underbar helg

igår kom Issa till mig vid 12 :) vi gick hem till mig, andades lite och lämnade hennes grejer. vi gick ner till stan och kikade i affärer och mös och ja. johanna mötte upp oss och vi satte oss på ett ställe och åt lunch. blev några timmar där. riktigt god pasta med räkor och kräftskärtar. tror att issa också tyckte det för hon sa att det var det godaste hon ätit sen turkiet :P sen promenerade Issa&jag hem till mig och såg en film, vet inte vad den hette men det var med megan fox och adam brody bla. spännande hihi.
vid 21 tiden kom johanna igen och vi satt och snackade och drack en del vin. vid 1 gick vi in till stan och till piraten men där var vi inte länge. gick bort till nivå och där dansade vi en heeel del. hihi. vid 3 gick Issa&jag hem till mig igen men först ett stopp för att handla med oss kebab.
idag har vi haft slappedag och haft pannkakaskalas :P muuums. och nu har jag lämnat henne vid tåget. böllisa som jag är tyckte jag att det var otroligt jobbigt. det känns verkligen som hejdå även om jag vet att vi ses snart igen!
men det har varit en riktigt mysig helg!!

Lördag!

och om någon timme är issa här. just nu ser jag sommaren med göran, den filmen vi skulle sett igår men det blev mest skitsnack :) igår var johanna, johanna billig (:P) och malin här.
nu vill jag bara att issa ska vara här :)

måste få skryta lite

min paj blev sjukt god (enligt mig) hihi. haft riktigt flyt denna veckan och lyckats göra tre goda och RIKTIGA måltider! woho. hahaha
okej, såhär gjorde jag;
pajdeg:
2 dl vetemjöl
1 dl grahamsmjöl
75 g margarin
0,75 lättkesella

fyllning:
spenat (frusen)
gröna oliver
fetaost

äggstanning:
3 ägg
1 dl mjölk (man ska ha två men det var rätt mycket västa från spenaten)
salt, peppar, valfri krydda som kan passa till

gör pajdegen och förgrädda den. ta ut och fyll med vad du nu tycker är gott. in i ugnen på 200grader i ca 40 minuter.

jaja alla ni som tycker att det inte alls är svårt, låt mig ha mitt moment nu och var stolt för att jag klarade det :P

ser dock ut som om någon spytt upp något från igår :p


men jag måste bara få tjata lite

om hur mycket jag längtar tills imorgon. det är nog inte så många som förstår den saknaden man har. att issa kommer till mig, om det så bara är för ett kort tag, betyder så otroligt mycket för mig. Idag berättade johanna för mig att hon var i stan med sin pappa för att leta efter present till sin lillebror. det fick mig att känna att gud vad jag saknar hemma. man vet inte vad man har förrens man förlorat det. jag har inte förlorat det, men jag saknar de lördagar då pappa och jag kunde gå i stan, äta på telegrafen och sedan ta en fika. jag är verkligen daddys girl. även om jag självklart älskar mamma lika mycket så är det endå något speciellt. nää nu ska jag sluta älta detta. jag har helt underbara vänner här och jag vet inte vad jag hade gjort om jag inte trivts så bra som jag gör :)

nu börjar min energi ta slut

efter en dag med städning och tvättning så är man rätt trött. ett gympass på det så är man riktigt trött. det kändes i kroppen när jag tränade att det var en dagenefterdag :P jag vet, man ska inte träna då och blabla. mycket man inte ska göra här i livet.
nu är min fetaost, oliv&spenat paj i ugnen. hoppas att den blir god, är väldigt hungrig.

sen är det mys och GODIS ikväll. kanske lite chipps och dipp? hihiihihih

effektiv är bara förnamnet

nu har jag tvättat tre maskiner, den fjärde är i. jag har städat, dammsugit och torkat golvet. och klockan är inte ens halv elva. ska slänga i en tvätt till och sedan handla lite till lunchen. har både ägg och mjölk hemma så tänkte gör paj med fetaost, spenat och oliver. jaja har man ingen hemmafru så får man vara det till själv. Bakisdagar är ibland mina absolut effektivaste dagar!


vem fan bokar tvättid 6.30?

dagen efter man vet att man varit på kåren?? vet inte vad jag tänkte på men nu är jag uppe. har drömt läskiga drömmar om indierna :P jag mår inte helt okej idag alltså.. och kl 15 ska jag vara pigg, både tvättat&städat klart, för att träna med malin. längtar, verkligen

att jag orkar

blogga är ett mirakel. kom precis hem från kåren. 25 kr somersby är farligt! har haf t en riktigt trevlig kväll. vet dock inte hur jag ska orkar ta mig upp kl 6.30 och tvätta. men det är in med tvätten och sen sova igen. sen är det tvätt/städ dag. måste ju vara fint när issa kommer! är otroligt glad för att hon tar sig hit och kommer och hälsar på mig. det kommer bli så mysigt! bilder OCH filmer kommer nog imorgon, hur man nu laddar upp filmer.. :P
nu ska jag äta upp minnatta mat som består av ett äpple, donken stänger på tok för tidigt och jag fick inga nuggets =(=(=(

hej igen!

