bredgatan!

nu, eller om två timmar är denna lägenheten min. har landat lite nu, packat uppp lite grann. de ska komma ohc kolla den imorgon så vill inte packa upp allt. mycket är fortfarande hemma också. ni är säkert jättenyfikna på hur den ser ut, ska försöka att ta lite kort :) men det är en rätt stor hall, badrummet är äldre men med badkar. men där tänkte vi byta badrumsskåpet och sätta upp lite hyllor och så. kommer bli mysigt. köket är MINI! haha man kan INTE ha ett bord där. lite för litet men jag har ju inte så mycket grejer än så det funkar. sen är själva sovrummet/vardagsrummet jättestort! eller tillräckligt iaf. stora fönster och här är ljust och högt i taket. även om den är lite sliten och köket är litet och så älskar jag verkigen den för den är min och jag gör precis vad jag själv vill.
vi körde upp idag och var väl framme vid 16 tiden. upp med sakerna och sen fikade vi lite här. sen åkte vi till maxi och mina underbara föräldrar köpte en del mat till mig. känns toppen. och små basgrejer som socker, mjöl och ja sånt smått. som fattig student uppskattar man allt! sen åt vi på max (förlåt malin, men vi åker dit i veckan igen hahaha) för att sedan åka hit. sen fick de åka tillbaka till helsingborg för dte tar ju ändå ett tag att köra.
nu myser jag i min nya 140 säng! kommer sova som en prinsessa ;) först ska jag unna mig ett ph-avsnitt!

och igen, tack för igår fy vad skoj jag hade!! bilder kommer snart ;)

bye bye

för ett tag iaf. pappa håller på att packa in allt i bilen nu och jag slöar mig så mycket jag kan. haha. är inte helt hundra idag. blev rätt hårt igår men fy vad kul jag hade!

godmorgon helsingborg!

vad märkligt det var att vakna upp hemma, jag trodde först att jag var i karlskrona. min första tanke var att var f*n är jag??? Jag fick min danska lön igår, vilket jag är väldigt glad för. de pengarna kommer gå åt februari hyran, telia och hemförsäkringen. och då har jag ändå lite kvar som jag kan använda på ikea.
det blir en lite sväng med sådant idag, men vet fortf inte hur lägengeten ser ut än så det blir mest sånt viktigt.
men typ köpa lite ljus och sånt mysigt så jag kommer i pluggstämning ;)
och VINglas ska jag köpa så vi kan dricka en massa gott vin, eller hur malin? ;)

hoooome

nu är jag hemma! känns konstigt, många blandade känslor. hade gärna varit hemma i kallekrona känner jag. eller. ja både och. det är jobbigt att vara hemma i hbg för att just nu är detta mitt hem, jag har allt här. och allt det jag har här (eller nästan iaf...) ska packas ihop och tas med upp till mitt blivande hem. rörigt?? vad tror ni det är för mig då? ;)
men det kommer nog bli bra!
och det jag längtat efter i ett par dagar fick jag; oxfilé, bea och massa gotte till det. maaaaat. hahah.
nää nu ska jag pilla vidare :)

today is the day

så har två veckor gått! hur är det möjligt? känns märkligt att åka hem nu.
jag har ju ett hem här med nu. eller ja ta det inte bokstavligt men jag trivs här. trodde aldrig att det skulle gå så snabbt att finna sig tillrätta men här är så många bra människor!
och nu ska man helt plöstligt hem, för att packa ihop sitt rum. kommer nog kännas ännu märkligare. se garderoben tom, inga saker i hyllorna, allt ska med upp. om inte på söndag så nästa helg.
jag längtar efter att få äta riktigt mat. jag har ju ätit mat, men mamma&pappas goda mat! ska bli underbart.
en sak som också hänt här är det alla säger, man förändras som person. jag planerar inte alls som förrut! jag vet inte ens hur och när jag kommer hem idag. det kan bli bil, det kan bli tåg. återstå att se men hem ska jag :)

tack johanna :)

denna fick mig på bra humör igen. jag måste ta tag i min nya filosofi: att inte oroa sig i onödan, problemen kommer ändå. jag får oroa mig när jag väl vet och då har jag lösningar :) tur att man har vänner


såklart

när jag skrev att jag var lycklig kom det ännu ett problem.
det FÅR inte strula sig med lägenheten jag orkar inte det! jag vill ha den på söndag. blöööö. och helst se den innan jag åker hem?? jaja annars löser det väl sig det har det ju gjort hittills?? annars blir det till att sova på golvet.. yeeeeess

lyckorus

promenerade hem från skolan och tänkte på hur glad jag är nu. jag trivs verkligen här. men det hade aldrig gått utan mina underbara vänner& FAMILJ som stöttat mig.
har också ringt trygghansa idag och skaffat mig en hemförsäkring, man måste tydligen ha en sådan? :P

nej lite disk och pill, sen plugg!

