my lovely weekend

fredagen började med tb-dag och sånt tråk och sedan fick jag hem mig en pudding, diana ;) vi softade, gjorde smothies eller hur det stavas och ja, mös. Fixade oss och för en gångs skull var vi klara i tid! WOW! haha, händer ALDRIG! iaf, iväg till fölsegrisen (Bell) åt, drack, och snackade skit och åkte till tivvan där vi skakade våra rumpor all night. jag och diana höll varandra sällskap på bussarna tack vare telenor-gratis. ME LOVE IT! hihi.

I lördes åkte familjen till Ystad för att gå i stan, fika, luncha, gå på teater! Jag älskar teater. Kalla mig nörd, men ja. det är jätte roligt. Vi såg fröken April, heeel go. efter det var det en sen middag för att fika igen, på något som hette Soft Social Club, lite bagatelle stil, fast mysigare! Nannade över och sedan åkte vi hem idag. Jag och daddy övningskörde lite för att sedan köra hem till min bejb.
Det vi har gjort idag har varit att kolla på oc (äntligen klar med hela säsong 1, men fyyyy vad jag grät. helt otroligt :P) för att äta middag på mezo. super gott. Och när vi kom hem till honom så fick vi en överraskning ;) min lilla sessan föddes. hihi om jag nu ska ha en och jag SKA! hihi. ter små söta kattbebisar!!! jag är så glad! vill ha en nuuuue.
Vår andra katt heter nämligen Prins så jag tyckte att Sessan vore sött :)

Back to OC ;D PUSS!

gaaaaaaaaah

varför kan jag inte ladda upp bilder? Riktigt sugit. galen på detta dumma och endå envisas jag med att fortsätta skriva. Im such a freak. haha.
idag har jag shoppat, fast att jg inte får/har råd/borde. Lite shopaholic varning. Efter det satt jag och diana i solen den lilla studen innan vi hamnade i skuggan på mezo. Jag drack faktiskt apelsin-blodapelsin juice ist för en onyttig caffemocca! tummen upp för mig! men jag råkade köpa en liten liten ynka brownie :$. men ska faktiskt träna ikväll så det jämnar ut sig! hihi.
24 dagar till costa brava enligt issa, så mycket koll har inte jag. jag vet bara att imorgon är det EXAKT tre veckor kvar! underbart underbart!

Igår var jag hos en snygging och pluggade lite medans han kollade på dem OC jag tjuvkollat på. Buse är jag. Men sen kollade vi två avsnitt som jag inte sätt. verkligen, älska OC! sedan sov vi så gott och jag blev lite ledsen när han skulle lämna mig för att kila till jobb ;/ buhu. men sånt är livet om han ska kunna skämma bort mig ;) hahahah.

PUSS!

Tänk vad lite smink kan göra?!

image12

Ja det är Eva Longoria, den sötaste tjejen jag visste (?). Okej hon är väl inte så ful utan smink, men det är ju en enoooooorm skillnad. Så här ser ni killar, den tjejen som ni ofta brukar tycka vara snyggast. Ta en titt till. Uppskatta då er flickvän utan smink för hon är säkert mkt snyggare än vad Eva är!

Här sitter jag och myser i mitt lilla rum och jag är inte alltför sugen på att gå utanför dörren idag. Vädret är inte så lockande precis...
Igår var man på körskolan och sedan hos issa och fikade lite med hennes mamma, eftersom hon fyllde år, och sedan var jag och bell duktiga och gick på kickboxning.

Nu ska jag återgå till det jag borde göra, plugga ;)

a place for you in my heart

igår, så var jag och daddy ute och körde lte. till ödåkra, till väla där jag gjorde värsta klabben. skulle parkera så hade min högra fot hamnat på kopplingen så när jag skulle bromsa gick det inte så bra så vi körde över hela parkerings grejen. haha gissa om pappa blev arg? Tur att jag är hans ögonsten och att han inte kan vara sur på mig särskilt länge ;) *mhoahhaha utnyttjande* hahaha. köpte lite jord och grejer och körde till Härliga hem för att leta efter en skön solstol till mammi som hon ska få i presse på måndag. Men hittade ingen fin. Sen fick jag brottom hem för jag skulle ju faktiskt sola med anna, gäller ju att passa på! Så körde snabbt hem till henne och stekte lite men det var faktiskt lite kyligt. Efter ett tag fortsatte vi att kolla på oc från första början och dem är ju såååå bra. Jag min tönt började ju kolla på det inna julen eftersom jag bestämt sa att jag inte pallade följa en serie till. Men som issa sa, du kommer älska det mer än mig. Och jag tror faktiskt det <3
Så när manne kom hem till mig igår tvingade jag honom att kolla och jag är ju så mesig så att jag gråter i varje avsnitt. Haha jaja, så kan det gå.

Nu ska jag snart bege mig till skolan men jag tänkte dela med mig med mina två nya favvisar;
Tracy Chapman - the Promise
Jepp Buckley - Hallelujah, går det att göra ngt annat än att gråta till den?!