hemma från skolan. idag har en massa planerats. och som det ser ut nu kommer jag inte hem förrens den 19e mars! riktigt trist. men skolan är prio 1. och det är ju inte det att jag inte trivs här, men jag har ju verkligen allt i helsingborg. mina vänner&min underbara familj. men är det någon som har tråkigt och vill byta stad för några dagar är ni mer än varmt välkomna hit! nu blir det powrnap för ikväll är det kårkväll! jippi!!! hhi. väldigt många från klassen ska ut så det är väldigt skoj! förrutom emma som sviker oss (pik, pik)
puss mina fisar!

lönen har trillat in ;)

eller iaf csn! men jag vet inte om man ska skratta eller gråta. det som jag ska leva på under en vecka (måste spara lite ifall det dyker upp någon dum räkning) levde jag på en dag ungefär innan. hemskt. men så är det att vara student. det som är bra är att alla lever på ungefär samma sätt här, så man inte är ensam!

vad ska man göra..

när det bara går tråkiga saker på tvn? kan man lika gärna plugga. men just nu är det lite jobbigt :p Har suttit och läst igenom alla anteckningar som jag skrev i det kompendium vi fick idag. och renskrev. fattar lite mer nu men det känns som det är SÅ mycket. men jag hoppas att jag kan klura ut det :) eller jag måste klura ut det rättare sagt! någon som råkar vara expert på aktionspotential, osmos, filtration och lite smått och gott? hojta till!

som tur är står det iaf på svenska i våra böcker!

svettigt!

puh är helt slut i kroppen! nu ska jag hoppa in i duschen och njuta av en lång dusch, utan att det blir översvämning (fastighetsskötaren har varit här, jippi!). sen ska det lagas middag. börjar ju bli duktig på det (peppar peppar.. två dagar räknas inte). men idag blir det lax i ugn, potatis och chili&limesås. kan väl vara gott?=)

jag har

så ont i hela min kropp. hade kunnat smörja in hela mig i linement. nu ska jag till gymmet och köra lite kondition. tur att malin är med, hade nog aldrig gått dit ensam. är så himla trött hela tiden. vad saknar man då? behöver nog en massa solljus och vitaminer

man får väl vara lite smart

i mitt hem använder jag mina filippa k muggar till allt förrutom kaffe. de är perfekta att äta filen ur på morgonen! man lagom mycket. ihih. är sjukt trött. vet inte om det beror på träningen (vilken träningsvärk jag har!!) eller om allt traggande om cellen. nu är det 3 timmars föreläsning som väntar! hejhej



hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

sitter och läser om cellen. detta pluggandet kommer aldrig ta slut känns det som. skönt att vi har föreläsning imorgon, så att jag vet om det jag läser på är väsentligt eller inte. visserligen kan man väl aldrig plugga för mycket, men så att man koncentrerar sig på rätt saker. under tiden lyssnar jag på melissa horn. så fantastiskt bra!


surar fortfarande

jävla idioter. det är så himla tråkigt att vara av med min cykel. jag som längtade efter våren och att cykla till skolan. jävla fittor rent ut sagt. mitt humör är inte att leka med. men emma och jag har bestämt att vi ska köpa (eller hon har en) tantcykel och spraya dem fina. min ska bli rosa! nu ska jag bara hitta en.
nu är jag hem kommen från gymmet. ett bra pass även om det kunde bli tuffare, men börjar lugnt.
nu är det dusch som gäller sen ska jag försöka att laga middag : )

jag ångrar allt

jag sagt om att jag ville ha ett konkret ämne. Humanbiologi och fysiologi. fyy. iaf detta om cellen är sjukt svårt!! varenda ord i varenda mening är klurigt. desperat har jag köpt en bok som inte ens var huvudboken, bara för att jörgen sa att den var lite lättare att förstå. hoppas att den är det för 550 kr. nu är jag pank. tur att frysen är fylld!

karma

har haft en riktigt underbar helg. fått träffa mina hjärtan och myst med familjen. idag började dagen också bra och fick en bra introduktion på gymmet så nu ska jag komma igång igen. och som vanligt när jag är lycklig tänker gud där uppe att näää, detta förtjänar inte sara nu ska vi göra något dåligt. när jag kommer ner och ska slänga soporna, ja då är min cykel snodd! har inte ens hunnit använda den och där finns cyklar som är finare, men såklart är min snodd. behöver jag tillägga att det var två lås på den??????!!!!så jävla arg och förbannad för det är alltid mig det händer! är det inte en mobil som är stulen är det en kamera som är det eller en ny kamera som går i sönder eller ja, allt!!!!!

nu är jag hemma

på bredgatan : )
packat upp, fixat och satt upp gardinerna. vilken skillnad det gör! ser mycket mysigare ut här nu. dock har jag 453436454 ljus&ljusstakar och köpte tre nya ljusstakar när jag var på ikea så vet inte riktigt var jag ska göra av allt??
har fortf. inte hittat mitt tivolipass. knappt störigt.. trodde först att jag glömt det här hemma i karlskrona men förmodligen ligger det hemma i helsingborg.. men jag tycker att jag haft det här.. hmm...
jaja, nu ska jag se blåsningen och äta lite mat!