kentabstinens

suttit och lyssnat på kent ett tag. de kan verkligen vara skitbra om man är på rätt humör haha.
nu har jag läst lite om om omvårdnadens historia. lite intressant tycker jag :) ser ni, jag tycker historia är intressant. det var det märkligaste. har bla lärt mig att sveriges första sjuksköterska hette Emmy Rappe och att sjuksköterskeutbildningen inte funnits så länge i sverige. i ungefär 100 år kanske. men men ska inte rabbla massa tråkigt och jag läste bara det lite ytligt så kommer helt ärligt inte ihåg allt heller ;P

nä om man skulle laga lite middag? blir ensam middag då min roomie jobbar sent. skojskoj. eller ej. passa på att göra matlåda tills imorgon också, börjar tidigt så känner inte för att stå och laga mat halv 7 på morgonen..
vi håller tummarna för att snöovädret lugnar sig inatt!

snöstorm

nä men har varit lite i skolan idag. och då började det såklart att snöa när vi skulle hem. och inte lite heller. hört att det gör det i hbg också ;) tar vintern aldrig slut??
nu ska jag vara duktig och diska lite, sen väntar lite plugg

pizza &tacos

igår gjorde vi hemmagjord pizza och för någon dag sedan hade vi tacos. då blev det tortillia över så vi gjorde tortillia-pizza som jag kunde ha idag haha. man tar en tortillia, lite tomatsås, skinka och ost. in i micron. gott :)

ja malin, vi drar till max ;) bussen är säker!

snart har halva veckan gått

det är helt sjukt vad tiden går. snart ska jag hem igen!
vad det ska fixas då, allt ska packas, hundra ärenden ska ordnas och man ska hinna träffa alla! vilket kommer bli roligt men stressigt! sen är det hem till karlskrona igen och då får jag min egen lägenhet! spännande men det kommer nog kännas väldigt ensam. nu vet jag ju att det kommer hem någon så då blir det en ensamhet på ett annat sätt.

förövrigt råkade jag stänga av mitt alarm imorse.. jättesmart. tänkte läsa igenom lite papper och ringa max osv.
nu är det dax för skolan och vi ska göra vår första studieuppgift i gruppen! spännande och se vad det kan vara :)

pluggpaus

gick en sväng till skolan idag, men kunde verkligen inte koncentrera mig så gick hem igen efter någon timme och nu har jag lite paus. läste något som heter "att förstå vårdvetenskap" som från en början var väldigt svårt för alla nya ord. jag använder inte den sortens svenska om vi säger så. kontextualiseras, någon?? haha jag vet på ett ungefär nu men ja ni förstår vad jag menar. men nu har jag läst mina sidor och ska dra igång nästa projekt :p
nu ska jag vara nördig och dela med mig av en del i texten som jag tyckte var superbra


"om livet saknar mening har hälsan ingen betydelse"



godmorgon från karlskrona!

uppe med tuppen idag. hah eller ej men nästan. nu har jag ätit frulle och gjort matlåda! så ekonomiskt och ansvarsfullt ;)

för en timme sedan kanske :)

hej mina vänner

nu har jag slängt i mig lite mat och ska gå bort mot malin, vi ska promenixa. behövs. göra av med lite energi =)
tar med mig kameran så får vi se om det blir lite bilder. här är otroligt vacket, har ni hört det förrut? ;)

en vecka

nu är det nästan exakt en vecka sedan jag kom hit.. 20 minuter till så.. berättade jag att det var snöstorm när vi körde upp? pappa körde som en idiot men jag sov gott hela resan upp..
igårkväll promenerade jag bort till malin (som bor kanske fem minuter härifrån) och tittade på film och snackade skit.
jag trivs verkligen här. det är nog det som gör att skolan kommer att gå bra. hade jag inte trivts här hade jag inte kunnat koncentrera mig på skolan. men detta känns bra! hoppas att det fortsätter så :)

på fredag kommer jag iaf hem, måste hämta lite saker och så. fest då eller???

om en timme ska jag gå till skolan. det är sjukt fint väder idag och det är otroligt vackert. folk går på isen. hade gått mycket snabbare men just havet mellan skolan och långö är lite mer strömt och djupare så där är isen lite tunnare. men det ser riktigt fräckt ut när folk går, åker skidor och liknande på isarna mellan öarna!