Heeerååå


image11


solning med anna <3

Idag har jag och anna sett ut ungefär såhär; image9

can't complain. Himla härligt och ligga i trädgården och bara snacka en massa skit och få lite färg :)
förrutom att anna hade hysteri över alla små insikter och söta nyckelpigor så var allt trevligt;d
Gårdagen blev inte riktigt som vi tänkt, allt började bra på stinsen med issa,kajsa och bell och ngr goda drinkar för att sedan bege sig till steakhouse och ta några (?!) shottar. Hehe, jag och issa var på g för dem, dem är ju såå goda. Gräddkola, mums! Iaf, vi gick till tivoli som var sjukt tråkigt hela kvällen. Kan inte Helsingborg skaffa sig lite nya uteställen?! hade varit perfa nu inför sommaren..
NU väntar jag på mat och jag hoppas att den kommer alldeles strax. pappa har gjort eller ja ska grilla fläskfilé och till det massa tzatsiki. Hej anna, jag kommer lukta gott sen när vi myser ;) Hhehe. Och jag vet en som är väääldigt avensjuk, nämligen manne. Jag vet hur mkt du älskar pappas grill och tzatsiki! hihi,

Nu ska jag gå och fixa till mig lite för min pingla ;D hhi. Over and out
ps. Hur kan man vara rädd för dessa små ofarliga söta nyckelpigor?! ds. image10


efterlängtade fredag <3

äntligen är den här, fredagen jag väntat på i två veckor ;D (eftersom jag inte kunde gå ut förra fredagen pga resa)
Men ikväll sker det och den börjar på stinsen med en drink och sedan blir det steakhouse och tivvan i vanlig ordning. Har dock lite huvudvärk men ipren botar allt (enligt mig).

här får ni se en bild på mig och älskade issa. Ikväll ska jag INTE sluta som den kvällen (jag ska vara snäll och dela med mig, issa hittade mig på tågaborg efter att ensam ha gått från västra berga. fick lyft/bära mig hem och väl hemma.. jaa. haha för mycket av det goda som sagt).

image7

Ska vi vara ännu mera personliga så epilerade jag nyss armhålan och fy in i helvete vad ont det gjorde. Det var skönare att tatuera sig än att göra det!! Självmordvarning, och jag kryddar inte!
men som sagt, ikväll är det en tjejkväll och jag hoppas att den ska bli väääldigt trevlig!

Igår när jag kom till stallet så hade dem andra fått för sig att vi skulle rida ut, och så blev det. så himla mysigt och vädret kunde man absolut inte klaga på! Man kunde nästan ridit i tshirt! här får ni se en bild på min lilla favvis (som jag dock inte fick rida igår). Visst är han söt? :) Tyvärr vet jag inte hur man gör sånna coola ramar får nog fråga anna hur man gör, hon verkar ha pejl på det! http://arichter.blogg.se
hihi här gör vi reklam ;D 
image8

Ha en trevlig dag!
Puss och Kram!



Sötnos kom hem:$

Jag saknar dig faktiskt lite sådär smått, tycker att du kan komma hem nu (:  ♥
Fattar inte ens varför jag fortsätter att  skriva blogg, den enda som anatgligen läser det kommer väl vara anna? ;D
Idag har jag varit och tränat, mkt duktigt. beachen 2007 är här och rumpan behöver trimmas lite. haha. jag menar, jag är ju såååå fet över höfterna (haha, du vet vem jag menar ;D)

PUSS *smack*



...

Skämtåsido


Skämtåsido, så att ni inte tror att jag är en idiot, det förra inlägget var för att driva med alla dumma tjejer i helsingborg. Tyvärr har vi rätt många sådana som jag nyss beskrev. Okej, Oxfilé är gott, pinsesstårta är oemotståndligt och jag gillar rosa. Men man ska ta allt med en nypa salt ;)

Jag är faktiskt rätt snäll, mot dem som är snäll mot mig. Och vi får se om detta blir någon seriös blogg. Jag vet iaf att Anna fick sig ett gott skratt ;D hihi. Töntar vi är ist. men jag gillar oss endå <3<3

Allt för mig, för idag ;D



c??lviiin


Hejhej


image3
Hej alla söta ;)
Sara heter jag, och det är väldigt viktigt för er att veta eftersom hela bloggen då ska handla om mig ;) (finns det något intressantare?)
Min absoluta idol är Ebba von Sydow (tips: http://www.veckorevyn.com/ebbasblogg/)

Hon är min enda idol här i världen och jag litar på henne till 100 %. Hennes bok är ju fantastisk. Tänk att jag ens en gång i tiden kunnat bära vita jeans?! Tack Ebba för att du kom in i mitt liv ochgjorde så att jag tog mig i kragen!!

En annan sak jag vill göra klart för dig är;
If you ain't got no money, take your broke ass home
jag menar, jag kommer ifrån LARÖD, den rikaste delen i hela helsingborg (uträknat av hd om det nu är ngn som frågar), jag kan inte umgås med vem som helst. Lite mer om mig då, min favorit mat är ju då oxfilé med något gott till det, och efterrätten är väl rätt självklar; prinsesstårta och drycken till det är champagne. Från Champagne i Frankrike, vart annars? Behöver jag ens förklara min klädstil? Titta bara på bakgrunden. Bubbelgumsrosa och svarta pumps till det.
På helgerna tycker jag om att umgås med min bitch (härmat paris och nicole, förståss) Anna som också bor i Laröd. Kan ju inte umgås med andra dem är ju sååå mycket fattigare. Möjligtvis går tågaborgare också bra. Ja vad gör då jag och Anna? Jo vi åker till Stockholm på helgerna och är självklart på Spybar och sturecompaniet med våra dolce solglaögon. Kan tänkas att jag sätter på mig en SVART LDB, men, bubbelgumsrosa är ju favoriten.

Ja det var allt för mig! PUSS *smack*

RSS 2.0