tågresan..

nu är vi på tåget mot karlskrona.. är framme 18.22.. Emma sitter och småler för sigsjälv framför datorn så jag undrar vad hon gör, johanna läser om cellen& jag bloggar.
är sjukt trött och funderar starkt på att ta mig dagens 2a powernap.

heeejdå

nu bär det strax av mot karlskrona igen. väskan är sprängdfylld. två nya kuddar, nya kläder, gardiner. haha fantastiskt!
igår var en riktigt bra kväll.
Johanna, mamma& jag åt sushi och såg lite på melodifestivalen. linkan&peter kom och vi satt och snackade massa trams. sen blev det tivoli&utposten. kvällen slutade med donken och sen somnade vi rätt snabbt : )

heej babes

är kass på att uppdatera! det händer en massa medans man väl är hemma. idag har det varit väla/ikea. tur att jag har en stor resväska! hoppas allt får plats imorgon. en del nya kläder och en del från ikea!
nu väntar jag på johanna som ska duscha klart, sen är det min tur. en liten utgång i snöstormen ;)

god morgon helsingborg!

känns knepigt att skriva så!
nu är vi (jag&johanna) hemma hos mig efter många om och men. eller ja. tåget som vi skulle ta från lund igår var inställt pga felspårning i landskrona, så fick ta ett pågatåg en timme senare. men det var inte så farligt, kunde varit mycket värre.
men hem kom vi& det blev middag. bakadpotatis. sen åkte vi hem till Stellan! såå längesedan jag träffade honom. alldeles för längesedan! vi snackade lite och hade allmänt trevligt.
kändes konstigt att sova i min egen säng. nu är jag här på semester så det känns konstigt. vilket är mitt hem? här i helsingborg eller i karlskrona? åker jag hem på söndag eller åker man till karlskrona? snurrigt.
nu väntar jag iaf på att honan ska vakna. jag vaknade vid 8 och var superpigg!
blir en tur till helsingborg idag, hoppas man hittar något fint att shoppa =)

åksjuk

nu börjar jag bli åksjuk.. nice och kräkas på tåget?? nää får nog stänga ner här =)

on my way home

nu sitter jag på tåget hem. mysigt! haft vår redovisning så temat är officiellt slut. nu vill jag bara veta vad jag fick på tentan..


lycklig

jag är lycklig :) och vad jag förtjänar det. nu har jag precis kommit hem från gymmet. ska få min introduktion så jag vet vart allt är på måndag så det blev lite kondition idag med. men bättre det än inget! och nästa onsdag SKA jag tvinga med malin på dirty dancing :P haha verkar så skoj!

om ca ett dygn är jag i hbg igen. längtar så efter alla där.
och lördagen efter kommer issa hit och hälsar på!! guuud vad jag glad jag blev när hon berättade det!!



lite gamla bilder, men vad gör det. det är samma vänskap : )

söta pappi

ringde och berättade att han städat mitt rum sååå fint och dragit fram allt under sängen.. om man känner mig tillräckligt vet man att jag har ordning i min oreda! hahah. lååååt sådant vara. nu ville han ju bara vara snäll men jag fick en lätt panik av att någon rotat i mina grejer. för tappar jag bort något kan man bara skylla sig själv. så nu bad jag honom snällt att stoppa tillbaka allting där det var :P haha. stackaren

nu ska jag bege mig till pressbyrån och hämta mitt paket. sedan väntar dammsugaren. KUL

eller vad sägs om detta

de svarta lackpumpsen är så snygga till den rosa, söta klänningen!

 

haha onördig...


ny hobby!

vaknade kl 7 idag, fullt normalt. varannan natt sover jag bra, varannan inte. kul kul.
iaf, istället för att börja med humanbiologin och läsa om cellen, eller faktiskt öva på min redovisning så har jag funnit mig en ny hobby. Att göra klädkollage! vem har sagt att helsvart är fel??

försöker att samla motivation

för att öva på min redovisning.. går sådär. men börjar att bli rastlös. funderar på att springa ner till pressbyrån nu. de stänger tydligen kl 19??? så är det att bo i en storstad ;)

fettisdagen!

och jag har inte ätit en ända semla. är inte superförtjust i det men det känns lite som att man måste. fick leveransavi av hm att jag kunde hämta mitt paket efter kl 17. funderar på om man ska gå ner dit och köpa en semla på vägen.. eller inte =) haha. får se.




så trött

är otroligt trött. nyss hemkommen från skolan och hade lätt kunnat sova i en timme, eller två eller tre. ska krypa ner och titta lite på tv och slappa.
har haft en riktigt rolig dag i skolan idag. vet inte varför bara känns som det =) vi håller på med en posteruppgift och har redovisning på torsdag. jag gillar verligen min grupp!





emma& hennes nya man! haha. om ni ser i bakgrunden så ligger hanna och vilar. det är fördelar vi sskstudenter har! vad gör ni ekonomer, sover på ett skrivbord? ;)

inte många dagar kvar

snart så. snart åker jag hem till helsingborg till min underbara familj & mina sötnosar.
är helt slut. igår skaffade Malin&jag oss gymkort. men vill köra en introduktion först vart allt är, men vi körde 500 kcal på crosstrainernern. svettigt värre. sov rikitgt gott i natt kan jag säga er :) tillskillnad från igår :P


heeelloo

mitt förra inlägg publicerades tydligen inte. nu har jag storhandlat på willes. eller så mycket som jag orkade att bäre. frysen är typ helt full. uuunderbart.
nu blir det snart gymmet!