hej mina små fisar

nu har jag strax gjort min första helg i karlskrona och jag lever ;)
igårkväll blev det film, skönt.
idag har varit en riktig pilla dag. betalat min HYRA, beställt böcker för 4500 ungefär. hahah helt skadat.
sen satte kim mig att börja städa och ja ska jag ta tag i något ska det göras ordentligt. så jag skurade ugnen och drog ut spisen så nu är här fint!
sen handlade vi söndagsmiddag och det blev tacos, riktigt gott.
tänkte strax kila iväg till en i min klass :) imorgon börjar skolan på riktigt, spännande men det kommer att bli tufft! men det klarar väl jag??? har jag klarat detta stora steget att flytta ska jag väl klara det med??

lördag i karlskrona

igår vart jag ute för första gången i kalrskrona. intressant =) började med en förfest hos en av kims jobbekompisar. för att "slippa" vara ensam tjej eller hur man ska kalla det var två tjejer från klassen med, johanna&malin. men det var riktigt trevligt och sen var vi på ett ställe som heter nivå, kan liknas med tempel fast lite mindre.

idag har vi käkat lite på stan och sedan fått en liten rundvandring på kims jobb. intressant. basen är sjukt stor och kan jämföras som en hel liten stad. eller typ som ja hela laröd kanske. så det är sjukt stort.
ikväll blir det bara slappe för mig, behöver det!

hemma

känns konstigt att skriva hemma :P haha. jaja hemma där jag är nu iaf.
kort skoldag, lite fix i biblioteket bara sen satt vi mest och kollade kruslitteratur. 4360 går det ungefär på. skojskoj! hahaha. men det som är bra med vårt program är att vi kommer använda väldigt många av böckerna under hela skoltiden och även när vi vill läsa vidare.
pillade vi lite med vår facebookgrupp. neerds,
jag följde med johanna till stan och hon visade mig systemet och lite så. mkt viktigt. blev lunch på waynes, fetaost&spenatpaj. riktigt gott och det var jag värd. sen promenerade jag hem till långö. hör ni. jag promenerar öven till skolan! synd att man inte kan gå på isen då hade det väl tagit tio min, nu tar det kanske 20- 25..

nu ska jag diska, fixa lite papper och se om jag fått csn för jag är sååå fattig. sen ikväll ska jag följa med kim och träffa ngr av hans vänner, kommer att bli spännande =) tar med mig två tjejer från klassen så att jag slipper vara ensam tjej haha. blir säkert bra

ni som undrar

hur jag ser ut i brunt kan få en liten bild. dock ser jag ut som en kines för ljuset är helt knepigt = helt gul



vilket betyder att håret inte heller har den gula tonen:P

forever young

ett problem jag har är att unna mig saker. jag har svårt att unna mig själv att vara lycklig. jag borde vara såååå överlycklig, jag har kommit in på det programmet jag velat hur länge somhelst! men jag går med en orosklump som jag vill bli av med. att flytta kommer nog vara det bästa jag gjort. att leva som student kommer bli SKOJ! såå jag rekommenderar er som funderar på att flytta och studera, GÖR DET!! säger jag efter fyra dagar. haha. plugget kommer bli aaaastufft, men min klass verkar helt underbar. nu är mininollningen snart slut, nu på em spelade vi fia med knuff (nordens största) riktigt fräckt. fast med våra egna regler. haha. vi är 70 stycken i vår klass ungefär. och det är faktiskt otroligt många som är med.
nu ska jag laga lite tortellini, sen kommer johanna och hämtar mig vid 21 så blir det en sväng till kåren. men det blir LUNGT ikväll hahah

men som sagt, jag måste unna mig detta! jag är värd det!!

torsdag

och nu ska jag strax gå till skolan. undrar var den har att erbjuda idag =) vill bara bli av den nervösa känslan jag har hela tiden =(
ikväll är det mininollningn igen, men den donken vi drack från sist gör så att jag iiiinte är sugen på alkohol haha.

idag tänker vi lite extra på issa som ska se om vilda har några valpar =)

så var man ensam igen

vad ska man då göra?? ta en lång dusch och se ph?? somnade sist :P haha. så här mkt har jag inte bloggat på länge =)
men en dusch var det jaaaa...,

usch

nu känner jag mig lite ensam. eller mycket. och sitter och lyssnar på destinys childs emotions vilket inte är särskilt peppande. haha.
handlade en liten sån paj att värma i micron. seriöst, kan man skicka matpaket på posten?? vet ni vad jag handlade idag? bananer, avokado, tomat, äpplen och två paket tortellini som man kan ha med sig som matlåda. vet inte ens vad jag skulle handla till ikväll. askass är jag

nu vill jag ha sällskap

utsikt

 

lite kallt och snöigt. men så ser det ut =)


fritid

nu har jag lite tid över. har beställt en bok, sorterat papper, registrerat mig (tror jag???), impregnerat skor! (det hade bell gillat;) hahaha.
mååååste handla mat. kylen består av typ smör, ost, ketchup, öl. clementiner. jag är på något slags fatcamp känns det som och kommer nog gå ner en del haha. nä får nog dra mig till ica såhär kan jag inte leva :P
fast först ska jag mysa och njuta av ngr ph avsnitt, det förtjänar jag!!!

