fel plats, fel tidpunkt

det kan inte bli mer fel samtidigt som det inte kan bli mer rätt. så troligt frustrerande. vad hade hänt om jag inte hade gjort som jag gjorde? hmmm......

igår somnade jag vid halvnio och idag ringde klockan halv tio.. borde vara utvilad.
nu blir det jobb några timmar och sen kanske en sväng inom gymmet. mina ben är inte att leka med. sååå stela. massage?? =)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!

Här kommer ett par guldvärda tips där du får presentkort m.m helt GRATIS! Jag har själv fått hem flera presentkort gratis. Jag kan visa ett inlägg i bloggen där jag har tagit kort på det om du vill. Jag garanterar att det fungerar och INTE KOSTAR NÅGOT! Presentkorten skickas hem gratis, dvs det kostar ingen frakt. Jag kommer även vid ett senare tillfälle att ha utlottning för alla som blivit medlem genom mig.



1. På den här sidan, Gratisbio, samlar du enkelt ihop poäng genom att t.ex. besöka hemsidor och värva personer. Du får 50 poäng direkt genom att du blir medlem genom mig, sen får du välja dina presentkort i vilken affär du vill t.ex. H&M, JC m.m. Klicka på länken Gratisbio för att bli medlem.

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=33889



2. På den här sidan, Free-food, gör du likadant som ovanstående men här är det lite enklare att få höga poäng och du får presentkort på t.ex. ICA eller Willys m.m. Du får självklart poäng genom att bli medlem genom mig.

signup&memberIDX=44656" rel="nofollow">http://www.free-food.se/default.asp?Action=memberssignup&memberIDX=44656



3. På den här sidan, Gratismode, gör du även likadant som ovanstående och även här är det väldigt enkelt att samla ihop poäng! Och du får självklart poäng genom att bli medlem genom mig.

http://www.gratismode.se/?c=4976



4. På Gratis5.se gör du likadant som ovan men här är det kanske enklast att samla poäng eftersom det inte är så pass många medlemmar ännu. Klicka på länken för att bli medlem och få poäng direkt.

http://www.gratis5.se/user/register/Jucismacker



Behöver du hjälp så kan du kontakta mig i min blogg eller via mail: [email protected]



MVH Jozzan på http://jucismacker.blogg.se/

2009-05-22 @ 10:20:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0