Torsdag

idag har jag verkligen haft en toppendag på jobbet. vi har hittat på en hel del mysiga saker! :) när jag blir pensionär vill jag också bo på Bergaliden ;)

nu har jag gjort Bells fantastiskt goda laxlasagne till mamma och pappa! snällt av mig ;) Och strax ska jag ta bussen till stan för att träffa Tove! :)

Tisdagsmys

igår efter jobb och dusch cyklade jag snabbt ner till stan för att möta upp Bell. Beach Club skulle ha lite after beach och lite event inför premiären av tisdagsklubben. så vi drack goda drinkar och njöt av solen till riktigt bra musik, kändes som att vara utomlands.

efter ett tag cyklade vi hem till Bell och fixade lite middag. vi satt ute på balkongen och åt pasta m. räkor och gott rosé till det! Gjorde oss i ordning och sedan blev det hampan för ännu mera rosé och sedan tillslut Cardan och tisdagsklubben. har alltid lika roligt med Bell! Sen cyklade jag hem mitt i natten, gissa om jag cyklade snabbt? jag som är mörkrädd och allt haha..

idag har det varit en heldag på stranden från 10-16.30 med ett toppengäng. riktigt riktigt härligt och detta behövde min kropp!


obligatoriska strawberry daiquari!

 

 

mys på balkongen

 

och posebilden efter lite mkt vin...




workeliwork

har jobbat hela dagen känns det som, 12.45-21.15. så det enda jag gjort idag var en lång sovmorgon och lite våra bästa år. men jag har haft det mysigt med pensionärerna i solen, så jag klagar inte!

imorgon är det jobb igen, 7-14 sen blir det lite miniäventyr med Bellibus! Stans charmigaste tjejer ;) haha

midsommarsöta

vilka kalaspinglor ;);)


Söndagspromenad

idag kom anna ut till laröd och så gick vi tillbaka in mot stan. La oss på strandpromenade på de stora fluffiga "kuddarna" och låg där i 1 1/2 timme. planerade vår sommar lite ;) Fick riktig sommarfeeling och har brännt mig rejält i ansiktet. snyggt. promenerade tillbaka till laröd och till hennes föräldrar där vi låg i trädgården och åt jordgubbar och snackade om allt och inget. precis som förr. härliga sommardagar!


midsommar

massor med mat; sill, potatis, paj, köttbullar, prinskorvar, världens godaste bröd, kyckligspett, potatissallad, sallad och grillspett. jordgubbar, cheesecake, chips&dippa. snacka om att vi endast åt igår. Vi var fem tjejer hos bell som hade så mysigt. vid 12 tog vi på oss klackarna och gick till cardan och dansade. efter ett tag bytade alla om till converse och då var det bara att fortsätta :) var rätt trött när vi ramlade in hos bell vid 5 tiden ;)

vi sov hur länge som helst och sedan åt vi cheesecake till frulle och såg harry potter två. alla sju filmerna ska ses i sommar ;) ikväll blir det nog mest lugnt, kroppen behöver återhämta sig lite...

har endast en bild där frida lyckats fånga in några knäppa ;) vet inte riktigt vilka de är.. förmodligen har de för mkt vin i sig :p


it's a good day

workeliwork 7.30-11.30 :) hem och vila lite tant och sedan besökte jag bell. Vi åt mellis med hennes bror + brorsbarn och sedan lekte vi dancestop och spelade tv-spel. efter ett tag gick de små barnen och de stora fick leka (bell&jag). mario cart är jag helt sjukt grym på, love it.. (men jag sög på det andra spelet, shyyy)

nu blir det några paradise hotell avsnitt innan det är dax för en dejt med kuddarna.. jobb 7-13 imorgon, goa pengar!


word

"wine may not be the answer but it helps you to forget the question"

haha passar in perfekt på mig :)






mysdagar i götet

i måndags tog jag bussen till göteborg och johanna. mitt söta lilla hjärtegryn. hon mötte upp mig på stationen och sedan kom hennes andra vän johanna med. vi åkte hem till Jojjo och åt lite och lämnade grejerna innan vi körde iväg och hyrde film.

igår var vi (jag, Johanna & johanna) på stan och shoppade. jag som inte skulle handla ngr kläder alls på en månad, jojo... det gick ju bra ;) Lunch på jensens böffhus och lite mer shopping. hann även med att hälsa på pappa på sjukan.. stackars pappi... eftermiddagen/kvällen spenderade vi på liseberg och åkte allt och spelade på allt. tillslut vann jag på marabou :)

idag tog vi en rejäl sovmorgon och åt god frukost tillsammans innan det var dax för hemfärd.. pappa blev utskriven idag så jag hade tur att mamma skulle hämta honom, så slapp jag ta tåget hem.. så johanna körde mig dit och så vart jag lite med pappa innan mamma kom till oss..