nu ska ni få en update!

kommer att bli långt, men läs om ni vill.

dag 1: körde mamma&pappa mig upp, vi hämtade nycklar oh jag fick lägga mina väskor hos kim.
vi lunchade lite, jag fick knappt ner en bit. trodde jag skulle kräkas på restaurangen så nervös jag vart!
kl 13 var det upprop och ni skulle sett mig. det var som en annan person. jag fick kliva ur mitt blyga skal och jag gick fram till rätt många. duktiga sara! det var lite snack av rektorn osv.
mina föräldrar var kvar så vi tog en fika efteråt och jag kände att denna dagen var mkt bättre än vad jag trodde. sen åkte jag "hem" och pappa&mamma körde.

dag 2: vad jag fortf. nervös. att hitta till skolan själv, veta vilken buss och så. men jag hittade. klickade rätt snabbt med tre andra tjejer, michelle, issa&johanna. men alla är så öppna och trevliga! folk kom från lite olika ställen och snackade och även en präst kom och pratade lite. riktigt bra var han. pratade om att man måste våga spela rollspel och bjuda lite på sig själv. sååå.. det känns lite som man gör det nu, speciellt jag som helst observerar. men jag tycker det går bra., vid 16 började vår mininollning. det är bara vi ssk som börjar nu på våren så det är trevligt. lite lekar. nästan hela klassen var med så det var trevligt! det är så många nya spännande människor man vill lära känna. sen vid 18 var det hem snabbt, duscha, byta om och sen iväg till förfesten på ett av studenthemmen. haha det är sjukt skoj att vara nolla. hahahaha. vad de hittar på med oss asså =) hade kunnat skriva hur mkt som helst.
vi gick till kåren där vi träffade andra studenter men det var mest ssk och alla som hade hand om nollningen. riktigt skoj!

dag 3: så är vi inne på dag 3 idag. känns ibland som om jag varit här i en vecka pga allt som händer. men hade en kort dag med lite snack igen och genomgång av its learning osv. nu är jag hemma och ska ha lite egentid haha. måste beställa lite och kolla så att jag är registrerad på alla kurser osv. inget snack om att det kommer bli tufft, men jag tror (vill inte säga för mkt för då brukar det bli motsatsen för mig) att jag kommer att gilla detta.

visst, ibland känner jag även att det skulle vara skönt med något eget. men det är såååå skönt att veta att kim kommer hem om några timmar, någon att snacka av sig med. kommer att kännas tomt när jag väl flyttar härifrån. ni får ursäkta mina underbara vänner om jag inte hinner snacka så mkt eller inte hör av mig så mycket, men det är SÅÅÅÅ mkt  nu. och jag måste verkligen ta tag i allt och förändra mig. här tar jag en dag i taget, en bit i taget. det är inte mig. vill gärna ha allt planerat. men det kommer nog om ett tag. men man växer såååå som människa och som sagt, hittills trivs jag super! här är också så otroligt vackert. ska ta kort från min utsikt från lägenheten, så fint. och skolan ligger precis vid havet och det kommer nog vara sååååå fint till våren!




onsdag

lite mat + 25 kr för en somersby = en bakfull sara.
mininollning igår och ja det slutade med att jag idag har en huvudvärk som kan kallas duga :P
men får väl förhoppningsvis sluta kl 11 så då ska jag hem och gosa.
fast först får jag nog handla lite mat annars kommer jag att se ut som ett skelett :P

skola var det ja =)

kommer en update

det händer en massa massa just nu och bloggen är typ prio 0. likadant internet överhuvudtaget.
men imorgon verkar det som att jag slutar tidigt så då kan jag ge er en update ;)

meeen. jag lever och har det bra iaf
tack för alla söta sms och samtal! även om jag inte hinner svara. blir tokig på mig själv:P

one day left...

vaknade tidigt imorse.. kallt som attans i mitt rum. ahha runt 15 grader ungefär. nog för att jag tycker om när det är lite svalare men detta var väl i att ta i :P
men lika bra var väl det. men när jag kommer ner i köket efter en lååååång dusch är jag först! haha. jaja.
får nog ta en åksjukepilla. det är rätt blåsigt på havet idag!



imorgon kl 13 hoppas jag att alla ni som bryr er om mig håller tummarna extra hårt och skänker en tanke! vilka krav jag har ;)

måste man ha rubrik?

