nyttodagen

jag har idag. tjugo över 8 ville bror min bli skjutsad till skolan och efter det fick det bli ett pass på nautan. ben stod på mitt hittepåschema och fy asså. vi har vissa av våra konditionsmaskiner "en trappa upp" och efter mitt TUNGA styrkepass bestämde jag mig för tio minuter på trappmaskinen. svetten rann och gud vad duktigt jag kände mig. men när jag skulle gå ner för trapporna vinglade benen så av utmattning så jag fick hålla mig hårt i räcket. bevis på bra träningspass? tror det =)

fick åka hem, ringa vetrinären då vår smarta katt lyckats skada sig, igen.. upp till vetrinären och nu ska han opereras! jippie.. och extra bra nu när mamma inte är hemma och jag kan ingenting. skit bra.

nu är jag en duktig dotter och tvättar en massa och tänkte vara snäll mot karl och göra köttbullar tills ikväll? sjukt gott men lika jobbigt att göra det.. hmm.. fåt tänka lite till! måste iaf till maxi också och handla..

känns som man är 45 helt plötsligt, dålig balans, ansvar, tvätt och handla. fy. fattas bara rynkor och så. men det har jag ju enligt issa så då uppfyller jag väl den kvoten också;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0