nu sitter man här hemma i hbg igen, lite ångest man har?? imorgon är det jobb som gäller igen, tillbaka till verkligheten!

sötaste johanna<3

 

happyface


What are words If you really don't mean them?

idag jobbade jag min första jobbedag på Bergaliden och jag tyckte att det gick riktigt bra :) skönt. Bra med en liten mjukstart med; 7-14. nu har jag precis duschat riktigt varmt efter min spöregnscykeltur..

strax går bussen mot GÖTEBORG! ska bli så roligt. Sen får jag passa på och hälsa på Pappi med, som opererades idag! hoppas att allt gick bra!<3

-

Varför ska det vara lätt när det kan vara svårt?

Längtar tills imorgon, behöver lite miljöombyte...

finaste




15 juni

grattis på födelsedagen världens bästa issa!


helsingborgsutflykt

eftersom bell och jag är två fattiga studenter får  man komma på billiga alternativ ;) så nu har vi cyklat halva hbg runt idag.. fy fan vad ont jag har i rumpan! haha :) jag fick ju börja min tur i laröd och cyklade bort till bell. blev en tur till råå vallar för lite fikapaus och sedan vidare runt. mysigt! dock kunde vädret varit lite bättre..

sen på kvällen mötte jag upp anna vid haket för lite middag. kycklingfilé och oxfiléspett med pommes, bea, tzatsiki och rödvinssås. favorit!


fick slääääpa upp cyklarna för denna jävla trappan bara för att vi cyklade lite fel.. vem behöver ett gym?!


3 månader

3 månader går så fort.. du är i våra tankar hela tiden<3

Bakis.se

igår vart det ju fest hos cicci&jocke och det var supertrevligt. gott bål och goda drinkar så det blev lite för mycket av det goda... hamnade på cardan där jag träffade Bell&Lollis och vi skakade loss lite.. men fy för vilka dregg det finns ute alltså.. men sammanfattat var det en mycket trevlig kväll ;)

imorse hade jag en sjuk huvudvärk och det bästa var att man skulle upp för lite släktkalas. mormor fyller år idag så vi åkte ut dit där en del av släkten var.. så där har jag spenderat dagen med god mat, bra sällskap och mys. och plockade jordgubbar i jordgubbslandet :) när vi var små fick vi aldrig göra det, för morfar var orolig att vi skulle trampa ner alla plantorna haha. vi åkte även till minneslunden innan och la en blomma för morfar. det var första gången för mig och det kändes jättekonstigt. jag är en person som vill ha de jag tycker om omkring mig, så det är en konstig och jobbig saknad man känner. :(

fick även med mig ett bord/nattduksbord som jag tänkte renovera lite nu när jag är ledig. börjar inte jobba förrens midsommarveckan så har lite tid över nu :)


Lördag

idag har jag bara spenderat dagen med familjen i trädgården :) Karl och jag låg och solade lite efter att vi lämnat in hans bil och sedan kom pappa och vart rastlös så vi spelade lite crocket :P jag behövde nog röra mig lite, är rätt blek på baksidan och väldigt brun framtill.. snyggt ;)

sen cyklade hela familjen till sofierokiosken och åt glas. såå gottit!

nu måste jag fixa mig lite. cicci och jocke ska ha "sommarfest" ikväll. blir roligt att träffa det gänget!

mys i Bellibushuset

igår bjöd bellan på laxlasagne. älskar det. kommer nog bli mycket sådant i höst har jag en känsla av ;) sedan såg vi en film med jennifer aniston och adam sandelr "min låtsats fru" eller något sådant, riktigt mysig.

imorse ringde kl tio i sju. VARFÖR öppnar de hos tandläkaren så tidigt och varför får alltid JAG de tidiga tiderna? 7,40 vart det min tur. inga hål och blabla mycket bra. skönt :) men jag har ju lite problem med att mina visdomständer växer ut och då blir jag lite grinig ;P men det var inget större fel med det..
sen promenerade vi (bell och jag) hem till henne igen och åt god bullfrukost och mös till en annan film. dock somnade jag och vaknade inte förrens vid 12. då ringde pappa och frågade om vi skulle luncha i stan. så nu mellanlandar jag i Laröd och ska strax in till stan med familjen. MYS.
fattar inte att det är 4 år sedan jag tog studenten!! det ryser i hela min kropp när jag ser de små barnen ;P jag vill uppleva det igen!!