vilken bra start på veckan!

uuunderbart. fick mina semesterpengar från max idag. trodde att jag skulle få max 4000 men det blev så mycket mer! känns skönt. nu gäller det bara att spara! så har jag i värsta fall pengar till hyran i sommar ifall jag står utan worki work. men det känns toppen att börja veckan såhär. det ska firas med storhandling på willes (ifall man inte har pengar senare..) och jag kan köpa gymkortet utan att tänka på det. känns riktigt bra! men allt underbart är kort så får väl passa mig lite =)

nu ska jag äta upp frullen sen är det plugget som väntar!


panik!!

nu vill jag slänga datorn i väggen. facebook muppar sig!

nu har mina ladies gått.. blev tacos, kärleksmums och massa cola. nyttigt.
men imorgon är det gymkort som ska fixas! och det nya livet börjar. nästan iaf måste äta upp allt gott som är kvar ;)


ääääntligen

gissa om jag suktar efter cola hela dagen? och nu har jag äntligen fått cola med en massa is. sååå gott.
och tacosen kommer att sitta rätt fint det med ;)

min bakiskoma

börjar ge med sig nu. skönt. har duschat och vilat lite. kunde inte sova men mysigt att ligga i sängen, tänka och lyssna på melissa horn :) haha lät som jag var 50 + nu. tänker på alla där hemma som jag inte får träffa. hoppas att ni alla får en underbar alla hjärtans dag med en massa kärlek. fast jag tycker att man ska vara lika kärleksfylld alla dagar :)

nu ska jag stax bege mig till hemköp och handla lite. tänkte först promenera bort till långö och handla på willys där, men nej, insåg att det var lite för överambitiöst. COLA skall inhandlas! och tacosgrejer. får finbesök ikväll av honorna ikväll ;) kommer bli en riktigt mysig söndagskväll!


gårdagen i bilder

kan bjuda på lite bilder : )

eller nej. för det tar ju hundra år att ladda upp en bild.. ni får snoka på fejjan med andra ord.

nu ska jag sova en timme eller två. fy fan vad jag mår dåligt!!! :P

ett ord

det behövs bara ett ord för att summera gårdagen: KARATEFYLLA! så det stänker om det hahahah. jag brukar kunna hälla i mig en hel del alkohol, men asså ja i karlskrona har de nog hb i eller något liknande.
vi åkte till en som heter henrik, som också kommer fråm hbg :) han hade förfest och där var väääldigt trevligt. små spel och lite sånt kul. sen gick vi mot bussen och vår kära skola ligger där så vi passade på att kissa. kl 1 en lördagnatt. hahahah. på bussen smällde det till för mig och jag kom inte längre. jag promenerade hem och har mått som en gris och vaknade nu. och det känns fortf. som jag är full?? vad ÄR detta?? jag lovar, de blandar ut alkoholen med hb på systemet här...

och bara för att ni är söta

så får ni en posarbild =) fortfarande inte lärt mig hur man ställer in så den tar av sig själv. aja det lär nog tas bilder ikväll :)


you better run

nu ska jag bege mig. eller om några minuter. hoppas att de hunnit skotta så att jag inte slår ihjäl mig. peppar peppar :)
har en känsla av att kvällen kommer bli såhär:


nu då?

jaha vad ska jag göra nu? jag har tvättat all tvätt, städat hela lägenheten så den är renare än vad den var när jag flyttade in (??!!). solat med johanna, handlat lite mat.. ätit lunch... hur ska jag nu spendera eftermiddagen?? sova ett par timmar kanske.. hmm. lät väldigt bra!

efter lite klagomål

ska nu äntligen få se lite bilder på min lilla lägenhet. Fast det är inte så mycket att se, för:
1. mina föräldrar + bilen är över 20 mil från mig
2. Ikea finns inte i karlskrona

så ni får ta det för vad det :)


  fönstret i v
ardagsrummet/sovrummet. vad man nu ska kalla det rummet? vet inte vad som hände med skärpan :) här sover jag :) om det nu är så mycket att se ;)
 min byrå som står mitt i rummet. senare när soffan kommer ska denna stå i hallen :) och mitt på står självklart mitt fina nagellack från kosta boda! vad jag älskar det!
 en liten bit av hallen.

