semeeeester

har jag nu. och imorgon åker jag. känns otroligt härligt. min första betalda semester!! hihi

i fredes mötte jag upp diana och så fixade vi det sista inför resan. åkte och handlade mat på maxi och åt med mina parents... sen hade vi lite förfest för oss själva för att fira att vi åker snart =) åkte int ill stan, mötte upp lite scandlinesare och hann med både stinsen och hampan. helt dött ute, om man jämför med annars??sen blev det en sväng på tivoli också, och som vanligt har vi alltid kul när vi är ute =)
men vid 2 tog jag bussen hem eftersom jobb väntade mig på lördagen och jag mådde INTE bra om man säger så. gjorde ju det inte bättre att vi hade en sjuk försäljning de timmarna jag jobbade..

så var jag hos carro igår som fyllde 20. trevligt och gott. tacos! me likeee..

och nu ska jag snart åka till didi.. ska bara lägga in de sista låtarna sen är vi off...

om man vore

5 år igen. där det största funderingen var vem man skulle leka med. tänk att gå i förskolan igen. gud så längesen. så enkelt allt var. säger man nu, men jag tror och vad jag kommer ihåg så hade man väl problem då med. men inte som nu.
5 åringen i mig är väldigt sugen på jordgubbssaft. riktigt jordgubbssaft och inte någon funlight skit.
   får väl gå och se om jag hittar någon =)


"varför kör inte du sveriges säkraste bil?"
"nääee, vi bor på en ort där alla känner alla...."

så dålig...

4 dagar kvar

till semesteeeer. så himla skönt ska det bli! 2 veckor med massa bus hoppas jag på iaf.
igår var jag hos frisören och är hittils rätt nöjd. lite mer lagom blondt, inte sådär tokblondt som jag brukar ha det utan nu är där inslag av mitt mörka med.

Nu ska jag sitta och ladda ner lite låtar till didi, och i em blir det ridning. kanske hinner en supersnabbsväng inom stan också och köpa presse... hmms..

tränings sugen

är jag nu. kliar i kroppen. vill bara iväg och träna och få min älskade kropp tillbaka, haha eller nått i den stilen =) nä men kanske gå ner några av mina maxkilon (jag har inga sambokilon utan maxkilon)..

    jag menar, hur snygg kropp har inte hon?

men det är inte lönt, inte nu innan semestern. med så mycket alkohol vi kommer få i oss kommer jag väl ligga flera veckor back i träningen.

idag eller ikväll har jag varit och jobbat, lungt och stillsamt. fått beröm över att jag varit "gav en såå oroligt bra service" *skrytskryt* och ett ragg. haha. allt kan hända på max

stress innan semester?

har tusen saker att ordna, ben ska vaxas, födelsepresenter ska inhandlas, solkräm ska inhandlas, håret ska klippas&färgas, ridningen ska uträttas, tvätten ska strykas, musiken ska fixas, allt ska packas. fy. hatar när man har tusen saker att göra. och ett jobb som hindrar en att göra det i sin egen takt. vill bara ta det lungt, myspacka, stryka lungt slippa stressa. men endå sitter jag här haha.

så nu, åter till verkigheten.

feber på g?

känner mig helt, seg slö och low. hoppas INTE att det är feber på g, men när näsan rinner och med massa nysningar tror jag nästan det. frågan är, när ska jag hinna vila? hinner absolut inte bli sjukt nu, har en massa som ska fixas..
som idag, jobb och nu iväg på bio. suck. får sova när jag kommer hem direkt så jag sover ute lite..


kuuuul


mvh gnällfian

störrrigt.

idag efter jobb hade jag tänkt fixa lite ärende och sånt trams, men nej då har sara glömt sin plånbok hos zsollan så då går det ju inte alls. tur att jag inte blev stannad av en polis eller nått på vägen. no körkort.
meeen får väl göra det bästa av situationen. hem direkt efter jobb och göra sig fräsh till bian..


vad ska ni göra idag?


stillat mitt shoppingbegär

idag har anna&jag varit på väla och shoppat lite.. bla fem nya böcker haha onördigt. som anna sa "hej jag går inte i skolan men jag vill läsa endå". det blev "läppstiftsdjungeln" "jenna jameson" "babbeldrottningen" "perfekta hemmafruar" och "pappas flickor". får se vilka som få hänga med till napa. om man ens orkar att läsa?? hmm.. sen blev det lite produkter på hm och apoteket. ett basiclinne från cubus och lite småttochgott från gina bla en klänning och en topp och sen en surprise till didilicious. =) så jag kan inte skriva det här ;)
sen blev det efter lite dramatik middag på bk ist för tacohouse.. haha.

kan länka lite bilder från kräftskivan. dock ej så många vackra men vad gör det =)

   snyggeanna     egome..     happyboys

  ännu flera snyggisar.    älskar denna bilden!   de orangekräftorna är mina och issas "super jumbo kräftor" bullshit eller vad. skit dåliga köp aldrig dem! Ullmos egna.

  lite shottar..  tequila är väl aldrig fel??...