mina två dagar

nu har jag gjort ett kvällspass och ett morgonpass på bergaliden och allt har väl gått ok. kommer nog bli mysigt att vara där i sommar :)

nu har jag vilat tantvilat i tre timmar. jag är inte gjord för att gå kväll och sedan morgon haha. nog smart yrkesval då.. men jag ska fan inte jobba så sen :P nyduschad och söt sitter jag och väntar på att håret ska torka till.. sen ska jag CYKLA till puff som ska bjuda mig på middag :) eller jag hoppas det.. annars får buss-karl köra mig (om det regnar) ;)

lyftteknik

igår vart jag på lyftteknik och det var väl roligt :) träffade tre stycken som också ska vara på Bergaliden, hoppas att man hamnar på samma avdelning som någon av dem :) en tjej som verkade väldigt trevlig, en kille som läst NV en klass ovanför mig på tych och en kille som läst sin första termin i karlskrona! hur sjukt är inte det? haha

sen mötte jag upp mamma soms kulle klippa sig och jag tog faktiskt mina toppar med... behövdes!

idag ska jag jobba min första kväll på Bergaliden :) så håll tummarna för mig!

LördagsSara

såhär såg jag ut i lördags.. sådär, två dagar sent ;)

en sommar i helsingborg

idag packade jag ihop det mesta och sedan begav karl, bell &jag mig mot helsingborg. stannade till för ett stopp på max i kristianstad och drack lyxshake. muuuums. så farligt! tur att jag inte bor nära max här haha :)

nu har jag packat upp och städat lite. guud så varmt och svettigt det är, men vad gör det??
ikväll blir det grillning med mammi och pappi. sjukt gott. inte grillat i år tror jag :) sen blir det nog tidigt i säng för imorgon ska jag på förflyttningsteknik. lite nervöst, känner ju ingen. men vad gör det? Har man flyttat till en ny stad där man inte känner någon ska man väl klara av det..

dålig uppdatering

sorry för en kass uppdatering. men i fredags kom ju bell till mig. jättemysigt. vi snackade och tog igen allt som hänt på en månad och sedan somnade vi rätt tidigt. i lördags började vi med en promenix och köpte nybakta bullar och hade en riktigt mysfrukost till miami ink ;) sedan blev det några timmar på stumholmen tillsammans med emma. tyvärr fick jag även säga hejdå till johanna och rebecca. Kommer verkligen att sakna johanna, vi har lärt känna varandra så bra denna terminen och hon har verkligen funnits där för mig med allt med morfar och så. kommer vara tungt med en sommar utan henne.
på kvällen kom malin&emma över och vi började dricka vin och snackade massa trams. hade verkligen jätteroligt och vi gjorde även ett besök på harrys.
idag började vi dagen med frulle på donken, mindre bra kanske. men vid 12 kom min söta lillebror hit och så gick vi till stumholmen igen tillsammans med emma. riktigt härligt väder och jag tog mig ett dopp ;) sen vart vi ju tvugna att besöka glassiären igen och jag vågade mig faktiskt på att testa en ny smak ;)

nu sitter jag och försöker packa lite.. svårt att veta vad man kommer vilja ha på sig i två månader?! jaja men det får gå. sen blir det middag på stars!! muuuums

what some more, baby?

igår var det rätt hyffsat väder så spenderade några timmar på stumholmen. man får ju passa på nu när man är ledig!
på kvällen gick Malin&jag och såg på Baksmällan II, riktigt rolig :) och det är så mysigt att gå på bio, älskar det!

och nu är mitt gymkort fryst så idag var jag ute och joggade en sväng. inte dåligt ;) trots att klockan bara var 9 var det riktigt varmt med.

nu väntar jag på att Emma ska komma hem från sina ärende sen blir det en dag på stummisen. och ikväll kommer BELL! såå roligt! längtar :)



onsdag

idag har jag tittat på emmas nya lägenhet. hon har bott på min gata men nu ska hon flytta ännu närmare ;) vi kan vinka till varandra, underbart!

vi promenixade lite på stan för jag var på jakt efter en ny bikini. hittade en riktig sara-bikini på gina. med rosett! TOKsöt haha :) mycket finare i verkligheten med ;)

och fast att jag inte har några pengar råkade jag köpa en ny klänning från indiska. men det fanns inga bilder och jag är inte så hightech att jag tar kort på grejerna. ;)

sen på eftermiddagen ville jag inviga min nya bikini så jag gick bort till stumholmen ENSAM (vuxenpoäng!). låg inte en kotte där så hade hela stället för mig själv. underbart.

nu ikväll blir det mys och GODIS med johanna och Malin!

 


RSS 2.0