vet aldrig vad jag ska skriva.
idag har vi varit på ett känt danskt konstmuseum. konst är jag väl inte superintresserad av men det kan vara rätt mysigt. efter det körde vi till en annan liten "stad" och hade ölprovnining. haha. hade föredragit vin ;)

det känns som om jag är på ett språkläger eller något, här växlas det vilt mellan danska (då min ena morbrors fru är dansk, hennes dotter är dansk och de bor i danmark) tyska (en kusin till mamma är här, mormor och morfar snackar tyska) engelska (för att de flesta ska förstå) och svenska såklart. konstigt nog fattar jag det mesta av tyskan också, men snackar inte gärna. haha. eller ingenting.

nu blir det middag!

update från bornholm

nu är vi här http://www.hotel-du-nord.dk riktigt mysigt är det. älskar detta huset eller vad man ska kalla det. upplagt på tre plan, inredningen är mysig och atomsfären är underbar.
kom hit sent igår iochmed att båten var försenad. men det visste vi sen tidigare så det var ingen väntan. men när vi kom fram var det ostbricka och små goda korvar och riktigt gott rödvin. jag som inte ens är så glad i det.
sen somnade jag gott i mitt söta lilla rum som min lilla "plast"kusin valt åt mig. det som är så härligt med denna helgen är att det är verkligen som balsam för själen. jag kan verkligen inte packa så det är bara att koppla bort det, njuta, äta gott och mysa.
det jag saknar nu är mina närmaste vänner =(

sista dagen

på worki worki idag. eller kommer säkert mer till sommaren, men ändå. riktigt tungt.

men nu är jag hemma, vi har ätit lite middag och mormor, morfar&morbror är här.
nu är min garderob riktigt tom. först en väska till bornholm sen till karlskrona.
har även packat in ett mkt fint paket till min nya rooomie. haha. tror att han kommer bli glad =)

näääää. men om man skulle bege sig. eller förbereda lite mer inför måndag.
hörs later ;)

mascara eller ikke mascara?

det är frågan. var otroligt trött igår, hade inte ätit och klockan var mycket så då smög sig några tårar fram. får se vad som sker idag. jag har nog inte fattat det än. att jag bla ska vara ifrån anna som jag träffat nästan varje dag nu i några månader kommer vara tungt. jag tycker inte om att vara ensam. även om man inte träffar alla sina vänner nu, så kommer det kännas att man är långt ifrån varandra.



denna låten beskriver mig exakt

såhär känner jag precis. och den låten är suuuuperbra. allt stämmer in så bra. hade kunnat tattuera in vissa delar av texten för att den är så bra.

Someone once told me that you have to choose
What you win or lose
You can't have everything
Don't cha take chances
Might feel the pain
Don't cha love in vain
Cause love won't set you free
I could stand by the side
And watch this life pass me by
So unhappy
But safe as could be

Chorus:
So what if it hurts me?
So what if i break down?
So what if this world just throws me off the edge
My feet run out of ground
I gotta find my place
I wanna hear my sound.
Don't care about all the pain in front of me
Cause i'm just trying to be happy, yeah
Just wanna be happy, yeah

Verse 2:
Holding on tightly
Just can't let it go
Just trying to play my role
Slowly disappear, ohh
All these days i feel like they're the same
Just different faces, different names
Get me outta here
I can't stand by your side, ohh no
Watch this life pass me by, pass me by

Chorus:
So what if it hurts me?
So what if i break down?
So what if this world just throws me off the edge
My feet run out of ground
I gotta find my place
I wanna hear my sound
Don't care about all the pain in front of me
Cause i'm just trying to be happy, ohh, happy, ohh

Bridge:
So and it's just that i can't see
The kind of stranger on this road
But don't say victim
Don't say anything

Chorus:
So what if it hurts me?
So what if i break down?
So what if this world just throws me off the edge
My feet run out of ground
I gotta find my place
I wanna hear my sound
Don't care about all the pain in front of me




nytt år, ny stad, ny hårfärg

jag har nog fått en propp eller ngt. (peppar peppar ta i trä). jag vet inte vad det är med mig. ska byta liv helt. och till det har jag bytat hårfärg och är numera brunett. men det känns som om det är min riktiga. får se om jag tar ett kort ;)

nu är jag hemma. och kan använda min dator normalt. min batterisladd eller vad man kallar det för dog igår. av någon anledning. så snälla pappa var och bytte den och kom även hem med en datorväska som jag ville ha!

näää... packa resten kanske??

säger ni deeee

får ett horoskop till min mejl varje dag

Skytten 22. november - 20. december
Du kan inte hinna allt. Det är det första, viktiga erkännandet. Om du vill allt, gör du knappast något av det särskilt bra.



såhär har mitt horoskop sett ut de senaste dagarna, i city, metro ja.

nu blir det frisördags! brunett??

