I never meant to cause you trouble

så har min mamma hakat på sodastreamer trenden, ett x antal år försent. men vad är det de säger, bättre sent än aldrig? jaja nu är hon iaf stolt ägare till en stiiiilren sodastreamer och blabla. haha =) jaja jag som älskar bubbelvatten tackar inte nej.
så vad har vi åstadkommit hittils idag?
en snabb pw med helvetestrapporna x 2 med anna. trots början till benhinneinflamationen som gjorde sig påmind. men är det 13 dagar kvar finns det ingen tid att vila. det kan jag göra i solstolen. korkade jag ja vet men ytlig som man är...... efter att vi hämtat andan lite gick jag inom affären för att köpa lite fetaost till min middag ikväll.. blev en tidning också.
så duschade jag och la mig och slappade i sängen ett tag. vilken lyx det är. att bara kunna vila. har dock lite svårt för att slappna av, känner mig så stressad oavsett om jag har en timme på mig eller fem minuter. behöver semester nu känner jag. det är så mycket press runtomkring mig och som mitt horoskop sa behöver jag vila mig. har lagat lunch som jag ska ha med mig till jobbet och det blev falafel, bulgur & sallad med fetaost. ska bli mycket gott =) och som föregående mening avslöjade ska jag jobba ikväll. hoppas det blir lungt och att alla sverige-danmark fans håller sig hemma!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0