hihi hoppas ni är nöjda för mer får ni inte för tillfället ;)

hemmafru

till mig själv. sjukt drygt. är igång med tvätt nummer tre, effektiv är bara förnamnet. men är redan trött på det. tvättstugan ligger i andra lägenhetshuset. så man får springa ner, ut och ner haha. bra träning om inget annat. men störigt att hålla på så en gång i timmen. ska städa under tiden, men tänkte vara snäll och inte väcka mina grannar med dammsugaren. så först lite frulle :)


uppe med tuppen

för att jag bokat tvättid. vilken normal människa gör det kl 6.30 EN LÖRDAG? jaja, hade ändå vaknat 2 timmar senare. får sova sen vid lunch :)
idag känner jag mig sjuk bakis, men drack bara tre cider igår så vet inte vad som är tokigt. min kropp kanske behöver det ofantliga mängderna för att inte bli det :P
nää.. nu ska jag väl snart springa ner igen. vilken bootyträning jag kommer att få idag

alldeles för mycket shopping

gud. shoppat alldeles för mkt för mitt eget bästa. vi kan jämföra det såhär, nu får jag ingen mat på en vecka! haha. illa.
hittade två klänningar på hm, varav detta är den ena.
sitter mycket snyggare på! sen en helsvart, som är rätt snäv nertill men lite pluffsig i magen och med fickor. svårt att förklara. men riktigt fin den med. såklart blev det en sväng inom systemet. vi kan säga så att 80% av allt i min kyl är alkohol. det gillas =)
sen gick vi en sväng inom bodyshop och köpte allahjärtansdag-presenter till oss själva. detta köpte jag:
denna doften har jag i lotion, så köpte parfymen. mums.
och denna handkrämen som säljs för "Stop Sex Trafficking of Children and Young People"


+ lite galgar och sådant.. blev lunch på ett ställe inne i gallerian, riktigt gott. pasta med räkor och kräftstjärnar. MUMS!
nuuu blir det en tupplur :)

påminnelse till mig själv

* Köp något att ha på sig tills imorgon
* Köp galgar
* Köp alkohol :)

nu har jag fixat lite i min sk. walk in closet. lite mindre rörigt och alla skolådor har åkt upp på hyllan så att allt får bättre plats. man får ta små steg i taget, kommer nog inte orka att få omålat/omtapetserat här innan sommaren. nu ska all fokus ligga på skolan. men lite galgar ska inhandlas idag, mycket lättare att se vad man har när det hänger uppe :)

Á la poite de fleur de sel

min nya favortitchoklad är lindts, touch of sea salt. älskar hur det salta möter det söta. haha låter knepigt, men TESTA!
jaha vaknade vid halv nio, som jag gjort resten av veckan. rätt skönt att inte sova bort hela dagen. eller halva.. fast just nu känner jag mig ruggigt trött..



mysseeepys

kväll har jag haft. tog mig en tur till solariet med johanna, behövde bättre på brännan lite. eller vem försöker jag att lura, vilken bränna? men den jag vill ha ;)
sen promenixade vi till emma som bor på samma gata som mig. riktigt härligt att ha en vän på samma gata :) haha.
vi skulle sett den nya vampyrserien, men dte blev mest skitsnack. vad gör det? =)
har även skickat in min hemtenta, känns riktigt härligt.
tyvärr gjorde jag precis av med lite pengar på hm. köpte en sängkappa som det så vackert heter.. blir nog bra :)
kul att man lägger mer pengar på sitt hem än sig själv?

nu ligger jag i min mysiga säng och har sovmorgon imorgon + att jag är ledig :) underbart

Malins&min låt

 

ser framemot att får höra denna på repeat på lördag ;) pirren här kommer vi? :P


början&slutet av min sjuksköterskekarriär

idag kl 7 befann jag mig på avd. 58 i kallekrona.
det första jag skulle vara med om var ett blodprov. och när sjuksköterskan spänner fast remmen, ja då känner jag, jag måste ut! svetten rann som fan, jag trodde verkligen attjag skulle kräkas och kunde inte stå. haha. paniken kom "sara du måste fixa detta, du vill detta" och jag blev sååå ledsen. detta är min dröm, jag måste klara det. jag HOPPAS att det var så att jag blev så nervös för att jag inte fick bli det. jag menar, sist jag och bell vaccinerade oss, tittade jag på intresserat. och när hon tog bort sina stygn från ryggen, det var så spännande! men resten av dagen gick rätt okej, tycker jag. fick se på när de satte ner en sond. eller de försökte men patienten hade alldeles för mycket slem och det gick inte ner i någon av näsborrarna. så de fick torka ur en massa slemklumpar ur munnen och då kom en liten klökreflex :P men jo. det klarade jag. stick i fingret gick bra även att dra ut kateter. haha. så ja jag hooppppas att det är en vanesak. var även med på ett eeg. riktigt intressant. genom ett eeg kan man se förändringar av hjärnans elektriska aktivitet och kan se om man exempelvis har epilepsi, demens eller andra hjärnsjukdomar. detta gör man med hjälp av små elektroder som man sätter fast på huvudet och pannan.
varit en mycket händelserik dag, speciellt för mig som aldrig arbetat inom vården. nu måste jag bara skärpa mig med min blodprovsfobi!!!

jag ska iaf inte bli kock..

okej. jag köpte ett kilo köttfärs, tänkte jag skulle vara smart och riktigt studentig och göra mycket köttfärssås på en gång och frysa in.. (det slog mig inte att jag kunde frysa in hälften och göra biffar eller något, nejnej). men vilket projekt. började steka, fick hälla över allt till en gryta och nu är där mat till 15 pers. helt galet mycket.
jaja. som tur var läser jag inte till kock :) men det smakade iaf bättre än väntat.

