mysepys

igår åkte jag hem till issa och möös litta. gjorde lite ärende på väla & jysk tror jag det var. Sedan träffade vi bellan lite senare på kvällen och åt kvällsmat. Åt kyckling&mozarella sallad med couscous som är såå gott! älska mezo mat <3 dte enda negativa är att i tzatsikin är där så grymt mycket vitlök så anna tycker man luktar örk ;D hihi.
Sedan kom peter och körde mig och issa hem till mig för jag skulle hämta lite stuff, bla övernattningsgrejs och beck :) Åkte sedan hem till henne och hon&jag mös med beck, den svaga länken. Kul att där var tre skådespelare från de tre största såporna, rederiet, vita lögner och tre kronor. haha. sedan nannade vi över och nu är jag hemma igen och diggar till lite låtar som jag fick av linkypinky bl.a. Young Berg-sexy lady..
Har även fått lite bilder av sarah, som jag ska dela med mig av ;) Snällt va?

image45 <--- Kolla issas läbbigt stora hand! haha sceary ;d
 

Bild 1: Sarah&Jag gick till gröningen och åt kina mat, och där träffade vi simon. såå kallt det var ;P
B 2: Jag och issa ser sååå glada ut på Pos båt ;D
B 3: Sarah bländas av solen, men lika söt för det ;D

Kommentarer
Postat av: d

oh mina sotnosar vad ni e sota pa dessa bilder, va d langesen? jag saknar er sa sjukt mkt hhi blir sa glad att lasa vad du/ni gor o sant vill bara komma hem nu, sara las mejl jag har san otur! fyy onskar att jag inte va ensam har nu folk kan va sa elaka alskar dig sjukt mkt :D njut av att ni alla e tillsammans helsingborg e faktiskt inte lika illa som vi tror, tro mig!

2007-08-29 @ 15:47:45
Postat av: Sara

njaa, kanske två veckor sedan. vädret var iaf kallt! blööö. ja men vi ses snart igen stumpisrumpis! älskar dig! <3

2007-08-29 @ 18:19:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0