förlåt

förlåt, det händer verkligen inte mycket här. LÄS min andra blogg istället! www.sarasdagbok.blogspot.com

festbloggen.se

Eftersom vardagarna mest består av plugg och träning känns det inte så spännande att skriva om det. Emma och jag ligger i fas (tycker vi..) med vår projektplan och funderar och klurar och skriver. idag fick vi tillbaka vår Barn&vuxna i vården tentan och jag var mer än godkänd!!!! LYCKA DELUXE ;) skönt att få det på svart på vitt..

I lördags festade vi till det hemma hos mig. Johan, Dennis och Christian kom till mig där Johanna redan var och kl 19 började vi med goda hotshots. kvällen gick och mer folk kom; becca, ibbe och björn. Johanna J i klassen som bor övanför mig hade också fest så vi sprang upp och ner. Spelade twister, dansade och drack lite till. Trillade in på Statt och hade otroligt roligt :) Kvällen avslutades hemma hos mig tillsammans med Johanna, Johan och Dennis. Alltid trevligt med sällskap :)
Söndagen var väl alla rätt slitna men mös kvar i sängen och kollade på julkalendern och snackade om allt skit som hänt. Blev donken godis och mys hemma hos Johan och x-antal filmer och spel. världens mysigaste vänner, verkligen.

finingar

 

spelkväll..

 




Hej godbitar!

En vecka sedan jag skrev här. Finns en del anledningar till varför jag inte skriver här med.. Framförallt är det otroligt stressigt i skolan, vi ska skriva projektplanen nu och även om jag inte känner mig stressad är jag det undermedvetet, för min kropp har svårt att koppla av och har svårt att somna på kvällarna (vilket är ett tecken hos mig att jag är stressad). Längtar efter jullovet och min goa familj!

Två positiva saker är att jag blivit godkänd på både Läkemedelsberäkningen och Barn&Vuxna i vården tentorna! Lycka lycka!!!! :) Visserligen har jag inte fått se Barn&vuxna tentan, och är faktiskt lite förvånad över att jag blivit godkänd på den, men vi har genomgång på tisdag så får kolla upp det närmare då.. Men de kan väl inte ändra ett G??

Annars flyter livet på, vi julmyser och bara är. Ikväll blir det lite fest hos mig, hoppas på en lika bra kväll som förra lördagen, den var gaaalen! hahaha

annars vet ni att ni kan läsa mer på http://www.sarasdagbok.blogspot.com/. men där skriver jag som sagt bara om min träning och så. Puss på er!!!

 

 

 

 

Varför slutar det oftast såhär???? Dvs, inte på golvet? haha


så var vi inne i december

ställde klockan på 7 idag. satte igång kaffekokaren och kröp ner i soffan med kaffet och såg julkalendern, mysigt. nu är tanken att jag ska sätta igång att plugga :) Tentan är imorgon så sista rycket nu!

ni missar väl inte min andra blogg? Är mycket mer aktiv där..: http://www.sarasdagbok.blogspot.com/

tycker inte det är lika kul att skriva här längre, vill man veta vad gör i mitt liv kan man faktiskt ta kontakt med mig på annat sätt :)

nej men om man skulle börja plugga ;)

Grattis till mig själv

på min födelsedag :)

gick upp tidigt igår, pluggade hela förmiddagen. Emma kom förbi med paket och flera ringde och sjöng så fint ;)
hade skola mellan 13-14.30. Vårt nya tema är inte min grej, forskningsmetoder och vi ska skriva vår projektplan inför C-uppsatsen. Förstår inte vad jag får ut av att kunna forska när jag ska bli sjuksköterska? Tycker att man borde själv kunna välja. aja, antar att det är bra att få en akademisk examen..
tränade efter skolan och sedan hem snabbt och duschade och begav mig till Johanna.
Där var Rebecca och Johan och vi åt god mat som Johanna lagade och mös till bonde söker fru och greys anatomy!

idag ringde klockan också tidigt, dags att börja plugga... efter att kaffet är slut ;)

RSS 2.0