hihi och issa gjorde mig precis till världens lyckligaste. hon kommer kanske och hälsar på den 27. hade varit sjukt skoj! och så får hon träffa mina honor! hahaha. hoppas att det går!!!

btw, när man bor i lägenhet, får man spela samma låt på repeat en hel dag?:P

for your love


lite hemlängtan

jag har det bokstavligt talat underbart här. meeen. just nu har jag en liten hemlängtan. längtar efter mamma, pappa &karl. efter alla mina underbara vänner. efter zsoli och simon som jag inte ens sett sen nyår... träffade ju de flesta när jag var hemma sist men jag behöver min dos av alla underbara nu!!! längtar tills nästa helg så det gör ont i mitt hjärta!

tack till alla mina nyfunna söta vänner i karlskrona, vad hade jag gjort utan er :)


den enda bilden jag har på datorn..


så kom det lite mer snö

missförstå mig inte, jag är en av de personer som älskar snö och vinter, men nu är jag liiiite trött på det. varit vinter sen nyår! då måste vi väl få en fin sommar, eller?
jag vill kunna cykla till skolan nu.. haha det är faktiskt dyrt och åka buss tillochfrån skolan varje dag när man är en fattig student :)

mitten av veckan

som ni kanske märkt har Malin varit inne och ändrat min design lite. mycket roligare än den andra :) vad som dock är riktigt pinsamt är att jag borde själv kunna det efter att ha läst webdesgin och allt.. men så är det väl när man inte använder det dagligen..eller på tre år :)

idag ska jag försöka på mig att skriva andra delen av hemtentan, som jag tror kommer bli svårast för mig. men har jag lyckats få ihop det hittills, så varför inte det andra då??
igår såg Glamourama; http://www.tv3play.se/play/22599
sveriges tre "bloggdrottningar". haha jag har inte läst en enda av dem :P så kan det gå när man inte hänger med ;)


jag kräks

snart på min hemtenta. har suttit sen kl 15 (obs, bara här hemma, sen kl 10.30 på skolan:P) och skrivit, läst, omformulerat mig, läst och skrivit lite till. fått ihop 1000 ord ungefär, 1000 to go. kämpigt. men jag SKA klara det. har ju några dagar till på mig men hela torsdagen går ju typ till hospiteringen.
och nu måste jag pausa lite känner jag. är så himla rastlös, måste verkligen fixa gymkort snart. eller hur malin???
nästa vecka kanske när tentan är klar??

funderingar

jag hade nog behövt en resväska när jag går till skolan.. allt som man ska ha med sig, böcker, dator&mat.. ilandproblem hej

godmorgon mina vänner!

nu har jag ätit frulle och ska läsa de sista sidorna ur kapitel fem. intressant men nu börjar jag bli lite trött på etik&moral haha.
igår kom Emma&Petter förbi och mös och snackade skit. emma har tidigare bott i osby men nu har hon flyttat till bredgatan :) perfekt!
näää. borsta tänderna och sen läsa lite.

svennebanan

har nog aldrig ätit så mycket svennebanan mat som jag gör nu :P dagens middag bestod av pyttipanna, stekt ägg och grönsaker. haha whaaat. det äter jag aldrig annars!!
men det är enkelt, går snabbt och jag var sjukt hungrig.

igår var det söndagsmiddag hos malin med johanna. det bjöds på panerad kalvfile, potatis och rotfrukter i ugnen och bea! till efterrätt blev det fruktsallad och glass. sjuuukt gott. sen såg vi satc filmen. alltid lika bra!


nu har jag pluggat så min hjärna skadas. detta är frågeställningen till hemtentan: definiera och förklara begreppen altruistisk, humanistisk, etik och moral utifrån ett omvårdnadsperspektiv, samt ii) förklara och beskriva den altruistiska, humanistiska, etiska och moraliska värdegrundens betydelse för relationen mellan sjuksköterskan och patienten.

haha hatar sånt filosofiskt. även om jag fick bra betyg i filosofi (som jag inte begriper???). men det löööser väl sig :)

dagens tips!

dagens matlåda är inte helt oväntat: tortellini!! hahah. men det är superbra. man köper ett paket på willys för 16 kr (??!!) och går hem, kokar och har med sig hälften till skolan. sen kan man ta hälften dagen efter hemma och göra en god sallad till och ha en god sås till för att lyxa till det. haha. mycket bra &billigt! och tar ingen tid! jag kommer att se ut som en tortellini.
nä nu ska jag borsta tänderna och bege mig. känner dock att det fortfarande osar alkohol ut mina porer, fy sören. inte lungt. och då har jag ändå duschat x antal ggr :P
PUSS!

förlåt att jag tjatar

men jag tog upp min ena lärobok som vi har nu till tentan. och även om frågeställningen är svår blir jag helt fast i boken. det är så himla intressant! nu håller vi på med etik&moral och lite sånt. haha. flummigt. men man kan inte sluta läsa. när jag läser det så vill jag bli världens bästa sjuksköterska som kan ta hand om en patient på det allra bästa sättet. världens bästa utbildning för mig, tror &hoppas jag!! jag är bara lite orolig för vad som händer när jag ser alla äckliga sår och så. haha. men det är väl en vanesak?? hoppas jag!
nu ska jag promenera bort till långö och äta söndagsmiddag med mina honor.