nu får jag ledigt

nu har jag pillat klart för ikväll, tycker jag.
ska tvätta av sminket, lägga in en maskin tvätt till och unna mig ngr avsnitt paradisehotell.
det förtjänar jag!

sara på maxi

okej. har varit en sväng på maxi. illa
försökte verkligen att tänka på en student, handla billigt.
men det gick sådär, tyckte färgen på tandborsten var roligare än priset. och en aquafresh superwhite lät mkt bättre än ngn euroshopper. jag vill ju inte ha någon "töndkrom" haha. nog bara bell som förstår. men jag köpte faktiskt en stor tub, det var billigare!

sen när jag skulle gå ut ur maxi ska vi inte snacka om. använde självscanning så jag la ju allt i en påse. bara det att jag tog inte ur påsen ut korgen utan promenerade nöjt ut från maxi med den. jaja. kom på mig halva vägen till bilen..

och nu har jag adressändrat! puuuhh. detta sker verkligen

peppar peppar ta i trä

men dte tog inte så farligt lång tid att packa. tog en låda i taget och slängde med det jag kudne tänkas vilja ha där. jag är inte klar, men ja. en del måste tvättas då det inta används på ett tag (använder bara leggings och gosetröjor haha). men det får mamma faktiskt ta :P hennes sista tvätt. sa det igår till mina föräldrar att kommer det inte kännas konstigt? ingen som lägger sina saker överallt. ingen som alltid skriker och är sur över för att hon inte hittar sina saker :P
jag tror nog att de kommer sakna mig ;) iaf lite =)

usch så tidigt!

och det är äckligt mörkt ute..
men hantverkare börjar tydligen jobba tidigt och jag vill inte bli väckt av deras borrande och pillande. då går jag hellre upp tidigare.
nu ska håret plattas, sen ska jag slänga ner lite kläder i en väska. jag har en plan, att ha en resväska där jag slänger ner ALLA kläder jag vill ha, sen får jag inte använda dem! kommer sluta i att jag inte har några kläder alls och får gå i samma i tre dagar :P fräääsht haha

btw, är det bara jag som missat denna låten? jag gillar den super mycket. meeen. vad heter orginallåten?? jag kommer inte på det.


ledig tid

nu kl 22.32 har jag faktiskt lite ledig tid. eller egentligen inte, har fortf en miljooooon saker att ordna med. men ooorkar helt seriöst inte stressa mer. kommer få magsår på riktigt.
* lägenheten är klar, ska bara skrivas på
* har boende de första 14 dagarna, vilket också betyder att jag slipper vara ensam!
skönt att komma hem till någon.
* csn är sökt
* jag har varit på banken och ordnat så att pengarna kommer in på rätt konto

sen har jag tagit mig en tur till solarieöarna. haha. roligt ord det dära =)
nu ska jag duscha och sedan sova med gott samvete. har mejlat skolan också om mina frågor.
detta känns sjukt, men jag längtar så till skolan. efter att lära lära lära. detta brinner jag verkligen för och jag tror det kommer att gå toppen. det ända jag är nervös för är tentorna, hemtentorna, redovisningarna hahaha ja allt. hundra år sedan man gick i skolan. mend et fixar jag VÄL? =)

mår mkt bättre

som helle kommenterade, jag behövde nog sömn.
ja mig vid 22, upp snabbt vid 7 och bytade säng och vaknade halv nio igen. hade gärna sovit mer men får ta det som det kommer;D
nu har jag fixat och trixat med bla vårdcentralen. behöver få ut lite mediciner och de är tyvärr inte billiga direkt. precis vad jag behöver nu!!! men hellre det än att gå och hosta, faktikst.
nu ska jag ner till banken och se till så att csn sätter in pengarna på rätt konto.
så var vi ännu en bit på vägen, om de nu inte krånglar. härligt!

tårarna rinner

till paradise hotell :P för det var ju sååå fint när kristoffer gav anneli klockan! hhaha urgullig. hohooh så rolig jag är ;) och jag vet att det var ett gammalt avsnitt men ja. superbra ändå!

självklart

börjar jag att bli sjuk igen. för det är ju faktiskt inte ens en månad sedan jag var det sist, så kroppen tycker nog det är dax igen. vad är det för fel på mig??
idag har jag egentligen en del att fixa, måste börja plocka fram vad jag ska ha med mig för kläder till karlskrona. är på bornholm hela helgen så hinner inte det då. kommer sluta med att jag paniktvättar söndagkväll..
just nu känns det mer som om jag ska på charter än börja skolan. kanske för att jag inte ska ha med mig några "bogrejer" än, utan bara kläder, smink och så. haha fan vad ytlig man lät där.

