. eller ja, sjö är det ju, vet inte om man kan säga strand då.
måste bara rekomendera den bästa hudlotionen jag testat, biotherm. helt underbar. visst den är för torr hud, och min är väl inte riktigt det, men huden blir riktigt bebis mjuk efter en användning.!
<-- en riktigt toppen lotion! finns på välsorterade kosmetika affärer för runt 300 kr..

imorgon blir det väl en shoppingtur, dock med pappa eftersom min lön inte är kommen hehe.. tror han ja ;P hoppas på att stuk har ngr snygga jeans att erbjuda då jag verkligen behöver det..


adjö =)

update from borås

nu sitter jag här, lite tröttare, lite lökigare men lite gladare. man blir på nått sätt lite mer rofylld av att vara här. men nog tjatat om borås.
sitter på pappis data och försöker få igång msn (heheh han vet inte att jag installerat det...) men det går inte så bra. får knappt igång det fast att det står att msn inte har några driftproblem. suck!
ett litet problem, eller ja en fundering jag har är om det stavas update eller upPdate. gissar på det förstnämnda och får hoppas på det ;)

Lördag morgon

och trots att jag de senaste dagarna har sovit på tok förlänge är jag faktiskt uppe, färdig packad och hyffsat pigg! (okej, att jag gäspat en sisådär 3 ggr den senaste minuten hör inte hit....)
tänk att jag, för en gångs skull väntar på min pappa. kanske inte borde blogga utan gå upp och visa att jag är det. för nu vill jag iväg, upp i landet och vila och äta massa god mat och känna lukten av annan stad. (dvs, sjö &skog!)


HEJDÅ:D


slänger in en bild på min di, jag vet att ni älskar bilden ;)

om man skulle ta och

försvinna ett litet tag. vad skönt det hade varit. åka iväg och varit ensam. är på ett sånt cp humör just nu och allt verkar gå emot mig. suuuck. livet är inte lätt

beslutsångest

vaknade vid halv 12 av att pappa ringde.. beslutade mig för att gå ut i trädgården och sola lite och så gjorde jag i sisådär en timme. sen mulnade det på så tänkte jag att "jag ska endå in till stan och hämta bilen" så jag gick och duschade. och nu när jag fått tag på mamma och det visat sig att jag behöver inte alls åka in till stan och jag är färdig duscha lyser solen igen. ska man gå ut igen? risken finns att man blir så äckligt svettig igen och jag orkar inte duscha igen. haha. ja i-landsproblem var det.. dessutom går det inget bra på tv att fördröja tiden med heller... suck!


ikväll blir det lite jobb, sen hem och packa inför min minitripp med pappa. ska åka till borås lite. skönt att komma iväg, även om det bara blir en två-tre dar!

grekisksallad abstinens.

 mums vad sugen jag är på en grekisk sallad nu! och den från donken är faktiskt riktigt god, tro det eller ej. så ska nog fråga karl om vi inte kan köpa hem lite mat därifrån till ikväll. och sitta och mysa till morgan pålsson som han äntligen laddat ner!

men först borde jag väl gå och duscha, känner mig helt solkrämsäcklig. är det någon som har ett bra förslag på en bra solkräm som torkar in snabbt och lätt? Hojta til isf!

sweetest ass.

med brist på andra rubriker?
jaha vad har jag gjort dessa tre dagar då? i måndes bar det iväg till issa och fixa sig. anna (scandlines) kom och helena också. skyndade oss till baby zsollan där vi förfestade och drack en massa. den nya cidern är en riktigt hit. kanske lite för söt, men vem bryr sig? ner mot tempel och dricka massa lovley drinkar och dansa en massa.
 kan ju säga att denna var riktigt god. typ jordgubbsisglass. ny favvo =) att man sedan blev riktigt alkoholiserad och tappade bort alla var kanske inte lika kul men jag tror endå att kvällen fick en 4 av 5 strawberry daiquirisar haha =)

i tisdes var jag väldigt bakfull så sov väl till 13 nått och gick sedan upp till issa för att kika på vbå. lite senare väntade jobbet och fy vad jag inte mådde bra. men som man dricker mår man.. eller nått..
igår jobbade jag ett softepass, åkte hem och sov. issa ringde lite senare och frågade om jag ville följa med hem till peter och grilla lite och det gjorde jag. two girls in a car, farligt farligt. hihi. sen åkte alla (jag, issa, peter nico och manuel) hem till issa och kollade lite film. men den var mest dålig så jag bytade till satc, mycket bättre! trots att kvällen inte blev så sen så fick jag endå tvinga upp mig vid 13 idag för att lägga mig i trädgården. sjukt varmt eftersom det inte blåste så orkade bara i två timmar och nu sitter jag här. tänkte ta mig i kragen och plocka undan lite, och fixa med lite pengar så det är avklarat.. hade egentligen behövt åka till banken med.. men njääe.. det lockar inte =)

running through my mind

måndag morgon för min del. trött efter ett samtal med pappa om att jag skulle gå upp. suck, sängen verkar oerhört lockande nu.
för att sammanfatta helgen har jag haft riktigt trevligt, speciellt på lördagen när vi var själva. men annars också ;P
anna är en riktigt pingla som jag fastnat för och vi har haft så roligt, tycker jag =) och förhoppningsvis hon med! haha

nu ska jag duscha, för att åka och sola. cp men så är det haha

tom i huvudet

känner mig helt tom i huvudet och kommer inte ens på en rubrik. sjukt rolig dag på jobbet igår. alla igår var så snälla och jag och anna klarade oss rätt bra tyckte jag, trots att vi var två när vi egentligen skulle varit tre. får se hur det går idag, bra hoppas jag.
ska väl ta tag i dagen nu och gå och duscha och lite såå...