att en dusch

kan hjälpa så mycket. och lite nudlar ;) orkade inte gå ner till donken.
nu ska jag mysa lite och titta på en film tänkte jag.. får se hur långt jag hinner att se innan jag somnar ;)
funderar på och börja ta lite mer kort, så att ni får se vad som händer och sker här i kallekrona ;)
på torsdag är det hospitering!! så spännande. även om vi bara kommer att gå med och ha på oss våra löjliga "sjuksköterskestudent"skyltar haha. räcker det inte att vi känner oss som nollor måste vi se ut som det också?? ;)
jag ska vara på med. avd. 58 dvs strokeenheten! spännande!!

såå sliten

haha. nu har päronen åkt. skönt med lite lugn och ro igen :)
igår käkade vi på ett ställe som heter villgott. mums. åt stekt gösfilé och drack gott vin till det. inte tokigt.
sen hem till malin och förfesta, inte lugnt. haha. vidare till piraten och där var det ännu värre. kanonfull två dagar i rad = riktigt sliten på söndagen. haha. ska se om jag kan få lite bilder av johanna :)

men nu: en hane sökes för städning och matlagning. kan ni ta med er en mopp så är det ett plus.

haha. som sagt, måste dammsuga. är INTE pigg på det.

lördagkväll

dubbelmoral. det är mysigt att ha föräldrarna här, men de har åsikter om allt! vad jag ska ha, vad jag borde ha. och jag borde egentligen vara jättetacksam för de köper med en massa saker! men tex mitt kök är mini. verkigen. har inte plats med mer. så har min söta mamma köpt en äggkokare (som jag älskar..) men var ska den få plats? haha. jaja det är ett exempel. men de är så gulliga och pillar och köper med lampor och grejer.

nu ska vi till en restaurang som heter vilgott. mums med mat. är sugen på firre!
sen blir det fest hos honan ;)

bloggnörd har jag blivit

hoppas ni gillar det :) har ju inte så mycket bättre för mig, har ingen tv heller. haha. skulle kunna plugga men just nu känns inte det väldigt lockande faktiskt. måste gå ut med skräpet också.. men just nu känner jag att allt blev lite jobbigt. mamma&pappa ringde och sa att de blev lite sena, de skulle köra vid 9 men blev vid 10. inte så lång tid tänker ni kanske men jag längtar faktiskt efter dem. jag vill kunna vara nära mina vänner när de har problem, när de är lyckliga. jag har lite hemlängtan tror jag. fast jag trivs verkligen ruskigt bra här. detta blev lite luddigt känner jag:P

svårt att sova

kan inte sova. längtar efter att mamma&pappa kommer :) känner mig som fem igen. men vad man saknar de som står en närmast, jag tycker det är jättejobbigt. funderar på om jag ska gå upp från sängen, tvätta av mig gårdagens smink (nä jag orkade inte göra det inatt haha), äta frulle och plocka undan lite.. kaaaanske plugga lite :)
haha om ni undrar vad det var för låt jag laddade upp så är det malins&min nya favorit. haha man kan INTE sluta lyssna på den hahahaha. dumma petter som visade oss den :P
 några vogssare ;)

hahah VAD händer igår?

vi skulle ta det lugnt? det blev allt annat än lugnt! men riktigt roligt haha.
måste nog ta och kolla igenom min kamera..
och fråga nr två, VAD gör jag uppe nu??


gästblogg. Malin

hej hej! malin här!
sara har glömt att logga ut, så jag tänkte presentera mig! Jag heter Malin, och jag hänger med Sara varje dag. Vilket är en himla tur. Att vi har träffats! det ska ni veta. Ni som känner henne sen innan. :)

Malin är jag iaf 23 år från Helsingborg, slottshöjden. och imorgon ska vi nog byta nycklar. ifall vi skulle tappa bort våra nycklar så har iaf den andra nyckel hem..


PUSS

posarbilder

eftersom alla som bloggar tar hemska posarbilder så ska väl inte jag vara sämre. heheh. kul med webcam..


lite synd att jag inte har självutlösare bara?? men det har jag kanske, vet inte hur man vet det bara?

handla möbler via mms

är inte helt lätt alltså. men vad hade jag gjort utan mina föräldrar? det är ingen dans på rosor att flytta hemifrån, speciellt inte när första gången är 20 mil bort... men jag ÄR duktig och jag har fixat mycket själv på kort tid. jisses vad man växer. trist haha. men idag får jag bli 18 år igen och freaka loss :P

mys i city

mötte upp malin och vi kikade lite i affärer. varför hittar man alltid massa fint när man inte har pengar? eller jag har pengar, men det är pappas! inte okej. vi fikade lite på ett mysigt fik, vi ska gå igenom alla och ha en lista för att se vilket som är billigast och bäst haha.
varför jag egentligen gick till stan var för att hämta lite böcker och köpa en flaska vin. men det blev en box ist. inte lugnt! men ska kul att gå ut med klassisarna :) mina honor som man säger häruppe!

men jag saknar alla därhemma sååå mycket. snart blir det en långhelg hemma när detta temat är över!! tänker på er varje dag

dumma rubriker

jag har verkligen ingen fantasi!
nu ska jag diska lite.. så himla tråkigt.
sen ska jag ta mig en tupplur, gosa ner mig i sängen och mysa haha. sen blir det systemet och kanske en liten tur till solarieöarna, det hade behövts..

