personlighets test

okej. nu har jag gjort ett personlighetstest och det blev rätt likt om hur jag själv uppfattar mig :P haha


"För emotionella människor spelar känslor en stor roll - "ett beslut måste kännas rätt". De har en förmåga att känna stor empati för människor i deras omgivning."

Du följer ofta din instinkt när du fattar beslut. Känslor spelar en större roll för dig än rationella överläggningar.



"Utåtriktade människor riktar sin energi utåt mot omgivningen. Inåtvända människor riktar sin energi inåt genom att tänka och fundera mycket.

Din personliga profil: balanserad, men du tenderar att vara inåtvänd"

Du tillbringar gärna tid med att vara för dig själv och fundera på saker och ting. Du är bra på att iaktta. När du umgås med andra kan du vara alltifrån pratsam och sällskaplig till tillbakadragen och blyg beroende på hur väl du känner de andra personerna.


Det är viktigt för dig vad andra människor tycker och tänker. Du anpassar dig efter andras förväntningar, trots att du vet att du inte kan göra alla nöjda. Du försöker att agera på ett balanserat sätt.

 

Du är en person som söker närhet i alla situationer. När du mår bra smittar din entusiasm av sig på din omgivning och när du mår sämre kan du inte dölja det. Du reagerar ofta starkt i emotionella situationer och detta har både positiva och negativa följder.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0