idag kom kontraktet från akelius också. otroligt skönt. så nu ska pappa bara hjälpa mig att läsa igenom det och så är jag HYRESGÄST. men får ju inte flytta in förrens den 1/2. men lika bra, har typ inga pengar kvar. och får lön den 1a från tower så då kan man inhandla lite mer. rätt skönt att slippa tänka på det. och det ska bli trevligt med sällskap de första dagarna =)

ett ton stenar

har släppts från mina axlar. jag har blivit godkänd av csn, det sista ska fixas med akelius imorgon så de inte tabbar sig och framförallt, jag har någonstans att bo de första 10-12 dagarna. och jag slipper vandrarhem!! det ni..
en reeedig kvinna är jag haha

update

sitter på två datorer nu. onördigt. tangentbordet knasar sig på den gamla men där är all musik så jags kriver på den andra. det bästa med denna nya måste vara webcamen. har lovat anna en privat guidning i min (??) nya lägenhet sen. haha =) och genom karlskrona haha.

nu ska jag ta min väska och sen ska mamma skjutsa mig till anna. mysseeepys i köpenhamn. eller vem försöker jag lura?? massa fest!!!


allt går så snabbt

med mina nya dator. här finns inte ett ena onödigt program. så skönt.allt går så snabbt. ska försöka hålla den såhär bra också haha.

gått och blivit förkyld igen, hoppas inte det är towersjukan då båda mina chefer varit riktigt dåliga.
ikväll ska vi på "julefrukost" i köpenhamn, kan bli mycket spännande..

har dock lite saker som måste fixas idag.. vad vuxen man blir helt plötsligt. jag pratade om detta med min faster och vi kom båda fram till att detta kommer nog att stärka mig något otroligt. det som inte dödare en.... oavsett vad har jag nog världens mest underbara familj, inte bara mamma&pappa utan alla runt omkring. kusiner till pappa och blabla. alla ställer upp och försöker hjälpa mig. är så otroligt glad att jag har dem! vet inte vad jag hade gjort utan de.. deras stöd är otroligt. sen att mamma,pappa &karl orkar med mig när mitt humör sviker och jag blir lite labil, det är ett under i sig det med.

nu är det dags för lite frulle, måste ha lite mat i magen.

manshänder

jag har fått en mans händer i kuppen med att börja på högskola. naglarna är av. och det ser för jävligt ut. kalla det vad ni vill, manshänder, lebbnaglar. det är så fruktansvärt okvinnligt tycker jag.hahaha. dåligt yrke jag siktat in mig på.

jaha

igår bestämde sig mamma&pappa att vi skulle göra något som jag tycker är roligt. eller roligare. så vi åkte ut och kollade lite datorer och det blev en laptop. mycket behövligt oavsett vad som händer. sen blev det en sväng på ikea som jag brukar tycka är riktigt roligt, men det är inte lika skoj när man inte vet vart man ska bo eller hur man kommer att bo. men det blev iaf lite tallrikar, svarta coola sådana. bestick, lite glas. en kastrull, stekjärn.. och såklart, det viktigate!!! vinskruv! man vet aldrig om det är skruvkork!

inte okej

jag är inte okej. jag mår så fruktansvärt dåligt så det går inte att beskriva. och kommentera nu inte med att varför delar du med dig det så att alla kan få veta? för att det känns bättre för mig, så att folk kan förstå utan att jag ska behöva dra samma historia om och om igen. jag är så jäkla spänd och det känns som att kommer det en sak till så exploderar jag. igår blev jag så stressad och upprörd så jag fick inte ens sitta vid datorn. och jag orkar inte gå till jobbet idag. jag vill ligga i min säng, andas och sluta att stressa. jag pallar inte gå på båten och le. jag orkar inte alla kunde som jag måste vara trevlig mot när jag egentligen inte alls är glad.
jag vill så gärna studera, men det finns så mycket probloem framför som gör att jag knappt tycker att det känns skoj längre. vilket är skitjobbigt. för detta är min dröm. ser ni? dröm. jag har drömt att få arbeta med sjuka barn sedan jag var 4. jag gav upp drömmer för jag trodde aldrig att jag skulle komma in. men nu har jag kommit in och jag vet inte ens vad jag tycker längre. jag är nervös för att tänk så passar jag inte alls som det? jag är nervös för alla tusen hinder som står på vägen framför mig. som sagt, jag orkar inte mer. jag är helt slut, fysiskt och psykiskt. jag försöker verkligen att tänka possitivt men när man försökt logga in på csn i 45 min efter en lång arbetsdag och klockan tickar är man något stressad. önskar att jag kunde anställa någon som fixade allt detta till mig.
så.. jag orkar inte mer

godmorgon mina vänner

har för en gångs skull sovit en hel natt. känns skönt. kan säkert också bero på min träning igår haha. vilken träningsvärk i (??!) rumpan. haha.