Pop the champagne

ja nu är det fredagkväll. veckan går så himla fort. imorgon är det en vecka sedan det var full ös vid den här tiden. sjukt rolig kväll, och jag lovar. ska visa lite bilder så fort jag får sladden av didilicious. =)
jobbat idag och timmarna gick snabbt, kom en buss m tyskar alltid trevligt. förvirrade var dem iaf.. men det klarade vi galant =)
efter jobbet mötte jag upp becka och det blev en snabbfika och lite h&m'stittande. måste ta mig tid i veckan och shoppa lite.. kanske på måndag?? hmm.. någon som är sugen??

nu ligger jag i sängen efter en sjukt god middag (svenska kräfter till förrätt och fiskspätt och hemmagjord glass) och ser på playa del sol.. fattar inte hur den serien kunde få så dålig kritik, den är ju asbra!

 & steffen är ju så rolig. eller alla är ju det =) på sitt sätt.

muuums

är sjukt hungrig nu och till förrätt idag ska vi äta något som jag verkligen älskar. grillade scampi. muuums. i cypern ska jag äta en massa fisk/skaldjur och goda sallader. cant wait. riktig medelhavsmat iaf =) jag hade velat vara där i två veckor, men man kan ju inte få allt!
 muums!

idag på ridningen började vi lite lungt efter deras bete. och liberty har fått hemska skav så fick rida barbacka. fy för vad jag har ont på min f.....e haha men det är väl bara att blunda och tänka på något annat??

mitt paradis

om 11 dagar beställer jag och diana från  & lägger oss ...


VAD GÖR DU?
fy vad jag längtar, helt sjukt mycket! måste bara fixa med de sista detaljerna...

idag står ridning på schemat och inte så mkt mer, skönt. att bara kunna slappa =)

usch så seg

jag känner mig idag. så otroligt lowfeelings haha eller nått.
imorgon är den stora premiären, eller vad man ska säga. ridningen börjar igen och jag tror inte att jag kommer må bra på fredag. hej träningsverk. synd bara att busstiderna suger så jag får vänta otroligt länge före, och efter. hoppas att man kan låna bilen eller att någon känner för att hämta mig..

hur mysig ser inte den bilden ut?

nehe.. snart ska jag jobba (det var väl ett evigt tjat om det) men vill bara lägga mig i sängen igen. har nog sovit för länge igen och allt är didis fel hihi

jag vet att jag är tråkig

jag är dålig på att uppdatera. men det är bara för att det händer en massa spännande saker i mitt liv så jag hinner inte blogga =) eller något sådant i den stilen haha..

nu ska jag städa lite, duscha och sen är det back to work

Har do en pojkvan till salo?

ingen som fattar och ingen som behöver göra det heller ;)


I lördes var det full rulle hela dagen/natten men trevligt hade jag. gottis med kräftor och mysigt sällskap och ja alla var laddade så det var kul =) efter en förfest/middag hos mig tog vi bussen till tivvan där vi fortsatte att ha riktigt kul (enligt mig).. bilder kommer upp, när jag får tillbaka min kamera sladd=)

Har egentligen tusen saker att ordna till vår resa. Men har iaf fixat två av dem. En ny resväska har inhandlats och sandaler. nu måste jag bara ringa frisören och kolla med banken och tusen andra saker? jaja.

igår var det jobb och det gick riktigt bra och var riktigt kul. får se hur det blir ikväll. fyför asså ser inte fram emot denna kvällen.

malmöfestivalen a la Tiffany Persson

fast en danmarksresa.

1. Mitt kort fungerade inte.
2. vilket resulteradei att jag inte fick köpa den sjukligt snygga CKväskan
3. Bottnen sprack på min ena spritflaska. 100 dkr i sjön (bokstavligt eller vad säger du bell? iaf nästa, på båten...)

SÅ FÖR ATT SAMMANFATTA DET HAR DET VARIT MIN BÄSTA DANMARKSVISTELSE!! haha


egentligen har jag inte alls tid att sitta här, måste köra till maxi och handla det sista tills imorgon (eftersom jag jobbar imorgon och kommer få stressa som in i)

så en liten to do lista.. (som alla andra verkar ha)

* handla på maxi
* fixa låtarna så jag kan göra en skiva (alla får gärna ta med sig vars en så blir det en bra blandning)
* be till gud om bra väder
* ta fram kläder tills imorgon (inte ens det hinner jag imorgon)
* be till gud en gång till
* ta fram allt annat och ordna med det
* sova

så ser min fredagkväll ut, spännande va?