äntligen fredag!

inte för att det hade spelat något roll.. vaknade för 30 min sen. eller ja väckarklockan fick dra mig upp. har stått och gjort mat låda och det blev ju inte helt överraskande tortellini! men det går snabbt och är väldigt enkelt att göra. sitter nu med min lyxfrulle, dvs macka med nutella.. muuums. fast har iofs ätit det hela veckan ;)
nä nu blir det skola ett tag och ikväll är det vin och utgång som gäller :)

eftermiddagslur

varför är det så mysigt och skönt att sova på eftermiddagen? jag älskar det!

här kommer det post

idag fick jag min första post. riktigt b dock. räkningen från hemförsäkringen, något med elen (pappa får hjälpa mig) och att jag inte får gå till vårdcentralen i laröd för att jag flyttat? jaha? jaja då ska jag väl börja gå här. måste ju genomföra min astma undersökning. får fråga mamma om det. vad hade man gjort utan sina föräldrar alltså?
idag var fastighetsskötaren här och bytte proppar och nu har jag ljus i badrummet och min ugn funkar, jippi!

idag har vi myst på waynes, snackat skit och snackat om tentan.. när den är klar har jag fixat 7,5 högskolepoäg. är det fest då eller? ;)
ikväll blir det middag hos johanna! muuuums.

jahaaa

är det bara jag som undrar vad som hände med kristoffers anneli?? de var ju så söta. haha
nu har jag äntligen kunnat se klart ph, det ville bara buffra hela tiden igår så orkade inte kolla.
nu ska jag diska lite, sen ner till waynes för att träffa några av tjejerna från basgruppen :) ska disskutera hemtentan. jisses säger jag bara. jag förstår knappt frågan! hoppas att vissa frågetecken reder ut sig idag och imorgon. annars är jag köööörd hahah. jaja. allting löser sig eller hur var det de var?


kaos på bredgatan

allt jag skrev precis försvann och jag är så jävla sur.
kan sammanfatta det såhär.
en propp har gått och jag kan inte byta den för jag når inte trots att jag står på en stege. vilket betyder att jag inte har lyse i badrummet. mitt lyse i badrummet fungerar även som en lampa till hallen så ni kan ju tänka er hur mörkt det är. idag efter skolan skulle jag laga mat, men nej då funkar inte min ena spisplatta som fungerade utmärkt igår. och eftersom jag gått i skolan hela dagen har jag inte kunnat ringa akelius. idag fick jag även ett mejl om att mina böcker skickats, bara det att de hamnar långt åt ******* för pappa inte kan mitt postnummer. dessutom är det inte alla böcker som kommer levereras för lycknis är SKIT och tänker aldrig mer beställa därifrån. så nu har jag beställt resterande böcker från någon annanstans. hoppas de kommer snabbt!!
TUR att jag har malin! som är lugnande och som även kommer få dras med mig innan jag får mina böcker. hemtentan ska vara klar i nästa vecka??
TUR att jag har pappa fast att han strular till allt för mig ändå försöker att lösa det.
nu ska jag bara få tag på akelius imorgon så jag kan få lite mer ljus hahahha. jaja. så kan det gå..


tisdagsmys

nu har jag precis tagit mig en skööön och varm dusch. vad det är underskattat. idag har jag hunnit med en massa, dock inte med skolan ;P men ja, tvättat lite, pillat lite. käkat på subway med malin. slöat här hemma med malin.
sen kom petter och vi gjorde pannkakor. sjukt gott. lite kortspel på det.
nu väntar jag på att de ska släppa paradise hotell, för de gör väl det idag??

godmorgon

mår lite, lite bättre idag. har slängt in min första & ända tvätt så ska väl ner och slänga in den i torktumlaren. fattar inte på mig torkrummet riktigt.. har hunnit diska all disk och duscha också. kors i taket klockan är precis 9.
sen iväg till malin och plugga lite :)

magkatarr

den diagnosen har jag gett mig själv. kanske skulle bli läkare istället?
igår hade jag väldigt ont i magen men trodde det mer var för att jag inte ätit så mycket. men sen åkte vi och åt och inatt hade jag så ont så jag inte kunde sova. kan beskriva känslan som en konstant mensvärk (fast högre upp), nervositet och ja. men jag är ju iaf ärligt och säger att jag har inte ätit bra, jag sover dåligt, druckit alkohol och mycket nytt=stress.
så nu ska jag försöka relaxa, andas och äta bättre. men inte lätt när man är student då tar man lixom vad som finns hemma. så nu vet alla hur jag mår haha.



dagens to do

av någon märklig anledning hade jag 25646587 tändare hemma. så jag slängde ner alla. och alla ligger i de lådorna som är kvar hemma. smart sara. så dagens to do är, köp en tändare! så att jag får lite mys här ;)
nu ska jag promenera bort till bussen!

RSS 2.0