har precis ätit frulle med mina föräldrar och läst min morgontidning (alla bloggar:P)

nu är det iväg till jobbet!

girl i wanna party

jag vill dricka en flaska vin nu, på med klackarna och shaka bort mina probs.
har sökt 93243089743784 lägenheter/rum. har tillochmed sökt att bli inneboende! det ni ;) hur vuxen är man inte påväg att bli då om man vågar det? hahaha kanske inte som min nya vän 45+ men ett steg ;)

i found heaven on earth

det går inte en sekund utan att jag tänker OCH drömmer om allt som komma ska. skitjobbigt. kan ingen bara dra tag i mig och prata ut om SITT liv. känns som om jag är en egoistisk bitch. jag orkar inte mer. är så fruktansvärt nerövs, kan inte sova ordentligt heller. hela huvudet känns poooff.

nu ska jag få i mig en god hemmagjord måltid. och inte nuggets som mina tre sista måltider bestått av (shyy:P)
sen ska det mejlas, eventuellt ringas (om jag vågar) och se till så att jag får en jävla lägenhet. registrera mig som student och skriva listor.

kul att jag har en tid bokad till frisören veckan som jag åker upp.. och hon har semester nu så kan inte ens omboka. och alla är ju lediga i sverige imorgon så kan inte ringa någon annan heller. panik! hahah.

dagens citat!

haha måste bara dela med mig

nyårets absolut roligaste fyllesms (vill poängtera att det INTE skickades från mig!): "im so 2008 and your so 2010". detta skickades i största allvar och miss x kände sig sååå cool. haha not so cool några timmar senare. när ska alkolås införas på mobilen?

haha asså när vi fick reda på detta höll jag på att kissa på mig. man måste varit med

gårdagens händelse: jag och vän x (som helt plötsligt blivit 25 år äldre på 5 dagar)
sara: vad tänker du på?
vän x tittar upp från sin nya favorit tidning femina, hmar och säger: jag funderar på vad jag ska äta imorgon..
vän x: tror att jag ska äta senapssill på rågbrödsmacka.

haha samma här. skrattade så att jag nästan grät

dagens citat: "jag är täppt i näsan, jag hör inte vad du säger"

haha kanske också en sådan sak som man måste varit med om för att uppskatta :P

i'm just trying to be happy

okej. nu är jag sminkad och klar i god tid. vad som sker ikväll vet jag inte än.. bara att vi ska till tivoli för att köpa tivolipass mycket billigt ;) haha lönt. men jag ska komma hem på helgerna =)

tur att man har ett litet förråd med diverse dricka! den som spar han har!

på nyår. rätt sent. haha kaffe och baileys med mer baileys än kaffe:P

myspromenad

jag kommer att frysa om fötterna och löka på överkroppen. great... haha. jaja.
förlåt att jag tjatar men jag är så jäkla nervös så det får ni ta. mamma sa innan ja när börjar du den 18e? så vi kan hjälpa dig och köra upp osv. så klämmer jag ur mig att ja men annars tar jag ju bara tåget. ELLER ej. hahah vad fick jag det ifrån? hade helst haft någon som kunde hålla mig i handen genom hela dagen. bell??? =) hahahaha

2 januari 2010

dagarna går fort. kan bero på att jag sov halva dagen igår också. haha =) vaknade vid 13 och somnade igen vid 21. så jag har sovit länge, men inte speciellt gott för det. hundra tankar. helle kommenterade att jag kunde pendla, om det vore så väl! karlskrona ligger lite mer än 2 timmar härifrån, med bil. tre med tåg typ.. men det ordnar väl sig.

ska iaf äta lite frulle, klä mig och plocka undan. kan inte koncentrera mig till att hitta något om det ser ut såhär (dålig ursäkt men det är sant). tanken är också att jag ska träffa elin lite senare. hur jag nu ska få ihop allt det ;)
får väl börja med punkt ett, frukost.

2010

nytt år. nu ska en massa ske. under kvällen igår bestämde jag mig, jag ska bli student!!! haha. om jag får en lägenhet vill säga. och jag ser faktiskt fram emot det nu. lite iaf. varannan sekund. är sjuuukt nervös men det hör väl till?? kommer jag att få nya vänner?? är detta rätt yrke för mig?? är högskolan ens något för mig??

sååå. lite nyårslöften har jag faktiskt skaffa mig

* att ge utbildningen en chans
* våga stå på mig. ingen ska få tycka och tänka åt mig. börja fokusera på vad jag vill
* bli mer ekonomisk!! haha. hur ska jag få min ekonomi som student att gå ihop? återstå att se

och lite sånt annat smått och gott.


hade för övrigt en heeeelt fantastisk nyår. kunde inte blivit bättre :)

RSS 2.0