Disturbia

detta inlägget dedikerar jag till kära didi som aldrig hade hört låten. man lär sig något nytt varje dag.
idag har jag gått en sväng med elin på stan och vi var på vägledningshuset och frågade lite. så det blir väl ett högskoleprov nu till hösten som det ser ut nu. sen blev det en sväng på hm och en ny bikini blev det. kommer bli sjukt snygg till min bruna bränna (läs, som jag kommer att få). ett sexigt nattlinne som förhoppningsvis någon gång kommer till användning. haha så deppigt det lät =) men det är sant. elin shoppade för en gångs skull ett par trosor haha :P

nu kommer snart familjen Schippert hit på lite buffé. sedan ska vi till fredriksdal och se "rabalder i ramlösa".. oj så kulturell man kan vara =)


årets kräftor är fiskade!

ur frysboxen på maxi... 170 jävla spänn, men det var någon som kläckte ur sig att "dyrast är godast", får hoppas att det är så!
var även en sväng på donken där jag och didi åt frukost. som vanligt en grekisksallad =) mums. jakob kom och samtalade lite med oss innan de begav sig iväg i den snygga bilen m. en träningsväska. haha. så sjukt, när jag och didi parkerade sneglade jag in i bilen brevid oss och sa "diana, här står en snygg bil. med en träninsgväska i, den killen måste vara snygg" haha. sen så kommer då jakob och co och går in i den bilen. så kan det gå =)
sen hann vi faktiskt också gå en sväng på familia. jag shoppade ett tandblekningsmedel, får se om det funkar! ska bli spännande och se =) Efter det körde jag didi till jobbet och disskuterade min och mhs stängning med evelina. nu ger jag upp max. vad man än gör och sliter röven av sig blir ingen nöjd. det är alltid nått som är fel. att man sen gjort hela stängningen nästan helt själv får man inte ens ett tack för! bu för lata chefer och hurra för diana som hjälpte mig =)

nej nu ska jag "voica" vidare. :P (dvs, hitta ny bra musik)

en av mina fobier

igår jobbade jag stängning på max & det gick väl helt okej. inte så mycket folk, och det kan bero på vädret! fattar inte hur NÅN kunde ge sig ut i det vädret, men det kunde man tydligen..^^
jag hatar att köra i mörker ensam, och ännu värre var det då igår. trodde jag skulle börja gråta i bilen. är riktigt otäckt..
BU för busväder när man kör bil säger jag bara!

så väntar ännu en stängning.. så om ca 3 timmar beger jag mig åt slaveriet igen.. kul att det enda man gör är att jobba-sova-jobba-.sova?



myskväll!

ja denna helgen har jag och min bror varit ensamma och fått göra som vi vill och det resulterade i att vi åt det vi precis kände för, och för min del blev det tortellini m. ricotta och spenat. sjuukt gott. sen blev det chips och tortillia dippen. och gurka såklart! allt detta avnjöts till sällskaps resan 2. som också är sjukt bra. haha. varför är det alltid så? att man kollar på vinter filmer på sommaren och tvärtom?



och nu tänkte jag kolla lite på hipphipp och äta godis =) MUMS. krängkväll eller vad..

"idag är det måndag och jag tänkte åka till apoteket och inhandla sådant som kan behövas efter helgen"

det är bara så att bell&jag är lite smartare, vi ligger steget före och handlar på fredagen! innan allt ;) haha


en av mina 7 på morgonen upptäkter.

är att det börjar bli höst. tråkigt men sant. för när Johanna&jag var på väg hem från båten så såg vi att träden börjat gulna redan. och att det faktiskt börjar ligga löv på marken. sanslöst. vad är det idag? den tredje? visserligen gillar jag alla årstider på sitt sätt, men det får gärna vara sommar i mer än 10 dagar... tur att jag och didi snart flyr..

sen var det ju min sista natt på båten också, skit trist faktiskt. mysigt att jobba natt. som linda sa, "jag säger till zerko att vi vill ha dig om vi ska ha någon, så kan du bara säga "fuck you max!"" haha. jo så kan man också uttrycka sig.

något annat som är fuck it är tråkiga personer som smsar/ringer i tid och otid. blir så irriterad och lite carrie aktig "why do you always come and fuck up my life when im doing fine?!"

detta var då söndagens rapport från en possitiv sara (förlåt) och ursäkta för alla svordomar..... men höst, att sluta med något kul, och jobbiga personer slipper jag mer än gärna..


idé torka

dessa dagarna har jag inte alls kommit på något att skriva. trist. jag vet ju själv hur mycket jag gillar att läsa nyuppdaterade bloggar.
men igår/idag har jag varit på båten, en helt okej natt. och nu ikväll ska jag jobba min sista. lite trist. men hoppas att de kanske ringer nån gång då&då och så blir det väl att man jobba där nästa sommar också, iaf som jag gjort nu.

nu sitter jag här, fortf. lite nyvaken och har inte en susning om vad jag ska hitta på. kanske glo en film eller något.. funderar på att kanske gå en sväng, & rensa tankarna, men det känns som om det är varmt ute?

sjuuukt trött

fruktansvärt seg. fy. jag vill inte jobba inatt, kommer väl somna. och mitt lilla "experiment" om att inte dricka kaffe (så att jag kan sova bättre på natten (läs dagen)) fungerade inget vidare. så idag kör jag starkt på kaffe el. redbull.

men jag måste säga att jag har nog inget intressant att dela med mig just nu, så over and out eller något i den stilen..


RSS 2.0