det är väl lördag idag?

detta jobbesättet får mig att bli helt cp. man bara ja vi ses imorgon efter en dag ihop, men rättare sagt blir det idag och ja allt är bara snurrigt. men, nu är jag vaken. gick upp vid 17 och det första pappa berättade var att vi skulle äta middag om en timme. så måste skynda mig lite men slö och nördig som jag är hamnade jag här =)

igår/idag var riktigt kul på jobbet, tre HELT nya står helt själva. men jag tyckte vi redde ut det rätt bra. och nu hade någon ringt och frågat om jag kunde komma in halv nio ist, och vad gör man inte??'


vad har ni gjort idag då? solat säkert, är så avis. får väl ta igen lite i solariumet, känns som att alla kommer vara negerbruna och jag en blekfis.. :(

low carb dieten

är en sådan person, som inte tror på någon speciell diet, utan mer på att ät rätt, träna rätt. sen igår såg jag ett program där de berättade om low carb. eller mer, ta bort det helt. de berättade att när man utesluter kolhydrater, som är kroppens energi, förlorar man viktiga mineraler och vitaminer som gör att brosket slits ner på ett onaturligt sätt och leder/ledband kan behöva bytas ut. det visar även att hjärtrythmen rubbas och kan ledda till ja. det kan ni ju räkna ut själva.
men självklart behöver man ju inte käka snabbmakaroner tre gånger om dagen utan det finns ju fullkorn. nog om det.

nu ska jag sätta på mig mina sötis kläder och gå till johanna. sen blir det aurora =)



ps, glömde ju berätta att nu är körkortet uthämtat. om man säger så här, jag längtar tills om tio år då man får ta om kortet! hahaha

god morgon mina sunshines..

lite ångest man får nu, när kl är 16 och man precis ätit frukost. menmen, jag ska väl också få min semester nån gång =) hoppas att det blir fint väder då med bara =)
massa som måste göras idag känns det som, får väl gallra ut det viktigaste, som att tex hämta ut mitt körkort. så mamma får gärna komma hem snart..
men innan dess hinner jag kanske stryka min skjorta till ikväll och plocka undan..

j

i'm a workaholic

eller något i den stilen.. men det är ju inte direkt självvalt, eller jo, men endå. kl är nu 07,43 och klockan är väl tidigt för vissa men seeent för sara. ska sova NUNUNU tänkte jag. måste bara varva ner lite efter en natt på aurora. hoppas det blir lite mer att göra imorgon (peppar peppar ta i trä). bara för jag sa eller skrev så lär jag väl få äta upp det imorgon. men det kan vara LAGOM. lagom är alltid bäst.


hihi så sov gott alla =)

trött!

helt sjukt så sömnig jag är, har snoozat klockan från 8 till 10. tvingar upp mig nu och tänkte slösola lite i trägården. ja och stryka lite på min skjorta, det lär ta tid haha. så ser väl min dag ut idag =) ska sova igen vid 16 så jag orkar natten idag. är faktiskt lite nervös, fast att jag jobbat där en gång innan.. håll tummarna för mig =)

they cant have yesterday

Skytten 22. november - 20. december
Låt inte bagateller växa sig fullväxta och oöverskådliga i din fantasi. Få ev. en väninna till att värdera proportionerna.

mini maxparty

som vanligt brukar vi ha sjukt roligt och det tyckte jag att vi hade igår med. emma kom hem till didi så fixade vi oss och drack en massa. provade även osis dust it. fy vad jag älskar det, håret blir dösnyggt! det är först på shoppinglistan nu!!

 <--- här är mirakelpudret!!

iaf, drack ännu mer och sen kom linky och pidde så vi kunde åka med dom in till stan och till cardinal. eftersom emma är en tuffing kom vi in snabbt och lätt och fixar överbra drinkar. dock lite dyra haha men det är ju en annan femma =) trevligt var det på cardinal, men vaaaarmt. helt sinnessjukt. som sällskap lyckades vi få med oss vedran hem också på sovis haha =) inte illa, tre tjejer en kille :P

så idag har man varit bakis och trött efter tre timmars sömn. bakis och stå i en grill, njaa. inte bästa kombinationen. ska väl sussa nu så jag kommer upp i tid. så jag kan sova på em igen =) aurora imorgon, på riktigt denna gången! spännande!
måste även se till att hämta ut mitt körkort som ligger och samlar damm på posten.. kanske känns mer "riktigt" när man har det i handen =)



sen måste jag få avreagera mig lite också. är så grymt trött på människor som lägger sig i saker de inte har med att göra. suuuck. och när man säger att man inte vill prata om det heller. en negativ sida av dig och jag saknar den verkligen inte!

Juli it is

helt sinnes ju.. tiden går så jävla snabbt, och sommaren har ännu inte kommit hit. och nu jobbar jag alla dagar så känns rätt kul, kommer få sova hemma i tradgården och kombinera det med solning, menmen =)
nu ska jag iväg till jobbet, vad annars? men di och eve är där idag så i cant wait.
ikväll kmr nog bli väldigt trevligt och vårt flak bara står och väntar på oss =) MUMMS

RSS 2.0